-
[quote=Konoha Shinobi;597487]
ליאו
העיר ריטשיו היא עיר, לא כפר
______
"למה שהמצב שלך לא יהיה טוב בעיר ריטשיו, המצב של כולם טוב בעיר ריטשיו" הלוחם שקרוב אליך שואל בפליאה, ואז אומר "זה לא משנה, אנחנו עומדים להפוך לאבירים של המלך, אז לא משנה עד כמה הגרוע המצב שלך, נוכל לעזור לך" וצוחק[/quote]
"אל תהיהו בטוחים כל כך, יש בעיר קוסם בשם אריאל הוא חזק במיוחד אין לכם מושג עד כמה אולי יש לכם סיכוי לנצח אותו אך רק אם תהיהו שלושתכם ביחד ואם אתם באמת אבירים של המלך"אומר להם.
"חוץ מזה ברחתי משם עקב כך שחייתי בבית שלא שולמו בו המיסים ואין לי איפה לגור לכן אני מחפש להגיע אל הכפר ניקישי, הבנתם?" אשאל אותם.
-
[quote=Konoha Shinobi;597487]ברנדון ומפייר
אתה מדבר עם עצמך ומתעלם מהסביבה? מונולוג. מבחינתי גם לכתוב דיבור של יותר משלושה משפטים בשיחה כזאת זה מונולוג, כי זה לא יקרה במציאות
"הדרכים למעלה חסומות ושמעתי משם רעשים,בואו תעזרו לי להוציא משם את כל הרהיטים שמפריעים לעלות" אומר להם.
-
[QUOTE=Konoha Shinobi;597487]
סטיב
בעמוד הראשון כתוב שיש לך חרב עץ, ותקרא את הה"פ
אתה מעקם את פרצופך ומתחיל לעקוב אחריהם. מהר מאוד אין שום סימן לאור והמלומד מדליק לפיד, שאורו חושף שלדים מוזרים המזכירים אנשים, רק קטנים פי שלוש, של יצורים מוזרים. הם מחזיקים עצמות מוזרות. הם חוסמים לכם את הדרך ולא נראה שהם עומדים לתת לכם לעבור. הלוחם שולף חרב אדירה והקוסם מטה שאתה לא מצליח לזהות את סוגו, הגנב שולף שתי חרבות קצרות והמלומד זז לאחור בפחד, קצת לפני שהקרב מתחיל
[/QUOTE]
"אתה בעצמך אמרת לא לפחד !" אצעק לו ואשלוף את החרב שלי
אתקדם לכיוונם ואצעק "תתרחקו !" בזמן שאני מרים את החרב שלי למעלה
ומתכונן להתקפה .
-
[quote=Konoha Shinobi;597487]
דראק
הוא קטן ממך פי שלוש וכל הבגדים שלו מלחאים בדם המוזר והמגעיל שלו. אף אחד לא ירצה את זה, זה לא שווה שום דבר, וכשאתה מנסה להוריד ממנו את הבגדים, אתה מגלה שהם נדבקו לגוף שלו בגלל הדם. אתה רואה כמה אנשים שעוברים ומעיפים מבט לסמטא מהרחוב בחוץ
[/quote]
"אתם לא ראיתם שום דבר" אני אלחש להם בקול דרמטי ואתחיל לברוח ואעלם בין צללי הסימטה.
-
דראק
אתה כבר בקצה של הסימטא, והאנשים ההם פשוט מעבירים מבט חטוף ומתרחקים מהסמטא במהירות נגעלים. הם לא באמת מתייחסים אליך.
סטיב
מה עם לתקוף? הם כבר מוכנים לקרב, הם לא יחכו לך
הקדמי והאמצעי מבניהם רץ אליך במהירות וקופץ, מרים את רגלו ובועט בך, גורם לך לאבד שיווי משקל וליפול לאחור. האחד הימיני ביותר זורק את העצמות על הקוסם שמתקופף חומק מהן ושולח לעברו שני קליעים קסומים, שפוגעים בו ומעיפים אותו לאחור, פוגעים בו קשות. השמאלי ביותר רץ אל הלוחם ודוקר אותו חזיתית עם שתי העצמות שלו. הדקירה הראשונה פוגעת בלוחם ולא עושה לא נזק רב כשאת השניה הוא בולם עם חרבו. הוא מרים במהירות את חרבו למעלה, מנסה להעבירה דרך היצור המוזר אבל מזיז אותה הרבה יותר הצידה ומפספס בגדול.
הגנב ממהר להסתתר בין העצים ושני היצורים הנוספים מנסים למצוא אותו ולא מצליחים, ואחד מהם מתרחק מהשביל ונעלם בלי לשים לב, עד שנשמעת יללה מרוצה של זאב שמצא לעצמו עצם.
ברנדון ומפייר
אתם נכנסים פנימה וסיטנטיה מנסה לפלס את הדרך לעלות במדרגות הראשיות אבל לא מצליחה. לאחר כחצי דקה ברנדה אומרת לה למשוף רהיט מסויים, וברגע שסינטיה מוציאה אותו ממקומו, כל הרהיטים נופלים. במהירות רבה אתם בורחים מהם ואז חוזרים ומביטים בדרך הפתוחה לעלות למעלה. כולם מביטים זה בזה מפוחדים וסטיב שואל "עולים?" בפחד ולחץ.
ליאו
"מה?" אומר הלוחם בעודו מנסה שלא להתפקע מצחוק. "בית שלא שילמו בו מיסים? למה אתה צריך לפחד? אתה לא הבעלים של הבית נכון? לך לא יעשו כלום. אבל אני רואה שאתה רציני, יש לי אישור מעבר מיותר, הנה הוא" הוא אומר ונותן לך אישור מעבר, ואז ממשיך "ביי" מתעלם לחלוטין ממך וממשיך עם חבריו בדרכו.
-
[quote=Konoha Shinobi;597813]
ליאו
"מה?" אומר הלוחם בעודו מנסה שלא להתפקע מצחוק. "בית שלא שילמו בו מיסים? למה אתה צריך לפחד? אתה לא הבעלים של הבית נכון? לך לא יעשו כלום. אבל אני רואה שאתה רציני, יש לי אישור מעבר מיותר, הנה הוא" הוא אומר ונותן לך אישור מעבר, ואז ממשיך "ביי" מתעלם לחלוטין ממך וממשיך עם חבריו בדרכו.[/quote]
"זה יועיל לי בהמשך..." אמלמל ואכניס את אישור המעבר בכיסי ואמשיך לרוץ במהירות רבה לאורך השביל, 'בזבזתי זמן יקר' אחשוב לעצמי ומאשיך לרוץ.
-
[QUOTE=Konoha Shinobi;597813]דראק
סטיב
מה עם לתקוף? הם כבר מוכנים לקרב, הם לא יחכו לך
הקדמי והאמצעי מבניהם רץ אליך במהירות וקופץ, מרים את רגלו ובועט בך, גורם לך לאבד שיווי משקל וליפול לאחור. האחד הימיני ביותר זורק את העצמות על הקוסם שמתקופף חומק מהן ושולח לעברו שני קליעים קסומים, שפוגעים בו ומעיפים אותו לאחור, פוגעים בו קשות. השמאלי ביותר רץ אל הלוחם ודוקר אותו חזיתית עם שתי העצמות שלו. הדקירה הראשונה פוגעת בלוחם ולא עושה לא נזק רב כשאת השניה הוא בולם עם חרבו. הוא מרים במהירות את חרבו למעלה, מנסה להעבירה דרך היצור המוזר אבל מזיז אותה הרבה יותר הצידה ומפספס בגדול.
הגנב ממהר להסתתר בין העצים ושני היצורים הנוספים מנסים למצוא אותו ולא מצליחים, ואחד מהם מתרחק מהשביל ונעלם בלי לשים לב, עד שנשמעת יללה מרוצה של זאב שמצא לעצמו עצם.
[/QUOTE]
ארוץ אל השלד האחרון , אניף את החרב שלי ואכה אותו בלצעות שלו עד שיתפרק
בו זמנית אדבר איתם ואגיד "אתם מכירים את הזאב הזה או שגם בו אנחנו צריכים לטפל ?"
-
[quote=Konoha Shinobi;597813]דראק
אתה כבר בקצה של הסימטא, והאנשים ההם פשוט מעבירים מבט חטוף ומתרחקים מהסמטא במהירות נגעלים. הם לא באמת מתייחסים אליך.
[/quote]
אני בורח משם במהירות האפשרית בלי למשוך תשומת לב ומשתדל להתחמק ממקומות הומי אדם או ממרכזים חברתיים.
-
[quote=Konoha Shinobi;597813]
ברנדון ומפייר
אתם נכנסים פנימה וסיטנטיה מנסה לפלס את הדרך לעלות במדרגות הראשיות אבל לא מצליחה. לאחר כחצי דקה ברנדה אומרת לה למשוף רהיט מסויים, וברגע שסינטיה מוציאה אותו ממקומו, כל הרהיטים נופלים. במהירות רבה אתם בורחים מהם ואז חוזרים ומביטים בדרך הפתוחה לעלות למעלה. כולם מביטים זה בזה מפוחדים וסטיב שואל "עולים?" בפחד ולחץ.[/quote]
"ברור שעולים!,עם אתם רוצים אתם יכולים להתעקב כאן קצת אבל אני רץ לשם!"אומר להם ואתחיל לרוץ למעלה.
-
ברנדון ומפייר
אתה עולה למעלה מהר לפני שהחברים שלך מספיקים להגיב ומגיע לרחבה גדולה בקומה השניה. במרכז הרחבה עומד שולחן, שעליו שוכבת אמך, בטנה מחוררת לחלוטין, דמה מכסה את כל האיזור. בצד הימיני של החדר יש פתח, שפעם עמדה בו דלת קטנה שחרקה בלי סוף, ועכשיו יש שם חור וכמה חתיכות עץ קטנות. מהחדר הקטן שם אתה שומע צרחה, וזכוכית נשברת. לא ברור לך מה קרה, אבל משהו נשבר שם. ויש סיכוי שאבא שלך נמצא שם. החברים שלך עולים ומביטים מזועזעים באמך, בהלם מוחלט.
דראק
אז אתה יוצא מהכפר? לא הבנתי כמו שצריך מה אתה עושה
נ"ב- כמעט ואין עליך סימני דם או משהו, ולאף אדם בממלכה הזאת לא אכפת מרציחות שלא קשורות אליו, גם למלך לא ממש. חוץ מזה, בגלל כל ההרפתקאנים והקרבות, דם זה דבר שרואים על בגדים של אנשים באופן קבוע.
סטיב
בוא אני אומר לך דבר קטן. אי אפשר לדבר תוך כדי קרב. זה גומר לך את האוויר ומוציא אותך מריכוז. דיבור+קרב נגד יריב שמנסה להרוג אותך= מוות כמעט בטוח.
ועוד שני דברים:
1) אין שלד אחרון. יש שלד אחד מעליך, שלד אחד ליד הלוחם הגדול ושלד אחד רחוק שכל העצמות שלו רועדות.
בנוסף לכך יש שלד אחד נוסף שנעלם בתוך היער, אין לך איך למצוא אותו עכשיו.
2) אם אתה מנסה לעבור לשלד שנמצא מאחורה, השלד שלידך יתקיף אותך בקלות. אתה צריך לזכור שאם מישהו קרוב אליך ונלחם בך, לבצע פעולה שהיא לא לתקוף אותו/להתכונן לחמיקה/להתכונן לחסימה/עוד כמה מקרים שאני לא זוכר הוא פשוט יתקוף אותך ויעשה הרבה נזק.
התגובה שלך היא תגובה שתהרוג אותך או לפחות תפצע אותך קשה ואני לא רוצה שככה זה יתקדם אז בבקשה, תגיב מחדש.
ליאו
פעם הבאה תציין כיוון, כי יש הרבה שבילים צדדיים שלא מובילים לשום מקום ואם אתה מגיב ככה אני מניח שאתה ממשיך ישר, במקרה הנוכחי פחות או יותר בצורה שלא מקרבת אותך או מרחיקה אותך מהכפר אלה פשוט מורידה אותך מהשביל הצידה.
אתה רץ בכל כוחך ומהירותך קדימה אל כיוון הכפר ניקישי. לכל אורך הדרך אתה רואה לוחמים, אבירים, ניצים, שיירות של סוחרים וסתם אנשים שמטיילים, ואפילו מדי פעם גנבים שמסתתרים בין העצים ליד הדרך ומיד נעלמים מטווח הראייה שלך. אתה לא רואה שום מקום בנוי בדרך ולא בטוח שאתה באמת נמצא בדרך הגדולה, בגלל שאתה לא בטוח אם התעוררת באותו מקום שבו התעלפת. אחרי כעשר דקות אתה מתחיל להתעייף, ואחרי עוד חמש דקות אתה כבר לא מסוגל להמשיך לרוץ.
-
[quote=Konoha Shinobi;598286]
ליאו
פעם הבאה תציין כיוון, כי יש הרבה שבילים צדדיים שלא מובילים לשום מקום ואם אתה מגיב ככה אני מניח שאתה ממשיך ישר, במקרה הנוכחי פחות או יותר בצורה שלא מקרבת אותך או מרחיקה אותך מהכפר אלה פשוט מורידה אותך מהשביל הצידה.
אתה רץ בכל כוחך ומהירותך קדימה אל כיוון הכפר ניקישי. לכל אורך הדרך אתה רואה לוחמים, אבירים, ניצים, שיירות של סוחרים וסתם אנשים שמטיילים, ואפילו מדי פעם גנבים שמסתתרים בין העצים ליד הדרך ומיד נעלמים מטווח הראייה שלך. אתה לא רואה שום מקום בנוי בדרך ולא בטוח שאתה באמת נמצא בדרך הגדולה, בגלל שאתה לא בטוח אם התעוררת באותו מקום שבו התעלפת. אחרי כעשר דקות אתה מתחיל להתעייף, ואחרי עוד חמש דקות אתה כבר לא מסוגל להמשיך לרוץ.[/quote]
אעצור ואעבור להליכה כדי שאוכל לנשום באופן סדיר ונכון.
לאחר מכן אלך ישר באיטיות ואשאל את עובר האורח הראשון שאני רואה, "אי אני ממשיך מפה לכפר ניקשי?".
-
[quote]
ברנדון וומפייר
אתה עולה למעלה מהר לפני שהחברים שלך מספיקים להגיב ומגיע לרחבה גדולה בקומה השניה. במרכז הרחבה עומד שולחן, שעליו שוכבת אמך, בטנה מחוררת לחלוטין, דמה מכסה את כל האיזור. בצד הימיני של החדר יש פתח, שפעם עמדה בו דלת קטנה שחרקה בלי סוף, ועכשיו יש שם חור וכמה חתיכות עץ קטנות. מהחדר הקטן שם אתה שומע צרחה, וזכוכית נשברת. לא ברור לך מה קרה, אבל משהו נשבר שם. ויש סיכוי שאבא שלך נמצא שם. החברים שלך עולים ומביטים מזועזעים באמך, בהלם מוחלט.
[/quote]
כמו שאמרתי קודם לכן,צפוי בידיוק מה שחשבתי שיקרה.
~~~~~
אזיל דמעות ואנגב אותם במהירות,"סינטיה וברנדה תשארו כאן תראו מה יש לה אולי עוד יש לה סיכוי לחיות" אומר קצת בלחש,כדי שמי שפה לא ישמה ואקווה שהיא לא נהרגה."סטיב בוא איתי" אומר לו ואתחיל ללכת איתו לחדר שממנו שמעתי את הצעקה אתבונן במהירות ואנסה להבחין בין האדם הרע שנמצא כאן לבין אבי,באותה השנייה שאראה מה שקורה שם אתנפל על האיש שעשה את כל זה,אדחוף אותו ואגרום לו ליפול ואז ארה עליו קליע קסם.
-
נאור
מה, שאתה מאבד את המשפחה שלך? אין לך מושג כמה זה לא צפוי.
החברים שלך מביטים בך ומהנהנים בראשם, ואז מעבירים בניהם מבטים דואגים. אתה משאר שהם דואגים לך, מאמנים שאתה מנסה להציל את המשפחה שלך כשזה חסר סיכוי, אבל לך כבר לא אכפת בשלב הזה. אתה הולך לחדר ליד ורואה חדר קטן, שוב, ריק מרהיטים, שבקצהו חלון מרוסק, מלא בפיסות בד ומרוח בדם. במרכז החדר עומד אדם במעיין "שמלה" שחורה, בד ארוך שמחסה את כל גופו ואליו מחובר ברדס. אפילו ידיו נמצאות בתוך הבד הזה. הברדס השחור שלו מכסה את ראשו והוא עם הגב אליכם ככה שאין לך מושג מי זה, אבל ברור לך שזה האדם שפגע בהורים שלך. אתה רץ אליו, מנסה להפיל אותו לריצפה אבל מחליק קצת לפני שאתה מגיע אליו ומתרסק בקול גדול. האדם מסתובב אליך, ואתה קולט שהברדס ריק. הבד נופל על הריצפה בפתאומיות ואין אף אחד בחדר חוץ ממך ומסטיב, האחראי לכל זה נעלם כלא היה, כאילו האדמה בלעה אותו.
ליאו
אתה רואה עוברי אורח בכל מקום, תיארתי לך מי בתגובה הקודמת. בבקשה תאמר למי אתה פונה, כי יש לזה השפעה
-
[QUOTE=Konoha Shinobi;598286]סטיב
בוא אני אומר לך דבר קטן. אי אפשר לדבר תוך כדי קרב. זה גומר לך את האוויר ומוציא אותך מריכוז. דיבור+קרב נגד יריב שמנסה להרוג אותך= מוות כמעט בטוח.
ועוד שני דברים:
1) אין שלד אחרון. יש שלד אחד מעליך, שלד אחד ליד הלוחם הגדול ושלד אחד רחוק שכל העצמות שלו רועדות.
בנוסף לכך יש שלד אחד נוסף שנעלם בתוך היער, אין לך איך למצוא אותו עכשיו.
2) אם אתה מנסה לעבור לשלד שנמצא מאחורה, השלד שלידך יתקיף אותך בקלות. אתה צריך לזכור שאם מישהו קרוב אליך ונלחם בך, לבצע פעולה שהיא לא לתקוף אותו/להתכונן לחמיקה/להתכונן לחסימה/עוד כמה מקרים שאני לא זוכר הוא פשוט יתקוף אותך ויעשה הרבה נזק.
התגובה שלך היא תגובה שתהרוג אותך או לפחות תפצע אותך קשה ואני לא רוצה שככה זה יתקדם אז בבקשה, תגיב מחדש.
[/QUOTE]
אשתוק , אשלוף את חרבי ואכה את השלד שמעליי עם החרב
אנסה לשבור את עצמותיו ע"י מכות חזקות שאני נותן לשלד בצלעות
אחשוב בראשי 'חזק , חזק , תמות , חזק !'
ואז אקפוץ ואתן מכה חזקה בגולגולת שלו תוך שאגה
שמשחררת ומרפה את כל העצבים .
-
[quote=Konoha Shinobi;598968]
ליאו
אתה רואה עוברי אורח בכל מקום, תיארתי לך מי בתגובה הקודמת. בבקשה תאמר למי אתה פונה, כי יש לזה השפעה[/quote]
אה אוקיי אז אפנה אל האבירים D:.