פורסם במקור על ידי chelsea fc הוא התחתן כבר? מה אני עוקב אחריו? פורסם במקור על ידי chelsea fc פיז אהבת חיי♥ שווה כל IP פיז כזה חתיך יא אללה הזין שלי רוטט רק מלראות אותו
פורסם במקור על ידי chelsea fc אם היית שוכב איתו היית כבר מנהל גלובאלי.. אה שיט אני לא אנצל את רונוש בשביל תפקידים סמכותיים ברשת חברתית נטושה ומוזנחת אי שם באינטרנט ):
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי Iker מה אני עוקב אחריו? פיז כזה חתיך יא אללה הזין שלי רוטט רק מלראות אותו זה מצחיק כי הדבר היחיד שדומה לזין ורוטט אצלך זה הוויברטור שתקוע לך בתחת ):
פורסם במקור על ידי Saber אני לא אנצל את רונוש בשביל תפקידים סמכותיים ברשת חברתית נטושה ומוזנחת אי שם באינטרנט ): איך קיבלת ניהול על פורום פוקימון תזכיר לי?
פורסם במקור על ידי Iker איך קיבלת ניהול על פורום פוקימון תזכיר לי? אני עדיין לא בטוח
פורסם במקור על ידי Saber אני עדיין לא בטוח כי רון לא רצה את ישראל או ולד, אתה היית האופציה השלישית
True Blue ♥
רק עוד שעה עד שנאי אוכל לעשות 1st Win
פורסם במקור על ידי chelsea fc כי רון לא רצה את ישראל או ולד, אתה היית האופציה השלישית good enough for me. העיקר שאני חתיך ):
פורסם במקור על ידי chelsea fc רק עוד שעה עד שנאי אוכל לעשות 1st Win תביא מסן/סקייפ שאני אוכל לקבוע איתך משחקים וגם תכינוי שלך בלול
פורסם במקור על ידי Iker תביא מסן/סקייפ שאני אוכל לקבוע איתך משחקים וגם תכינוי שלך בלול איכ אבל הוא תימני
פורסם במקור על ידי Saber איכ אבל הוא תימני מלוואח מגלגלים ג'חנון חותכים פתות והם מבסוטים "אוכל חדש"
פורסם במקור על ידי Iker תביא מסן/סקייפ שאני אוכל לקבוע איתך משחקים וגם תכינוי שלך בלול רק רמה 19 אל תשכח, אבל יש לי חוכמת משחק ;) בניגוד לרמות 19 אחרים שלא יודעים על QWER, על רונים, על מאסטריז או על ספלז
פורסם במקור על ידי chelsea fc רק רמה 19 אל תשכח, אבל יש לי חוכמת משחק ;) בניגוד לרמות 19 אחרים שלא יודעים על QWER, על רונים, על מאסטריז או על ספלז אני רמה 20 ואני ידעתי את כל אלה מרמה 10.
פורסם במקור על ידי Iker מלוואח מגלגלים ג'חנון חותכים פתות והם מבסוטים "אוכל חדש" מי שמאמין אוכל חמין ):
פורסם במקור על ידי Saber איכ אבל הוא תימני נודא ששללאללאאאאאאאאא
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום