מישהו יודע איך משיגים אותם?
Printable View
מישהו יודע איך משיגים אותם?
אני חושב שזה במשימה של הפוקדקס מקבלים אווטאר של אנטי וסוויקון
אוקיי, אתה יודע אולי איך עוברים את האתגר השני ב-Chalenges?אני מנסה מלא זמן ולא מצליח.
זה דיי קשה עד שהצלחתי לעבור טוב תשלח את גיודוד וגיבליפאף ביחד ששניהם עם defenc\se curl שהם יגיעו לפיקאצו וגיודוד תשתמש בmudsport של גיודוד ותשלח מהר את פידגי ישאר לך 60 אנרגיה פידגי יצליח להגיע אם זה דיי רחוק לפחות עד פיקאצו אני מציע שתשלח את גיודוד שוב תשתמש בdefenc\se curl ותשלח את פידגי ברגע שפיקאצו יתחיל לתקוף את גיודוד תשתמש בmudsport שוב ופידגי מהר יכח את החכה שפיקאצו וגיודוד יהיו עסוקים בגיודוד זה הצליח לי בפעם הראשונה...
אני שלחתי את ג'יודוד וכשהוא כמעט עבר את העץ האחרון שלחתי את פיג'י. עשיתי את זה 3 פעמים.
זה גם טוב אבל חייבים לשלוח כמה פוקמונים ולבחור את המתקפות המתאימות שיעסיקו אותם ופידגי ישר יעבור
הצלחתי את האתגר השני, אתה יכול לעזור לי עם השלישי?
נו באמת נסגר כל ההודעה הקודמת בכל מקרה הנה הפתרון:שלב ראשון
בהתחלה לא יהיו לך פוקימונים אתה צריך לתפוס את הזוהרים שבצד הם מתפוצצים תתפוס כמה שיותר כל פעם ותמקם אותם 3 עד 6 כל פעם שיסתיימו הזובאטים תתפוס עוד ארבע זוהרים והם יתפוצצו על הגולם תתפוס את שתי הגולם ועוד גיודוד תשאיר אותם כל פעם תתפוס גיודוד אחד עד שיהרגו האוניקסים סבבה?
שלב שני:
יתחילו לבוא צרמנדרים זוהרים שיתפתחו לצרמיליון בקלות בכל מקרה אין להם מתקפת אש תתפוס את כולם ותוודא שיש לך שלוש מקומות פנויים שאתה גומר עם האוניקס תתפוס את כל הצרמנדר יתחילו לבוא וייפלומים הגיודוד שתשאיר כמובן יתפוץץ אין כל כך אסטרטגיה כי הוייפלומים אחרונים (יש סיכוי אנלא זוכר) בכל מקרה תהרוג אותם ובזה זה יסתיים!
בשלישי אתה תופס את הג'יודודים שעוברים לך בצד שמאל ושם אותם כדי שיתקפו את אלה שבאים.
אבל שים לב, הם ישר מתפוצצים, אז צריך להתכונן לתפוס עוד כל הזמן!
אחרי שאתה עובר את האתגר אתה מקבל ג'יודוד זוהר רמה 1.
[QUOTE=♥leafeon♥;1184332]בשלישי אתה תופס את הג'יודודים שעוברים לך בצד שמאל ושם אותם כדי שיתקפו את אלה שבאים.
אבל שים לב, הם ישר מתפוצצים, אז צריך להתכונן לתפוס עוד כל הזמן!
אחרי שאתה עובר את האתגר אתה מקבל ג'יודוד זוהר רמה 1.[/QUOTE]
הוא מקבל פוקדקס התבלבלת כנראה
תודה עברתי את האתגר..
אני נועל.