שלום כולם!
לפני שנרשמתי לפה, ולומרות שלא הייתי פעיל כתבתי סיפור אבל התייאשתי דיי מהר, פעם אחת פירסמתי את הסיפור ודיי אהבו אותו, ונראה לי שאולי גם אתם.
כשכתבתי את הפרקים לא ממש הבנתי הרבה בסיפורים, פשוט אהבתי לכתוב ומהפרקים הבאים אנסה להתשפר, אשמח עם מישהו יוכל להיות בטא בשבילי...
בכל מקרה עד כה יש לי 18 פרקים ופרק 19 יתפרסם לפי התגובות...
אז נתחיל:
פרק 1
כל התחיל בזריחה של יום שנראה הולך להיות יום שטוף שמש...
הגלים נאו להם עט עט וכל הפידג'י והספירו כולם קמו!
אך זה קרה רק בכפר הפוקימונים!
איי שם ברחבי העולם רצה לה דמות והתחילה וגנבה את שבעת הדברים שבזכותם כל כל העולם מתפקד טוב והם:
יהלום הזמן
יהלום האפלה
יהלום היושר
יהלום הרוע
יהלום החלל
ויהלום הנדיבות
בלי היהלומים האלה הזמן רץ קדימה בצורה רעה... לכך שהכל יושמד!
לא יהיה רוע! לא טוב! לא זמן! לא יהיה שומקום!
אבל בגלל זה הוא יצא לדרך!
הנבחר שאמור להציל את העולם!
הלוהו פז! בן האדם הנבחר הלומד בכיתה ט'...
זה היה יום לפני תחילת הסיפור פז הלך לישון כשחלם על פיקאצ'ו!
ועכשיו נחזור לחוף...
הקרפי התעוררו והתחילו להפריח בועות ושם קם לו פיפלאפ משנתו במרכז של וויגליטף שעד לפני כמה שנים מכר אזורי מחייה!
פיפלאפ יצא לסיור הרגיל והמוקדם שלו על החוף כשלפתע הוא ראה פיקאצ'ו מעולף!
הוא רץ בכל המהירות שלו ואף נפל! אך רצה לדעת מה קרה לפיקאצ'ו שנראה מסכן וחסר הכרה.
"אתה בסדר פיקאצ'ו?" נגע פיפלאפ בפיקאצ'ו "אם... בוקר טוב אמא!" אמר פז "אמא? אני פיפלאפ ואתה פיקאצ'ו!" אמר פיפלאפ "אה!!! פיפלאפ מדבר! איפה אני? מה אתה רוצה ממני? ומתי פיפלאפים מדברים?" אמר פז "אתה על החוף... מצאתי אותך פה מעולף... אני לא רוצה ממך כלום ואתה יודע שמאז ומתמיד שכל הפוקימונים מדברים... ואתה פיקאצ'ו נכון? " שאל פיפלאפ "לא... אני בן אדם וקוראים לי פז" אמר פז.
"אתה לא בן אדם אתה פיקאצ'ו!" אמר פיפלאפ "לא נכון!" אמר פז והלך להסתקל על החוף וראה השתקפות של פיקאצ'ו! "מה?! אני פיקאצ'ו?! איך?! מתי?! למה?!" צעק פז "תרגע... אתה באמת פיקאצ'ו אל תצחיק אותי... אם היית בן אדם היה לך פוכדור או משהו מהדברים המעצבנים האלה..." אמר פיפלאפ עד שלפתע נפל פוכדור שנתקע בזנבו של פז (פיקאצ'ו) "אז אתה באמת בן אדם! אבל אתה פיקאצ'ו! לא יכול להיות!" אמר פיפלאפ ותפס בלחיו של פיקאצ'ו "כן אתה פיקאצ'ו אבל הפוכדור מוכיח שאתה בן אדם... כי פה אין פוכדורים" "תעזוב לי את הלחיים!" צעק פז!,
"בסדר... תרגע!" אמר פיפלאפ "אקח את הפוכדור הזה להראות לוויגליטף וצ'אטוט..." הוסיף.
"היי רוצה להיות איתי צוות הצלה? אני הרבה זמן מחפש שותף!" אמר פיפלאפ "צוות הצלה? מה זה?" שאל פז "זה חבורת פוקימונים שיוצאת לצינוקים בהם מתגוררים פוקימונים אוספת חברים מבצעת משימות עוצרת פושעים ובין היתר אולי תמצא את התשובה למה אתה פה!" אמר פיפלאפ "אז אתה רוצה?" שאל "ברור!" אמר פז
והם הלכו אל המרכז של וויגליטף אבל בדרך "תגיד פיפלאפ מה זה המרכז של וויגליטף?" "המרכז של וויגליטף זה מקום בטוח ושמור בו תוכל לקבל מקום לישון, שם פותחים צוותי הצלה ומקבלים משימות ועוד... המנהל של המרכז הוא וויגליטף שלאחר שנים רבות שמכר אזורי מחייה החליט לעשות משהו נוסף עבור צוותי ההצלה והכים את המרכז שלו יחד עם צ'אטוט!" אמר פיפלאפ "אה..." אמר פז...
פרק 2:
פז ופיפלאפ הגיעו למרכז של וויגליטף וראו בור שמחוסה ברשת "תיזהר לא ללכת על הבור הזה... הרגל שלך עלולה להתקע..."
אמר פיפלאפ והם נעמדו מול שער שחסם את הכניסה ואז עצר פיפלאפ וצעק "זה אני פיפלאפ! אפשר לפתוח?" לפתע צץ דוגטריו מהאדמה ואמר "היי פיפלאפ נפתח לך מיד ומי זה?" שאל דוגטריו "זה פיקאצ'ו אבל תקרא לו פז הוא אדם שאיכשהו הפך לפוקימון והינה ההוכחה!" אמר פיפלאפ ושלף את הפוכדור שהחזיק בידו הימנית.
"אני שונא את הדברים האלה... אבל מה הוא אדם? איך זה קרה?" שאל דוגטריו "אני בעצמי לא יודע" אמר פז... "אה אוקיי, נפתח לכם את הכניסה לבית המחסה מיד!" אמר דוגטריו ונכנס שוב לאדמה.
השער נפתח ויצא לברך אותם סנפלורה "ברוך הבא... אני לא השאל שאלות מיותרות... שמעתי את דוגטריו... אני אבין הכל כשכולם יתכנסו בחדר של וויגליטף!" אמר הסנפלורה "בואו אחרי" הוסיף וירד בסולם שהיה שם.
כמובן שפיפלאפ ופז עקבו אחריו ואז הסנפלורה ירד עוד קומה והם אחריו והוא הלך לחדר של וויגליטף והם אחריו, אחרי שנכנסו שמעו את צעקותיו של לאודרד צועק "כל צוותי ההצלה והפוקימונים! התכנסות בחדר של וויגליטף נא לבוא עכשיו!".
עד מהרה כל צוותי ההצלה והפוקימונים האחראים על דברים כמו קרוגאנק וויזמר היו במקום!
הדלתות נסגרו מאחוריהם ופז לחש לפיפלאפ "זה לא נראה לי כל כך טוב... אני פוחד! לצ'אטוט הזה יש מבט גם מפחיד!" והוא המשיך להתסכל על צ'אטוט שהסתכל עליו בפרצופו המוזר "אל תדאג... הוא תמיד ככה... אומנם הוא דיי עצבני אבל הוא בסדר" לחש לו פיפלאפ חזרה.
"שלום פיפלאפ! דוגטריו אמר לי שהבאת פיקאצ'ו לפה ושהוא בן אדם האם זה נכון?" שאל וויגליטף השמנמן אשר ישב על כיסא בקצה החדר...
ורק אז קלט פז כמה החדר מדהים!
הם ישבו על שטיח והחדר היה מואר ומלא ציורים של פוקימונים.
"כן וויגליטף! זה נכון! הפיקאצ'ו הזה נקרא פז ומצאתי אותו היום חסר הכרה על החוף, הוא טען שהוא בן אדם ואז פוכדור שנתקע בזנבו נפל והינה הוא!" אמר פיפלאפ והרים את הפוכדור "אני אקח את זה!" אמר צ'אטוט והתכוון לעוף אך ווגליטף אמר "אל תיקח את זה! זה חפץ מסוכן וזה צריך להיות ביידים שזה בא מהן! פיפלאפ תן לפז את הפוכדור הזה והמשך לדבר! ובנוגע אליך צ'אטוט תירגע קצת...".
פיפלאפ נתן לפז את הפוכדור והמשיך לדבר "אני והוא רוצים להקים צוות הצלה כדי למלא משימות ואולי גם לגלות למה ומה קרה בדיוק לפז! אני רוצה את אישורך לפתוח את הצוות הצלה הזה!" אמר פיפלאפ "אתם בהחלט תהיו צוות הצלה! אבל איך תקראו לכם?" שאל וויגליטף "איך נקרא לנו?" שאל פיפלאפ את פז "פוקימון PP" אמר פז "אחלה שם!!! גדול! אבל למה ככה קוראים לו?" שאל פיפלאפ "פוקימון כי זה מה שאנחנו חוץ ממני, בערך... וP כי פיפלאפ ועוד P כי פז מתחיל בP וגם פיקאצ'ו..." אמר פז "רעיון נחמד ושם קליט!" אמר פיפלאפ "אז אתם פוקימון PP?" שאל וויגליטף "כן!" אמרו פיפלאפ ופז.
"יופי, אז הינה קחו את תיבת הצוות שלכם!, בה תוכלי לשים פירות ונשקים! כרגע סמנו לכם 10 פרות אורן וכמה מקלות מיוחדים שיעזרו לכם!" אמר וויגליטף וצ'אטוט החזיק ברגליו תיבה ונתן אותה לפיפלאפ "תודה" אמר לו פיפלאפ ופתח את התיבה וחיוך עלה על פניו הקטנות.
"והינה הסמל שלנו! מה שאומר שאתם חלק מאיתנו! וזה סמל שמייחד אתכם גם כצוות הצלה!" אמר וויגליטף וזרק אליהם שני סמלים כאלה "וואו! זה ממש יפה" אמר פיפלאפ.
"טוב, הכינוס נגמר! אפשר ללכת!" אמר צ'אטוט וכולם הלכו! חוץ מבידוף באנירי צ'ימצ'אר וטרטוויג.
"היי! פוקימון PP שם מוצא חן בעייני!" אמר צ'ימצ'אר
"גם בעייני!" אמרה באנירי
"אולי נתאחד לצוות הצלה אחד?" אמר טרטוויג
"כן! אומנם אנחנו כולנו לא התפתחנו חוץ מפיקאצ'ו אבל הוא אף פעם לא היה פיצ'ו והוא גם לא יהיה... והוא גם דיי ברמתנו ואנחנו נראה לכולם שזה שאנחנו קטנים ולא התפתחנו זה לא אומר כלום!" אמר בידוף
"כן!" אמר פיפלאפ
"מי איתי?" שאל בידוף
"אני!" אמרו כולם!
לפתע וויגליטף חזר לחדר ואמר "זה נכון מה ששמעתי? אתם מתאחדים לצוות אחד? ככה אתם ארבעתכם סוף סוף תמצאו לכם צוות הצלה! יופי! זה נהדר! הינה קחו את סמל קבוצת פוקימון PP" אמר וויגליטף וזרק לטרטוויג צ'ימצ'אר בידוף ובאנירי והם תפסו ואמרו "תודה!".
פרק 3:
השישה נשארו בחדר ולפתע שמעו את צעקותיו של לאודרד "ארוחת ערב! מי שלא יבוא עכשיו יפספס! אין הגשות למאחרים!".
"יאמי! ארוחת הערב של המרכז!" אמר בידוף
"כן הארוחות טעימות מאוד!" הסכים איתו צ'ימצ'אר
"אז בואו נזוז לפני שנאחר! אין הגשות למאחרים!" אמרה באנירי
"כן..." אמר פיפלאפ.
מכיוון שפז לא ידע היכן נמצא חדר האוכל ופיפלאפ צ'ימצ'אר טרטוויג בידוף ובאנירי שוהים כאן כמה וכמה ימים הם ידעו איפה חדר האוכל הוא הלך אחריהם בשקט....
הם הגיעו לחדר האוכל ווראו 10 מקומות ריקים, והם התישבו ה-6 מהם.
היה שם מכל טוב ופז אמר "זה כל כך טעים! יותר מהאוכל של אמא!" "אמא פיקאצ'ו?" שאל רטורית פיפלאפ ופז החזיר לו מבט של שהוא יודע מה האמת... ופיפלאפ השיב לו "בסדר...".
ובאמצע הארוחה שפז כבר לא היה "מת" מרעב הוא הבכין איך יש מזרקה במקום ועד כמה החדר ענק ועוד משפצים אותו! ואז הוא שם לב לוויגליטף משחק אם תפוח ובו זמנית אוכל ממנו! "ענק!" חשב לעצמו... "אבל אני יכול שניים!".
פז קם מהשולחם ולקח 2 תפוחים בסלסלה שהייתה ליד וויגליטף "אתה יכול לסובב על ראשך תפוח אחד נכון?" אמר פז "אכן כך" אמר וויגליטף "אני יכול שניים!" אמר פז ולקח את שני התפוחים וכל תפוח שם על קצה באחת מאוזניו וסובב את אוזניו.
"אתה בהחלט טוב!" אמר וויגליטף לפתע פז שמע מכאות כף מפני האוכלים ושם לב לצ'אטוט שבצד ממשיך לאכול לו בשלו "מה הקטע שלו?" חשב לעצמו פז אך חייך כי התעודד בך שהוא סתם אגואיסט או מה שהוא כזה....
הלילה הגיעה ולקחו אותם לחדר הכי גדול במרכז!
כשהגיעו החבורה לחדרם ראו שחדרם ענק! ויש בו אפילו מיזרקה!
"אני מקווה שיהיה לכם לילה טוב!" אמר לאודרד אשר הראה להם את חדרם והלך.
כל החבורה התלהבה מהחדר "אפילו יש לנו מקום לשטוף פנים ולשתות!" אמר טרטוויג "כן..." הסכימה איתו באנירי.
"טוב נראה שכדאי שנלך לישון... מצפה לנו יום ארוך מחר בתור צוות הצלה!" אמר פיפלאפ "כן..." הסכימו איתו השאר.
פז לא הצליח להירדם....
נראה כאילו צב הולך יותר מהר מהקצב בו הלילה מתקדם.
לפתע פז הרגיש משהו שעולה עליו ואז שם לב שזה פיפלאפ שהתגלל בשנתו "פיפלאפ! קום!" אמר פז אך פיפלאפ לא קם אז ניסה בכוחותיו להזיזו והצליח.
ואז לפתע עברה בו מחשבה הוא לא ראה כלום אבל אז הוא שמע קולותיו של פוקימון צועק "הצילו! ואת קולותיו של צ'אטוט תשתוק! אתה יודע שאני!" וכאן נקטע המחשבה שלו....
פחד עלה בפז "אבל זו רק איזו מחשבה, זה לא אומר שיקרה כלום... חוץ מזה רק ההצילו מפחיד צ'אטוט לא אמר משהו מפחיד או משהו מחשיד,אמרו שהוא לא ממש נינוח והוא די עצבני" חשב לעצמו בלב אבל אין לו מושג כמה טעה....
הגיע הבוקר ושמע את קולותיהם של הספירו הפידג'י הסטארלי ועוד נוספים....
כולם ישנו ורק פז שלא נרדם שתף את פניו....
"כולם בוקר! נא לקום! התכנסות הבוקר!!!" צעק לאודרד בכל החדרים.
"אויש איך אני שונא את ההשקמה בבוקר של לאודרד" אמר צ'ימצ'אר
"גם אני" אמרה באנירי.
"אני שונא יותר את התכנסות הבוקר" אמר בידוף.
פז ניער מפניו את המים וניגש אל בידוף "מה זה התכנסות הבוקר?" שאל.
בידוף קצת פחד מהפתאומיות שניגש אליו פז אבל ענה "התכנסות הבוקר זה להודיע אם יש הודעות חדשות להגיד בוקר טוב לכולם, ולפעמים כמה מהשטויות של ווויגליטף" אמר בידוף.
"השטויות של וויגליטף?" שאל פז "כן... וויגליטף אוהב להשתעשע גם במצב הכי גרוע הוא יוכל להשתעשע... אם זאת הוא גם יכול להיות רציני" אמרה באנירי ששתפה גם היא את פניה.
השישה יצאו אחד אחרי השני לעבר התכנסות הבוקר וכשהגיעו צעק לאודרד "איפה הייתם?! אתם מאחרים!" "דיי לאודרד! אתה יודע שצעוקתיך חזקות ביותר!" אמר צ'אטוט.
"טוב אז נתחיל בהתכנסות! בוקר טוב כולם!" אמר צ'אטוט "בוקר טוב!" השיבו כולם פרט לפז ואז פיפלאפ שהיא לידו נגע בו במרפקו ואמר "תגיד גם אתה... ככה זה..." ואז גם פז אמר וצ'אטוט הסתכל בו במבט המוזר שלו.
"צוות חדש הגיע אלינו אתמול, שמו פוקימון PP נא לברך את הגעתם!" אמר צ'אטוט וכל הפוקימונים פרט לחברי צוות ההצלה פוקימון PP אמרו "ברוך הבא למרכז של וויגליטף!"
"טוב אפשר ללכת סנפלורה וצוות PP נא להישאר פה!" אמר צ'אטוט וכולם הלכו כמובן מלבד סנפלורה וצוות PP.
כולם הלכו ואז צ'אטוט אמר לסנפלורה "אני רוצה שתראה להם את הכפר" "אין בעיות צ'אטוט" אמר סנפלורה.
צ'אטוט נכנס לחדר של וויגליטף וסנפלורה אמר "בואו אחרי! אקח אתכם לכפר!" והצוות הלך אחריו.
הם הגיעו לכפר ואז סנפלורה אמר "ברוך הבא לכפר הפוקימונים! כפי שאתם רואים פוקימונים רבים מתגוררים כאן! אז אסביר לכם על החנויות שפה! אז נתחיל! חנות החפצים של האחים קקליאון! אם תשים לב אחד מהם רגיל והשני זוהר, יש את חנות המתקפות של גלפין, ויש גם את בנק הכסף של פרסיאן ואת בנק החפצים של קנגסקאן ואת בית האימונים לצוותי ההצלה של קיובון ומקהיטה ולכל צרה שתבוא ותרצה יעוץ לא מהמרכז יש לך את וויסקוואש שתמיד יהיה שם!, בקרוב אמור לבוא לפה אלקיד ואלאקאזם למכור דברים! כל השירותים בכפר חינם פרת לקנייה אצל החנות של הקקליאונים." אמר סנפלורה והלך....
"אז מה דעתכם שנלך אל בית האימונים של קיובון ומקהיטה?" שאל פיפלאפ "כן!" אמרו כולם אך לשוב עברה בפז מחשבה "בים יש צונאמי בדיוק כשמריל שוחה לו להנאתו..." ואז שוב נגמרה המחשבה.
פז התחיל לרוץ לעבר החוף וגילה שאכן מריל שוחה לו בים בלי שישים לב שצונאמי מתקרב וכדאי להתרחק מהחוף!
שאר חבריו של פז לצוות הגיעו וראו שפז התחיל לשחות אל אזוריל "ממתי פיקאצ'ו יכול לשחות?" שאל צ'ימצ'אר "זה אדם זוכר?" אמר טרטוויג "וואלה" אמר צ'ימצ'אר.
פז הגיע אל מריל "היי! באת לשחק איתי? אבל רגע ממתי פיקאצ'ו שוחה?" שאל מריל"זה לא הזמן!" אמר פז ותפס את מריל..., והחל למשוך אותו אל החוף, "דיי! מה אתה עושה!?" צעק מריל "תסתכל מאחוריך ותגיד תודה!" אמר פז ואזוריל הסתכל מאחוריו וראה! צונמי!!! "אמא!!!" צעק מריל אך פז שחיין מצטיין הגיע כבר לחוף ועלה יחד עם כולם חזרה למעלה.
"תודה רבה פיקאצ'ו! הצלת את חיי!" אמר מריל "אוכל לתת לך תודה?" שאל מריל "לא נראה לי..." אמר פז "יש לי 3 פרות אורן ו10 אבנים בבית אשמח לתת לך!" אמר מריל.
הוא לקח אותם לביתו ונתן להם את מה שאמר....
למריל היה קשה למצוא את מה שאמר אבל הצליח ושמו לב שחלף לו כל היום!
אז הם חזרו שוב למרכז והגיעו ישר לארוחת הערב.
פרק 4ף
"כולם לקום! התכנסות בוקר!" נשמעו צעקותיו של לאודרד האומרות שהבוקר הגיע.
הפוקימונים כמו לשתוף את פניהם ויצאו להתכנסות.
עד שלפתע מחשבה נוספת תקפה את פז בה ראה שחוטפים את כל חברי פוקימון PP פרט לו ולפיפלאפ וכאן המחשבה נגמרה.
לפני שהגיעו אל ההתכנסות פז אמר לבאנירי, בידוף,צ'ימצ'אר וטרטוויג "תקשיבו הייתה לי עוד מחשבה כמו הקודמות של מריל, אתם חייבים להישאר כאן! אם אתה רוצים לחיות בכל אופן..."אמר פז כי ידע שעולם הפוקימונים מסובך מכדי שיהיה טוב.
כמובן שידעו מה קרה עם מריל וצמרמורת עברה בגופם.
הם הגיעו להתכנסות הבוקר והכל הלך כשורה, 4 חברי פוקימון PP שהוזהרו הסכימו לקבל יום מנוחה ופיפלאפ ופז יצאו לקבל את משימתם הראשונה.
סנפלורה הדריך אותם איפה אפשר לקבל משימות ונתן להם משימה "זו נראת לי משימה שתתאים לכם!" אמר והלך.
פיפלאפ שבידו הייתה המשימה כתובה על דף ניר קרא "שלום אני פלאסל ויש לי אח וקוראים לו מינון... הוא הלך לעבר הצינוק הנקרא TINY WOODS ולצערי לא שב הבייתה.
אני מבקש מכם אנה החזירו אותו!
הפרס שאני מציע: פרי אורן אחד, ו5 אבנים ותשלום של 20 פוקל
"20 פוקל זה מעט..., אבל זו משימה ראשונה אז בכל זאת!" אמר פיפלאפ "פוקל? מה זה?" שאל פז "פוקל זה הכסף שלנו" אמר פיפלאפ "אה" אמר פז.
ואז השניים יצאו לעבר TINY WOODS.
הם הלכו להם בצינוק בשביל שעוד לא התפצל ולפתע פידג'י הופיע והחל להתקיף!
המתקפות של פידג'י היו חזקות ביותר!
"באמת נראה לך שתוכל להביס אותי?!" צעק פיפלאפ "נראה אותך מול זה! בועות!" צעק פיפלאפ והשתמש במתקפת בועות שפגעה בפידג'י ישירות!
פידג'י כעס על פיפלאפ וחטף ממנו את התיבה ועף!
"לפחות יהיה לי פרות אורן להשתיק את המינון הזה..." אמר פידג'י לפני שעף.
ופז ופיפלאפ נאלצו להמשיף ללכת בצינוק.
עד שגילו כי יש פיצול בדרכים!
"איך נדע לאן ללכת?" שאל פז "איזה אתה אומר?" שאל פיפלאפ "שמאל" אמר פז "אז לימין!" אמר פיפלאפ.
"אולי נתפצל?" אמר פז "כן..." אמר פיפלאפ.
פז הלך לשמאל ופיפלאפ לימין עד שלפתע "הצילו!!!" צעק פיפלאפ.
ופז רץ לראות מה קרה אך פידג'י נוסף היה שם וחסם את דרכו.
"זוז פידג'י!" אמר פז
"לא רוצה! למה מה תעשה לי?" אמר הפידג'י.
ואז חשב לעצמו פז "אין לי אפילו מושג איך אני מתקיף... אולי אנסה לעשות את הקטע הזה של פיקאצ'ו..." חשב בלב
"מכת ברק!" צעק פז והיה זרם קטן "חה חה חה! אם זה מכת ברק אז קאטרפי מנצח פידג'יוטו!" אמר.
"או כן?!" התעצבן פז ולפתע הוציא זרם חשמל שפגע ישירות בפידג'י ואפילו אילף אותו!
"גדול! אני באמת פיקאצ'ו!" אמר והמשיך בדרכו.
לפתע גילה פז שפיפלאפ נפל במלכודת קאטרפי!
כלומר מלכודת הכוונה היא שקאטרפי רבים מתקיפים אותו!
"פיפלאפ צריך עזרה?" שאל פז כשחיוך על פניו
"מה אתה חושב?" שאל פיפלאפ רטורית
פז התקדם קדימה והזיז את פיפלאפ מאחור כך שקאטרפי לא יוכלו לגעת בו.
פז אמר "אל תחשוב שאני לא יודע להתקיף!"
"מכת ברק!" אמר פז אך גילה שהמכת ברק שלו לא גרמה לקאטרפי להתעלף כמו שציפה אל הרטיח אותם!
"קדימה כולם! בואו נתקיף אותו!" צעק אחד הקאטרפי וכל השאר הסכימו איתו.
פז תפס בפיפלאפ שישב והחל לברוח והלך איפה שהלך קודם ומצא את המדרגות "יופי לשם הם לא יעלו!" אמר פיפלאפ "אני מקווה" אמר פז.
הם עלו במדרגות וראו שהקאטרפי לא עולים "פיו איזה מזל..." אמר פז והוא ופיפלאפ הלכו צעד קדימה אך... הם גילו שמתחת לאדמה יש בור שמוביל לקומה מתחת!
והם נפלו בבור!
כשהם התאוששו מהנפילה הם שמו לב שהם מוקפים בקאטרפי "פסס... פיפלאפ תעשה בועות" אמר פז "למה?" שאל פיפלאפ "פשוט תעשה!" אמר פז.
פיפלאפ השתמש בבועות ואז פז אמר "הידעתם שמים מוליכים חשמל? והידעתם שמתקפה של מים וחשמל יותר חזקה ממקפה שהיא רק שלי! מכת ברק!" אמר פז והשתמש על הבועות וגם על הקאטרפי.
כל הקאטרפי התעלפו והשניים צהלו וחזרו לקומה השנייה "אז נשארה לנו עוד קומה" אמר פיפלאפ "כן...".
הם המשיכו בדרכם כשלפתע עצר אותם קקליאון באמצע הצינוק והציע להם לקנות "אל תקנה... ידוע שהם עצבנים בצינוק ולא כדאי להתעסק איתם!" אמר פיפלאפ "מה אמרת?!" אמר קקליאון בעצבנות "ממש שום דבר! ותודה אבל לא תודה!" אמר פיפלאפ תפס בפז וניסה לברוח כמה שיותר מהר מהמקום "אבל רציתי להילחם בו!" אמר פז "תדע שאפילו פיקאצ'ו האגדי לא הצליח לנצח את הקקליאונים בצינוקים האלה!" אמר פיפלאפ.
"פיקאצ'ו האגדי?" שאל פז "אני אספר לך הכל בלילה" אמר פיפלאפ. (את המידע על פיקאצ'ו האגדי זה יהיה פרק 5)
הם המשיכו בצינוק כשלפתע הם גילו שהם צריכים לעבור דרך נחיל בידרילים!
"אין דבר יותר גרוע מלהעיר בידריל משנתו! לך לאט לאט!" אמר פיפלאפ והחל ללכת.
הם הלכו לאט לאט אך באמצע פז דרך בטעות על עלה שעשה קול.
ועד כמה שהקול היה קטן וכמעט לא שמעו אותו הוא העיר את כל נחיל הבידרילים!
פיפלאפ החל לברוח לאומת פז שנשאר עומד במקומו.
"מה אתה עושה? ברח!" צעק לו פיפלאפ.
"לא! הפעם לא אברח! בדיוק כמו אבי שלא ברח מנחיל בידרילים כשהערתי אותו!" אמר פז.
ופיפלאפ חשב "איזה ילד אמיץ... אך טיפש אני בורח!" חשב לו פיפלאפ אך נשאר במקום.
הבידריל התקרבו אל פז במהירות מטורפת והוא השיב להם "כן?! נראה אתכם!"
פז קפץ בגובה לא יאמן על בידריל ודפק ברגליו על ראשו והבידריל השתגע והתנגש בבידריל אחר "2 לפז 0 לבידריל!" התחיל פיפלאפ לשפוט מהצד
כשהבידריל שמעו את קולותיו של פיפלאפ התקרבו גם אליו "אפשר להצטרף פז?" אמר פיפלאפ "בוודאי!" אמר לו פז.
פיפלאפ גם כן עלה על הבידרלים וניסה לחכות את פז והצליח "4 לפוקימון PP וכמובן ש0 לבידריל!" אמר פז.
עד מהרה הנחיל בידרילים נעלם פרט לשני בידרלים "יופי השגנו TAXI בחינם!" אמר פז "TAXI? מה זה?" שאל פיפלאפ "זה מונית שלוקחת אותך ליעד המבוקש!" אמר פז וטפס בידיו של בידריל והצליח לנוות אותו אל הקומה הבאה שם עזב אותו לנפשו וגם פיפלאפ עשה כך ובגלל שהבידרלים שמחו על כך שלא נפגעו עוד פשוט ברחו.
פיפלאפ רצה להתקדם לעבר מינון שראה באופק אבל פז עצר אותו ומשך אותו לשיח "תיזהר! פה היו אמורים לחטוף את שאר החברים בקבוצה..." אמר פז וצמרמורת עלתה בפיפלאפ.
הם ראו גרובייל אשר מגיעה לשם עם יהלום האפלה "איפה הם?! טוב אחטוף אותם בפעם אחרת! או אולי אני פשוט יהרוס להם דברים!" אמר ואז הופיע עשן וצ'אטוט עף בדיוק מהמקום בו עמד הגרובייל וכשהענן התפזר הם לא ראו את גרובייל.
פחד עלה בשניהם אבל ניסו להתעודד בכך שיש הרבה צ'אטוטים....
הם יצאו ממקום מסתורם והלכו אל פידג'י אשר שמר על מינון מה זה שמר? יותר נכון כלא אותו... יותר נכון קשר אותו לעץ....
"אז אתה פידג'י?! אם לא תשחרר את מינון אנחנו נלמד אותך לקח!" אמרו פיפלאפ ופז "כן?! אבא!!!" צעק פידג'י על שלפתע בא פידג'אוט "הם מפריעים לך?" שאל "כן!" אמר פידג'י ולפתע אביהם ניסה להתקיף את פיפלאפ ופז אשר חמקו במהירות.
ופז ופיפלאפ גילו שהתיבה שלהם לידם ללא השגחה והם לקחו כמה אבנים ומקלות משם "תזכור את בידריל!" אמר פז לפיפלאפ וכל אחד מהם קפץ על גוש אדמה גדול שהיה שם והם קפצו ישר על פידג'אוט!
הם הנידו את ראשם זה לזה וממש בתיאום בלי שפידג'אוט הספיק לעשות דבר הם זרקו עליו 2 מקלות לעיינים 2 אבנים לנחריירים "ולסיום! תקבל מנה מעודנת!" אמר פז והוא ופיפלאפ השתמשו ישר על פיו ובמכת חשמל ובבועות!
עד מהרה מצא עצמו פידג'אוט מעולף ופידג'י ברח!
הם שיחררו את מינון "תודה רבה! אני מודה לכם מאוד!" אמר מינון.
הם חזרו למרכז של וויגליטף ופלאסל חיכה שם והם נתנו לו את מינון "תודה רבה!" אמרו השניים ובגלל יכולותם המיוחד להחזיר כוחות לפוקימוני חשמל עשו זו עבור פז ונתנו להם 20 פוקל 5 אבניפ ופרי אורן אחד....
וכך עבר לו יום וכבר כולם אכלו ארוחת ערב גם צוות PP ובארוחה שאלו צ'ימצ'אר טרטוויג בידוף ובאנירי "איך היה?" "נספר לכם כשנלך לישון" אמר פז "לילה לבן?" הציע צ'ימצ'אר "אולי" אמר פיפלאפ.
וקח אכלו להם החבורה והגיע הלילה.
פרק 5:
הגיע הלילה וכולם נכנסו לחדר.
הם סידרו את "המיטות" שלהם במעגל ושמו אוכל שלקחו מארוחת הערב באמצע.
טרטוויג השתמש בעלי טער וחצה אותם והם החלו לאכול.
"אז תגידו איך הייתה המשימה הראשונה?" שאלה באנירי.
"המשימה שלנו הייתה להשיב את מינון שהלך לאיבוד" אמר פז
"אם... בהתחלה פידג'י גנב לנו את התיבה" אמר פיפלאפ ומבטם של באנירי בידוף צ'ימצ'אר ורטרטוויג הופנה לעבר התיבה אשר הונחה בצד.
"ואז הגענו לפיצול דרכים והתפצלנו... ופיפלאפ נפל במלכודת קאטרפי" אמר פז
"אויש אל תזכיר לי את זה" אמר פיפלאפ
"בדרך כשרצתי לעזור לו פידג'י חסם אותי וניסיתי להשתמש עליו במכת ברק ויצא לי זרם חלש והוא אמר לי שאם זו הייתה מכת חשמל אז קאטרפי מנצח פידג'יוטו" אמר פז וכולם נפלו מצחוק.
"ואז כעסתי עליו ויצא לי מכת חשמל שאפילו גרמה לו להתעלף והגעתי אל פיפלאפ וניסיתי שוב להשתמש במכת חשמל אבל היא יצאה יותר חלשה והקאטרפי לא התעלפו ואז ברחנו לקומה הבאה" אמר פז.
"אז בטח ניצלתם מהם" אמר בידוף
"כך חשבנו" אמר פיפלאפ
"מה?" שאל צ'ימצ'אר
"אני והוא הלכנו ולפתע נפלנו בבור שהוביל לקומה הראשונה, כשהתאוששנו גילינו את עצמנו מוקפים בקאטרפי ואז השתמשנו בבועות ובמכת חשמל וזה גרם להם להתעלף וחזרנו לקומה השנייה" אמר פז.
"ואז הגענו לנחיל בידרילים ישנים..." אמר פיפלאפ
"אמא! זה מפחיד! אין דבר יותר גרוע להעיר נחיל בידרילים משנתו" אמר טרטוויג
"כן זה מה שאמרתי לו" אמר פיפלאפ
" אך היה לנו ביש מזל ובטעות דרכתי על עלה וזה העיר את כל נחיל הבידרילים!" אמר פז ובפניהם של כולם פרט לפיפלאפ הראו סימנים מוזרים של וואו אימאל'ה וכאלה... ואז פז המשיך "פיפלאפ ברח ואני נשארתי וקפצתי על הבידרילים ודפקתי עליהם ברגליים והוא התנגש בעוד בידריל ואני כבר מזמן מטפל בבידריל אחר ואז פיפלאפ אמר 2 לפז 0 לבידריל ואז הבידרילים באו אליו גם, והוא שאל אפשר להצטרף אליך? ועניתי לו שכן וככה נשארו 2 בידרילים שלקחו אותנו לקומה האחרונה וברחו" אמר פז.
"שם פז אמר לי שזה המקום בו הייתם אמורים להיחטף והסתתרנו" אמר פיפלאפ
פניהם של האחרים נראו דואגות ואז אמר פז "היה שם גרוביל שחיכה לנו והוא ראה שאנחנו לא מגיעים והחליט להפריע לנו בפעם אחרת ואז היה עשן ויצא מהעשן צ'אטוט וכשהעשן התפזר גרוביל לא היה שם" אמר פז ופניהם של כולם היו מודאגות אך ניסו להתעודד שיש צ'אטוטים נוספים בעולם.
"ואז התקדמנו וראינו את פידג'י שומר על מינון, שומר יותר נכון להגיד שומר על השבוי" אמר פיפלאפ "והוא קרא לאבא שלו פידג'אוט" הוסיף.
"ואז שמנו לב שהתיבה שלנו מוזנחת בצד ולקחנו כמה אבנים ומקלות וטיפסנו על פידג'אוט ובלי שהספיק להבין מה קורה השלכנו עליו 2 מקלות לעינים 2 אבנים לנחיריים והשתמשנו במכת ברק ובועות לפה והבסנו אותו, פידג'י ברח וזהו..." אמר פז.
כולם מחאו להם כפיים ואז פז שאל את פיפלאפ "אז תגיד מה העניין של פיקאצ'ו האגדי?".
"פיקאצ'ו האגדי היה שומר הכפר, היה לו צוות הצלה מדהים! ואף פוקימון לא ניצח אותו! הוא יתמודד מול גיראטינה פאלקיה ודיאלגה בקרב אחד ולא הובס! אבל היה עם של קקליאונים שמכרו לא חוקית בצינוקים אותם מעולם לא ניצח.
היו שמי שרואה את פיקאצ'ו האגדי יקרה לו משהו מיסטורי ולא ידוע, כמובן שדיברו על אלה בצינוק.
עד הים מנסים לגלות עליו פרטים ורק ידוע שהוא נהרג במהלך קרב מול קקליאון שהרעיל אותו!
אבל אומרים שצריך לבוא באחד הימים בנו ולהציל את העולם!" אמר פיפלאפ.
לפתע פז נזכר באביו וכשכולם דיברו לא יכול להפסיק לחשוב על דבריו של פיפלאפ! מה הוא הבן של הפיקאצ'ו האגדי? אבא שלו נעדר בגלל שהפך לפיקאצ'ו פז ניסה להדחיק את המחשבה אבל לא הצליח!
לפתע נכנסה לחדר צללית של פוקימון שצעקה "תתכוננו לסבול!" צעקה הדמות ולפתע...
פרק 6:
"לוטאד! תראה! מה דעתך? יהיה לנו אור! פוקימון אש וחשמל!" נשמע קולו של פוקימון.
"רגע תסתכל, יש משהו על הרגל של הטרטוויג הזה!" אמר קול נוסף של פוקימון.
"ותסתכל! יש כאן משהו בתוך הפרווה של באנירי!" נשמע קול נוסף.
"שקט משרתים טיפשים שכמותכם! כחו אותם לביתי!" נשמע קול קודר של פוקימון.
מי ששמע את זה היה צ'ימצ'אר שהיה תמיד נמרץ אך ידע שאם יקום יסתכן בחייו.
כעבור שעה צ'ימצ'אר הרגיש שהוא הגיע למקום מוצל עד שלפתע "היי שמת לב שהזנב של הצ'ימצ'אר הזה בוער?" אמר אחד הקולות "אז?" אמר קול אחר "זה אומר שהוא ער!" צעק הקול הקודם.
צ'ימצ'אר החל לפחד עד שלפתע "תעזוב אותו נבל שכמוך!" שמע את צעקותיו של פז
לפתע צ'ימצ'אר פקח את עיניו וגילה עצמו במבנה כשבכל מקום היה רשום "מיוטו!"
הוא שם לב שהוחזק על ידי 2 קומבי ולוטאד שעמד לידם "מי אתה שתגיד לנו מה לעשות?! ואם אנחנו לא ננצח אותך האדון ינצח אותך!" צעקו הפוקימונים שהחזיקו את צ'ימצ'אר.
"ומי הוא אדונכם? אם הוא חינך אתכם נראה לי שאקרא לביצת פוקימון שתלמד אתכם!" צעק פז וכמובן שהם נעלבו ועזבו את צ'ימצ'אר וקראו לו לקרב.
לפתע צ'ימצ'אר רץ לעבר פז וצעק "שלושה נגד אחד זה לא הוגן!" "לא איכפת לנו מה הוגן!" צעקו הפוקימונים "או כן? נראה אתכם מתמודדים מולנו!" לפתע קמו בידוף באנירי וטרטוויג "רגע רגע! 6 נגד 3 זה לא הוגן!" אמרו הפוקימונים "ובאמת נראה לכם שאיכפת לנו?!" צעקו פוקימון PP.
לפתע פז השתמש במתקפת מהירות וגרם להם להסתחרר וצ'ימצ'אר השתמש באש ופז במכת חשמל ופיפלאפ בבועות וטרטוויג בעלי תער ומכיווון שבידוף ובאנרי השתמשה בקרן קרח ומכיוון שבידוף יודע רק מתקפות במגע העדיף לא להתקיף.
עד מהרה מצאו את עצמם השלושה כבולים ופוקימון PP ניצחו.
"אז איפה אנחנו?" שאל בידוף
"נראה שאנחנו בבית של מיוטו" אמרה באנירי.
"היי תראו יש שם מדרגות!" צעק פז
החבורה עלתה במעלה המדרגות במהירות רבה עד שלפתע הם נתקלו בסטארלי
"מה אתם עושים פה?!" צעק הסטארלי "מה אתה עושה פה?" צעקו הם בחזרה.
"אדוני הם ברחו ידי המשרתים!" צעק הסטארלי "אז תתפתח!" נשמע קול משומקום לפתע סטארלי התפתח לסטארביה!
לפתע הם הופתעו "כן זה כוחו של יהלום הזמן!" אמר הסטארביה לפתע השתמש במכת כנף על פז "באמת נראה לך שנסכים לך לעשות את זה? אש!" צעק צ'ימצ'אר ופגע בסטארביה "ויכולת שלא לפגוע בי?" אמר לו פז "תגיד סטארביה יש לך אפשרות לבלום חשמל?" שאל פז "לא למה?" כי נראה לי שתאלץ לסבול!" צעק פז והשתמש במכת חשמל לפתע בידוף דחף את סטארביה באנירי קפצה עליו בעודה משתמשת בקרן קרח צ'ימצ'אר המס את הקרח וגם "המס" את סטארביה וטרטוויג השתמש בעלי טער.
כך נשאר לו סטארביה מחסוסר הכרה.
"או כן!" צעקו החבר'ה
"לא תשמחו לזמן רב!" צעק הקול "כי הפעם תתמודדו איתם!" ולפתע באו שורה של שרומישים "קדימה אבקת שיתוק!" צעק הקול והשרומישים התמשו באבקת שיתוק.
"לא אם זה תלוי בי!" צעק הסטארביה והשתמש בכנפיו כדי להחזיר את האבקה אל השרומישים וגרם להם להישתתק "מה אתה פתאום לצידנו?!" צעק צ'ימצ'אר "זה מיוטו! הוא היפנט אותי! ואתם הצלתם אותי! תודה רבה לכם! אוכל להצטרף אל הצוות שלכם?" שאל הסטארביה בעודו חוזר להיות סטארלי "כן... חבר חדש! איזה כיף!" אמר פיפלאפ.
"היי לאן נעלמת?" שאלו את פיפלאפ "בואו נגיד שהשארתם אותי מאחור עם קומבי ולוטאד..." אמר פיפלאפ "משום מה הם היו חלשלושים" הוסיף.
"החבורה המשיכה ללכת בקומה עד שלפתע הם שמו לב בקול של דמות והם רצו אליה.
והם גילו שזה מיוטו!
"אתם עברתם הרבה משומרי!" אמר "אז מעניין איך אתם תהיו!" אמר "תעצמו את העיינים! ככה הוא היפנט אותי!" צעק סטארלי.
אך זה היה מאוחר מידי "בואו נבדוק איך אתם עובדים! יש לי שאלה! אתם משרתים מישהו?" שאל מיוטו "כן" ענו לו הפוקימונים "מי?" שאל מיוטו "אותך!" אמרו "בדיוק!" אמר מיוטו בצחוק מרושע.
פרק 7:
"נראה שהשגתי לי צוות חדש וחזק!" צחק מיוטו בצחוקו המרושע.
"לא אם זה תלוי בי!" אמרה הדמות המסתורית שקפצה בין מקומות ברחבי הבניין.
"טוב אז איזו עבודה אני אתן לכם?" חשב מיוטו בקול
"אני ממליץ על שמירה" אמר סטארלי
"רעיון מצוין!" אמר מיוטו.
"צאו מיד לשמור על הבניין! ואם פולש נכנס חסלו אותו!" אמר מיוטו "כל מה שתרצה אדון" אמרו החבורה.
הדמות קפצה על הצינורות שהיו לאורך כל הבניין למעלה בתקרה כמעט.
"אני מקווה שאבן הריולו שלי תעבוד" אמרה הדמות שרק לשנייה אחת נחשפה לאור והדמות הזאת היא לא אחרת מאשר ריולו.
ריולו רץ לעבר מקום מסוים "סטאנקי אתה פה?" "כן!" אמר סטאנקי "הבאת את אבן הריולו?" שאל ריולו "כן!" ענה סטאנקי.
השניים רצו בהמשך הצינורות.
בינתיים פוקימון PP שהופנטו קבעו איפה כל אחד ישמור והלכו לעמדות.
איך שפז הגיע לעמדתו חשב "אוף! איך כולם הופנטו בידי המיוטו הזה! אני חייב להציל אותם! אבל אחד אחד!" "יופי אז אתה לא הופנתה, אבל מה אם השאר?" לפתע הופיעו משומקום ריולו וסטאנקי "מה? מה אתם רוצים ממני?" שאל פז "אתם שליחים של מיוטו?" הוסיף.
"לא! אנחנו מכירים את השיטה של מיוטו... שיטה אכזרית! ואנחנו פה כדי להציל אתכם!" אמר סטאנקי "איך בדיוק?" שאל פז "אפשר לנצח אותם אבל זה יעורר יותר מדי רעש ואפשר להשתמש באבני הריולו שלי להפנט או להוציא מהפנוט, הינה כך אחת! תשתמש בה כשתפגוש את שאר חבריך!, וגם מצאנו את התיבה שלכם!" אמר הריולו ונתן לפז את תיבת הצוות פתוחה כשבפנים אבן הריולו וכל מה שהיה שם! "תודה!" אמר פז לקח את אבן הריולו לקח את התיבה ושאל "אז מה עושים? ואיך משתמשים באבן?" שאל פז "פשוט אתה צריך שהאבן תופנה אל הפוקימון ולהגיד בדיוק מה שאתה רוצה שיקרה! שהוא ישתחרר מהפנוט או להפך! ונראה לי שעמדת השמירה של סטארלי הכי קרובה לפה!" אמר ריולו.
"אז נלך לשם! פז אנחנו צריכים להיות שקטים ובלתי נראים, אפשר להגדיר את זה ככה, אנחנו מטפסים על הצינורות שלאורך כל הבניין וככה מגיעים אל כל פוקימון!" אמר סטאנקי "בסדר" אמר פז ועקב אחרי ריולו וסטאנקי שכבר החלו לטפס על הצינורות, תוך זמן קצר הגיעו אל סטארלי וירדו בשקט מהצינורות "תסתכל ולמד" אמר ריולו כשסטארלי לא הסתכל הוא כיבן אליו את האבן ואמר "סטארלי תשתחרר מהיפנוט!" אמר הריולו ואז שמעו את סטארלי "מה זה? איפה כולם?" "ששש! סטארלי אני פה! כולם הופנטו! שקט..." אמר פז והם הסבירו לסטארלי מה קרה.
ככה הם המשיכו ופגשו צ'ימצ'אר טרטוויג פיפלאפ באנירי ובידוף לאחר שהצליחו להוציא את כולם מההפנוזה אמר צ'ימצ'אר "בא לי לנקום!" "יש אפשרות..." אמר סטאנקי "מה?" שאל פיפלאפ "אנחנו נחזור אל מיוטו ובלי שהוא ישים לב אני אסריח את המקום כך שהוא יתעצבן והם הוא ירצה להפנט תעצמו את העיינים... ריולו ובידוף ידחפו אותו מאחור, אני אטפס על הצינורות ואחכה ביינתים פיפלאפ ופז ישתמשו בבועות ומכת חשמל כשהגב של מיוטו מופנה אליהם אז אני אקפוץ שוב ואסריח בדיוק עליו ובאנירי תלכוד אותו ואת הסירחון בקרן קרח!" אמר סטאנקי "רעיון מצוין! הוא לא יוכל להפנט את כולנו יחד כך שאם כמה מכם הוא יצליח להפנט אז השאר יעזרו התוכנית חייבת לעבוד!" אמר צ'ימצ'אר "לשם שינוי הפזיזות שלך לא רעה" אמר ריולו "כולם מסכימים?" הוסיף "כן!" אמרו כולם.
הם המשיכו ללכת שוב לאיפה שפגשו את מיוטו לאחרונה וראו אותו ואז סטאנקי הסריח את המקום ובידוף וריולו דחפו את מיוטו כשלא ראה אותם והוא כמובן פנה אליהם ואז כשרצה להפנט אותם פז ופיפלאפ השתמשו עליו בבועות ומכת חשמל והוא פנה אליהם ואז נפל לידו סטאנקי והסריח אותו ובאנירי השתמשה בקרן קרח ולכדה אותו ואת הסירחון!.
מיד ברחו החבורה ליתר ביטחון בצהלה כי מיוטו בדיוק ישן כשהתחילו את המהומה!.
הם ברחו מהבניין רחוק רחוק ורק אז גילו שהם נמצאים באמצע צינוק!
"תגידו חברים... אפשר להצטרף לצוות שלכם?" שאלו סטאנקי וריולו "בטח!" שמחו חברי פוקימון PP.
פרק 8:
"איפה אנחנו?" שאלה באנירי
"בצינוק MT.STEEL" אמר ריולו.
החבורה החלה ללכת כשלפתע שמו לב בקקליאון מוכר לא חוקי.
לפתע ריולו הלך אליו ושאל אותו "סלח לי" "ברוך הבא לחנות שלי מה אפשר להציע לך?" שאל הקקליאון "אתה מוכר לא חוקי!" אמר הריולו "אז?" ענה לו הקקליאון "אסור לך למכור פה!" אמר הריולו "מה הוא עושה?!" אמר פיפלאפ "גם פיקאצ'ו האגדי לא ניצח קקליאון כזה!".
"חכה ותראה... חכה ותראה..." אמר פז.
"למה מה תעשה בנידון? תלחם בי? להזכירך אפילו פיקאצ'ו האגדי לא ניצח אותי!" אמר קקליאון "אני לא מתכוון לנצח אותך..." אמר ריולו "אז מה תעשה בנידון?" שאל קקליאון "אעשה את זה!" אמר ריולו ושלף את אבן הריולו שלו ואמר "אל תמכור פה! זה לא חוקי!" ואז הוסיף ושאל "אתה מסכים איתי שאסור לך למכור פה?" "כן!" אמר הקקליאון "עובד כמו פלא הא?" אמר הסטאנקי לחבורה וריולו חזר והם המשיכו להם....
עברה שעה... עברו שעתיים ולא נפגשו באף פוקימון! "זה מוזר! לא ראינו פה אף פוקימון!" אמר טרטוויג "כן..." אמר ריולו.
כשלפתע הופיע שילדון ודחף את פז שעמד ראשון ואז גילו שהם מוקפים בשילדונים!
ולמעלה הם גילו שאין שמיים...
אלה מופיע שם מיסמאגיוס "עכשיו אני מבין! אחרי שטיפלתי בקקליאון מיסמאגיוס הכניס אותנו לחלום! ועכשיו כדי לצאת מהחלום אנחנו" אמר ריולו אך החלה תקיפת השילדונים.
שילדון התקיפו מכל כיוון ואת כולם!
ואז לפתע קרה משהו לבידוף!
הוא התפתח ביברל!
"אז זה מה שמסביר את המלחמה הקשה ההיא..." אמר ביברל
"מלחמה קשה?" שאל טרטוויג
"אני אסביר לכם אחר כך..." אמר ביברל (את הפרטים על המלחמה הקשה תקבלו בפרק 11!)
פז השתמש במכת חשמל פיפלאפ במים באנירי בקרן קרח צ'ימצ'אר באש טרטוויג בעלי טער ריולו דחף וסטאנקי עזר לריולו וגם הסריח את היריבים ורק ביברל נשאר מאחור הוא ניסה להתקיף אך גילה ש... הוא לא מצליח להתקיף! הוא לא יודע לדחוף! הוא פשוט לא יכול לעשות כלום!
"מה קרה ביברל?" שואל פז "לא יודע... אני פשוט לא מצליח להתקיף!" אומר ביברל "מוזר..." אומר ריולו בעודו דוחף שילדון.
לאחר כחצי שעה ששמו לב שהשילדון פשוט לא מובסים אמר ריולו "אם אני לא טועה שמיסמאגיוס מכניס אותך לחלום אתה יכול לדמיין כל מה שתרתה וזה יקרה!" אמר ריולו "כן? אז יש לי רעיון!" אמר פז ודימיין משהו.
לפתע הופיע מאסטר בול מעל כל שילדון ופשוט לכד אותו.
מיסמאגיוס כעס וצעק "זה לא הכל! בחיים לא תגלו איך נכנסתם לפה ואיך תצאו!" אמר מיסמאגיוס.
"אם אני לא טועה כשעברנו בשער אבן כזה פתאום הפסיקו הקולות של הפוקימונים בצינוק!" אמר ביברל.
"כן..." הסכים איתו סטאנקי.
לאחר שניסו לחזור אחורה מיסמאגיוס החל להחמיץ את פניו אבל לפתע חיך שוב ונעלם מהשמיים.
"לפתע הופיעו סביב החבורה 6 מיסמאגיוס נוספים והם פשוט נעלמו בעודם מתקרבים אל פיפלאפ טרטוויג סטאנקי צ'ימצ'אר ביברל ובאנירי לפתע הם נהיו סגולים וברחו ומיסמאגיוס צחק מלמעלה ואז נרדם.
ואז שמו לב שהיו 2 מיסמאגיוס! זה שנרדם ניסה לגרום לכך שיחשבו שהוא עושה את הכל אבל יש עוד מיסמאגיוס שבאמת עושה את הכל!
"נראה איך אבן הריולו תעבוד על המיסמאגיוס!" אמר ריולו וכיוון את האבן למעלה אך מיסמאגיוס לא היה שם כבר...
ואז ריולו ניגש אל מיסמאגיוס והעיר אותו ומיסמאגיוס קפץ בעודו אומר "פיו... נראה שהשתחררתי ממיוטו הזה..." אמר מסמאגיוס "מה?" שאל פז "למיוטו יש מיסמאגיוס שהוא היפנט וגם אותי... ובגלל שמיסמאגיוס ידע שאתה עומד לכוון אליו את אבן הריולו הוא הפיל אותי ככה שאני השתחררתי! תודה!" אמר מיסמאגיוס "טוב אז תרצה לעזור לנו למצוא את שאר חברינו לצוות ההצלה? וגם בכלל הם חברים..." אמר פז "כן! ומה אתם צוות הצלה? אוכל להצטרף?" שאל מימסאגיוס פז וריולו העיפו ביניהם מבט קצר ואמרו "כן!".
פרק 9:
"טוב כדאי שנתחיל בחיפושים" אמר מיסמאגיוס "כן" הסכים איתו ריולו "פיפלאפ פיפ!" נשמעה צעקה קרובה "זה פיפלאפ!" אמר פז מיסמאגיוס פז וריולו החלו להתקדם במהרה לעבר הקול.
לפתע ראו את פיפלאפ משתמש בניקור לכל עבר "איפה את קלאפרי?" אמר פיפלאפ "פיפלאפ! ווהו? זה אני פז!" צעק פז לפיפלאפ "אה! הינה את קלאפרי!" אמר פיפלאפ והשתמש בניקור על פז.
"היי!" צעק פז "מה אתה משוגע?!" "לא, מיסמאגיוס עשה לו את זה" אמר מיסמאגיוס.
ריולו לקח את אבן הריולו שלו וכיוון אל פיפלאפ "תרגע! שב!" אמר ופיפלאפ נרגע וישב "עכשיו תצא מההיפנוט" אמר ריולו ופיפלאפ קם "היי חבר'ה! אתם יודעים לאן נעלמה הקלאפרי המעצבנת הזאת?" שאל פיפלאפ ופז נעץ בו מבט זועף.
"למה הוא מביט בי ככה?" שאל פיפלאפ את ריולו "ולמה המיסמאגיוס הזה איתנו?" "מיסמאגיוס פה הצטרף לצוות ובקשר לפז, חשבת שהוא קלאפרי והתקפת אותו בניקור" אמר ריולו "אה..." אמר פיפלאפ ששם לב עכשיו שפז ומיסמאגיוס החלו ללכת והוא וריולו התקדמו אליהם.
"פז אני מצטער" אמר פיפלאפ ופז פנה אל פיפלאפ ואמר לו "זה בסדר,בסך הכל לא התכוונת" אמר פז "היי! איפה כולם?" שאל פיפלאפ "זהו, שכולם ברחו בגלל סיבות דומות לשלך ועכשיו כדאי שנמצא אותם ונצא מהר מהחלום הזה" אמר פז.
"ביברל! ביב-רל!!!" נשמעו צעקותיו של ביברל ופיפלאפ פז ריולו ומיסמאגיוס החלו להתקדם לעברו.
והם ראו את ביברל שוכב על הריצפה בעודו מתגלל וקורא לעזרה.
שוב ריולו השתמש באבן הריולו והחזיר את ביברל למצבו.
לאחר ככמה שעות כולם חזרו לצוות והכירו את מיסמאגיוס אך לפתע הופיע מיסמאגיוס הרשע "לעולם לא תצאו מהחלום הזה! לעולם!" אמר "או כן!" ביברל פתאום הצליח לדחוף ביחד עם ריולו ומיסמאגיוס שהיה בצוות פז השתמש במכת ברק פיפלאפ בבועות וצ'ימצ'אר באש וטרטוויג בעלי טער.
לפתע מיסמאגיוס התחמק מהכל ולפתע שמו לב החבורה שהם מוקפים בארון!
"לא תצליחו לנצח אותי בעולם שלי!" אמר מיסמאגיוס.
"צודק! אבל אנחנו לא בעולם שלך" נשמעו קולות ולפתע החבורה הסתכלה לשמיים וראת את מיסמאגיוס ואת 2 הקומבי והלוטאד "הם הצילו את חיינו ואתה לא תהרוס את שלהם!" אמר לוטאד "בדיוק! נציל אותם גם אם זה יהרוג אותנו" הוסיפו קומבי.
עד מהרה מצא עצמו מיסמאגיוס מותקף גם בחלום וגם במציאות ולא הצליח לעמוד בלחץ גם לגרום להם לחלום גם להילחם במציאות! החבורה יצאה מהחלום של מיסמאגיוס וראתה את לוטאד ו2 הקומביי.
ואז שוב מיסמאגיוס התעורר "אוי לא!" צעקו "אל תדאגו, עכשיו השתחררתי ממיוטו" אמר מיסמאגיוס השני.
לפתע אמרו לוטאד 2 הקומביי ומיסמאגיוס "אפשר להצטרף אליכם?" כמובן שהחבורה שלנו אוהבת שמצטרפים אליה חברים אבל אז פז אמר "רגע יש לנו 2 מיסמאגיוס בצוות... אז בואו נקרא למיסמאגיוס שהצטרף אלנו קודם מיס ולשני מגיוס או מאגיוס זה לו כזה משנה" אמר פז והמיסמאגיוסים שמחו על ההחלטה.
ואז נזכר גם פז "היי! יש לנו 2 קומבי אז לאחד יקראו קום ולשני ביי" אמר פז וגם קומביי שמחו על ההחלטה
אני יודע שהפרק קצר אבל אני מקווה שתאהבו אותו.
פרק 10:
החבורה החלה ללכת לה בצינוק וידעה שעליה לשמור על השקט מכיוון שהם המון וזה ימשוך יותר מדי צומת לב.
לפתע הם נתקלו בשורה של ארון וידעו שפיפלאפ ולוטאד הם היחידים שחזקים על סוגם אם גם זה...
לפתע הופיעו מיסמאגיוס ואמרו לפז אשר עמד בראש התור שלהם "אנחנו נרדים אותם!" עד מהרה מצאו עצמם הארון ישנים וחברי פוקימון PP התקדמו לאט לאט כדי לא להעיר אותם.
לאחר כזמן רב "היי! תראו הלילה מתחיל להגיע!" אמר ביברל וכולם הרימו את ראשם לשמים וגילו שערב.
לפתע גילה פז את המדרגות ורץ לעברם והחבורה אחריו ואז פז בה לדרוך על חלק אבל אז ראה שזה ככל הנראה מלכודת והוא פיזר את החול וגילה שזו מלכודת בילבול!
כלומר שכשידרכו אליה יתבלבלו בין אויבים לחברים בין ימין ושמאל בין למעלה למטה!
פז קפץ מעל זה וגם פיפלאפ טרטוויג קום בי מיס מגיוס ריולו צ'ימצ'אר באנירי סטאנקי , ורק לוטאד בטעות החליק על זה והחל להתקיף לכל עבר!
מהר סטאנקי הרים את אבן הריולו שלו ואמר "תרגע! בא ליידי!" אמר סטאנקי ולוטאד בא לידו "עכשיו צא מזה" אמר סטאנקי ולוטאד יצא מזה.
ככה המשיכו עד שלפתע גילו עדר שילדונים רץ "עדר שילדונים!" צעק ביברל "אל תדאגו פשוט עשו כמונו!" אמרו פז ופיפלאפ וקפצו על עדר השילדונים שכל שילדון היה צפוף לשני עשו כמוהם השאר ועד מהרה מצאו עצמם בקומה הבאה "יש! זה הולך יותר קל משציפיתי!" אמר פיפלאפ "או זה לא..." אומר פז "למה?" "כי סטיליקס מתקרב לעברנו זה למה!" צעק פז והחל לברוח מכיוון שאיפה שהיו החבורה כשירדו מעדר השילדונים היו 2 פניות החבורה החלה רוץ אך גלתה שקולותיו של סטילקס מתקרבים לומרות שהחלו לברוח.
אז לפתע נעצר פיפלאפ ואמר "אנחנו חייבים לחשוב על תוכנית!" "כן" הסכים איתו קום "אני אסתתר ואתם תמשכו את סטיליקס אלי ואז אני אתפס עליו אשתמש עליו בבועות ישירות!" אמר פיפלאפ "רעיון טוב!" אמרה באנירי כך עשו והחבורה משכה את סטיליקס אליה.
כשסטיליקס היה קרוב אל פיפלאפ פיפלאפ ניגש אליו ובשקט בלי ששם לב סטיליקס טיפס עד לראשו והשתמש בבועות.
כמובן שהפגיעה הייתה ישירה וביחד עם זאת החבורה החלה להתקיף מלמטה.
עד מהרה מצא עצמו סטיליקס מובס וכשקם החבורה פחדה "היי! איך הצלחתם לחשוב אל תוכנית כל כך טובה?" שאל סטיליקס "אה... זו הייתה תוכנית שלי אבל כולם עזרו" אמר פיפלאפ "אז אתה בטח מנהיג של החבורה נכון?" שאל סטיליקס "אה... לא... אני אחד משניי המייסדים של החבורה, המנהיג שלנו זה פיקאצ'ו אבל תקרא לו פז" אמר פיפלאפ בעודו מצביע על פז.
"מה?!" צעק סטיליקס "מה קרה?" שאל פז "זה הציור שפיקאצ'ו האגדי היה נוהג לצייר על חבריו הטובים ועל בני משפחתו!" אמר סטיליקס "נראה לי שכבר יש סימנים לכך" אמר פיפלאפ בחיוך ופז הבין בדיוק למה הוא מתכוון, על כל מה שקרה במשימה הראשונה.
"יהיה לי לכבוד להצטרף לצוות שלכם!" אמר סטיליקס וכמובן שגם אותו החבורה שלנו קיבלה בברכה.
"חבר'ה אולי אתם רוצים שאקח אתכם על גבי לעבר היציאה?" שאל סטיליקס "כן! תודה רבה" אמר לוטאד.
כולם עלו על גבו של סטיליקס והחלו להתקדם,עברו עוד קומה ועוד אחת והגיעו לקומה שממני נכנסים ויוצאים אך בדרך ראו אברה אובד.
רק פז ירד לשאול אותו "מה קרה?" "זה דארקארי! הוא התקיף את החבורה של האברה שלי וכולם מתו! רק אני שרדתי ועכשיו איבדתי את עצמי פה! אין לי חברים! אין לי כלום!" אמר אברה "אתה מוזמן להצטרף לצוות ההצלה שלנו! אנחנו חברים שם כולם ושמחים לקבל כל אחד! כמובן שנארח לך חברה וניתן לך גם מקום לגור" אמר פז ואברה הסתכל על סטיליקס וכולם שחיכו אליו ושמח על ההצעה וגם הסכים.
אברה ופז עלו על סטיליקס והמשיכו ליציאה.
אך בדיוק לפני היציאה חסם אותם סטאראפטור.
"אתם לא תצאו מהצינוק עד שלא תנצחו אותי!" צחק בצחוקו המרושע כשראה רק את פז.
עד מהרה הבחין בסטיליקס, אברה, מיס,מגיוס,קום,בי,לוטאד,ריולו,צ'ימצ'אר,טרטו ויג,פיפלאפ,ביברל ובאנירי או במילים אחרות, בכולם!
סטאראפטור רצה לתת להם לעבור אבל פז אמר "אתה יודע מה? אנחנו מסכימים עד שלא ננצח אותך לא נצא מהצינוק!" וכמובן שהבעת פחד עלתה על פניו כשראה את כולם.
סטיליקס נתן לו מכה בזנבו לאחר שכולם ירדו ממנו וסטארפטור נפל לריצפה.
פיפלאפ צ'ימצ'אר וטרטוויג איחדו כוחות בעזרת עלי טער אש ובועות.
פיקאצ'ו בא מיד לאחר מכן והשתמש במכת חשמל וכל השאר בעטו בסטארפטור.
ככה סטארפטור התעלף והם יצאו מהצינוק.
כשהגיעו למרכז של וויגליטף כולם שמחו וראו עם כמה חברים חזר הצוות
"וואו! כל כך הרבה בצוות אחד!" אמר סנפלורה, כולם שמחו על כך שהצוות שנעלם להם חזר ורק צ'אטוט נשאר בפרצוף החמוץ שלו.
"לאן נעלמתם?" שאל וויגליטף "היי! בידוף יתפתח לביברל!" הוסיף "לא יודעים! מצאנו עצמנו לכודים אצל מיוטו כשהוא מהפנט כל אחד שעובר לידו.
אם סטאנקי וריולו לא היו עוזרים לפה יכול להיות שלא הייתי חוזר אולי רק פז ופיפלאפ היו חוזרים,ובכל הנוגע להתפתחות שלי, זו הבעיה" אמר ביברל לוויגליטף "למה?" שאל וויגלטף "כי איבדתי את המתקפות שלי! קשה לי מאוד לדחוף משום מה!" אמר ביברל.
"טוב בואו ניגש לאכול לכבוד הצטרפותם של חברים רבים לצוות וחזרתם של פוקימון PP אלינו!" קרא וויגליטף בשמחה.
"אין הוויגליטף הזה שוקק חים" אמר פיפלאפ.
לפתע עברה מחשבה בפז והוא ראה שהם חוזרים למחבוא של מיוטו ושם הם לוקחים את יהלום הזמן וכאן נגמרה המחשבה.
"אם כך, אז כך נעשה!" חשב פז.
הם אכלו ארוחה טעימה וקח הגיעה הלילה שבו ביברל סיפר מה קרה ב"קרב הגדול".
פרק 11:
לאחר הארוחה הלכו כל הפוקימונים למקום בו גרים ריולו סטאנקי סטיליקס אברה מיס ומגיוס וקום וביי ולוטאד כי בחדר של פוקימון PP יש מקום רק ל-6 לכן השאר באזור מחייה.
הם התיישבו זה לצד זה ואז ביברל החל לדבר.
"לאחר הישיבה הלילית שלנו, עוד כשהייתי בידוף אז אתם עוד לא התעוררתם אך אני מצאתי את עצמי מול לוטאד וקומביי, וזה בסדר זה לא אשמתכם" אמר ביברל כשאשר הביט אל לוטאד קום ובי בחיוך והם בקושי זכרו משהו מכך מכיוון שהיו מהופנטים לכן הקשיבו.
"אבל לא מצאתי אתכם, פשוט לא ראיתי אתכם!" אמר ביברל "ואז הלכתי לי בצינוק ונאלצתי להילחם בשילדונים וארונים ומכיוון שהם לא מסוג שהמתקפות שלי חזקות עליו כמעט התעלפתי בדרך, למזלי במהלך הדרך מצאתי גרגירי אורן אשר ריפאו אותי, וכשהגעתי חשבתי שראיתי אתכם אבל ראיתי את לוטאד וקומביי אשר ניצחתי אותם, אך זה היה קשה מאוד! כמעט התעלפתי והפעם לא מצאתי שום גרגיר אורן, אלה הם מצאו, למזלי ברחתי עד שלפתע ראיתי אוניקס ענק!
וכל כך פחדתי ולפתע השתמשתי בבועות,לא יודע איך, הרי הופתעתי כי ידעתי שאני עדין בידוף,וגם ביברל לא לומד בועות, האוניקס הסכים לקחת אותי אבל לפתע נתקלתי בלא אחר מאשר מיוטו! הוא הדף אותי ואת אוניקס שהפך לחבר, והביא אותי אל קומביי ולוטאד שם התעלפתי ואז בשארית כוחותיי ראיתי את הלהבה של צ'ימצ'אר נדלקת" אמר ביברל "אה! כן מכאן אני זוכר הכל" אמר צ'ימצ'אר.
"אבל יש לי בעיה, כשמיוטו עשה לי את זה הוא השתיל בי סוג של כוח שכשהוא ירצה הוא יוכל לשלוט בי, וזה קרה כבר לצערי, כשאני ברחתי בחלום של מגיוס זה היה בגללו, ואני יודע גם שאם ינצחו אותי אני אשתחרר, אבל הבעיה היא גם שכשמתקיפים אותי ואני מצעבן אני הופך למצב בלתי מנוצח, אני יכול להשתמש בכל מתקפה שקיימת וברמה הכי גבוהה" אמר ביברל "אל תדאג בקשר לזה" אמר פז "נכון חבר'ה?" הוסיף "כן" אמרו כולם.
סטיליקס היכה את ביברל רצופות בזנבו ולפתע ביברל החל להתעצבן והישתמש בסילון אקווה על סטיליקס אך סטיליקס נכנס לתוך האדמה.
פיקאצ'ו השתמש במכת ברק וכמובן שידוע שברק חזק על סוג מים מה שאולי קצת השפיע על ביברל אבל לא ממש ראו סימנים,ביברל השתמש בהיפנוזה על פז, אך גם הוא יתחמק.
אז בא אליו לוטאד ודחף אותו וקומבי עזרו לו.
סטאנקי הסריח את ביברל וביברל ניסה להשתמש עד כולם באש ובמכת ברק אך שוב כולם התחמקו!.
לפתע קפצו צ'ימצ'אר פיפלאפ טרטוויג ופז והשתמשו במכת ברק בעלי טער בניקור ובאש ופגעו בביברל בצורה קריטית! (קריטית להעלפות) וככה החבורה ניצחה את הכח של מיוטו.
לאחר ששבו כוחותיו של ביברל אליו הוא אמר "אני לא מאמין שהשתמשתי באש ובמכת ברק, איך זה היה ככה" עשה ביברל תנועה אך לא קרה כלום "לא משנה..." חייך ביברל וכולם צחקו "העיקר ששוחררתי מהכוח ההוא" אמר ביברל "בואו נבדוק!" אמר סטיליקס ונתן לביברל מכה בזנבו, אומנם ביברל התעצבן אבל לא קרה מה שקרה קודם.
"תודה רבה לכם! אבל איך ידעתם מתי לתזמן?" שאל ביברל "הייתה לי מחשבה וככה כולנו ידענו לתזמן" אמר פז "מתי?" שאל ביברל "בארוחה" אמר פז.
לאחר שהמשיכו את השיחה שלהם הגיעה שעה מאוחרת וכולם נירדמו.
פרק 12:
לאחר שכל חברי הצוות נרדמו באזור המחייה סנפלורה החל בבדיקת אזורי המחייה, ככה כל לילה מתחלף הפוקימון שעושה זאת.
כשסנפלורה הגיע לאזור המחייה של חבורתינו הוא ראה דמות מדברת עם עיגול שעליו הופיע מיוטו.
"זה בסדר אדוני, אני אדאג לכך!" אמרה הדמות שדיברה עם מיוטו "אז יש חדש?" שאל מיוטו "כן! סטיליקס ואברה הצטרפו אלינו, כרגע אף אחד לא יודע שאני מרגל כאן!" אמרה הדמות והסתכלה לאחור אך מזלו של סנפלורה שהצליח להתחמק שלא יראו אותו.
דבר אחד ידע סנפלורה,שזה לא יכול להיות פיקאצ'ו או פיפלאפ.
כי לדמות לא היו אוזניים ארוכות, וגם לא ראש עגלגל.
הוא לא ראה טוב את הדמות מכיוון שהתקופפה וגם הוסתרה על ידי חברי פוקימון PP הישנים.
סנפלורה המודאג רץ מהר לוויגליטף וסיפר לו "בסדר, אני לא מודאג בקשר לכך!" אמר וויגליטף "לא מודאג? יש להם מרגל! חייבים להציל אותם!" אמר סנפלורה וסיפר את הפרטים שידע שזה לא פיקאצ'ו ופיפלאפ.
הגיע הבוקר וכל חברי פוקימון PP שמעו את קריאותיו של לאודרד והלכו להיתכנסות הבוקר.
ההתכנסות הלכה כרגיל עד שצ'אטוט אמר "חברי פוקימוון PP עליכם ללכת מיד לאחר ההתכנסות לחדרו של וויגליטף".
לאחר ההתכנסות חברי פוקימון PP נכנסו לחדר של וויגליטף והחלו לשאול "מה קרה?" "התברר שיש לכם מרגל בקבוצה!" אמר וויגליטף "מה?!" צעק פז "כן כן... במהלך הסיור של סנפלורה באזורי המחייה הוא שם לב לכך,ידוע שפז ופיפלאפ חפים מפשע על ידי סימנים מזהיים" אמר וויגליטף "אז אתם לכו לצד ימין בחדר" אמר וויגליטף כי כל חברי פוקימון PP עמדו בצד שמאל בחדר.
פיפלאפ ופז עשו כדברי וויגליטף ואז וויגליטף החל לשאול את פז "יש כאלה שאתה יודע שחפים מפשע?" שאל "כולם נראה לי חפים מפשע אבל כדי שאגיד לך אני צריך לדעת אצל מי המרגל עבד" אמר פז "מיוטו" ענה סנפלורה שנכנס לחדר "אה! אז סטיליקס ואברה חפים מפשע! הם לא נפגשו אף פעם איתו!" אמר פז "אם כך סטיליקס ואברה גם אתם עברו לצד ימין" אמר וויגליטף.
סטיליקס ואברה עשו כדברי וויגליטף "ובכן גם ביברל חף מפשע, אומנם התגלה אצלו סימני שליטה ממיוטו אבל מכיוון שניצחנו אותו הוא שוחרר מאחיזתו כך שגם הוא חף מפשע!" אמר פז "אם כך ביברל גם אתה רשאי לעבור לצד ימין!" אמר וויגליטף וביברל עשה כדבריו.
כך נשארו בצד שמאל טרטוויג צ'ימצ'אר באנירי סטאנקי וריולו מיס מגיוס קום בי ולוטאד.
"גם קום ובי ולוטאד חפים מפשע! מהפעם האחרונה שהופנטו נוצחו והשתחררו מאחיזתו של מיוטו ומאז לא נפגשו איתו!" אמר פז "אם כך גם אתם עברו ימינה" אמר וויגליטף ובלי שאלות עברו השלושה ימינה.
"גם מיס ומגיוס מאותם סיבות של לוטאד וקומביי יכולים לעבור אלינו" אמר פז וויגליטף אמר להם לעבור צד וכך עשו.
"לצערי וויגליטף אין לי הוכחות נוספות בקשר לשאר הנאשמים" אמר פז "יש לי פיתרון!" אמר ריולו "תשתמש באבן הריולו! אבן הריולו נעשתה בצורה מיוחדת מאוד! יהיה ממש קשה לעצור אותה... ואנחנו לא נוכל זה בטוח!, אז תשאל שאלה עם אבן הריולו והפוקימון הנשאל לא יוכל להגיד שקר" אמר ריולו.
"אבן ריולו?" שאל וויגליטף "אתה תבין אחר כך" אמר פיקאצ'ו והוציא את אבן הריולו.
הוא כיוון אותה אל ריולו ושאל "האם אתה המרגל?" "לא" ענה ריולו "עוד משהו?" "לא" אמר פז והניח את ריולו לנפשו,מכיוון שידע שבגלל אבן הריולו, ריולו לא לא בחר אם להגיד אמת או שקר ולכן גם הוא עבר ימינה.
"אז את באנירי! האם את ריגלת?" שאל פז את באנירי "כן! כשהייתי קטנה הייתי מרגלת עבור חברותיי בקשר לקקליאונים כדי להציק להם" אמרה באנירי.
לומרות תשובתה המוזרה גם היא עברה ימינה.
"טוב צ'ימצ'אר! אתה מרגל בשביל מיוטו?" ניסה פז לחסוך דברים כאלה "לא" ענה לו צ'ימצ'אר וגם הוא עבר ימינה.
עכשיו זה היה או סטאנקי או טרטוויג.
"טוב טרטוויג האם אתה מרגל עבור מיוטו?" שאל פז "לא" ענה טרטוויג וגם עבר ימינה "אז זה סטאנקי!" צעק סנפלורה "חכה!" אמר פז "סטאנקי האם אתה מרגל עבור מיוטו?" שאל פז "לא" ענה סטאנקי "אז איך זה הגיוני?" שאל וויגליטף "נראה לי שאני יודע" אמר פז ולפתע הסתכל על צ'אטוט שעמד בחדר "צ'אטוט האם אתה מרגל עבור מיוטו? האם אתה גרוביל?" שאל פז "כן" ענה צ'אטוט "אז תחזיר את צורתך לגרוביל!" צעק פז וכך עשה ה"צ'אטוט" "תגרשו אותו מייד!" צעק וויגליטף "אין צורך" אמר פז "למה?" שאל וויגליטף "גרוביל צא מהמרכז לפוקימונים ואל תחזור לפה לעולם!" צעק פז וכך עשה גרוביל.
אבל אז הוא ישתחרר, וניסה לחזור למרכז להשתיל רוע, אבל כל פעם שניסה להיכנס שוב נכנס להיפנוזה שהוציאה אותו החוצה ואז השתחרר מחדש.
עד מהרה מצא עצמו גרוביל בחוץ "זה שאני לא יכול להיכנס יותר למרכז זה לא אומר שלא תסבלו ממני!" צחק בצחוקו המרושע ונעלם משם.
"וואו, פז איך עלית על זה?" שאל וויגליטף "זה ביני לבין פיפלאפ" אמר פז בעודו קורץ לפיפלאפ ופיפלאפ הבין שהוא מדבר על המשימה הראשונה שלהם.
"אוי! הלך כל היום על החקירה! כבר ערב" אמר וויגליטף "אז נלך לאכול!" אמר אברה בשימחה וכך עשו.
בדרך שמע פז קולות ואמר לוויגליטף "אני חושב שיש קול כאילו מתחת לאדמה פה!" "דיגליט תבדוק מה יש שם ותוציא את זה!" אמר וויגליטף ודיגליט שהיה שם עשה כך ולפתע יצא משם צ'אטוט!
"זה צ'אטוט האמיתי! זה לא יכול להיות גרוביל!" אמר וויגליטף בשימחה שחברו הטוב שב אליו.
"גרוביל לכד אותי שם! ופז תודה לאל ששמעת אותי!" חייך צ'אטוט בשמחה וחיבק אותו "אני רעב" הוסיף צ'אטוט "אז מזל שאוכלים עכשיו!" אמר וויגליטף ושמעו את קריאותיו של לאודרד לארוחת הערב "נחוג לכבוד חזרתך!" אמר וויגליטף וכולם שמחו.
בארוחת הערב הסביר וויגליטף הכל לכולם ומה קרה בדיוק וסנפלורה קיבל תג שאומר שהצטיין ופוקימון PP? הם עד מהרה נחשבו לצוות הטוב ביותר במרכז!.
פרק 13:
הבוקר הגיע ופז אמר "אני אומר שנלך חזרה אל מיוטו! הדבר הזה יהלום הזמן נשמע לי יותר מדי בעל כוח" אמר פז וחבריו לצוות הסכימו.
הם חזרו לצינוק MT.STEEL והלכו להם בצינוק.
כשלפתע הם החלו לתבוע "מה זה? זה חול תובעני!" צעק סטיליקס שאפילו הוא לא הצליח לברוח.
כולם תבעו והתעלפו.
"היי! אתם בסדר?" שאל קול כל שהוא את פז "אתם בסדר?" המשיך הקול ופז פקח את עיניו והוא ראה צ'ארמנדר.
"או! יופי אתה בסדר ומה עם חבריך?" שאל הצ'ארמנדר "הם יזדקקו למנוחה טובה" אמר פז "בסדר... היי! יש לי בית בשבילך! הוא מותאם בדיוק לפיקאצ'ו!" אמר צ'ארמנדר.
"כן זה הבית שלך... פיקאצ'ו, אתה הקמת איתי את פוקימון PP זוכר?" שאל צ'ארמנדר "ליתר דיוק אף פעם לא ראיתי אותך" אמר פז "זה בסדר, פיקאצ'ו האגדי אמר לי את זה, אתה פשוט לא יודע, קוראים לך פז ואתה עכשיו חזרת לעבר, אתה הקמת את פוקימון PP גם עם פיפלאפ בעתיד וגם איתי בעבר,בעיקרון אתה באת לפה בזמן אחר ואז התעלפת והגעת אל פיפלאפ וגם פה וגם שם אתה ואני ואתה ופיפלאפ הקמנו את פוקימון PP רק שאיתי עשית את זה יותר מוקדם!" אמר צ'ארמנדר "בילבלת לי לגמרי את הראש!" אמר פז "זה בסדר, לא ציפיתי שתבין עד הסוף! לכן הוא הביא לי את זה" אמר צ'ארמנדר והראה לו סוג של אור שהחזיק, לפתע האור הזה הראה אותו מכיר את פז ומקימים את פוקימון PP "ואיך אדע שזה אמת?" שאל פז "פשוט מאוד, אתה היית פה בעברך הרחוק מאוד והקמת איתי את צוות פוקימון PP ולאחר מכן עלית על סלבי ונעסתם לעתיד אבל היה אסור לך לזכור את זה... אחרת כל ההיסטוריה הייתה משתנת" אמר צ'ארמנדר "נכון סלבי?" אמר צ'ארמנדר "נכון" לפתע הופיע סלבי "אתה מעולם לא זוכר אבל הבסת את סלבי והוא הצטרף אלינו!" אמר צ'ארמנדר ולפתע פז ממש נזכר הכל.
"בוא נראה אם אתה חזק כמו פעם" אמר סלבי והתקיף את פז ולפתע פז פשוט השתמש במהירות הפיל את סלבי על הריצפה והשתמש במכת ברק ולבסוף דחף "זה מה שרצית שאעשה?" שאל פז "אוך! כן בהחלט!" אמר סלבי בחיוך.
"אז תיקח אותנו לעתיד מה הבעיה?" שאל פז "יש בעיה, לפני שהייתם פה מיוטו השתמש ביהלום הזמן וגנב לי את היכולת של נסיעה בזמן לעתיד אני יכול לנסוע בזמן רק לעבר, אבל חייבת להיות דרך אל תדאגו!" אמר סלבי "יש דרך" אמר פז "איזו?" שאל צ'ארמנדר "בעבר עוד לא גילו אותם אבל יש עוד פוקימונים שאתם לא מכירים, ויש פוקימון שקוראים לו דיאלגה, הוא יכול לנסוע בזמן, רק לעתיד, אם נוכל איכשהו למצוא אותו..." אמר פז.
"נראה לי שיש אפשרות... נחזור אחורה בזמן למתי שהוא נוצר! אבל לפני זה נצטרך לחקור זאת מדויקות! אחרת אם ניסע יותר מדי אחורה בזמן?" אמר צ'ארמנדר "כן" אמר פז.
"עכשיו הבנתי למה יש פה יצורים מוזרים, אלה פוקימונים שעוד לא הכרנו!" אמר צ'ארמנדר.
צ'ארמנדר לקח את פז "זה ביתך החדש! ונוכל לסדר לאחרים מקום לגור! יש בית חדש שבנו אל מעמקי האדמה הוא ממש ענק! תוכל לאחסן שם גם מיליארד וטוב שזה לא צחוק" אמר צ'ארמנדר בעודו מראה לפז את ביתו "וואו! זה בדיוק הטעם שלי!" אמר פז "יופי" אמר פז.
אז קמו כל הפוקימונים שנאלץ סלבי לדחוף אותם בעזרת הדשא והעצים בסביבה.
והראו להם את המגוריהם כשלפתע קפצו עליהם כל תושבי הכפר "פיקאצ'ו צ'ארמנדר סלבי אברה סטיליקס לוטאד תתרחקו אלה יצורים זרים!" צעקו תושבי הכפר שלפתע התאספו "אלה לא יצורים זרים! אלה פוקימונים שעוד לא ראיתם! הם יתגלו רק בעתיד! החבר'ה האלה באים מהעתיד! אני ראיתי אותם בנסיעותי בזמן" אמר סלבי "אתה בטוח?" שאל וויגליטף "כן" אמר סלבי ובכך הרגיע את תושבי הכפר.
"היי! פיפלאפ! תראה זה וויגליטף!" אמר פז לפיפלאפ "נכון! יו! איזה קטע! ומה אנחנו עושים פה?" שאל פיפלאפ "אה חזרנו אחורה בזמן... אין לי כל כך מושג איך... אבל זה מה שקרה" אמר פז והלך עם פיפלאפ לוויגליטף.
"היי וויגליטף! זוכר אותנו?" שאל סטאנקי "באמת סטאנקי אנחנו בעבר לא בעתיד!" אמר לו ריולו "ברור! איך אשכח אתכם?" שאל וויגליטף "אתם פוקימון PP! אני זוכר שהקמתם אצל המרכז שלי!" מר ווגיליטף "מה איך?" שאלו כולם.
וויגליטף חייך וקרץ לסלבי "תראו, סלבי לוקח אותי הרבה לעתיד ולכן אני זוכר הכל, כל פעם שאני מבקר בין הזמן כשאני שם סלבי מאפשר לי להיות וויגליטף של העתיד וכשהוא מחזיר אותי בזמן הוא משאיר את וויגליטף של העתיד כאילו ממש זוכר הכל" אמר וויגליטף "זה נכון למזלו בדיוק החזרתי אותו לפני שנפגשתי עם מיוטו" אמר סלבי.
"ולמה לא סיפרת לנו על זה?" שאל טרטוויג "כדי לא להרוס את ההיסטוריה" אמר וויגליטף.
"טוב נראה לי שעבר עליכם יום קשה, לכו לישון בבתים שלכם" אמר סלבי והחבורה הסכימה.
פרק 14:
הגיע הבוקר ופיפלאפ וצ'ארמנדר הגיעו לבקתה של פז.
"פז?" שאלו השניים כשנכנסו לבקתה ולא ראו אף אחד.
"היי" אמר פז והפנו השניים את ראשם ימינה וראו שהוא נטען בזרם חשמלי "אמרתי לך שהבית מותאם לך" אמר צ'ארמנדר.
"כן, ממש טוב לי פה!" אמר פז "הלוואי שככה זה היה בזמננו" אמר פז ופיפלאפ חשב על כך שגם הוא שמח.
כי גם לו יש חדר מיוחד במבנה, ויש שם המון מים, אפילו ברכה בשבילו, וממש חדר גדול,ממש בגודל הביקתה של פז, ולא שמעו שום רעש מהאחרים.
לפתע בא סלבי ואמר "קיבלנו משימה מטאדיאורסה" "אז קדימה!" חייך פז ויצא מהטעינה שלו בבקתה.
הארבעה יצאו מהר מהבקתה של פז, חצו את הגשר שמוביל אל העיר וראו את טאדיאורסה.
כל חברי פוקימון PP כבר היו בחוץ ועכשיו גם הם הגיעו לשם.
"אחי, גם תאדיאורסה כמוני, הלך לאיבוד ביצנוק THUNDERWAVE CAVE, והוא לא חזר, אתם תוכלו להציל אותו? הפרס שאני מציע הוא: 200 פוקל 4 פירות אורן" אמר טאדיאורסה.
"חבר ההינו עושים את זה בשבילך בחינם, אבל אנחנו בכל זאת צריכים להתפרנס" אמר אליו פז בחיוך "אז אתם תעזרו לי?" שאל טאדיאורסה "בוודאי" אמר פז "תודה!" אמר טאדיראורסה וחיבק את פז.
"טוב, חבר'ה לפי דעתי אנחנו יוצאים יותר מדי פוקימונים, ולא מאפשרים זה לזה להעלות רמות, להתפתח, בכל מקרה אני ממליץ שאני ופיפלאפ נצא קבוע, וכל פעם 2 אחרים יבואו" אמר פז ומכיוון שכולם חשבו שבעיקר יוכלו לנוח הרבה וגם לקחת חלק טוב בפוקימון PP שמחו על ההצעה בעוד פז קורץ לפיפלאפ, כשפיפלאפ חשב שהוא ופז יהיו חזקים אחרי יותר קרבות מכולם ואפילו לא שם לב לקריצה של פז.
"הפעם טרטוויג וצ'ימצ'אר יצאו" אמר פז והם הסכימו.
הם הלכו לצינוק הארבעה וכשנכנסו ישר ראו את טאדיאורסה.
"זו מלכודת!" צעק טאדיאורסה "אבל אם זו מלכודת למה אתה פה?" שאל פז "לא פה! בכפר! אני יודע שבאתם להציל אותי! זה דאוקסיס שחטף אותי! בכוונה כדי שאתם תבואו לפה והוא יעביר את הכפר, לאיפה שהוא..." אמר טאדיאורסה בצער רב.
"מה?! בואו נחזור מהר לכפר!" אמר פז וטאדיאורסה התקרב לפז מחשש לפוקימונים בדרך.
כשהגיעו לכפר ראו חור גדול באדמה שיוצא ממנו מים אבל הכפר לא שם.
לפתע הופיע סלבי ואמר "או! תודה לאל שאתם פה!" "איך הגעת לפה?" שאל טאידאורסה "הוא יכול לחזור אחורה בזמן" אמר פז "אה" השיב לו טאדיאורסה "בואו! אקח אתכם לזמן בו הכל קרה!" אמר סלבי.
הוא לקח אותם אחורה בזמן....
כשלפתע הם שמו לב לדאוקסיס למעלה "טוב שחזרתם!" אמר צ'ארמנדר והם שמו לב לפתע שהכל נעשה שחור מסביב, ואז לפתע ראו שהכל נעשה לבן ואז לפתע נעשה צבעוני.
הצבעים זזו מצד לצד "ברוך הבא לעולם שלי! העולם שלי הוא המקום בו כל הדברים מתגשמים! הדברים שלי! בו הייתי כלוא כל חיי בגללכם פוקימון PP ועכשיו אני אכלה אתכם!" אמר דאוקסיס
"או כן?" צעק פז "או כן!" אמר דאוקסיס "אז בו ניישב את זה בקרב!" אמר פז "בסדר" אמר דאוקסיס.
"קדימה כולם!" אמר פז.
לפתע ראה דאוקסיס עד כמה הצוות גדול וכיווה שהזה שהם הרבה לא יהיה יתרון.
"דאוקסיס הוא פוקימון מסוג על חושי! המיסמאגיוסים שלנו יעזרו ביותר בקרב!" אמר סלבי.
אך עדין כולם חששו בליבם....
הקרב החל ודאוקסיס התקיף את פז מאחור אך פז בדיוק קופץ ועשה סלטה לאחור והגיע לראשו של דאוקסיס שם השתמש במהירות עם הרגלים בעודו נותן מכות בקצב מהיר על ראשו של דאוקסיס ומיד לאחר מכן השתמש במכת ברק ואז לפתע קרה משהו מדהים!
פז הצליח להשתמש במכת ברזל על הפרצוף של דאוקסיס.
דאוקסיס סבל דכות רבות מכיוון שבאף צורה שלו אין אפשרות לפגוע באזור ראשו, הוא ניסה לעבור ממקום למקום אך פז עבר גם הוא איתו כל ניסיונותיו של דאוקסיס כשלו לנצח את פז עד שפז ירד מראשו.
אז החל דאוקסיס להתקיף לכל עבר.
אך הוא לא ידע שמיוטו אימן אותם כראוי מיד התחמקו ממתקפה מוזרה שהופצ לכל עבר.
עד מהרה מצא עצמו רטוב בגלל לוטאד ופיפלאפ.
כבול בגפנים ממש משום מקום (מה שגרם סלבי)
טרטוויג השתמש בעלי טער.
מיס ומגיוס השתמשו בכל כך הרבה מתקפות רוח שלא היה ברור איזו מתקפה היא איזו.
אברה התקרב לסטיליקס והשתמש בשיגור ושיגר את סטיליקס מעל דאוקסיס וסטיליקס השתמש בחפירה על דאקוסיס! (אאוץ'!) "אך! עשית לי צלקת!" צעק דאוקסיס.
לפתע צ'ימצ'אר השתמש באש ובאנירי מיד אחריו בקרן קרח.
כל תושבי הכפר צפו בתדהמה בחוזקו של צוות פוקימון PP.
לפתע דאוקסיס השתחרר מכל המתקפות.
אברה ופז ניסו להתחיל פעולת בילבול.
אברה השתמש בשיגור ושיגר את עצמו שוב ושוב במהירות עצומה סביב דאוקסיס בעודו אומר "אני כאן!" "אני כאן!" "מה אתה לא רואה אותי?" "אני כאן!".
פז השתמש במתקפת מהירות וקפץ על דאוקסיס רגע אחד פה ורגע אחד שם אבל כבר חברי הצוות היו מותשים.
עד שלפתע נשמע קול מאחור "כוח סודי של משפחת טאדיאורסה! התקף ועזור להם!" לפתע ראו כן כן את האחים טאדיאורסה הם גרמו לסוג של כדור סגול להופיע והתקיפו איתו את דאוקסיס "לא יכול להיות! הבסתם אותי! משפחת טאדיאורסה ופוקימון PP אתם עוד תשמעו ממני!" אמר דאוקסיס ונעלם.
"כן!" צעקו תושבי הכפר
"יש לנו את פוקימון PP או כן! ויש גם את טאדיאורסה! או כן!" אמר וויגליטף "זה לא מתחרז הפעם השטויות שלך..." אמרו תושבי הכפר "בסדר, אם כך.... תנו לי עגבניה! תנו לי מלפפון! מה יצא? עגבנלפון!" אמר וויגליטף.
"היי! ראינו אותכם! הייתם ממש מדהימים!" אמרו האחים טאדיאורסה בחיוך "נשמח אם נוכל לשתף את הכוח שלנו בצוות המכובד הזה" אמרו והמשיכו לחייך וגם הם, התקבלו בברכה "אם כוח סודי כמו זה ננצח כל אחד" חייך אליהם חזרה פז.
"טוב הבסנו את דאוקסיס, אבל הבעיה היא, שאנחנו לא יוצאים מהעולם המוזר הזה!" צעק לפתע פיפלאפ "אוי נכון, טוב נראה שנצטרך לחשוב על דרך לצאת מפה..." אמר פז.
"אתה בטוח שנצא מפה?" שאל טאדיאורסה "גם מהמצב הגרוע ביותר יצאנו, גם מזה נצא!" היה בטוח פיפלאפ.
לפתע תושבי הכפר שמעו בכי, אלה היו 2 טוגפי שעמדו ליד הביצים שלהם, שככל הנראה הרגע בקעו מהן! "הם כאלה מתוקים!" אמרה באנירי "אולי נגדל אותם?" שאלה "אפשר, הרי רובנו בחופש כל יום 2 מתחלפים" אמרו כולם וכך טוגפי גודלו על ידי פוקימון PP.
הם ישבו על ראשו של סטיליקס מכיוון שהיו עוד קטנים מכדי ללכת ולעבוד קשה.
פרק 15:
החבורה החלה ללכת בעולם המוזר, כל מקום נראה אותו הדבר, והם דרכו ובכל מקום היה קרקע לומרות שלמראית העין לא היה שם כלום!
תושבי הכפר והצוות החלו ללכת כשלפתע "מעניין מה קרה לוויסקוואש" "כן, רק הברכה שלו לא הגיעה לפה..." המשיכו הקולות.
לפתע "היי! תראו הכפר! הוא לא שם!" צעק לפתע וויגליטף כשמבטו מופנה לאחור.
כולם החלו לרוץ וראו, שכן כן הכפר ממש צנח למטה, חזרה לאיפה שהוא, הם נשארו שם.
"אוף! מה נעשה?" שאל פרסיאן "אולי אברה ישגר אותנו?" שאל וויגליטף "בלתי אפשרי, אני יכול לשגר 2 כלומר אותי ועוד מישהו ואחרי כמה זמן אני אתעייף" אמר אברה אבל הוא לא היה צריך יותר מדי דיבורים, המעבר נסגר ואברה לא יכול היה לשגר אותם.
ואם אתם שואלים "למה הם לא קפצו וזהו?" כי הכפר היה רח