"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
שם בפורום :שלמח''הם
שם במשחק : ליאור
דמות :
רקע : לי נולד לזוג הורים לא עשירם ולא עניים בעיר פאילור.לליאור היו אח ואחות גדולים מינו ב5 שנים.ליאור אהב לשחק עם האחות שלו ועם האח שלו שבגינה שלי הבית שלהם.שלי היה בגיל 8 האחות שלו ואחיו היו כבר בגיל 13 והיו רשאים להתחיל את המסע שלהם במחוז פליירון.ליאור קינא בהם כי הם מתחילים תמסע שלהם והוא צריך לחכות עוד 5שנים עוד שהוא היה בגיל 13 וגם הוא יוכל לצאת למסעו.אחתו ואחיו כול הזמן שלחו לליאור מכתבים על המסע שלהם.יום אחד נשלח ללי מכתב שלחה אחותו אליו ובו היה כתוב"שלום ליאור תוגיע להורים שכנראה שאני לא יחזור לעולם לבית צוות דארקנס רודף אחרי מסיבה כולשהיא.אז בעוד כמה שעות אני אמות.אז בי ליאור. כעבור 5 שעות בטלויזיה אמרו שנערה נהרגה על ידי צוות דארקנס.ליאור היה עצבני כול כך והוא רצה לנום בצוות דארקנס על מה שעשו לאחותו.הזמן עבר וליאור גדל מאוד והוא הגיע סוף לגיל המתאים שהוא יכול לצאת למסע פוקימונים משלו.
פוקימונים : ( לבחור פה התחלתי ) . צ'ארמנדאר
הערות :
ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
תגים : ( לא לגעת ) .
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סהר
אושווט יוצא אל מחוץ למעבדה ומתיישב מותש ליד אחד העמודים .
מה תעשה ?
סיגל
את שומע שהכל מגיע מאחורי כמה עצים שמשמאלך , את שומעת את הקול צועק : " די תפסיק בבקשה ! בבקשה תפסיקקקק ! מה תעשי ?
ליאור - רשום .
אתה יכול להתחיל בהתחלה .
הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד
אני אומר לאבי"אוקי להתראות,אל תדאג אני אתשקר לך להודיע על מצבי כשאני אהיה במסע.אז שוב להראות ושהיה לך יום ננעים אבא". אני מתחיל לרוץ במהירות ובהתרגשות לעבר המעבדה של הפרופסור ובצפיה לקבלת הצ'ארמנדאר שליאתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם : xxx אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
ליאור
אתה נכנס לתוך המעבדה , הפרופסור עומד ליד שולחן ובו : 3 פוקדוקים ופוקדקס . אתה מתקרב אליו הוא מסביר לך מה הוא פוקדקס : " הפוקדקס הוא חפץ שימושי אשר מתאר לך את הפוקימון שעומד מולך . עכשיו בחר אחד מהפוכדורים . אתה בוחר אחד וממנו יוצא צ'ארמנדר , הפרופסור אומר לך : " מזל טוב , זה הפוקימון הראשון שלך , צ'ארמנדר , בין האהובים עליי .
מה תעשה ?
סהר
אושווט לוקח במהירות את האוכל , אוכל אותו ומחבק אותך , אתה מכוון אליו את הפוקדור והוא נכנס בשלווה .
מה תעשה ?
סיגל
לאחר שעברת בין העצים את רואה איש מצוות דארקנס שיש לו גסטליתוקף את הקטרפי
של ילד אחד , והילד מתחננן לרחמים , מה תעשי ?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
וספארמרית מתקדמת
סהר
אתה מתהלך ביער שבדרך 1 , כשפתאום אתה רואה את אושווט קורא לך ומצביע על עץ שיש בו פירות .
מיד אתה מבין שאושווט רוצה פרי , אך העץ גבוה מדי , מה תעשה ?
ליאור
לפני שאתה מספיק לצאת לכיוון דרך 1 קופץ מולך מאמן שאומר לך , אני אשתמש ב-3 פוקימונים ! ואתה באחד ! אתה נדהם והוא ממשיך לדבר : " אל תדאג , זה לא יתרון ממש גדול בשבילי , הפוקימונים שלי הם עשב\חרק , וכפי שאני רואה יש לך צ'ארמנדר , הוא חזק עליהם .
בוא נתחיל ! המאמן צועק ומוציא את אודישואומר לו לדחוף את צ'ארמנדר , מה תעשה ?
סיגל
בלי ששמת לב , איך שהסתובבת לראות מה קורה עם הקרב , האיש והגסטלי שלו נעלמו .
מה תעשי עכשיו ?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
וספארמרית מתקדמת
סהר
אושווט מהנהן ושולח אקדח מים לכיוון הפירות , רק שבעצם בדיוק עבר שם בידריל.
אתה שומע את הבדריל צועק : "ביד ביד בידרריללללל !!! " ופתאום להקה ענקית של בידרילים עפה לכיוונך .
ליאור
הגחלת של צ'ארמנדר פוגעת באודיש ישירות והוא מתעלף .
המאמן קורא אלייך : " יפה מאוד !!! קטרפי תורך ! " הוא זורק פוכדור וממנו יוצא קטרפי
קטרפי תקשור את צ'ארמנדר בחוט מהר !
סיגל
כשאת מסתובבת לכיוון איווי את רואה שהוא ישן שינה עמוקה ...
מה תעשי ?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)