-
[QUOTE=sigal123;1100734][COLOR="Navy"]רקס
מדקיף השתמש באקדח מים חזק שהפוקימון השתמש בהצלפת זנב וחצה את המים לשניים, מדקיפ המעוצבן השתמש באקדח מים גדול יותר וחזק יותר והעיף בחוזקה את הפוקימון על העץ, הוא נפגע קשה אבל חזר והשתמש במתקפת חול והעיף חול אם זנבו ורגליו כך שמדקיפ ואתה לא ראיתם כלום[/COLOR][/QUOTE]
"מדקיפ! מדקיפ איפה אתה!?"
"עם אתה שומע אותי תשתמש לכל מקום באקדח מים תחזיק מעמד חבר!"
'אולי כדאי לתפוס אותו'
אז חשבתי לעצמי אולי לתפוס אותו
-
[COLOR="DarkSlateBlue"]רקס
מתוך החול בקעו אקדח מים לכול מקום ואז צעקת כאב של זיגזיגון ואז של מדקיפ, החול התפזר וראית שלמדקיפ נכנס חול לעייניים![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099824][COLOR="YellowGreen"]מאי
"כמובן" קראה האחות ג'וי ולקחה ממך תפוקדור שלה וביקשה ממך להמתין על הספות ורצה לחדר הטיפולים ומאור עניין אותך לדעת מה שלום גראוודר ומה יש בחדר הזה[/COLOR][/QUOTE]
' אוף .. מתי הם כבר יסיימו ? זה לוקח המון זמן .. ' אחשוב לעצמי בדאגה לגראדוור .
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מחכה עוד ועוד ופתאום יוצאת החוצה אחות ג'וי אחת "הנה הפוקדור של גראוודר, נסי שלא תתאמץ יותר מידי היא הייתה באפיסת אפיסת הכוחות" אמרה האחות ג'וי והגישה לך פוקדור מבריק [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100758][COLOR="YellowGreen"]מאי
את מחכה עוד ועוד ופתאום יוצאת החוצה אחות ג'וי אחת "הנה הפוקדור של גראוודר, נסי שלא תתאמץ יותר מידי היא הייתה באפיסת אפיסת הכוחות" אמרה האחות ג'וי והגישה לך פוקדור מבריק [/COLOR][/QUOTE]
" תודה !! אבל היא לא שלי , " אומר לג'וי . " מצאתי אותה בחוץ .. אבל אני לא חושבת שהיא שייכת למישהו .
את חושבת שכדאי לי לקחת אותה ? "
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"אם אין לה אף אחד אז ברור" אמרה האחות ג'וי "אבל יכול להיות שיחפשו אותה אם יחשפו אותה תביאי לה אותם אם לא אז היא שלך" אמרה ג'וי וחייכה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100762][COLOR="YellowGreen"]מאי
"אם אין לה אף אחד אז ברור" אמרה האחות ג'וי "אבל יכול להיות שיחפשו אותה אם יחשפו אותה תביאי לה אותם אם לא אז היא שלך" אמרה ג'וי וחייכה[/COLOR][/QUOTE]
" יש ! תודה " אומרת לג'וי . " קדימה בואו נלך להתאמן .. " אומרת ושמה את סינדיקוויל על כתפי , והולכת לכיוון היער .
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
סינדיקוויל קופץ לרצפה ואת רואה שבחוץ השמש נעימה ומתחיל להיות אחר הצהרים, הרבה ילדים ונערים יחד אם הפוקימונים שלהם נמצאים אל הדשא תופסים פוקימונים נלחמים מתאמנים או סתם נחים ואוכלים צהרים [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100766][COLOR="YellowGreen"]מאי
סינדיקוויל קופץ לרצפה ואת רואה שבחוץ השמש נעימה ומתחיל להיות אחר הצהרים, הרבה ילדים ונערים יחד אם הפוקימונים שלהם נמצאים אל הדשא תופסים פוקימונים נלחמים מתאמנים או סתם נחים ואוכלים צהרים [/COLOR][/QUOTE]
" או הי תראו , " אומרת ומצביעה על הילדים . " מה דעתכם שנלך להתאמן איתם ? " שואלת אותם ולא מצפה לתשובה ,
" קדימה בואו ! " אומרת והולכת לכיוון אחד הילדים .
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את הולכת יחד אם צרובי שמתגלגל לו בדשא וצ'רובי שנהנת מהשמש החמימה לעבר ילד אחד שהתאמן אם הטוטודייל שלו "או שלום!" הוא קרא וחייך אלייך[/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG][IMG]http://i30.tinypic.com/1ifml3.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1100769][COLOR="YellowGreen"]מאי
את הולכת יחד אם צרובי שמתגלגל לו בדשא וצ'רובי שנהנת מהשמש החמימה לעבר ילד אחד שהתאמן אם הטוטודייל שלו "או שלום!" הוא קרא וחייך אלייך[/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG][IMG]http://i30.tinypic.com/1ifml3.png[/IMG][/QUOTE]
" היי ! " אומרת לו .
" אממ .. אני מאי . וזה סינדיקוויל וצ'רובי . תגיד , רוצה להתאמן איתי ? ^ ~ ^ " שואלת בחיוך .
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"אוקי!" הוא קרא וטוטודייל נעמד לקרב "טוטו דייל!" קרא טוטודייל ושלף את שיניו [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100771][COLOR="YellowGreen"]מאי
"אוקי!" הוא קרא וטוטודייל נעמד לקרב "טוטו דייל!" קרא טוטודייל ושלף את שיניו [/COLOR][/QUOTE]
" אוקי , קדימה צ'רובי , אני בוחרת בך ! " מוציאה את צ'רובי ואומרת לו ללכת להתמודד מול טוטודיל .
" אוקי . אני יתחיל . צ'רובי השתמש בקליע זרעים בריצת זיגזג !"
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
צרובי מתחיל לרוץ ומשתמש בקליע זרעים "טוטודייל תחמוק ונשיכה!" קרא האיש, טוטודייל נשך בחוזקה ברגל של צרובי והיא צעקה בכאב[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100774][COLOR="YellowGreen"]מאי
צרובי מתחיל לרוץ ומשתמש בקליע זרעים "טוטודייל תחמוק ונשיכה!" קרא האיש, טוטודייל נשך בחוזקה ברגל של צרובי והיא צעקה בכאב[/COLOR][/QUOTE]
" צ'רובי ! את בסדר ? "
" קדימה , תנסי לקום ותשתמשי בעלי טער - ואם הוא תוקף - הגנה ! "