בויזל:
*אז יש לך 2 אבנים מונעות התפתחות...
~~~~~~~~~~~~~
טריקו משתמש בקליע זרעים אח זה בקושי משפיע על בויזל שמשתמש בזנב ברזל חזק במיוחד וחוסם את הקליע כאליו הוא הרוח, לפתע בויזל משתמש באקדח מים שמפיל את טריקו, מה תעשה?
Printable View
בויזל:
~~~~~~~~~~~~~
טריקו משתמש בקליע זרעים אח זה בקושי משפיע על בויזל שמשתמש בזנב ברזל חזק במיוחד וחוסם את הקליע כאליו הוא הרוח, לפתע בויזל משתמש באקדח מים שמפיל את טריקו, מה תעשה?
[COLOR="Red"][B]הודעה!!
פותח עמוד 15 מקבל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/403.png[/IMG] או [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/172.png[/IMG] לבחירתו!!
[/B][/COLOR]
[QUOTE=noam121211;639296]בויזל:
~~~~~~~~~~~~~
טריקו משתמש בקליע זרעים אח זה בקושי משפיע על בויזל שמשתמש בזנב ברזל חזק במיוחד וחוסם את הקליע כאליו הוא הרוח, לפתע בויזל משתמש באקדח מים שמפיל את טריקו, מה תעשה?[/QUOTE]
מה?!?!??!1 לא, סליחה אני לא ידעתי שיש לי כבר אחת!!!!!!! אני עדיין לא יודע איזה אבן לקחת.....
~~~~~~~~~~~~~
"קדימה טריקו תשתמש בזנב ברזל ואז בקליע זרעים עוד הפעם!"
[QUOTE=noam121211;639285]ג'ק:
אחרי שהמאמן ברח אתה שם לב שטדיאורסה מתחבא בין הרגליים שלך מפוחד, מה תעשה?[/QUOTE]
"אל תדאג חמוד אני אגן עליך,אתה רוצה להצטרף אליי?" אגיד לו בחיוך ואוציא פוקדור.
[quote=noam121211;639291]מאט:
אתה מתקדם לכיוון העיר כשלפתע אתה רואה את המדען!
הוא אומר לך אוי תודה רבה בטח פרופ' בירץ' שלח אותכם, אני רוצה להביא לך בתמורה את זה , זה פוקגיר, הינה אני רק יוסיף את המספר שלי.
מה תעשה עכשיו?[/quote]
אלך חזרה למעבדה של פרופסור בירץ'...
בויזל:
*ביקשתה בדף ההרשמה בציוד אבן מונעת התפתחות אחת, ונירשמתה רביעי ומגיע לך עוד אבן התפתחות שאתה בוחר,
~~~~~~~~~~~~~
טריקו קם נחוש ומתקדם לעבר בויזל בזנב ברזל, בויזל נפגע אך מיתעשת על עצמו ומתקיף בפעימת מים! טריקו מנסה לחסום את המיתקפה שלו בעזרת קליע זרעים אח נכשל, טריקו נפגע מה תעשה?
ג'ק:
טדיאורסה מסתקל עלייך בחיוך הוא מסכים!
הוא נוגע בפוקדור והפוקדור זז. כשלפתע פוף הוא נלכד!
[QUOTE=noam121211;639322]ג'ק:
טדיאורסה מסתקל עלייך בחיוך הוא מסכים!
הוא נוגע בפוקדור והפוקדור זז. כשלפתע פוף הוא נלכד![/QUOTE]
"יש! תפסתי טדיאורסה!" אגיד ואמשיך בדרכי לכיוון העיר אולדייל.
----------------------------------------------
החזרתי כבר את צ'ימצ'אר לפוקדור בהודעה הקודמת לא?
[QUOTE=noam121211;639321]בויזל:
*ביקשתה בדף ההרשמה בציוד אבן מונעת התפתחות אחת, ונירשמתה רביעי ומגיע לך עוד אבן התפתחות שאתה בוחר,
~~~~~~~~~~~~~
טריקו קם נחוש ומתקדם לעבר בויזל בזנב ברזל, בויזל נפגע אך מיתעשת על עצמו ומתקיף בפעימת מים! טריקו מנסה לחסום את המיתקפה שלו בעזרת קליע זרעים אח נכשל, טריקו נפגע מה תעשה?[/QUOTE]
" אל תתיאש תשתמש בשאיבה!"
[COLOR="Green"]מאט:
שנייה לפני שאתה יוצא בחזרה למעבדה של הפרופ' אתה שומע פיצוץ אדיר מכיוון המעבדה אתה רץ לשם כשלפתע צילצול בפוקגיר זה המדען! אתה שומע אותו בקול חנוק ומשתעל "מאט מהר תחזור למעבדה צוות אלקטריק פרץ לכאן"
מה תעשה!?[/COLOR]
[COLOR="Red"]ג'ק:
אתה ממשיך לכיוון העיר אולדייל כשלפתע אתה רואה את המדען מחכה לך בפתח העיר, "או בטח פרופ' בירץ' שלח אותך, תודה על החבילה הינה אני רוצה להביא לך את זה בתמורה" קיבלתה פוקגיר, המדען אומר "הינה אני יוסיף לך את המספר שלי, אני רק יתקשר לפרופ' בירץ' לומר לו שהחבילה עברה, אתה יודע שצוות אלקטריק פורש חיילים בכול פינה בחיפושים אחד רמזים ושיטות חדשות לפוקוירוס..."
"תודה לך ג'ק "[/COLOR]
בויזל:
טריקו פצוע קשה אך בכול זאת ממשיך להילחם הוא משתמש בשאיבה שפוגעת קשה בבויזל בגלל היתרון של דשא על מים,
בויזל גם נפגע קשה כשלפתע הוא מתקיף בניב קרח, לטריקו אין הרבה זמן להיתחמק מה תעשה?
[QUOTE=noam121211;639345]בויזל:
טריקו פצוע קשה אך בכול זאת ממשיך להילחם הוא משתמש בשאיבה שפוגעת קשה בבויזל בגלל היתרון של דשא על מים,
בויזל גם נפגע קשה כשלפתע הוא מתקיף בניב קרח, לטריקו אין הרבה זמן להיתחמק מה תעשה?[/QUOTE]
"מהר פוכדור צא!" אני אומר ומוציא את הפוכדור מהתיק וזורק אותו על בוויזל.
[QUOTE=noam121211;639343]
[COLOR="Red"]ג'ק:
אתה ממשיך לכיוון העיר אולדייל כשלפתע אתה רואה את המדען מחכה לך בפתח העיר, "או בטח פרופ' בירץ' שלח אותך, תודה על החבילה הינה אני רוצה להביא לך את זה בתמורה" קיבלתה פוקגיר, המדען אומר "הינה אני יוסיף לך את המספר שלי, אני רק יתקשר לפרופ' בירץ' לומר לו שהחבילה עברה, אתה יודע שצוות אלקטריק פורש חיילים בכול פינה בחיפושים אחד רמזים ושיטות חדשות לפוקוירוס..."
"תודה לך ג'ק "[/COLOR][/QUOTE]
"אה כן קח את זה." אושיט לו את התג של האיש. "איש מצוות אלקטריק תקף אותי והבסתי אותו,הוא רצה את החבילה."
בויזל:
בויזל רץ לעבר טריקו כשלפתע הפוקדור פוגע בבויזל, הפוקדור זז הרבה אך לפתע פוף! בויזל נלכד!
[QUOTE=noam121211;639355]בויזל:
בויזל רץ לעבר טריקו כשלפתע הפוקדור פוגע בבויזל, הפוקדור זז הרבה אך לפתע פוף! בויזל נלכד![/QUOTE]
חחח זה בכלל לא צפוי (ציניעות)
~~~~~~~~~~~~~~
"יש טריקו יש לנו חבר חדש!" אני אומר לטריקו ומוציא את בוויזלמהפוכדור שלו.
"שלום בוויזל אני המאמן שלך וזה טריקו שלושתנו ניהיה החברים הכי טובים והחבורה הכי חזקה!"
אני לוקח את האבן מונעת התפתחות ושם על בוויזל