Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 71
  1. Retired
    שם: Ashar
    ניר:
    התבלבלתי רציתי לרשום טורצ'יק סליחה ><"

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה דיי מתרגש לראות את זוהותו של טורצ'יק הפוקימון ההתחלתי והחמוד הזה , כאשר אתה לוקח את הפוכדור שלו וזרק אותו באוויר וקורא " צא אליי טורצ'יק " , אתה תופס את הפוכדור הריק של טורצ'יק שלאט לאט מופיע לפניך דמות עם זוהר , וכעבור כמה רגעים אתה רואה את טורצ'יק בחמוד קורא " טורצ'י , טורצ'י " הוא מסתכל עליך במבט מוזר של 'מי זה?' אתה מתקרב אליו והוא נראה דיי מפוחד , אתה מתכופף ומלטף לו את הראש ואז אומר לו " שלום טורצ'יק! אני ניר , המאמן שלך אני מקווה שניהיה צוות טוב לקראת המחוזות שלנו הוליגות בכלל! " הוא מחייך ומסכים להצעתך של קרב אימון ראשון שלכם!

לי:
    כנראה הגיע הזמן להראות לעולם מי אתה ביחד עם צ'ימצ'אר ההתחלתי שלך , כשאתה חושב שהגיע הזמן סוף סוף לראות את זהותו האמיתית של צ'ימצ'אר , כאשר אתה זורק את הפוכדור שלו באוויר וקורא בשמו לצאת החוצה. כעבור כמה שניות של ניצוצים וזוהר טאסוטג'ה ניצב מולך וקורא " צ'ימצ'ה" הוא מסתכל עליך בעיניים ואינו מבין מה קורה , כאשר אתם מתחיל לעשות שיחת הכרות על אחד הספסלים הקרובים למעבדה של פרוספור אוק' , וזה נראה שאתם מסתדרים לא רע ביחד ותמשיכו להיות צוות טוב וחשוב למסע שלכם! מה תעשו כעת שאתם כבר מכירים?

מייקל:
    אתה דיי מתרגש אבל זה עובר לך מהר כאשר אני זורק את הפוקדור באוויר וקורא בשמו של פוקאבו כדי שהוא יתגלה למלוא עינייך , כעבור כמה שניות של זוהר אתה רואה את פוקאבו הקטן והחמוד נגלה לך לעיניים וזה נראה שית הכרות של התרגשות בינכם , אחריה כמה דקות שאתם יושבים מתחת לעצים שליד המעבדה של פרופסור אוק' להכרות זה נראה שה"קליק" בינכם עובד ואתם תעבדו בצוות לקראת המסע הקרב ובא שלכם , מה תעשו?

מקס:
    זה נראה לך שהגיע הזמן סוף סוף לראות את זהותו האמיתית של הפוקימון טאסוטג'ה , כאשר אתה זורק את הפוכדור שלו באוויר וקורא בשמו לצאת החוצה. כעבור כמה שניות של ניצוצים וזוהר טאסוטג'ה ניצב מולך וקורא " טאסוג'ה! " הוא מסתכל עליך בעיניים ואינו מבין מה קורה , כאשר אתם מתחיל לעשות שיחת הכרות על אחד הספסלים הקרובים למעבדה של פרוספור אוק' , וזה נראה שאתם מסתדרים לא רע ביחד ותמשיכו להיות צוות טוב וחשוב למסע שלכם! מה תעשו כעת שאתם כבר מכירים?

איתי:
    אחרי שראיתי את הילדה המקסימה והודתה לה , אתה דופק בדלת בהתרגשות רבה ואומר במעט גימגום " פרו , פרופסור זה אני איתי בבקשה תפתח לי הדלת , באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי לקראת המסע שלנו " אתה מתרגש וחושב לעצמך על עולם הפוקימונים החדש שאתה הולך למצוא במסעך הקרב ובא , ואז כשאתה חושב לעצמך מחשבות טעונות מאוד למשל ' מעניין מה יש בפנים , ' ואתה לא יכול לחכות כדי לראות ולקחת את הפוקימון הראשון שלך , כשעולות לך גם סיטואציות לא כל כך נעימות ואפילו מרושעות ' מה אם הפרופסור לא שם , מה עם הפוקימון שלי לא יאהב אותי ' ואתה מרגיש חוסר נעימות עם עצמך ומנסה להיות חיובי למרות ההתרגשות הרבה , כשפתאום הדלת נפתחת ואתה רואה את פרו' אוק מחייך ואמר לך " שלום איתי , חיכתי לך והגעת בול בזמן אתה מאוד דייקן , בוא תיכנס נערי " אתה נכנס אחריו ואתה נדהם מיופיה של מעבדתו הצנועה והוא אומר " הלא כן באת כדי להתחיל את המסע נכון? " הוא מחייך ומוסיף " אני דיי שכחן... תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בר מזל מדובר?

ניב:
    אחרי שראיתי את הילדה המקסימה והודתה לה אתה חשוב לעצמך ואפילו ממלמל על המסע החדש , אתה דופק בדלת בהתרגשות רבה ואומר במעט גימגום " פרו , פרופסור זה אני ניב בבקשה תפתח לי הדלת , באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי לקראת המסע שלנו " אתה מתרגש וחושב לעצמך על עולם הפוקימונים החדש שאתה הולך למצוא במסעך הקרב ובא , ואז כשאתה חושב לעצמך מחשבות טעונות מאוד למשל ' מעניין מה יש בפנים , ' ואתה לא יכול לחכות כדי לראות ולקחת את הפוקימון הראשון שלך , כשעולות לך גם סיטואציות לא כל כך נעימות ואפילו מרושעות ' מה אם הפרופסור לא שם , מה עם הפוקימון שלי לא יאהב אותי ' ואתה מרגיש חוסר נעימות עם עצמך ומנסה להיות חיובי למרות ההתרגשות הרבה , כשפתאום הדלת נפתחת ואתה רואה את פרו' אוק מחייך ואמר לך " שלום ניב , חיכתי לך והגעת בול בזמן אתה מאוד דייקן , בוא תיכנס נערי " אתה נכנס אחריו ואתה נדהם מיופיה של מעבדתו הצנועה והוא אומר " הלא כן באת כדי להתחיל את המסע נכון? " הוא מחייך ומוסיף " אני דיי שכחן... תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בר מזל מדובר?
    פרישה

2. משתמש מנוסה
    ניר:
    אתה דיי מתרגש לראות את זוהותו של טורצ'יק הפוקימון ההתחלתי והחמוד הזה , כאשר אתה לוקח את הפוכדור שלו וזרק אותו באוויר וקורא " צא אליי טורצ'יק " , אתה תופס את הפוכדור הריק של טורצ'יק שלאט לאט מופיע לפניך דמות עם זוהר , וכעבור כמה רגעים אתה רואה את טורצ'יק בחמוד קורא " טורצ'י , טורצ'י " הוא מסתכל עליך במבט מוזר של 'מי זה?' אתה מתקרב אליו והוא נראה דיי מפוחד , אתה מתכופף ומלטף לו את הראש ואז אומר לו " שלום טורצ'יק! אני ניר , המאמן שלך אני מקווה שניהיה צוות טוב לקראת המחוזות שלנו הוליגות בכלל! " הוא מחייך ומסכים להצעתך של קרב אימון ראשון שלכם!
    "אוקי,אז בוא נלך לחפש לנו פוקימון עשב,אתה בא איתי לדרך ה1 שלנו?,ואני ממשיך ישר."

3. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי SysTem צפה בהודעה
    ניר:
    התבלבלתי רציתי לרשום טורצ'יק סליחה ><"

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

לי:
    כנראה הגיע הזמן להראות לעולם מי אתה ביחד עם צ'ימצ'אר ההתחלתי שלך , כשאתה חושב שהגיע הזמן סוף סוף לראות את זהותו האמיתית של צ'ימצ'אר , כאשר אתה זורק את הפוכדור שלו באוויר וקורא בשמו לצאת החוצה. כעבור כמה שניות של ניצוצים וזוהר טאסוטג'ה ניצב מולך וקורא " צ'ימצ'ה" הוא מסתכל עליך בעיניים ואינו מבין מה קורה , כאשר אתם מתחיל לעשות שיחת הכרות על אחד הספסלים הקרובים למעבדה של פרוספור אוק' , וזה נראה שאתם מסתדרים לא רע ביחד ותמשיכו להיות צוות טוב וחשוב למסע שלכם! מה תעשו כעת שאתם כבר מכירים?

מייקל:
    אתה דיי מתרגש אבל זה עובר לך מהר כאשר אני זורק את הפוקדור באוויר וקורא בשמו של פוקאבו כדי שהוא יתגלה למלוא עינייך , כעבור כמה שניות של זוהר אתה רואה את פוקאבו הקטן והחמוד נגלה לך לעיניים וזה נראה שית הכרות של התרגשות בינכם , אחריה כמה דקות שאתם יושבים מתחת לעצים שליד המעבדה של פרופסור אוק' להכרות זה נראה שה"קליק" בינכם עובד ואתם תעבדו בצוות לקראת המסע הקרב ובא שלכם , מה תעשו?

מקס:
    זה נראה לך שהגיע הזמן סוף סוף לראות את זהותו האמיתית של הפוקימון טאסוטג'ה , כאשר אתה זורק את הפוכדור שלו באוויר וקורא בשמו לצאת החוצה. כעבור כמה שניות של ניצוצים וזוהר טאסוטג'ה ניצב מולך וקורא " טאסוג'ה! " הוא מסתכל עליך בעיניים ואינו מבין מה קורה , כאשר אתם מתחיל לעשות שיחת הכרות על אחד הספסלים הקרובים למעבדה של פרוספור אוק' , וזה נראה שאתם מסתדרים לא רע ביחד ותמשיכו להיות צוות טוב וחשוב למסע שלכם! מה תעשו כעת שאתם כבר מכירים?

איתי:
    אחרי שראיתי את הילדה המקסימה והודתה לה , אתה דופק בדלת בהתרגשות רבה ואומר במעט גימגום " פרו , פרופסור זה אני איתי בבקשה תפתח לי הדלת , באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי לקראת המסע שלנו " אתה מתרגש וחושב לעצמך על עולם הפוקימונים החדש שאתה הולך למצוא במסעך הקרב ובא , ואז כשאתה חושב לעצמך מחשבות טעונות מאוד למשל ' מעניין מה יש בפנים , ' ואתה לא יכול לחכות כדי לראות ולקחת את הפוקימון הראשון שלך , כשעולות לך גם סיטואציות לא כל כך נעימות ואפילו מרושעות ' מה אם הפרופסור לא שם , מה עם הפוקימון שלי לא יאהב אותי ' ואתה מרגיש חוסר נעימות עם עצמך ומנסה להיות חיובי למרות ההתרגשות הרבה , כשפתאום הדלת נפתחת ואתה רואה את פרו' אוק מחייך ואמר לך " שלום איתי , חיכתי לך והגעת בול בזמן אתה מאוד דייקן , בוא תיכנס נערי " אתה נכנס אחריו ואתה נדהם מיופיה של מעבדתו הצנועה והוא אומר " הלא כן באת כדי להתחיל את המסע נכון? " הוא מחייך ומוסיף " אני דיי שכחן... תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בר מזל מדובר?

ניב:
    אחרי שראיתי את הילדה המקסימה והודתה לה אתה חשוב לעצמך ואפילו ממלמל על המסע החדש , אתה דופק בדלת בהתרגשות רבה ואומר במעט גימגום " פרו , פרופסור זה אני ניב בבקשה תפתח לי הדלת , באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי לקראת המסע שלנו " אתה מתרגש וחושב לעצמך על עולם הפוקימונים החדש שאתה הולך למצוא במסעך הקרב ובא , ואז כשאתה חושב לעצמך מחשבות טעונות מאוד למשל ' מעניין מה יש בפנים , ' ואתה לא יכול לחכות כדי לראות ולקחת את הפוקימון הראשון שלך , כשעולות לך גם סיטואציות לא כל כך נעימות ואפילו מרושעות ' מה אם הפרופסור לא שם , מה עם הפוקימון שלי לא יאהב אותי ' ואתה מרגיש חוסר נעימות עם עצמך ומנסה להיות חיובי למרות ההתרגשות הרבה , כשפתאום הדלת נפתחת ואתה רואה את פרו' אוק מחייך ואמר לך " שלום ניב , חיכתי לך והגעת בול בזמן אתה מאוד דייקן , בוא תיכנס נערי " אתה נכנס אחריו ואתה נדהם מיופיה של מעבדתו הצנועה והוא אומר " הלא כן באת כדי להתחיל את המסע נכון? " הוא מחייך ומוסיף " אני דיי שכחן... תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בר מזל מדובר?
    אני אומר לו ''שאני רוצה להתחיל עם פיפלאפ פוקימון מים ההתחלתי של מחוז סינו''
    ואני שואל אותו ''עם הוא יודע עם יש פוקימוני דרקון באזור?''

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR=#ff0000][B][U]

לי:

[COLOR=#ff0000][B][U]
    אני אמר לצ'ימצ'אר"יופי עכשיו נחפש לך אימון" אני מחפש לצ'ימצ'אר אימון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    [B][U]מקס:

-------------
    אני מסתכל עם יש פוקימונים בסביבה בשביל להילחם בהם.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

6. Retired
    ניר:
    טורצ'יק נראה מחויך כאשר אתה מזמין אותו להצטרף למסע שלכם , בלי לבזבז זמן אתם הולכים ישר לכיוון דרך מס' 1 הטובה והישירה! אתם מתקדים לעברה ואתם נכנסים ההתרגשות לקראת הקרב הראשון שלכם עולה וגדלה , כשאתם רואים ששיח קטן זז מצד לצד וזה נראה שיש שם משהו , טורצ'יק מקתרב לכיוון השיח שממנו יוצא בודיו קטן וחמוד שמסתכל על טורצ'יק במבט מוזר.

לי:
    צ'מיצ'אר מסתכל עליך במבט של "אנחנו חברים" ואתם הוכלים לכיוון דרך מס' 1 כדי לחפש אימון קל וראשון ל'צימצאר אתם לא מחכים וישר יוצאים לדרככם , אתם מגיעים לדרך מס' 1 ונכנסים אליה אתם דיי מתרגשים להתחיל את המסע וכבר אתם שומעים קולות מתוך הענפים של העץ ואתם רואים שיוצא ממנו אייפום חמוד שמתסכל עליך.

איתי:
    כבר לפני קבלת הפוקימון הראשון שלך יש לך כבר כוונות ומטרות ברורים , אתה חושב לעצמך ואז אתה מסתכל על הפרופסור במבט מבוכה וענה לו בתמימות " אני אבחר בפוקימון פיפלאפ התחלתי המים לפוקימון ההתחלתי של מסעי " אתה אומר ומשתתק כדי לחכות לתגובתו של הפרופסור , אוק' מעלה חיוך ומאומר " פיפלאפ? בחירה מעולה איתי , הוא נראה לי מתאים בול בשביל אחד כמוך ונראה לי שהוא דיי יחבב אותך " הוא ניגש לעבר המיכל של כל הפוקימונים ההתחלתיים לוקח את הפוקדור של פיפלאפ ומעניק לך אותו , אוק " כך גם 5 פוקדורים כדי לתפוס פוקימונים נוספים וגם פוקדע לעת צרה! , עם תזדקק למשהו תתקשר אליי שיהיה בהצלחה נערי " , אתה מודה לו לפני שאתה יוצא אתה שואל אותו עם יש פוקימוני דרקו בסביבה והוא עונה " לצערי לא , אבל בעוד 3 ערים מכאן יש מערת דרקונים תגיע לשם אומרים שזה מקום מדהים " אתה שוב מודה לו ואז אתה יוצא מהמעבדה ובוהה בפוקדור של פיפלאפ מה תעשה?

מקס:
    אתה וטאסוטג'ה יוצאים לכיוון דרך מס' 1 שבדרך שלכם אתם רוצים קרב לעשו תאת הקרב הראשון שלכם , אתם מגיעים לדרך הראשונה במסע שלכם ואתם דיי נרגשים , אתם ממשיכים דקות ספורות כדי לחפש את הפוקימון הראשון שתראו כשלפתע על אחד העצים נוחת סטארלי חמוד ומסתכל עליך במבט מוזר.
    פרישה

7. משתמש סופר ספאמר
    ניר:
    טורצ'יק נראה מחויך כאשר אתה מזמין אותו להצטרף למסע שלכם , בלי לבזבז זמן אתם הולכים ישר לכיוון דרך מס' 1 הטובה והישירה! אתם מתקדים לעברה ואתם נכנסים ההתרגשות לקראת הקרב הראשון שלכם עולה וגדלה , כשאתם רואים ששיח קטן זז מצד לצד וזה נראה שיש שם משהו , טורצ'יק מקתרב לכיוון השיח שממנו יוצא בודיו קטן וחמוד שמסתכל על טורצ'יק במבט מוזר.

לי:
    צ'מיצ'אר מסתכל עליך במבט של "אנחנו חברים" ואתם הוכלים לכיוון דרך מס' 1 כדי לחפש אימון קל וראשון ל'צימצאר אתם לא מחכים וישר יוצאים לדרככם , אתם מגיעים לדרך מס' 1 ונכנסים אליה אתם דיי מתרגשים להתחיל את המסע וכבר אתם שומעים קולות מתוך הענפים של העץ ואתם רואים שיוצא ממנו אייפום חמוד שמתסכל עליך.

איתי:
    כבר לפני קבלת הפוקימון הראשון שלך יש לך כבר כוונות ומטרות ברורים , אתה חושב לעצמך ואז אתה מסתכל על הפרופסור במבט מבוכה וענה לו בתמימות " אני אבחר בפוקימון פיפלאפ התחלתי המים לפוקימון ההתחלתי של מסעי " אתה אומר ומשתתק כדי לחכות לתגובתו של הפרופסור , אוק' מעלה חיוך ומאומר " פיפלאפ? בחירה מעולה איתי , הוא נראה לי מתאים בול בשביל אחד כמוך ונראה לי שהוא דיי יחבב אותך " הוא ניגש לעבר המיכל של כל הפוקימונים ההתחלתיים לוקח את הפוקדור של פיפלאפ ומעניק לך אותו , אוק " כך גם 5 פוקדורים כדי לתפוס פוקימונים נוספים וגם פוקדע לעת צרה! , עם תזדקק למשהו תתקשר אליי שיהיה בהצלחה נערי " , אתה מודה לו לפני שאתה יוצא אתה שואל אותו עם יש פוקימוני דרקו בסביבה והוא עונה " לצערי לא , אבל בעוד 3 ערים מכאן יש מערת דרקונים תגיע לשם אומרים שזה מקום מדהים " אתה שוב מודה לו ואז אתה יוצא מהמעבדה ובוהה בפוקדור של פיפלאפ מה תעשה?

אני אומר לעצמי שאני חייב לראות את פיפלאפ לפני שאני ממשיך בדרכי ואז אני זורק את הפוכדור שלו באוויר.

8. משתמש מנוסה
    ניר:
    קול!,בודיו,טורצ'יק תתכונן לקרב,קפוץ על אחד העצים כדי לקחת תנופה ואז ניקור!

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]
    לי:

אנימ אומר לצ'ימצ'אר"תשתמש בצעקה ואז בלהבה על איפום"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    התחלה
    הזריחה עולה על היום המדהים שהולך להגיע , אתם קמים מן המיטה ושומעים את הקולות של פוקימוני הציפור השוהים בשמיים ועל רעפי הבתים בעיירתכם "פאלט" , אתה מתבונן מן החלון ורואה מלא ילדים קטנים משחקים להם ומתכוננים ללכל בית ספר , אתה כבר בוגר ומוכן ללכת למסע שלך השעה הלא כן היא כבר 9:25 וקבעת עם פרופסור אוק' להגיע לשם בשעה 10:30 , אתה שוטף פנים ואז יורד למעטה ואתה רואה את אמך מכינה אוכל ואביך מול הטלויזיה עם עיתון , ואז אמך קולטת אותך ואומרת " או הנה קמת X , ישנת בערך 10 שעות כנראה אתה ממש מוכן ללכת למסע שלך שיהיה לך בהצלחה מתוק שלי אני אתגעגע אליך " , אביך מחייך אליך ואתה ניגש לשולחן לאכול ארוחת בוקר קלה לפניי ההליכה לכיוון המעבדה. אתה מסיים לאכול ואתה רואה שהשעה רק 9:50 ויש לך חצי שעה ריקה , ואתה מחליט לרצפות בטלויזיה בקרב אדיר שהיה לאחרונה של איירודקטייל ודרגונייט , כשהקרב מסתיים אתה נדהם וחושב לעמך ' אני חייב להגיע לרמה כזאת , אני יהיה הטוב ביותר בעולם! '. אתה מביט שנייה בשעון ורואה שהשעה 10:20 והגיע הזמן לצאת לעולם. אתה נפרד מההורים לוקח תיק קטן עם הפתעה קטנה של אמך בתוכו , אתה מסתכל לשמיים המבריקים והמנצנצים ונושם לרווחה , אתה פונה לכיוון המעבדה שאתה רואה מרחוק ואתה רואה כמה פוקימונים מוכרים ואפילו כמה שאינך מזהה , כעבור כמה דקות של הליכה אתה מגיע סוף סוף אל המעבדה של הפרופסור אוק , אבל בכניסה אתה רואה דמות והרבה אנשים מסביבו , כעבור כמה דקות ההתקהלות מתפזרת ואין לך מושג מדוע , אתה עולה במדרגות ואז אתה רואה דמות אחרת שאומרת לך " אתה מאמן חדש נכון? שיהיה בהצלחה ! " היא מחייכת ורצה לדרכה , אתה מגיע לדלת של המעבדה במלוא ההתרגשות ולמברה המזל אתה שמח לדעת שהגעת בדיוק בשעה 10:30 מה תעשה?
    "פרופסור אתה פה?" אשאל בנימוס ואפתח את הדלת ואומר לו:"אני רוצה פיקאצו בבקשה,זה אפשרי?" ואחייך אליו
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. מורחקים

מייקל:
    שחר כל עוד לא כתבתי שאני מתרגש אל תוסיף דברים כאלה אוקי ? אני עשיתי דמות קרת רוח ואתה עושה לי ניגודים . ועצה כדי שזה יהיה ראליסטי תעיף ת~מה תעשה.~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אסתכל סביב ואנסה ליראות אם יש פוקימונים בסביבה.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב:
    "אםם.. טרטוייג אדוני!" אומר בהתרגשות קלה, לאחר מכן אסתכל בציפייה ואחכה לפוקדור שלו!

.

13. משתמש מנוסה
    שם: טל
    [quote=SysTem;879090]
    [color=#ff0000]טל:
    פעם הבאה נע תצטט אך ורק את התגובה שלך , תודה!
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מסתכל על הפרופסור וענה לו בתמימות אבל עם רצון " אני בוחר בפוקימון סקווירטל אדוני " אתה אומר ונראה דיי נחוש על דעתך , פרוספור אוק' מעלה חיוך ומאומר " סקווירטל? בחירה מעולה טל , הוא נראה לי מתאים בול בשביל אחד כמוך " הוא ניגש לעבר המיכל של כל הפוקימונים ההתחלתיים לוקח את הפוקדור של סקווירטל ומעניק לך אותו , אוק " כך גם 5 פוקדורים כדי לתפוס פוקימונים נוספים וגם פוקדע לעת צרה! , עם תזדקק למשהו תתקשר אליי שיהיה בהצלחה נערי " אתה יוצא מהמעבדה ובוהה בפוקדור של סקווירטל מה תעשה?

"וואו סוף סוף פוקימון ראשון שלי,כמה חיכיתי לזה.." אני אומר לעצמי "סקווירטל צא!!"
    אני אומר בשמחה ומחכה שיצא
    נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 10-20-2010 בשעה 04:33 PM

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

14. אני ניניני אני סמל מיני

התחלה
    הזריחה עולה על היום המדהים שהולך להגיע , אתם קמים מן המיטה ושומעים את הקולות של פוקימוני הציפור השוהים בשמיים ועל רעפי הבתים בעיירתכם "פאלט" , אתה מתבונן מן החלון ורואה מלא ילדים קטנים משחקים להם ומתכוננים ללכל בית ספר , אתה כבר בוגר ומוכן ללכת למסע שלך השעה הלא כן היא כבר 9:25 וקבעת עם פרופסור אוק' להגיע לשם בשעה 10:30 , אתה שוטף פנים ואז יורד למעטה ואתה רואה את אמך מכינה אוכל ואביך מול הטלויזיה עם עיתון , ואז אמך קולטת אותך ואומרת " או הנה קמת X , ישנת בערך 10 שעות כנראה אתה ממש מוכן ללכת למסע שלך שיהיה לך בהצלחה מתוק שלי אני אתגעגע אליך " , אביך מחייך אליך ואתה ניגש לשולחן לאכול ארוחת בוקר קלה לפניי ההליכה לכיוון המעבדה. אתה מסיים לאכול ואתה רואה שהשעה רק 9:50 ויש לך חצי שעה ריקה , ואתה מחליט לרצפות בטלויזיה בקרב אדיר שהיה לאחרונה של איירודקטייל ודרגונייט , כשהקרב מסתיים אתה נדהם וחושב לעמך ' אני חייב להגיע לרמה כזאת , אני יהיה הטוב ביותר בעולם! '. אתה מביט שנייה בשעון ורואה שהשעה 10:20 והגיע הזמן לצאת לעולם. אתה נפרד מההורים לוקח תיק קטן עם הפתעה קטנה של אמך בתוכו , אתה מסתכל לשמיים המבריקים והמנצנצים ונושם לרווחה , אתה פונה לכיוון המעבדה שאתה רואה מרחוק ואתה רואה כמה פוקימונים מוכרים ואפילו כמה שאינך מזהה , כעבור כמה דקות של הליכה אתה מגיע סוף סוף אל המעבדה של הפרופסור אוק , אבל בכניסה אתה רואה דמות והרבה אנשים מסביבו , כעבור כמה דקות ההתקהלות מתפזרת ואין לך מושג מדוע , אתה עולה במדרגות ואז אתה רואה דמות אחרת שאומרת לך " אתה מאמן חדש נכון? שיהיה בהצלחה ! " היא מחייכת ורצה לדרכה , אתה מגיע לדלת של המעבדה במלוא ההתרגשות ולמברה המזל אתה שמח לדעת שהגעת בדיוק בשעה 10:30 מה תעשה?
    תודה אחי..זה היה עם הרבה מאמץ..

אדפוק בדלק במנגינה מיוחדת ואחכה בלהתרגשות.
    אסתכל על הרצפה ומסביב בלחץ עד שאשמע משהו מהפרופסור.

קרדיט ענק לרועי!

15. Retired
    ניר:
    מחשבה טובה לקראת הקרב הראשן שלכם!

טורצ'יק רוצה להתקיף במתקפה מפתיע כאשר הוא מתפס על העץ שסטארלי לא מבחין , אבל בדרך העלייה הוא מחליק וסטארלי קולט , אבל טורצ'יק מתקן את הטעות ומנקר אותו בחזוקה ומפיל אותו על הרצפה ,בודיו קם ומשתמש במתקפת זרעים על טורצ'יק!
    * קיבלת נקודה במ מחשבה על טכניקה חמודה!
    * קיבלת נקודה במד מחשבה כי אתה הראשון שמקבל נקודה!

לי:
    זה נראה שאתה רוצה להתחיל קרב נגד האייפום הזה , כאשר צ'ימצ'אר יוצא להתקפה שהוא משתמש בצעקה ובעזרת הוא מבהיל את אייפום הקטן מן העץ , אייפום קם ומשפשף את המקום בו קיבל מכה והוא נראה משיב מלחמה , הוא משתמש באגרוף על צ'ימצאר ומעיף אותו אחורה , צ'ימצ'אר נראה מחויוך ומפוקס ומשתמש בלהבה שפוגעת בחזוקה באייפום ומעיף אותו חזרה לכיוון העץ.

טל:
    אתה מאוד מתרגש מן המחשבה שסוף שסוף יש לך את הפוקימון הראשון שלך לקראת המסע הקרב ובא שלך , אתה דיי מתרגש לראותו ממש עכשיו , אתה זורק את הפוכדור שלו באוויר וקורא בשמו לצאת , חולפות להן כמה רגעים ואתה רואה את סקווירטל ניצב לפניך והוא אומר " סקוירטל , סקוי " הוא מסתכל עליך ודיי מתבייש. כעבור כמה דקות של הכרות מתחת לאחד העצים שעושים צל על המעבדה של פרופסור אוק' זה נראה שנוצר בינכם הקשר הזה להיות ביחד ותוכלו להמשיך ככה להשאר הדרך שלכם!

מייקל:
    תודה על העצות אחי , אני ייקח לצומת ליבי
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    הנך מסתכל סביב , אולי כדי לחפש אימון ראשון טוב בשבילכם. אתה רואה שאין פוקימון בסביבה ואולי כדי ללכת לדרך מס' 1? או לעשות משהו מגניב אחר בעיר (יש הסבר מה יש בעיר בעמ' הראשון)?

מקס:

איתי:
    אתה מאוד מתרגש מן המחשבה שסוף שסוף יש לך את הפוקימון הראשון שלך לקראת המסע הקרב ובא שלך , אתה דיי מתרגש לראותו ממש עכשיו , אתה זורק את הפוכדור שלו באוויר וקורא בשמו לצאת , חולפות להן כמה רגעים ואתה רואה את פיפלאפ החמוד ונמתוק ניצב לפניך והוא אומר " פילפאפ , פיפ " הוא מסתכל עליך ודיי מתבייש. כעבור כמה דקות של הכרות מתחת לאחד העצים שעושים צל על המעבדה של פרופסור אוק' זה נראה שנוצר בינכם הקשר הזה להיות ביחד ותוכלו להמשיך ככה להשאר הדרך שלכם!

עומר:
    אתה מודה לילדה המקסימה שפנתה אליך , אתה עולה במרדגות ואז אתה דופק בדלת בהתרגשות ואומר " פרוספור זה אני עומר באתי לקחת את פיקאצ'ו בתור הפוקימון ההתחלתי הראשון שלי " אתה פותח את הדלת ואתה רואה אותו לידאחד השולחנות על מיני-טלסקופ מביט על משהו קטן על השולחן , אתה ניגש אליו ואומר " פרופסור? זה אני עומר " , אוק מסתובב ואומר " אני מצטער עומר הייתי עסוק סליחה שכחתי שקבענו עכשיו , נו אתה בטח מתרגש לקראת המסע החדש שלך ובצדק! שיהיה לך רק בהצלחה נערי , עכשיו לא כל כך הייתי מרוכז וזה תוכל להגיד לי באיזה פוקימון התחלתי מדובר? "

אביב:
    אתה ממלמל לעצמך משהו קטן לפני הדפיקה בדלת , הינך דופק בדלת בהתרגשות רבה ואומר במעט גימגום " פרו , פרופסור זה אני אביב בבקשה תפתח לי הדלת , באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי לקראת המסע שלנו " אתה מתרגש ומסתכל במעגלים רק לא לכיוון הדלת ואתה וחושב לעצמך על עולם הפוקימונים החדש שאתה הולך למצוא במסעך הקרב ובא , ואז כשאתה חושב לעצמך מחשבות טעונות מאוד למשל ' מעניין מה יש בפנים , ' ואתה לא יכול לחכות כדי לראות ולקחת את הפוקימון הראשון שלך , כשעולות לך גם סיטואציות לא כל כך נעימות ואפילו מרושעות ' מה אם הפרופסור לא שם , מה עם הפוקימון שלי לא יאהב אותי ' ואתה מרגיש חוסר נעימות עם עצמך ומנסה להיות חיובי למרות ההתרגשות הרבה , כשפתאום הדלת נפתחת ואתה רואה את פרו' אוק מחייך ואמר לך " שלום אביב , חיכתי לך נערי כל הכבוד וגם הגעת בול בזמן אתה מאוד דייקן , בוא תיכנס נערי " אתה נכנס אחריו ואתה נדהם מיופיה של מעבדתו הצנועה והוא אומר " הלא כן באת כדי להתחיל את המסע נכון? " הוא מחייך ומוסיף " אני דיי שכחן... תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בר מזל מדובר?

ניב:
    אתה חושב לעצמך כמה שניות בגלל הלחץ וההתרגשות הרבה , מסתכל על הפרופסור במבט של מבוכה וביישנות אבל בסוף קם עונה לו באומץ " אםם... אני בוחר בפוקימון טרטוויג אדוני , אשמח לחלוק איתו את מסעי החדש והנפלא הזה! " אתה אומר ונראה דיי נחוש על דעתך , פרוספור אוק' מעלה חיוך ואומר " אתה בוחר בטרטוויג? זה אחד ההתחלתיים האהובים עליי ביותר , בחרת בפוקימון מיוחד במינו! ", הוא מתקדם לעבר מיכל ענק של כל הפוכדרים של ההתחלתיים לוקח את הפוקדור טרטוויג בהתלהבות ומעניק לך אותו תוך כדי שאתה מודה לו על כך , אוק " כך גם 5 פוקדורים כדי לתפוס פוקימונים נוספים וגם פוקדע לעת צרה! , עם תזדקק למשהו תתקשר אליי שיהיה בהצלחה נערי " אתה יוצא מהמעבדה ובוהה בפוכדור של טרטוויג כל הדרך החוצה.
    פרישה

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •