-
[QUOTE=bluemoonight;1195919][COLOR="Red"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מחזיר את נידורין במהירות ורץ לחדרך, אתה מחזיר את שאר הפוקימנוים במהירות רבה ואורז את הכל במספר דוקת, אתה הולך במסדרון ורואה את כל המאמנים הלחוצים גם שם וקצת נהיה לך צפוף אבל אתה מצליח להגיע אל המעלית ולהצטופף גם בה, אתה יורד למטה במהירות ורואה מלא סירות הצלה , ובריאנה באחת מהם קוראת לך לבוא.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אני בא בריאנה!" אני קורא בקול ורץ אל הסירה שבה בריאנה נמצאת. כשאני מגיע לשם אני מתיישב ליד בריאנה ופונה להסתכל במים,אולי אמצא פוקימונים יפים.
-
[COLOR="Olive"]דניס
"עוד כ5 דקות" ענתה לך סורה, הבטת אל שני הפוקימונים המוזרים האלה שניקו את החול והבטת אל החול הזהוב, שנראה כל כך"טהור" הבטת אל השביל והבטת אל היער,
"תחזרי הנה פארליט!" נשמע קול של ילדה, ראית חתולה קטנה וחומה אם כל מיני כתמים כתומים הגופה וזנב ארוך ובקצו להבה קטנה, היא התחילה לרוץ אל החוף ומאחוריה ילדה קטנה,בעלת שמלה אפורה ירוקה ושער חום, הילדה רצה אחרי החתולה ומעדה בגלל אבן אל החול הזהוב.[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/60002711.png[/IMG][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/k3zlvmnqw4nz.bmp[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל ללמטה ורואה מה גרם לספינה להתחיל לשקוע, היו שם דגים אפורים וכחולים וגדולים, פיהם היה כמו מסור והם ניסרו את הספינה ממש, תקפו אותה וגרמו לה לזוז בתנודות מפחידות, וכך לגרום לה לשקוע, הבטת אליהם באימה, ידעת שאיתם- אתה לא תרצה לצלול, בריאנה גם הביטה אליהם יחד אם עוד כמה מאמנים , והביטה אליך אם פחד בעיניה[/COLOR][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/yydqtmz3y0kz.bmp[/IMG]
-
[QUOTE=bluemoonight;1195948][COLOR="Olive"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל ללמטה ורואה מה גרם לספינה להתחיל לשקוע, היו שם דגים אפורים וכחולים וגדולים, פיהם היה כמו מסור והם ניסרו את הספינה ממש, תקפו אותה וגרמו לה לזוז בתנודות מפחידות, וכך לגרום לה לשקוע, הבטת אליהם באימה, ידעת שאיתם- אתה לא תרצה לצלול, בריאנה גם הביטה אליהם יחד אם עוד כמה מאמנים , והביטה אליך אם פחד בעיניה[/COLOR][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/yydqtmz3y0kz.bmp[/IMG][/QUOTE]
"לא השותפים האידאלים לצלילה,הא בריאנה? הם מנצחים במבחן דג הפחד אפילו את שארפידו"אני שואל את בריאנה בחיוך ו8פונה להסתכל שוב ביצורים המוזרים.
-
[QUOTE=bluemoonight;1195948][COLOR="Olive"]דניס
"עוד כ5 דקות" ענתה לך סורה, הבטת אל שני הפוקימונים המוזרים האלה שניקו את החול והבטת אל החול הזהוב, שנראה כל כך"טהור" הבטת אל השביל והבטת אל היער,
"תחזרי הנה פארליט!" נשמע קול של ילדה, ראית חתולה קטנה וחומה אם כל מיני כתמים כתומים הגופה וזנב ארוך ובקצו להבה קטנה, היא התחילה לרוץ אל החוף ומאחוריה ילדה קטנה,בעלת שמלה אפורה ירוקה ושער חום, הילדה רצה אחרי החתולה ומעדה בגלל אבן אל החול הזהוב.[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/60002711.png[/IMG][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/k3zlvmnqw4nz.bmp[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל ללמטה ורואה מה גרם לספינה להתחיל לשקוע, היו שם דגים אפורים וכחולים וגדולים, פיהם היה כמו מסור והם ניסרו את הספינה ממש, תקפו אותה וגרמו לה לזוז בתנודות מפחידות, וכך לגרום לה לשקוע, הבטת אליהם באימה, ידעת שאיתם- אתה לא תרצה לצלול, בריאנה גם הביטה אליהם יחד אם עוד כמה מאמנים , והביטה אליך אם פחד בעיניה[/COLOR][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/yydqtmz3y0kz.bmp[/IMG][/QUOTE]
''היי'' אגיד לה ''אני אייס, איך קוראים לך? מאיפה השגת את הפוקימון הזה?''
-
[COLOR="Green"]מייקל
"כן" אמרה בריאנה בחיוך, הדגים פנו יותר אל המעמקים לבינתיים שהסירה שלכם התרחקה מעט, קול גדול היה מהספינה הענקית, ראית שכולם פונו, ראית גם גרידוס מוג'ימארו סיל סקוורטל ועוד כל מיני פוקימוני מים סוחבים קרש עץ ענק שסחב מלא מזוודות ואוכל ועוד כל מיני דברים, פתאום שמעת קול מים ניתז מאחוריך[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"אני לוסי, אני מהאי, אתה לא? והוא ההתחלתי שלי, אבל טוב.. הוא לא מקשיב לי!" קראה הילדה הצעירה, הבטת לעבר סורה והיא הביטה אליך "לפניכם ואחרי הייתה משלחת של 17 אנשים להתמקם פה, כ5 גברים ו6 נשים, ו4 ילדים ו2 תינוקות, הילדים היו כבר בני 10 -12 והתחילו את המסע שלהם, פה באי, רק אם פוקימונים ההתחלתים של האי שנאספו במיוחד בשבילם, כבר מתחילה להיות פה עיר ושם נגור לזמן הזה, יש פה גם מרכז פוקימונים בית חולים בתים ועוד.." אמרה סורה והבטת בהפתעה אל הילדה שהתעצבנה אל החתולה שליקקה את כפות רגליה לבינתיים.[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1195968][COLOR="Green"]מייקל
"כן" אמרה בריאנה בחיוך, הדגים פנו יותר אל המעמקים לבינתיים שהסירה שלכם התרחקה מעט, קול גדול היה מהספינה הענקית, ראית שכולם פונו, ראית גם גרידוס מוג'ימארו סיל סקוורטל ועוד כל מיני פוקימוני מים סוחבים קרש עץ ענק שסחב מלא מזוודות ואוכל ועוד כל מיני דברים, פתאום שמעת קול מים ניתז מאחוריך[/COLOR]
[/QUOTE]
"מה זה היה?" אני פונה בסקרנות למאחוריי ומקווה לראות שם משהו מעניין,אולי פוקימון חדש.
-
[quote]"אני לוסי, אני מהאי, אתה לא? והוא ההתחלתי שלי, אבל טוב.. הוא לא מקשיב לי!" קראה הילדה הצעירה, הבטת לעבר סורה והיא הביטה אליך "לפניכם ואחרי הייתה משלחת של 17 אנשים להתמקם פה, כ5 גברים ו6 נשים, ו4 ילדים ו2 תינוקות, הילדים היו כבר בני 10 -12 והתחילו את המסע שלהם, פה באי, רק אם פוקימונים ההתחלתים של האי שנאספו במיוחד בשבילם, כבר מתחילה להיות פה עיר ושם נגור לזמן הזה, יש פה גם מרכז פוקימונים בית חולים בתים ועוד.." אמרה סורה והבטת בהפתעה אל הילדה שהתעצבנה אל החתולה שליקקה את כפות רגליה לבינתיים.[/quote]
''לא חשבתי שגרים כאן אנשים'' אענה ''נעים להכיר, אני לא מהאי''
''תגידי סורה'' אשאל אותה ''איך נחזור? הסירה טבעה לא?''
-
[quote=bluemoonight;1195919][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מחכה שהסירה תגיע לאי ואתה רואה את צ'יפיפ שמהר עפה אל האי, פתאום בסלאש גדול ליד הסירה שלך קופץ יצור דמוי דולפין בצבע תכלת יפיפה למראה, בסחרור מהיר הוא יוצא מהמים וחוזר אליהם באחת, מוכן לזינוק הבא.[/COLOR]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up3/2mwgmznwmykt.bmp[/IMG]
[/quote]
תכלת? ורוד...
~~~~~~~~~
"איזה פוקימון יפייפה! אבל אני חושב שאתפוס אחרים..." אומר לעצמי ואחכה שהסירה תגיע לאי ואקווה שיש פוקדע טוב ושיטת קרב קלה ולא מסובכת.
-
[QUOTE=bluemoonight;1195919][COLOR="Red"]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
סנובר יוצא החוצה ושולח קרן דקיקה המקפיאה חלק משפת המים, פוקימון דמוי הלב יורד למטה ומביט אל הקרח, הוא קופץ בקפיצה מדהימה לאוויר ויורה מטר לבבות שמסתחרר אל סנובר, עיניו הפכות לשתי לבבות וורודים והוא מתקרב אל דג הלב, מאוהב[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אומר לסנובר:"סנובר, צא מזה! תשתמש בקרן קרח על עצמך, זה ישחרר אותך, בבקשה תקשיב סנובר!"
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה רואה דולפין וורד ויפיפה למראה קופץ מהמים בסחרור,
הוא עושה סוג של סלטה באוויר וצולל אל תוך המים הכחולים, אתה רואה כתם וורדרד למטה ומניח שזה הוא.
אתה מביט אל האי ורואה שהוא במרחק שחייה![/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"אנחנו כבר נדאג לזה" אמרה סורה,
"גם אני לא נודלתי באי, אבל אח שלי הקטן כן! אני נולדתי בהואן בכלל " אמרה לוסי "פראילט שלי לא אוהבת אותי! היא כל הזמן בורחת!" אמרה לוסי והרכינה את ראשה, הבטת אליה טיפה ברחמים ואז אל פארליט וידעת בערך מה אתה צריך לעשות[/COLOR]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up2/k3zlvmnqw4nz.bmp[/IMG]
[COLOR="Red"]איתי
טעות שלי
~~~
אתה מחכה לראות את האי ונרדם בסירה, אתה מתעורר כ10-15 דקות לאחר מכן ואתה רואה שאתם כבר במרחק שחייה קצר מהאי[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
סנובר לא מתעורר וטפיג יוצא החוצה, הוא משתמש בגחלת שמעירה את סנובר, דג הלב המופתע שולח קרן בועות שמתנפצת בעלי טער של סנובר, הוא משתמש בכדור אנרגיה שמתנפץ במים ופוגע בדג הלב דג הלב שולח עוד כמה לבבות שעפות ישר לעבר סנובר[/COLOR]!
-
[QUOTE=bluemoonight;1196073][COLOR="Green"]מייקל
אתה רואה דולפין וורד ויפיפה למראה קופץ מהמים בסחרור,
הוא עושה סוג של סלטה באוויר וצולל אל תוך המים הכחולים, אתה רואה כתם וורדרד למטה ומניח שזה הוא.
אתה מביט אל האי ורואה שהוא במרחק שחייה![/COLOR]
[/COLOR]![/QUOTE]
"אוקיי בריאנה,רוצה לשחות קצת?" אני שואל אותה בחיוך ואם היא עונה לי בחיוב,אני מוציא את פרינפלאפ וקופץ ביחד איתו אל תוך המים.
-
[COLOR="Green"]מייקל
"לא אחר כך נהיה רטובים והיה לנו קשה" אמרה בריאנה וחיכתם 5 דקות, לאחר מכן כבר הגעתם לחוף וירדתם ממנו בזהירות, בריאנה וריקי דיברו והבטת לעבר יצור משונה שאכל חול[/COLOR][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/zwyzu0qgnz0q.bmp[/IMG]
-
[QUOTE=bluemoonight;1196085][COLOR="Green"]מייקל
"לא אחר כך נהיה רטובים והיה לנו קשה" אמרה בריאנה וחיכתם 5 דקות, לאחר מכן כבר הגעתם לחוף וירדתם ממנו בזהירות, בריאנה וריקי דיברו והבטת לעבר יצור משונה שאכל חול[/COLOR][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/zwyzu0qgnz0q.bmp[/IMG][/QUOTE]
"הממממ,מעניין מה זה הדבר הזה?" אני שואל את עצמי בסקרנות,ומנסה לבדוק בפוקדע שלי,אבל אז נזכר שהפרופסור אמר שלאי יש פוקדע מיוחד משלו וגם פוקדורים מיוחדים,ואין לי אותם.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה בודק אותו בפוקדע אבל רק נשמע קול מוזר שואמר "אין מידע אין מידע", פתאום כל הסירות הגיעו לחוף ומהם ירדו כולם, כולם נסערים ומדברים , "תקשיבו כולם! אני יודע שזה הייתה חוויה מסעירה אבל זה לא נורא! כפי שאתם רואים יש פה פוקימונים משונים! כמו השראטות שראינו ממקודם! או הסאנדכוט והסאנדכאט האלה! עכשיו נהיה בשלוש קבוצות! אחת תהיה ביער , אחת תצלול , והשנייה תלך לביתנים, הקבוצות יתחלפו כמובן, מי שרוצה להיות אם סורה ביער שיבוא לפה, מי שיצלול אם טאו שיבוא לפה מי שילך לחדרים ילך אם לן " אמר הפרופסור "תוכלו גם ביער לסרוק פוקימונים בפוקדע החדש אבל לא לתפוס אותם" אמר מנהל הסיפון, ראיתם את הנער שהיה אם סורה שהתברר כטאו לן היה מישהו אחר וסורה! "לאן אתה הולך?" שאלה אותך בריאנה עם חיוך אל פנייה[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1196092][COLOR="Green"]מייקל
אתה בודק אותו בפוקדע אבל רק נשמע קול מוזר שואמר "אין מידע אין מידע", פתאום כל הסירות הגיעו לחוף ומהם ירדו כולם, כולם נסערים ומדברים , "תקשיבו כולם! אני יודע שזה הייתה חוויה מסעירה אבל זה לא נורא! כפי שאתם רואים יש פה פוקימונים משונים! כמו השראטות שראינו ממקודם! או הסאנדכוט והסאנדכאט האלה! עכשיו נהיה בשלוש קבוצות! אחת תהיה ביער , אחת תצלול , והשנייה תלך לביתנים, הקבוצות יתחלפו כמובן, מי שרוצה להיות אם סורה ביער שיבוא לפה, מי שיצלול אם טאו שיבוא לפה מי שילך לחדרים ילך אם לן " אמר הפרופסור "תוכלו גם ביער לסרוק פוקימונים בפוקדע החדש אבל לא לתפוס אותם" אמר מנהל הסיפון, ראיתם את הנער שהיה אם סורה שהתברר כטאו לן היה מישהו אחר וסורה! "לאן אתה הולך?" שאלה אותך בריאנה עם חיוך אל פנייה[/COLOR][/QUOTE]
"אני חושב שצלילה,מגיע לפרינפלאפ שלי להנות קצת. לאן את?" אני שואל אותה בחיוך ומחכה לתשובתה,וכשהיא עונה לי אני הולך לצלילה ומחפש אנשים מוכרים כמו עומר או אייס.
-
[COLOR="Green"]מייקל
"אמ נשמע טוב, אולי פיצ'ו יוכל להצטרף" אמרה בריאנה, "אז הולכים לזה של טאו" היא אמרה ונעמדה בתור ,
לאחר זמן מה , בערך ככמה דקות הגיע תורכם, אמרתם את שמותיכם וטאו רשם אתכם הוא נתן לכם את מכשירי הצליליה הקטנים ואמר לכם להחליף לבגדי ים, והצביע לעבר ביקתה בגודל בינוני שהייתה אל החוף וכמה מאמנים נכנסו אליה[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1196123][COLOR="Green"]מייקל
"אמ נשמע טוב, אולי פיצ'ו יוכל להצטרף" אמרה בריאנה, "אז הולכים לזה של טאו" היא אמרה ונעמדה בתור ,
לאחר זמן מה , בערך ככמה דקות הגיע תורכם, אמרתם את שמותיכם וטאו רשם אתכם הוא נתן לכם את מכשירי הצליליה הקטנים ואמר לכם להחליף לבגדי ים, והצביע לעבר ביקתה בגודל בינוני שהייתה אל החוף וכמה מאמנים נכנסו אליה[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,בואי נלך לבקתה הזאת." אני אומר לבריאנה בחיוך,ומחפש באנשים פה מישהו שאני מכיר.
-
[quote=bluemoonight;1196073][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"אנחנו כבר נדאג לזה" אמרה סורה,[/COLOR]
[COLOR=olive]"גם אני לא נודלתי באי, אבל אח שלי הקטן כן! אני נולדתי בהואן בכלל " אמרה לוסי "פראילט שלי לא אוהבת אותי! היא כל הזמן בורחת!" אמרה לוסי והרכינה את ראשה, הבטת אליה טיפה ברחמים ואז אל פארליט וידעת בערך מה אתה צריך לעשות[/COLOR]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up2/k3zlvmnqw4nz.bmp[/IMG][/quote]
"אולי יש סיבה" אגיד "קרה משהו? היא כועסת עליך?"
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתם נכנסים לביקתה ורואים שיש שתי דלתות, בנים ובנות, בריאנה נכנסת לבנות בעוד אתה לבנים, אתה רואה הרבה מאמנים והרבה תאים כחולים, ובפנים כנראה מתלבשים, היו שם כ10 תאים וכולם היו תפוסים ולכול אחד היה תור של בערך 1-3 מאמנים[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"לא יודעת! ניסיתי לתפוס פוקימון, פארקווי, אז ביקשתי ממנה שתשתמש בגחלת והיא צייתה, אבל הוא התחמק ועף גבוהה, אז לקחתי אותה וזרקתי אותה אליו, שתשתמש בזנבה ותעיף אותו, אבל היא פגעה בראשו ושניהם הסתחררו למטה, ובמקום להשתמש בגחלת כמו שביקשתי ממנה היא ברחה!" אמרה לוסי והביטה אל החתולה שהביטה אליה ומיד הפנתה את ראשה[/COLOR]
-
[quote=bluemoonight;1196137][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"לא יודעת! ניסיתי לתפוס פוקימון, פארקווי, אז ביקשתי ממנה שתשתמש בגחלת והיא צייתה, אבל הוא התחמק ועף גבוהה, אז לקחתי אותה וזרקתי אותה אליו, שתשתמש בזנבה ותעיף אותו, אבל היא פגעה בראשו ושניהם הסתחררו למטה, ובמקום להשתמש בגחלת כמו שביקשתי ממנה היא ברחה!" אמרה לוסי והביטה אל החתולה שהביטה אליה ומיד הפנתה את ראשה[/COLOR][/quote]
"את בטוחה שלא קרה כלום?" אשאל ואחשוב על לארי שכועס עליי
-
[COLOR="Olive"]דניס
"לא! אני שלחתי אותה שתעצור אותו מלברוח! אני לא רציתי שהיא תיפגע או תעלב!" קראה לוסי ונזכרת, שזרקת את לארביטר לעצור את הכדור, וזה נפגע נפל וברח, ועכשיו הבנת למה הוא אפילו לא מסתכל אליך..[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1196137][COLOR="Green"]מייקל
אתם נכנסים לביקתה ורואים שיש שתי דלתות, בנים ובנות, בריאנה נכנסת לבנות בעוד אתה לבנים, אתה רואה הרבה מאמנים והרבה תאים כחולים, ובפנים כנראה מתלבשים, היו שם כ10 תאים וכולם היו תפוסים ולכול אחד היה תור של בערך 1-3 מאמנים[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,נתפוס לי תא." אני אומר בחיוך והולך לתא עם התור הכי קצר,וכשאני מגיע אני מסתכל בחדר ומחפש אנשים שאני מכיר.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה לא מוצא אף אחד שאתה מכיר, אתה הולך אל התור ושהתא מתפנה אתה נכנס ומחליף לבגד ים ותבגדים שם בתיק ויוצא החוצה, אתה רואה את בריאנה יחד אם עוד קבוצה שהיא לובשת בגד ים שני חלקים בצבע כתמתם אם ציור קטן של ראש של טורצ'יק אליו בצד בחלק התחתון,והמכשיר נשימה בפיה, אתה שם ואתו גם ומוציא את פרינפלאפ, אתה רואה את פיצ'ו אל תכפה גם אם מכשיר נשימה, טאו מרכז את כולם ואומר : "אוקי אני מבקש להקשיב להוראות שלי, נעלה למעלה כל 20-40 דקות נראה פה יצורים מהאי שאתם לא מכירים אבל אולי דומים לכאלה שאתם מכירים " אמר טאו וסידר את כולם "אני מבקש להחלק לזוגות, ככה שאם לאחר יש בעיה השני יעזור לו"אמר טאו והבטת אל בריאנה[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1196159][COLOR="Green"]מייקל
אתה לא מוצא אף אחד שאתה מכיר, אתה הולך אל התור ושהתא מתפנה אתה נכנס ומחליף לבגד ים ותבגדים שם בתיק ויוצא החוצה, אתה רואה את בריאנה יחד אם עוד קבוצה שהיא לובשת בגד ים שני חלקים בצבע כתמתם אם ציור קטן של ראש של טורצ'יק אליו בצד בחלק התחתון,והמכשיר נשימה בפיה, אתה שם ואתו גם ומוציא את פרינפלאפ, אתה רואה את פיצ'ו אל תכפה גם אם מכשיר נשימה, טאו מרכז את כולם ואומר : "אוקי אני מבקש להקשיב להוראות שלי, נעלה למעלה כל 20-40 דקות נראה פה יצורים מהאי שאתם לא מכירים אבל אולי דומים לכאלה שאתם מכירים " אמר טאו וסידר את כולם "אני מבקש להחלק לזוגות, ככה שאם לאחר יש בעיה השני יעזור לו"אמר טאו והבטת אל בריאנה[/COLOR][/QUOTE]
"בואי נהיה זוג." אני אומר לבריאנה בחיוך והולך לצידה של בריאנה.
-
[COLOR="Green"]מייקל
"טוב נהיה ביחד" אמרה בריאנה לאחר שהורידה את מכשיר נשימתה , נכנסתם למים כולכם ונהנתם מקרירותם,
פרינפלאפ שחה במהירות ושמחה ונתקל בפיפלארפ של אחד המאמנים, פיצ'ו התחיל לשחות במים והביט אליכם , פתאום הרגשת שמשהו נושך לך את הרגל[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1196171][COLOR="Green"]מייקל
"טוב נהיה ביחד" אמרה בריאנה לאחר שהורידה את מכשיר נשימתה , נכנסתם למים כולכם ונהנתם מקרירותם,
פרינפלאפ שחה במהירות ושמחה ונתקל בפיפלארפ של אחד המאמנים, פיצ'ו התחיל לשחות במים והביט אליכם , פתאום הרגשת שמשהו נושך לך את הרגל[/COLOR][/QUOTE]
"היי! מה זה הדבר הזה?!" אני אומר ומסתובב כועס ולעבר מה שנושך אותי,מקווה שזה משהו מעניין ולא קטלני.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתובב ורואה דג די קטן בצבעי שחור ירוק ותכלת משנסה לאכול את רגלך, אתה מזיז אותה במהירות והוא מיד בורח לעבר המים העמויקם יותר ולעבר האבנים, אתה מביט בו בפליאה ומחייך "אוקי כולם בוא אחרי!" קרא טאו , נכנסתם אפילו עוד יותר עמוק למים עד שהגיעו אל כתפך, טאו סידר לכולם את מכשירי הצלילה וכמה מהמאמנים ומהמאמנות צללו ללמטה [/COLOR]
[IMG]http://fc05.deviantart.net/fs35/f/2008/312/e/1/Tropish_Sprite_by_bigrika.gif[/IMG]
-
[QUOTE=bluemoonight;1196180][COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתובב ורואה דג די קטן בצבעי שחור ירוק ותכלת משנסה לאכול את רגלך, אתה מזיז אותה במהירות והוא מיד בורח לעבר המים העמויקם יותר ולעבר האבנים, אתה מביט בו בפליאה ומחייך "אוקי כולם בוא אחרי!" קרא טאו , נכנסתם אפילו עוד יותר עמוק למים עד שהגיעו אל כתפך, טאו סידר לכולם את מכשירי הצלילה וכמה מהמאמנים ומהמאמנות צללו ללמטה [/COLOR]
[IMG]http://fc05.deviantart.net/fs35/f/2008/312/e/1/Tropish_Sprite_by_bigrika.gif[/IMG][/QUOTE]
"אוקיי,אני צולל!" אני אורמ בחיוך ונכנס אל מתחת למים,מנסה לראות דגים יפים.
-
[QUOTE=bluemoonight;1196141][COLOR="Olive"]דניס
"לא! אני שלחתי אותה שתעצור אותו מלברוח! אני לא רציתי שהיא תיפגע או תעלב!" קראה לוסי ונזכרת, שזרקת את לארביטר לעצור את הכדור, וזה נפגע נפל וברח, ועכשיו הבנת למה הוא אפילו לא מסתכל אליך..[/COLOR][/QUOTE]
'זה הכל באשמתי' אחשוב 'איך יכולתי להיות כזה אידיוט?!'
אוציא את לארי ואגיד לו ''תשמע, אני ממש מצטער שקיבלת מכה בגללי, אני לא רוצה שתכעס עליי, חברים?''
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה צולל ורואה עוד לא מעט כאלה!
אתה מנסה לגעת בהם אך הם מיד בורחים,
"אוקי כולם אחרי!" קרא טאו ושם את המכשיר נשימה ובדק שכל מכשירי הנשימה אל האפים והפיות,
לאחר שסיים לבדוק צלל למטה ואתם אחריו, פתאום אתה רואה שונית גדולה וממנה מציץ סוסון ים וורד לבן![/COLOR]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up3/dyt1ymzhnadb.bmp[/IMG]
[COLOR="Olive"]דניס
לארביטר יוצא החוצה ובטעות גם דניס, לארביטר מביט אליך ולא סולח לך ומפנה לך את גבו,
ראלטס מביטה אליך ודוחפת את לארביטר, וזה מיד קופץ אל הרגל שלך ואתה מביט בו בשמחה, שסוף סוף השלמתם, ובראלטס המחיוכת, "רגע לא הבנתי מה לעשות בנוגע לפארליט!" אמרה לוסי והתחלת לצחוק[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1196373][COLOR="Green"]מייקל
"אוקי כולם אחרי!" קרא טאו ושם את המכשיר נשימה ובדק שכל מכשירי הנשימה אל האפים והפיות,
לאחר שסיים לבדוק צלל למטה ואתם אחריו, פתאום אתה רואה שונית גדולה וממנה מציץ סוסון ים וורד לבן![/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
לארביטר יוצא החוצה ובטעות גם דניס, לארביטר מביט אליך ולא סולח לך ומפנה לך את גבו,
ראלטס מביטה אליך ודוחפת את לארביטר, וזה מיד קופץ אל הרגל שלך ואתה מביט בו בשמחה, שסוף סוף השלמתם, ובראלטס המחיוכת, "רגע לא הבנתי מה לעשות בנוגע לפארליט!" אמרה לוסי והתחלת לצחוק[/COLOR][/QUOTE]
'אני שמח שאנחנו שוב חברים' אחשוב ואענה ללוסי בגיחוך קל ''אתם עוד תמצאו פשרה''
-
[QUOTE=bluemoonight;1196373][COLOR="Green"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
מתי מקבלים את הפוקדע הזה ואת הפוקדורים המיוחדים?
"מה זה הדבר הזה?" אני שואל את עצמי בסקרנות ורוצה לבדוק בפוקדע של האי,אבל אז נזכר שאין לי.
-
[COLOR="Olive"]דניס
"אוף ! אתה לא עוזר!" אמרה לוסי , החתולה שלה התחילה לרוץ והיא רצה אחריה,
"כל מי שביער לבוא!" קראה סורה, ראלטס עלתה אל כתפך וגם לארביטר למרות שנהיה לך כבד אז החזרת אותם.
מיהרת במהירות לעבר סורה שהתחילה לקרוא שמות "אייס דימונד?" היא קראה וחיפשה אותך בעיינה שהיית בסוף.[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אלה שביער כבר קיבלו, תקבל אחר כך פשוט לא רוצים שהוא יתרטב כרגע
אתה מביט אל סוסון הים, שדומה מאוד להורסי , הסוסון ים הביט אליך התקרב אליך ובגלל שהזזת את ידך מיד התרחק אחורנית, הוא הביט אליך בעיניו הגדולות והשחורות והזכיר לך בעיניו את דרטיני, שנכזרת בו, הבטת אל פרינפלאפ ששחה במים בחופשיות בעוד שפיצ'ו רדף אחרי הדגים ולא כל כך הצליח.[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1196395][COLOR="Olive"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מביט אל סוסון הים, שדומה מאוד להורסי , הסוסון ים הביט אליך התקרב אליך ובגלל שהזזת את ידך מיד התרחק אחורנית, הוא הביט אליך בעיניו הגדולות והשחורות והזכיר לך בעיניו את דרטיני, שנכזרת בו, הבטת אל פרינפלאפ ששחה במים בחופשיות בעוד שפיצ'ו רדף אחרי הדגים ולא כל כך הצליח.[/COLOR][/QUOTE]
אני אוכל להחליף את פוניטה בדרטיני?
"היי פרינפלאפ,בוא לפה." אני מסמן לפרינפלאפ בחיוך,וכאשר הוא בא אני מסמן לו ש:"בוא נשחה ביחד." בחיוך רחב.
-
[QUOTE=bluemoonight;1196395][COLOR="Olive"]דניס
"אוף ! אתה לא עוזר!" אמרה לוסי , החתולה שלה התחילה לרוץ והיא רצה אחריה,
"כל מי שביער לבוא!" קראה סורה, ראלטס עלתה אל כתפך וגם לארביטר למרות שנהיה לך כבד אז החזרת אותם.
מיהרת במהירות לעבר סורה שהתחילה לקרוא שמות "אייס דימונד?" היא קראה וחיפשה אותך בעיינה שהיית בסוף.[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מביט אל סוסון הים, שדומה מאוד להורסי , הסוסון ים הביט אליך התקרב אליך ובגלל שהזזת את ידך מיד התרחק אחורנית, הוא הביט אליך בעיניו הגדולות והשחורות והזכיר לך בעיניו את דרטיני, שנכזרת בו, הבטת אל פרינפלאפ ששחה במים בחופשיות בעוד שפיצ'ו רדף אחרי הדגים ולא כל כך הצליח.[/COLOR][/QUOTE]
אלך לקדמה ואצעק בדרך ''אני כאן'' ובעודי אומר זאת ארים את ידי מעל לראשי כדי שתבחין בי
-
[COLOR="Green"]מייקל
אולי אחר כך
אתה מסמן לפרינפלאפ והוא שוחה במהירות אליך, אתם מתחילים לשחות אחרי טאו ואתה נהיה טיפה עייף, אתה מחזיק ברגליו של פרינפלאפ ונהנה שהוא שוחה וגורר אותך איתו, פתאום אתה רואה שנית את הדולפין! והוא מסתחרר בינכם ומעיף אותך מפרינפלאפ וקופץ לאוויר ללמעלה וחוזר חזרה, ונעלם במים העמוקים.[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"אוקי" אמרה סורה וסימנה משהו "כולם אחרי!" היא אמרה וצעדתם אחריה, אתה מביט ללמעלה ורואה מלא צ'יפיפ! אתה מרגיש שמשהו זוחל לך על הרגל ורואה פתאום זחל שחור עם עיינים רגליים ומחושבים בצבע תכלת בוהק ומוזר למראה!.[/COLOR]
[IMG]http://www.ufu.co.il/files/zz6vukb07sz1ohfaud7n.bmp[/IMG]
-
[QUOTE=bluemoonight;1196419][COLOR="Green"]מייקל
אולי אחר כך
אתה מסמן לפרינפלאפ והוא שוחה במהירות אליך, אתם מתחילים לשחות אחרי טאו ואתה נהיה טיפה עייף, אתה מחזיק ברגליו של פרינפלאפ ונהנה שהוא שוחה וגורר אותך איתו, פתאום אתה רואה שנית את הדולפין! והוא מסתחרר בינכם ומעיף אותך מפרינפלאפ וקופץ לאוויר ללמעלה וחוזר חזרה, ונעלם במים העמוקים.[/COLOR]
[I][/QUOTE]
אני ממשיך לשחות,ואם הדולפין הזה חוזר,אני אומר:"היי,מה שלומך חמוד?"בחיוך רחב ומלטף את הדולפין הזה בחיוך רחב.
-
[QUOTE=bluemoonight;1196419][COLOR="Green"]מייקל
אולי אחר כך
[COLOR="Olive"]דניס
"אוקי" אמרה סורה וסימנה משהו "כולם אחרי!" היא אמרה וצעדתם אחריה, אתה מביט ללמעלה ורואה מלא צ'יפיפ! אתה מרגיש שמשהו זוחל לך על הרגל ורואה פתאום זחל שחור עם עיינים רגליים ומחושבים בצבע תכלת בוהק ומוזר למראה!.[/COLOR]
[IMG]http://www.ufu.co.il/files/zz6vukb07sz1ohfaud7n.bmp[/IMG][/QUOTE]
''היי מי אתה?'' אשאל אותו ואסרוק את הזחל באמצעות הפוקדע המיוחד של האי
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה לא יכול לדבר,
אתה לא רואה עוד את הדולפין אבל אתה ממשיך לשחות, לאחר זמן מה אתה רואה מרחוק כתמים וורדים וכחולים רחוקים, אבל כאלה בכמויות, אתה מביט אליהם ואז על טאו ואז על בריאנה ולא מוצא אותה![/COLOR]
[COLOR="olive"]דניס[/COLOR]
[IMG]http://www.ufu.co.il/files/zz6vukb07sz1ohfaud7n.bmp[/IMG]
[I]לארוויל פוקימון הזחל הזוהר, לארוויל זוהר בלילה וכך מוצא את דרכו לעבר שאר הלארוולים, אבל זה חיסרון אצלו כי טורפים רבים רואים אותו בגלל זה, לכן עורו קשיח ביותר ובכך זה עוזר לו מעט בלא להיטרף אל ידי ציפורים[/I] [COLOR="Olive"]קרא הפוקדע בקולו הרגיל והמוזר[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1196444][COLOR="Green"]מייקל
אתה לא יכול לדבר,
אתה לא רואה עוד את הדולפין אבל אתה ממשיך לשחות, לאחר זמן מה אתה רואה מרחוק כתמים וורדים וכחולים רחוקים, אבל כאלה בכמויות, אתה מביט אליהם ואז על טאו ואז על בריאנה ולא מוצא אותה![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני מחפש שוב את בריאנה ואם אני לא מוצא אותה אני ניגש לטאו ומסמן לו לעות למעלה,אחרי שהוא עולה ביחד איתי אני מוריד את המסכה ואז אומר:"אני לא מוצא את בת הזוג שלי!" בלחץ אדיר.