"היי טפיג לאן אתה רוצה ללכת טפיג?"אני אומר והולך אחרי טפיג.אתה יוצא החוצה, ורואה שכל המאמנים מתפצלים, כל אחד למקום שונה. נראה כאילו גם טאפיג רוצה ללכת למקום כלשהוא.
מה תעשה?
niro275
אתה שואל את סינדקוויל אם הוא יכול לדבר, אבל... הדבר היחיד שיוצא מפיו זה ~סינד!! סינדקוויל!!~
~אני יכול גם להסביר לך איך לגרום לפוקימונים לדבר. אבל קודם תביס אותי...~ אומר אוניקס, ואתה שם לב שהוא דוחף בזנבו מאמן שנראה די מוכר, כאילו נפגשתם במערה. המאמן רץ לכיוונכם, ואוניקס אומר לו ~אנחנו באמצע קרב, לא להפריע.~ ודוחף אותו מה"זירה" המאולתרת.
מה תעשה?
bugoji1
טאפיג מצביע לכיוון מסוים והולך לשם. אתה שם לב לחיה לא מוכרת, שעומדת על הר די גבוה, ונראה שטאפיג הולך הישר לשם.
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
monster
~הממ... מאיפה להתחיל? אולי... אה, כן. אין אני יכול לדבר. אני משתמש במכשיר שנמצא על הרגל שלי.~
סטארלי מראה לך מכשיר קטן שנמצא על רגלו. המכשיר הלבן נראה כמו רדיו קטן, אך ללא אנטנה.
~המכשיר הזה גורם לבני האדם להבין את שפתנו, וככה לתקשר איתנו בצורה הרבה יותר טובה.~
~עכשיו, בקשר לדם... יש כמה סיבות. קודם כל, לאחר הפיצוץ שמיוטו עשה, איכשהוא הדי.אן.אי של כל הפוקימונים התשנה, ובמקום שיהיה להם דם אדום, נהיה להם דם ירוק. הדם חיזק אותם ונתן להם יכולת מיוחדת, ריפוי מלא. הדם יוצר בועה ירוקה מיוחדת, שמעוותת את הזמן, ככה שהפוקימון יכול לנוח כמה שירצה, אבל מחוץ לבועה זה ייראה כאילו עברו רק כמה שניות. הדם, דרך אגב, הופך אותנו להרבה יותר חזקים ממה שאנחנו אמורים להיות...~
מה תעשה?
Real Spartan
אתה מנסה להיכנס לקרב, אבל האוניקס אומר-
~בבקשה ממך, אני לא רוצה לתקוף אותך. אני מנהל פה קרב רציני, שישפיע על הגורל שלי ושל המאמן הצעיר הזה כאן...~
נראה שטוטודייל מתחיל להיות לחוץ מכל העניין, והוא הולך לכיוון אחר. אתה שם לב שעומד שם פוקימון, אבל אתה לא מצליח לזהות אותו.
מה תעשה?
scizor-x
"אושאווט, דחיפה!!!"
אושאווט רץ לכיוון ליליפאפ, ונתקל בו בכוח.
ליליפאפ מסתכל על אושאווט, ופתאום... אושאווט משתתק!!
ליליפאפ מתחיל לדחוף אותו ולהיתקל בו, גורם לו נזק רב...
אבל אושאווט קם, ובחוזקה דוחף את ליליפאפ הישר אל עבר סלע חד, ופוצע אותו.
~א..אני...אני תשוש מדי כ..די להתרפא... זה ה..זמן שלך.... תלכו...ד אותי... ותב..תביא... אותי... למרפ--~
ליליפאפ מתעלף.
מה תעשה?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
monster
~בעיקרון... לא נראה לי. יום לפני הפיצוץ, מיוטו הודיע ביכולת על חושית לכולם, שהוא עומד לגרום לעולם שיהיה שייך רק לפוקימונים. בלי מאמנים שישתלטו עלינו. בלי קרבות שיפגעו בנו, שנהיה חופשיים. אני לא רציתי, אבל הוא אמר שכל מי שיסכים לזה, ייקבל מכשיר שיגרום לו לדבר בשפה שכולם יבינו, וגם יתחזק. לא ידעתי שההשלכות לכך יהיו שהדם שלי ישתנה... אז הלכתי למיוטו, והוא פשוט מצמץ, ואמר- זהו, אתה יכול ללכת. הבנתי שהוא לא עומד להשקיע באף פוקימון, אז הלכתי משם, בלי שום רצון להקשיב לו. יש במחוז עוד המון פוקימונים שעשו את זה... אם צ'ימצ'אר היה תקוע מתחת לסלע, כנראה שהוא לא השתתף בתהליך הזה...~
מה תעשה?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
monster
אתה מתחיל ללכת, לא כל כך בטוח לאן.
פתאום אתה שומע קול דהירה, ורואה ראפידאש גדול ויפה.
~היי חבר, רוצה הסעה?~ הוא אומר בחיוך.
מה תעשה?
scizor-x
אתה זורק פוקדור על ליליפאפ...
ו.... נלכד!
אתה "הולך"(כאילו שצריך ללכת כל כך הרבה) לאושאווט, ושואל אותו אם הוא בסדר.
אושאווט מהנהן, אבל אז... קורס ונופל על הרצפה, מאולף!
מה תעשה?
"לאן אתה הולך?" אשאל אותו מרחוק וארוץ אחריו, מבולבל ממה שקורה..Druddigon man
אתה יוצא. אתה מביט בסלעים הגדולים, ובכל המאמנים שמחפשים פוקימונים, ולא בטוח מה לעשות.
פתאום טריקו מצביע לכיוון מסויים, ורץ לשם.
מה תעשה?
איבי לובר
נרשמת בהצלחה!
על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון האש צ'ארמנדר, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את דרקון האש, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי בהר געש מתפרץ, הוא מעד וכמעט נפל, אבל תפסתי אותו בזמן. אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא צ'ארמנדר, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?
אני מלטף את צ'רמנדר מסמן לו לעקוב אחרי והולך אחרי כל האנשים אל מחוץ למערה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)