מזל טוב ם:
מזל טוב.
אני רוצה לציין אביב שאני פחות רציתי את אלכס בגלל שהוא משקיע פחות .. אבל נתתי לאילון לבחור בסוף , חן זה דווקא הייתה בחירה שלי , מצטער סאי [רותם] זה לא משו נגדך , פשוט לדעתי אתה ירדת מהרמה שלך בזמן האחרון , אל תעלב.
חח, הוא גם ככה לא רצה להיות ראשי כשמינינו אוות בפעם הראשונהOriginally posted by Hikari Chan@Jul 20 2007, 01:25 AM
מזל טוב.
אני רוצה לציין \[b\]\[u\]אביב\[/u\]\[/b\] שאני פחות רציתי את אלכס בגלל שהוא משקיע פחות .. אבל נתתי לאילון לבחור בסוף , חן זה דווקא הייתה בחירה שלי , מצטער סאי [רותם] זה לא משו נגדך , פשוט לדעתי אתה ירדת מהרמה שלך בזמן האחרון , אל תעלב.
אולי גם תחשבו לתת לי גם פקח יש לי נסיון אם אתם רוצים לדעת בשתי פורומים אני מנקה ספאם
שעות
עם כמות האחוזים של ההזהרה שלך אתה אפילו לא יכול להיות מיסטי :huh:Originally posted by Rayquaza King@Jul 20 2007, 08:19 AM
אולי גם תחשבו לתת לי גם פקח יש לי נסיון אם אתם רוצים לדעת בשתי פורומים אני מנקה ספאם
שעות
מזל"ט
<span style=\'color:red\'>עוצב על ידי רותם שמואלי. (RoTeM)</span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
מדריך ליצירת משחק תפקידים - בתהליכי כתיבה
Rayquaza King
משתמש משקיע
קבוצה: Misty Team
משתמש מספר: 13
מצב המשתמש : מחובר
יש לך עכשיו בדיוק 1200
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
X: תודה על העידוד X:Originally posted by Hikari Chan@Jul 20 2007, 01:25 AM
מזל טוב.
אני רוצה לציין \[b\]\[u\]אביב\[/u\]\[/b\] שאני פחות רציתי את אלכס בגלל שהוא משקיע פחות .. אבל נתתי לאילון לבחור בסוף , חן זה דווקא הייתה בחירה שלי , מצטער סאי [רותם] זה לא משו נגדך , פשוט לדעתי אתה ירדת מהרמה שלך בזמן האחרון , אל תעלב.
אבל בכ"ם אני לא חושב שמגיע לי הדרגה הזאת,לחן זה מגיע הרבה יותר מימני.
ועוד משו,לא מתאים לי אדום X:
צונזר
אבל אני מיסטי :mellow:Originally posted by Hikari Chan@Jul 20 2007, 09:36 AM
עם כמות האחוזים של ההזהרה שלך אתה אפילו לא יכול להיות מיסטי :huh:
יאוו אני לא מאמין אני גלובאלי!!! ^_^
אני מבטיח לא לאכזב אותכם ואני אעשה את תפקידי הכי טוב שיש ^_^
תודה על בחירתך איילון,אני לא אאכזב אותך רותם גם למרות שאני לא משקיע אבל אני אשקיע בזמני כשיגיע הזמן לכך וזה לא יהיה רחוק...
זה ממש הפתעה בשבילי על הבוקר אז תודה על בחירתכם ואני אנקה את הפורום מספאם!!! ^_^
עריכה: תודה לך איילון על החתימה היפה הזאת!!! ^_^
מזל טוב לאלכס!! D:
וגם לחן אני בטוח שיעמוד במשימה כראוי! D:
קרדיט לאדם על החתימה המדהימה של ג''ורדן!! (המרובעת)
הגלריה שלי
-Michael Jordan The Man And The Legend-
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)