-
[quote=Black Mamba;604924][U][B]המשך לכולם:[/B][/U]
[COLOR=dimgray]האווירה באולם מצויינת, כולם שותים וצוחקים, מפטפטים וצועקים. מזווית עיניכם את רואים גם את הרמס אוכל בשמחה. לאחר רבע שעה של אוכל נהדר וטעים, מגיעים הקינוחים מעורריי התאבון, שגם להם אתם מוצאים מקום בבטן שלכם. לפתע אתם רואים סאטיר שמנמן ועגלגל רץ לעבר הרמס עם פרצוף מבועת, והוא לוחש להרמס דבר כלשהו באוזן. לאט לאט הרמס מתחיל לשנות הבעה, והפרצוף שלו נהיה מבוהל כמעט כמו של הסאטיר. הוא נראה כאילו בהלם כמה שניות אך לאחר מכן מטלטל את ראשו בכוח ומבקש שקט. "אני... אני לא יודע כל כך מה להגיד..." הוא אומר, כמעט לוחש. "נראה שהרגע האורק ניבאה נבואה חדשה... אני לא רוצה להגיד אותה פה, מחשש למרגל. אבל נראה כי שישה חצויים ייענו לאתגר, ארבעה מתחילים ושני חניכים וותיקים" הוא אומר ומעיף מבט מתנצל לעברכם. "הם יירדו לשאול, חייבים להזהיר את האדס, צבא קרונוס מתכנן לתקוף אותו, ומהשאול הם יוכלו להגיע לכל מקום במהירות מסחררת, גם לכאן" הוא אומר, "ואם הצבא יגיע לכאן אין לנו אף סיכוי. אז אני חשבתי, מסע חיפושים. נארגן משלחת שתצא לשאול ותזהיר את האדס. בתוך המשלחת צריכים להיות שישה חצויים וארבעה מתחילים, אני חושב שכולנו מבינים למי האורקל מתכוונת" הוא אומר ומביט על ארבעתכם. "כמובן שזה רק בהסכמה שלכם" הוא אומר לכם, אך לפתע ילדה מביתן אפרודיטה מתפרצת - "אדון הרמס" היא קוראת בקולה הצווחני, "למה שהם יילכו, הם רק מתחילים, הם לא יודעים להילחם הרי, אני חושבת- " אך הרמס קוטע אותה באמצע, "אני יודע מה את חושבת לילי, אך לנבואה יש מסר, שישה חצויים, ארבעה מתחילים" הוא אומר לה בקול קריר, מדגיש את המילה האחרונה. "אז מה אתם אומרים, אתם מסכימים או לא?" הוא שואל אתכם אל מול כל המחנה.[/COLOR][/quote]
"אני מסכים!" אקרא בכל ואקום
-
[COLOR=dimgray]האווירה באולם מצויינת, כולם שותים וצוחקים, מפטפטים וצועקים. מזווית עיניכם את רואים גם את הרמס אוכל בשמחה. לאחר רבע שעה של אוכל נהדר וטעים, מגיעים הקינוחים מעורריי התאבון, שגם להם אתם מוצאים מקום בבטן שלכם. לפתע אתם רואים סאטיר שמנמן ועגלגל רץ לעבר הרמס עם פרצוף מבועת, והוא לוחש להרמס דבר כלשהו באוזן. לאט לאט הרמס מתחיל לשנות הבעה, והפרצוף שלו נהיה מבוהל כמעט כמו של הסאטיר. הוא נראה כאילו בהלם כמה שניות אך לאחר מכן מטלטל את ראשו בכוח ומבקש שקט. "אני... אני לא יודע כל כך מה להגיד..." הוא אומר, כמעט לוחש. "נראה שהרגע האורק ניבאה נבואה חדשה... אני לא רוצה להגיד אותה פה, מחשש למרגל. אבל נראה כי שישה חצויים ייענו לאתגר, ארבעה מתחילים ושני חניכים וותיקים" הוא אומר ומעיף מבט מתנצל לעברכם. "הם יירדו לשאול, חייבים להזהיר את האדס, צבא קרונוס מתכנן לתקוף אותו, ומהשאול הם יוכלו להגיע לכל מקום במהירות מסחררת, גם לכאן" הוא אומר, "ואם הצבא יגיע לכאן אין לנו אף סיכוי. אז אני חשבתי, מסע חיפושים. נארגן משלחת שתצא לשאול ותזהיר את האדס. בתוך המשלחת צריכים להיות שישה חצויים וארבעה מתחילים, אני חושב שכולנו מבינים למי האורקל מתכוונת" הוא אומר ומביט על ארבעתכם. "כמובן שזה רק בהסכמה שלכם" הוא אומר לכם, אך לפתע ילדה מביתן אפרודיטה מתפרצת - "אדון הרמס" היא קוראת בקולה הצווחני, "למה שהם יילכו, הם רק מתחילים, הם לא יודעים להילחם הרי, אני חושבת- " אך הרמס קוטע אותה באמצע, "אני יודע מה את חושבת לילי, אך לנבואה יש מסר, שישה חצויים, ארבעה מתחילים" הוא אומר לה בקול קריר, מדגיש את המילה האחרונה. "אז מה אתם אומרים, אתם מסכימים או לא?" הוא שואל אתכם אל מול כל המחנה.[/COLOR][/quote]
"מסכים."אני אומר בקול אחרי שאני קם
'מעניין מי זה השניים הוותיקים.'אני חושב לעצמי ומסתכל שאר החצויים.
-
"מסכים בפנימיה שלי הייתי אלוף במסעות חיפושים תמיד חיפשתי את מי שהציק לי
-
[QUOTE=Black Mamba;604924][U][B]המשך לכולם:[/B][/U]
[COLOR=dimgray]האווירה באולם מצויינת, כולם שותים וצוחקים, מפטפטים וצועקים. מזווית עיניכם את רואים גם את הרמס אוכל בשמחה. לאחר רבע שעה של אוכל נהדר וטעים, מגיעים הקינוחים מעורריי התאבון, שגם להם אתם מוצאים מקום בבטן שלכם. לפתע אתם רואים סאטיר שמנמן ועגלגל רץ לעבר הרמס עם פרצוף מבועת, והוא לוחש להרמס דבר כלשהו באוזן. לאט לאט הרמס מתחיל לשנות הבעה, והפרצוף שלו נהיה מבוהל כמעט כמו של הסאטיר. הוא נראה כאילו בהלם כמה שניות אך לאחר מכן מטלטל את ראשו בכוח ומבקש שקט. "אני... אני לא יודע כל כך מה להגיד..." הוא אומר, כמעט לוחש. "נראה שהרגע האורק ניבאה נבואה חדשה... אני לא רוצה להגיד אותה פה, מחשש למרגל. אבל נראה כי שישה חצויים ייענו לאתגר, ארבעה מתחילים ושני חניכים וותיקים" הוא אומר ומעיף מבט מתנצל לעברכם. "הם יירדו לשאול, חייבים להזהיר את האדס, צבא קרונוס מתכנן לתקוף אותו, ומהשאול הם יוכלו להגיע לכל מקום במהירות מסחררת, גם לכאן" הוא אומר, "ואם הצבא יגיע לכאן אין לנו אף סיכוי. אז אני חשבתי, מסע חיפושים. נארגן משלחת שתצא לשאול ותזהיר את האדס. בתוך המשלחת צריכים להיות שישה חצויים וארבעה מתחילים, אני חושב שכולנו מבינים למי האורקל מתכוונת" הוא אומר ומביט על ארבעתכם. "כמובן שזה רק בהסכמה שלכם" הוא אומר לכם, אך לפתע ילדה מביתן אפרודיטה מתפרצת - "אדון הרמס" היא קוראת בקולה הצווחני, "למה שהם יילכו, הם רק מתחילים, הם לא יודעים להילחם הרי, אני חושבת- " אך הרמס קוטע אותה באמצע, "אני יודע מה את חושבת לילי, אך לנבואה יש מסר, שישה חצויים, ארבעה מתחילים" הוא אומר לה בקול קריר, מדגיש את המילה האחרונה. "אז מה אתם אומרים, אתם מסכימים או לא?" הוא שואל אתכם אל מול כל המחנה.[/COLOR][/QUOTE]
"בטח, אני מוכן לעשות הכל כדי לשמור על העולם שלנו!!" אני עונה במהירות, כמעט בלי לחשוב.
-
[u][b]המשך לכולם:[/b][/u]
הרמס מחייך למשמע תשובותייכם. "יופי ילדים, אני שמח שאתם מסכימים" הוא אומר, "אבל עכשיו כדאי שתלכו לישון, מחר יום חשוב, ואתם תצטרכו את כל הכוח שלכם כדי לעבור אותו". "מחר תעברו את התידרוך לקראת המשימה, לילה טוב לכם ילדים, שנו בשלווה" הוא אומר לכם ומסמן לכם בידו ללכת לביתנים שלכם, ולהתארגן לקראת השינה.
-
[quote=Black Mamba;605472][U][B]המשך לכולם:[/B][/U]
הרמס מחייך למשמע תשובותייכם. "יופי ילדים, אני שמח שאתם מסכימים" הוא אומר, "אבל עכשיו כדאי שתלכו לישון, מחר יום חשוב, ואתם תצטרכו את כל הכוח שלכם כדי לעבור אותו". "מחר תעברו את התידרוך לקראת המשימה, לילה טוב לכם ילדים, שנו בשלווה" הוא אומר לכם ומסמן לכם בידו ללכת לביתנים שלכם, ולהתארגן לקראת השינה.[/quote]
"צריך לישון מחר יום גדול" אומר לעצמי ואלך לישון בביתנים
-
[COLOR=red]שלומי-[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך לביתן של דמטר. אתה נכנס ומגלה ביתן מרווח, עם קירות בכל מיני צבעים שמחים, בעלי ציורים של שדות, צמחים, ודגנים. בחדר יש חמישה מיטות, ליד כל מיטה יש שידה ובה נמצאים כל החפצים של הישן בה.[/COLOR]
[COLOR=red]יש בביתן גם חדרון למקלחת ושירותים. אתה שם לב לשני חלונות ועל אדן החלונות הללו יש כל מיני צמחים מוזרים, שלעולם לא ראית. "אתה עושה הרבה רעש, אז תשים כבר פיג'מה ולך לישון" אתה שומע ילדה ממלמת בישנוניות מאחת המיטות.[/COLOR]
-
הרמס מחייך למשמע תשובותייכם. "יופי ילדים, אני שמח שאתם מסכימים" הוא אומר, "אבל עכשיו כדאי שתלכו לישון, מחר יום חשוב, ואתם תצטרכו את כל הכוח שלכם כדי לעבור אותו". "מחר תעברו את התידרוך לקראת המשימה, לילה טוב לכם ילדים, שנו בשלווה" הוא אומר לכם ומסמן לכם בידו ללכת לביתנים שלכם, ולהתארגן לקראת השינה.[/quote]
"אוקיי ללכת לישון" אני אומר ונכנס לביתן ארס
-
[COLOR=mediumturquoise]חיים-[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה נכנס לביתן והוא נראה בדיוק כמו שעזבת אותו. רק שעכשיו יש חמישה ילדים ישנים בביתן והעיטורים שנמצאים על הקירות זוהרים באדום מאיים.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"לך לישון צ'וציק, אתה עוש הרבה רעש. אז שים כבר פיג'מה ושתוק" אתה שומע קול תוקפני ואתה רואה ילדה עצבנית למראה שמסתכלת עליך בכעס.[/COLOR]
-
[quote=Black Mamba;605543][COLOR=mediumturquoise]חיים-[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה נכנס לביתן והוא נראה בדיוק כמו שעזבת אותו. רק שעכשיו יש חמישה ילדים ישנים בביתן והעיטורים שנמצאים על הקירות זוהרים באדום מאיים.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"לך לישון צ'וציק, אתה עוש הרבה רעש. אז שים כבר פיג'מה ושתוק" אתה שומע קול תוקפני ואתה רואה ילדה עצבנית למראה שמסתכלת עליך בכעס.[/COLOR][/quote]
אני שם מהר פיג'מה ומהר הולך לישון כדי לא ליצור עוד בעיות
-
'אז מחר יוצאים אין לי סבלנות.'אני חושב לעצמי, ומתקדם לבית פייטוס ומתי שאני מגיע אני הולך לישון.
-
[QUOTE=Black Mamba;605472][u][b]המשך לכולם:[/b][/u]
הרמס מחייך למשמע תשובותייכם. "יופי ילדים, אני שמח שאתם מסכימים" הוא אומר, "אבל עכשיו כדאי שתלכו לישון, מחר יום חשוב, ואתם תצטרכו את כל הכוח שלכם כדי לעבור אותו". "מחר תעברו את התידרוך לקראת המשימה, לילה טוב לכם ילדים, שנו בשלווה" הוא אומר לכם ומסמן לכם בידו ללכת לביתנים שלכם, ולהתארגן לקראת השינה.[/QUOTE]
אני חושב לעצמי "באמת הגיע זמן לישון, אני די עייף" ואני הולך לביתן הרמס לישון....
*שלומי לא הגבת על מה שהיית צריך להגיב ערוך את התגובה שלך
-
[quote=Black Mamba;605543][COLOR=mediumturquoise]חיים-[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"לך לישון צ'וציק, אתה עוש הרבה רעש. אז שים כבר פיג'מה ושתוק" אתה שומע קול תוקפני ואתה רואה ילדה עצבנית למראה שמסתכלת עליך בכעס.[/COLOR][/quote]
"לא אכפת לי שאני חדש פה אבל את לא תגידי לי מה לעשות אז ש-ק-ט!!!!!!!!"
-
[COLOR=red]אתה נכנס במהירות למיטה, בלי לעשות יותר מדיי רעש ונרדם מיד. לאחר שינה ארוכה ונטולת חולומות אתה מתעורר לבוקר חמים, השעה היא בערך שש בבוקר, וכל חברי הביתן שלך עדיין ישנים. לאחר שאתה לובש בגדים נוחים ומצחצח שיניים, אתה שומע מספר דפיקות על הדלת. אתה פותח אותה ומגלה שזהו קלארק שעומד בחוץ. "בוא מרקורי, הרמס מחכה" הוא אומר לך בחיוך ומתחיל ללכת משם.[/COLOR]
[COLOR=cyan]חיים-[/COLOR]
[COLOR=cyan]אתה צועק על הילדה בחזרה, אבל היא לא עונה, נראה שהיא נרדמה. אתה נכנס למיטה שלך בלי לעשות יותר מדי רעש, ונרדם מדי. לאחר שינה ארוכה ונטולת חולומות אתה מתעורר לבוקר חמים, השעה היא בערך שש בבוקר, וכל חברי הביתן שלך עדיין ישנים. לאחר שאתה לובש בגדים נוחים ומצחצח שיניים, אתה שומע מספר דפיקות על הדלת. אתה פותח אותה ומגלה ילד מבוגר ממך בכמה שנים. "הלורד הרמס קורא לך, עקוב אחריי" הוא אומר לך ברשמיות ומתחיל ללכת משם.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]יובל-[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]אתה נכנס לביתן, והוא נראה בדיוק כמו בפעם הקודמת, רק שהפעם יש שלושה ילדים ישנים בביתן, כל אחד במיטתו. לאחר צחצוח שיניים מהיר ולבישת פיג'מה אתה נכנס למיטתך בלי לעשות יותר מדי רעש, ונרדם מיד.לאחר שינה ארוכה ונטולת חולומות אתה מתעורר לבוקר חמים, השעה היא בערך שש בבוקר, וכל חברי הביתן שלך עדיין ישנים. לאחר שאתה לובש בגדים נוחים ומצחצח שיניים, אתה שומע מספר דפיקות על הדלת. אתה פותח אותה ומגלה את קלי בחוץ. "בוא כבר איס, הרמס מחכה, אתה לא רוצה שהוא יכעס עלינו" היא אומרת לך בחיוך, ומתחילה ללכת משם במהירות, מחכה שתצטרף אליה.[/COLOR]
-
[COLOR=red]תתחיל לשים לב לתגובות שלך:um_face:[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה נכנס במהירות למיטה, בלי לעשות יותר מדיי רעש ונרדם מיד. לאחר שינה ארוכה ונטולת חולומות אתה מתעורר לבוקר חמים, השעה היא בערך שש בבוקר, וכל חברי הביתן שלך עדיין ישנים. לאחר שאתה לובש בגדים נוחים ומצחצח שיניים, אתה שומע מספר דפיקות על הדלת. אתה פותח אותה ומגלה שזהו קלארק שעומד בחוץ. "בוא מרקורי, הרמס מחכה" הוא אומר לך בחיוך ומתחיל ללכת משם.[/COLOR]
[COLOR=cyan]חיים-[/COLOR]
[COLOR=cyan]אתה צועק על הילדה בחזרה, אבל היא לא עונה, נראה שהיא נרדמה. אתה נכנס למיטה שלך בלי לעשות יותר מדי רעש, ונרדם מדי. לאחר שינה ארוכה ונטולת חולומות אתה מתעורר לבוקר חמים, השעה היא בערך שש בבוקר, וכל חברי הביתן שלך עדיין ישנים. לאחר שאתה לובש בגדים נוחים ומצחצח שיניים, אתה שומע מספר דפיקות על הדלת. אתה פותח אותה ומגלה ילד מבוגר ממך בכמה שנים. "הלורד הרמס קורא לך, עקוב אחריי" הוא אומר לך ברשמיות ומתחיל ללכת משם.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]יובל-[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]אתה נכנס לביתן, והוא נראה בדיוק כמו בפעם הקודמת, רק שהפעם יש שלושה ילדים ישנים בביתן, כל אחד במיטתו. לאחר צחצוח שיניים מהיר ולבישת פיג'מה אתה נכנס למיטתך בלי לעשות יותר מדי רעש, ונרדם מיד.לאחר שינה ארוכה ונטולת חולומות אתה מתעורר לבוקר חמים, השעה היא בערך שש בבוקר, וכל חברי הביתן שלך עדיין ישנים. לאחר שאתה לובש בגדים נוחים ומצחצח שיניים, אתה שומע מספר דפיקות על הדלת. אתה פותח אותה ומגלה את קלי בחוץ. "בוא כבר איס, הרמס מחכה, אתה לא רוצה שהוא יכעס עלינו" היא אומרת לך בחיוך, ומתחילה ללכת משם במהירות, מחכה שתצטרף אליה.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc][/COLOR]
[COLOR=lime]דן-[/COLOR]
[COLOR=lime]תודה ששמת לב[/COLOR]
[COLOR=lime]~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=lime]אתה נכנס לביתן הרמס בפעם הראשונה. אתה מגלה חדר גדול, צפוף מאוד, כי לפי מה שהסבירו לך כל החצויים שאינם יודעים מי הוריהם נדחקים לביתן הרמס. אתה מנסה לצחצח שיניים וללבוש פיג'מה במהירות בלי לייצר מדי רעש ודי מצליח בכך. לאחר מכן אתה נכנס למיטתך, שצמודה למיטה של ילד כלשהו, שנוחר בעוצמה. לוקח לך הרבה זמן, אך לבסוף אתה מצליח להירדם. למחרת אתה מתעורר לבוקר יפה וחמים, אתה קם במהירות ומצחצח שיניים, לובש בגדים, ונועל סנדליך. בזמן שאתה עושה זאת אתה שומע מספר דפיקות בדלת, אתה פותח אותה ומגלה נערה שנראית בערך כבת גילך. "הלורד הרמס מחכה לך, בוא אחריי" היא אומרת במהירות, ובלי לחכות לך מתחילה לצעוד משם.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc][/COLOR]