Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 9 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 130
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי bluemoonight צפה בהודעה
    מאי תתקני את מה שאמרתי לך ואז תגיבי להתחלה

התחלה לכולם:
    אתם מתעוררים ליום בהיר ומגלים שהיום זה היום בו אתם מתכננים לצאת למסע, לפחות זה מה שאתם רוצים.
    אתם אוכלים קצת מתארגנים וממלאים את התיק שהיה חצי מוכן בכל מיני צידה לדרך, לאחר מכן אתם יוצאים החוצה ומביטים אל השמש, ואל הכפר, אתם חוזרים לעבר האוהל שלכם בחזרה להתארגנות, אתם מביטים החוצה ורואים את כל הכפר ואין לכם כמעט דרך לצאת החוצה בלי שיבחינו בכם או שתתנו איזה תירוץ, מה תעשו?
    *תודה לאל שהתחלת!
    אני יוצא לכיוון היער אני מתסכל על השמיים וחושב לעצמי 'יום יפה לתחילת הרפתקאה,מעניין לאן זה יוביל אותי,להצלחה או למוות,מה שבטוח,יהיה פה מוות,או שלי,או של אוכלי הנשמות המרושעים שרצחו את הוריי' ואם מישהו אשאל אותי לאן אני הולך אגיד לו:"תתעסק בעיניינים שלך!" ואסתלק משמה במהירות.

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    פרימו
    אתה יוצא מהאוהל במהירות עם תיק אל גבך, נחוש להסתלק משבט העורב, אשר אליו תמיד הרגשת לא שייך,
    נער שהכרת מהשבט בשם טוראק בעל שער חום קצר וצלקת קטנה אל הרגל מהציד שעבר הביט אליך "לאן אתה הולך?" הוא שאל ואתך והלך אליך "תתעסק בעיניינים שלך!" אתה קורא אליו והוא עוצר.אתה מרגיש טיפה לא נוח כלפיו, אבל עדין ממשיך בדרכך. נערה נוספת משבט העורב בשם ליאנה בעלת שער ארוך בצבע חום כהה ועיינים ירוקות באה אליך, "פרימו מה אתה עושה?" היא שאלה אותך בחיוך, "תתעסקי בעייניים שלך" אתה אומר לה "לא ברצינות מה אתה עושה?" היא אמרה והביטה אליך, ידעת שאם לא תמצא תירוץ הגיוני, לעולם לא תעזוב את השבט.

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    פרימו
    אתה יוצא מהאוהל במהירות עם תיק אל גבך, נחוש להסתלק משבט העורב, אשר אליו תמיד הרגשת לא שייך,
    נער שהכרת מהשבט בשם טוראק בעל שער חום קצר וצלקת קטנה אל הרגל מהציד שעבר הביט אליך "לאן אתה הולך?" הוא שאל ואתך והלך אליך "תתעסק בעיניינים שלך!" אתה קורא אליו והוא עוצר.אתה מרגיש טיפה לא נוח כלפיו, אבל עדין ממשיך בדרכך. נערה נוספת משבט העורב בשם ליאנה בעלת שער ארוך בצבע חום כהה ועיינים ירוקות באה אליך, "פרימו מה אתה עושה?" היא שאלה אותך בחיוך, "תתעסקי בעייניים שלך" אתה אומר לה "לא ברצינות מה אתה עושה?" היא אמרה והביטה אליך, ידעת שאם לא תמצא תירוץ הגיוני, לעולם לא תעזוב את השבט.
    אני מסתכל לה בעיניים ואומר לך:"תשבעי לי שאת לא מספרת לאף אחד בשבט,לא לחברה הכי טובה שלך,לא להורים וגם ובמיוחד לא לראש השבט!".
    אם היא נשבעת אני אומר לך:"אני רוצה נקמה באוכלי הנשמות,אני אחסל אותם אחד אחד".
    אם היא לא נשבעת אני פשוט מסתלק משם.

4. משתמש מנוסה
    פרימו
    אתה מביט אל העיינים הירוקות שלה והיא אליך "תשבעי לי שאת לא מספרת לאף אחד בשבט,לא לחברה הכי טובה שלך,לא להורים וגם ובמיוחד לא לראש השבט!" אתה לוחש לה "נו נשבעת! תספר!" קראה ליאנה בקוצר סבלנות "אני רוצה נקמה באוכלי הנשמות,אני אחסל אותם אחד אחד".אתר אומר לה בשקט "יו באמת! טוב אתה יודע שאתה צריך קמע בשביל זה נכון?" אמרה ליאנה , שנזכרת שהיא מתמחה באומנות המאגיה ומוכשרת מאוד בזה.

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    פרימו
    אתה מביט אל העיינים הירוקות שלה והיא אליך "תשבעי לי שאת לא מספרת לאף אחד בשבט,לא לחברה הכי טובה שלך,לא להורים וגם ובמיוחד לא לראש השבט!" אתה לוחש לה "נו נשבעת! תספר!" קראה ליאנה בקוצר סבלנות "אני רוצה נקמה באוכלי הנשמות,אני אחסל אותם אחד אחד".אתר אומר לה בשקט "יו באמת! טוב אתה יודע שאתה צריך קמע בשביל זה נכון?" אמרה ליאנה , שנזכרת שהיא מתמחה באומנות המאגיה ומוכשרת מאוד בזה.
    אסתכל עליה ואומר לה:"איזה קמע,ואיפה אני מוצא אותו ואיך בדיוק איך אבן חן יפה וחסרת תועלת תעזור לי להשמיד את רוצחי הורי!".
    *סורי שזה לא מושקע פשוט לא היה לי רעיון להשקיע...

6. משתמש מנוסה
    פרימו
    "לא קמע כזה!" אמרה בכעס ליאנה "כמע כזה!" היא אמרה והראתה לך את כף ידה, סימן של ברק שחור היה שם, טוי בכפות ידידה "זה מרחיק שדים ומזל רע, כלומר אולי אתה צד את השדים וכל זה, אבל זה יותר מגן אליך מפני הרוע שליהם, וזה חשוב אם אתה הולך ליער , יכול לצוץ אליך שד!" אמרה ליאנה "אם אתה רוצה אני יכין לך כזה באוהל שלי " אמרה ליאנה והביטה אליך, ופתאום זה נשמע לך לא רעיון רע בכלל.

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    פרימו
    "לא קמע כזה!" אמרה בכעס ליאנה "כמע כזה!" היא אמרה והראתה לך את כף ידה, סימן של ברק שחור היה שם, טוי בכפות ידידה "זה מרחיק שדים ומזל רע, כלומר אולי אתה צד את השדים וכל זה, אבל זה יותר מגן אליך מפני הרוע שליהם, וזה חשוב אם אתה הולך ליער , יכול לצוץ אליך שד!" אמרה ליאנה "אם אתה רוצה אני יכין לך כזה באוהל שלי " אמרה ליאנה והביטה אליך, ופתאום זה נשמע לך לא רעיון רע בכלל.
    אני אומר ליאנה [מתי אמרת לי שקוראים לה ככה?]:"חחח,לזה לא קוראים קמע,קוראים לזה חותם,אין לי בעיה שיהיה עליי החותם הזה,לא הבנתי איך זה עובד זה אות להגנה או ששדים רואים את זה הם פוחדים,תסבירי לי מה זה עושה,אני מעוניין לדעת מה יהיה לי על היד".

8. משתמש מנוסה
    פרימו
    "זה מגן כזה, כמו שמגן השבט מגן אליך זה גם מגן אליך, זה כמו כישוף מאגיה, רק שלא כמו מגן השבט הוא נמצא איתך כל הזמן" אמרה ליאנה והבטת בה, לליאנה התחברת הכי הרבה מכל השבט, גם בגלל שהיה לה רק אב וזה היה מג השבט, מה שהיא לא כל כך הסתדרה איתו, והיא הייתה לא ממש מחוברת אם שאר השבט ויותר הייתה לבד

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    פרימו
    "זה מגן כזה, כמו שמגן השבט מגן אליך זה גם מגן אליך, זה כמו כישוף מאגיה, רק שלא כמו מגן השבט הוא נמצא איתך כל הזמן" אמרה ליאנה והבטת בה, לליאנה התחברת הכי הרבה מכל השבט, גם בגלל שהיה לה רק אב וזה היה מג השבט, מה שהיא לא כל כך הסתדרה איתו, והיא הייתה לא ממש מחוברת אם שאר השבט ויותר הייתה לבד
    אסתכל עליה ואומר לה:"רק שתדעי,אני צריך מומחית כמוך לעניניי מגיה וכדומה,רוצה להצטרף למסע שלי לנקמה באוכלי הנשמות,אם את לא רוצה את לא חייבת".

10. משתמש מנוסה
    פרימו
    "אממ זה היה נחמד, במקום להישאר בשבט המשעמם הזה שכל מה שאפשר זה להרוג ארנבות" אמרה ליאנה "טוב אז בוא לאוהל שלי, נעשה לך תקמע ואני גם יארוז תיק" אמרה ליאנה והובילה אותך לאוהל אדמדם כתום בפנים הייתה מיטה תיק בצד ליד כיסא ושולחן קטן ואליו כל מיני דברים פזורים ועוד כל מינני דברים בחדר, כמו קשת וקמעות.

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    פרימו
    "אממ זה היה נחמד, במקום להישאר בשבט המשעמם הזה שכל מה שאפשר זה להרוג ארנבות" אמרה ליאנה "טוב אז בוא לאוהל שלי, נעשה לך תקמע ואני גם יארוז תיק" אמרה ליאנה והובילה אותך לאוהל אדמדם כתום בפנים הייתה מיטה תיק בצד ליד כיסא ושולחן קטן ואליו כל מיני דברים פזורים ועוד כל מינני דברים בחדר, כמו קשת וקמעות.
    אני מסתכל עליה ושואל אותה שאלה נוספת:"שאלה,זה יכאב?" אסתכל מסביב ואומר לה:"למה להרוג ארנבות,דווקא חיה חמודה ולא מזיקה,וגם חבל ללכלך את הידיים בדם של חיה,מילא של אדם,מילא של אוכל נשמות,אבל חיה,באמת".

12. משתמש מנוסה
    פרימו
    "תראה אם לא תוכל ארנבת מה תאכל? גם ארנבת זה קשה לצוד, וכן זה יכאב, אבל לא נורא אתה תתגבר" אמרה ליאנה וראיתה שיש לה מחט בידיה, היא התחילה לדקור את ידך בעדינות אך בנוקשות, בהתחלה זה כאב אבל לאחר מכן התחלת להתרגל כאב החד, לאחר מספר דקות היא שמה משהו אל ידך וסיימה ושמה את דבריה בקופסא קטנה מעץ, הבטת אל ידך , סימן ברק היה עליה, והרגשת מוגן יותר.

וספארמרית מתקדמת

13. Surgeon of Death
    שם דמות:מקס
    אופי דמות:רמאי,מרדן,חכם ונחמד.
    תיאור דמות:שיער חום כאדמה,מסודר בצורה חלקהוישרה,רוב הזמן הוא לובש בנדנה על ראשו
    צבע גופו בהיר כשמש,עיניו ירוקות כזית והוא לובש בגדים קרועים.
    עבר:מקס נולד כבן לאב בשם הנרי,שגנב חפצים חשובים משאר השבטים,כל שבט כלב הנהר שנא אותו,לכן הוא חי באוהל איתו,שמקס התבגר אביו הנרי עזר לו לרגל ולגנוב והדריך אותו באומנות המאניה,מקס התבגר שנית,אביו גורש מהשבט למקום לא ידוע ומקס נשאר שם והמשיך עם מסורת אביו..בהמשך,מקס ירה מרחוק בחץ וקשת על חיה והצליח לצוד,הוא חשב עד כמה הנרי היה מתגאה בו .
    אחרי כמה ימיים,ביום שכלהשבטים התאספו מקס לאר היה יכול להטיות נוכח בזאת כי אז השבטים היו מאשימים אותו,אז הוא הביט מעץ,הקשיב לסיפור השדים ואמר לעצמו שהוא יכול לעצור זאת.
    שבט: שבט כלב הנהר
    אומנות:מנוסה מלימודי אביו באומנות המאגיה,טוב גם קצת עם סכין
    חפצים: שק שינה
    5גליל של נקנקיות דם ארוכות של אייל קורא
    5 אוכמניות מיובשות
    נאד מים
    5 עצי בעירה
    סכין קטן וקשת קטנה ו10 חצים
    בגד מעור אייל הקורא וכפפות מאור אייל הצפון,
    שותפים:כן,הוא נקרא טימי,הוא משבט אחר ומודע לזאת שמקס גונב,הוא לא מלשין עליו כי הם חברים טובים והוא ודע שבשלל הוא משתמש למטרות טובות.
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 08-12-2011 בשעה 04:26 PM

14. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    מאי תתקני את מה שאמרתי לך ואז תגיבי להתחלה

התחלה לכולם:
    אתם מתעוררים ליום בהיר ומגלים שהיום זה היום בו אתם מתכננים לצאת למסע, לפחות זה מה שאתם רוצים.
    אתם אוכלים קצת מתארגנים וממלאים את התיק שהיה חצי מוכן בכל מיני צידה לדרך, לאחר מכן אתם יוצאים החוצה ומביטים אל השמש, ואל הכפר, אתם חוזרים לעבר האוהל שלכם בחזרה להתארגנות, אתם מביטים החוצה ורואים את כל הכפר ואין לכם כמעט דרך לצאת החוצה בלי שיבחינו בכם או שתתנו איזה תירוץ, מה תעשו?
    אני יוצא החוצה, בשבט הזאב לא ממש אכפת מאחרים רק מעצמך בכל זאת זאב, אם מישהו שואל אותי אני אומר שאני יוצא לצייד

15. משתמש מנוסה
    פרימו
    "תראה אם לא תוכל ארנבת מה תאכל? גם ארנבת זה קשה לצוד, וכן זה יכאב, אבל לא נורא אתה תתגבר" אמרה ליאנה וראיתה שיש לה מחט בידיה, היא התחילה לדקור את ידך בעדינות אך בנוקשות, בהתחלה זה כאב אבל לאחר מכן התחלת להתרגל כאב החד, לאחר מספר דקות היא שמה משהו אל ידך וסיימה ושמה את דבריה בקופסא קטנה מעץ, הבטת אל ידך , סימן ברק היה עליה, והרגשת מוגן יותר.
    אומר לליאנה:"תודה,את מוכנה לזוז?" אקום ואסתכל בפעם האחרונה על הכפר שבו גרתי במשך מרבית חיי.

עמוד 2 מתוך 9 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •