אנג'ל~
"אל תגיד לי שלא ידעת שיש לך בית ספר חדש לגמרי שמיועד ללימודי אנרגיה וניצול פוטנציאל אמיתי...
"לא ממש, אבל אין לי משהו אחר.אני עדיין כועס עליכם על כל השנים האלה,כל החיים שלי שלא הייתם שם לצידי.איפה שלא הייתי תמיד חיפשתי תחליף לכם." אומר להורים שלי בשנאה.ג'ואי ~
"אנחנו הוריך האמיתיים. אתה לא צריך משפחה אומנת. אנחנו אלפים, חולשתם הגדולה של האלפים הם למעשה ילדיהם שלהם. בעבר, תינוק הנולד לאלף לא היה מסוגל לשלוט בעוצמת כוחותיו ועלול היה למות ולהרוג אחרים יחד איתו. האלפים היו חסרי אונים במשך דורות וניסו למצוא פתרון עד ששליח הרוקח הראשי של המושבה של הקוסמים הציג בפני מלך האלפים שיקוי המשכיח את יכולות האלף עד שיגלה אותם בכוחות עצמו. על כן, נאלצו האלפים בעלי המשפחות להשתלב בחברת בני האדם. הרחק מגלאריה סאה. השיקוי הושתל בdna של כל אלף שהיה קיים באותה תקופה. הדבר הזה מחזיק מעמד שלוש עשרה שנה בדיוק. בגיל שלוש עשרה, כוחותיו של האלף פורצים החוצה. גם כוחותיך פרצו החוצה כרגע ולכן אין סיבה להסתתר יותר. אתה חופשי להצטרף אלינו מבין?" הסביר אביך.
NYO HO HO BITCH
אנג'ל ~
ריכוז קל כבר גרם לך להעלים את האוזניים והזנב. ממש מהר. אתה רואה שסטף מביטה בך בדמעות בעיניים וכשאתה רואה את זה היא מסתירה את זה מיד. היא קמה והכניסה את הצלחת למטבח.
אנייה~
אנייה: 10
טהורת בצע: 0
"כוח הגלים אשר מנענעים את סירתי, אני מצווה עליכם בזכות שליטתי!" את שומעת את עצמך "השתחרר!" את מכדררת את ידך. מערבולות קטנות של מים מתפרצים ועפים לכיוונך, משנים את צורתם לכדור אנרגיה גדול שריחף מעל כף ידך. לאחר כמה שניות הכדור התפרץ לעבר בת הים המופתעת, שהתרסקה בקרקעית המים, היא לאחר שנייה צפה מעולפת עם גבה אליך.
ג'ואי ~
"בוא איתי ג'ואי, אני אראה לך למה כל זה קרה!" אביך הזדקף והקיש בעקביו שלוש פעמים. חור נפער ברצפת החדר, הוא קפץ פנימה, מחכה להצטרפותך, במסע שישנה את חייך.
אנג'ל ~
אתה יוצא לעבר כריס. ההרגשה המוזרה שבה כל מי שסביבך בעצם בכלל לא קשורים אליך. חשבת לך על סטף.
הבחורה המטולטלת עם הסנטר העבה שמבטא קשיחות מסויימת, ג'ינס צמוד וחולצה רחבה מעידים על הפשטות שלה. מעולם לא ראית אותה מרגישה משהו... הדמעות האלו לא היו אופייניות לה. מצאת את עצמך עומד מול הדלת של כריס. הדלת היתה פתוחה לרווחה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)