-
[QUOTE=שלושה מחוזות;957022]אני משתמש על החילים בNegative Horo (הופך אנשים לעצובים) ואז אומר לנער"בוא מהר נברח מפה" אני בורח עם הנער[/QUOTE]
שניכם רצים כמו משוגעים בדרך החוצה מהספינהף אתם מגיעים לסיפון ופתאום עומדים מולכם שלושה מקציני חייל הים.
מה תעשו?
[QUOTE=tomer44;957063]אני מפרק את הזרוע מהגוף שלי ואומר לשומרים "בקשה תעזרו לי אני ניפצעתי"[/QUOTE]
השומרים תופסים אותך ולוקחים אותך לתא קטן,"מי אתה?!?!?,מה אתה עושה על הסיפון?!?" הם שואלים אותך
-
[quote=♣DarkBoy♣;957066]שניכם רצים כמו משוגעים בדרך החוצה מהספינהף אתם מגיעים לסיפון ופתאום עומדים מולכם שלושה מקציני חייל הים.
מה תעשו?[/quote]
אני אומר להם"לא באתי לפגוע בכם חיל הים.אני רק מציל תנער הזה אז תנו לנו ללכת מפה"
-
[quote=שלושה מחוזות;957069]אני אומר להם"לא באתי לפגוע בכם חיל הים.אני רק מציל תנער הזה אז תנו לנו ללכת מפה"[/quote]
"חחחח..." צוחק אחד מהקצינין
"נראלך שאנחנו ניתן לכם ללכת?,הנער הזה ישאר פה בצינוק עד שירקב!,ועכשיו אתה תישאר איתו!"
אומר הקצין השני בצעקה
-
[quote=♣DarkBoy♣;957066]
השומרים תופסים אותך ולוקחים אותך לתא קטן,"מי אתה?!?!?,מה אתה עושה על הסיפון?!?" הם שואלים אותך[/quote]
"אני נפצעתי בזמן שדג גדול תקף אותי" אני אומר להם בזמן שאני מראה להם את "הזרוע" שאין לי "בבקשה תעזרו לי" אני אומר להם בזמן שאת הזרוע שפירקתי אני מקרב לשומרים ונותן להם מכה חזקה על העורף
-
[QUOTE=tomer44;957072]"אני נפצעתי בזמן שדג גדול תקף אותי" אני אומר להם בזמן שאני מראה להם את "הזרוע" שאין לי "בבקשה תעזרו לי" אני אומר להם בזמן שאת הזרוע שפירקתי אני מקרב לשומרים ונותן להם מכה חזקה על העורף[/QUOTE]
השומר מתעלף ואתה נשאר מול אחד השומרים, הוא שקולט מה קורה מוציא אקדח ומכוון אליך.
"מי אתה?!?!?"הוא שואל בקול מפוחד
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;957083]השומר מתעלף ואתה נשאר מול אחד השומרים, הוא שקולט מה קורה מוציא אקדח ומכוון אליך.
"מי אתה?!?!?"הוא שואל בקול מפוחד
מה תעשה?[/quote]
"אני יהיה מלך הפיראטים!" אני אומר לו בחיוך בזמן שאני בועט לו בפרצוף
-
[quote=♣DarkBoy♣;957071]"חחחח..." צוחק אחד מהקצינין
"נראלך שאנחנו ניתן לכם ללכת?,הנער הזה ישאר פה בצינוק עד שירקב!,ועכשיו אתה תישאר איתו!"
אומר הקצין השני בצעקה[/quote]
אני אומר לנער בשקט"תחזיק בי חזק" אני אומר לקצינים"בי " אני קופץ מהסיפון שהנער מחזיק בי ומקוה שאנחת בסירה שלי
-
[QUOTE=tomer44;957090]"אני יהיה מלך הפיראטים!" אני אומר לו בחיוך בזמן שאני בועט לו בפרצוף[/QUOTE]
~-אהבתי-~
פוצצת לו את הפרצוף, הוא שוכב גוסס על הרצפה ליד השומר שאיבד את ההכרה.
מה תעשה?
[QUOTE=שלושה מחוזות;957091]אני אומר לנער בשקט"תחזיק בי חזק" אני אומר לקצינים"בי " אני קופץ מהסיפון שהנער מחזיק בי ומקוה שאנחת בסירה שלי[/QUOTE]
אתם נוחתים על יד הסירה בתוך המים,שוחים קצת ועולים על הסירה,אתם מתחילים לשוט אבל הקצינים מתחילים לירות עליכם מהסיפון, מה תעשה?
[B]~-אתה יכול להביא לי רשימה של היכולות של הפרי שלך-~[/B]
-
[quote=♣DarkBoy♣;957123]~-אהבתי-~
פוצצת לו את הפרצוף, הוא שוכב גוסס על הרצפה ליד השומר שאיבד את ההכרה.
מה תעשה?
[/quote]
אני יפרק מהגוף שלי את כף היד שלי ואחפש על השומרים מפתח לפתיחת התא
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;956972]
"אוקי,בוא ניקח את הסירה שלך היא יותר גדולה"הוא אומר בחיוך ועולה על הספינה שלך.
"אני מתכוון להשיג את הוואן פיס" אומר לך רוקי וחיוך על פניו, מה תעשה?
[/QUOTE]
OOG: יש לך מסן או סקייפ? ומצטער שלא הגבתי, לא הייתי אתמול הרבה בבית וכשהייתי חבר בא אלי וזה... היום אגיב יותר.
IG: "זאת בדיוק המטרה שלי!" אומר לו בהתלהבות "אבל רק רגע! איך קוראים לך? לי קוראים קאי, אני בן 16, בן כמה אתה?" אפציץ אותו בשאלות.
-
[QUOTE=Barney Stinson;957213]OOG: יש לך מסן או סקייפ? ומצטער שלא הגבתי, לא הייתי אתמול הרבה בבית וכשהייתי חבר בא אלי וזה... היום אגיב יותר.
IG: "זאת בדיוק המטרה שלי!" אומר לו בהתלהבות "אבל רק רגע! איך קוראים לך? לי קוראים קאי, אני בן 16, בן כמה אתה?" אפציץ אותו בשאלות.[/QUOTE]
OOG: אין לי, זה בסדר
IG: "קוראים לי רוקי, אני בן 15" הוא אומר לך.
אתם עולים על הסירה ומתחילים להפליג, אתם פתאום רואים מין ספינת מסעדה כזו בים, מה תעשו?
[QUOTE=tomer44;957193]אני יפרק מהגוף שלי את כף היד שלי ואחפש על השומרים מפתח לפתיחת התא[/QUOTE]
מצאת מפתח ופתחת את התא, יצאת מהתא ושמעת מהתא שמולך מישהו צוחק.
מה תעשה
-
[quote=♣DarkBoy♣;957226]OOG:
מצאת מפתח ופתחת את התא, יצאת מהתא ושמעת מהתא שמולך מישהו צוחק.
מה תעשה[/quote]
"מי אתה? ולמה אתה צוחק?" אני שואל אותו ומחכה לתשובה
-
[QUOTE=tomer44;957228]"מי אתה? ולמה אתה צוחק?" אני שואל אותו ומחכה לתשובה[/QUOTE]
"אני בן,ואתה מטומטם!,בתא הזה שהרגת את החיילים יש מצלמות, עוד שניה יגיעו לכאן 20 חיילים להרוג אותך (= )הוא אומר וחיוךגדול על פניו,פתאום אתה שומע רעש של צעדים ומישהו צועק
"הינה זה הוא, הוא שם, תפסו אותו!!"
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;957233]"אני בן,ואתה מטומטם!,בתא הזה שהרגת את החיילים יש מצלמות, עוד שניה יגיעו לכאן 20 חיילים להרוג אותך (= )הוא אומר וחיוךגדול על פניו,פתאום אתה שומע רעש של צעדים ומישהו צועק
"הינה זה הוא, הוא שם, תפסו אותו!!"
מה תעשה?[/quote]
"לעזעל!" אני אומר בכעס "תשמע אתה רוצה שאני ישחרר אותך ובתמורה תעזור לי להרוג את השומרים?" אני שואל אותו
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;956972][/QUOTE]
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957226]OOG: אין לי, זה בסדר
IG: "קוראים לי רוקי, אני בן 15" הוא אומר לך.
אתם עולים על הסירה ומתחילים להפליג, אתם פתאום רואים מין ספינת מסעדה כזו בים, מה תעשו?
[/QUOTE]
אנסה לקרוא מה כתוב שם (יענו מה השם). "אני אומר בוא נלך לשם, אולי נמצא שם משהו טוב..." אומר לרוקי.