-
[QUOTE=KillerBee;1152371]לי
קרבי משתמש בבועות על הצבטות שלו ואיכשהו מצליח להכניס אותן לתוכן ואז תופס את סלאגמה ומפוצץ אותו בבועות!
סלאגמה לא נכנע ומשתמש בהעפת אבנים בוערות על קרבי! קרבי מתחמר מרוב האבנים אבל חלק פוגעות ומכאיבות לו!
קרבי מתעצבן על סלגמה ופותח את הצוות שלו מול הפנים שלו, פתאום יוצא זרם בועות רצחני שמחסל את סלאגמה!
קראבי למד קרן בועות![/QUOTE]
אני אומר לקרבי" גדול למדת קרן בועות והצלחת להביס את סלגמה.כול הכבוד לך.עכשיו בוא נחור אל השאר לאכול תאוכל שלנו ". אני חוזר עם קרבי שאר הפוקימונים שלו ומגיש לו גרגר אורן
-
[QUOTE=KillerBee;1152332]לי
אתה יודע אתה גם צריך לאכול...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לקרבי ומתחיל להרגיש סחרחורת אתה רואה את קרבי נלחם בסלגמה למרות שאמרת לו לא לפגוע בפוקימוני אש בלי רשותך ושהוא רואה אותך הוא מפנה אליך את הגב הסחרחורת שלך מתחיל להתעצם ואתה נופל על הברכיים... קרבי קולט את זה ומוציא מהתיק שלך עוד גרגר ומביא לך אותו עם הצבת...
רין
תנסי יותר להשקיע בתגובות שלך את קיבלת "פרס"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את זורקת על בוויזל קילרבול והוא מתנדנד פעמיים ויוצא החוצה
גלעד
מאנצ'לאקס מנסה שבירת לבנים על המכשיר אבל קרבי צובט לו את הייד ומעיף אותו על עץ...
קרבי שלך שעצבני על השני בגלל שהעיף את חברו ומרוב העצבנות הוא מתחיל להתקשות, קראבי למד התקשות! קראבי השני מנסה לתפוס אותו אבל היד שלו עפה מההתקשות החדשה שלמד ואז מחסל את קראבי השני בבועות איימתניות[/QUOTE]
" באסה. דווקא רציתי לתפוס בוויזל , " אומר בעצב ואלך לפיקאצ'ו ואומר לו :
" אתה הפיקאצ'ו של קאצ'ם? "
-
לי
קרבי לא רוצה לאכול יותר, הוא מלא...
אתם חוזרים אל השאר ומגלי שהתקיפה אותם חבורה של סלאגמות מטורפים
קרבו מוכן לקרב, אתם רואים את קבאצ'ו שרוע על הרצפה מחוסר הכרה ופצוע, כה פצוע הדוב המסכן והאומלל!
רין
את מחפשת את פיקאצ'ו אבל לא מוצאת אותו, את עוברת לאיפה שהפיקאצ'ו הלך ורואה שיש לידו שני אנשים עם חליפות שחורות ומשקפיים מוזרים...
"אז שוב הורדת את המכשיר הזה פיקאצ'ו!" והוא מתחיל לחשמל אותם "חה חה יש לנו חליפות גומי! אתה לא תעשה לנו כלום" הם אומרים ומקרפים לפיקאצ'ו מכשיר מתכתי כמו שראית קודם!
מה תעשי? תתני להם לקחת את פיקאצ'ו שנית?
גלעד
אתה רואה שלכל הפוקמונים באזור יש מכשיר כזה וטריקו מעיף את הפוקימונים שלך מעליו ותוקף אותם בחבטת זנב שמעיפה את שניהם על עץ קרוב, טריקו מורעל בגלל היכולת המיוחדת של הנידורן שלך.
טריקו מתרומם ורץ אל הפוקימונים שלך ששרועים על הרצפה
-
[QUOTE=KillerBee;1152430]לי
קרבו מוכן לקרב, אתם רואים את קבאצ'ו שרוע על הרצפה מחוסר הכרה ופצוע, כה פצוע הדוב המסכן והאומלל![/QUOTE]
אני מחזיר מהר את קאבוצ'ו לקילרבול שלו ואז אומר לסאנדיל קרבי ונידרין" סאנדיל נשיכה ותקפת על הסלאגמות.נידרין מתקפת ניקור על הסלאגמות. קרבי קרן בועות חזקה על הסלאגמות.תנקמו על זה שהביסו את קובוצ'ו. קדימה תביסו אותם"
-
לי
תכתוב יותר לאט אני לא מבין מה אתה כותב...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סאנדייל נושך את אחד הסלאגמות ונשרף בפיו למרות שגם הסלגמה לא נראה מאושר...
נידורן משתמש בניקור והקרן שלו עולה באש! היות והוא סוג רעל זה משפיע עליו מאוד אבל קרבי עושה בועות שמכבות את זה...
קראבי מפציץ את כולם בקרן בועות ומסיים את הקרב במכה אחת...
"בלופ בלופ" אומר קראבי לסיום
-
[QUOTE=KillerBee;1152442]לי
תכתוב יותר לאט אני לא מבין מה אתה כותב...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סאנדייל נושך את אחד הסלאגמות ונשרף בפיו למרות שגם הסלגמה לא נראה מאושר...
נידורן משתמש בניקור והקרן שלו עולה באש! היות והוא סוג רעל זה משפיע עליו מאוד אבל קרבי עושה בועות שמכבות את זה...
קראבי מפציץ את כולם בקרן בועות ומסיים את הקרב במכה אחת...
"בלופ בלופ" אומר קראבי לסיום[/QUOTE]
אני אומר לשלושתם" כול הכבוד לכם היתם מעולים. טוב תחזרו לפוכדורים שלכם שם תנוחו לכם". אני מחזיר את שלושתם לפוכדורים שלי. אתחיל לחפש את צ'ימצ'אר שפגשתי מקודם כדי שאוכל ללכוד אותו
-
[QUOTE=KillerBee;1152430]לי
קרבו מוכן לקרב, אתם רואים את קבאצ'ו שרוע על הרצפה מחוסר הכרה ופצוע, כה פצוע הדוב המסכן והאומלל!
רין
את מחפשת את פיקאצ'ו אבל לא מוצאת אותו, את עוברת לאיפה שהפיקאצ'ו הלך ורואה שיש לידו שני אנשים עם חליפות שחורות ומשקפיים מוזרים...
"אז שוב הורדת את המכשיר הזה פיקאצ'ו!" והוא מתחיל לחשמל אותם "חה חה יש לנו חליפות גומי! אתה לא תעשה לנו כלום" הם אומרים ומקרפים לפיקאצ'ו מכשיר מתכתי כמו שראית קודם!
מה תעשי? תתני להם לקחת את פיקאצ'ו שנית?
גלעד
אתה רואה שלכל הפוקמונים באזור יש מכשיר כזה וטריקו מעיף את הפוקימונים שלך מעליו ותוקף אותם בחבטת זנב שמעיפה את שניהם על עץ קרוב, טריקו מורעל בגלל היכולת המיוחדת של הנידורן שלך.
טריקו מתרומם ורץ אל הפוקימונים שלך ששרועים על הרצפה[/QUOTE]
" ... אתם פשוט טיפשים. " אומר להם , ואוציא את הרובה שלי ואת פוצ'ינה . " משאלה אחרונה ? "
-
[QUOTE=KillerBee;1152430]גלעד
טריקו מתרומם ורץ אל הפוקימונים שלך ששרועים על הרצפה[/QUOTE]
לפחות זה לא משפיע כל כך על אירון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אני רץ לבדוק אם הפוקימונים שלי בסדר. אני מקים אותם על הרגליים.
אני מוציא את שאר הפוקימונים שלי, ואני אומר לכולם ללכת ביחד ולנסות להוריד אחד אחד לפוקימונים האלה את המכשירים מהגב, אנימשאיר את אירון איתי.
אני אומר לאירון: "אירון, תשתמש בהצלפת בוץ על טריקו, תנסה להכביד עליו עם הבוץ שיגע בו, ואז תשתמש בהתקלה!"
-
[B][U][SIZE=7][COLOR=red]הודעה חשובה!!!![/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000]כתבתי על תחרות חדשה באשכול "טיזרים" נא ללכת לקרוא על מאפייניה ולאשר שקראתם.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000]תודה, מתיו ראש צוות קילרים[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1152559][B][U][SIZE=7][COLOR=red]הודעה חשובה!!!![/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000]כתבתי על תחרות חדשה באשכול "טיזרים" נא ללכת לקרוא על מאפייניה ולאשר שקראתם.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000]תודה, מתיו ראש צוות קילרים[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/QUOTE]
קראתי. אני מתכוון להשקיע.
-
[QUOTE=KillerBee;1152559][B][U][SIZE=7][COLOR=red]הודעה חשובה!!!![/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000]תודה, מתיו ראש צוות קילרים[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/QUOTE]
פה אמורים להגיד שמאשרים?
טוב מאשר שקראתי
אםם אסור להגיד במשחק תגיד לי ואמחק תהודעה שלי
-
-
לי
אתה מחפש את צ'ימצ'אר באזור ופתאום משהוא קופץ אלייך מאחורה ובגלל שיש לך אינסטינקטים מעולים מהאימונים אתה זז הצידה ישר... ורואה שזה צ'ימצ'אר מנסה לשחק איתך...
אתה זורק עליו קילרבול והוא נלכד ברצון!
אתה הולך קצת קדימה כדי לצאת מהאזור הגופרתי והמצחין ורואה יער מלא בפוקימוני חרק
(צ'ימצ'אר יעודכן בהקדם)
רין
הם מוציאים שוטגאנים ויורים כך ובפוציאנה! "פיקא!" אומר פיקאצ'ו וחוסם את היריה שעמדה לפגוע בפוצ'יאנה במתחיל להשתעל דם היות וזה פגע לו רק בבטן ולא בלב או בראש את יורה באנשים ומחסלת אותם, פיקאצ'ו מרכיב לעצמו מכשיר ליד הפה ומתחיל.... לדבר! "אני עומד למות" הוא אומר בקול של ילד בן 5 שגורם לך לרחם עליו "אבל אני אספר לכם את התוכנית של אש קודם" 'אהח... אהח!...' הוא מתחיל להשתעל דם ואת רואה שמצבו מחמיר
גלעד
זה ארון לא אירון aron לא iron
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ארון מכביד על על טריקו בבוץ ואז מתקיל אותו, טריקו שהוא פוקימון מחושב מאוד מבין שלא ינצח בקרב ורץ להתחבא בעצים העבותים שבאזור, אתה כבר לא תמצא אותו....
אתה שם לב שהפוקימונים שלך הצליחו לתפוס רק באלבאזור קטן אחד ולהוריד לו את המכשיר וכל השאר פשוט ברחו משם...
תומר
אתה הולך לכיוון הפרס ופותח את התיבה שנפלה מהשמיים...
אתה פותח אותה ומוצא תיק יותר גדול מהתיק שלך שתוכל לשאת יותר דברים וגם רובה בתוך מזוודה עם כמה מחסניות לאקדח וכמה מחסניות לרובה החדש... אתה מבחין שהרובה נראה כמו אקדח אבל המחסנית שלו מאורכת יותר... ואתה מבחין שזה G-18 אקדח שיורה בצורה אוטומטית! אתה מסתכל בתיק ורואה בקבוק בנזין עם פתק "זה תיק להמשך המסע שלך והבנזין.... כדי לשרוף את העקבות, נומאר ככה"
-
[quote]תומר
אתה הולך לכיוון הפרס ופותח את התיבה שנפלה מהשמיים...
אתה פותח אותה ומוצא תיק יותר גדול מהתיק שלך שתוכל לשאת יותר דברים וגם רובה בתוך מזוודה עם כמה מחסניות לאקדח וכמה מחסניות לרובה החדש... אתה מבחין שהרובה נראה כמו אקדח אבל המחסנית שלו מאורכת יותר... ואתה מבחין שזה G-18 אקדח שיורה בצורה אוטומטית! אתה מסתכל בתיק ורואה בקבוק בנזין עם פתק "זה תיק להמשך המסע שלך והבנזין.... כדי לשרוף את העקבות, נומאר ככה"[/quote]
"יופי..." אמלמל לעצמי, אשים בנזין על האישה ועל ג'סטין, אוציא את גראוליט' ואפקוד עליו להשתמש בגחלת כדי לשרוף את הבנזין אך ארוץ קודם למקום רחוק כדי שלא אפגע.
-
[QUOTE=KillerBee;1152787]לי
אתה מחפש את צ'ימצ'אר באזור ופתאום משהוא קופץ אלייך מאחורה ובגלל שיש לך אינסטינקטים מעולים מהאימונים אתה זז הצידה ישר... ורואה שזה צ'ימצ'אר מנסה לשחק איתך...
אתה זורק עליו קילרבול והוא נלכד ברצון!
אתה הולך קצת קדימה כדי לצאת מהאזור הגופרתי והמצחין ורואה יער מלא בפוקימוני חרק
(צ'ימצ'אר יעודכן בהקדם)
[/QUOTE]
אני חושב לעצמי'נהדר מקום שבו אוכל לפגוע במלא פוקימוני חרק תמימים עם צ'ימצ'אר שהרגע לכדתי אותו.איזה כיף היה ביער'. אני משיך לכת לעבר היער המלא בחרקים בהנאה רבה מכיון שאני הולך לכסח פוקימוני חרק רבים עם צ'ימצ'אר שלי