-
[QUOTE=sigal123;1100803][COLOR="YellowGreen"]מאי
צ'רובי וסינדיקוויל כבר בחוץ
~~~
הוצאת את גראוודר והיא הסתכלה אלייך ולא הבינה איפה היא[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"זה הג'וליטון שלי והשגתי אותו כאיווי" הוא אמר והסתכל אלייך " טוב לצערי ג'וליטון מכת ברק!" קרא האיש וג'וליטון חישמל את מדקיפ והוא מיד התעלף, תוך כמה שניות מצאת את עצמך קשור לעץ ונלה לידך ומדקיפ בתוך הפוקדור [/COLOR][/QUOTE]
" אה נכון , " אומר לגראדוואר " את התעלפת שם , ואז לקחתי אותך למרכז הפוקימונים וריפאתי אותך . ועכשיו .. טוב , אני המאמנת החדשה שלך ^ ^ " אומרת בחיוך .
-
[COLOR="Navy"]רקס
אתה זורק אל זיזיגון פוקדור ריק שהנער נתן לך ו..
נידנוד ראשון..
שני..
שלישי..
רביעי..
נתפס![/COLOR][COLOR="Red"]איתי
"אתם ראיתם אותי זה מה שעשיתם ומה אם אני לא ישחרר?" אמר האיש והסתכל אליכם "כאן GA2 GA2 GA1אתה שומע?" אמר האיש לתוך מכשיר קשר מוזר[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
גראוודר הסתכלה אלייך אבל נראה שהיא הבינה, פתאום נשמע רעש מוזר וסינדיקוויל אמר שזה הבטן שלו וכולכם צחקתם[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100815][COLOR="Navy"]רקס
נידנוד ראשון..
שני..
שלישי..
רביעי..
"אתם ראיתם אותי זה מה שעשיתם ומה אם אני לא ישחרר?" אמר האיש והסתכל אליכם "כאן GA2 GA2 GA1אתה שומע?" אמר האיש לתוך מכשיר קשר מוזר[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
גראוודר הסתכלה אלייך אבל נראה שהיא הבינה, פתאום נשמע רעש מוזר וסינדיקוויל אמר שזה הבטן שלו וכולכם צחקתם[/COLOR][/QUOTE]
"יששש!" צעקתי בחוזקה מרוב התרגשות
הוצאתי את מדקיפ ואת זיגזגון שיכירו אחד את השני והיו חברים
אז החזרתי אותם חזרה לפוקדורים
"חיזרו חברים קטנים"
-
[quote=sigal123;1100815][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"אתם ראיתם אותי זה מה שעשיתם ומה אם אני לא ישחרר?" אמר האיש והסתכל אליכם "כאן GA2 GA2 GA1אתה שומע?" אמר האיש לתוך מכשיר קשר מוזר[/COLOR]
[/quote]
"מה רע בזה שראינו אותך? ומה זה GA1 ו GA2 ?
אתה סוכן כלשהו או מה? ומי אתה בכלל?" אשאל את האיש ש"עזר" לי ולנלה.
-
[QUOTE=sigal123;1100815][COLOR="Navy"]רקס
נידנוד ראשון..
שני..
שלישי..
רביעי..
[COLOR="YellowGreen"]מאי
גראוודר הסתכלה אלייך אבל נראה שהיא הבינה, פתאום נשמע רעש מוזר וסינדיקוויל אמר שזה הבטן שלו וכולכם צחקתם[/COLOR][/QUOTE]
" חחח קדימה בואו נלך לאכול , אתם בטח ממש רעבים !" אומרת והולכת להתיישב בשולחן .
-
[COLOR="Navy"]רקס
שני הפוקימונים שלך שיחקו ואז החזרת אותם, המשכת ללכת עוד ועוד ופתאום נהיית ממש ממש רעב[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"מישהו" הוא אמר "GA1?"הוא אמר שנית ושנמע משם קול "מה אתה רוצה קורן?" נשמע קול של בת "תפסתי עוד שנים" הוא אמר לתוך המכשיר "עוד שניים? בחיית קורן תפסיק ללכודר מאמנים מסכנים שרק ראו אותך ותפסיק להיות רציני כול כך" נשמע הקול שוב "אבל הם שמעו את הGA!" הוא קרא "נו ו? קורן ברצינות אם אתה כול כך מודאג תביא אותם לכאן" נשמע הקול עוד פעם[/COLOR][COLOR="YellowGreen"]
מאי
אתם מתיישיבם בשולחן ואת רואה שיש 5 טורים להזמנת האוכל, אחד ריק כי המחשב מקולקל, באחד יש 5 באחד 4 באחד 2 ובאחד 6[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100827][COLOR="Navy"]רקס
שני הפוקימונים שלך שיחקו ואז החזרת אותם, המשכת ללכת עוד ועוד ופתאום נהיית ממש ממש רעב[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"מישהו" הוא אמר "GA1?"הוא אמר שנית ושנמע משם קול "מה אתה רוצה קורן?" נשמע קול של בת "תפסתי עוד שנים" הוא אמר לתוך המכשיר "עוד שניים? בחיית קורן תפסיק ללכודר מאמנים מסכנים שרק ראו אותך ותפסיק להיות רציני כול כך" נשמע הקול שוב "אבל הם שמעו את הGA!" הוא קרא "נו ו? קורן ברצינות אם אתה כול כך מודאג תביא אותם לכאן" נשמע הקול עוד פעם[/COLOR][COLOR="YellowGreen"]
מאי
אתם מתיישיבם בשולחן ואת רואה שיש 5 טורים להזמנת האוכל, אחד ריק כי המחשב מקולקל, באחד יש 5 באחד 4 באחד 2 ובאחד 6[/COLOR][/QUO
'ואי אני רעב ממש'
פתחתי את התיק ולקחתי את הכריך שאמא נתנה לי
-
[quote=sigal123;1100827][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"מישהו" הוא אמר "GA1?"הוא אמר שנית ושנמע משם קול "מה אתה רוצה קורן?" נשמע קול של בת "תפסתי עוד שנים" הוא אמר לתוך המכשיר "עוד שניים? בחיית קורן תפסיק ללכודר מאמנים מסכנים שרק ראו אותך ותפסיק להיות רציני כול כך" נשמע הקול שוב "אבל הם שמעו את הGA!" הוא קרא "נו ו? קורן ברצינות אם אתה כול כך מודאג תביא אותם לכאן" נשמע הקול עוד פעם[/COLOR][/quote]
"היי!" אמרתי. "לאן אתם לוקחים אותנו?" אשאל. "וכן אמרתי את הג'י איי אבל אני בכלל לא יודע מזה!
זה יכול להיות ארגון סודי או שזה יכול להיות סתם ספר! בקיצור, אין לי מושג מה זה! באמת!" אסביר לג'י איי 1 ולג'י איי 2.
-
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מוציא את הכריך שלך ומתחיל לאכול אותו במרץ, בחצי הכריך שאתה עדין מאוד רעב אתה נזכר במדקיפ וזיגזיגון שגם הם לא אכלו[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הנער הסתכל אלייך ושלף פוקדור
"קדימה צא אוניקס!" אמר ומתוך הפוקדור יצא נחש אבן מפלצתי, הוא העלה אתכם אליו מאחוריו ואמר לכם להחזיק חזק ועלה יחד אם ג'וליטון גם, והנחש התחיל לזחול במהירות קדימה[/COLOR][IMG]http://i38.tinypic.com/zkh5ya.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1100827][COLOR="Navy"]רקס
[COLOR="Red"]איתי
מאי
אתם מתיישיבם בשולחן ואת רואה שיש 5 טורים להזמנת האוכל, אחד ריק כי המחשב מקולקל, באחד יש 5 באחד 4 באחד 2 ובאחד 6[/COLOR][/QUOTE]
" אמ . חכו פה, אני ילך להזמין לנו אוכל . " אומרת והולכת לחכות בטור עם ה2 .
-
[quote=sigal123;1100836][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]הנער הסתכל אלייך ושלף פוקדור[/COLOR]
[COLOR=red]"קדימה צא אוניקס!" אמר ומתוך הפוקדור יצא נחש אבן מפלצתי, הוא העלה אתכם אליו מאחוריו ואמר לכם להחזיק חזק ועלה יחד אם ג'וליטון גם, והנחש התחיל לזחול במהירות קדימה[/COLOR][IMG]http://i38.tinypic.com/zkh5ya.png[/IMG]
[/quote]
"תגיד" אני אומר לאיש "לאן אתה לוקח אותנו? אני אומר לך, אם תשחרר אותנו לא נספר כלום לאף אחד! מבטיחים!"
אומר לאיש.
"אתה מסכים?" אשאל אותו
-
[QUOTE=sigal123;1100836][COLOR="Navy"]רקס
אתה מוציא את הכריך שלך ומתחיל לאכול אותו במרץ, בחצי הכריך שאתה עדין מאוד רעב אתה נזכר במדקיפ וזיגזיגון שגם הם לא אכלו[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הנער הסתכל אלייך ושלף פוקדור
"קדימה צא אוניקס!" אמר ומתוך הפוקדור יצא נחש אבן מפלצתי, הוא העלה אתכם אליו מאחוריו ואמר לכם להחזיק חזק ועלה יחד אם ג'וליטון גם, והנחש התחיל לזחול במהירות קדימה[/COLOR][IMG]http://i38.tinypic.com/zkh5ya.png[/IMG]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את הולכת לטור ולאחר מספר דקות את מגיעה אל האישה "מה תרצי להזמין?"
היא שאלה אותך והבטת אל התפריט הענק
פוקיצ'ס(צ'יפס) 10
ארוחת פוקיבורגר רגילה 35
ארוחת פוקיבורגר ילדים 20
שתיה 5
ארוחת פוקיניצולנים(שניצלונים) 17
ארוחת ברוגר מוגדלת 45
פוטטו 12
פאפינים 10
אוכל פוקימונים 12[/COLOR][/QUOTE]
נכון נזכרתי זיגזגון ומדקיפ גם צריכים אוכל... וזימנתי אותם החוצה
"צאו מדקיפ וזיגזגון!"
לקחתי את הכריך וחילקתי אותו לשתים
והם אכלו
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
פוקיצ'ס(צ'יפס) 10
ארוחת פוקיבורגר רגילה 35
ארוחת פוקיבורגר ילדים 20
שתיה 5
ארוחת ברוגר מוגדלת 45
פוטטו 12
פאפינים 10
אוכל פוקימונים 12[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"לא " אמר האישההגעתם ליד עץ והוא הוציא בד וכיסה את עינכם, לאחר מספר דקות מצאתם את עצמכם קשורים ויושבים על כיסא "מה לעושת איתם?" שאל הנער[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]רקס
חילקת את הכריך לשניים והם אכלו בתאבון, שמת לב שאתה עדין רעב והם גם קצת[/COLOR]
-
מאי
פוקיצ'ס(צ'יפס) 10
ארוחת פוקיבורגר רגילה 35
ארוחת פוקיבורגר ילדים 20
שתיה 5
ארוחת ברוגר מוגדלת 45
פוטטו 12
פאפינים 10
אוכל פוקימונים 12
" אני יקח אוכל פוקימונים , וארוחת פוקיבורגר ילדים ^ ^ " אומרת למוכרת .
-
[quote=sigal123;1100849][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"לא " אמר האישההגעתם ליד עץ והוא הוציא בד וכיסה את עינכם, לאחר מספר דקות מצאתם את עצמכם קשורים ויושבים על כיסא "מה לעושת איתם?" שאל הנער[/COLOR]
[/quote]
"טוב די! נמאס לי!" אני צועק.
"תשחררו אותנו עכשיו או שניאלץ להיחלם בכם!" אני צועק.