שם: תמיר
מהו המדריך שאני רוצה לבקש: מדריך לפיתוח פיבאס למיילוטיק
למה כדאי ליצור את המדריך הזה: כי אני לא יודע איך לפתח אותו, וראיתי שהרבה אנשים שואלים
בפורום איך מפתחים אותו.
הערות: אין לי..
שם: תמיר
מהו המדריך שאני רוצה לבקש: מדריך לפיתוח פיבאס למיילוטיק
למה כדאי ליצור את המדריך הזה: כי אני לא יודע איך לפתח אותו, וראיתי שהרבה אנשים שואלים
בפורום איך מפתחים אותו.
הערות: אין לי..
נו זה הכי קל,המטרה אצלו היא להעלות את סטטוס היופי שלו עד בסוף,כאשר הסטטוס מגיע לרמה מלאה עליך לעלות אותו כמה רמות והוא יתפתח.גורמים לסטטוס לעלות על ידי ניצחון בסתחרויות מסוג יופי
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
תןלו פוקבלוקים שמעלים יופי (יופי=כחול) עד שיהיה לו מקסימום יופי.
תנצח בתחרויות היופי (בכל הארבעה) איתו, ואז תעלה אותו כמה רמות והוא יתפתח. אצלי הוא התפתח אחרי רמה אחת שהעלתי אותו, העלתי לו את היופי עד הסוף ניצחתי בתחרויות עד המאסטר והלכתי לעלות רמה והוא ישר התפתח.
לא חייב לנצח איתו בתחריות זה מאוד קשה ומסובך לנצח בתחריות זה הרבה יותר קשה מברקת רובי וספיר אפשר לתת לו וויטמנים ליופי ושהוא מגיע ליופי שלו עד הסוף לשים אותו ראשון בשישיה ואז לעלות אותו רמות
אני לא רוצה לפגוע, אבל כולכם מדברים פשוט שטויות.
צריך לתת לפיבאס פופינים\פוקיבלוקים עד שהיופי שלו יגיע למקסימום, ואז לעלות איתו רמה. אחת בלבד.
זה לא קשור לא לניצחון בתחרויות, לא לוויטמינים ובטח שלא לעליית רמות ;.;
עם תחרויות יופי יהיה יותר קל,כי יש קטעים שהפוקימון מתמלאOriginally posted by Metal-Greymon@May 8 2009, 02:29 PM
אני לא רוצה לפגוע, אבל כולכם מדברים פשוט שטויות.
צריך לתת לפיבאס פופינים\פוקיבלוקים עד שהיופי שלו יגיע למקסימום, ואז לעלות איתו רמה. אחת בלבד.
זה לא קשור לא לניצחון בתחרויות, לא לוויטמינים ובטח שלא לעליית רמות ;.;
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
דבר כזה לא דורש מדריך...
לכן הבקשה נדחתה.
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)