[QUOTE=tomer44;957237]"לעזעל!" אני אומר בכעס "תשמע אתה רוצה שאני ישחרר אותך ובתמורה תעזור לי להרוג את השומרים?" אני שואל אותו[/QUOTE]
"כן!,רק בקשה אחת לי אליך, תעשה את זה מהר הם כאן, המפתח נמצא מאחוריך על הקיר." הוא אומר
Printable View
[QUOTE=tomer44;957237]"לעזעל!" אני אומר בכעס "תשמע אתה רוצה שאני ישחרר אותך ובתמורה תעזור לי להרוג את השומרים?" אני שואל אותו[/QUOTE]
"כן!,רק בקשה אחת לי אליך, תעשה את זה מהר הם כאן, המפתח נמצא מאחוריך על הקיר." הוא אומר
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957123]
אתם נוחתים על יד הסירה בתוך המים,שוחים קצת ועולים על הסירה,אתם מתחילים לשוט אבל הקצינים מתחילים לירות עליכם מהסיפון, מה תעשה?
[B]~-אתה יכול להביא לי רשימה של היכולות של הפרי שלך-~[/B][/QUOTE]
אני מתחיל לחתור יותר מהר
[url]http://onepiece.wikia.com/wiki/Horo_Horo_no_Mi[/url]
[quote=♣DarkBoy♣;957240]"כן!,רק בקשה אחת לי אליך, תעשה את זה מהר הם כאן, המפתח נמצא מאחוריך על הקיר." הוא אומר[/quote]
אני פותח במהירות את התא ומפרק את הזרוע שלי מהגוף "אתה מוכן לחסל כמה שומרים?" אני שואל אותו בזמן שאני תוקף כמה שומרים בעזרת הזרוע
[QUOTE=שלושה מחוזות;957241]אני מתחיל לחתור יותר מהר
[url]http://onepiece.wikia.com/wiki/Horo_Horo_no_Mi[/url][/QUOTE]
אתה מתחיל לחתור ומנסה לברוח, פתאום אתה שומא צעקה מאחוריך מור חתף כדור ברגל, אתם ממשיכים להתקדם במהירות ומור אומר לך שהוא בסדר,הוא מוציא תחבושת וחובש את הרגל שלו,פתאום אתה רואה מולך מסעדה שטה בים. מה תעשה?
[QUOTE=Barney Stinson;957239]אנסה לקרוא מה כתוב שם (יענו מה השם). "אני אומר בוא נלך לשם, אולי נמצא שם משהו טוב..." אומר לרוקי.[/QUOTE]
"מצויין, אני מת מרעב" אומר רוקי
ואתם עולים על הסירה
[QUOTE=tomer44;957242]אני פותח במהירות את התא ומפרק את הזרוע שלי מהגוף "אתה מוכן לחסל כמה שומרים?" אני שואל אותו בזמן שאני תוקף כמה שומרים בעזרת הזרוע[/QUOTE]
"בטח!" עונה לך רן
ומפיל חמישה שומרים בכמה מכות.
אתם מכסחים את השומרים ורן אומר לך לבוא אחריו, הוא מוביל אותך ליציאה ואומר לך
" סאלמת!, תודה ששיחררת אותי, נתראה כבר מתישהו" קופץ על הספינה שלו ושט משם
[quote=♣DarkBoy♣;957262]
"בטח!" עונה לך רן
ומפיל חמישה שומרים בכמה מכות.
אתם מכסחים את השומרים ורן אומר לך לבוא אחריו, הוא מוביל אותך ליציאה ואומר לך
" סאלמת!, תודה ששיחררת אותי, נתראה כבר מתישהו" קופץ על הספינה שלו ושט משם[/quote]
"ביי" אני אומר לו ואז אני חוזר לסירה שלי
[QUOTE=tomer44;957267]"ביי" אני אומר לו ואז אני חוזר לסירה שלי[/QUOTE]
אתה קופץ לסירה וטום כבר מחכה לך שם ומתחיל להשיט את הסירה.
[quote=♣DarkBoy♣;957273]אתה קופץ לסירה וטום כבר מחכה לך שם ומתחיל להשיט את הסירה.[/quote]
"כשלא הייתי קרה כאן משהו מיוחד?" אני שואל את טום
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957262]אתה מתחיל לחתור ומנסה לברוח, פתאום אתה שומא צעקה מאחוריך מור חתף כדור ברגל, אתם ממשיכים להתקדם במהירות ומור אומר לך שהוא בסדר,הוא מוציא תחבושת וחובש את הרגל שלו,פתאום אתה רואה מולך מסעדה שטה בים. מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר למור"מה דעתך שנאכול משהו במסעדה הזאת?"
[QUOTE=שלושה מחוזות;957278]אני אומר למור"מה דעתך שנאכול משהו במסעדה הזאת?"[/QUOTE]
"בכיף למה לא, אני גווע" אומר לך מור
[QUOTE=tomer44;957277]"כשלא הייתי קרה כאן משהו מיוחד?" אני שואל את טום[/QUOTE]
טום אומר ש "לא משהו מיוחד אבל ראיתי אונית מסעדה ששטה על הים בכיוון ההוא" ומצביע לך על הכיוון
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957262]
"מצויין, אני מת מרעב" אומר רוקי
ואתם עולים על הסירה
[/QUOTE]
"יש עליך כסף בכלל? אין לי כוח לשדוד... יכול להיות שם מישהו טוב לצוות..." אומר לרוקי בגלגול עיניים.
[quote=♣DarkBoy♣;957284]
טום אומר ש "לא משהו מיוחד אבל ראיתי אונית מסעדה ששטה על הים בכיוון ההוא" ומצביע לך על הכיוון[/quote]
"מגניב!" אני אומר בהתלהבות "בוא נלך לשם וניראה מה יש" אני אומר לו בזמן שאני שט לכיוון שהוא אמר לי
[QUOTE=Barney Stinson;957287]"יש עליך כסף בכלל? אין לי כוח לשדוד... יכול להיות שם מישהו טוב לצוות..." אומר לרוקי בגלגול עיניים.[/QUOTE]
~יש לך 10000 ברי~
[QUOTE=tomer44;957288]"מגניב!" אני אומר בהתלהבות "בוא נלך לשם וניראה מה יש" אני אומר לו בזמן שאני שט לכיוון שהוא אמר לי[/QUOTE]
אתה מגיע לאוניה ועולה עליה, אתה רואה מסעדה מפוארת,
"מה תרצה לאכול?"שואל אותך אחד המלצרים
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957284]"בכיף למה לא, אני גווע" אומר לך מור
[/QUOTE]
אני עולה למסעדה עם מור
[quote=♣DarkBoy♣;957289]
אתה מגיע לאוניה ועולה עליה, אתה רואה מסעדה מפוארת,
"מה תרצה לאכול?"שואל אותך אחד המלצרים[/quote]
"מה יש לכם במחיר הזול ביותר?" אני שואל אותו בחיוך
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957289]~יש לך 10000 ברי~
[/QUOTE]
OOG: תקשיב אני לא אגיב עד השעה 1 כי אני צריך לעשות משהו, אז תוציא אותי מהמפגש הזה, אכנס למסעדה כשאחזור.
IG: "רגע חכה רגע, אל תיכנס עוד לספינה" אומר ואוציא את הכסף.