פורסם במקור על ידי
SysTem
ניר:
התבלבלתי רציתי לרשום טורצ'יק סליחה ><"
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
אתה דיי מתרגש לראות את זוהותו של טורצ'יק הפוקימון ההתחלתי והחמוד הזה , כאשר אתה לוקח את הפוכדור שלו וזרק אותו באוויר וקורא " צא אליי טורצ'יק " , אתה תופס את הפוכדור הריק של טורצ'יק שלאט לאט מופיע לפניך דמות עם זוהר , וכעבור כמה רגעים אתה רואה את טורצ'יק בחמוד קורא " טורצ'י , טורצ'י " הוא מסתכל עליך במבט מוזר של 'מי זה?' אתה מתקרב אליו והוא נראה דיי מפוחד , אתה מתכופף ומלטף לו את הראש ואז אומר לו " שלום טורצ'יק! אני ניר , המאמן שלך אני מקווה שניהיה צוות טוב לקראת המחוזות שלנו הוליגות בכלל! " הוא מחייך ומסכים להצעתך של קרב אימון ראשון שלכם!
לי:
כנראה הגיע הזמן להראות לעולם מי אתה ביחד עם צ'ימצ'אר ההתחלתי שלך , כשאתה חושב שהגיע הזמן סוף סוף לראות את זהותו האמיתית של צ'ימצ'אר , כאשר אתה זורק את הפוכדור שלו באוויר וקורא בשמו לצאת החוצה. כעבור כמה שניות של ניצוצים וזוהר טאסוטג'ה ניצב מולך וקורא " צ'ימצ'ה" הוא מסתכל עליך בעיניים ואינו מבין מה קורה , כאשר אתם מתחיל לעשות שיחת הכרות על אחד הספסלים הקרובים למעבדה של פרוספור אוק' , וזה נראה שאתם מסתדרים לא רע ביחד ותמשיכו להיות צוות טוב וחשוב למסע שלכם! מה תעשו כעת שאתם כבר מכירים?
מייקל:
אתה דיי מתרגש אבל זה עובר לך מהר כאשר אני זורק את הפוקדור באוויר וקורא בשמו של פוקאבו כדי שהוא יתגלה למלוא עינייך , כעבור כמה שניות של זוהר אתה רואה את פוקאבו הקטן והחמוד נגלה לך לעיניים וזה נראה שית הכרות של התרגשות בינכם , אחריה כמה דקות שאתם יושבים מתחת לעצים שליד המעבדה של פרופסור אוק' להכרות זה נראה שה"קליק" בינכם עובד ואתם תעבדו בצוות לקראת המסע הקרב ובא שלכם , מה תעשו?
מקס:
זה נראה לך שהגיע הזמן סוף סוף לראות את זהותו האמיתית של הפוקימון טאסוטג'ה , כאשר אתה זורק את הפוכדור שלו באוויר וקורא בשמו לצאת החוצה. כעבור כמה שניות של ניצוצים וזוהר טאסוטג'ה ניצב מולך וקורא " טאסוג'ה! " הוא מסתכל עליך בעיניים ואינו מבין מה קורה , כאשר אתם מתחיל לעשות שיחת הכרות על אחד הספסלים הקרובים למעבדה של פרוספור אוק' , וזה נראה שאתם מסתדרים לא רע ביחד ותמשיכו להיות צוות טוב וחשוב למסע שלכם! מה תעשו כעת שאתם כבר מכירים?
איתי:
אחרי שראיתי את הילדה המקסימה והודתה לה , אתה דופק בדלת בהתרגשות רבה ואומר במעט גימגום " פרו , פרופסור זה אני איתי בבקשה תפתח לי הדלת , באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי לקראת המסע שלנו " אתה מתרגש וחושב לעצמך על עולם הפוקימונים החדש שאתה הולך למצוא במסעך הקרב ובא , ואז כשאתה חושב לעצמך מחשבות טעונות מאוד למשל ' מעניין מה יש בפנים , ' ואתה לא יכול לחכות כדי לראות ולקחת את הפוקימון הראשון שלך , כשעולות לך גם סיטואציות לא כל כך נעימות ואפילו מרושעות ' מה אם הפרופסור לא שם , מה עם הפוקימון שלי לא יאהב אותי ' ואתה מרגיש חוסר נעימות עם עצמך ומנסה להיות חיובי למרות ההתרגשות הרבה , כשפתאום הדלת נפתחת ואתה רואה את פרו' אוק מחייך ואמר לך " שלום איתי , חיכתי לך והגעת בול בזמן אתה מאוד דייקן , בוא תיכנס נערי " אתה נכנס אחריו ואתה נדהם מיופיה של מעבדתו הצנועה והוא אומר " הלא כן באת כדי להתחיל את המסע נכון? " הוא מחייך ומוסיף " אני דיי שכחן... תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בר מזל מדובר?
ניב:
אחרי שראיתי את הילדה המקסימה והודתה לה אתה חשוב לעצמך ואפילו ממלמל על המסע החדש , אתה דופק בדלת בהתרגשות רבה ואומר במעט גימגום " פרו , פרופסור זה אני ניב בבקשה תפתח לי הדלת , באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי לקראת המסע שלנו " אתה מתרגש וחושב לעצמך על עולם הפוקימונים החדש שאתה הולך למצוא במסעך הקרב ובא , ואז כשאתה חושב לעצמך מחשבות טעונות מאוד למשל ' מעניין מה יש בפנים , ' ואתה לא יכול לחכות כדי לראות ולקחת את הפוקימון הראשון שלך , כשעולות לך גם סיטואציות לא כל כך נעימות ואפילו מרושעות ' מה אם הפרופסור לא שם , מה עם הפוקימון שלי לא יאהב אותי ' ואתה מרגיש חוסר נעימות עם עצמך ומנסה להיות חיובי למרות ההתרגשות הרבה , כשפתאום הדלת נפתחת ואתה רואה את פרו' אוק מחייך ואמר לך " שלום ניב , חיכתי לך והגעת בול בזמן אתה מאוד דייקן , בוא תיכנס נערי " אתה נכנס אחריו ואתה נדהם מיופיה של מעבדתו הצנועה והוא אומר " הלא כן באת כדי להתחיל את המסע נכון? " הוא מחייך ומוסיף " אני דיי שכחן... תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בר מזל מדובר?