מישהו יכול להסביר לי את הרעיון שלהם?(מס' 412-413) ראיתי בסרבי שיש להם 3 סוגים, זבל , צמח וחול. לבורמי יש רק סוג אחד ולוורמדאם יש 2 סוגים הנקבעים לפי הסוג שלהם. הסוג שלהם נקבע לפי איפה שהם נמצאים כשהם מתפתחים או איפה שהם בדרך כלל?
Printable View
מישהו יכול להסביר לי את הרעיון שלהם?(מס' 412-413) ראיתי בסרבי שיש להם 3 סוגים, זבל , צמח וחול. לבורמי יש רק סוג אחד ולוורמדאם יש 2 סוגים הנקבעים לפי הסוג שלהם. הסוג שלהם נקבע לפי איפה שהם נמצאים כשהם מתפתחים או איפה שהם בדרך כלל?
טעות,
יש שלושה סוגי בורמי -
אחד שנולד ביער (ירוק), אחד שנולד בעיר(ורוד) ואחד שנולד בהרים(חום).
הבורמי הנקבה מתפתחים לוורמאדאם שהם בערך נראים אותו דבר אבל יש כמה שינויים,
וורמאדאם ירוק התפתח ביער, ורוד התפתח בעיר, וחום התפתח בהרים...
הבורמי הזכר מתפתח למות'ים, שזה שונה לגמרי מוורמאדאם, זה פרפר כתום כזה.
סליחה על החפירה..
למען האמת, מה שקובע את הצורה של הבורמי זה לא איפה שהוא נולד, בורמי מחליף צורה בהתאם לאיפה שמאמנים אותו. אני אימנתי בורמי ביהלום, וכל פעם שנלחמנו במקום אחר הוא החליף צורה בהתאם לסביבה. הצורה של הוורמאדאם תואמת לצורה שהייתה לבורמי ברגע שהוא התפתח, וזה נקבע לפי המיקום שבו אתה נמצא. אבל כמו שאמרו לפניי, רק הבורמי הנקבות מתפתחות לוורמאדאם והזכרים מתפתחים למות'ים. דרך אגב, ניסיתם פעם לראות מה קורה שבורמי נקבה מתפתחת על המים?
אני יודע שרק הנקבות מתפתחות לורמדם....... תודה על המידע! ואני לא מצליח לשח במשחקי דור 4 אבל אני גם היתי רוצה לדעת מה קורה.
אולי יש בורמי מים שנינטנדו הכניסה בסוד למשחק