-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה צופה בקרב אבל משתעמם,
פתאום אתה רואה את הציפור הירקרקה!
הציפור עפה ומדלגת מעל ראשך,
ולזירות נכנס טום עם עיניים נוצצות ורודף אחריה, אתה מביט בו בליגלוג ולאחר מכן שהציפור יוצאת דרך החלון איפום שלו יוצא אחריה והוא יוצא ועולה למעלה בריצה מטורפת[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1189357][COLOR="Sienna"]עומר
אתה צופה בקרב אבל משתעמם,
פתאום אתה רואה את הציפור הירקרקה!
הציפור עפה ומדלגת מעל ראשך,
ולזירות נכנס טום עם עיניים נוצצות ורודף אחריה, אתה מביט בו בליגלוג ולאחר מכן שהציפור יוצאת דרך החלון איפום שלו יוצא אחריה והוא יוצא ועולה למעלה בריצה מטורפת[/COLOR][/QUOTE]
"הוא אפילו לא שם לב אליי?" אשאל את עצמי בעיצבון. "זהו זה, אני חייב לעזור לו עם הציפור, אולי הוא יפסיק עם השיגעון הזה ויזכר מי אני.." אמלמל ואגש לאן שטום הלך.
בדרך אצעק "מצטער יואב, אני פשוט חייב לברר משהו עם טום.. בהצלחה! וניאו, היה כיף לקלל אותך קצת!" אומר לו בכוונה שיתעצבן.
לא אחכה לשמוע את תגובתו של ניאו ואצא בעקבות טום.
-
[QUOTE=bluemoonight;1188754][COLOR="RoyalBlue"]דור
טפיג מביט סביבו ואתה רואה רק קבוצות סטארלים אל העצים,
פתאום פרצוף מוזר נגלה לך מול העיינים והפחיד אותך, הוא הסתובב והתגלעה כעכביש קטן וירוק, העביש הביט אליך בעיניו הגדולות וירה קורים לראשך שלא נתנו לך לראות, בהנפת יד הזזת את הקורים והבטת אל טפיג שהיה מוכן לקרב, העכביש הקטן היה תלוי אל חוט ושמת לב לעוד כמה קורים שהיו בראשי העצים[/COLOR]
[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/167.png[/IMG][/QUOTE]
אומר לטפיג:״ פוקימון חרק לא ממש יעזור לנו כאן, אני רוצה שיהייה גיוון בסוגים ומכיוון שיש חנו אש, אתה, עשב וקרח, סנובר, צריך לחפש פוקימון מים או חשמל, אבל כל הכבוד לך ששמת לב!״ ואמשיך ללכת ואסרוק את הסביבה. אומר גם לטפיג שימשיך לסרוק את הסביבה בחיופש אחר פוקימוני מים או חשמל.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רודף אחרי טום ורואה אותו מביט בה, "עומר! חיפשתי אותך! היית בקרב אבל היית עסוק! טוב גיליתי מלא דברים אל הציפור הזאת! היא אוהבת פוקג'לי אבל רק ירוקים וורודים! היא בעלת חוש שמיעה טוב, כנראה להיזהר מטורפים! ובנוסף היא קוראת את הרוח קצת אבל החוש ראייה שלה טוב אבל טיפה חלש משאר הציפורים!" קרא טום בהתרגשות, ראית שהמחברת שלו אם יותר מ4 דפים עליה ומלא ציורים יפיפים שלה, אחת שהיא צוללת אחת אל ראש התורן אחת עפה..[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
ספינראק מביט אליכם ועולה על קורו ללמעלה, אתם הולכים והולכים ורואים רק סטארלים קאטרפי ווורמפלים,
אתם ממשיכים ללכת ואתה שוב פעם נהיה רעב!
"יש לי סנדוויץ אם אתה מעוניין!" אמר הנער "דרך אגב מה שמך? שמי דן!" אמר הנער ששמו היה דן כנראה "פיפלאפ!" אמר פיפלאפ והושיט את ידו[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1189371][COLOR="Sienna"]עומר
אתה רודף אחרי טום ורואה אותו מביט בה, "עומר! חיפשתי אותך! היית בקרב אבל היית עסוק! טוב גיליתי מלא דברים אל הציפור הזאת! היא אוהבת פוקג'לי אבל רק ירוקים וורודים! היא בעלת חוש שמיעה טוב, כנראה להיזהר מטורפים! ובנוסף היא קוראת את הרוח קצת אבל החוש ראייה שלה טוב אבל טיפה חלש משאר הציפורים!" קרא טום בהתרגשות, ראית שהמחברת שלו אם יותר מ4 דפים עליה ומלא ציורים יפיפים שלה, אחת שהיא צוללת אחת אל ראש התורן אחת עפה..[/COLOR][/QUOTE]
'חח... האובססיה הזאת...' אצחק בליבי, בזמן שאנסה להיראות רציני מבחוץ. "נחמד! אתה מנסה לתפוס אותה? או רק לצפות?" אשאל אותו ואעמיד פנים שאסתקרן.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"אני לא יכול לתפוס אותה כי הפוקדורים לא מתאימים לפי מה שאמרו" אמר טום"אתתה מבין שאף אחד עדין לא חקר את הציפור הזאת? טוב חוץ מסורה והכל .. אבל יכול להיות שנראה פוקימונים שאף אחד לא ראה! חוץ מסורה וכל זה .. אבל אתה מבין!" אמר טום בהתרגשות והביט אל הציפור, איפום דיג אל החלונות ואל התורן והביט אליה וזינק אל ראשך ואז אל כתפו של טום[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1189385][COLOR="Sienna"]עומר
"אני לא יכול לתפוס אותה כי הפוקדורים לא מתאימים לפי מה שאמרו" אמר טום"אתתה מבין שאף אחד עדין לא חקר את הציפור הזאת? טוב חוץ מסורה והכל .. אבל יכול להיות שנראה פוקימונים שאף אחד לא ראה! חוץ מסורה וכל זה .. אבל אתה מבין!" אמר טום בהתרגשות והביט אל הציפור, איפום דיג אל החלונות ואל התורן והביט אליה וזינק אל ראשך ואז אל כתפו של טום[/COLOR][/QUOTE]
"כן נחמד..." אמלמל "שמעתי שבילית קצת עם אייס נכון? פינפונג והכל אה..?" אשאל אותו, מעוניין במה שקרה.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"בכלל לא! בהתחלה ראינו תציפור ורצינו לשחק פינג פונג אבל הלארביטר שלו לא הסכים! אז אימנתי את אזוריל!
יש לו לארביטר עקשן, אבל הוא כנראה פגע בו לא מעט עם הוא כל כך כועס אליו שאפילו להסתכל לו בעייניים הוא לא מוכן " אמר טום והלך למזוג לו פוקולה והביא גם לך כוס אם פוקולה, שתית קצת וזה ריענן אותך מהחום הנוראי[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1189403][COLOR="Sienna"]עומר
"בכלל לא! בהתחלה ראינו תציפור ורצינו לשחק פינג פונג אבל הלארביטר שלו לא הסכים! אז אימנתי את אזוריל!
יש לו לארביטר עקשן, אבל הוא כנראה פגע בו לא מעט עם הוא כל כך כועס אליו שאפילו להסתכל לו בעייניים הוא לא מוכן " אמר טום והלך למזוג לו פוקולה והביא גם לך כוס אם פוקולה, שתית קצת וזה ריענן אותך מהחום הנוראי[/COLOR][/QUOTE]
"אוי איזה טעים!" אזכר מהפוקולה ששתיתי שספינה הקודמת "יש לזה טעם ממכר!"
"שמעתי שיש בעיות עם הלארביטר שלו, אתה יודע מה קורה עם ראטלס? היא מאוהבת בלארביטר או שהיא בעניין של טריקו?" אשאל אותה, מאוד מסוקרן לתשובה.
'מעניין איפה אייס עכשיועם ראטלס..' אמלמל בליבי.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"אין לי מושג.."מלמל טום "אבל לארביטר כרגע לארביטר עסוק עם אייס " אמר טום, אתם גומרים את הקולה וטום מביט בציפור ומנגב את הזיעה ממצחו "טוב לי חם אני הולך לג'קוזי, אולי אם היה לנו מזל הוא היה קר" אמר טום וירד ללמטה לעבר המעלית שאיפום אל כתפו ונכנס למעלית, מחכה לך[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1189343][COLOR="DarkOliveGreen"]עומר ומייקל
עומר מתבדח אל חשבונו של ניאו ובריאנה מצחקקת קצת "זה שאתה מקנא לא אומר כלום!" אמר ניאו והשתיק את עומר,
"אקנס חפירה! צרמליון להביור!" קרא ניאו, אקנס התחחפר למטה שצארמליון שלח להביור ללמעלה, "פיצ'ו מכת ברק!" קראה בריאנה , שנידורין נכנס מתחת לאדמה פיצ'ו השתמש במכת ברק, פתאום שמת לב לכוח של פיצ'ו ונדהמת, שתי המתקפות פגעו זאת בזאת בחוזקה רבה, ויצרו פיצוץ לא קטן, פיצ'ו עף אבל הצליח להתאושש וצארמליון התאושש בקלות, פתאום בבת אחת יצא נידורין שאקנס סביבו ,עוטף אותו בחוזקה[/COLOR][/QUOTE]
"נידוראן,תשתמש בנשיכה על אקנס כדי להשתחרר ולאחר מכן תשתמש בעוקץ רעל!" אני אורמ בלחץ אדיר לנידוראן,וכאשר הוא משתחרר אני אומר לבריאנה:"בא לך על מכת ברק רעילה?" בחיוך רחב.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה רואה את טום ועומר עוקב אחריו שטום עוקב אחרי ציפור מוזרה וירוקה שאתה בקושי שם לה אליה,
"בכיף" אמרה בריאנה, נידורין השתמש בנשיכה ושלף את שתי שיניו, הוא נשך בחוזקה את אקנס שהרפה ממנו קצת אבל עורו של אקנס היה קשה, נידורין השתחרר במהירות ורץ אל ארבע לעבר פיצ'ו, הוא יצר עוקץ רעל קטן וסגלגל מופו ושלח אותו לעב צארמליון "פריקה!" קראה בריאנה ופיצ'ו שלח מכת ברק שהסתובבה סביב העוקץ רעל
"גם אתם !" קרא ניאו, שני הפוקימונים של ניאו חיכו אותו ושלחו עוקץ רעל ומסביבו אש, העוקץ בער במהירות אבל נידורין הספיק לחפור למטה, שתי העוקצים התנגשו ויצרו פיצוץ חזק שהעיף את פיצ'ו אקנס וצארמליון לרצפה ונידורין נפגע למטה, נידורין מהר חשב והתחיל לחפור "צארמליון להביור! אקנס ניב רעל!" קרא ניאו, צארמליון שלח להביור לתוך הבור שנידורין יצא משם במהירות אבל קיבל מכה חזקה בגבו, "פיצ'ו מכת ברק!" קראה בריאנה פיצ'ו רץ לעבר אקנס ועצר , הוא נפגע אבל ניסה להחתמק ולכן לא ננשך אלה נפגע מהשן עצמה, הוא שלח מכת ברק חזקה שחישמלה את אקנס, אבל היה מורעל[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1189494][COLOR="Green"]מייקל
אתה רואה את טום ועומר עוקב אחריו שטום עוקב אחרי ציפור מוזרה וירוקה שאתה בקושי שם לה אליה,
"בכיף" אמרה בריאנה, נידורין השתמש בנשיכה ושלף את שתי שיניו, הוא נשך בחוזקה את אקנס שהרפה ממנו קצת אבל עורו של אקנס היה קשה, נידורין השתחרר במהירות ורץ אל ארבע לעבר פיצ'ו, הוא יצר עוקץ רעל קטן וסגלגל מופו ושלח אותו לעב צארמליון "פריקה!" קראה בריאנה ופיצ'ו שלח מכת ברק שהסתובבה סביב העוקץ רעל
"גם אתם !" קרא ניאו, שני הפוקימונים של ניאו חיכו אותו ושלחו עוקץ רעל ומסביבו אש, העוקץ בער במהירות אבל נידורין הספיק לחפור למטה, שתי העוקצים התנגשו ויצרו פיצוץ חזק שהעיף את פיצ'ו אקנס וצארמליון לרצפה ונידורין נפגע למטה, נידורין מהר חשב והתחיל לחפור "צארמליון להביור! אקנס ניב רעל!" קרא ניאו, צארמליון שלח להביור לתוך הבור שנידורין יצא משם במהירות אבל קיבל מכה חזקה בגבו, "פיצ'ו מכת ברק!" קראה בריאנה פיצ'ו רץ לעבר אקנס ועצר , הוא נפגע אבל ניסה להחתמק ולכן לא ננשך אלה נפגע מהשן עצמה, הוא שלח מכת ברק חזקה שחישמלה את אקנס, אבל היה מורעל[/COLOR][/QUOTE]
"אל תוותר נידוראן! אתה מעולה בינתיים! תשתמש בעוקץ רעל פעם נוספת ואז תתכדרר ותנסה להשתמש בגלגול!" אני צועק אל נידוראן בחיוך ואז אומר לבריאנה:"מה שלא יהיה,אסור לנו לתת להם להשהות בבור יורת מדי זמן.לניאו יש אסטרטגיה מעולה בשביל,הוא כמעט חיסל את הפוקימונים של עומר ככה." אני אומר לה בטון רציני.
-
[COLOR="Green"]יואב
הייתי שמחה מאוד אם תירשם למתפי השני
~~~~
נידוראן יוצא מין הבור ומשתמש בעוקץ רעל "עוקץ רעל!" קרא ניאו, שני העוקצי רעל מתנגשים אבל שני הפוקימונים בקושי מועלים כי הם רעל בעצמם,
לעומת זאת פיצ'ו וצארמליון מורעלים ונפגעים, הם ממשיכים במכות ברק ולהביורים אדירים, פתאום הלהביור פוגע בנידורין ועיף אותו אל הקיר "קדימה פיצ'ו! עכשיו זנב ברזל!" קראה בריאנה "אקנס מכת גוגלת !" קרא ניאו, שני הפוקימונים פגעו זה בזה והועפו לעבר האדמה ,נידורין לא במצב טוב "אני אומרת צריך לעשות הגנה והתקפה, ואת אחד מהם להתמקם יותר" אמרה בריאנה בשקט לך[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1189505][COLOR="Green"]יואב
הייתי שמחה מאוד אם תירשם למתפי השני
~~~~
נידוראן יוצא מין הבור ומשתמש בעוקץ רעל "עוקץ רעל!" קרא ניאו, שני העוקצי רעל מתנגשים אבל שני הפוקימונים בקושי מועלים כי הם רעל בעצמם,
לעומת זאת פיצ'ו וצארמליון מורעלים ונפגעים, הם ממשיכים במכות ברק ולהביורים אדירים, פתאום הלהביור פוגע בנידורין ועיף אותו אל הקיר "קדימה פיצ'ו! עכשיו זנב ברזל!" קראה בריאנה "אקנס מכת גוגלת !" קרא ניאו, שני הפוקימונים פגעו זה בזה והועפו לעבר האדמה ,נידורין לא במצב טוב "אני אומרת צריך לעשות הגנה והתקפה, ואת אחד מהם להתמקם יותר" אמרה בריאנה בשקט לך[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,פיצ'ו יותר מהיר אז לדעתי זה רעיון טוב שהוא יתקוף. נידוראן גם מחוסן נגד רעל,אז הוא יהיה מגן." אני לוחש לה בחזרה ואז אומר לנידוראן:"נידוראן,בוא לפה שנייה. אני אומר וכשהוא מתקרב אני לוחש לו את התוכנית.
-
[QUOTE=bluemoonight;1189371][COLOR="Sienna"]עומר
אתה רודף אחרי טום ורואה אותו מביט בה, "עומר! חיפשתי אותך! היית בקרב אבל היית עסוק! טוב גיליתי מלא דברים אל הציפור הזאת! היא אוהבת פוקג'לי אבל רק ירוקים וורודים! היא בעלת חוש שמיעה טוב, כנראה להיזהר מטורפים! ובנוסף היא קוראת את הרוח קצת אבל החוש ראייה שלה טוב אבל טיפה חלש משאר הציפורים!" קרא טום בהתרגשות, ראית שהמחברת שלו אם יותר מ4 דפים עליה ומלא ציורים יפיפים שלה, אחת שהיא צוללת אחת אל ראש התורן אחת עפה..[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
ספינראק מביט אליכם ועולה על קורו ללמעלה, אתם הולכים והולכים ורואים רק סטארלים קאטרפי ווורמפלים,
אתם ממשיכים ללכת ואתה שוב פעם נהיה רעב!
"יש לי סנדוויץ אם אתה מעוניין!" אמר הנער "דרך אגב מה שמך? שמי דן!" אמר הנער ששמו היה דן כנראה "פיפלאפ!" אמר פיפלאפ והושיט את ידו[/COLOR][/QUOTE]
אלחץ את ידו ואומר:״ אני דור״ ואז אוסיף:״ איזה פוקימונים יש לך? לי יש טפיג וסנובר״ אוציא את סנובר מהפוקדור . ואז אומר לו:״ אשמח לסנדוויץ׳ תודה רבה.״
-
[QUOTE=bluemoonight;1189421][COLOR="Sienna"]עומר
"אין לי מושג.."מלמל טום "אבל לארביטר כרגע לארביטר עסוק עם אייס " אמר טום, אתם גומרים את הקולה וטום מביט בציפור ומנגב את הזיעה ממצחו "טוב לי חם אני הולך לג'קוזי, אולי אם היה לנו מזל הוא היה קר" אמר טום וירד ללמטה לעבר המעלית שאיפום אל כתפו ונכנס למעלית, מחכה לך[/COLOR][/QUOTE]
"לא אין לי כוח לג'קוזי.." אדחה את בקשתו "אבל יש לי חשק לקרב.. רוצה אחד? ממש בא לי קרב חוזר, הפעם אני אנצח!" אומר לו בתחרותיות ואחכה לתגובתו.
~~~
איך הוא יודע? XD
[QUOTE]"אל תוותר נידוראן! אתה מעולה בינתיים! תשתמש בעוקץ רעל פעם נוספת ואז תתכדרר ותנסה להשתמש בגלגול!" אני צועק אל נידוראן בחיוך ואז אומר לבריאנה:"מה שלא יהיה,אסור לנו לתת להם להשהות בבור יורת מדי זמן.לניאו יש אסטרטגיה מעולה בשביל,[B]הוא כמעט חיסל את הפוקימונים של עומר ככה." [/B]אני אומר לה בטון רציני. [/QUOTE]
-
[quote=bluemoonight;1187686][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מביט איך איווי חובט ואיפום חובטים כיאלו זה משחק ילדים, אזוריל, שנראת קצת חדשה בתחום הזה, ובכלל צעירה, לא בעלת שיווי משקל רב וטום כל הזמן עוזר לה, לאחר כמה חבטות של טום אזוריל מצאה את שיווי המשקל וחבטה בזנבה הענק בעוצמה, איווי ואיפום שלא היו מוכנים לזה פיספסו אבל איפום זינק לקיר ומהקיר לכדור וחבט, "יפה איפום! וגם את אזוריל! ואיווי!" שיבח טום אותם, לאחר מכן המשיך בכמה חבטות והפסיק את המשחק, ראית שפוציאנה מביט בכדור אם לשון בחוץ ועוקב אחריו, טום המשיך את המשחק לאחר שארבעתם שתו והיה חמש דקות של מנוחה וזרק את הכדור בחבטה, בתנועה מהירה קפץ פוצאינה אל השולחן ותפס את הכדור בפיו,לקח אותו למתחת לשולחן והתחיל ללעוס אותו בשקט[/COLOR][/quote]
אזחל אל פוצ'יאנה ואשאל "אתה רוצה לשחק?"
-
[QUOTE=bluemoonight;1187680]א[COLOR="Red"]יתי
אתה רואה שכולם נרגעים וצרמנדר אפילו מושיט את ידו לעבר ריאולו שלוחץ את ידו ומחייך ומנגב את הדמעות,
אתה מביט בהם בחיוך רחב סקיטי מביטה אל שקית הקרח שליד זנבו של צרמנדר מתחילה לנמוס ושולחת קרן דקיקה לעברה ומקפיאה אותה במהירות, אתם עולים ללמעלה ומחפשים את הציפור ומוציאם כמה וויגלים רחוקים מאוד שמשום מה לא מתקרבים לאזור וציפור ירוקה קטנה שיכול להיות שהיא ה[B]צ'יפיפ[/B] הזאת[/COLOR]
"זאת צ'יפופ?" אשאל את עצמי.
"היא תוכל לעזור לי במכון העשב אם אתפוס אותה!" אומר לעצמי בשמחה ואשרוק שריקה חזקה כדי שתסתכל עלי.
"יוהו, צ'יפופ! בואי לפה!" אצעק אליה ובינתיים אחפש אוכל פוקימונים בתיק שלי.
[
-
[COLOR="Green"]מייקל
בריאנה מסכימה וגם נידורין, נידורין ופיצ'ו חייכו פיצ'ו ונידורין התקרבו והביטו אליכם חיכו להוראות, נידורין נימהר ושלח עוקץ רעל "פיצ'ו צא בזריזות!" קראה בריאנה, "צרמליון תשתמש בלהביור לעבר פיצ'ו ואקנס עוקץ רעל!" קרא ניאו, אקנס יצר עוקץ רעל ושלח אותו בינתיים שצרמליון שלח להביור ממנו פיצ'ו התחמק "פיצ'ו עכשיו, תחמוק ותשתמש במכת ברק!" קראה בריאנה, פיצ'ו התשמש במכת ברק שהתפצלה, אחת פגעה באקנס והשניה בעוקץ רעל שלך, מה שנתן לו עוצמה, העוקץ רעל פוצץ תעוקץ רעל של אקנס במהירות רבה ושעט לעבר צארמליון "צרמליון עכשיו תשתמש בזעם!" קרא ניאו , צארמליון התחיל לכעוס במהירות רבה ונפגע מהעוקץ רעל אבל העיף אותו באגרוף "חניקה אנקס ! זעם צארמליון!" קרא ניאו, שני הפוקימונים שעטו לעבר נידורין ופיצ'ו המבוהלים[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
"לי יש את פיפלאפ את הוטהוט ופוקימון שקיבלתי מהבית - פצ'יריסו " אמר דן, והוציא סנדוויץ מתיקו , הוא חילק אותו לשניים והביא חצי לך, לאחר מכן הוציא קופסא קטנה והוציא ממנה 3 פאפינים וורדרדים וטריים, ושלף 2פוקידורים בוהקים.
משני הפוקדורים יצא ינשוף קטן אם עיינים גדולות ואדומות, וכמו גבות מוזרות ושחורות כאלה, הוא היה חום וקטן וניתר אל רגליו,
השני או יותר נכון השנייה היתה שנאית קטנה ולבנה, אם זנב ענק, שתי עיגולים צהובים אל לחייה , אוזנייה הגדולות בצבע תכלת ופס על גבה ולאורך זנבה שממנו יצאו שלשו קפיצים כאלה בצבע תכלת, הוא זרק לכל אחד מהם, לפיפלאפ ולשני הפוקימונים האחרים שהיו הוט הוט ופצ'יריסו פאפין עסיסי ונגס בכריך שלו, בזמן שהפוקימונים שלו אכלו בשקיקה את הפאפין הוורדרד
[/COLOR]
[IMG]http://www.2all.co.il/web/Sites/nogaagon/86748_(1).png[/IMG][IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/es.pokemon/images/a/a5/Hoothoot_Pt.png[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
יש לו כוחות מיוחדים.. לקרוא בנוד
~~~~
"שהיה" אמר עומר ויצא מין המעלית והלך לאזור הקרבות יחד איתך, ראיתם מלא זירות ובסוף איתרתם אחת ריקה " איזה פוקימון אתה בוחר?" אמר עומר והלך לקצה השני של הזירה, שהוא מביט אל שני הפוקדורים שלו ואיפום שעל כתפו[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
פוצאינה הנהן לשלילה ולעס את הכדור, יצאת החוצה והבטת אליהם שהמשיכו לשחק, הרגשת לא שייך, מחשבות רבות צצו בראשך, והייתה לך הרגשה רעה, שלא היית בטוח אל הספינה הזאת, מלא מחשבות היו בראשך, למה לארביטר כועס אליך? אל פוצאינה שגילה יחס מיוחד, אל ראלטס שנהיתה שקטה כל כך, אל הצ'יפיפ הזאת, אל מייקל ריקי ובריאנה, אל טום ובמיוחד אל סורה, ידעת שמשהו לא הגיוני בסיפור, אבל לא ידעת מה[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הצ'יפיפ הביטה אליך אבל נשארה במקומך, אתה מחפש אוכל פוקימונים ומוצא פוקג'לי וורדרד שנשארוזרקת לאוויר, הפוקג'לי עף גבוהה והתחיל לנחות לעבר הים, בידיוק לפני שנגע בים הצ'יפיפ צללה ותפסה אותו, לועסת אותו בשקיקה.[/COLOR]
-
[quote]דניס
פוצאינה הנהן לשלילה ולעס את הכדור, יצאת החוצה והבטת אליהם שהמשיכו לשחק, הרגשת לא שייך, מחשבות רבות צצו בראשך, והייתה לך הרגשה רעה, שלא היית בטוח אל הספינה הזאת, מלא מחשבות היו בראשך, למה לארביטר כועס אליך? אל פוצאינה שגילה יחס מיוחד, אל ראלטס שנהיתה שקטה כל כך, אל הצ'יפיפ הזאת, אל מייקל ריקי ובריאנה, אל טום ובמיוחד אל סורה, ידעת שמשהו לא הגיוני בסיפור, אבל לא ידעת מה[/quote]
'כי סורה היא מה שמסריח!' אצעק לעצמי במחשבותיי 'היא בצוות דארקנס!'
-
[QUOTE=bluemoonight;1195037][COLOR="Green"]מייקל
בריאנה מסכימה וגם נידורין, נידורין ופיצ'ו חייכו פיצ'ו ונידורין התקרבו והביטו אליכם חיכו להוראות, נידורין נימהר ושלח עוקץ רעל "פיצ'ו צא בזריזות!" קראה בריאנה, "צרמליון תשתמש בלהביור לעבר פיצ'ו ואקנס עוקץ רעל!" קרא ניאו, אקנס יצר עוקץ רעל ושלח אותו בינתיים שצרמליון שלח להביור ממנו פיצ'ו התחמק "פיצ'ו עכשיו, תחמוק ותשתמש במכת ברק!" קראה בריאנה, פיצ'ו התשמש במכת ברק שהתפצלה, אחת פגעה באקנס והשניה בעוקץ רעל שלך, מה שנתן לו עוצמה, העוקץ רעל פוצץ תעוקץ רעל של אקנס במהירות רבה ושעט לעבר צארמליון "צרמליון עכשיו תשתמש בזעם!" קרא ניאו , צארמליון התחיל לכעוס במהירות רבה ונפגע מהעוקץ רעל אבל העיף אותו באגרוף "חניקה אנקס ! זעם צארמליון!" קרא ניאו, שני הפוקימונים שעטו לעבר נידורין ופיצ'ו המבוהלים[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,את מכירה אסטרטגיה שנקראת מגן התקפי? אם לא,זה הולך ככה: בינתיים,תורי את לפיצ'ו להתמש בבלימה או בכל מתקפה פיזית אחרת,ותורי עליו להתמש במתקפת טווח משולבת עם המתקפה הפיזית כשהוא מגיע לטווח של בערך 10 מטר." אני לוחש לבריאנה ואז מורה לנידוראן:"נידוראן,מתקפת קרן על אקנס וכשאתה מגיע לטווח של 10 מטר תתחיל לשלוח לעברו גם עוקץ רעל"! אני אורמ בהתלהבות ומקווה שהאסטרטגיה שלי תעבוד.
-
[QUOTE][COLOR=#a0522d]עומר
יש לו כוחות מיוחדים.. לקרוא בנוד
~~~~
"שהיה" אמר עומר ויצא מין המעלית והלך לאזור הקרבות יחד איתך, ראיתם מלא זירות ובסוף איתרתם אחת ריקה " איזה פוקימון אתה בוחר?" אמר עומר והלך לקצה השני של הזירה, שהוא מביט אל שני הפוקדורים שלו ואיפום שעל כתפו[/COLOR][/QUOTE]
XD
~~~
"אממ.. טריקו!" אמלמל בחיוך ואוציא את הפוכדור של טריקו "טריקו, צא!" אוציא את טריקו ואתלבט לעצמי. "אחרי זה נעשה עוד קרב או שלא?" אשאל אותו בתקווה שיסכים.
-
[COLOR="Olive"]דניס
אתה לא קולט... סורה לא הבעיה! למה לשלוח מגן שאין מי שיתקוף?
~~~~
אתה חושב טיפה וכולם מביטים אליך ואתה שותק במבוכה, אתה חושב אל זה ונזכר בקולו של עדן, אתה מרגיש צרוך להתייעץ עם מישהו, למרות שהמישהו היחידי שיענה לך אל התשובות זה סורה[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
"אוקי פיצ'ו מכת ברק ובלימה!" קראה בריאנה, שני הפוקימונים רצו ועצרו בבת אחת ושלחו את המתקפות, מהם צארמליון ואקנס התחמקו במהרה, אקנס התחיל להתעטף סביב פיצ'ו וצארמליון העיף את נידורין לקיר באגרוף, פיצ'ו חישמל את אקנס והתחשמל, אקנס נראה מחושמל ופגוע, נידורין גם פצוע, וצארמליון גם וגם פיצ'ו, ידעת שמישהו חייב לסיים את הקרב[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אחר כך לנוח" אמר טום "אני עייף" אמר ופיהק, "אוקי איווי , לקרב! " קרא טום והוציא את איווי, שיצא בנחישות לקרב , "איווי מתקפת חול!" קרא טום, איווי העיף בזנבו ורגליו חול, מה שלא איפשר לטריקו לראות, "נשיכה!" קרא טום, לא ראית כלום אבל שמעת צעקה, ראית שהחול מתפזר ושאיווי נפגע מזנב ברזל של טריקו, לא האמנת כמה יכולות יש לטריקו שלך, לא הכרת אותו[/COLOR]
-
[quote]דניס
אתה לא קולט... סורה לא הבעיה! למה לשלוח מגן שאין מי שיתקוף?
~~~~
אתה חושב טיפה וכולם מביטים אליך ואתה שותק במבוכה, אתה חושב אל זה ונזכר בקולו של עדן, אתה מרגיש צרוך להתייעץ עם מישהו, למרות שהמישהו היחידי שיענה לך אל התשובות זה סורה[/quote]
מי זה כולם?
---
אלך אל סורה ואגיד ''אני צריך תשובות, את האמת ורק את האמת''
-
[QUOTE=bluemoonight;1195053][COLOR="Olive"]
[COLOR="Green"]מייקל
"אוקי פיצ'ו מכת ברק ובלימה!" קראה בריאנה, שני הפוקימונים רצו ועצרו בבת אחת ושלחו את המתקפות, מהם צארמליון ואקנס התחמקו במהרה, אקנס התחיל להתעטף סביב פיצ'ו וצארמליון העיף את נידורין לקיר באגרוף, פיצ'ו חישמל את אקנס והתחשמל, אקנס נראה מחושמל ופגוע, נידורין גם פצוע, וצארמליון גם וגם פיצ'ו, ידעת שמישהו חייב לסיים את הקרב[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי נידוראן,עוקץ רעל על צ'ארמיליון! בכל הכוח!" אני צועק לנידוראן בנחישות ומקווה לנצח בקרב הזה.
-
"אחר כך לנוח" אמר טום "אני עייף" אמר ופיהק, "אוקי איווי , לקרב! " קרא טום והוציא את איווי, שיצא בנחישות לקרב , "איווי מתקפת חול!" קרא טום, איווי העיף בזנבו ורגליו חול, מה שלא איפשר לטריקו לראות, "נשיכה!" קרא טום, לא ראית כלום אבל שמעת צעקה, ראית שהחול מתפזר ושאיווי נפגע מזנב ברזל של טריקו, לא האמנת כמה יכולות יש לטריקו שלך, לא הכרת אותו[/COLOR][/QUOTE]
"וואו!" אתלהב. "עכשיו, זריזות ויריית זרעים!" אפקוד עליו ואצביע על איווי.. 'בחיי, טריקו ממש טוב!' אומר מבולבל, לא יודע איך להגיב.
-
[COLOR="Olive"]דניס
כל האנשים שהיו בחדר,
אתה הולך לעבר סורה ושומע קולות
"אני חושבת שזה הוא, אבל המאמן לא יודע, אתה בטוח שהמידע נכון?" אמר קל שהתברר כסורה, הצצת לדלת וראית נער רגיל, לבוש בבגדים הצבע תכלת וכובע אדום עם שער חום וקצר, אבל ידעת שהוא נראה רגיל, מידי, ידעת שהוא משהו שדומה לסורה, "מישהו מציץ לנו" אמרה סורה ופתחה את הדלת, ונפלת ממנה , שני עייניים חומות ננעצו בך, עייניים דומות מידי[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
נידורין בא לשלוח אבל פתאום נשמע ציפצוף קל, הציפצוף נשמע משעונו של ניאו שהיה מתחת לשרוולו, "טוב אין לי זמן ללוזרים אבל אולי למדתם משהו שיועיל לכם בחיכם העלובים" אמר ניאו והחזיר את הפוקימונים שלו, והלך, יחד אם קבוצתו "איזה פחדן!" קראה בריאנה והביטה אליך בעוד שניאו יצא מהאולם הענק[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
טריקו התחיל לרוץ לעבר איווי ושלח קליע זרעים "תחמוק!" קרא טום, אך לשווא, איווי היה פגוע ונפגע מחלק מהקליעי זרעים, טריקו שלח עוד כמה אבל טום מיהר וקרא" מהר איווי! כדור צל!" איוי שלח כדור צל שהתפוצץ בקליעי זרעים, איווי התאמץ לא מעט וטריקו נראה לחלוטין שליו, ומיסתורי כתמיד "וואו הטריקו שלך חזק! אפילו שהוא זוהר! מאיפה הוא?" קרא טום, והבטת אליו, פתאום טריקו נראה, חזק מידי, מיסתורי מידי, זר מידי[/COLOR]
-
טריקו התחיל לרוץ לעבר איווי ושלח קליע זרעים "תחמוק!" קרא טום, אך לשווא, איווי היה פגוע ונפגע מחלק מהקליעי זרעים, טריקו שלח עוד כמה אבל טום מיהר וקרא" מהר איווי! כדור צל!" איוי שלח כדור צל שהתפוצץ בקליעי זרעים, איווי התאמץ לא מעט וטריקו נראה לחלוטין שליו, ומיסתורי כתמיד "וואו הטריקו שלך חזק! אפילו שהוא זוהר! מאיפה הוא?" קרא טום, והבטת אליו, פתאום טריקו נראה, חזק מידי, מיסתורי מידי, זר מידי[/COLOR][/QUOTE]
אסתכל עליו בפה פעור "וואו!" אצעק. "טריקו, אתה פשוט.. מדהים!" אקרא בשימחה. אז אתאושש קצת ואחזור לשגרה. "זנב ברזל!" אפקוד עליו.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
טריקו מביט אליך בחיוך, הוא יוצא בזנב ברזל וטוום מביט אליו שנייה ואז אל איווי "אני חושב שנעצור, לדעתי יש משהו לא קגיל בטריקו שלך, או שהוא איזה טריקו שקיבל אבן נצח או שהוא פשוט מאומן יותר מידי, כי הוא חזק מאוד יחסית לטריקו, אפילו לזוהר" אמר טום וטריקו עצר את זנב הברזל ואז לאיווי לקום[/COLOR]
-
[quote]דניס
כל האנשים שהיו בחדר,
אתה הולך לעבר סורה ושומע קולות
"אני חושבת שזה הוא, אבל המאמן לא יודע, אתה בטוח שהמידע נכון?" אמר קל שהתברר כסורה, הצצת לדלת וראית נער רגיל, לבוש בבגדים הצבע תכלת וכובע אדום עם שער חום וקצר, אבל ידעת שהוא נראה רגיל, מידי, ידעת שהוא משהו שדומה לסורה, "מישהו מציץ לנו" אמרה סורה ופתחה את הדלת, ונפלת ממנה , שני עייניים חומות ננעצו בך, עייניים דומות מידי[/quote]''מה לעזאזל?'' אפלוט ואנסה להבין במה מדובר ''את מדארקנס?''
-
[COLOR="Olive"]דניס
"מה אמרתי לך, לא מפסיקים, תקשיב לי , אני לא מדארקנס! עכשיו למה צוטת?" אמרה סורה שהנער השני עזר לך לקום, פתאום הבטת אל שניהם, שנראו דומים למידי בפרצוף,הבטת אליה, ואליו, ולא ידעת מה להגיד, פוציאנה היה בצד הדלת וראלטס ולארביטר כבר חזרו לפוקדור, פתאום תנודה מסוימת של הסירה העיפה אותך שוב לריצפה, ופוציאנה אליך, כששני הנערים נאחזו בדלת, והבטת, ולא הבנת מה קורה![/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/1.png[/IMG]
-
[QUOTE=bluemoonight;1195103][COLOR="Sienna"]עומר
טריקו מביט אליך בחיוך, הוא יוצא בזנב ברזל וטוום מביט אליו שנייה ואז אל איווי "אני חושב שנעצור, לדעתי יש משהו לא קגיל בטריקו שלך, או שהוא איזה טריקו שקיבל אבן נצח או שהוא פשוט מאומן יותר מידי, כי הוא חזק מאוד יחסית לטריקו, אפילו לזוהר" אמר טום וטריקו עצר את זנב הברזל ואז לאיווי לקום[/COLOR][/QUOTE]
"טוב.." אמלמל ואחזיר את טריקו. 'וואו! אתה ממש מעולה!' אחשוב בשמחה, לא מאמין על בכוח העצום שיש לטריקו. "שינקס, תורך!" אוציא את שינקס. "תורך! תשתמש בטעינה ואז בניצוץ!" אפקוד עליו.
-
[QUOTE=bluemoonight;1195114][COLOR="Olive"]דניס
"מה אמרתי לך, לא מפסיקים, תקשיב לי , אני לא מדארקנס! עכשיו למה צוטת?" אמרה סורה שהנער השני עזר לך לקום, פתאום הבטת אל שניהם, שנראו דומים למידי בפרצוף,הבטת אליה, ואליו, ולא ידעת מה להגיד, פוציאנה היה בצד הדלת וראלטס ולארביטר כבר חזרו לפוקדור, פתאום תנודה מסוימת של הסירה העיפה אותך שוב לריצפה, ופוציאנה אליך, כששני הנערים נאחזו בדלת, והבטת, ולא הבנת מה קורה![/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/1.png[/IMG][/QUOTE]
''מה קורה כאן?!'' אשאל בחוסר אונים ואתפוס את וולף
-
אני יבקש ממכם להישאר עד מאוחר ככל יכולתכם בבקשה
[COLOR="Sienna"]עומר
"לא צריך לבדוק את זה! אבל כרגע עדיף שנלך לחדרים, יש לי תחושה רעה" אמר טום, החזרת את טריקו וכל פוקימוניך היו בפוקדורים שלהם, פתאום תנודה הזיזה תסירה, ואתה וטום נפלתם, טום מהר מאוד החזיר את איווי "צריך להגיע לחדרים!" הוא קרא והביט אליך בפחד[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"דניס רוץ מהר לחדר שלך ותמהר ותארוז הכל , אני ורצה שתהיה בסיפון עוד 5 דקות! הפוקימונים בפוקדור והתיק אליך ארוז הכל! רוץ!" קראה סורה, פתאום הקל שלה נשמע מבוהל, וזה הפתיע אותך, ידעת שמשהו לא טוב קורא, התחלת לרוץ ועלית במהירות לחדרך שוולף אחריך בריצה, עוד תנודה העיפה אותך אל המיטה, חטפת מכה בראש וגם וולף, ידעת שמסוכן לו כאן, וגם לך[/COLOR]
-
[quote]"דניס רוץ מהר לחדר שלך ותמהר ותארוז הכל , אני ורצה שתהיה בסיפון עוד 5 דקות! הפוקימונים בפוקדור והתיק אליך ארוז הכל! רוץ!" קראה סורה, פתאום הקל שלה נשמע מבוהל, וזה הפתיע אותך, ידעת שמשהו לא טוב קורא, התחלת לרוץ ועלית במהירות לחדרך שוולף אחריך בריצה, עוד תנודה העיפה אותך אל המיטה, חטפת מכה בראש וגם וולף, ידעת שמסוכן לו כאן, וגם לך[/quote]
''איפה לארי וליידי?'' אשאל בלחץ, אחזיר אותו לפוקדור וארוץ לסיפון
-
"לא צריך לבדוק את זה! אבל כרגע עדיף שנלך לחדרים, יש לי תחושה רעה" אמר טום, החזרת את טריקו וכל פוקימוניך היו בפוקדורים שלהם, פתאום תנודה הזיזה תסירה, ואתה וטום נפלתם, טום מהר מאוד החזיר את איווי "צריך להגיע לחדרים!" הוא קרא והביט אליך בפחד[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי.. תרגע.." אומר ואכנס לחדר שלי עם טום. אז אוציא את טריקו "מה אתה רוצה לבדוק עליו..?" אשאל מביט על טריקו.
-
[COLOR="Olive"]דניס
אתה רואה שהם בפוקדורים ואתה מחזיר את וולף, אתה אורז הכל בבערך דקה ויורד במהירות ללמטה,
מבוהל אתה רואה אנשים רצים, אנשי סיפון מפנים אותם וכל מיני סירות נמצאות שם, ואנשים עולים לאיהם במהרה, אתה רואה את סורה ותנער שאיתה, לידה עומד סיזור"אוקי שמע, האי במרחק של שעה תעופה ושחייה, קח את סיזור שלי ועוד 2 אנשים ותעוף ותעקוב אחרי האנשם שבמים " אמרה סורה והלכה משם במהירות לתוך הסירה, יחד אם הנער הדומה לה עד מאוד, עוד תנודה הייתה שמת לב למשהו במים, סיזור הביט אליך והבטת אל ריקי ובריאנה שהיו משותקות מאימה והחזיקו בראשן בפחד, ליד כמה סירות מלאות
פתאום ראית את עומר וטום! פוקימון זנראה כטריקו שהיה שלהם הביט אל סורה ורץ אליה, סורה הנהנה והוא הנהן, פתאום הבנתם אל מה הם דיבור, הם דיברו אל הפוקימון של עומר![/COLOR][COLOR="Sienna"]
עומר
עוד קל נשמע ועפתם, הפעם פחדת באמת, עליתם למעלה במהירות , טום חזר אם תיק אל הגב שלו אליך, קול הזהרה ופנוי נשמע, "נא ללכת לסיפון אם תיקים ארוזים ופוקימונים בכיסים לא להיבהל וללכת במהירות אבל בזהירות לסירות" נשמע קול טיפה מבוהל ברמקול, טום עזר לך לארוז והוצאת את טריקו בטיפשות, טריקו הביט אליך ומיד ברח למטה, "נרד גם!" אמר טום ושניכם ירדתם במהירות אחרי טריקו, טריקו ירד למטה וראית אותו מצתרף אל סורה! הוא הנהן אליה והיא אליו ושניהם ירדו אל תחתית הספינה, ראית פתאום סיזור ולידו אייס! מלא אנשים מבוהלים היו שם הוציאו פוקימוני מים והתחילו לשחות, והבטת בו ובטריקו ובטום ולא ידעת מה לעשות[/COLOR]
-
עוד קל נשמע ועפתם, הפעם פחדת באמת, עליתם למעלה במהירות , טום חזר אם תיק אל הגב שלו אליך, קול הזהרה ופנוי נשמע, "נא ללכת לסיפון אם תיקים ארוזים ופוקימונים בכיסים לא להיבהל וללכת במהירות אבל בזהירות לסירות" נשמע קול טיפה מבוהל ברמקול, טום עזר לך לארוז והוצאת את טריקו בטיפשות, טריקו הביט אליך ומיד ברח למטה, "נרד גם!" אמר טום ושניכם ירדתם במהירות אחרי טריקו, טריקו ירד למטה וראית אותו מצתרף אל סורה! הוא הנהן אליה והיא אליו ושניהם ירדו אל תחתית הספינה, ראית פתאום סיזור ולידו אייס! מלא אנשים מבוהלים היו שם הוציאו פוקימוני מים והתחילו לשחות, והבטת בו ובטריקו ובטום ולא ידעת מה לעשות[/COLOR][/QUOTE]
"מה קורה כאן?!" אשאל בתדהמה. אסתכל מסביב "הספינה טובעת! טום, אייס תמלטו!" אצעק להם ואגש לטריקו ולסורה "אני לא יודע מה קורה כאן, אני לא משנה מה, אני בא איתכם!" אצעק בביטחון.
-
[quote]דניס
אתה רואה שהם בפוקדורים ואתה מחזיר את וולף, אתה אורז הכל בבערך דקה ויורד במהירות ללמטה,
מבוהל אתה רואה אנשים רצים, אנשי סיפון מפנים אותם וכל מיני סירות נמצאות שם, ואנשים עולים לאיהם במהרה, אתה רואה את סורה ותנער שאיתה, לידה עומד סיזור"אוקי שמע, האי במרחק של שעה תעופה ושחייה, קח את סיזור שלי ועוד 2 אנשים ותעוף ותעקוב אחרי האנשם שבמים " אמרה סורה והלכה משם במהירות לתוך הסירה, יחד אם הנער הדומה לה עד מאוד, עוד תנודה הייתה שמת לב למשהו במים, סיזור הביט אליך והבטת אל ריקי ובריאנה שהיו משותקות מאימה והחזיקו בראשן בפחד, ליד כמה סירות מלאות
פתאום ראית את עומר וטום! פוקימון זנראה כטריקו שהיה שלהם הביט אל סורה ורץ אליה, סורה הנהנה והוא הנהן, פתאום הבנתם אל מה הם דיבור, הם דיברו אל הפוקימון של עומר![/quote]
לא הייתי איתן בכלל, שיחקתי פינגפונג עם איזה מישהו..
---
אגיד לסיזור לעוף אל המשהו שבמים, אראה מה גודלו ואנסה לזהות מה זה.
'האם הספינה שקעה בגלל זה?' אשאל את עצמי