אהלן, אני חדש פה.
לאחרונה החלפתי פוקימונים באמצעות ה-Wi-Fi וקיבלתי שלושה פוקימונים מיפן שיש להם שמות חיבה ביפנית.
אני רוצה לדעת מה אומרים השמות שלהם כדיי שיהיה לי יותר נוח (אני אחד מהאנשים שנכנסים עמוק למשחק, כאילו אני ממש קורא לו תוך כדי קרב)
Printable View
אהלן, אני חדש פה.
לאחרונה החלפתי פוקימונים באמצעות ה-Wi-Fi וקיבלתי שלושה פוקימונים מיפן שיש להם שמות חיבה ביפנית.
אני רוצה לדעת מה אומרים השמות שלהם כדיי שיהיה לי יותר נוח (אני אחד מהאנשים שנכנסים עמוק למשחק, כאילו אני ממש קורא לו תוך כדי קרב)
אז תן את השמות כדי שנוכל לפרש אותם
אין לי תווים יפנים במחשב :( אני יכול או לתאר את הצורות או לצלם אותם, אבל האפשרות השנייה לא ממש טובה כי אין לי מצלמה :( (אני יודע, אני מאוד עני)
מה הבעיה תנסה לצייר את האותיות בצייר ותעלה את התמונה לאתר.
אין לך מצלמה או משהו?
אם לא, פשוט תצייר את האותיות, ויש אתרים שמפרשים.
תודה, אבל זה יקח לי זמן. הדי-אס שלי מכובה :P
ואני [b]גרוע[/b] בלצייר בצייר
תלך למשנה השמות ותשנה להם את השם כדי שתבין את הכינוי
הינה בימקום לציר תצלם את המסח אם אתה לא יודא קח [url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=9925]קישור לצלם מסח[/url]
לא צריך. בסוף הצלחתי לרשום עם הצייר.
ואני לא יכול לצלם את המסך! לא קראת עד הסוף?! זה פוקימונים ש[b]החלפתי מיפן[/b]!
[img]http://img33.imageshack.us/img33/1474/99677973.png[/img]
מלמעלה למטה מימין:
פיפלאפ, סטאנקי וקומבי
משמאל, באותו סדר, הבעלים המקוריים שלהם.
רגע, אז אתה צריך עזרה?
הוא רוצה לפרש את השמות.
שניה, אני מביא ת'מחברת יפנית שלי. לא, אני לא ציני.
~יערך~
אוקיי:
קודם כול, גיליתי שהשמות של הפוקימונים שלך הם לא בכתב היפני הרגיל, (היראגאנה) אלא בכתב היפני שמתשמשים בו בשביל לתאר דברים לא מיפן (קאטאקאנה) (לדוגמא: המבורגר).
עוד בעיה היא שהאותיות שרשמת מאוד ישרות וזה מבלבל רצח. אתה צריך לעגל אותיות יפניות איפה שעגול, כי זה השוני בין רובן.
עכשיו, נעבור לפיפלאפ:
האות הראשונה בשם שלו היא פו (Po) -אז מיד התעצלתי לקרוא את האותיות הבאות, כי ידוע שהשם היפני של פיפלאפ הוא [b]פו[/b]צ'מה. אבל רציתי לבדוק את העיניין.. ושמתי לב שהאות השנייה היא לא צ'ו (Chu), אלא טסו (Tsu). את האות השלישית אני לא מזהה, יכול להיות שכתבת אותה לא נכון או שהתמונה הפוכה (ימינה X שמאלה) בפיינט?
בכל מקרה, מאוד קשה לפרש את האותיות מכאן. יש מצב שתכתוב אאותן יותר ברור?..
מצטער חבר'ה, אבל ככה בדיוק כתוב במשחק.
תזכרו שגם המשחק בנוי מפיקסלים אז קשה לעגל אותיות כאלה.
אני לא יודע מה לעשות. אבל אמצרתי לכם שאני גרוע בצייר.
אז מה אני עושה?
אני מקפיץ את הנושא כי עבר הרבה זמן.
אולי תנסו לתרגם את זה? זה חייב להצליח! אולי את הפוקימונים האחרים? לא פיפלאפ?