-
פוקימון הצלת ההילה!
[SIZE=5][COLOR=mediumturquoise]פוקימון הצלת ההילה![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]טוב זה הסיפור הראשון שלי ואני מתכוון להשקיע בו ולפרסם פרקים לפי התגובות, ככל שיותר יקראו ויגיבו, כך אשתדל לפרסם יותר פרקים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]דמויות:[/COLOR][/SIZE]
[spoiler]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/1.png[/IMG]
[COLOR=black]איתי אורה- הבן של ריילי אורה, כועס על כך שחטפו את אביו ורוצה להחזיר את אביו ולהציל את ההילה בעזרת מחתרת ההילה.[/COLOR]
[COLOR=black]הופעה ראשונה: פרק 1- להתראות אבא.[/COLOR]
[COLOR=#000000]פוקימונים:[/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/447.png[/IMG][COLOR=black]ריאולו[/COLOR]
[COLOR=#000000]ניתן לאיתי כביצה לפני פרק 1- להתראות אבא.[/COLOR]
[COLOR=#000000]בקע מהביצה לפני פרק 1- להתראות אבא.[/COLOR]
[COLOR=black]מתקפות: כדור הילה, "מגן הילה", כפת כוח, מתקפה מהירה.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/404.png[/IMG][COLOR=black]לוקסיו[/COLOR]
[COLOR=#000000]ניתן לאיתי מגיטריסט בפרק 2- שני פוקימונים חדשים לצוות![/COLOR]
[COLOR=#000000]מתקפות: זנב ברזל, ניצוץ, "זנב ברק", טעינה, נשיכה.[/COLOR]
[COLOR=#000000][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/180.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#000000]ברנדה אורה- אימא של איתי, אישה נחמדה ושמחה ברוב הזמן.[/COLOR]
[COLOR=black]הופעה ראשונה: פרק 1- להתראות אבא.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/4.png[/IMG]
[COLOR=black]טל- טל היא ילדה חכמה ומעט ביישנית, היא חושבת שצ'יקוריטה שולטת.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הופעה ראשונה: פרק 2- ריאולו נגד צ'יקוריטה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]פוקימונים: [/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/152.png[/IMG] [COLOR=black]צ'יקוריטה[/COLOR]
[COLOR=#000000]ניתנה לטל לפני פרק 2- ריאולו נגד צ'יקוריטה.[/COLOR]
[COLOR=black]מתקפות: עלי תער, בלימה, מסך אור.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/diamondpearl/10.png[/IMG] [COLOR=black]קטרפי[/COLOR]
[COLOR=#000000]נתפס על ידי טל לפני פרק 2- ריאולו נגד צ'יקוריטה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]מתקפות: בלימה, ירי חוט.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/13.png[/IMG] [COLOR=black]וידל[/COLOR]
[COLOR=#000000]נתפס על ידי טל לפני פרק 2- ריאולו נגד צ'יקוריטה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]מתקפות: עוקץ רעל, ירי חוט.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/064.png[/IMG]
[COLOR=black]ערן- ערן הוא אחיו הגדול של איתי, הוא גם מעצבן, תוקפני, שקרן, שחצן ועוד ועוד כפי שאיתי אומר.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא עזב את ביתו כשהיה בן ארבע עשרה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הופעה ראשונה: פרק 3- שני פוקימונים חדשים לצוות![/COLOR]
[COLOR=black]פוקימונים:[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/475.png[/IMG]גלייד[/COLOR]
[COLOR=#000000]הופעה ראשונה: פרק 3- שני פוקימונים חדשים לצוות![/COLOR]
[COLOR=#000000]ניתן לערן כראלטס על ידי לוסיאן לפני פרק 3- שני פוקימונים חדשים לצוות![/COLOR]
[COLOR=#000000]התפתח לקרליה לפני פרק 3- שני פוקימונים חדשים לצוות![/COLOR]
[COLOR=#000000]התפתח לגלייד לפני פרק 3- שני פוקימונים חדשים לצוות![/COLOR]
[COLOR=black]מתקפות: להב עלה, חיתוך על חושי, קרב צמוד, "כדור על חושי", טלפתיה, שיסוע, ריקוד חרבות.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[/spoiler]
[SIZE=2][COLOR=#000000]פרק 1: להתראות, אבא.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]שלום, קוראים לי איתי אורה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני רוצה לספר לכם סיפור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]לפני שלוש שנים אבא שלי ריילי, כן, אותו ריילי מהאי איירון במחוז סינו, אימן אותי על שליטה בהילה [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]עם הלוקאריו שלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]הוא אמר לי שיגיע היום שבו אהיה מאסטר בהילה כמוהו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]כהתחלה הוא נתן לי ביצה, ואמר לי שזאת ביצה של הלוקאריו שלו שהזדווג עם לוקאריו נקבה, וריאולו נמצא שם בפנים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]התחלתי להתאמן על מגן הילה, כדור הילה וכל הדברים האלה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]לאחר שנה, כשריאולו כבר בקע מהביצה, התחלתי לשלוט בזה בצורה מושלמת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]יום אחד הלכנו לאי איירון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אבי ניסה ללמד אותי את מהלך ההילה העתיק ביותר, כל כך עתיק וחזק שאפילו הוא לא יודע אותו, רק הלוקאריו שלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]לוקאריו הושיט את ידיו קדימה, ואז יצר פיצוץ ענק, אבא שלי אמר לי שקוראים לפיצוץ הזה "פיצוץ הילה".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]זה היה מדהים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ואז, איש עם גלימה הגיע וחטף את לוקאריו ואת אבא שלי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]נבהלתי, ידעתי שעלי לתקוף אותו או לברוח, אבל קפאתי במקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]האיש אמר: "עידן הרוע החדש עוד יקום לתחייה, ואתה וכל מי שלא יצטרף אליי לא יהיה חלק ממנו!" ועלה על מסוק גדול עם האות "D" כתובה עליו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]"אני אשתלט על העולם בעזרת כוח ההילה החזק של שניהם ואחסל את כל מי ששולט בהילה ואת ההילה עצמה!" האיש המסתורי אמר והמסוק המריא רחוק מכאן והשאיר אותי לבד עם הריאולו שלי, ללא אבא.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]"איתי אתה יורד לאכול?" שמעתי קול, זה היה קולה הנעים של אימי, ברנדה אורה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]"כן אימא אני בא!" צעקתי לאימא שלי וירדתי מהחדר שלי במדרגות אל המטבח, שם חיכו לי הריאולו שלי ואימא שלי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]"טוב, איתי וריאולו אתם רוצים קורנפלקס?" אימא שלי שאלה אותי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]"בסדר" אמרתי לה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]"אימא, את יודעת אם אפשר להחזיר את אבא?" שאלתי את אימא שלי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]"אני חוששת שלא." היא אמרה לי בעצב, תוך כדי שהיא מוזגת חלב לדגני ה"פוקשוגי" , זה קורנפלקס צהוב עם סוכר בצורת פיקאצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]הדלקתי את הטלוויזיה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]בחדשות השדרן אמר: "ובכן, נראה שהתוכניות של האיש בגלימה עומדות לצאת לפועל, הוא רוצה לחסל כל אחד ששולט בהילה ואת ההילה עצמה, זאת אומרת שכדור ההילה לא יתקיים יותר, וכך גם ריאולו ולוקאריו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אם אתם רוצים לעצור את האיש בגלימה, תצטרכו להילחם בכל שמונת המכונים במחוז סינו, כשתסיימו את כל המכונים במחוז סינו, תגיעו לליגת סינו ותילחמו בטורניר קרבות, אם תנצחו תזכו להילחם מול הרביעייה המובילה, ואם תנצחו אותם תצטרכו להביס את סינתיה, אלופת מחוז סינו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]היא תצרף אתכם ל"מחתרת ההילה" , מחתרת שמתכוונת להציל ולשמור על ההילה ולעצור את מזימותיו של צוות D, שבראשו עומד האיש בגלימה, מלהרוס את ההילה בעולם ולאחר מכן להשתלט עליו." [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אחרי שהוא דיבר חייכתי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]"אימא! תארזי לי תיק עם ציוד למסע ארוך, ריאולו תצטרף אליי, אני יודע איך להחזיר את אבא!" אמרתי בשמחה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]~המשך יבוא~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אם אתם רוצים להצטרף לסיפור מלאו את הטופס הבא:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]שם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אופי:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]פוקימונים:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ולכתוב פוקימונים סבבה יחסית להתחלה, אל תכתבו צ'אריזרד בלייזיקן ספיריטומב וסלמנס.[/COLOR][/SIZE]
-
שם:אופק
אופי:מצחיק חרוץ חוצפן
פוקימונים:טופיג,קאטרפי,פיקאצ'ו,גנגר,ארודקטייל
-
גם אני רוצה להירשם:
שם:ליאם.
אופי:החלטי,חכם,טיפה רגיש ורב כשרונות.
פוקימונים:מונפרנו(התחלתי;התפתח מצ'ימצאר),מדקיפ(נלכד באגם וריטי שבסינו),סרווין(נלכד בעיר פורטרי שבהואן),ג'ולטיאון(נלכד כאיווי בעיר פאלט),אברה(התקבל בתור ביצה),לארבירטר(נלכד בהר קורונט שבסינו).
רקע קצר:ליאם נולד בעיר סאנדג'ם.אביו היה אלוף ליגת ג'וטו.ליאם הוא בעצם סוכן חשאי מהמשטרה הבין לאומית.חבריו,צ'רן,בלה וקארה(גם הם בני 14 כמו ליאם),הם גם סוכנים.הפוקימונים שלהם הם:
צ'רן:גרובייל(התחלתי;התפתח מטריקו),טוטודייל,טפיג,ראיצ'ו,בולדור,סטארביה.
בלה:לאקסיו(התחלתי;התפתח משינקס),טורצ'יק,אושאוואט,בייליף,דרגונייר,מושארנה.
קארה:פרינפלאפ(התחלתי;התפתח מפיפלאפ),סינדקוויל,אילקטריק,באלבזור,טיילו,אקסיו.
הערות:תוסיף אותי ואת צ'רן,בלה וקארה בסביבות פרק 10.אה,ואגב,לי,לצ'רן,לבלה ולקארה יש עוד פוקימנים,הם פשוט אצל הפרופ'.אם אני ירצה להוסיף עוד פוקימונים שיש לליאם ולשאר אצל הפרופ' לשישיות שלהם,אני פשוט אכתוב לך פה תגובה,טוב?
-
שם:יונתן
אופי:מגדל פוקימונים נחמד וטוב לב. אבל הוא בכלל לא אוהב עבודת צוות,הוא מעדיף לעשות הכל בעצמו
פוקימונים :טורטרה,סיזור,סנורלאקס,סטארביה
הערות:מאמן פוקימונים מתקדם מאוד. אני רוצה שהוא ילמד את איתי שיטות קרב ואיך לדל פוקימונים. סיזור שלו נמצא מחוץ לפוכדור כלהזמן,הוא הפוקימון הכי חזק של יונתן. סטארביה משמש לאיתור פוקימונים, טורטרה משמש גם לקרבות וגם כשיש מסעות ארוכים יונתן רוחב על טורטרה. סנורלאקס משמש לקרבות בעיקר אך לאיתים יונתן נעזר בו כדי להגיע למקומות גבוהים. בנוסף ליונתצן יש ביצת פנפי שהוא יתן לאיתי.
עכשיו דעה על הסיפור:
הסיפור נחמד ואני אאקוב למרות שלא נראה לי הגיוני שבטלוויזיה אומרים בדיוק מה צריך לעשות כדי לעצור אותו....
אבל אהבתי את הרעיון
-
שם:טל
אופי:טל ילדה חכמה,אך מופנמת היא מעט ביישנית אבל תמיד תעזור לאנשים אחרים בעט צרה!
פוקימונים:צ'יקוריטה,ווידל,קאטרפי
-
יונתן- אני אכניס אותך בהמשך.
טל- אותך אני יכניס עוד כמה פרקים.
ליאם- כן קראתי קצת מהסיפור שלך, אני אולי אוסיף את החברים שלך אותך אני אוסיף.
אופק- אולי אוסיף אותך.
אני מתחיל לכתוב את הפרק הבא אז כנראה שהוא יצא בעוד כמה ימים.
-
פרק מעניין, רעיון נחמד.
ואני גם רוצה להצטרף:
שם:גלעד קינגלר.
אופי:אסטרטג, מופנם אבל נאמן ואוהב פוקימונים (אתה יכול להוסיף גם Adhd), אוהב גם פוקימונים עשב ומים.
פוקימונים:בלבזאר, טריקו, לוטאד, קרבי ופידג'י.
-
פששש אחלה סיפור,
לקוח מהסרט השמיני נכון?
אני יעקוב
-
אוהד - תודה, וכן, גם מהסרט השמיני וגם מהעונה ה12.
גלעד- אני אוסיף אותך בעוד כמה פרקים.
פרק הבא עוד חצי שעה בערך.
-
[COLOR=black]מצטער על הדאבל.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]פרק 2: ריאולו נגד צ'יקוריטה![/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]"איתי אני אתגעגע אליך כל כך! תשמור על קשר, טוב?" אימא שלי שאלה אותי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"טוב, אימא אני כבר בן שתים עשרה! אני לא צריך שתדאגי לי כל כך!" אמרתי לה בכעס, למרות שאני מצטער על זה, אימא שלי לא כועסת הרבה אבל כשהיא כועסת זה לא טוב...[/COLOR]
[COLOR=#000000]הפרופסור חיכה לי ליד הכניסה לאי איירון, ונסעתי איתו עד לעיירה טוינליף, הוא הוריד אותי שם ונסע.[/COLOR]
[COLOR=#000000]התחלתי ללכת וראיתי ילדה עם שיער חום וצ'יקוריטה לידה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"היי, אני איתי, את גם מתחילה את המסע שלך?"[/COLOR]
[COLOR=#000000]"כן, קוראים לי טל, אני התחלתי אותו לפני שעה, תפסתי גם וידל וקטרפי, אבל צ'יקוריטה היא השולטת!" טל אמרה לי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"צ'יקו!" צ'יקוריטה אמרה בשמחה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"אין מצב! המוטו שלי הוא: 'לוקאריו שולט!' " אמרתי לה בגאווה, אני לא מבין מה היא מוצאת בצ'יקוריטה..[/COLOR][COLOR=#000000].[/COLOR]
[COLOR=#000000]"רוצה ליישב את זה בקרב?" היא שאלה אותי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"כמובן, ריאולו?" שאלתי אותו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"רי!" הוא אמר בביטחון.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"צ'יקוריטה, תראי לו!" טל אמרה לה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אני חושב שהניצחון הוא שלי בוודאות, היא רק התחילה את המסע שלה לפני שעה, ריאולו מתאמן איתי שנים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"ריאולו, כדור הילה!" אמרתי לו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]ריאולו שיגר כדור הילה אל צ'יקוריטה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"אני ידועהכילדה חכמה, צ'יקוריטה, תשתמשי בעלי תער!" טל אמרה בביטחון עצמי רב.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"ואת חכמה כי? איך עלי תער יהיו יותר חזקים מכדור הילה?" שאלתי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"חכה ותראה..." היא אמרה במסתוריות וחייכה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]עלי התער חתכו את כדור ההילה![/COLOR]
[COLOR=#000000]ריאולו התחמק בקלות, אך עלי התער עמדו לפגוע בורמפל קטן, אז יצרתי מגן הילה שעצר את העלים החדים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אני לא מאמינה! מה? איך עשית את זה?" טל שאלה בהערצה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]חייכתי, אני אוהב שאנשים מעריצים אותי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"בואי נגיד שאני הבן של ריילי." אמרתי לה בשחצנות.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אני לא אוהב להיות שחצן, אך כשהזדמנות מגיעה, צריך לממש אותה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]ואז נזכרתי, הפסקתי לחייך.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"מה קרה? אה, נכון..." טל אמרה בעצב.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"טוב, בשביל זה אני במסע, אני הולך להחזיר אותו." אמרתי לה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"טוב, בכל מקרה זה די מגניב, עכשיו תורי!" היא אמרה בשמחה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"תראה, היפאודון!" טל אמרה והצביעה לכיוון הבית שלי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אבל אני לא טיפש, בזמן שהפרופסור רואן הסיע אותי עד לעיירה טוינליף הוא הסביר לי קצת (ושאני אומר קצת, אני מתכוון להרבה) על פוקימונים, והוא אמר לי שהיפאודון חי במדבר ובמערות, אז הוא לא חי בעשב...[/COLOR]
[COLOR=#000000]"ריאולו כפת כוח!" אמרתי לריאולו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]היד של ריאולו הפכה לזוהרת.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"אז זה לא עבד, צ'יקוריטה, תשתמשי בעלי תער!" טל אמרה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]ריאולו התחמק בקלות מארבעת העלים החדים שצ'יקוריטה שלחה לעברו, והכה בחוזקה בצ'יקוריטה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"צ'יקו!" היא אמרה כשעפה אחורה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"צ'יקוריטה!" טל אמרה בדאגה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"צ'יקו..." היא אמרה, מעולפת.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"הפסדתי, איתי, יש לך ריאולו מרשים!" היא פירגנה לי והחזירה את צ'יקוריטה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"תודה, הוא מאומן הרבה, אז להתראות וניפגש מתישהו!" אמרתי לה וחייכתי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]המשכתי בדרכי לכיוון העיירה סנג'דם., לפגוש שוב את הפרופסור במעבדה שלו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#000000](בסיס צוות D, מיקום: לא ידוע.)[/COLOR]
[COLOR=#000000]"אז אתה אומר שאנחנו צריכים לשלוח את שניהם אל ג'ובילייף?"[/COLOR]
[COLOR=#000000]"כן, אני חושב שהם מספיק טובים בשביל לנצח את הבן שלו ולחטוף גם אותו."[/COLOR]
[COLOR=#000000]"טוב, אז כדאי שתשלח אותם, לפי מה שאתה אומר, השניים האלה ינצחו אותו ויחטפו אותו."[/COLOR]
[COLOR=#000000]"כן אני בטוח בזה, הם ייתקלו בבן של ריילי בעיר גובילייף, הם יביסו אותו, יחטפו אותו, ואנחנו ניקח ממנו את כוח ההילה שלו ושל הריאולו שלו, וזה מה שיהיה חסר לנו כדי שנהיה חלק מהעולם החדש!"[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]אתם גם יכולים לשאול שאלות את איתי (הדמות)[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
-
כל הכבוד פרק טוב!! חח חבל שהפסדתי מי יודע אולי אני יציל אותך מהחוטפים חח
-
-
תודה לשניכם, פרק הבא בעוד יומיים שלושה.
-
פרק מגניב.
אתה יכול לשלב אותי בפרק הבא?
שיתן לאיתי ביצת פנפי.
הוא יגיע על טורטרה,כשסיזור לידו.
דרך אגב שחכתי לציין שהדמות שלי לבושה בצבעים של סיזור.
-
הפרק הבא כבר כתוב, אני כותב עכשיו את פרק 4 אז אני יכול לשים אותך בסוף פרק 4 ובתחילת פרק 5, מה אתה אומר?
-
שם:סטיב
אופי:מתרגז ובוכה בקלות, קצת ילדותי ומאוד חכם.
פוקימונים:טורצ'יק,כאסכון,אספיון וסטארלי.
-
איתי, אם תותירצה אני אשמח שתשאל אותי לגבי התגובות של הדמות שלי, כי יש לה אסטרטגיה ואופי מיוחדים.
והפרק היה יפה מאוד.
-
גלעד- תודה, דבר איתי בה"פ אחרי פרק 10 משהו כזה.
פרק הבא הקדמתי אותו ייצא עוד 10 דקות!
הקדמה:
שם הפרק: שני פוקימונים חדשים לצוות!
בפרק הזה אקבל שני פוקימונים חדשים ואגיע גם לעיר ג'ובילייף בסוף הפרק.
-
אחלה פרקים! D:
ממש אהבתי אבל תוסיף עוד תיאורים לפרקים שיראה יותר מושקע.
אחלה עלילה, יפה איך שעשית את זה מקורי.
ד"א, D זה קיצור של?
אני רוצה לרשום דמות:
שם: יונתן
אופי: רגוע, נחמד, תמיד חייב לדעת מה קורה ומאוד גאוותני.
פוקימונים: איווי וגסטלי
-
אני לא יכול להגיד, זה יתגלה בהמשך, וכן, אני אשתדל להוסיף תיאורים.
אבל יש כבר יונתן, יונתן סיזור.
אז תצטרך לשנות את השם שלך.
פרק הבא בעוד תגובה אחת!
-
פרק יפה מאד היה הפרק השני
-
-
טוב הפרק השלישי!
[COLOR=black]פרק 3: שני פוקימונים חדשים לצוות![/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]הגעתי לעיירה סנג'דם, נכנסתי למעבדה של פרופסור רואן.[/COLOR]
[COLOR=black]המעבדה שלו היתה בינונית בגודלה, ראיתי שלושה מדענים ומדענית אחת שעושים כל מיני מחקרים בצד.[/COLOR]
[COLOR=black]ניגשתי אל הפרופסור.[/COLOR]
[COLOR=black]"שלום לך איתי,נחמד לפגוש אותך שוב, אז עם מי תתחיל במסע שלך? צ'ימצ'אר? פיפלאפ? טרטוויג?" הפרופסור אמר והצביע על שלושה פוקימונים שעמדו על שולחן.[/COLOR]
[COLOR=black]בצד ימין עמד פוקימון צב ירוק עם עלה על ראשו ושריון על גבו.[/COLOR]
[COLOR=black]באמצע עמד פוקימון קוף כתום עם להבה במקום זנב.[/COLOR]
[COLOR=black]בצד שמאל עמד פינגווין לבן-כחול עם מקור קטן.[/COLOR]
[COLOR=black]"טוב פרופסור, האמת שיש לך טעות." אמרתי בנימוס.[/COLOR]
[COLOR=black]"ומהי?" הפרופסור שאל בסקרנות.[/COLOR]
[COLOR=black]"טוב האמת ש[B]יש לי את ריאולו![/B]" צעקתי.[/COLOR]
[COLOR=black]"טוב, בכל מקרה יש לך משלוח מדודתך... לוני?"[/COLOR]
[COLOR=black]"לוסי, ממחוז קנטו." תיקנתי אותו.[/COLOR]
[COLOR=black]הפרופסור הושיט לי פוכדור.[/COLOR]
[COLOR=black]"בפוכדור נמצא פוקימון טוב וחזק, אני בטוח שיעזור לך במסע שלך." הפרופסור אמר וחייך.[/COLOR]
[COLOR=black]הפרופסור גם נתן לי פוקדע וארבעה פוכדורים.[/COLOR]
[COLOR=black]הכנסתי אותם לכיסים שלי.[/COLOR]
[COLOR=black]יצאתי מהמעבדה, מוכן להמשיך במסע שלי.[/COLOR]
[COLOR=black]"טוב, הגיע הזמן להכיר אותך." אמרתי ושלפתי את הפוכדור של הפוקימון שהרגע קיבלתי, אם כי לא הייתי כל כך בטוח מיהו, לדודה לוסי היו לפחות עשרה פוקימונים, אני זוכר שהיא אהבה פוקימונים מים ועשב...[/COLOR]
[COLOR=black]טוב, הדרך היחידה לדעת היא להוציא את הפוקימון מהפוכדור שלו.[/COLOR]
[COLOR=black]התכוננתי ללחוץ על הפוכדור ולפתוח אותו, אך שיר מוכר קטע אותי.[/COLOR]
[COLOR=black]"אין זמן תמיד לשאול שאלות! אני בוחר מה לעשות!" המילים היו נכונות, אך המנגינה ממש לא.[/COLOR]
[COLOR=black]החלטתי להראות לנער את כישוריי בנגינה על גיטרה חשמלית, וניגנתי את השיר כמו שצריך.[/COLOR]
[COLOR=black]"יואו מגניב! קח את זה בגלל שעזרת לי לנגן את השיר!" הנער אמר והושיט לי פוכדור.[/COLOR]
[COLOR=black]"זהו החבר הטוב שלי, לוקסיו, אל תדאג, הוא פוקימון נהדר!" הנער אמר וחזר לנגן.[/COLOR]
[COLOR=#000000]המשכתי משם וראיתי את מרכז הפוקימונים עם הגג האדום הגדול, אך החלטתי שאין צורך לבזבז את הזמן בלרפא את הפוקימונים שלי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]המשכתי בדרכי לעיר ג'ובילייף, והגעתי אליה לאחר הליכה של חמש דקות.[/COLOR]
[COLOR=#000000]ראיתי שם נער עם שיער סגול וחולצה לבנה וזיהיתי אותו... זה היה אחי הגדול (המעצבן, השחצן, התוקפני, המציק ועוד ועוד) ערן![/COLOR]
[COLOR=#000000]"גלייד, תשתמש בחיתוך על חושי!" ערן אמר לגלייד שלו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]גלייד היה הפוקימון החזק ביותר שלו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]לא, לא היה לערן לוקאריו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתם בטח שואלים למה, טוב, זה בגלל שערן שנא אותנו ועזב את הבית לפני שנתיים.[/COLOR]
[COLOR=black]במסעו קיבל מלוסיאן, אחת מהרביעייה המובילה, ראלטס זכר, שלאחר זמן מה הפך לגלייד.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אני חייב לעזור לו, למרות שהוא מעצבן ו... (שאר התכונות שלו כתובות למעלה ^ )[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא אח שלי, ואחים עוזרים זה לזה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אבל אז ראיתי מי עומד מולו, שני אנשים עם מדים עם האות H עליהם.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אבל זה לא הכול...[/COLOR]
[COLOR=#000000]אחד היה עם גולבאט גדול ואחד עם דיינו מפחיד...[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]~המשך יבוא~[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]בפרק הבא:[/COLOR]
[COLOR=#000000]הקרב מול חיילי צוות H? אם זה שם הצוות האמיתי?[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]איך הפרק? ושוב, אם אתם רוצים לשאול שאלות את איתי (הדמות) אז תשאלו.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
-
פרק נחמד...
אתה צריך עוד תיאורים...
העלילה דיי וזרה, כי הוא מקבל 2 פוקימונים והוא אפילו לא בודק -.- טוב אני ישאיר את זה לך.
ואיפה טל? היא לא אמורה להיות איתו במסע?
-
אל תדאג, איתי ישתמש בשניהם בפרק 5.
ואת טל הוא פגש, לא יהיו לא שותפים במסע כנראה, יכול להיות שיהיו כמה שילוו אותו למקסימום עשרה פרקים.
עוד תיארים, אוקיי, אני כרגע מסיים את פרק 6 אז בפרק 7 אני אתאר יותר.
פרק הבא יום שלישי!
-
יש לי עוד שאלה... למה אתה עושה רווח כזה גדול בין פרקים... 3 ימים -.-
זה אמור להיות תלוי בהגבות ובאיזה קצב אתה כותב את הסיפור.
אם כתבת כבר פרק שישי אז אתה יכול גם היום לפרסם אותו (אם יגיבו מספיק כמובן)
וד"א , צירפת אותי באחד מהפרקים ותענה בבקשה לה"פ
-
עדיין לא, ואני כותב כדי להשאיר במתח וגם כי אין לי הרבה זמן פנוי...
פרק הבא היום או מחר (הקדמתי מיום שלישי)
-
יש כמה בעיות העלילה.
מבחינתך היה ברור שהאדם ששר מוזר היה עם גיטרה חשמלית, אבל אנחנו לא ראינו את זה מהסיפור שלך, צריך להסיק את זה לבד.
לא היה ממש עלילה בפרק, היו נתונים תכניים בלבד.
דבר אחרון והכי חשוב, מי מביא פוקימון שלו לסתם אדם שהוא פוגש ברחוב?
-
דבר ראשון, מאיפה צצה הגיטרה החשמלית?
דבר שני, למה האיש הזה נתן לו פוקימון? כי הוא השמיע לו את השיר?
נו באמת..
ובפרק הזה לא הייתה עלילה, רק תיאור של האח של הדמות.
וגם אתה אומר לפרופסור "יש לי ריאולו!!!!!" ולו לא אכפת?
אז תרשום רק "יש לי ריאולו", ושהוא יגיד "אהה... בסדר, אז..."
הפרק הכי פחות טוב.
תפרסם פרק נוסף, ואם הוא יהיה טוב, אולי אני אצטרף אליך.
ואל תיקח את התגובה הזאת ללב.
-
[COLOR=black]טוב, הפרק הזה יהיה יותר טוב מהקודם.[/COLOR]
[COLOR=#000000]ואני מסכים איתכם שזה מוזר, אבל חלק מהסיפור הזה מוזר.[/COLOR]
[COLOR=#000000]פרק 4: נגד החיילים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"ריאולו צא!" אמרתי וזרקתי את הפוכדור של ריאולו באוויר.[/COLOR]
[COLOR=#000000]התחיל פה קרב זוגות, אני די בטוח שאנחנו ננצח כי לאח שלי יש גלייד לא רע.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"חיתוך על חושי על גולבאט!" ערן אמר לגלייד שלו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"ריאולו, תשתמש בכדור הילה על דיינו!" אמרתי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"דיינו פעימה אפלה!" חייל אחד צעק.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"צוות D הולך לנצח! גולבאט, מתקפת כנף!" החייל השני אמר.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"צוות D? אז למה רשום לכם H על החולצה?" שאלתי אותם, זה מוזר שאין להם את האות הנכונה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"טעות בדפוס..." אמר במסתוריות החייל עם הדיינו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"לא נכון, זה בשביל שלא יגלו אותנ-"[/COLOR]
[COLOR=#000000]"[B]סתום כבר![/B] מה אתה מגלה!"[/COLOR]
[COLOR=#000000]ריאולו ירה כדור הילה, ודיינו ירה פעימה שחורה מלאה באנרגיית אופל.[/COLOR]
[COLOR=#000000]שתי המתקפות התנגשו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"כדור ההילה יותר חזק, זה חייב להצליח!" מלמלתי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"גלייד הושיט את ידו, והיא זהרה באור ורוד, ואלאחר מכן הוא ביצע חיתוך מדהים על גולבאט.[/COLOR]
[COLOR=#000000]גולבאט התחמק למזלו, והכנף שלו זהרה, הוא טס אל גלייד.[/COLOR]
[COLOR=#000000]גלייד תפס אותו בשנייה האחרונה, והעיף אותו לכיוון הפעימה האפלה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]גולבאט התנגש בפעימה האפלה ונפגע ממנה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]כדור ההילה התקדם אל עבר דיינו, ופגע בו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]דיינו עף אחורה, נפל וקם.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"חיתוך על חושי!" ערן אמר לגלייד.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"כפת כוח עכשיו!" אמרתי לריאולו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]גלייד פגע הפעם בגולבאט, והעיף אותו אחורה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]גולבאט התנגש בבניין.[/COLOR]
[COLOR=#000000]ריאולו רץ, כף היד שלו זהרה באור כתום, והוא חבט בדיינו בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"פעימת דרקון!" החייל אמר לדיינו שלו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]דיינו שלח פעימה כחולה אל ריאולו, שפגעה בו בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"אל תוותר, כדור הילה!" אמרתי לו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]ריאולו שלח כדור כחול זוהר אל דיינו ופגע בו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"חיתוך אווירי!" חייל נוסף אמר לגולבאט שלו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]גולבאט ירה חיתוך אווירי גדול אל גלייד, והחיתוך האווירי פגע בו בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"כדור על חושי!" ערן צעק אל גלייד.[/COLOR]
[COLOR=#000000]גלייד יצר כדור ורוד גדול, וירה אותו אל גולבאט.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"גול!" גולבאט אמר כשהוא נפגע מהנזק הרב של הכדור העל חושי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"סיים בכדור הילה!" אמרתי לריאולו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"ריאו-לו!" ריאולו אמר וירה כדור הילה קצת יותר גדול מהרגיל אל דיינו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]דיינו נפגע מכדור ההילה הגדול, ועף אחורה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא התנגש בגולבאט, ושניהם התעלפו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"אתם עוד תצטערו על זה, אתם לא תשכחו את צוות D!" אמרו החיילים בו זמנית וברחו משם.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"זה היה קל." ערן אמר בזלזול.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"כן בטח, בלעדי לא היית מנצח אותם." אמרתי לו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"מה שתגיד..." הוא אמר לי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"חכה ותראה, אני רוצה קרב בסוף המסע שלי, הלוקאריו שיהיה לי נגד הגלייד שלך, ונראה מי האח השולט." אמרתי לו בכעס, אני שונא שהוא מתגרה בי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"טוב, לי אין בעיה, רק אל תבכה לי אחר כך." הוא אמר לי בשחצנות.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"חכה לפיצוץ ערן, חכה לפיצוץ..." אמרתי במסתוריות והתקדמתי ימינה, לכיוון העיר אורבורג.[/COLOR]
[COLOR=#000000]רגע, בעיר אורבורג יש את המכון הראשון! אני בטוח שריאולו יעזור לי שם, אבל אני צריך עוד פוקימון...[/COLOR]
[COLOR=#000000]אך פוקימון שראיתי קטע את חוט המחשבה שלי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אני ראיתי פוקימון חרק אדום וגדול עם כנפיים גדולות.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"סיזור!" קרא בעצבנות הסיזור הגדול.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"נו באמת!" אמרתי בביאוס ובפחד בו זמנית.[/COLOR]
[COLOR=#000000]~המשך יבוא~[/COLOR]
[COLOR=#000000]אני בטוח שחלק הבינו מי ישתתף בפרק הבא...[/COLOR]
[COLOR=#000000]פרק הבא: יום שישי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]תלמדו על "עקב אכילס" של אחד הפוקימונים הכי קשוחים שיש.[/COLOR]
[COLOR=#000000]מי הוא הפוקימון הזה? ואיפה נקודת התורפה שלו? את זה תגלו ביום שישי.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1222003]הפרק הבא כבר כתוב, אני כותב עכשיו את פרק 4 אז אני יכול לשים אותך בסוף פרק 4 ובתחילת פרק 5, מה אתה אומר?[/QUOTE]
סבבה.
אבל אני רוצה להיות דמות חוזרת כזאת שתפגש איתו עוד כמה פעמים
קראתי את הפרק.
יש מעט מדי תיאורים אבל זה סיפור טוב.
-
שוב אני אומר.
יש אצלך יותר מדי דברים שברורים לך מאליו, אבל לנו הם לא מובנים מיד, שים לב לזה.
כתיבה טובה, היא השתפרה.
פיסוק יפה. יש לך שגיאת מקלת עם המילה כי, שכתבת אותה יכ, בהתחלה.
-
פרק נחמד
נהנתי ממנו בנתיים הכי הרבה.
היו קצת קטעים מצחיקים שזה עוד [b]+[/b]
תמשיך לכתוב אני מסתקרן... ומתי יצא הפרק שלי??? (אם יצא בכלל)
-
גלעד- תודה, תוקן.
יונתן איווי- אני אפגוש אותך באמצע פרק 12 כבר כמעט סיימתי אותו.
מצטער שלא פרסמתי ביום שישי פשוט לא ידעתי שיום שישי זה עדיין חג, ובמוצ"ש האינטרנט לא עב...
אז פרק 5!
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]פרק 5: יונתן[/COLOR][COLOR=black].[/COLOR]
"נו באמת!" אמרתי בביאוס, אני יודע שסיזור הוא לא בדיוק פוקימון נחמד, יותר תוקפני וכועס.
"ריאולו, טפל בו!" אמרתי לריאולו.
סיזור הוא פוקימון מסוג מתכת, כך שיש לי יתרון עליו.
"תשתמש בכדור הילה!" אמרתי לו.
ריאולו הכין בין ידיו כדור כחול זוהר, וירה אותו אל סיזור.
סיזור התחמק בקלות, והחל לטעון קרן גדולה וכתומה, ושמה קרן על.
סיזור ירה את הקרן האדירה אל ריאולו, ריאולו ניסה להתחמק, אך מאוחר מדי, קרן העל פגעה בו, והוא עף כל כך רחוק מאחוריי, שבקושי ראיתי אותו.
"ריאולו!" צרחתי, דמעות זלגו מעיניי.
"סיזור, מה אתה עושה?" שמעתי קול מאחורי הסיזור.
ראיתי נער שרוכב על טורטרה גדול.
"למה עשית את זה?" שאלתי את סיזור, מלא דמעות.
"תירגע, אם תגיב ככה לכל פעם שהריאולו שלך יתעלף, אז לך בעיה גדולה." הנער אמר לי.
"איך נחזיר אותו למצב רגיל?הרי אין פה מרכז פוקימונים!" אמרתי, תוך כדי שאני מנגב את דמעותיי מהעינים שלי.
"הנה, קח את זה." הוא אמר, והושיט לי מין חפץ צהוב וקטן.
זיהיתי אותו כמחייה מלא (מקס רביוב).
שמתי את המחייה המלא בין כפות הידיים של ריאולו, ולאחר כמה שניות החפץ נעלם וריאולו התעורר מהעילפון שלו.
"טוב שחזרת אלינו." אמרתי לו וחייכתי, גם ריאולו חייך.
"טוב, אני רוצה להילחם נגדך." אמרתי לנער.
"בסדר, אני מסכים, בגלל שאתה מאמן מתחיל ככל הנראה, שלושה פוקימונים לך ופוקימון אחד לי." הנער אמר.
"בסדר, איך שלא קוראים לך." אמרתי לו.
"יונתן, אז בוא נקל אליך, טורטרה, קדימה לקרב." יונתן אמר והטורטרה שלו התקדם ועמד לפניו.
איזו הקלה...
"לוקסיו, תתכונן לקרב!" אמרתי וזרקתי את הפוכדור של הלוקסיו שלי לאוויר, וממנו יצא פוקימון הניצוץ, לוקסיו.
אני יודע שאתם חושבים שאני טיפש גמור אם אני משתמש בפוקימון חשמל נגד פוקימון אדמה, אבל בטח ללוקסיו יש מתקפות נוספות.
"טעינה, זנב ברזל, 'זנב ברק', ניצוץ ונשיכה." הפוקדע אמר.
"לוקסיו, נשיכה!" פקדתי על לוקסיו.
"רעידת אדמה!" יונתן אמר.
כן, גם זו הקלה ענקית...
לוקסיו רץ ונשך את טורטרה ברגל שלו, אך זה נראה כאילו יורים עליו ברק, במילים אחרות, זה נראה כאילו טורטרה לא מושפע מהמתקפה.
טורטרה רקע ברגליו, והאדמה החלה לרעוד.
לוקסיו צעק חזק מרוב שהוא נפגע.
לאחר שהאדמה הפסיקה לרעוד, לוקסיו שכב על האדמה, מעולף.
"לוקסיו, תחזור." אמרתי בעצב והחזרתי את לוקסיו לפוכדור.
טוב, ריאולו לא ממש יעזור לי, אולי הפוקימון מדודה לוסי?
"צא לקרב!" אמרתי וזרקתי את הפוכדור שלו.
מהפוכדור יצא...
בפרק הבא:
איזה פוקימון יצא מהפוכדור?
מהי נקודת התורפה של טורטרה?
מהו החלום המבהיל שאיתי יחלום?
הכול בפרק הבא ביום שלישי!
-
-
-
זה נראה טיפה מוזר הפרק, אין בו התקדמות או עלילה של ממש, אולי עדיף "להדביק" אותו לפרק אחר שיש בו התקדמות מסויימת.
-
אהבתי, אחלה של סיפורים.
[IMG]http://www.google.co.il/imgres?q=like+facebook&um=1&hl=iw&sa=X&rlz=1C1ASAA_enIL429IL429&tbm=isch&tbnid=pNAn1Ak61v5dwM:&imgrefurl=http://smallbuck.com/nashvillewebdesign/%3Fp%3D19&docid=4ZCSbgBHwASyvM&w=490&h=218&ei=jN6JTvaiHM7O4QS2v9GqDw&zoom=1&iact=hc&vpx=4&vpy=355&dur=1402&hovh=150&hovw=337&tx=180&ty=83&page=2&tbnh=82&tbnw=185&start=12&ndsp=12&ved=1t:429,r:7,s:12&biw=1024&bih=677[/IMG]
-
פרק נחמד,הכל קורה מהר ויש מעט מדי תיאורים אבל סבבה.
-
[COLOR=black]כמו שהבטחתי, פרק 6.[/COLOR]
פרק 6: נגד טורטרה!
מהפוכדור יצא... צ'ארמנדר!
בדקתי את המתקפות של הצ'ארמנדר שלי: שריטה, גחלת, ציפורן מתכת, אגרוף אש והצלפת זנב.
"בסדר צ'ארמנדר, אגרוף אש!" אמרתי בגאווה, למיטב ידיעתי צ'ארמנדר אולי לא נראה חזק, אבל הוא חזק מאוד.
האגרוף של צ'ארמנדר כוסה כולו באש.
"סופת עלים!" יונתן אמר לטורטרה שלו.
"תכה בעלים בשביל שיישרפו ולא יפגעו בך!" אמרתי לו, והאסטרטגיה שלי עבדה, הוא שרף את רוב העלים.
ואז קרה משהו מדהים, להבת הזנב שלו "שאפה" את כל האש מהעלים, והלהבה בזנב שלו גדלה.
זה נהדר בשבילנו, מכיוון שככל שלהבת הזנב שלו גדולה יותר, כך מתקפות האש שלו חזקות יותר.
"אגרוף אש!" צעקתי.
צ'ארמנדר העלה באש הפעם שני אגרופים שלו, והאש הייתה גדולה יותר.
"תשתמש בצמח משתולל!" יונתן אמר בביטחון אל הטורטרה שלו.
"תתחמק! ואז תפגע בעץ הגב של טורטרה עם אגרופי האש שלך!" צעקתי, אופס, גיליתי את האסטרטגיה שלי, נו טוב, אני ממילא לא יכול לתקשר טלפתית אל צ'ארמנדר.
צ'ארמנדר התחמק משני צמחים משתוללים, אך נפגע מהשלישי, ונראה כאילו הוא נפגע ממש קשה.
הוא הוטח בחוזקה בדמה, אך הוא עדיין לא התעלף, הוא רץ והשתמש בשארית כוחו, הוא הרביץ לעץ הגב של טורטרה, אך טורטרה לא יכל להתנגד בגלל השפעת הצמח המשתולל.
העץ הגדול שעל גבו של טורטרה עלה באש.
כל הגב שלו החל לעלות באש, וקוצי המתכת לא עזרו, הרי מתכת מוליכה חום, ונראה שלטורטרה כאב מאוד.
אני לא מאמין שמצאתי את נקודת התורפה של אחד הפוקימונים הכי חזקים בדור הרביעי!
טורטרה כולו עלה באש!
"טורטרה!" יונתן צעק.
טורטרה התעלף והאש דעכה.
"איך ניצחתי עם צ'ארמנדר פוקימון כזה חזק?" שאלתי את עצמי, מופתע ממראה עיניי.
"טוב, צריך להתאמן, סטארביה, צא וחפש לנו מקום טוב לאימונים!" יונתן אמר והוציא מהפוכדור שלו סטארביה בינוני בגודלו שעף.
"סנורלאקס בוא נחפש גם אנחנו!" הוא אמר והוציא את הפוקימון השמן ביותר שראיתי.
יונתן טיפס על הראש שלו וכך חיפש ממקום גבוה מקום לאימונים.
"טוב, אני אתקדם..." מלמלתי והמשכתי ללכת.
"רגע, חכה!" הוא אמר וזרק לכיווני ביצה בצבעים תכלת וכתום.
תפסתי אותה למרבה המזל, ושמתי אותה בתיק שלי.
המשכתי ללכת וכעבור רבע שעה נהייתי ממש עייף, אז החלטתי לישון, הקמתי מחנה מאוהל ומדורה עם עצים ובעזרת צ'ארמנדר.
הלכתי לישון...
~~~~~~~~(חלום)~~~~~~~~
"מוכן לקרב?" ראיתי את עצמי בחלום שואל את האיש בגלימה.
"בהחלט!" האיש בגלימה ענה.
"לוקאריו קדימה! תשתמש בפיצוץ הילה!" אמרתי ללוקאריו שלי, שכנראה יתפתח מהריאולו שכרגע יש לי.
לוקאריו הניף את ידיו לאוויר ויצר פיצוץ כחול וגדול של אנרגיה.
שמעתי שאגה אדירה מהפוקימון של האיש בגלימה, אבל לא זיהיתי את הפוקימון הזה...
"תגמור אותו! קרן על! ואז נגמור גם את המאמן הצעיר ואז נממש את התוכניות של צוות D!" שמעתי את האיש בגלימה צועק ואז קרן אנרגיה כתומה שמתקדמת לעבר לוקאריו ולעברי...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אז זה מה שיהיה בעתיד?" שאלתי את עצמי כשהתעוררתי מהחלום נוטף זיעה, מבוהל.
הערה: אני בטוח ב-99% שרוב הקוראים יופתעו מתוצאות הקרב.
הערה 2: פרק הבא פרק כפול! השם: שער אורבורג! (חלקים 1 ו-2.)