השקעה אדירה אין ספק זה יעזור גם לאלה שמשחקים בפלאטניום אין הרבה הבדלים במדריכים האלה לשם שוב תודה רבה על המדריכים.יש פה הרבה דברים שלא ידעתי בזכותך.
פחח. אני לא אמרתי שהוא טוב.Originally posted by swinub@May 8 2009, 01:28 PM
אתה ענק פיצ'ו,אמיר(metal-greymon)אמר שאתה טוב ולא ידעתי שעד כדי כך.ותוכל לומר לי בפרטי מהי מטרתך?
מדריך ענק!
אני אמרתי שהוא טוב רצח. יו שוד פיי מור אטנצ'ן. P:
אני שמח מאוד שפירסמת סוף סוף את המדריכים שלך פה. זה באמת היה חסר. זה לא אותו הדבר כשאלה תגובות בנושאי שאלה ולא מדריכים XD
אלירן 1 אם לא שמת לב לא כתבתי 2 הודעות אותו דבר כתבתי בכל הודעה מילים אחרות אז זה לא הודעה שכתבתי פעמיים 2 תפסיק להעיר על דברים של שטיות בכל הודעה כתבתי משהו אחר לגמרי.Originally posted by TickTak@May 8 2009, 12:05 PM
אחלה השקעה!
אם זה לא נעוץ, אני אוסיף את זה בקרוב.
ו-jonjon542 למה חזרת על אותה ההודעה?
בבקשה אל תחזור על מה שכבר אמרת.
כן, אבל גם מה שמצוטט מעליי ספאם -.-Originally posted by jonjon542@May 8 2009, 03:19 PM
אלירן 1 אם לא שמת לב לא כתבתי 2 הודעות אותו דבר כתבתי בכל הודעה מילים אחרות אז זה לא הודעה שכתבתי פעמיים 2 תפסיק להעיר על דברים של שטיות בכל הודעה כתבתי משהו אחר לגמרי.
ג'ון, המשמעות זהה בדיוק וזה דיי ספאמי. גם ההודעה שכתבת עכשיו ספאם
וגם ההודעה שאני כותב היא ספאם. ואני פשוט עומד לא להגיב יותר, מעכ-שיו. :huh:
בעיקרון, המדריכים מיועדים ליהלום ולפנינה, אך חלקם טוב גם לפלטינה:Originally posted by HTAForEver@May 9 2009, 12:30 PM
דבר ראשון כל הכבוד על המדריכים המדהימים האלה !
השקעה מדהימה !!!
בקשר לנושא , המדריכים שנתת, זה גם לפלאטינה ? כולם שם גם לפלאטינה ?
מדריך ה-Wayward Cave, מדריך המקומות השימושיים, מדריך תחרויות הפוקימונים, ומדריך השמחה - כמעט זהים.
מדריך אזור הקרב - בו יש כמה שינויים, בפלטינה אין מגדל קרבות יחיד אלא כמה "מתקנים" כאלו.
נושא השאלות הנפוצות טוב בחלקו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)