-
[QUOTE=KillerBee;1152787]גלעד
זה ארון לא אירון aron לא iron
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ארון מכביד על על טריקו בבוץ ואז מתקיל אותו, טריקו שהוא פוקימון מחושב מאוד מבין שלא ינצח בקרב ורץ להתחבא בעצים העבותים שבאזור, אתה כבר לא תמצא אותו....
אתה שם לב שהפוקימונים שלך הצליחו לתפוס רק באלבאזור קטן אחד ולהוריד לו את המכשיר וכל השאר פשוט ברחו משם...
[/QUOTE]
בסדר, בסדר...:big_wink:. ונחמד מצדך לעזור לי עם הדילמה (נו באמת...):um_face:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני ניגש לבלבזאר. "הי חבר, אתה אמור להרגיש עכשיו הרבה יותר טוב. אני עוד לא הבנתי למה, אבל החפץ הזה קשור איך שהוא למצב רוח של הפוקימונים כאן" (כן אני יודע, הדמות שלי קולטת לאט. אבל היא תבין מהר אם יסבירו לה לאט.)
אני שואל אותו: "אני רוצה שתצטרף אלי למסע, מה אתה אומר? רוצה אולי קרב קודם?"
אני מחכה במתח לתגובה של בלבזאר.
-
ג'ון
גראוליט' עולה מעל הערמה של הגופות ושורף את כולם כולל את עצמו!
"לאאאאאאאאאאאאאאאא!" אתה צועק כי אתה חושב שהוא מתאבד אבל אחרי כמה זמן הוא יוצא בריא לגמרי בלי כל נזק מהמים של מרשטומפ אתה מתחיל לחשוב קצת ומבין שזאת היכולת שלו שאיבת אש! שנותנת לו חיים ממתקפות אש ומאש בכלל
לי
אתה נכנס ליער ורואה מלא פוקימוני חרק מסתכלים עליך מהשיחים, צ'ימצ'אר רוצה להיות איתך ויוצא מהכדור שלו!
הוא קולט את הפוקימונים שמביטים בכם בעינייהם הזוהרות ונכנס לתוך החולצה שלך בפחד מוות, הוא מתחיל לרעוד...
ומרוב פחד הוא משתין לך קצת בתוך החולצה....
גלעד
בבקשה :p
~~~~~~~
באלבאזור מסכים שתלכוד אותו אבל הוא מסמן לך שהוא לא רוצה קרב...
אתה קצת מאוכזב מזה אבל זורק עליו קילרבול בכל מקרה באלבאזור תופס את הכדור המוזר והלא ידוע עם גפן מצליפה לפני שזה לוכד אותו ואז מבין שאתה מאלה שבאו לחסל את אש וזורק את זה על עצמו בכוח Xd...
באלבאזור חוטף בלוטה בראש אבל נלכד בכל זאת...
אתם קולטים שהטריקו חזר (הוא חזר!!!!) והוא מרופא מכל מה שעשיתם לו! (כנראה יש לו מאגר של צמחי ריפוי וגרגרים שם למעלה)
-
[QUOTE=KillerBee;1152805]ג'ון
גראוליט' עולה מעל הערמה של הגופות ושורף את כולם כולל את עצמו!
"לאאאאאאאאאאאאאאאא!" אתה צועק כי אתה חושב שהוא מתאבד אבל אחרי כמה זמן הוא יוצא בריא לגמרי בלי כל נזק מהמים של מרשטומפ אתה מתחיל לחשוב קצת ומבין שזאת היכולת שלו שאיבת אש! שנותנת לו חיים ממתקפות אש ומאש בכלל[/QUOTE]
"כול הכבוד גראוליט'! אני גאה בך! בוא נחפש לך אבן אש!" אומר לו בשמחה, אלטף אותו ואז אנסה לחפש איתו אבן אש כדי שהוא יתפתח.
-
[QUOTE=KillerBee;1152805]
לי
אתה נכנס ליער ורואה מלא פוקימוני חרק מסתכלים עליך מהשיחים, צ'ימצ'אר רוצה להיות איתך ויוצא מהכדור שלו!
הוא קולט את הפוקימונים שמביטים בכם בעינייהם הזוהרות ונכנס לתוך החולצה שלך בפחד מוות, הוא מתחיל לרעוד...
ומרוב פחד הוא משתין לך קצת בתוך החולצה....
)[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" נו באמת אל תשתין לי בחולצה.פוקימוני אש לא צריכים פחד מפוקימוני חרק. אתה חזק עליהם. פוקימוני חרק הם אלו שצריכים לפחד פה אז לא אתה צריך לפחד.טוב תגבר על האומץ שלך ותשמש באחת המתקפות שלך על פוקימוני החרק שמביטים בנו.אני רוצה לראות אילו מתקפות אתה יודע"
-
ג'ון
כבר לפתח אותו? אין לו כמעט מתקפות והוא כמעט לא ילמד כלום אחרי אבן אבל אם זה רצונך...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחפש בכל האזור אבן אש ואתה לא מוצא שום אבן מיוחדת... אתה מחפש סביב אולי בכל זאת ואז גראוליט' מתחיל לנבוח ואתה בטוח שהוא מצא משהו!
הדבר היחידי שהוא מצא זה עצם של ארודקטייל באדמה, הוא רוצה לכרסם אותה...
לי
החולצה שלך מתחילה להסריח מצ'ימצ'אר התינוק ואתה לא יודע מה לעשות איתה חוץ מלשרוף אותה...
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על העיניים של אחד הפוקימונים, זה ספרינק שמחזיר לכם בקורים! צ'ימצ'אר משתין שוב ואתה מתחיל להתחרט על זה שלכדת אותו...
-
[QUOTE=KillerBee;1152805]גלעד
בבקשה :p
~~~~~~~
באלבאזור מסכים שתלכוד אותו אבל הוא מסמן לך שהוא לא רוצה קרב...
אתה קצת מאוכזב מזה אבל זורק עליו קילרבול בכל מקרה באלבאזור תופס את הכדור המוזר והלא ידוע עם גפן מצליפה לפני שזה לוכד אותו ואז מבין שאתה מאלה שבאו לחסל את אש וזורק את זה על עצמו בכוח Xd...
באלבאזור חוטף בלוטה בראש אבל נלכד בכל זאת...
אתם קולטים שהטריקו חזר (הוא חזר!!!!) והוא מרופא מכל מה שעשיתם לו! (כנראה יש לו מאגר של צמחי ריפוי וגרגרים שם למעלה)[/QUOTE]
יש! בלבזאר יודע הצלפת גפן! (לא אני לא חולק על התירגום שלך, אני סתם מוזר טיפה...)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני: "אויש, שוב אתה! בלבזאור, צא החוצה!" אני אומר ומוציא את בלבזאר גם כן.
אני מוציא גם את כל שאר הפוקימונים שלי.
אני:"בסדר חברים, הפעם תשתפו פעולה כדי למנוע מטריקו לברוח. ארון, הצלפת בוץ. נידורן, תתקלי אותו אם הוא ינסה לברוח או להתחמק. קרבי, אחיזת צבת כדי לתפוס אותו או להוריד לו את המכשיר, מה שיותר נוח. מנצ'לקס, תעזור לנידורן ולקרבי, אתה גם יכול להתיישב עליו. בלבזאר, תשתמש בגפן מצליפה כדי לתפוס אותו ולהוריד לו את המכשיר. ותשתדלו לתקשר בינכם, תעבדו יחד, שהוא לא יוכל לעבוד עליכם!"
אני מוכן בכל רגע לעזור להם או לחסום את טריקו במקרה שהוא יהיה זריז יותר משאני מצפה.
-
גלעד
נידורן לא יודעת תיקול למיטב זיכרוני
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מתחמק מהכל וקופץ למעלה על ענף שיש מעליכם, הוא זורק עליכם פירות ומשתמש בקליע זרעים!
באלבאזור שולח את הגפנים שלו למעלה ותופס את טריקו, דופק אותו באדמה קראבי מוציא לו את המכשיר ומאנצ'לאקס יושב עליו... טריקו מתחיל להיות כחול והוא עומד למות מאי נשימה
-
[quote]ג'ון
כבר לפתח אותו? אין לו כמעט מתקפות והוא כמעט לא ילמד כלום אחרי אבן אבל אם זה רצונך...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחפש בכל האזור אבן אש ואתה לא מוצא שום אבן מיוחדת... אתה מחפש סביב אולי בכל זאת ואז גראוליט' מתחיל לנבוח ואתה בטוח שהוא מצא משהו!
הדבר היחידי שהוא מצא זה עצם של ארודקטייל באדמה, הוא רוצה לכרסם אותה... [/quote]
"תכרסם אותה..." אומר לו ואז אחפש ברים קטנים אך לפני כן אוציא את כול הפוקימונים ואבקש מהם לעזור לי לחפש ברים.
-
[QUOTE=KillerBee;1152838]גלעד
נידורן לא יודעת תיקול למיטב זיכרוני
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מתחמק מהכל וקופץ למעלה על ענף שיש מעליכם, הוא זורק עליכם פירות ומשתמש בקליע זרעים!
באלבאזור שולח את הגפנים שלו למעלה ותופס את טריקו, דופק אותו באדמה קראבי מוציא לו את המכשיר ומאנצ'לאקס יושב עליו... טריקו מתחיל להיות כחול והוא עומד למות מאי נשימה[/QUOTE]
אופס.. אתה צודק.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מנצ'לקס!" אני אומר לו חצי צוחק חצי בקול דחוף (שמעיד על דחיפות) "תרד ממנו, אני התכוונתי שתשב עליו רק כדי שנוכל להוריד ממנו את המכשיר! וקרבי, אתה יכול לשבור את זה."
אני משבח את כולם ואני פונה לטריקו:"אני חושב שעכשיו כדאי שתלך לעזור להוריד את הדברים האלה גם מפוקימונים אחרים, תנסה אולי לעבוד עם הקרבי ששיחררתי בצוות ועם שאר הפוקימונים שתשחררו."
'לשחרר...' אני חושב לעצמי עכשיו כששמתי לב שככה התחלתי לקרוא לזה.
-
[QUOTE=KillerBee;1152830]
לי
החולצה שלך מתחילה להסריח מצ'ימצ'אר התינוק ואתה לא יודע מה לעשות איתה חוץ מלשרוף אותה...
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על העיניים של אחד הפוקימונים, זה ספרינק שמחזיר לכם בקורים! צ'ימצ'אר משתין שוב ואתה מתחיל להתחרט על זה שלכדת אותו...[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"נו באמת אתה פוקימון האש הכי חלש שהיה לי אי פעם. נראה שהיתי צריך לתפוס את סלגמה במקומך.סלגמה לא היה בוכה שכהוא יפגוש פוקימון חרק.אתה בוכה כמו תינוק קטן ועלוב.אני לא צריך פוקימון כמוך.תישאר ביער ועד שלא תגבר על הפחד המפגר שלך אל תבוא אלי.אז להתראות לך ". אני מתחיל לרוץ במהירות ביער החרקים כדי לצאת מימנו מהר ושצ'ימצ'אר לא יוכל לעקוב אחרי.
-
גלעד
טריקו שורק וכל הפוקימונים יוצאים מהשיחים בלי המכשירים האלה...
הוא שם את המכשיר על פיו ומתחיל לדבר "אני טריקו ואני מנהיג חולית העשב! אנחנו הצלחנו להשתחרר מהמכשירים הללו ושכללנו אותם ככה שנוכל לדבר הפיקאצ'ו של אש הוא מנהיג חוליית הברק
ויש עוד מנהיגי חוליות רבים במסתובבים בחוץ! אנחנו נוריד את זה מכל הפוקימונים לבסוף אתם לא צריכים לדאוג!
ג'ון
גראוליט' מכרסם את העצם בתאווה ולבסוף שובר אותה אתה מוצא כמה גרגרים ואוכל, משביע את רעבונך וקורא לגראוליט' לאכול...
פתאום אתה קולט משהו אדום בוהק בתוך העצם... גראוליט' בא לכרסם גם אותו... ואתה זורק לו ברים, הוא עוזב את זה ואוכל את הגרגרים...
לי
צ'ימצ'אר מתעצבן שעזבת אותו ומשתמש בלהט, הכוח שלו!
הוא יוצר סביבו עיגול אש ועובר מעליך, שורף את כל החרקים שבאזור למוות!
"הו הא הו הא!" הוא אומר לך ובא לתקוף אותך בגלגל להבה משודרג
-
[quote]ג'ון
גראוליט' מכרסם את העצם בתאווה ולבסוף שובר אותה אתה מוצא כמה גרגרים ואוכל, משביע את רעבונך וקורא לגראוליט' לאכול...
פתאום אתה קולט משהו אדום בוהק בתוך העצם... גראוליט' בא לכרסם גם אותו... ואתה זורק לו ברים, הוא עוזב את זה ואוכל את הגרגרים... [/quote]
"מעניין מה זה..." אמלמל לעצמי ואז אקח את הדבר האדום הבוהק, ואם אגלה שזה אבן אש אשים אותו בכיס כדי שגראוליט' לא יגלה זאת.
-
[QUOTE=KillerBee;1152882]
לי
צ'ימצ'אר מתעצבן שעזבת אותו ומשתמש בלהט, הכוח שלו!
הוא יוצר סביבו עיגול אש ועובר מעליך, שורף את כל החרקים שבאזור למוות!
"הו הא הו הא!" הוא אומר לך ובא לתקוף אותך בגלגל להבה משודרג[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"מתי למדת את המתקפות הסופר חזקות האלו ?" . אני מוציא מהר את קרבי מחוץ לפוכדור שלו ואומר לו" תשמש בקרן בועות על גלגל הלהבה המשודר שלו.". אני אומר לצ'ימצ'אר" תרגע אחרי הוכח לי אתה באמת פוקימון אש וכנראה גברת על הפחד שלך ."
-
[QUOTE=KillerBee;1152787]
רין
הם מוציאים שוטגאנים ויורים כך ובפוציאנה! "פיקא!" אומר פיקאצ'ו וחוסם את היריה שעמדה לפגוע בפוצ'יאנה במתחיל להשתעל דם היות וזה פגע לו רק בבטן ולא בלב או בראש את יורה באנשים ומחסלת אותם, פיקאצ'ו מרכיב לעצמו מכשיר ליד הפה ומתחיל.... לדבר! "אני עומד למות" הוא אומר בקול של ילד בן 5 שגורם לך לרחם עליו "אבל אני אספר לכם את התוכנית של אש קודם" 'אהח... אהח!...' הוא מתחיל להשתעל דם ואת רואה שמצבו מחמיר
[/QUOTE]
" לא! אסור לך למות! " אומר לפיקאצ'ו ואתחיל לבכות . " היכנס לפוקדור, פוצ'ינה הולכים למרכז הפוקימונים! "
אומר לפיקאצ'ו ולפוצ'ינה ואתחיל לרוץ למרכז הפוקימונים .
-
[QUOTE=KillerBee;1152882]גלעד
טריקו שורק וכל הפוקימונים יוצאים מהשיחים בלי המכשירים האלה...
הוא שם את המכשיר על פיו ומתחיל לדבר "אני טריקו ואני מנהיג חולית העשב! אנחנו הצלחנו להשתחרר מהמכשירים הללו ושכללנו אותם ככה שנוכל לדבר הפיקאצ'ו של אש הוא מנהיג חוליית הברק
ויש עוד מנהיגי חוליות רבים במסתובבים בחוץ! אנחנו נוריד את זה מכל הפוקימונים לבסוף אתם לא צריכים לדאוג!
[/QUOTE]
"זה נהדר טריקו! אני שמח שאתה מסוגל לטפל בעניין. אז הפיקוד מועבר אליך המפקד!" אני אומר לו מחייך.
אני מחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים ולקילרבולים ואני מוכן כבר להתקדם במסע כדי לגלות עוד דברים על הפוקימונים כאן.
רגע לפני שאני הולך אני נזכר לשאול משהו את טריקו: "הדברים האלה שהיו עליכם, מה הם עשו?"