שם מישתמש: ILAN
שם במשחק: לאנס
רקע: לאנס הוא בחור בן 16 בלונדיני ,אשר פותר את רוב בעיותיו עם המוח שלו ולא בהכרח עם כוח ,בשל החינוך שקיבל , הוא נולד באי בכפר קנקנס שבחלק המזרחי של WEST BLUE , הוא נער רזה ולא אתלטי במיוחד , הוא בן אדם צנוע , החלום שלו זה למצוא אוצר גדול ובשל כך הוא מחפש את הוואן פיס , מיומנות החרב שלו גם לא מרשימות במיוחד אבל זה לא מונע ממנו מלהמשיך ולחלום על יום אחד לצאת אל היום הגדול ולהגיע אל הוואן פיס , לאנס חי במשפחה עשירה בכפר בחלק המזרחי של ווסט בלו , אבל אימא שלו מתה ממחלה קשה ואבא שלו הוא שודד ים אשר לא חזר לביתו 3 שנים , לאנס חולם להיות כמו אביו ,שודד ים , אבל אבא שלו שהבטיח לאימו לפני שהיא מתה לגונן על בנה לכן הוא הציב הבטחה גבוהה באחוזה שלהם לשם כך שלאנס לא יתא מהכפר עד שהוא יחזור , לאנס אינו יכול לצאת לים הגדול ולהגשים את חלומו , יום אחד כאשר הסתובב בכפר הוא פוגש את קני , לקני וללאנס היה חלום משותף לצאת לים ולהיות שודדי ים , קני ולאנס נהיו חברים ממש טובים , קני אשר היה יותר מיומן בחרבות מלאנס למד אותו לשלוט בחרב בצורה יותר טובה , משהו שנתן ללאנס עוד יותר ביטחון לצאת אל הים יום אחד כדי להיות כמו אבא שלו ולהגשים את חלומו, בלילה שאחרי לאנס ,נחוש בדעתו תיכנן להימלט מהאחוזה ומהכפר הוא התליח להיתגנב לסירה שהייתה מזח ולברוח מהכפר שלו
תמונה:
כסף:10000 ברי
ציוד: חרב , מפה , מצפן , אוכל ,שתייה
שם הצוות: TREASURE PIRATES
צוות:
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
אלכסיי
אתה לא מוצא משהו לחבוש איתו את היד שלך ואתה ממשיך לחתור במהירות, עם יד אחת. הצלחת לאבד אותם.
לאנס
רשום כזה
עכשיו שעות הלילה המאוחרות, כולם ישנים, זאת ההזדמנות שלך לקחת חפצים ולברוח.
אוביטו
רשום כזה
אתה מתגורר בבקתה קטנה שם, זכרונות ורגשות מפעם מציפים אותך, אתה מרגיש חשק גדול להפוך לפיראט ולפגוש את לופי האחד והיחיד.
נערך לאחרונה על ידי Marco Reus, 02-01-2011 בשעה 05:28 PM
'אני מבין שאם אין ברירה אז אין בריריה' חושב לעצמי ואורז את חפצי במהירות לתוך נרתיק קטן, לובש את מסכתי הלבנה ויחד איתה גם את נשקי המוחבאים תחת בגדים הקלילה, אני נותן בעיטה קלילה לדלת ויוצא החוצה מחפש לי איזה ספינה קטנה שאיתו אוכל לצאת החוצה ולמצוא צוות!אוביטו
רשום כזה
אתה מתגורר בבקתה קטנה שם, זכרונות ורגשות מפעם מציפים אותך, אתה מרגיש חשק גדול להפוך לפיראט ולפגוש את לופי האחד והיחיד.
אני קם מהמיטה ואני מתחיל לכתוב מכתב : " לשומרים שלום , אני הולך לים להיות שודד ים גדול כמו אבא , אל תחפשו אותי , :P לאנס" אני אוסף את החרב שלי שהייתה מעל המיטה , לוקח את המפה והמצפן שהחבאתי בבוקר , לוקח 11000 ברי (1000 בשביל אוכל) ואני יוצא מהחלון עם חבל מסנידים שהכנתי מקודם אחר כך אני מטפס על החומה במקום שאני יודע שאי בו הבטחה , אני הולך לשוק הלילי וקונה לי אוכל ומים לכמה ימים, אחר כך אני הולך לנמל וגונב משם סירה ואז אני יוצא לים בחתירה מהירה , כדי לברוח מהבית ולהגשים את חלומי הגדול -למצוא את הוואן פיס.
שם מישתמש:Safta
שם במשחק:נואל גאלאגר (על שם הסולן של Oasis)
רקע:נואל מעולם לא באמת רצה להיות מלך הפיראטים אך תמיד רצה להיות הנינג'ה הכי חזק.
נואל גדל בכפר קטן שבו כולם הכירו את כולם הוא לא היה ילד מקובל מכיוון שהיה מופנם ולא אהב לשתף חוויות עם ילדים. אך נואל היה נוהג ללכת ללמוד אצל המאסטר שנחשב אחד משלושת הנינג'ות הטובות בעולם נואל אהב להתאמן אצלו וללמוד ממנו וכיבד אותו כמו אחד מהוריו.
הוריו של נואל היו אנשים מושפלים ואלכוהוליסטים ולא יכלו לגדל אותו ולכן עבר ילדות קשה ושונה מכל שאר הילדים.
יום אחד הגיעו שודדים לכפר של נואל וגברו על השומרים של הכפר כאשר נואל ראה את הדגל שלהם הוא מיד הבין שהוא לא נתקל בסתם פיראטים זו הייתה אחת מספינות הפיראטים החזקות בעולם וידע שהוא לא יוכל לגבור עליהם למרות שהיה לוחם נינג'ה חזק במיוחד, כאשר הוא התחיל לברוח הוא ראה את המאסטר שלו נתקף על ידי הקפטן של ספינת הפיראטים. נואל רצה לעזור לו אך ידע שלפי חוקי הנינג'ות נאסר עליו לעזור למאסטר שלו אך עמד ומהצד וראה אותם נלחמים לאחר לא הרבה זמן שמע שעוד 4 ספינות מארינס ענקיות מגיעות בעקבותיה של הספינה ומתחילות להפציץ את הכפר שלו הוא היה חייב לברוח מהר אל הים אך רצה להציל את המאסטר שלו הוא התחיל לרוץ ואז ראה שאחד הפגזים פגע וכמעט הרג את המאסטר שלו הוא מסר לו ללכת ולהפריע לקפטן שהרס את הכפר שלו ומיד ידע שמה שהוא יעשה זה יהפוך למלך הפיראטים מכיוון שאסור היה עליו לחפש את הקפטן אישית ולהתנקש בו על פי חוקי הנינג'ות.
פתאום הוא רצה את זה יותר מהכל, לקח סירה קטנה מהנמל שבכפר, יצא מותש לאי הכי קרוב שידע את הדרך אליו כדי להצטייד והחליט שהוא הולך להיות מלך הפיראטים הבא.
ובקשר לפיראט..הוא ברח כשאיבד רק אדם אחד בכל הקרב אדם שבטעות קפץ למים במקום לכפר.
תמונה:
כסף:10000 ברי
ציוד: שתי נונצ'קרות(נונצ'אקו ברבים), סכין מטבח, מקל קרב, גפרורים, חבילת שוריקאנים.
שם הצוות: מסניפי שבלולים.
צוות:
שם מישתמש:טום רידל
שם במשחק:תומאס [טום] רידל.
רקע:
טום רידל היה ילד יתום,גדל בבית יתומים באמצע אי שומם,הוא ועוד מאה עשרים ילדים ושלוש מטפלות מעצבנות,מה שהוא ידע על הוריו שאמו מתה בלידה ואביו הוא פיראט עשיר שהעדיף את חיי הים מאשר לטפל בילדו ובאשתו,הוא שנא את אביו שזנח אותו ואת אמו שמתה אחרי הלידה.
בגיל חמש עשרה טום ברח מבית היתומים,הוא שמע שמועות על הוואן פיס עוד שהיה בבית היתומים המעצבן והמקולל,בגיל שמונה עשרה נפל עליו הון עתק על כך שהוא נתן למאריס מידע מדויק להפליא על פיראטים שעושים צרות רבות לאוזרים חשובים ופחות חשובים,הוא קנה ספינת פיראטים לה קרא "דורך השחר".
ויצא לחפש לו צוות הוא הבטיח לו שהוא יקרא לצוות שלו "הזאבים מהביצה".
תמונה:
כסף:10000 ברי.
ציוד:חרב,אקדח,סכין,בנדנה,כפפות.
שם הצוות:הזאבים מהביצה.
צוות:
נערך לאחרונה על ידי El Bandito, 02-01-2011 בשעה 08:49 PM
זאק
אתה מוציא את המפה שלך ומתחיל להסתכל, אתה מכוון את הסירה שלך לכיוון אי ומתחיל לחתור. לפתע אתה מרגיש כאב חד בכתף שלך, במקום שבו הכדור פגע. אתה נשכב על הסירה שלך חסר כל יכולת לזוז. "היי! יש שם נער במים!" אתה שומע לפתע "אתה צודק!". אתה מתעלף עוד פעם מכאבים ומתעורר עוד פעם, הפעם בחדר, על מיטה.
אוביטו
אתה יוצא מהבית שלך, בלי לחשוב פעמיים, מוכן להרפתקאות. אתה יורד למזח ורואה המון סירות קטנות - אך אף אחת מהן לא שלך.
לאנס
אתה לוקח כסף, מצפו, את החרב שלך ויורד מן החלון. אתה רץ אל השוק וקונה לעצמך אוכל ושתייה ולאחר מכן אתה רץ אל המזח, גונב סירה קטנה עם שני משוטים ומתחיל לשוט בים.
נואל
לא הבנתי, מה קורה איתו עכשיו? איפה הוא?
תומאס
איך הוא התעשר? תתקן את זה
אני מסתכל אל עבר הים הכחול והיפיפה יחד עם הספינות החומות והמכוערות ומחליט לעשות משהו נועז, אני מחפש פיסת חבל על הרצפה אשר נשארה כתוצאה מקשירה של סירה ואם אני לא מצליח אז אני פשוט חותך מספר חבלים הקשורים מן המזח וקושר אותם לחבל אחד גדול ואיתו אני מחבר ל2~3 ספינות(כמה שאני יכול כמובן) בעלות סנפירים(אני לא מאמין ששלחתי איך קוראים לזה ><") ושם את כולם בסירה אחת ומשחרר במהירות את אותה ספינה, במהירות אני מנסה שלא יבחינו בי ומתחיל לשוט במהירות רבה אל הלא נודע.אוביטו
אתה יוצא מהבית שלך, בלי לחשוב פעמיים, מוכן להרפתקאות. אתה יורד למזח ורואה המון סירות קטנות - אך אף אחת מהן לא שלך.
אני חותר בכל הכוח כמה ימים לא נראה שאני מגיע לאנשהו , אחרי כמה ימים הכוח שלי נגמר ואני מחכה על סירה , אני לא יודע מה צופן בגורלי כעת אם אמות או אחייה אני רואה עופות בשמיים רק אילו יכולתי לצוד אותם , אני מתחיל להזות , אני רואה את אבא שלי מולי מאוכזב , אילו רק משהו היה מציל אותי עכשיו , ואז בטיפשותי נזכר שיש לי מפה ומצפן. FAIL
נואל
רשום
אתה שט לאי הקרוב ביותר שם, אי פשוט ועני, אין שם כמעט אוכל שלא לדבר על טכנולוגיה. אתה מרחוק יכול לראות מאומות גדולות באי הזה, אתה שומע צעקות וקריאות, זה אי עם הרבה מאוד אלימות.
טום
מצטער אבל לא רשום.
אוביטו מפרשים Xd
אתה קושר בהצלחה 3 סירות אחת לשנייה ויוצר סירה אחת גדולה עם 3 מפרשים ו6 משוטים. אתה מרגיש את הרוח נושבת ומעיפה לך את המסכה אל תוך הסירה הגדולה. אתה נכנס פנימה ומתחיל לשוט אל הלא נודע.
זאק
אתה מתיישב ורואה שהחדר ריק מנפש חיה מלבדך. כל הציוד שלך מושען על שולחן אשר נמצא משמאל לך. אתה מסתכל על היד הפצועה שלך ומגלה שהיא חבושה.
אילן
אתה לא קובע מתי יש או אין טיים סקיפ, או אם אתה הוזה דברים.
תגיב מחדש~
טוני
כל הסירות שם הן סירות מפרש קטנות, אתה הולך לאחת הסירות וחותך את החבל שקושר אותה למזח. אתה מתחיל לחתור והמסע שלך אל הלא נודע מתחיל עכשיו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)