כותרת לפי דעתי צריך כי זה המשחקים השונים של פוקימון שהכי משחקים בהם
כותרת לפי דעתי צריך כי זה המשחקים השונים של פוקימון שהכי משחקים בהם
Click here to feed me a Rare Candy!
Get your own at Pokeplushies!
קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה
קרדיט לאליאב על הצ'או בסמל אישי
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team!!</span></span>
אכן אני מסכים,לדעתי צריך לעשות תת פורום פוקימון ריינג'ר אחד ושתיים וגפ תת פורום פוקימון צינוק מיסתורי כל הגרסאות
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
מייסדים תגיבו בבקשה
Click here to feed me a Rare Candy!
Get your own at Pokeplushies!
קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה
קרדיט לאליאב על הצ'או בסמל אישי
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team!!</span></span>
אני אומר רק את דעתי יש פורום של משחקים שונים של פוקמון והמשחקים הללו נועדו לפורום הזה.
לא נכון!למשל ריינג'ר נועד ליותר מזה,המשחק מצליח והרבה משחקים בו!ואם יהיה לו פורום אז יעשו לו מדריכים והוא יהיה יותר מושקעOriginally posted by jonjon542@May 8 2009, 09:24 PM
אני אומר רק את דעתי יש פורום של משחקים שונים של פוקמון והמשחקים הללו נועדו לפורום הזה.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
מסכים , לעשות פוקימון ריינג'ר (ובו יהיו פוקימון ריינג'ר 1 ו2) ופוקימון צינוק מסתורי(ששם יהיו פוקימון צינוק מסתורי אדום , כחול , חוקרי האופל , הזמן , והשמיים .)
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
למשחקים אין תת פורום מסיבה אחת בלבד - הם שונים לגמרי מהמשחקים המקוריים של פוקימון. זתאמרת, הם ממש לא באותו סגנון. זה דיון ארוך שנים של האם לפתוח להם תת פורומים, ואני יכול להעיד שגם באנימקס לא עשו זאת. הם לא צריכים אחד כזה - אם אתם רוצים מדריכים אליהם, אני מוכן לכתוב את של צינוק מסתורי. XP
בשביל זה קיים פורום משחקים שונים של פוקימון
בגלל הסיבה שאמיר אמר (הודעה אחת למעלה)
עוד שאלה/ות?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש פורום משחקי פוקימון אחרים , שבמילא לא מספיק פעיל במשחק הזה.
נעול.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)