-
תוכלו לתת לי ציון מ 1-10 על המשחק ועל איך שאני מנהל אותו.
אני רוצה לדעת מה דעתכם על המשחק לביינתיים
[B][COLOR="Blue"]מקס
אתה וסקרויטל ממשיכים ללכת בדרך 1 לעבר העיר ורידיאן.לאחר הליכה קצרה שבה לא ראיתם אף פוקימון בדרך.אתם רואים הולך לו [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/043.png[/IMG] בדרך עד שלפתע לשון ענקית צצה לה ותופסת את אודיש. אתה מבחין שהלשון באה מן פרצוף ענקי ומפחיד שהוא חלק מדרך מס' 1. הפרצוף אוכל את אודיש.הוא שם לב לסקרויטל ושולח את לשונו לתפוס את סקרויטל בעזרתה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]טל
את בודקת את מה שיש מסביבך.את שמה לב שיש לידך עץ עם עלים ענקיים. את קוטפת עלה אחד גדול ואז רצה לעבר הלשון. בעזרת העלה הענק את שורטת את הלשון של הפרצוץ וגורמת לו לשריטה קלה בלשון. צ'יקוריטה משתחררת מן האחיזה של הלשון. הפרצוף אומר לך " את תשלמי על זה שפגע בלשון שלי .זה כואב. " הפרצוף שולח את הלשון שלו פעם נוספת אלה הפעם כדי לתפוס אותך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
צ'ארמנדאר שולח גחלת חזקה לעבר הלשון של הפרצוף. הגחלת פוגעת בלשון של המפלצת וגורמת לו לכוויה קשה בלשונו.
הפרצוף אומר לך " עכשיו הכעסת אותי לגמרי ". אתה מרגיש שהדרך מתחתיך רועדת ומתחילה לזוז.הפרצוף מתחיל לגדול ולמשוך את הדרך אליו ואז אור מסנוור מופיע.אתה וצ'ארמנדאר סוגרים את עינייך.לאחר שהאור נעלם אתם רואים שחצי מן דרך 1 לא קיממת ומולכם עומד יצור ענקי עם הפרצוף שתקף אותכם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ייק
אתה רץ לכייון האנדום ובאגי ולאחר כמה דקות אתה משיג אותם.אתה מפיל את באגי מהאנדום שלו.אתה עלה על האנדום ומושיט לו בארי. האנדום שורף את הברי ואז עוצר מלרוץ.הוא מעיף אותך ממנו אל האדמה.באגי אומר לך " האנדום רוצה להיות איתי ולא איתך. תהרוג אותו עם להביור ". האנדום שולח לעברך להביור.אתה חושב שסופך כבר קרוב אבל אז לשון ענקית תופסת את האנדום ולוקחת אותו איתה ונעלמת.הלהביור נכבה ובאגי רודף אחרי הלשון הענקית שלקחה את האנדום.[/COLOR][/B]
-
[quote]מקס
אתה וסקרויטל ממשיכים ללכת בדרך 1 לעבר העיר ורידיאן.לאחר הליכה קצרה שבה לא ראיתם אף פוקימון בדרך.אתם רואים הולך לו בדרך עד שלפתע לשון ענקית צצה לה ותופסת את אודיש. אתה מבחין שהלשון באה מן פרצוף ענקי ומפחיד שהוא חלק מדרך מס' 1. הפרצוף אוכל את אודיש.הוא שם לב לסקרויטל ושולח את לשונו לתפוס את סקרויטל בעזרתה.[/quote]
אשתמש ביד רובוט בלייזר כדי לחתוך את הלשון של הפרצוף,אבדוק אם יש עוד אפשרויות ביד רובוט שיעזרו לי אם להרוג את הפרצוף
נ.ב ציון 8,אתה עושה את זה שכולם רעים ודברים מוזרים קורים (פרצוף שבולע פוקמון) והמשכים דומים אבל בת'כלס אחלה משחק,רק שפקר את מה שאמרתי
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1264076]תוכלו לתת לי ציון מ 1-10 על המשחק ועל איך שאני מנהל אותו.
הציון שלי הוא 9.9, רק כי אין שום דבר מושלם :)
אתה רץ לכייון האנדום ובאגי ולאחר כמה דקות אתה משיג אותם.אתה מפיל את באגי מהאנדום שלו.אתה עלה על האנדום ומושיט לו בארי. האנדום שורף את הברי ואז עוצר מלרוץ.הוא מעיף אותך ממנו אל האדמה.באגי אומר לך " האנדום רוצה להיות איתי ולא איתך. תהרוג אותו עם להביור ". האנדום שולח לעברך להביור.אתה חושב שסופך כבר קרוב אבל אז לשון ענקית תופסת את האנדום ולוקחת אותו איתה ונעלמת.הלהביור נכבה ובאגי רודף אחרי הלשון הענקית שלקחה את האנדום.[/COLOR][/B][/QUOTE]
ציון בתוך הציטוט.
~~~~~~~~~~~~~~
'מוזר... ומבאס. דווקא רציתי אותו...) אני חושב לעצמי וממשיך לחפש את טראפינץ'.
~~~~~~~~~~~
לדעתי התגובה די תוקעת.....
-
אתם רוצים שהיה לכם שותף/ה?
אם כן תגידו לי אם אתם רוצים שותף בן או שותפה ואם אתם רוצים גם את שמם
אל תדאג האנדום חי, לא נראה לי שזה תגובה תוקעת כל כך.
---------------------------------------------------------
אתה די מתבאס מזה שלא הצלחת להשיג את האנדום הזוהר לעצמך.אתה משיך ללכת בדרך מס' 1 ותוך כדי אתה מחפש את טראפינץ' שלך. לאחר הליכה של 6 דקות אתה מגיע כבר כמעט לסוף הדרך ובאופק אתה רואה את העיר ורידיאן. בשיחים של הדרך אתה שומע קולות.אתה ניגש אל השיחים ורואה שזה טראפינץ' שלך עושה קולות.אתה רואה שהוא פצוע די קשה והוא צריך טיפול במהירות במרכז פוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מקס
אל תדאג אתה תפגוש גם אנשים טובים במהלך המסע שלך ולא רק אנשים רעים. זה שיש פה דברים מוזרים זה העיקרון של המשחק. עולם פוקימון מוזר בהחלט.
----------------------------------------------------------
אתה משתמש ביד רובוט שלך ומפעיל את הליזר שיש ביד.הליזור חותך את הלשון של הפרצוף. סקרויטל קופץ משמחה שהצלת אותו. הפרצוף כועס עליך ואומר " איך אתה מעז לחתוך את הלשון היקרה שלי ?" . אתה מתעלם מדבריו ובודק אילו עוד דברים יש.אתה מוצא כפתור מטוס סילון.אתה לוחץ עליו והיד הופכת למטוס סילון.אתה מחזיק את סקרויטל ואתם עפים באוויר גבוה מעל דרך מס' 1. באופק אתם רואים את העיר פאלט ואת העיר ורידיאן. בנוסף לזה אתה רואה קהילת פיג'יוטו [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/017.png[/IMG] שעפה לכיונך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1264076]תוכלו לתת לי ציון מ 1-10 על המשחק ועל איך שאני מנהל אותו.
[B][COLOR="Green"]טל
את בודקת את מה שיש מסביבך.את שמה לב שיש לידך עץ עם עלים ענקיים. את קוטפת עלה אחד גדול ואז רצה לעבר הלשון. בעזרת העלה הענק את שורטת את הלשון של הפרצוץ וגורמת לו לשריטה קלה בלשון. צ'יקוריטה משתחררת מן האחיזה של הלשון. הפרצוף אומר לך " את תשלמי על זה שפגע בלשון שלי .זה כואב. " הפרצוף שולח את הלשון שלו פעם נוספת אלה הפעם כדי לתפוס אותך.[/COLOR][/B]
ציון- 10 :)
''אוי לא..'' אומר לעצמי בבלבול, אסתכל על הלשון בבעתה, ואחשוב על תכנית במהירות, לבסוף אחליט שברגע שהלשון תתקרב אליי אקפןץ הצידה כמו שצ'יקוריטה קפצה במטרה להתחמק, אתרכז בלשון ואחכה לרגע הקפיצה בתקווה להצליח
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1264081]אתם רוצים שהיה לכם שותף/ה?
אם כן תגידו לי אם אתם רוצים שותף בן או שותפה ואם אתם רוצים גם את שמם
אל תדאג האנדום חי, לא נראה לי שזה תגובה תוקעת כל כך.
---------------------------------------------------------
אתה די מתבאס מזה שלא הצלחת להשיג את האנדום הזוהר לעצמך.אתה משיך ללכת בדרך מס' 1 ותוך כדי אתה מחפש את טראפינץ' שלך. לאחר הליכה של 6 דקות אתה מגיע כבר כמעט לסוף הדרך ובאופק אתה רואה את העיר ורידיאן. בשיחים של הדרך אתה שומע קולות.אתה ניגש אל השיחים ורואה שזה טראפינץ' שלך עושה קולות.אתה רואה שהוא פצוע די קשה והוא צריך טיפול במהירות במרכז פוקימונים.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טראפינץ'!" אני צועק ומרים אותו. אני נותן לו כמה ברים ורץ איתו לעיר ורידיאן כדי לחפש את מרכז הפוקימונים. 'מעניין מה זאת הלשון הזאת...' אני חושב לעצמי מהורהר בעודי רץ לעבר מרכז הפוקימונים.
כשאני מגיע, אני מבקש מהאחות ג'וי חדר לי ולטראפינץ', כדי שהוא יוכל לנוח.
-
[quote]לופי
צ'ארמנדאר שולח גחלת חזקה לעבר הלשון של הפרצוף. הגחלת פוגעת בלשון של המפלצת וגורמת לו לכוויה קשה בלשונו.
הפרצוף אומר לך " עכשיו הכעסת אותי לגמרי ". אתה מרגיש שהדרך מתחתיך רועדת ומתחילה לזוז.הפרצוף מתחיל לגדול ולמשוך את הדרך אליו ואז אור מסנוור מופיע.אתה וצ'ארמנדאר סוגרים את עינייך.לאחר שהאור נעלם אתם רואים שחצי מן דרך 1 לא קיממת ומולכם עומד יצור ענקי עם הפרצוף שתקף אותכם.[/quote]
*ציון 10.
"מי אתה ומה אתה רוצה מאיתנו?" אשאל את היצור הענק.
-
אז אתם לא רוצים שהיה לכם שותף/ה?
[B][COLOR="Red"]לופי
היצור הענקי אומר לך " שמי היצור של דרך מס' 1. אני פשוט רוצה לאכול את הצ'ארמנדאר שלך אבל לא נראה לי שטוב לי לאכול פוקימון אש.הוא ישרוף לי תקיבה.טוב אז אתם חופשיים להמשיך ללכת בדרך מס' 1. עוד מעט תגיעו לעיר ורידיאן.כשתהיו שם תזהרו מדורה ובוסט ".
היצור מפנה לכם את המשך הדרך מס' 1. באופק אתה מצליח לראות חלק מן העיר רידיאן.[/COLOR][/B]
אתה מרים את טראפינץ' ונותן לו כמה ברים לאכול.אתה שם לב שהברים נגמרו לך. טראפינץ' אוכל תברים וזה קצת מרפא את פצעיו.אתה מתחיל לרוץ לעבר העיר וריאדיאן. תוך דקה אתה מגיע לעיר ומוצא את מרכז הפוקימונים של העיר. במרכז הפוקימונים אתה פוגש את האחות ג'וי. האחות ג'וי לוקחת את טראפינץ' לחדר כולשהוא ואז חוזרת אלך ומגישה לך מפתח לחדר 100. ג'וי אומרת לך " טראפינץ' היה בריא בעוד שעה.ביינתיים אתה יכול להסתוובב קצת בעיר או לשהות בחדרך ". [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]טל
את מוצאת את הרגע הנכון להתחמק מן הלשון.את קופצת כמו צ'יקוריטה ומתחמקת מן הלשון. צ'יקוריטה שולחת אבקת רעל לעבר הפרצוף.אבקת הרעל פוגעת בו ומרעילה אותו. הפרצוף אומר לכם " טוב אתם יכולים להמשיך בדרכם לוריאדיאן.אני לא אוכל אותכן ". הפרצוף מפנה את הדרך ובאופק את רואה את העיר וריאדיאן.[/COLOR][/B]
-
[quote]לופי
היצור הענקי אומר לך " שמי היצור של דרך מס' 1. אני פשוט רוצה לאכול את הצ'ארמנדאר שלך אבל לא נראה לי שטוב לי לאכול פוקימון אש.הוא ישרוף לי תקיבה.טוב אז אתם חופשיים להמשיך ללכת בדרך מס' 1. עוד מעט תגיעו לעיר ורידיאן.כשתהיו שם תזהרו מדורה ובוסט ".
היצור מפנה לכם את המשך הדרך מס' 1. באופק אתה מצליח לראות חלק מן העיר רידיאן.[/quote]
*באלי שותף/ה..
"יופי צ'ארמנדר!הגענו לעיר ורידיאן!" אומר לצ'ארמנדר וארוץ איתו אל העיר.
-
מקס
אל תדאג אתה תפגוש גם אנשים טובים במהלך המסע שלך ולא רק אנשים רעים. זה שיש פה דברים מוזרים זה העיקרון של המשחק. עולם פוקימון מוזר בהחלט.
----------------------------------------------------------
אתה משתמש ביד רובוט שלך ומפעיל את הליזר שיש ביד.הליזור חותך את הלשון של הפרצוף. סקרויטל קופץ משמחה שהצלת אותו. הפרצוף כועס עליך ואומר " איך אתה מעז לחתוך את הלשון היקרה שלי ?" . אתה מתעלם מדבריו ובודק אילו עוד דברים יש.אתה מוצא כפתור מטוס סילון.אתה לוחץ עליו והיד הופכת למטוס סילון.אתה מחזיק את סקרויטל ואתם עפים באוויר גבוה מעל דרך מס' 1. באופק אתם רואים את העיר פאלט ואת העיר ורידיאן. בנוסף לזה אתה רואה קהילת פיג'יוטו שעפה לכיונך.
כן אני רוצה
--
"הם דומים לפוקימון שתפסנו,אז אנחנו לא צריכים אותם" אורמ לסקרויטל ואז יחזור "אבל אולי הפוקימון שתפסנו יכול להיתיד אותום"
אומר ואציא את פ'יגי
-
[B][COLOR="Blue"]מקס
בן או בת?
----------------------------------------------
אתה מחליט להוציא את פיג'י שלך החוצה שישחק לזמן מה עם להקת הפיג'יוטו.פיג'י יוצא בשמחה מן הפוכדור ומתחיל לשחק בהנאה רבה עם להקת הפיג'יוטו. לאחר 15 דקות של משחק אתה מחזיר אותו לפוכדור כי בא לך כבר להגיע לוריאדיאן.לאחר מכן אתה ממשיך לטוס בסילון שלך עם סקרויטל אל וריאדיאן.לאחר דקה אתה נוחת בוריאדיאן.
לאן אתה הולך : למכון העיר, מרכז פוקימונים , תחרות קרב רחוב פוקימונים ?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
בן או בת?
------------------------------------------
צ'ארמנדאר מתחיל לרוץ יחד איתך לעבר העיר וריאדיאן. לאחר ריצה קלה של 3 דקות אתם מגיעים לעיר וריאדיאן. אתם רואים מלא אנשים שהם לא רובוטים. מלא בניינים גבוהים וקטנים של העיר .לאן תחליט ללכת : למרכז הפוקימונים , למכון העיר, או לתחרות קרב פוקימונים שמערכת בעיר ? .[/COLOR][/B]
-
[quote]מקס
בן או בת?
----------------------------------------------
אתה מחליט להוציא את פיג'י שלך החוצה שישחק לזמן מה עם להקת הפיג'יוטו.פיג'י יוצא בשמחה מן הפוכדור ומתחיל לשחק בהנאה רבה עם להקת הפיג'יוטו. לאחר 15 דקות של משחק אתה מחזיר אותו לפוכדור כי בא לך כבר להגיע לוריאדיאן.לאחר מכן אתה ממשיך לטוס בסילון שלך עם סקרויטל אל וריאדיאן.לאחר דקה אתה נוחת בוריאדיאן.
לאן אתה הולך : למכון העיר, מרכז פוקימונים , תחרות קרב רחוב פוקימונים ?"[/quote]
אני הולך לתחרות קרב רחוב פוקימונים
--
זה תגובה די תוקעת
-
[quote]לופי
בן או בת?
צ'ארמנדאר מתחיל לרוץ יחד איתך לעבר העיר וריאדיאן. לאחר ריצה קלה של 3 דקות אתם מגיעים לעיר וריאדיאן. אתם רואים מלא אנשים שהם לא רובוטים. מלא בניינים גבוהים וקטנים של העיר .לאן תחליט ללכת : למרכז הפוקימונים , למכון העיר, או לתחרות קרב פוקימונים שמערכת בעיר ? .[/quote]
*לא משנה.
"קדימה צ'ארמנדר, בוא נלך למרכז הפוקימונים כדי להתרפא ואז נלך למכון!" אומר לצ'ארמנדר ואלך איתו למרכז הפוקימונים.
-
[B][COLOR="Green"]טל
את מוצאת את הרגע הנכון להתחמק מן הלשון.את קופצת כמו צ'יקוריטה ומתחמקת מן הלשון. צ'יקוריטה שולחת אבקת רעל לעבר הפרצוף.אבקת הרעל פוגעת בו ומרעילה אותו. הפרצוף אומר לכם " טוב אתם יכולים להמשיך בדרכם לוריאדיאן.אני לא אוכל אותכן ". הפרצוף מפנה את הדרך ובאופק את רואה את העיר וריאדיאן.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אין לי מושג עם זה היה מכוון אליי אבל ני כה רוצה שותף
אתה תפגשי את השותף שלך בוריאדיאן.
אין יער וריאדיאן אם לזה התכונת. יש תעיר וריאדיאן.
אז תשני תגובה שלך
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
אתה מכניס את צ'ארמנדאר לפוכדור שלו והולך למרכז הפוקימונים.במרכז הפוקימונים האחות ג'וי מרפאת את 2 הפוקימונים שלך.אתה מודה לה ואז יוצא מהמרכז ופונה לעבר מכון וריאדיאן. לאחר כמה דקות אתה מוצא את המכון ונכנס אליו. בהתחלה נהיה חושך במכון אבל אז האורות נדלקים ואתה רואה אותו [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/1.png[/IMG] בנוסף לזה אתה רואה את זירת הקרב.זירה ענקית כמו של בלייבייד ובמרכז למטה נמצאים סכינים מסתובבות שיכולות להרוג פוקימון.
הבחור אומר לך " ברוך הבא למשוגעי האדמה-זה שם המכון שלי.שמי קלאוס ואני מנהיג המכון הזה.אני מבין שבאת להילחם נגדי אז אין בעיה אסביר לך תחוקים.הקרב מתנהל בקרב של 1-5 .מותר לך להשתמש בפוקימון 1 בקרב בזמן שהוא נלחם נגד 5 שלי.עליך להביס רק 3 פוקימונים שלי כדי לזכות בתג. אם פוקימון נהרג אז זה נחשב כניצחון. אה שכחתי להגיד אסור לרפא תפוקימון שלך כשהוא מפסיד . טוב אז אתה מוכן להילחם ?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מקס
למה תוקעת ?
-----------------------------------
אתה מתחיל ללכת לעבר תחרות קרב רחוב פוקימונים.אתה מוצא דוכן בעיר שבו נרשמים לתחרות.אתה רושם את עצמך לתחרות. לאחר 10 דקות אתה רואה שמצג טלויזיה ענקי שמחובר לבניין גבוה נדלק ובוא מופיע [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/82.png[/IMG] ומתחיל לדבר " ברוכים הבאים לתחרות קרב רחוב פוקימון השנתית שלנו שמערכת כל שנה אצלנו בעיר. אז מי שפה זאת הפעם הראשונה שלו .אני אסביר תחוקים- אז שאין חוקים. מותר לכם לעשות כל מה שתרצו בשביל לנצח בקרב.העיר זאת תהיה זירת הקרב שלכם.4 המאמנים שינצח הכי מהר 5 מאמנים יזכו להיכנס לגמר. המנצח בגמר יזכה בביצת פוקימון נדירה מאוד. אז תתחילו להילחם ושהיה לכם בהצלחה "..
לאחר שהזקן גומר לדבר אתה מבחין שמלא אנשים שמחים שמתחילים להילחם זה בזה.[/COLOR][/B]