-
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"G23? " היא שאלה אותך והסתכלה אליך "מאיפה אתה יודע אל זה ?" היא אמרה "רק הGA יודעים על זה" היא אמרה לאחר מספר דקות גלייד וגראוודר התעייפו והיא החזירה אותם והוציאה את הלייזר, לאחר מספר דקות היא החזירה אותו והתחילה להוציא סלעים ביד , סלע גדול מאוד עמד מולכם "אממ נראה לי שזה יספיק, היא לא יכולה לעבור דרך הרבה דברים מוצקים אבל זה יספיק" אמרה בריאנה והוצאיה את גארוודר והרזיקה ביד שלך ואז בגראוודר, פתאום מצאת את עצמך אל דשא תחת כיפת השמיים [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100715][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"G23? " היא שאלה אותך והסתכלה אליך "מאיפה אתה יודע אל זה ?" היא אמרה "רק הGA יודעים על זה" היא אמרה לאחר מספר דקות גלייד וגראוודר התעייפו והיא החזירה אותם והוציאה את הלייזר, לאחר מספר דקות היא החזירה אותו והתחילה להוציא סלעים ביד , סלע גדול מאוד עמד מולכם "אממ נראה לי שזה יספיק, היא לא יכולה לעבור דרך הרבה דברים מוצקים אבל זה יספיק" אמרה בריאנה והוצאיה את גארוודר והרזיקה ביד שלך ואז בגראוודר, פתאום מצאת את עצמך אל דשא תחת כיפת השמיים [/COLOR][/QUOTE]
"וואוו" זאת המילה היחידה שאני מוציא ברגע נחיתה בדשא.
אני מסתכל סביב מעלה ומטה היישר אל השמיים הפתוחים,זה היה חסר לי באותו הזמן במערה.
"היי בקשר לג'י 23" אני אומר בכדי למנוע ממנה לברוח בפתאומיות.
"עדן הורה עליי כאשר אני אתקל במישהי שבתיאורה דיי דומה לך לבקש ממנה שתוביל אותי לג'י 23,יש לך מושג מה הכוונה?"
-
"כן" היא אמרה והסתכלה אליך "אבל זה לא היה קל" היא המשיכה "אנחנו קרובים פחות או יותר לעיר השלישית תילך לשם ואל תדבר אליי אוקי?" היא אמרה והסתכלה אלייך והחזירה את גראוודר[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100717][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"כן" היא אמרה והסתכלה אליך "אבל זה לא היה קל" היא המשיכה "אנחנו קרובים פחות או יותר לעיר השלישית תילך לשם ואל תדבר אליי אוקי?" היא אמרה והסתכלה אלייך והחזירה את גראוודר[/COLOR][/QUOTE]
"למה את מתכוונת,אני לא כך כך מצליח להבין אותך,למה לא לדבר אלייך?את תעזרי לי או לא?" אני אומר בבלבול רב.
'אני לא מצליח להבין אותה אף פעם 'אני חושב לעצמי
-
"אני ילך לG23 ואתה תמשיך לעיר השלישית כרגיל, אם מישהו ישאל אותך אליי אל תאמר לו כלום, זה יסבך אותך ואותי ותלך למפקדה ותאמר שמצאת את סורה והיא בדרך " אמרה סורה והסתכלה אלייך, עוד שלוש טיפות נפלו[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100693][COLOR="Navy"]רקס
תעשה לי טובה אל תאמר מה אחרים עושים תאמר רק מה אתה עושה
~~~
מדקיפ מסתכל אליך כלא מבין מי אתה "מד מדקיפ ? קיפ מדקיפ ?" |מי אתה?איפה הפרופסור?| קרא מדקיפ והסתכל אלייך[/COLOR][/QUOTE]
"מדקיפ עכשיו אתה שלי הפרופסור נתן לי אותך"
הסברתי למדקיפ וחייכתי עליו
-
[QUOTE=sigal123;1100719][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"אני ילך לG23 ואתה תמשיך לעיר השלישית כרגיל, אם מישהו ישאל אותך אליי אל תאמר לו כלום, זה יסבך אותך ואותי ותלך למפקדה ותאמר שמצאת את סורה והיא בדרך " אמרה סורה והסתכלה אלייך, עוד שלוש טיפות נפלו[/COLOR][/QUOTE]
את מתכוונת עליי,בגלל זה לא הבנתי חח : P
-------------
"אוקיי" אני אומר וממשיך בדרכי לעיר השלישית.
'תזכור לא לדבר עליה ולהודיע במפקדה שהיא בדרך.' אני משנן לעצמי בראש.
אני שם לב לטיפות שנופלות אך עייפתי מלשאול כל הזמן אז אני מחליט להיות מנומס ולא לשאול.
"קדימה בוא נמשיך" אני אומר ומששיך בדרכי.
-
[COLOR="Navy"]רקס
"מ.." |א..| הוא אמר בתמיהה ואז קפץ לך אל הכתף בשמחה "מד מדקיפ מד!" הוא צעק בשמחה והבנת שהוא אומר |בוא נמשיך במסע!| ואז הוא הצביע אל השביל שמולך[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מתחיל ללכת ולאחר מספר דקות מסתכל אחורה ואתה לא רואה אותה, אתה מושך בכתפיך וממשיך ללכת לאחר כחצי שעה של הליכה אתה רואה אורות של העיר השלישית[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100722][COLOR="Navy"]רקס
"מ.." |א..| הוא אמר בתמיהה ואז קפץ לך אל הכתף בשמחה "מד מדקיפ מד!" הוא צעק בשמחה והבנת שהוא אומר |בוא נמשיך במסע!| ואז הוא הצביע אל השביל שמולך[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מתחיל ללכת ולאחר מספר דקות מסתכל אחורה ואתה לא רואה אותה, אתה מושך בכתפיך וממשיך ללכת לאחר כחצי שעה של הליכה אתה רואה אורות של העיר השלישית[/COLOR][/QUOTE]
"נהדר,הגעתי" אני אומר בשמחה רבה.
אני מתחיל להגביר את מהירות צעדיי אל עבר העיר השלישית שתוך כדי חושב על מה שאמרה לי סורה.
'איך לעזאזל אמצא את המפקדה' אני חושב לעצמי ומתחרט שלא שאלתי אותה.
'כמה טיפשי מצידי'
-
רקס
"מ.." |א..| הוא אמר בתמיהה ואז קפץ לך אל הכתף בשמחה "מד מדקיפ מד!" הוא צעק בשמחה והבנת שהוא אומר |בוא נמשיך במסע!| ואז הוא הצביע אל השביל שמולך
"טוב חבר קטן בוא נמשיך את המסע" חייכתי והייתי שמח מאוד
-
אתה מתחיל ללכת לעבר העיר השלישית ורואה את העיר הגדולה , היא מלאת בניינים גבוהים ביותר ואתה נזכר שיש פה את המכון! אתה לא יודע איך למצוא את המפקדה אבל נזכר פתאום במילה ליינס[/COLOR]
[COLOR="Navy"]
המתקפות שלו הם :אקדח מים דחיפה ונשיכה
רקס
אתה מחייך ומתחיל ללכת שהוא אל ראשך,
"מד מד!" הוא קורא ומצביע על פוקימון קטן בצבעי חום וחום בהיר שנראה כמו שמלת כפלים[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/263.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1100725][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מתחיל ללכת לעבר העיר השלישית ורואה את העיר הגדולה , היא מלאת בניינים גבוהים ביותר ואתה נזכר שיש פה את המכון! אתה לא יודע איך למצוא את המפקדה אבל נזכר פתאום במילה ליינס[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מחייך ומתחיל ללכת שהוא אל ראשך,
"מד מד!" הוא קורא ומצביע על פוקימון קטן בצבעי חום וחום בהיר שנראה כמו שמלת כפלים[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/263.png[/IMG][/QUOTE
"טוב מדקיפ בוא נראה למה אתה מסוגל חבר קטן"
'פעם ראשונה הקרב הראשון שלי אני חייב לנצח'
חשבתי במוחי
אז צעקתי"מדקיפ תן לו נשיכה!"
-
[COLOR="Navy"]רקס
מדקיפ נשך את זנבו של הפוקימון המשונה, הפוקימון צעק והעיף אותו על עץ, מדקיפ הקטן נפגע בעץ קשה והחליק למטה בכאב[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100730][COLOR="Navy"]רקס
מדקיפ נשך את זנבו של הפוקימון המשונה, הפוקימון צעק והעיף אותו על עץ, מדקיפ הקטן נפגע בעץ קשה והחליק למטה בכאב[/COLOR][/QUOTE]
"מדקיפ על תוותר!"
חשבתי אני יפסיד..
"מדקיפ תשתמש באקדח מים!"
'אני מקווה שאני צליח'
-
[COLOR="Navy"]רקס
מדקיף השתמש באקדח מים חזק שהפוקימון השתמש בהצלפת זנב וחצה את המים לשניים, מדקיפ המעוצבן השתמש באקדח מים גדול יותר וחזק יותר והעיף בחוזקה את הפוקימון על העץ, הוא נפגע קשה אבל חזר והשתמש במתקפת חול והעיף חול אם זנבו ורגליו כך שמדקיפ ואתה לא ראיתם כלום[/COLOR]