Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 44 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 655
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנג'ל~

"אל תגיד לי שלא ידעת שיש לך בית ספר חדש לגמרי שמיועד ללימודי אנרגיה וניצול פוטנציאל אמיתי...

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    אנג'ל~

"אל תגיד לי שלא ידעת שיש לך בית ספר חדש לגמרי שמיועד ללימודי אנרגיה וניצול פוטנציאל אמיתי...
    "הייתי יודע אם הייתם מסבירים לי משהו, מתי אני מתחיל ללכת לבית הספר הזה ?"אשאל ואתיישב על הספה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"אתה תלך לבית הספר בתחילת החודש הקרוב. שזה למעשה עוד יומיים. אגב זוכר את החבר שלך כריס טורטינו? הספרדי הזה שמת על כדורגל? הוא חגג יום הולדת שלוש עשרה היום. בדיוק כמוך. למה שלא תלך תגיד לו שלום?"

4. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"אתה תלך לבית הספר בתחילת החודש הקרוב. שזה למעשה עוד יומיים. אגב זוכר את החבר שלך כריס טורטינו? הספרדי הזה שמת על כדורגל? הוא חגג יום הולדת שלוש עשרה היום. בדיוק כמוך. למה שלא תלך תגיד לו שלום?"
    "אל תגידי לי שגם הוא אלף או מה שזה לא יהיה ? טוב נו, אולי הדבר הזה יצליח להכניס לו קצת שפיות לראש, למרות שאני בספק עם כל הכדורגל שיש לו בראש"אומר לסטף בזמן שאני יוצא מהבית לכיוון ביתו של כריס.

5. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"אתה לא הולך לשום מקום!" קוראת אחריך סטף "הזנב והאוזניים שלך, אתה חייב להעלים אותם... חוצמזה שמישהו צריך לקחת את הצלחת שלי למטבח."

6. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"אתה לא הולך לשום מקום!" קוראת אחריך סטף "הזנב והאוזניים שלך, אתה חייב להעלים אותם... חוצמזה שמישהו צריך לקחת את הצלחת שלי למטבח."
    "איך אני אמור להעלים אותם ?אני אשים כובע ואכניס את הזנב למכנסיים(לתחת ) בכל מקרה את הצלחת את יכולה לקחת בעצמך"

7. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"לא שאלת את עצמך לאן נעלם הזנב שלי?" היא שואלת אותך. "יש לך יכולת להעלים אותם. זה חלק בלתי נפרד ממך. תתרכז בלהעלים אותם וזה יעבוד. ואת הצלחת אתה הולך לקחת במידה ואתה לא רוצה שפימפאם ייתן לך טרמפ לכריס...

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"לא שאלת את עצמך לאן נעלם הזנב שלי?" היא שואלת אותך. "יש לך יכולת להעלים אותם. זה חלק בלתי נפרד ממך. תתרכז בלהעלים אותם וזה יעבוד. ואת הצלחת אתה הולך לקחת במידה ואתה לא רוצה שפימפאם ייתן לך טרמפ לכריס...
    "טרמפ נשמע נחמד את יודעת הוא קצת רחוק"אומר סטף 'אוקי להעלים אותם' אחשוב לעצמי ואתרכז חזק ובראשי אראה תמונה שלי בלי האוזניים או הזנב.

9. the bitch is back

אנייה ~ אנייה:10
    טהורת בצע: 5

ההידרו היה חזק וניתן לשליטה. הדפת את בת הים בכל הכח והיא הסתחררה, כמעט מעולפת. זינקת מעל המים ועפת ישירות לסירה. בת הים הקרבה לעברך במהירות, מוכנה להפוך את הסירה שוב.

'שיט שיט שיט' אחשוב לעצמי ואנסה לחשוב 'אנרגיה' ואז אזכר בדברי דאדי.
    "כוח הגלים אשר מנענעים את סירתי, אני מצווה עליכם בזכות שליטתי!" אתחיל לומר "השתחרר!" אקרא ואכדרר את ידי. ואקווה שזה יעבוד
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ואי ~

"אנחנו הוריך האמיתיים. אתה לא צריך משפחה אומנת. אנחנו אלפים, חולשתם הגדולה של האלפים הם למעשה ילדיהם שלהם. בעבר, תינוק הנולד לאלף לא היה מסוגל לשלוט בעוצמת כוחותיו ועלול היה למות ולהרוג אחרים יחד איתו. האלפים היו חסרי אונים במשך דורות וניסו למצוא פתרון עד ששליח הרוקח הראשי של המושבה של הקוסמים הציג בפני מלך האלפים שיקוי המשכיח את יכולות האלף עד שיגלה אותם בכוחות עצמו. על כן, נאלצו האלפים בעלי המשפחות להשתלב בחברת בני האדם. הרחק מגלאריה סאה. השיקוי הושתל בdna של כל אלף שהיה קיים באותה תקופה. הדבר הזה מחזיק מעמד שלוש עשרה שנה בדיוק. בגיל שלוש עשרה, כוחותיו של האלף פורצים החוצה. גם כוחותיך פרצו החוצה כרגע ולכן אין סיבה להסתתר יותר. אתה חופשי להצטרף אלינו מבין?" הסביר אביך.
    "לא ממש, אבל אין לי משהו אחר.אני עדיין כועס עליכם על כל השנים האלה,כל החיים שלי שלא הייתם שם לצידי.איפה שלא הייתי תמיד חיפשתי תחליף לכם." אומר להורים שלי בשנאה.
    NYO HO HO BITCH

11. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

ריכוז קל כבר גרם לך להעלים את האוזניים והזנב. ממש מהר. אתה רואה שסטף מביטה בך בדמעות בעיניים וכשאתה רואה את זה היא מסתירה את זה מיד. היא קמה והכניסה את הצלחת למטבח.

אנייה~

אנייה: 10
    טהורת בצע: 0

"כוח הגלים אשר מנענעים את סירתי, אני מצווה עליכם בזכות שליטתי!" את שומעת את עצמך "השתחרר!" את מכדררת את ידך. מערבולות קטנות של מים מתפרצים ועפים לכיוונך, משנים את צורתם לכדור אנרגיה גדול שריחף מעל כף ידך. לאחר כמה שניות הכדור התפרץ לעבר בת הים המופתעת, שהתרסקה בקרקעית המים, היא לאחר שנייה צפה מעולפת עם גבה אליך.

ג'ואי ~

"בוא איתי ג'ואי, אני אראה לך למה כל זה קרה!" אביך הזדקף והקיש בעקביו שלוש פעמים. חור נפער ברצפת החדר, הוא קפץ פנימה, מחכה להצטרפותך, במסע שישנה את חייך.

12. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

ריכוז קל כבר גרם לך להעלים את האוזניים והזנב. ממש מהר. אתה רואה שסטף מביטה בך בדמעות בעיניים וכשאתה רואה את זה היא מסתירה את זה מיד. היא קמה והכניסה את הצלחת למטבח.
    "טוב אני זז לכריס"אומר אצא מהבית ואלך לביתו של כריס,'מה זה היה 'אחשוב לעצמי והערער מה היה הדבר שגרם לסטף לדמוע.

13. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

אתה יוצא לעבר כריס. ההרגשה המוזרה שבה כל מי שסביבך בעצם בכלל לא קשורים אליך. חשבת לך על סטף.
    הבחורה המטולטלת עם הסנטר העבה שמבטא קשיחות מסויימת, ג'ינס צמוד וחולצה רחבה מעידים על הפשטות שלה. מעולם לא ראית אותה מרגישה משהו... הדמעות האלו לא היו אופייניות לה. מצאת את עצמך עומד מול הדלת של כריס. הדלת היתה פתוחה לרווחה.

14. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

אתה יוצא לעבר כריס. ההרגשה המוזרה שבה כל מי שסביבך בעצם בכלל לא קשורים אליך. חשבת לך על סטף.
    הבחורה המטולטלת עם הסנטר העבה שמבטא קשיחות מסויימת, ג'ינס צמוד וחולצה רחבה מעידים על הפשטות שלה. מעולם לא ראית אותה מרגישה משהו... הדמעות האלו לא היו אופייניות לה. מצאת את עצמך עומד מול הדלת של כריס. הדלת היתה פתוחה לרווחה.
    "שלום?"אומר ואציץ עם ראשי פנימה.

15. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

אתה נכנס פנימה. הבית מורכב משתי קומות. אתה שומע רעש חזק מהקומה העליונה...

עמוד 12 מתוך 44 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •