-
טורניר Dn פסח 2012
ברוכים הבאים לטורניר DN פסח!
הטורניר יכלול 8 משתמשים,כנראה:אייל,אביב,[COLOR=red]מור[/COLOR],ניב,איתי,דור,[COLOR=red]אלון[/COLOR] ואני [האדום זה לא בטוח שהם יהיו,בגלל העדרם בפורום]
למרות שזה יצא טיפה מאיחור [אני מצטער,שכחתי מזה :sorry:].
הטורניר יהיה בשיטה לא רגילה-לשישה:
סיבוב ראשון-שלושה מאצ'ים,שלושה מנצחים,שלושה מפסידים [מינימום 6 קרבות מקסימום 9 קרבות].
טרום סיבוב שני-[B]למי שהפסיד בסיבוב הראשון בלבד![/B]כל שחקן שהפסיד צריך להילחם נגד השניים האחרים שהפסידו,היחיד שניצח בשני המאצ'ים יעלה לסיבוב השני.
סיבוב שני-שני מאצ'ים,שלושת העולים מהסיבוב הראשון והמנצח מהטרום סיבוב שני,שני מאצ'ים [מינימום 4 קרבות מקסימום 6],שני המנצחים יעלו לגמר.
הגמר-המנצחים בסיבוב השני נלחמים זה נגד זה במאץ' אחד,מינימום 2 קרבות מקסימום 3,המנצח הוא אלוף הטורניר!
פרסים:בקרוב...
אני סומך עליכם שתשחקו באופן הוגן.
[B]חוקים:[/B]
לא לרמות.
לקבל הפסד בכבוד.
להילחם רק בחדר הירוק,אם יש קלפים אסורים בדק שלכם,אני די בטוח שתסתדרו גם בלעדיהם,יש סיבה שהוציאו אותם אתם יודעים.
לא להשתמש בדקי OTK או שבורים,בכל זה אנחנו פה בשביל להנות.
דף הרשמה:
כינוי:
שם:
כינוי ב-DN:
דק:
הערות:
[spoiler]
1-כינוי:Kaiser
שם:עומר
כינוי בדואלינג:Yumi Omer
דק:כאוטיק סינפוני.
הערות:בהצלחה לכולם ושהטוב ביותר יינצח!
2-כינוי:מאסטר ליאון
שם:אייל
כינוי ב-דאולינג: Dushki9
דק:מקלורד ועלול להשתנות
הערות:אין
3-
כינוי: PizzaBlaster
שם: זיו
כינוי בדואלינג: ziviop
דק: lighTK (עם קצת שינויים, ואביב יודע מה הם, והוא גם יודע מהי החולשה של הדק...) או six samurai, אני אחליט כשתגידו מתי זה יתחיל.
הערות: בבקשה שיהיה עד יום שני, אני פשוט יוצא ביום שני בערך בצהריים לטיול אוהלים וחוזר ברביעי בערב.
4- דף הרשמה:
כינוי:accelerator
שם:מור
כינוי ב-DN:mor100200
דק:או tele dad או skd או כאוס
הערות:אני מקווה עדיין שיש מקום =\
5- שכחתי להרשם, מתי נתחיל?
כינוי: Chopper
שם: איתי
כינוי ב-DN: דארקטייגר DarkTiger
דק: TeleportDarkArmedDragon
הערות: בהצלחה
6-
כינוי:Blackbeard
שם:אביב
כינוי בדואלינג:Aviv
דק:בניש פיש.
[/spoiler]
[B]שימו לב שלא יהיו שום טעויות-הדואלים יהיו רק בחדר הירוק![/B]
[B]הודעות:[/B]
דור וניב הודיעו שהם לא יוכלו.
אלון כנראה גם לא יוכל.
השישה כבר התגלו:עומר,אייל,אביב,איתי,מור וזיו.
רק צריך שאביב יגלה את החפיסה שלו והתחלנו
ניקוד [ניצחונות והפסדים במאצ'ים]:
עומר-[COLOR=red]0[/COLOR]\[COLOR=blue]1[/COLOR]
אייל-[COLOR=red]1[/COLOR]\[COLOR=blue]0[/COLOR]
[COLOR=black]זיו-[COLOR=#ff0000]1[/COLOR]\[COLOR=blue]0[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black]מור-[COLOR=#ff0000]1[/COLOR]\[COLOR=blue]0[/COLOR][/COLOR]
איתי-[COLOR=#ff0000]0[/COLOR]\[COLOR=blue]1[/COLOR]
אביב[COLOR=#ff0000]0[/COLOR]\[COLOR=blue]1[/COLOR]
[B][COLOR=black]הטרום סיבוב 2 לא נחשב[/COLOR][/B]
-
כינוי:מאסטר ליאון
שם:אייל
כינוי ב-DN: DushKi9
דק:מקלורד ועלול להשתנות
הערות:אין
-
אוקיי,עכשיו צריך עוד שישה רשומים והסיבוב הראשון יתפרסם
[b]שימו לב:מור ואלון אולי לא יוכלו לתפקד בטורניר מכיוון שאני לא יודע איך להודיע להם שהטורניר התחיל.[/b]
[b]משום כך,יש שתי מקומות לא משורניים חופשיים.[/b]
-
מדוע לא כולם נגד כולם כמו בפעם קודמת? ככה שני שחקנים חזקים נפגשים בסיבוב 1 ואחד מהם לא יתקדם למרות שאולי מגיע לו
-
מה עם הרשמה?
ולגבי הכולם על כולם,בשביל זה נצטרך לצמצם ל-6 לא?
דור הודיע לי שהוא לא יוכל להשתתף.
-
לא צריך לצמצם אבל במצב שלנו אולי בכל מקרה נצטרך 6 שחקנים XD
אני רק רוצה שאף אחד לא יחשוף תדק שלו לפני התחרות... שאף אחד לא יכין סייד במיוחד.
כינוי בדואלינג:Aviv
-
כינוי: PizzaBlaster
דק: lighTK (עם קצת שינויים, ואביב יודע מה הם, והוא גם יודע מהי החולשה של הדק...) או six samurai, אני אחליט כשתגידו מתי זה יתחיל.
הערות: בבקשה שיהיה עד יום שני, אני פשוט יוצא ביום שני בערך בצהריים לטיול אוהלים וחוזר ברביעי בערב.
-
[quote=PizzaBlaster;1306850]כינוי: PizzaBlaster
הערות: בבקשה שיהיה עד יום שני, אני פשוט יוצא ביום שני בערך בצהריים לטיול אוהלים וחוזר ברביעי בערב.[/quote]
זה טיפה יעקב את הטורניר רק שתדע -_- ותבחר אחד ורק שתדע שזה לא הוגן שני הדקים האלה,לייטTK זה דק שמביא OTK כמעט בטוח ולא הוגן לשאר וסיקס סמוראי זה אחד השבורים,אין לך דק פחות שבור מזה?
[quote=Blackbeard;1306834]לא צריך לצמצם אבל במצב שלנו אולי בכל מקרה נצטרך 6 שחקנים XD
אני רק רוצה שאף אחד לא יחשוף תדק שלו לפני התחרות... שאף אחד לא יכין סייד במיוחד.
כינוי בדואלינג:Aviv[/quote]
שמע,כבר שלושה נתנו את הדקים שלהם וראו את זה,אז בבקשה תיתן גם אתה את הדק שלך.
-
[QUOTE=Kaiser;1306851]זה טיפה יעקב את הטורניר רק שתדע -_- ותבחר אחד ורק שתדע שזה לא הוגן שני הדקים האלה,לייטTK זה דק שמביא OTK כמעט בטוח ולא הוגן לשאר וסיקס סמוראי זה אחד השבורים,אין לך דק פחות שבור מזה?
שמע,כבר שלושה נתנו את הדקים שלהם וראו את זה,אז בבקשה תיתן גם אתה את הדק שלך.[/QUOTE]
מה זה דק שבור? :what:
וד"א, lighTK מביא otk די מהיר, אלא אם אתה אני שנלחם במישהו שהוא לא דור (skyfall) כמעט כל שאר הפעמים ששיחקתי עם הדק הזה, זה לא היה otk, ואם זה כן היה, זה היה אחרי די הרבה תורות, ואני חושב שפיינל קאונטדוון אם היה מופעל בתור הראשון היה יכול להביא ניצחון ליריב שלי...
ד"א2, לאביב: את החולשה של lighTK מצאתי בדי הרבה דקים שנלחמתי נגדם >< או שהמזל שלי דפוק (מה שכנראה נכון) או שטעית.
-
[quote=PizzaBlaster;1306861]מה זה דק שבור? :what:
וד"א, lighTK מביא otk די מהיר, אלא אם אתה אני שנלחם במישהו שהוא לא דור (skyfall) כמעט כל שאר הפעמים ששיחקתי עם הדק הזה, זה לא היה otk, ואם זה כן היה, זה היה אחרי די הרבה תורות, ואני חושב שפיינל קאונטדוון אם היה מופעל בתור הראשון היה יכול להביא ניצחון ליריב שלי...
ד"א2, לאביב: את החולשה של lighTK מצאתי בדי הרבה דקים שנלחמתי נגדם >< או שהמזל שלי דפוק (מה שכנראה נכון) או שטעית.[/quote]
דק שבור=דק שלא כיף לשחק איתו\נגדו כמו בלאק ווינג,דרגוניטי,סיקס סמוראי ועוד כמה.
אבל עדיין זה דק שקל מאוד לנצח איתו וקשה מאוד להתמודד איתו
-
[QUOTE=Kaiser;1306868]דק שבור=דק שלא כיף לשחק איתו\נגדו כמו בלאק ווינג,דרגוניטי,סיקס סמוראי ועוד כמה.
אבל עדיין זה דק שקל מאוד לנצח איתו וקשה מאוד להתמודד איתו[/QUOTE]
אז אתה חושב שאם אני אפרסם כמה חולשות מאוד גדולות של lighTK זה יהיה הוגן להשתמש בו?
ויש לי עוד דקים, שרובם לא טובים / עוד לא בדקתי אותם / שבורים / OTK / נראה לי שבור: nirdic...
יש לי גם דק גלאדיאטור ביסט שלא בדקתי, סיקס סאמוראי ורד נובה בלאק ווינג שלך עומר שהם שבורים, lighTK, גרייבקיפרס לא מאוד טוב, אקסודיה דק די גרוע...
-
[quote=PizzaBlaster;1306875]אז אתה חושב שאם אני אפרסם כמה חולשות מאוד גדולות של lighTK זה יהיה הוגן להשתמש בו?
ויש לי עוד דקים, שרובם לא טובים / עוד לא בדקתי אותם / שבורים / OTK / נראה לי שבור: nirdic...
יש לי גם דק גלאדיאטור ביסט שלא בדקתי, סיקס סאמוראי ורד נובה בלאק ווינג שלך עומר שהם שבורים, lighTK, גרייבקיפרס לא מאוד טוב, אקסודיה דק די גרוע...[/quote]
אם אתה חייב תשתמש בדק לייטTK,אומנם זה לא יהיה הוגן במיוחד
-
אומנם אין לי המון ניסיון עם הדק אבל ממש אי אפשר להגיד עליו שבור או לא הוגן, קודם כל דק מומצא ולא משהו אוברפאוור שקונאמי הכינו זה תמיד הוגן, אבל הדק ממש לא כזה... לצערי טורנטיאלים מירור ואחרים שבכל מקום פשוט עושים לדק תמוות, או אמורים לפחות. ואם הוא כן יעבוד טוב זה יפה כי הוא מומצא. לא כמו סאמוראי שאתה סתם מביא שיאן וכל הכבוד לך(ציניות)...
כרגע עוד לא יודע מה הדק שלי וגם בתכלס לא יהיה לי ממש זמן לבדוק אבל אל תרשום אותי בנתיים צריך עוד לראות
-
[QUOTE=Blackbeard;1306891]אומנם אין לי המון ניסיון עם הדק אבל ממש אי אפשר להגיד עליו שבור או לא הוגן, קודם כל דק מומצא ולא משהו אוברפאוור שקונאמי הכינו זה תמיד הוגן, אבל הדק ממש לא כזה... לצערי טורנטיאלים מירור ואחרים שבכל מקום פשוט עושים לדק תמוות, או אמורים לפחות. ואם הוא כן יעבוד טוב זה יפה כי הוא מומצא. לא כמו סאמוראי שאתה סתם מביא שיאן וכל הכבוד לך(ציניות)...
כרגע עוד לא יודע מה הדק שלי וגם בתכלס לא יהיה לי ממש זמן לבדוק אבל אל תרשום אותי בנתיים צריך עוד לראות[/QUOTE]
אני אמציא דק רק תענו לי בנו"ד
-
אתה לא צריך להמציא עדיף שתלך למשהו קיים