-
לי ולעמית-נארוטו
אני:
ניק:Kaiser [בקרוב Death The Kid].
שם:עומר.
שם במשחק:אייס אבורמה.
טכניקות:טכניקת העתק חרק [מושי בושין נו ג'וטסו],טכניקת חסימת חרק [מושי ג'מינגו נו ג'וטסו],טכניקה סודית גולם חרקים [היג'וטסו:מושימיו],טכניקת גל רוחות,טכניקת חסימת רוחות,טכניקת יריית רוח [טוויסר שוט].
נשקים:חרקים מהגוף [אבורמה בכל זאת]
רמה:גנין.
תיאור:מטר שישים,שיער שחור קוצני וטיפה ארוך [כמו של נארוטו רק בשחור] חולצה כחולה-ככה ומכנסיים אפורות,עיניים אפורות מתכתיות,פנים חיוורות מאוד.
שליטה באלמנטים:חרק-ראשי,רוח משני.
משהו מיוחד-שולט בחרקים.
ניק: Itachi [בקרוב AwesomeNerd]
שם:עמית.
שם במשחק:יוקיו סאנג'ו.
טכניקות: Lightning Sword,Lightning Flash Lion Combo,Black Lightning[ברק שחור],Lightning Release: Black Panther[סגנון ברק-פנתר שחור],Lightning Release Shadow Clone[כפילי צל שהופכים לברקים],,Lightning Beast Running Technique[הזה של קאקאשי שהוא מוציא מין דרקון רעם כזה],Rising Bomb
נשקים:חרב קאטנה,שוריקנים,קונאים.
תיאור:מטר שישים ואחד,לובש חולצה שחורה קצרה ומכנסי טריקו אפורים קצרים.שיער חום(כמו של יוקיו,רק קצר יותר) ועיניים ירוקות.
שליטה באלמנטים:ברק.
ניק:דל''ש
שם במשחק:איימי איירן.
טכניקות:?
נשקים:מגילת זימון-נשקים,קונאי 30,שוריקנים 50.
תיאור:שיער חום-שחור מתולתל,עיניים חומות,מטר חמישים ושמונה,חולצה שחורה קצרה ומכנסיים אדומות.
שליטה בנשקים.
-
ניק: Itachi [בקרוב AwesomeNerd]
שם:עמית.
שם במשחק:יוקיו סאנג'ו.
טכניקות: Lightning Sword,Lightning Flash Lion Combo,Black Lightning[ברק שחור],Lightning Release: Black Panther[סגנון ברק-פנתר שחור],Lightning Release Shadow Clone[כפילי צל שהופכים לברקים],Lightning Beast Running Technique[הזה של קאקאשי שהוא מוציא מין דרקון רעם כזה],Rising Bomb
נשקים:חרב קאטנה,שוריקנים,קונאים.
תיאור:מטר שישים ואחד,לובש חולצה שחורה קצרה ומכנסי טריקו אפורים קצרים.שיער חום(כמו של יוקיו,רק קצר יותר) ועיניים ירוקות.
שליטה באלמנטים:ברק.
-
*חסר לך ג'וטסו אחד...
[u]התחלה:[/u]
לפני שבוע אני והחבר הכי טוב שלי יוקיו סאנג'ו סיימנו את הלימודים שלנו באקדמייה לנינג'ות,שנינו עברנו בהצלחה,צוותנו להיות באותו צוות,צוות מספר 11,מורכב ממני,אייס אבורמה,בנו של אחיו של ראש שבט האבורמה,ויוקיו סאנג'ו,נינג'ה ברמת גנין חזק מאוד רודפת שדים [יש שדים בנארוטו לא?] שמתמחה בקרב עם חרב ושימוש בברקים,ויש גם את איימי איירן,אחת מהגאונות בכיתה,אסטרטגית מלידה,מומחית בקרב עם נשקים שנזרקים [כמו 1010 {טנטן אם לא הבנת Xp}] אמרו לכל צוות להתייצב במקום אחר,צוות 11,שתחת ההנהגה של סנסיי שיקאמרו נארה,שמתמחה בטכניקות שמתייחסות לצללים אמור להתייצב ליד האקדמייה לנינג'ות.
שלושתינו הגענו למקום המיועד עשר דקות לפני הזמן,ראינו גבר צעיר בגיל 29 נח על עץ,מגן המצח של הכפר קוהונא תלוי על ידו השמאלית,נראה היה שהוא ישן.
-
[QUOTE=Kaiser;1312183]*חסר לך ג'וטסו אחד...
[u]התחלה:[/u]
לפני שבוע אני והחבר הכי טוב שלי יוקיו סאנג'ו סיימנו את הלימודים שלנו באקדמייה לנינג'ות,שנינו עברנו בהצלחה,צוותנו להיות באותו צוות,צוות מספר 11,מורכב ממני,אייס אבורמה,בנו של אחיו של ראש שבט האבורמה,ויוקיו סאנג'ו,נינג'ה ברמת גנין חזק מאוד רודפת שדים [יש שדים בנארוטו לא?] שמתמחה בקרב עם חרב ושימוש בברקים,ויש גם את איימי איירן,אחת מהגאונות בכיתה,אסטרטגית מלידה,מומחית בקרב עם נשקים שנזרקים [כמו 1010 {טנטן אם לא הבנת Xp}] אמרו לכל צוות להתייצב במקום אחר,צוות 11,שתחת ההנהגה של סנסיי שיקאמרו נארה,שמתמחה בטכניקות שמתייחסות לצללים אמור להתייצב ליד האקדמייה לנינג'ות.
שלושתינו הגענו למקום המיועד עשר דקות לפני הזמן,ראינו גבר צעיר בגיל 29 נח על עץ,מגן המצח של הכפר קוהונא תלוי על ידו השמאלית,נראה היה שהוא ישן.[/QUOTE]
*אין נינג'ות כאלה שמתמחות בשדים XD והוספתי עוד ג'וטסו.בכוונה אגב לא שמתי צ'ידורי.
"שיקאמרו-סנסיי?" אמרתי לשיקאמרו,כדי לבדוק אם הוא ישן."כן,מה אתם רוצים?" אמר שיקאמרו בקול צרוד,נראה היה שהוא מעשן סיגריה והיה לו ביד מצית שעליו יש את האות 火 המסמלת אש בקאנג'י."אהה!אתם התלמידים שלי,איך שכחתי.." אמר שיקאמרו בטון מצטער וירד מהעץ."טוב,אז כל אחד יציג את עצמו עכשיו בעזרת 4 דברים-הראשון הוא שימכם,השני הוא דבר אחד שאתם אוהבים,השלישי הוא דבר אחד שאתם שונאים והרביעי הוא המטרה שלכם בחיים.אני אתחיל-אני שיקאמרו נארה.אני אוהב לשחק שוגי[המשחק הזה שהוא משחק עם אסומה] ואני שונא ביצים מטוגנות.המטרה שלי בחיים?אין לי.עכשיו תורכם."
-
[quote=Itachi;1312228]*אין נינג'ות כאלה שמתמחות בשדים XD והוספתי עוד ג'וטסו.בכוונה אגב לא שמתי צ'ידורי.
"שיקאמרו-סנסיי?" אמרתי לשיקאמרו,כדי לבדוק אם הוא ישן."כן,מה אתם רוצים?" אמר שיקאמרו בקול צרוד,נראה היה שהוא מעשן סיגריה והיה לו ביד מצית שעליו יש את האות 火 המסמלת אש בקאנג'י."אהה!אתם התלמידים שלי,איך שכחתי.." אמר שיקאמרו בטון מצטער וירד מהעץ."טוב,אז כל אחד יציג את עצמו עכשיו בעזרת 4 דברים-הראשון הוא שימכם,השני הוא דבר אחד שאתם אוהבים,השלישי הוא דבר אחד שאתם שונאים והרביעי הוא המטרה שלכם בחיים.אני אתחיל-אני שיקאמרו נארה.אני אוהב לשחק שוגי[המשחק הזה שהוא משחק עם אסומה] ואני שונא ביצים מטוגנות.המטרה שלי בחיים?אין לי.עכשיו תורכם."[/quote]
*אז אין שדים בנארוטו?וגם אתה היית צריך אתה יודע...
אמרתי לסנסיי שיקאמרו:"אייס אבורמה,אני אוהב חרקים,אני שונא אנשים שמחסלים חרקים,המטרה שלי בחיים היא להפוך להיות הנינג'ה החזקה ביותר שהיא לא קאגה",אחריי איימי אמרה:"אני איימי איירן,אני אוהבת להסתכל על העננים" סנסיי שיקאמרו הראה סימנים כאילו המשפט האחרון שלה הזכיר לו משהו,איימי המשיכה:"אני שונאת לראות דם והמטרה שלי בחיים היא להפוך להיות משכנת שלום בין חמשת הארצות" סנסיי שיקאמרו גיחך ואמר:"נינג'ה ששונאת דם,זה דבר חדש,טוב,נתחיל במשימה קלה מאוד,משימה שתבדוק את היכולת שלכם לשלב כוחות ולתאם את היכולות שלכם,משימת הנפץ,אהה רגע,שכחתי,אתה,ספר לי על עצמך" הוא הצביע על יוקיו.
-
[QUOTE=Kaiser;1312236]*אז אין שדים בנארוטו?וגם אתה היית צריך אתה יודע...
אמרתי לסנסיי שיקאמרו:"אייס אבורמה,אני אוהב חרקים,אני שונא אנשים שמחסלים חרקים,המטרה שלי בחיים היא להפוך להיות הנינג'ה החזקה ביותר שהיא לא קאגה",אחריי איימי אמרה:"אני איימי איירן,אני אוהבת להסתכל על העננים" סנסיי שיקאמרו הראה סימנים כאילו המשפט האחרון שלה הזכיר לו משהו,איימי המשיכה:"אני שונאת לראות דם והמטרה שלי בחיים היא להפוך להיות משכנת שלום בין חמשת הארצות" סנסיי שיקאמרו גיחך ואמר:"נינג'ה ששונאת דם,זה דבר חדש,טוב,נתחיל במשימה קלה מאוד,משימה שתבדוק את היכולת שלכם לשלב כוחות ולתאם את היכולות שלכם,משימת הנפץ,אהה רגע,שכחתי,אתה,ספר לי על עצמך" הוא הצביע על יוקיו.[/QUOTE]
*אין.הכי קרוב לשד זה הביג'וים אבל הם לא שדים.בואנ'ה שמתי לב שאני הכי גבוה!זה הגובה האמיתי שלך אגב?
"טוב,אני יוקיו סאנג'ו.אני אוהב בחורות ושונא אנשים מעצבנים.המטרה שלי בחיים?להפוך להיות ההוקאגה הכי חזק." אמרתי לשיקאמרו "מטרה יפה." אמר שיקאמרו ושוב נזכר במשהו ובהה באוויר לכמה שניות.אחר כך שיקאמרו אמר:"טוב,אז נתחיל במשימת הנפץ, קודם נצטרך ללכת למשטח האימונים שביער, יהיה יותר מתאים לעשות את המשימה שם." אמר שיקאמרו והשתמש בטכניקת השתגרות,כנראה שהוא השתגר למשטח האימונים."קדימה,בואו נלך למשטח האימונים!" אמרתי לשני חברי הצוות שלי והלכתי איתם לעבר משטח האימונים שביער.
-
[quote=Itachi;1312268]*אין.הכי קרוב לשד זה הביג'וים אבל הם לא שדים.בואנ'ה שמתי לב שאני הכי גבוה!זה הגובה האמיתי שלך אגב?
"טוב,אני יוקיו סאנג'ו.אני אוהב בחורות ושונא אנשים מעצבנים.המטרה שלי בחיים?להפוך להיות ההוקאגה הכי חזק." אמרתי לשיקאמרו "מטרה יפה." אמר שיקאמרו ושוב נזכר במשהו ובהה באוויר לכמה שניות.אחר כך שיקאמרו אמר:"טוב,אז נתחיל במשימת הנפץ, קודם נצטרך ללכת למשטח האימונים שביער, יהיה יותר מתאים לעשות את המשימה שם." אמר שיקאמרו והשתמש בטכניקת השתגרות,כנראה שהוא השתגר למשטח האימונים."קדימה,בואו נלך למשטח האימונים!" אמרתי לשני חברי הצוות שלי והלכתי איתם לעבר משטח האימונים שביער.[/quote]
*משהו כזה,ואתה מכיר ילד בן 11 שהוא מטר שישים?
ארבעתינו הגענו לזירת האימונים,שני עמודי עץ בגובה מטר חמישים בערך,שני חבלים מונחים מתחתיהם,חוט מתכת תקוע במרכז ראשם של בולי העץ,שיקמארו הוציא שלושה פתקים,הוא אמר לנו:"יש שני צבעים,אדום ולבן,מי שמקבל את האדום שיתקדם לבולי העץ,הלבן תישאר פה",שלושתינו פתחנו את הפתקים,אני ואיימי קיבלנו פתקים בצבע אדום,יוקיו קיבל לבן,התקרבו לבולי העץ והחבלים קשרו אותי ואת איימי,כל אחד לבול עץ אחר,סנסיי שיקאמרו אמר ליוקיו:"החוט מתכת הוא בעצם פתיל,כשאקיש באצבעות שלי הפתילים ידלקו,בתוך בולי העץ יש פצצה קטנה,ברגע שהאש תיגע בפצצה...אתה יכול להציל רק אחד,אבל אתה צריך להציל את שניהם,בהצלחה" הוא נקש באצבעותיו,הפתילים נדלקו.
-
[quote]*משהו כזה,ואתה מכיר ילד בן 11 שהוא מטר שישים?
ארבעתינו הגענו לזירת האימונים,שני עמודי עץ בגובה מטר חמישים בערך,שני חבלים מונחים מתחתיהם,חוט מתכת תקוע במרכז ראשם של בולי העץ,שיקמארו הוציא שלושה פתקים,הוא אמר לנו:"יש שני צבעים,אדום ולבן,מי שמקבל את האדום שיתקדם לבולי העץ,הלבן תישאר פה",שלושתינו פתחנו את הפתקים,אני ואיימי קיבלנו פתקים בצבע אדום,יוקיו קיבל לבן,התקרבו לבולי העץ והחבלים קשרו אותי ואת איימי,כל אחד לבול עץ אחר,סנסיי שיקאמרו אמר ליוקיו:"החוט מתכת הוא בעצם פתיל,כשאקיש באצבעות שלי הפתילים ידלקו,בתוך בולי העץ יש פצצה קטנה,ברגע שהאש תיגע בפצצה...אתה יכול להציל רק אחד,אבל אתה צריך להציל את שניהם,בהצלחה" הוא נקש באצבעותיו,הפתילים נדלקו.[/quote]
*בן דוד שלי קרוב לגובה שלי והוא בן 11..
"יש לי רעיון!" אמרתי,בתקווה שהוא יצליח,חיי חבריי תלויים בכך.ביצעתי את חותם כפילי הצל,והכנתי את הטכניקה שאני יודע ממש טוב-כפילי רעם.יצרתי שני כפילים שישחררו את אייס ואיימי מהחבלים בזמן שאני אכבה את האש של הפתיל.שני הכפילים הוציאו את החרבות שלהם ושחררו את אייס ואיימי בזמן ששמתי את האצבע והאגודל שלי על אש הפתיל וכיביתי אותה.לאחר מכן,שחררתי את הג'וטסו."יפה מאוד יוקיו," שיקאמרו מחא כפיים ואמר "אסטרטגיה מרשימה ביותר.אבל עכשיו,יש מבחן אמיתי של עבודת צוות,בואו איתי." ושיקאמרו הלך עמוק יותר אל היער.בסופו של דבר הגענו לזירה עם שלושה עמודי עץ נמוכים,בגובה מטר ו-20 וללא עצים מעלינו,אלא רק מצדינו."עכשיו אנחנו עושים מבחן שחבר טוב שלי לימד אותי,מבחן שדורש הרבה אסטרטגיה ועבודת צוות.מבחן הפעמונים." אמר שיקאמרו והוא הוציא שני פעמונים מהכיס שלו "יש פה שני פעמונים,כיוון שאתם שלושה אנשים.המשימה שלכם היא פשוטה-אתם צריכים להשיג ממני את הפעמונים.הבעיה היא,שרק שניים יכולים להשיג אותם.מי שמשיג,זוכה בארוחת צהריים מהמסעדה של איצ'יראקו,מה שהוא מחליט.אבל מי שלא,יקבל את הטיפול המתאים.מוכנים?"
-
[quote]
*בן דוד שלי קרוב לגובה שלי והוא בן 11..
"יש לי רעיון!" אמרתי,בתקווה שהוא יצליח,חיי חבריי תלויים בכך.ביצעתי את חותם כפילי הצל,והכנתי את הטכניקה שאני יודע ממש טוב-כפילי רעם.יצרתי שני כפילים שישחררו את אייס ואיימי מהחבלים בזמן שאני אכבה את האש של הפתיל.שני הכפילים הוציאו את החרבות שלהם ושחררו את אייס ואיימי בזמן ששמתי את האצבע והאגודל שלי על אש הפתיל וכיביתי אותה.לאחר מכן,שחררתי את הג'וטסו."יפה מאוד יוקיו," שיקאמרו מחא כפיים ואמר "אסטרטגיה מרשימה ביותר.אבל עכשיו,יש מבחן אמיתי של עבודת צוות,בואו איתי." ושיקאמרו הלך עמוק יותר אל היער.בסופו של דבר הגענו לזירה עם שלושה עמודי עץ נמוכים,בגובה מטר ו-20 וללא עצים מעלינו,אלא רק מצדינו."עכשיו אנחנו עושים מבחן שחבר טוב שלי לימד אותי,מבחן שדורש הרבה אסטרטגיה ועבודת צוות.מבחן הפעמונים." אמר שיקאמרו והוא הוציא שני פעמונים מהכיס שלו "יש פה שני פעמונים,כיוון שאתם שלושה אנשים.המשימה שלכם היא פשוטה-אתם צריכים להשיג ממני את הפעמונים.הבעיה היא,שרק שניים יכולים להשיג אותם.מי שמשיג,זוכה בארוחת צהריים מהמסעדה של איצ'יראקו,מה שהוא מחליט.אבל מי שלא,יקבל את הטיפול המתאים.מוכנים?"
[/quote]
*אתם משפחה של כדורסלים או משהו?והמבחן שאני עשיתי בשרשור הקודם יותר טוב...
חשבתי לעצמי,יוקיו הוא חבר טוב,ואיימי די חיבבתי אותה,אבל הייתי בטוח בדבר אחד,אני זוכה בארוחה הזו.
ביקשתי מאיימי קונאי אחד,בלי לחשוב יותר מדי היא הוציאה מכיסה קונאי קטן,פצעתי את היד שלי ושיחררתי נחיל קטן של שלושים חרקים מגופי,אמרתי להם:"בבקשה תשיגו לי פעמון אחד",סנסיי שיקאמרו השתמש בטכניקה שהוציאה מהידיים שלו קוצים שחורים קטנים וארוכים והורג את שלושים החרקים שלי.
יוקיו הלך על השיטה הישירה והתקיף עם החרב שלו,אבל הסנסיי השתמש בשיכפול צל שהדף את ההתקפה של יוקיו.
איימי ישבה על האדמה וחשבה איך לקחת את שני הפעמונים.
-
[QUOTE=Kaiser;1312416]*אתם משפחה של כדורסלים או משהו?והמבחן שאני עשיתי בשרשור הקודם יותר טוב...
חשבתי לעצמי,יוקיו הוא חבר טוב,ואיימי די חיבבתי אותה,אבל הייתי בטוח בדבר אחד,אני זוכה בארוחה הזו.
ביקשתי מאיימי קונאי אחד,בלי לחשוב יותר מדי היא הוציאה מכיסה קונאי קטן,פצעתי את היד שלי ושיחררתי נחיל קטן של שלושים חרקים מגופי,אמרתי להם:"בבקשה תשיגו לי פעמון אחד",סנסיי שיקאמרו השתמש בטכניקה שהוציאה מהידיים שלו קוצים שחורים קטנים וארוכים והורג את שלושים החרקים שלי.
יוקיו הלך על השיטה הישירה והתקיף עם החרב שלו,אבל הסנסיי השתמש בשיכפול צל שהדף את ההתקפה של יוקיו.
איימי ישבה על האדמה וחשבה איך לקחת את שני הפעמונים.[/QUOTE]
*לא אני אפילו לא יודע לשחק כדורסל..חוצמזה שמטר 60 נמוך,כמה חברים שלי מטר 80-90..
'הוא לא יודע מה הולך פה..' חשבתי לעצמי,זרקתי קונאי למעלה ואז התפוצצתי ויצאו ממני ברקים ששתקו את שיקאמרו.השתמשתי בטכניקת שכפול הברק שלי,ובזמן שהשכפול שלי התפוצץ,הקונאי שינה את צורתו,אליי[ג'וטסו שינוי צורה זו טכניקה בסיסית לכן כולם יודעים אותה].ירדתי למטה מהאוויר וחטפתי פעמון אחד.הצלחתי במבחן.
-
[quote]
*לא אני אפילו לא יודע לשחק כדורסל..חוצמזה שמטר 60 נמוך,כמה חברים שלי מטר 80-90..
'הוא לא יודע מה הולך פה..' חשבתי לעצמי,זרקתי קונאי למעלה ואז התפוצצתי ויצאו ממני ברקים ששתקו את שיקאמרו.השתמשתי בטכניקת שכפול הברק שלי,ובזמן שהשכפול שלי התפוצץ,הקונאי שינה את צורתו,אליי[ג'וטסו שינוי צורה זו טכניקה בסיסית לכן כולם יודעים אותה].ירדתי למטה מהאוויר וחטפתי פעמון אחד.הצלחתי במבחן.
[/quote]
*אתה עושה את זה קל מדי.
'שיט,אני חייב להשיג את הפעמון השני' השתמשתי בטכניקה מיוחדת לבני שבט האבורמה,טכניקת שכפול כפילי חרק,יצרתי חמישה העתקים,כל אחד מהם מורכב מלפחות אלף חרקים,חמשת הכפילים זינקו על סנסיי שיקאמרו,הוא הדף אותם אבל זה היה מיותר,הכפילים הפכו להיות חרקים,יותר משלושת אלפים חרקים התקיפו של סנסיי שיקאמרו,בלי שהוא שם לב חטפתי את הפעמון,גם אני הצלחתי במבחן.
איימי,שהייתה מרוכזת בתוכנית שלה,לא שמה לב למה שקרה,ועד שסיימה את התוכנית,הקרב נגמר,סנסיי שיקאמרו התאושש ממתקפת החרקים במהירות והוא אמר:"יפה מאוד יוקיו ואייס,הצלחתם במבחן,שניכם תהיו בערב אצל איצ'יראקו,איימי,את חייבת ללמוד לחשוב תוך כדי הקרב,בזמן קרב בזמן אמת,של אחד על אחד היריב לא יחכה שתתכנני את התוכנית שלך".
[i]בערב[/i]
אני,יוקיו והסנסיי הגענו למסעדה,אחרי שעה סיימנו לאכול,הסנסיי שילם על שלושתינו,הוא גיהק ואמר:"אוקיי,מישהו מכם גר קרוב לאיימי?" הרמתי את היד שלי והסנסיי המשיך ואמר:"מחר בבוקר ניפגש במקום שבו היו שני בולי העץ,נעשה משימה כמה משימות בדרגה D בשביל האימון,ברור?".
[i]בבוקר[/i]
קמתי בבוקר,יוקיו חיכה לי מתחת לבית,התארגנתי במהירות ושנינו הלכנו לכיוון הבית של איימי,הערנו גם אותה והגענו לאזור האימונים שלנו,סנסיי שיקאמרו חיכה לנו שם,הוא אמר לנו:"בדיוק בזמן,המשימה שלכם היא לאתר גנב,הוא מסתובב בדרום העיר,הוא מהיר מאוד,הוא גונב ארנקים,תשימו לב לכל תנועה חדושה,אחרי שתחזרו לפה,תביאו אותו לפה,אני אחכה לכם" שלושתינו אמרנו:"כן סנסיי" ויצאנו לכיוון דרום העיר.
-
[QUOTE=Kaiser;1312898]*אתה עושה את זה קל מדי.
'שיט,אני חייב להשיג את הפעמון השני' השתמשתי בטכניקה מיוחדת לבני שבט האבורמה,טכניקת שכפול כפילי חרק,יצרתי חמישה העתקים,כל אחד מהם מורכב מלפחות אלף חרקים,חמשת הכפילים זינקו על סנסיי שיקאמרו,הוא הדף אותם אבל זה היה מיותר,הכפילים הפכו להיות חרקים,יותר משלושת אלפים חרקים התקיפו של סנסיי שיקאמרו,בלי שהוא שם לב חטפתי את הפעמון,גם אני הצלחתי במבחן.
איימי,שהייתה מרוכזת בתוכנית שלה,לא שמה לב למה שקרה,ועד שסיימה את התוכנית,הקרב נגמר,סנסיי שיקאמרו התאושש ממתקפת החרקים במהירות והוא אמר:"יפה מאוד יוקיו ואייס,הצלחתם במבחן,שניכם תהיו בערב אצל איצ'יראקו,איימי,את חייבת ללמוד לחשוב תוך כדי הקרב,בזמן קרב בזמן אמת,של אחד על אחד היריב לא יחכה שתתכנני את התוכנית שלך".
[i]בערב[/i]
אני,יוקיו והסנסיי הגענו למסעדה,אחרי שעה סיימנו לאכול,הסנסיי שילם על שלושתינו,הוא גיהק ואמר:"אוקיי,מישהו מכם גר קרוב לאיימי?" הרמתי את היד שלי והסנסיי המשיך ואמר:"מחר בבוקר ניפגש במקום שבו היו שני בולי העץ,נעשה משימה כמה משימות בדרגה D בשביל האימון,ברור?".
[i]בבוקר[/i]
קמתי בבוקר,יוקיו חיכה לי מתחת לבית,התארגנתי במהירות ושנינו הלכנו לכיוון הבית של איימי,הערנו גם אותה והגענו לאזור האימונים שלנו,סנסיי שיקאמרו חיכה לנו שם,הוא אמר לנו:"בדיוק בזמן,המשימה שלכם היא לאתר גנב,הוא מסתובב בדרום העיר,הוא מהיר מאוד,הוא גונב ארנקים,תשימו לב לכל תנועה חדושה,אחרי שתחזרו לפה,תביאו אותו לפה,אני אחכה לכם" שלושתינו אמרנו:"כן סנסיי" ויצאנו לכיוון דרום העיר.[/QUOTE]
*אני צריך ללכת לישון אז מצטער שזו תגובה קצרה :-)
"טוב,זאת התכנית-לכל אחד אייס יצמיד שני חרקים משלו ואני אצמיד שכפול ברק.אנחנו נתפצל,כמובן שאני לא אקבל שכפול אבל כשתמצאו את הגנב תגידו לשכפול שלי את המיקום ותדקרו אותו עם קונאי על יד הגנב כדי לשתק אותו.אח"כ תגיד לחרקים של אייס את המיקום והם יגידו לשני חברי הצוות האחרים." אמרתי לחברי הצוות שלי.לאחר מכן השתמשתי בטכניקת השכפול שלי והכנתי 4 כפילים כי אני לא צריך.אייס הוציא 4 חרקים והביא שניים לי ושניים לאיימי.לאחר מכן כל אחד לקח את שני החרקים שלו והשכפול שלו ויצא לדרך.
-
[quote]
אני צריך ללכת לישון אז מצטער שזו תגובה קצרה :-)
"טוב,זאת התכנית-לכל אחד אייס יצמיד שני חרקים משלו ואני אצמיד שכפול ברק.אנחנו נתפצל,כמובן שאני לא אקבל שכפול אבל כשתמצאו את הגנב תגידו לשכפול שלי את המיקום ותדקרו אותו עם קונאי על יד הגנב כדי לשתק אותו.אח"כ תגיד לחרקים של אייס את המיקום והם יגידו לשני חברי הצוות האחרים." אמרתי לחברי הצוות שלי.לאחר מכן השתמשתי בטכניקת השכפול שלי והכנתי 4 כפילים כי אני לא צריך.אייס הוציא 4 חרקים והביא שניים לי ושניים לאיימי.לאחר מכן כל אחד לקח את שני החרקים שלו והשכפול שלו ויצא לדרך.
[/quote]
*אז אני ואתה המקוריים לא יצאנו למשימה?
סנסיי שיקאמרו חייך ואמר:"תוכנית יפה יוקיו,אבל לשלוח ילדה ושכפול לא עמיד יחד עם שני חרקים,לא ממש חכם" חשבתי קצת 'סנסיי צודק,כמה מתקפות חזקות והשכפול נהרס,איימי טובה בתיאוריה,בזמן אמת היא לא ממש טובה' הסתכלתי על סנסיי שיקאמרו ויוקיו ואמרתי:"טוב אני הולך לעקוב אחרי השכפול ואיימי" בדיוק שיצאתי לדרך איימי חזרה ואיתה גבר צעיר,בסביבות גיל עשרים וחמש מעולף.
-
[QUOTE=Death The Kid;1312990]*אז אני ואתה המקוריים לא יצאנו למשימה?
סנסיי שיקאמרו חייך ואמר:"תוכנית יפה יוקיו,אבל לשלוח ילדה ושכפול לא עמיד יחד עם שני חרקים,לא ממש חכם" חשבתי קצת 'סנסיי צודק,כמה מתקפות חזקות והשכפול נהרס,איימי טובה בתיאוריה,בזמן אמת היא לא ממש טובה' הסתכלתי על סנסיי שיקאמרו ויוקיו ואמרתי:"טוב אני הולך לעקוב אחרי השכפול ואיימי" בדיוק שיצאתי לדרך איימי חזרה ואיתה גבר צעיר,בסביבות גיל עשרים וחמש מעולף.[/QUOTE]
*יצאנו.לי לא היה שכפול ולך היו שני חרקים(לא שכפולים) כדי שיגידו לשאר חברי הצוות במקרה שמצאו או שהם בסכנה.אני לא צריך שכפול כי אני כבר אדע על כך שאני בסכנה.
"זה היה מהיר.." אמרתי לאיימי ובדקתי את הגופה "זה הפושע שאנחנו מחפשים?" שאלתי אותה.לאחר מכן איימי עזבה את הגופה ואמרה:"כן,הוא כמו בקלסטרונים שמופיעים בכל רחבי הכפר." "עבודה יפה איימי!" אמר שיקאמרו לאיימי בגאווה "עכשיו כדאי שניקח אותו לקאקאשי ההוקאגה ונקבל את התשלום שלנו על המשימה." והוא הוביל אותנו למשרדו של ההוקאגה.
-
[quote]
*יצאנו.לי לא היה שכפול ולך היו שני חרקים(לא שכפולים) כדי שיגידו לשאר חברי הצוות במקרה שמצאו או שהם בסכנה.אני לא צריך שכפול כי אני כבר אדע על כך שאני בסכנה.
"זה היה מהיר.." אמרתי לאיימי ובדקתי את הגופה "זה הפושע שאנחנו מחפשים?" שאלתי אותה.לאחר מכן איימי עזבה את הגופה ואמרה:"כן,הוא כמו בקלסטרונים שמופיעים בכל רחבי הכפר." "עבודה יפה איימי!" אמר שיקאמרו לאיימי בגאווה "עכשיו כדאי שניקח אותו לקאקאשי ההוקאגה ונקבל את התשלום שלנו על המשימה." והוא הוביל אותנו למשרדו של ההוקאגה.
[/quote]
הגענו למשרד ההוקאגה,ישבו שמה חמישה אנשים,בכל שולחן היו פרוסות מגילות,ההוגאקה השביעי,הטקה קאקשיי [זה השם שלו נכון?] ישב בכיסא שמאחורי השולחן המרכזי,הוא אמר:"צוות שיקאמרו,סיימתם את המשימה הראשונה שלכם,כל הכבוד,תפסתם את הגנב,השמש עוד לא הגיעה לשיאה,יש לכם זמן לעוד משימה בראנק D אלא אם אתם מעדיפים לקחת משימה יותר קשה,בראנק C,שבזה כרוך קרב יותר קשה" הסתכלתי על יוקיו ועל איימי ואמרתי:"נראה לי שניקח את האתגר" ההוקאגה אמר:"מעל אנדרטת ההוקאגות,יש לו ביתן קטן,אנחנו חושדים שיש שמה מישהו שקשור לסמוראים,תגלו מה יש בבית הזה,ואם יש שמה מישהו חשוד,חסלו אותו".