אני מחפש פרקים ומצאתי את האתר Anime Crazy. עכשיו יש בו רק עד פרק 86 ואני רוצה לראות את פרק 87 באנגלית. חיפשתי ביו טיוב וזה נתן לי רק ביפנית בלי כתוביות >< יש לכם אתר שאני יכול לראות בו את שאר הפרקים?
Printable View
אני מחפש פרקים ומצאתי את האתר Anime Crazy. עכשיו יש בו רק עד פרק 86 ואני רוצה לראות את פרק 87 באנגלית. חיפשתי ביו טיוב וזה נתן לי רק ביפנית בלי כתוביות >< יש לכם אתר שאני יכול לראות בו את שאר הפרקים?
[quote][i]Originally posted by morrofe[/i]@Jan 2 2009, 03:46 PM
[b] אני מחפש פרקים ומצאתי את האתר Anime Crazy. עכשיו יש בו רק עד פרק 86 ואני רוצה לראות את פרק 87 באנגלית. חיפשתי ביו טיוב וזה נתן לי רק ביפנית בלי כתוביות >< יש לכם אתר שאני יכול לראות בו את שאר הפרקים? [/b][/quote]
בתאריך 4.1 או יותר כי הפרק הזה לא מזמן שודר בארה"ב אז תחכה קצת לפני שיוציאו אותו לאתר.
אז איך יש פה ילדים שכבר רואים פרקים יותר מאוחרים?
[quote][i]Originally posted by morrofe[/i]@Jan 2 2009, 04:02 PM
[b] אז איך יש פה ילדים שכבר רואים פרקים יותר מאוחרים? [/b][/quote]
כי הם רואים ביפנית...
הפרק שמשודר כרגע בארה"ב זה הפרק שאתה רוצה... אז תחכה לעוד יומיים שלושה וכבר יגיע הפרק
אתה יכול לראות אותו כרגע בכמה חלקים ביוטיוב...
אבל אי אפשר להבין כמעט כלום 0.ס
[quote][i]Originally posted by morrofe[/i]@Jan 2 2009, 04:05 PM
[b] אבל אי אפשר להבין כמעט כלום 0.ס [/b][/quote]
אז תחכה מה הבעיה לעוד יומיים מה הבעיה?
אממ הפרק הזה לא שודר? או שפשוט ילדים נותנים פה מידע לא נכון >< אני מחכה לפרק של הפסיידאקים >< ונראה לי שרשום באשכול הזה:[url]http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=6371[/url]
שמחר אמור להיות פרק טיפה יותר מאוחר ><
[quote][i]Originally posted by morrofe[/i]@Jan 2 2009, 04:16 PM
[b] אממ הפרק הזה לא שודר? או שפשוט ילדים נותנים פה מידע לא נכון >< אני מחכה לפרק של הפסיידאקים >< ונראה לי שרשום באשכול הזה:[url]http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=6371[/url]
שמחר אמור להיות פרק טיפה יותר מאוחר >< [/b][/quote]
זה הנושא שלי... ואני יודע על מה אני מדבר תרצה את העצה שלי לראות בעוד יומיים או שלוש אז בסדר אם לא גם בסדר אבל אל תגיד שאני לא צודק אחרי שתשבור את הראש ובסוף תראה ביוטיוב...
בסדר בעוד יומיים שלושה אבל אמרת שהפרק הראו אותו באה"ב לפני כמה זמן ונראה לי שיומיים שלושה עברו לשבוע שבועיים 0.ס טוב נחכה יומיים >< אפשר לנעול
[b]נעול.[/b]