pokemon:ghost of wars-פרק 7 יצא!תיהנו מהפרק =]
[SIZE=4]pokemon:ghost of wars[/SIZE]
[SIZE=4]תוכן עניינים:[/SIZE]
[SIZE=1]*דבר המחבר[/SIZE]
[SIZE=1]*הקדמה[/SIZE]
[SIZE=1]*פרק 1-רוח המלחמה ומאמן הפוקימונים[/SIZE]
[SIZE=1]*[/SIZE][SIZE=1]פרק 2-אש קאטצ'ם והאחווה האפלה[/SIZE]
[SIZE=1]*פרק 3-אימת פוקימוני הרוח של סיילנט היל![/SIZE]
[SIZE=1]*פרק 4-הרוח של אנתוני!טירת קיוריאן[/SIZE]
[SIZE=1]*פרק 5-אביר אוליבין נגד רוח המלחמה!הגעתה של נסיכת האוון[/SIZE]
[SIZE=1]*פרק 6-תקיפת לילה!מי אתה נייטס?[/SIZE]
[SIZE=1]*פרק 7-שלושה בתחרות אחת! SAX ריידלי[/SIZE]
מדריך דמויות:
[U]אש קאטצ'ם[/U]
מאמן פוקימונים עקשן מאוד,שחלומו הוא להיות אלוף פוקימונים נודע מאוד,ועם חברו פיקאצ'ו,הוא הפך למאמן פוקימונים בעל כישורים טובים.
אך לאש יש יותר מכישורים בקרבות פוקימונים...,מאז שהוא נפגע מיריית אקדח שהייתה אמורה להרוג אותו,הוא קם לתחייה אחרי 10 דקות ארוכות ושקטות.
כדי לעצור ארגון מסויים,ולברר מי רצח את אימו-דלייה קאטצ'ם,הוא חבר אל נייטס פאזון אמלס.
ומי יודע,אולי יש בו כוח עילאי ואולי לא...
פוקימונים שיש לו:
פיקאצ'ו-הפוקימון הראשי של אש,בעל מתקפות חשמל מדהימות,וביניהן המתקפה:מתקפת בולט
ריאולו-פוקימון מיוחד הננטש בטירת קיוריאן שבסיילנט היל על ידי ארגון "האחווה האפלה",יש לו מכשיר בצורת כפתור המאפשר לו לדבר בשפת בני האדם.ריאולו יודע מתקפות חזקות כמו:מתקפה מהירה וכדור הילה.
[U]נייטס פאזון אמלס[/U]
ידוע גם כ:"רוח המלחמה",קולל על ידי צל מסתורי שהפך אותו לבעל חיי נצח,אך הפך את גופו לקשיח ביותר,ולקח את הפיסה היחידה המשפחתית שנשארה לו לכל השנים-סניזל,ופועל עם אש קאטצ'ם ועם האחים הצופים-לטיאוס ולטיאס,נגד הארגון המסתורי והנורא:"האחווה האפלה"
נייטס הוא אדם בעל כישורים מדהימים-זריזות מדהימה,כוח עילאי ורמת משכל יפה מאוד הפכה את נייטס ללוחם קטלני,ועם הלהבים הקטלניים שלו שקיבל מעורך הדין של סבא שלו,עושים את נייטס למכונת הריגה חסרת מעצורים!
נייטס הוא אדם רציני וקשוח,בעל אינסטיקטים חדים,אך כשהוא רוצה להיות נחמד,הוא יהיה נחמד.
פוקימונים שהיו לו:
סניזל-פוקימון מיוחד בעל התקפות שונות משאר בני מינו כמו:טפרי שרשרת
[U]מיי[/U]
עונה גם לכינוי"נסיכת האוון",מתאמת חזקה ביותר וחברה וותיקה של אש,בזמן שהם טיילו ברחבי מחוז האוון וקנטו.
כמו אש,היא עקשנית,אך פחות מאש,יש לה עין חדה מאוד,דבר הגורם לה להיות אדם די חשדן.
מיי,שטיילה ברחבי ג'וטו,הצטרפה לאש ונייטס במסע לעצור את האחווה האפלה,ועם הפוקימונים שלה:בלזיקן,גלקאון ועוד,היא תגיע די רחוק כמתאמת,ואולי כמאמנת אם היא תרצה...
פוקימונים שיש לה:
בלאזיקן:הפוקימון הראשי שלה-בעל מתקפות אש חזקות וטוב גם לצורך קרבות.
ווארטרטל-פוקימון בעל התקפות מים טובות ומסוגננות,ובעל הגנה יפה ומרשימה
[U]דבר המחבר[/U]
[U]קודם כל,כתבתי את הסיפור בפורום פוקימונים אחר,אז אל תחשבו שאני מעתיק וכאלה[/U]
כבר הרבה זמן שאני צפיתי בסדרה של פוקימון וכל הזמן אותן השטויות-אש והחברים שלו מגלים משהו,צוות רוקט מגיע והם מעיפים אותם,אז יום אחד אמרתי לעצמי:"למה אי אפשר יותר אקשן?,יותר מתח וכאלה"
ואז עלה לי הרעיון,הרעיון לכתוב את הסיפור הזה,סיפור הנמצא בפורום אחר,אך כמעט ואין תגובות כי לא נראה לי שמישהו מתעניין בסיפורים,אז החלטתי לפרסם את הסיפור שלי פה.
עוד דבר אחד-אם מישהו רוצה להעיר שיעשה זאת,רק לא בעוקצניות בבקשה,אני רק מתחיל,אז בבקשה.
בסיפור הזה אתם לא תראו שטויות וכאלה,אתם תראו קרבות פוקימונים,תחרויות וכאלה,אבל אתם גם תראו אקשן,דם ועוד כמה וכמה דברים,אז תיהנו...
[SIZE=4][U]הקדמה[/U][/SIZE]
היקום...,הוא היה ריק בתחילתו,לא הייתה בו שום נפש חיה,רק ביצה אחת...,הביצה הייתה גדולה:היא הוארה באור זהוב,יפה ושמימי,אך החלק השני היה שחור ואפל,בעל כתמי דם טריים,והייתה בה ישות מפחידה ואפלה....,הביצה רמזה לחידה,והישות של היקום רצתה לדעת מה נמצא בתוכה,מה הדבר השמימי,אך האפל שנמצא בתוכה,לכן,ישות היקום השקיעה את מאמציה בלהבקיע אותה,ובסוף,היא הצליחה.
הדבר שיצא ממנה היה יצור שמימי,בעל כוונות טהורות וחוכמה עליונה,הפוקימון הראשון שנוצר עלי האדמות,שמו היה ארסואס...
ארסואס ראה את מה שסבב אותו,שממה מוחלטת,והחליט ליצור כוכבים:הוא יצר את נוגה,יופיטר,ועוד הרבה כוכבים,אך האהוב עליו היה כדור הארץ,ולכן,הוא יצר עליו שני זנים:זן הפוקימונים,הזן שהוא היה,וזן חדש,בעל תבונה קצת גבוהה יותר מפוקימונים,ורגישים יותר,אלה היו בני האדם,ארסואס יצר גם אדמה,פרחים,מים,כדי שהפוקימונים יוכלו לחיות....
אבל,הוא לא היה היחיד...,ארסואס הרגיש לפתע ישות מרושעת,המשתלטת על כמות גדולה מבני האדם והפוקימונים,והתחילה להילחם נגד ארסואס,המלחמה הייתה גדולה,אך ארסואס ניצח במאבק צמוד ביותר וכלא את הישות,שנשארה כלואה בגיהינום,בלי יכולת לזרוע הרס וחורבן......
עד שהמעשה הנורא ביותר קרה...מעשה שגרם לשינוי נורא עקב רצון עז לחיי נצח,וגרם לשחרור היצור הנורא מכולם...
1935.7.23
ארצות הברית,ניו יורק,
23:45
הלילה השחור ששרר בניו יורק עטף אותה בחשכה גדולה,הרבה מהמתבגרים שחיו בניו יורק בילו ברחביה בלהשתכר,לגנוב חפצים,וקרבות ליליים..,אך לא נייטס...,הוא היה בדרך לתחנת המשטרה המקומית,כדי לשתות אם חבריו כוסית וויסקי קטנה,שם חיכה לו הפוקימון שלו,ה"ילד" שלו-סניזל.
נייטס,או בשמו המלא:נייטס פאזון אמלס,היה חוקר רציחות במשרה חלקית,בזמן האחר שלו הוא היה רוצח שכיר,אך זה לא הפריע לשוטרים שגייסו אותו לשורותיהם,כי הוא היה מחסל רק אנשים בכירים במאפיות מסויימות,אך נייטס לא השתמש בנשקים מודרנים,כמו אקדחים,בזוקות וכאלה,הוא השתמש בלהבים מיוחדים,שאותם הוא קיבל בירושה,ומאז,הוא לא נכשל במשימה אחת....
נייטס היה אפרו אמריקאי,רציני בקשר לכל דבר הסובב אותו,מה שגורם לו להיות מתבודד רציני,היו לו עיניים ירוקות וקול עמוק,הוא עסק בעבר בכמה מאפיות, דבר שגרם לו להפוך לרוצח שכיר במשרה חלקית.
בכל מקרה,הוא היה בדרך לתחנת המשטרה,לבקר את חבריו,לא כמו שהוא עושה בכל יום...
ברגע שעשה צעד אחד לתוך תחנת המשטרה,חבריו צעקו לו"היי נייטס!,בוא לפה חבר"צעק וויל,המפקד שלו, "מגיע מגיע"אמר נייטס בעוד שהוא רץ לחדר המפקד.
בחדר המפקד היה שולחן ובו בקבוק וויסקי,כמה פוכדורים והרבה כוסיות,נייטס ראה את חבריו חורפים וישנים חוץ מהמפקד,נייטס לא הבין מה פשר הדבר...
"הנה אתה נייטס, חיכיתי לך" אמר וויל,בעודו מוזג לעצמו וויסקי, "מה לקח לך כל כך הרבה זמן??"
"רציתי להסתובב קצת ברחובות העיר המפקד"
"נו נייטס,הרחובות לא ייברחו לך חבר,אתה רואה אותם כל לילה!"
"אני יודע אבל..."
"או,תסתום ותשב כבר,אני רוצה לדבר איתך על משהו"אמר לו וויל,נייטס עשה כדבריו בחוסר רצון, הוא לא אהב לקבל פקודות מאנשים.
"תגיד נייטס,מה הדבר שהכי רצית מכל מה שיש לעולם להציע?" שאל וויל
נייטס השיב לו בשני מילים:חיי נצח,לנייטס הייתה תאווה לחיי נצח,לחיות מבלי למות,לא לגסוס,לא לדמם,לא למות....,זה הדבר שהוא רצה מכל...
"זה? נייטס אתה יודע שזוהי אגדה,סתם בולשיט של איזה זקן...."
"אל תגיד את זה,אני מאמין בבולשיט של איזה זקן או איך שלא תקרא לזה"
"טוב תירגע!,פשוט תשתה לך וויסקי"
נייטס סירב בנימוס לוויסקי,"אני צריך ללכת כבר מזמן,יש לי עבודה לבצע,איפה סניזל?"
"אה,הוא נמצא פה,שמרתי לך אותו,הנה"אמר וויל והושיט לו פוכדור לבן כשלג,ובו נראה פוקימון שובב אך חזק.
"תודה"אמר נייטס ויצא מתחנת המשטרה לרחובות ניו יורק,פתאום הוא שמע ירייה ובעקבותה צרחה של גבר,נייטס הסתובב לכיוון הפנייה וראה את חנות העתיקות של ברנס,דבר אחד עלה לו בראשו-שוד מזויין.
נייטס לא בזבז רגע והתחיל לרוץ אל עבר החנות...
"נו אתה רואה משהו אנתוני?"צעק באגי, "שום דבר באגי,תשגיח על ברנס שלא יעשה שטויות" אמר אנתוני לבאגי.
אנתוני ובאגי הם שני אחים שעבדו במאפיה הרוסית,שם הם עבדו גם עם נייטס, והיו שלישייה רצחנית ביותר,אך הם גורשו יחד עם נייטס לפני 5 שנים באשמת בגידה.
"אני אומר לך באגי,זה בזבוז זמן לשדוד את המקום הזה", "למה אתה חושב ככה?,יש פה איזה אוצר שאומרים שיש בו יהלומים שנוצרו מאש גיהינום"
"יופי!,יהלומים שטניים,מה השלב הבא?!" צעק אנתוני אך פתאום הפסיק לדבר
"אנתוני?,הכל בסדר שם אחי?" שאל באגי,לא הייתה תשובה,באגי הסתובב וראה לחרדתו את גופתו של באגי ובתוכה שני להבים תקועים בה,"אנתוני!!!!!","כן,אם לא היית שודד את המקום הזה...." נשמע קול מבחוץ,באגי הכיר את הקול היטב...
"תעזוב אותי נייטס!,אני לא לוקח כסף אז תעוף"
"אז מה אתה כן לוקח,הא באגי?" שאל נייטס,באותו מתקרב לבאגי, ומחזיק בידו האחת פוכדור,ובשנייה להב חד כתער.
"זה לא עניינך נייטס!" צעק באגי,"אתה לא רוצה לדעת"
"תאמין לי,אני רוצה" אמר נייטס וזרק את הפוכדור,ממנו יצא פוקימון שחור כמו הלילה,עם להבים במקום ידיים.
"סניזל תראה לו מה אתה יודע,אה חבר?" אמר נייטס,סניזל הנהן בנימוס והתקדם לאט לאט אל באגי
"ניי...נייטס,א.. את..ת..תה יודע שאנחחחנו חברים,נככון?"שאל באגי בחשש,"אני לא יודע,אני בטוח" אמר נייטס ונקש באצבעותיו.
ברגע שנייטס עשה זאת,להבותיו של סניזל פרצו מידיו עם שרשרת והקיפו את באגי עד שהוא היה שרוי על הרצפה,קשור בשרשראות של ציפורניו של סניזל
"עכשיו תגיד לי" אמר נייטס,"מה אתה מחפש פה?"
"הוא מחפש את הכד של ת'ור"ענה הזקן ברנס
"מה?"
"זה כד שמכיל את הישות של ת'ור,האח המרושע והאכזרי של בורא הפוקימונים,מי שישחרר אותו יקבל מה שהוא ירצה כל עוד הוא יעשה כפקודותיו.. ו.."
"יותר מזה אני לא צריך לשמוע" קטע אותו נייטס"המממ,מה שאני רוצה הא?,אני יכול לבקש חיי נצח אבל אני לא אתן אפילו לאיזה שד מכוער לתת לי פקודות" חשב לעצמו נייטס,אך לפתע משהו משך את תשומת ליבו-פרצופו המבוהל של ברנס המביט אל עבר התקרה,נייטס הסתובב לאט לאט ולא האמין למראה עיניו:באותו מקום ששכב באגי כבול,עמד קיקלופ ענקי המיישר מבט אל עבר נייטס,ועל כתפו נמצא סניזל"סניז...."אמר סניזל במבוכה,בעודו קשור לזרוע הקיקלופ.
נייטס קרא כמה וכמה מיתולוגיות,והוא ידע מה הקיקלופ יעשה,אבל מרוב ההלם,כל מה שהוא הספיק לעשות זה לומר"חר"אך הוא נקטע בעודו הוא נהדף לקיר מהאגרוף הענקי של הקיקלופ.
נייטס לא איבד רגע,הוא תפס את שני הלהבים שלו ושלח אותם היישר אל זרועות הקיקלופ,הלהבים, נתקעו עמוק מאוד בתוך זרועות הקיקלופ,דבר שגרם לקיקלופ לאבד הרבה דם.
הדבר הבא שנייטס עשה היה למשוך את הקיקלופ למטה ולהפיל אותו,אך הקיקלופ היה חזק לא פחות מנייטס,מה שגרם לקיקלופ למשוך את נייטס בחזרה ולהעיף אותו אל הדוכן,דבר שהצליח,הקיקלופ הישיר מבט אל נייטס וחייך,אך אז הוא החוויר.
בעודו מתאושש,נייטס גילה שהוא נפל על משהו קשה,שבור ומלא שרשראות,הוא קם לראות מה זה והוא נחרד לגלות שהוא שבר את הכד של ת'ור,דבר שאמר רק דבר אחד...
צל ענקי עלה מן הכד השבור ועף היישר אל תוך הקיקלופ וחצה את ראשו לשניים,דבר שהיה מגעיל ביותר,והקיקלופ נפל עם סניזל,שאיתו נמעך.
המום ונחרד,נייטס הסתכל על השד שהחזיק שעף מולו"אתה שחררת אותי....,יש משהו שאתה רוצה?" אמר קול אפל ומתכתי,"אי..אין שום דבר שאני רוצה!"גמגם נייטס,"באמת?,לפי מה שאני יודע,אתה היית רוצה חיי נצח לא?"אמר הקול בשובבות,"אתה יכול לקבל אותם אם אתה רוצה"
נייטס לא חשב לרגע"כן כן,אני רוצה חיי נצח,מאז ומתמיד!!!" קרא נייטס בשמחה,"טוב,בבקשה" אמר הקול ונתן לנייטס את מה שהוא רצה מכל-חיי נצח.
נייטס לא היה מאושר מזה שנים,"עכשיו,הנה מה שאתה צריך לעשות.."אך לפני שהספיק להמשיך קטע אותו נייטס"מה?"
"אתה קיבלת את חיי הנצח שלך אז עכשיו אתה.."
"חייב לציית לי,טוב,זה חלק שאני לא אמלא"
"מה?!"צרח הקול
"אני לא מפחד ממך שד עלוב,אבל אם אתה רוצה משהו אחר.."
"שד עלוב?!,זהו זה!,אתה עכשיו תרגיש את נחת זרועי"קרא הקול ולחשש מילים שמשמעותן לא ידועה,פתאום נייטס הרגיש משהו מוזר,הוא הרגיש שעורו משתנה,הופך לקשיח יותר,חזק יותר,סלעי יותר...
נייטס הבין מה קרה,אך זה היה מאוחר מדי,כי כשהוא הספיק להבין,הוא הפך לחייל חי ונושם העשוי מאבן
"כל עוד אני חי,אתה תישאר ככה,וכל מה שיקר לך,שייך לי!"אמר הישות ועטפה את הסניזל הקשור לגופת הקיקלופ,"סניזלללל!!!"קרא סניזל,בעודו נעלם בחשכה,והישות נעלמה...
עייף וממורמר,צלע נייטס אל הרחוב,ולא ידע מה לעשות..
פתאום,שני אורות הופיעו מהשמיים השחורים,האחד היה בעל גוון כחול אך לבן,והשני היה בעל גוון אדום אך לבן גם כן,האורות התגלו כפוקימונים,אשר עפו אל נייטס.
נייטס הרים את ראשו ושאל בקול חלוש"מי אתם?"
"אני לטיאוס"ענה הפוקימון בעל הגוון הכחול
"אני לטיאס"ענתה הפוקימונית בעלת הגוון האדום
"אנחנו האחים הצופים אשר על כל מה שמתרחש בכדור הארץ"ענו האחים.
"אבל מה אתם רוצים ממני?"שאל נייטס בעודו ממורמר
"אנחנו ראינו את מה שמתרחש בחנות,אבל אנו נוכל לעזור לך לתקן את זה"
"איך?"
"אנו נציע לך עסקה,יש ארגון מרושע הקוראים לו האחווה האפלה,הם מקפיאים את חיי הפוקימונים ומוכרים אותם כפסלים,אך אנו חושדים שיש להם קשר לצל שחטף את הפוקימון שלך,תעצור את הארגון,ובתמורה אנו נלכוד את הצל ההוא כדי שתהרוג אותו"
באי ברירה,נייטס הסכים לעצה,כי הוא ידע שהם יוכלו לעזור לו
"אבל,יש עוד דבר אחד-אנו לא רוצים שידעו מי אתה,אז מעכשיו אתה לא נייטס.פ.אמלס,אתה נייטס-רוח המלחמה"
"אני מסכים" אמר נייטס,"אני אעשה זאת"
וכך פעל נייטס עם האחים הצופים נגד הארגון האחווה האפלה,אך הוא גילה שהמשימה הייתה קשה הרבה יותר ממה שהוא חשב אי פעם,והיום,גורלו יצטלבו עם גורלו של אש קאטצ'אם,שחזר מסינו,שממפגשו עם נייטס,יגרום לו להתהפכות חייו ולכל מה שהוא מכיר.
בפרק הבא:
רוח המלחמה ומאמן הפוקימונים!
נו? מה אתם חושבים