אני רוצה לקנות פוקימון קריסטל מקורי.
כל מי שרוצה למכור מוזמן לשלוח לי ה"פ.
לא יודע אם מותר\אסור לפתוח אשכול כזה, אבל בבקשה תשאירו לי אותו כי אני מחפש את המשחק בנרות...
תודה מראש,
עדן צבר.
אתה מצפה להפגש עם בן אדם מהפורום שהוא יתן לך את הקריסטל שלו שימושי?זה בחיים לא שמעתי אחי היום קריסטל עולה 70 שקל בערך לך לחניות שמוכרים שם משחקים של סוני ומשחקי מחשב ויש לך גם משחקים של גמבויי כולל קריסטל מקורי.רוצה חניות?טויזרס למשל או ענק הצעצועים לא חסרים אחי.Originally posted by CryBone@May 9 2009, 01:41 PM
לא יודע אם מותר\אסור לפתוח אשכול כזה, אבל בבקשה תשאירו לי אותו כי אני מחפש את המשחק בנרות...
תודה מראש,
עדן צבר.
יש לי כריסטל! זה המשחק הכיי שווה!! סיימתי אותו חמישים פעם. אבל הוא לא עובד לי יותר -_-. מוציאים עכשיו חידושים לסילוור וגולד~שיוציאו גם לכריסטל!!Originally posted by CryBone@May 9 2009, 03:41 PM
תודה מראש,
עדן צבר.
לא מוציאים חידושים לצלעות שלישיות. לפחות, אפשר לראות את זה ב FR GL.Originally posted by Chupi@May 9 2009, 08:37 PM
יש לי כריסטל! זה המשחק הכיי שווה!! סיימתי אותו חמישים פעם. אבל הוא לא עובד לי יותר -_-. מוציאים עכשיו חידושים לסילוור וגולד~שיוציאו גם לכריסטל!!
אני לא הייתי ממליץ לך להפגש עם מישהו מהאינטרנט. זה מסוכן מאוד. עדיף לך לחפש בEBAY או במקום אחר.אה, ויש כמה חנויות שעדיין מוכרות את הדברים האלה.
וואלה יש לי אני כמעט בטוח..
מתאים לגיימבוי קולור חח
שלח לי פרטית אם זה מה שאתה מחפש
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אני מקווה שמשך ההודעה לא היה מכוון אליי. אני לא יאנוס אותו >< וגם לא נראלי שהוא באמת יפגש עם מישהו. למה שמישהו ירצה לתת את המשחק שלו?..טיפשי.Originally posted by Metal-Greymon@May 9 2009, 08:39 PM
לא מוציאים חידושים לצלעות שלישיות. לפחות, אפשר לראות את זה ב FR GL.
אני לא הייתי ממליץ לך להפגש עם מישהו מהאינטרנט. זה מסוכן מאוד. עדיף לך לחפש בEBAY או במקום אחר.אה, ויש כמה חנויות שעדיין מוכרות את הדברים האלה.
צודק. מעניין אם הוא יותר גדול ממני? אולי הוא הפדופיל פה?..@_@Originally posted by Metal-Greymon@May 10 2009, 08:21 PM
לא, בטח שלא ם.ם
אבל לך תדע. ככה פדופילים עובדים \:
יש לי רעיון יותר טוב..
אלכס ילווה אותנו חחח
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)