-
[quote=Black Mamba;605887][COLOR=darkorchid]יובל-[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]אתה נכנס לביתן, והוא נראה בדיוק כמו בפעם הקודמת, רק שהפעם יש שלושה ילדים ישנים בביתן, כל אחד במיטתו. לאחר צחצוח שיניים מהיר ולבישת פיג'מה אתה נכנס למיטתך בלי לעשות יותר מדי רעש, ונרדם מיד.לאחר שינה ארוכה ונטולת חולומות אתה מתעורר לבוקר חמים, השעה היא בערך שש בבוקר, וכל חברי הביתן שלך עדיין ישנים. לאחר שאתה לובש בגדים נוחים ומצחצח שיניים, אתה שומע מספר דפיקות על הדלת. אתה פותח אותה ומגלה את קלי בחוץ. "בוא כבר איס, הרמס מחכה, אתה לא רוצה שהוא יכעס עלינו" היא אומרת לך בחיוך, ומתחילה ללכת משם במהירות, מחכה שתצטרף אליה.[/COLOR][/quote]
"אני בא."אני אומר לה לוקח את המגן זיעה ואת העט ורץ אחריה.
"אז מה את באה איתנו לשאול?"אני שואל את קלי תוך כאדי ריצה לאיפה שהרמס מחכה.
-
[QUOTE=Black Mamba;605893][COLOR=lime]דן-[/COLOR]
[COLOR=lime]תודה ששמת לב[/COLOR]
[COLOR=lime]~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=lime]אתה נכנס לביתן הרמס בפעם הראשונה. אתה מגלה חדר גדול, צפוף מאוד, כי לפי מה שהסבירו לך כל החצויים שאינם יודעים מי הוריהם נדחקים לביתן הרמס. אתה מנסה לצחצח שיניים וללבוש פיג'מה במהירות בלי לייצר מדי רעש ודי מצליח בכך. לאחר מכן אתה נכנס למיטתך, שצמודה למיטה של ילד כלשהו, שנוחר בעוצמה. לוקח לך הרבה זמן, אך לבסוף אתה מצליח להירדם. למחרת אתה מתעורר לבוקר יפה וחמים, אתה קם במהירות ומצחצח שיניים, לובש בגדים, ונועל סנדליך. בזמן שאתה עושה זאת אתה שומע מספר דפיקות בדלת, אתה פותח אותה ומגלה נערה שנראית בערך כבת גילך. "הלורד הרמס מחכה לך, בוא אחריי" היא אומרת במהירות, ובלי לחכות לך מתחילה לצעוד משם.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc][/COLOR][/QUOTE]
אני הולך אחריה וחושב 'מעניין מה אבא יגיד לנו' ולוקח את האוזניות המשתנות.
-
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=cyan]חיים-[/COLOR]
[COLOR=cyan]אתה צועק על הילדה בחזרה, אבל היא לא עונה, נראה שהיא נרדמה. אתה נכנס למיטה שלך בלי לעשות יותר מדי רעש, ונרדם מדי. לאחר שינה ארוכה ונטולת חולומות אתה מתעורר לבוקר חמים, השעה היא בערך שש בבוקר, וכל חברי הביתן שלך עדיין ישנים. לאחר שאתה לובש בגדים נוחים ומצחצח שיניים, אתה שומע מספר דפיקות על הדלת. אתה פותח אותה ומגלה ילד מבוגר ממך בכמה שנים. "הלורד הרמס קורא לך, עקוב אחריי" הוא אומר לך ברשמיות ומתחיל ללכת משם.[/COLOR]
אני הולך אחריו וחושב מהו רוצה
-
[COLOR=purple]יובל-[/COLOR]
[COLOR=purple][COLOR=purple]אתה רץ לצד קלי ושואל אותה אם היא מצטרפת אליכם, היא רק קורצת אליך ואומרת, "ולתת לכם להציל את המחנה, לא בא בחשבון" היא אומרת בגיחוך. לאחר כמה דקות של ריצה קלה, אתם מגיעים לבניין הישיבות, המקום בו מתקייימות כל הישיבות חירום של המחנה, זהו הבניין הגדול ביותר באיזור, אך הוא לא מפואר כלל ובנוי מבטון פשוט. אתם פוסעים אל תוך הבניין ומגלים בפנים את הרמס יושב בכורסה חומה וגדולה, שאר הילדים מתחילים גם להגיע לאט לאט, ואתה מזהה את שאר המתחילים, איס מביתן הפייטוס, שהגיע עם נערה יפת מראה. את פרסאוס, החצוי מביתן ארס, ואת קרייטוס, שאם אינך טועה הוא בנו של הרמס. אתה מתיישב על בפה פנוייה והרמס מתחיל לדבר. "שלום לכם, חצויים, וחצויות" הוא מהנהן לעבר הנערה היפה וממשיך - "חצויות יקרים, אני מניח שאתם כבר מבינים לאן אתם הולכים היום, אתם תלכו, להציל את השאול, ואת האולימפוס כנראה" הוא אומר בכבידות. "אך לפני שאסביר לכם את כל הפרטים על מסע החיפושים שלכם, אני מניח שאתם חייבים לשמוע את הנבואה, שתביא אתכם לאן שתגיעו" אומר הרמס, נושם עמוק ומתחיל לדקלם -[/COLOR]
"[SIZE=1]שישה חצויים ייענו לאתגר,[/SIZE]
[SIZE=1]בשערי השאול מלחמה תבער.[/SIZE]
[SIZE=1]ייצטרכו החצויים את האדס מפני פלישת אוייב להציל,[/SIZE]
[SIZE=1]שלא, יושמד האולימפוס כליל".[/SIZE][SIZE=2][COLOR=purple]הרמס מסיים לדקלם את הנבואה, ועובר לקול יותר ענייני. "עכשיו, אתם תצטרכו להתחלק לזוגות של של שתי חצויים, כדי שנוכל לכסות את כל הכניסות לשאול למקרה שהאדס מטייל או עזב את ארמונו, אז תבחרו לכם זוגות, ואמשיך להסביר לכם על משימתכם" אומר הרמס, ומחקה שתתחלקו לזוגות.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][COLOR=#800080][/COLOR][COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=red]שלומי-[/COLOR]
[COLOR=red]אני ממשיך לך כי לא הגבת, ואני לא רוצה שיווצר פער:big_wink:[/COLOR]
[COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך לצד קלארק לכיוון הבניין בו הרמס מתכוון להיפגש איתכם. לאחר כמה דקות של הליכה קלה, אתם מגיעים לבניין הישיבות, המקום בו מתקייימות כל הישיבות חירום של המחנה, זהו הבניין הגדול ביותר באיזור, אך הוא לא מפואר כלל ובנוי מבטון פשוט. אתם פוסעים אל תוך הבניין ומגלים בפנים את הרמס יושב בכורסה חומה וגדולה, שאר הילדים מתחילים גם להגיע לאט לאט, ואתה מזהה את שאר המתחילים, מרקורי מביתן דמטר שהגיע עם בחור גדול, שנראה חזק מאוד. את פרסאוס, החצוי מביתן ארס, ואת קרייטוס, שאם אינך טועה הוא בנו של הרמס. אתה מתיישב על ספה פנוייה והרמס מתחיל לדבר. "שלום לכם, חצויים, וחצויות" הוא מהנהן לעבר קלי וממשיך - "חצויות יקרים, אני מניח שאתם כבר מבינים לאן אתם הולכים היום, אתם תלכו, להציל את השאול, ואת האולימפוס כנראה" הוא אומר בכבידות. "אך לפני שאסביר לכם את כל הפרטים על מסע החיפושים שלכם, אני מניח שאתם חייבים לשמוע את הנבואה, שתביא אתכם לאן שתגיעו" אומר הרמס, נושם עמוק ומתחיל לדקלם - [/COLOR]
[COLOR=red]"[SIZE=1]שישה חצויים ייענו לאתגר,[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]בשערי השאול מלחמה תבער.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]ייצטרכו החצויים את האדס מפני פלישת אוייב להציל,[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=1]שלא, יושמד האולימפוס כליל".[/SIZE][SIZE=2]הרמס מסיים לדקלם את הנבואה, ועובר לקול יותר ענייני. "עכשיו, אתם תצטרכו להתחלק לזוגות של של שתי חצויים, כדי שנוכל לכסות את כל הכניסות לשאול למקרה שהאדס מטייל או עזב את ארמונו, אז תבחרו לכם זוגות, ואמשיך להסביר לכם על משימתכם" אומר הרמס, ומחקה שתתחלקו לזוגות.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=cyan]אתה הולך אחרי הילד, שניכם שותקים שתיקה מביכה. לאחר כמה דקות של הליכה קלה, אתם מגיעים לבניין הישיבות, המקום בו מתקייימות כל הישיבות חירום של המחנה, זהו הבניין הגדול ביותר באיזור, אך הוא לא מפואר כלל ובנוי מבטון פשוט. אתם פוסעים אל תוך הבניין ומגלים בפנים את הרמס יושב בכורסה חומה וגדולה, שאר הילדים מתחילים גם להגיע לאט לאט, ואתה מזהה את שאר המתחילים, מרקורי מביתן דמטר שהגיע עם בחור גדול, שנראה חזק מאוד. את איס מביתן הפייטוס, שהגיע עם נערה יפת מראה. ואת קרייטוס, שאם אינך טועה הוא בנו של הרמס. אתה מתיישב על ספה פנוייה והרמס מתחיל לדבר. "שלום לכם, חצויים, וחצויות" הוא מהנהן לעבר הנערה היפה וממשיך - "חצויות יקרים, אני מניח שאתם כבר מבינים לאן אתם הולכים היום, אתם תלכו, להציל את השאול, ואת האולימפוס כנראה" הוא אומר בכבידות. "אך לפני שאסביר לכם את כל הפרטים על מסע החיפושים שלכם, אני מניח שאתם חייבים לשמוע את הנבואה, שתביא אתכם לאן שתגיעו" אומר הרמס, נושם עמוק ומתחיל לדקלם - [/COLOR]
[COLOR=cyan]"[SIZE=1]שישה חצויים ייענו לאתגר,[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=cyan]בשערי השאול מלחמה תבער.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=cyan]ייצטרכו החצויים את האדס מפני פלישת אוייב להציל,[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=cyan][SIZE=1]שלא, יושמד האולימפוס כליל".[/SIZE][SIZE=2]הרמס מסיים לדקלם את הנבואה, ועובר לקול יותר ענייני. "עכשיו, אתם תצטרכו להתחלק לזוגות של של שתי חצויים, כדי שנוכל לכסות את כל הכניסות לשאול למקרה שהאדס מטייל או עזב את ארמונו, אז תבחרו לכם זוגות, ואמשיך להסביר לכם על משימתכם" אומר הרמס, ומחקה שתתחלקו לזוגות.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=lime]דן-[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][COLOR=lime]אתה הולך לצד הילדה הזאת, לא שוכח לקחת איתך את האוזניות הקטלניות שלך. לאחר כמה דקות של הליכה קלה, אתם מגיעים לבניין הישיבות, המקום בו מתקייימות כל הישיבות חירום של המחנה, זהו הבניין הגדול ביותר באיזור, אך הוא לא מפואר כלל ובנוי מבטון פשוט. אתם פוסעים אל תוך הבניין ומגלים בפנים את הרמס יושב בכורסה חומה וגדולה, שאר הילדים מתחילים גם להגיע לאט לאט, ואתה מזהה את שאר המתחילים, מרקורי מביתן דמטר שהגיע עם בחור גדול, שנראה חזק מאוד. את איס מביתן הפייטוס, שהגיע עם נערה יפת מראה. ואת פרסאוס, החצוי מביתן ארס. אתה מתיישב על ספה פנוייה והרמס מתחיל לדבר. "שלום לכם, חצויים, וחצויות" הוא מהנהן לעבר הנערה היפה וממשיך - "חצויות יקרים, אני מניח שאתם כבר מבינים לאן אתם הולכים היום, אתם תלכו, להציל את השאול, ואת האולימפוס כנראה" הוא אומר בכבידות. "אך לפני שאסביר לכם את כל הפרטים על מסע החיפושים שלכם, אני מניח שאתם חייבים לשמוע את הנבואה, שתביא אתכם לאן שתגיעו" אומר הרמס, נושם עמוק ומתחיל לדקלם - [/COLOR]
[COLOR=lime]"[SIZE=1]שישה חצויים ייענו לאתגר,[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=lime]בשערי השאול מלחמה תבער.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=lime]ייצטרכו החצויים את האדס מפני פלישת אוייב להציל,[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=lime][SIZE=1]שלא, יושמד האולימפוס כליל".[/SIZE][SIZE=2]הרמס מסיים לדקלם את הנבואה, ועובר לקול יותר ענייני. "עכשיו, אתם תצטרכו להתחלק לזוגות של של שתי חצויים, כדי שנוכל לכסות את כל הכניסות לשאול למקרה שהאדס מטייל או עזב את ארמונו, אז תבחרו לכם זוגות, ואמשיך להסביר לכם על משימתכם" אומר הרמס, ומחקה שתתחלקו לזוגות.[/SIZE][/COLOR]
[/COLOR]
-
[quote=Black Mamba;606520][COLOR=purple]
[/COLOR]
[COLOR=red]שלומי-[/COLOR]
[COLOR=red]אני ממשיך לך כי לא הגבת, ואני לא רוצה שיווצר פער:big_wink:[/COLOR]
[COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך לצד קלארק לכיוון הבניין בו הרמס מתכוון להיפגש איתכם. לאחר כמה דקות של הליכה קלה, אתם מגיעים לבניין הישיבות, המקום בו מתקייימות כל הישיבות חירום של המחנה, זהו הבניין הגדול ביותר באיזור, אך הוא לא מפואר כלל ובנוי מבטון פשוט. אתם פוסעים אל תוך הבניין ומגלים בפנים את הרמס יושב בכורסה חומה וגדולה, שאר הילדים מתחילים גם להגיע לאט לאט, ואתה מזהה את שאר המתחילים, מרקורי מביתן דמטר שהגיע עם בחור גדול, שנראה חזק מאוד. את פרסאוס, החצוי מביתן ארס, ואת קרייטוס, שאם אינך טועה הוא בנו של הרמס. אתה מתיישב על ספה פנוייה והרמס מתחיל לדבר. "שלום לכם, חצויים, וחצויות" הוא מהנהן לעבר קלי וממשיך - "חצויות יקרים, אני מניח שאתם כבר מבינים לאן אתם הולכים היום, אתם תלכו, להציל את השאול, ואת האולימפוס כנראה" הוא אומר בכבידות. "אך לפני שאסביר לכם את כל הפרטים על מסע החיפושים שלכם, אני מניח שאתם חייבים לשמוע את הנבואה, שתביא אתכם לאן שתגיעו" אומר הרמס, נושם עמוק ומתחיל לדקלם - [/COLOR]
[COLOR=red]"[SIZE=1]שישה חצויים ייענו לאתגר,[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]בשערי השאול מלחמה תבער.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]ייצטרכו החצויים את האדס מפני פלישת אוייב להציל,[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=1]שלא, יושמד האולימפוס כליל".[/SIZE][SIZE=2]הרמס מסיים לדקלם את הנבואה, ועובר לקול יותר ענייני. "עכשיו, אתם תצטרכו להתחלק לזוגות של של שתי חצויים, כדי שנוכל לכסות את כל הכניסות לשאול למקרה שהאדס מטייל או עזב את ארמונו, אז תבחרו לכם זוגות, ואמשיך להסביר לכם על משימתכם" אומר הרמס, ומחקה שתתחלקו לזוגות.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR][/quote]
אני איראה קצת חושש ואחכה שמישהו יפנה אלי ואנסה לראות את האנשים שצריך לבחור אותם
-
[quote=Black Mamba;606520][COLOR=purple]יובל-[/COLOR]
[COLOR=purple][COLOR=purple]אתה רץ לצד קלי ושואל אותה אם היא מצטרפת אליכם, היא רק קורצת אליך ואומרת, "ולתת לכם להציל את המחנה, לא בא בחשבון" היא אומרת בגיחוך. לאחר כמה דקות של ריצה קלה, אתם מגיעים לבניין הישיבות, המקום בו מתקייימות כל הישיבות חירום של המחנה, זהו הבניין הגדול ביותר באיזור, אך הוא לא מפואר כלל ובנוי מבטון פשוט. אתם פוסעים אל תוך הבניין ומגלים בפנים את הרמס יושב בכורסה חומה וגדולה, שאר הילדים מתחילים גם להגיע לאט לאט, ואתה מזהה את שאר המתחילים, איס מביתן הפייטוס, שהגיע עם נערה יפת מראה. את פרסאוס, החצוי מביתן ארס, ואת קרייטוס, שאם אינך טועה הוא בנו של הרמס. אתה מתיישב על בפה פנוייה והרמס מתחיל לדבר. "שלום לכם, חצויים, וחצויות" הוא מהנהן לעבר הנערה היפה וממשיך - "חצויות יקרים, אני מניח שאתם כבר מבינים לאן אתם הולכים היום, אתם תלכו, להציל את השאול, ואת האולימפוס כנראה" הוא אומר בכבידות. "אך לפני שאסביר לכם את כל הפרטים על מסע החיפושים שלכם, אני מניח שאתם חייבים לשמוע את הנבואה, שתביא אתכם לאן שתגיעו" אומר הרמס, נושם עמוק ומתחיל לדקלם -[/COLOR]
"[SIZE=1]שישה חצויים ייענו לאתגר,[/SIZE]
[SIZE=1]בשערי השאול מלחמה תבער.[/SIZE]
[SIZE=1]ייצטרכו החצויים את האדס מפני פלישת אוייב להציל,[/SIZE]
[SIZE=1]שלא, יושמד האולימפוס כליל".[/SIZE][SIZE=2][COLOR=purple]הרמס מסיים לדקלם את הנבואה, ועובר לקול יותר ענייני. "עכשיו, אתם תצטרכו להתחלק לזוגות של של שתי חצויים, כדי שנוכל לכסות את כל הכניסות לשאול למקרה שהאדס מטייל או עזב את ארמונו, אז תבחרו לכם זוגות, ואמשיך להסביר לכם על משימתכם" אומר הרמס, ומחקה שתתחלקו לזוגות.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/quote]
*רק כמה טעויות קטנות שמאצתי:
1.אתה התבלבלת בין ההמשכים שלי ושל שלומי
2.במקום מחכה כתבת מחקה*
"קלי רוצה להיות זוג שלי?"אני שואל את קלי.
-
[QUOTE=Black Mamba;606520]
[COLOR=lime]דן-[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][COLOR=lime]אתה הולך לצד הילדה הזאת, לא שוכח לקחת איתך את האוזניות הקטלניות שלך. לאחר כמה דקות של הליכה קלה, אתם מגיעים לבניין הישיבות, המקום בו מתקייימות כל הישיבות חירום של המחנה, זהו הבניין הגדול ביותר באיזור, אך הוא לא מפואר כלל ובנוי מבטון פשוט. אתם פוסעים אל תוך הבניין ומגלים בפנים את הרמס יושב בכורסה חומה וגדולה, שאר הילדים מתחילים גם להגיע לאט לאט, ואתה מזהה את שאר המתחילים, מרקורי מביתן דמטר שהגיע עם בחור גדול, שנראה חזק מאוד. את איס מביתן הפייטוס, שהגיע עם נערה יפת מראה. ואת פרסאוס, החצוי מביתן ארס. אתה מתיישב על ספה פנוייה והרמס מתחיל לדבר. "שלום לכם, חצויים, וחצויות" הוא מהנהן לעבר הנערה היפה וממשיך - "חצויות יקרים, אני מניח שאתם כבר מבינים לאן אתם הולכים היום, אתם תלכו, להציל את השאול, ואת האולימפוס כנראה" הוא אומר בכבידות. "אך לפני שאסביר לכם את כל הפרטים על מסע החיפושים שלכם, אני מניח שאתם חייבים לשמוע את הנבואה, שתביא אתכם לאן שתגיעו" אומר הרמס, נושם עמוק ומתחיל לדקלם - [/COLOR]
[COLOR=lime]"[SIZE=1]שישה חצויים ייענו לאתגר,[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=lime]בשערי השאול מלחמה תבער.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=lime]ייצטרכו החצויים את האדס מפני פלישת אוייב להציל,[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=lime][SIZE=1]שלא, יושמד האולימפוס כליל".[/SIZE][SIZE=2]הרמס מסיים לדקלם את הנבואה, ועובר לקול יותר ענייני. "עכשיו, אתם תצטרכו להתחלק לזוגות של של שתי חצויים, כדי שנוכל לכסות את כל הכניסות לשאול למקרה שהאדס מטייל או עזב את ארמונו, אז תבחרו לכם זוגות, ואמשיך להסביר לכם על משימתכם" אומר הרמס, ומחכה שתתחלקו לזוגות.[/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני מנסה "לתפוס" ממישהו מהחצויים המנוסים ושהוא גם יראה ידידותי... אם לא אספיק אני חושב שאפנה לבנה של דמטר, מרקורי.
-
[COLOR=red][SIZE=2][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=cyan]אתה הולך אחרי הילד, שניכם שותקים שתיקה מביכה. לאחר כמה דקות של הליכה קלה, אתם מגיעים לבניין הישיבות, המקום בו מתקייימות כל הישיבות חירום של המחנה, זהו הבניין הגדול ביותר באיזור, אך הוא לא מפואר כלל ובנוי מבטון פשוט. אתם פוסעים אל תוך הבניין ומגלים בפנים את הרמס יושב בכורסה חומה וגדולה, שאר הילדים מתחילים גם להגיע לאט לאט, ואתה מזהה את שאר המתחילים, מרקורי מביתן דמטר שהגיע עם בחור גדול, שנראה חזק מאוד. את איס מביתן הפייטוס, שהגיע עם נערה יפת מראה. ואת קרייטוס, שאם אינך טועה הוא בנו של הרמס. אתה מתיישב על ספה פנוייה והרמס מתחיל לדבר. "שלום לכם, חצויים, וחצויות" הוא מהנהן לעבר הנערה היפה וממשיך - "חצויות יקרים, אני מניח שאתם כבר מבינים לאן אתם הולכים היום, אתם תלכו, להציל את השאול, ואת האולימפוס כנראה" הוא אומר בכבידות. "אך לפני שאסביר לכם את כל הפרטים על מסע החיפושים שלכם, אני מניח שאתם חייבים לשמוע את הנבואה, שתביא אתכם לאן שתגיעו" אומר הרמס, נושם עמוק ומתחיל לדקלם - [/COLOR]
[COLOR=cyan]"[SIZE=1]שישה חצויים ייענו לאתגר,[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=cyan]בשערי השאול מלחמה תבער.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=cyan]ייצטרכו החצויים את האדס מפני פלישת אוייב להציל,[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=cyan][SIZE=1]שלא, יושמד האולימפוס כליל".[/SIZE][SIZE=2]הרמס מסיים לדקלם את הנבואה, ועובר לקול יותר ענייני. "עכשיו, אתם תצטרכו להתחלק לזוגות של של שתי חצויים, כדי שנוכל לכסות את כל הכניסות לשאול למקרה שהאדס מטייל או עזב את ארמונו, אז תבחרו לכם זוגות, ואמשיך להסביר לכם על משימתכם" אומר הרמס, ומחקה שתתחלקו לזוגות.[/SIZE][/COLOR]
אני שואל את קלי ואם לא אז את איס
-
[b][u]המשך לכולם:[/u][/b]
מתחיל להיווצר בחדר בלגן שלם, כולם הולכים וקראים בקול, חלק נשארים במקום, וקלארק אפילו נופל. "תירגעו ילדים, אני אבחר במקומכם, יש לי אינטרסים משלי אתם יודעים" הוא קורץ לעברכם.
"אוקיי, קלי, את הולכת עם איס, אתם כבר מכירים ואני רוצה אתכם ביחד" הוא אומר וממשיך - "פרסאוס, אתה הולך עם מרקורי, בן דמטר וארס יהיה שילוב מעניין" הוא אומר. "ואחרון חביב, בני קרייטוס, וקלארק" מסיים הרמס. "עכשיו, שכולנו יודעים מי בן זוגנו, אני רוצה להסביר לכם מה יהיה בעצם. אז ככה, יש שלושה כניסות לשאול, ליד המדיסון סקוור גארדן (" מגרש כדורסל בניו יורק" ). בפארק הדיסני לנד שבצרפת, מתחת לרכבת ההרים. וכמה מאות קילומטרים מהמחנה, באמצע בניין משרדים ישן ונטוש. אני מניח, שהצבא של קרונוס יחליט לתקוף מהבניין, כדי שכמה שפחות אנשים יראו אותם, אתם, מרקורי ופרסאוס, תלכו דרך שם, לכן אתם צריכים להיות הזהירים ביותר" הוא מסביר. "קרייטוס וקלארק, אני רוצה שאתם תגיעו דרך המדיסון סקוור גארדן, וחשוב שתדעו, כמה קילומטרים אחרי שאתם נכנסים, יש שם מקום, חווה מיוחדת וכמה חצויים של האדס בה, אני רוצה שתשכנעו אותם להצטרף אליכם בדרך לקרב". "ואתם איס וקלי, תלכו לדיסני לנד, שם הדרך המהירה ביותר לארמון האדס, ולכן אתם תהיו אלה שתודיעו לו שצבא הטיטאן מתקרב" מסיים הרמס לדבר. "אז עכשיו, שכולנו יודעים את תפקידנו, אתם מוכנים לצאת?" הוא שואל אתכם, מצקצק בלשונו לנוכח זה שאין זמן.
-
[quote=Black Mamba;608064][B][U]המשך לכולם:[/U][/B]
מתחיל להיווצר בחדר בלגן שלם, כולם הולכים וקראים בקול, חלק נשארים במקום, וקלארק אפילו נופל. "תירגעו ילדים, אני אבחר במקומכם, יש לי אינטרסים משלי אתם יודעים" הוא קורץ לעברכם.
"אוקיי, קלי, את הולכת עם איס, אתם כבר מכירים ואני רוצה אתכם ביחד" הוא אומר וממשיך - "פרסאוס, אתה הולך עם מרקורי, בן דמטר וארס יהיה שילוב מעניין" הוא אומר. "ואחרון חביב, בני קרייטוס, וקלארק" מסיים הרמס. "עכשיו, שכולנו יודעים מי בן זוגנו, אני רוצה להסביר לכם מה יהיה בעצם. אז ככה, יש שלושה כניסות לשאול, ליד המדיסון סקוור גארדן (" מגרש כדורסל בניו יורק" ). בפארק הדיסני לנד שבצרפת, מתחת לרכבת ההרים. וכמה מאות קילומטרים מהמחנה, באמצע בניין משרדים ישן ונטוש. אני מניח, שהצבא של קרונוס יחליט לתקוף מהבניין, כדי שכמה שפחות אנשים יראו אותם, אתם, מרקורי ופרסאוס, תלכו דרך שם, לכן אתם צריכים להיות הזהירים ביותר" הוא מסביר. "קרייטוס וקלארק, אני רוצה שאתם תגיעו דרך המדיסון סקוור גארדן, וחשוב שתדעו, כמה קילומטרים אחרי שאתם נכנסים, יש שם מקום, חווה מיוחדת וכמה חצויים של האדס בה, אני רוצה שתשכנעו אותם להצטרף אליכם בדרך לקרב". "ואתם איס וקלי, תלכו לדיסני לנד, שם הדרך המהירה ביותר לארמון האדס, ולכן אתם תהיו אלה שתודיעו לו שצבא הטיטאן מתקרב" מסיים הרמס לדבר. "אז עכשיו, שכולנו יודעים את תפקידנו, אתם מוכנים לצאת?" הוא שואל אתכם, מצקצק בלשונו לנוכח זה שאין זמן.[/quote]
"מוכן."אני עונה להרמס
"רק שאלה אחת איך נגיע לשמה כי זה הרבה זמן להגיע לצרפת מפה?"אני שואל את הרמס ברצינות.
-
[COLOR=darkorchid]יובל-[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"אה, אני מניח שכבר הכרת את הפגסוסים שלנו, הם יקחו אתכם לשם בתוך חצי שעה בלבד" הוא אומר לכם, וקלי ואתה יוצאים משם, הולכים ביחד לכיוון חוות הפגסוסים. "אתה מוכן ילדון, אנחנו עומדים לצאת מכאן, ומי ויודע אם נחזור" היא אומרת, עם מעט חשש אך משתדלת להסתיר אותו. קלי מכינה את הפגסוס עליו אתם עומדים לעוף, ובינתיים אתה בודק שארזת את כל מה שצריך בתיק הגב שלך. לאחר שהיא מסיימת אתה מגלה שהפגסוס עליו אתם עומדים לעוף הוא קרוליאוטיס, "חשבתי שיהיה לך עליו יותר נוח בהתחשב בזה שאתם כבר מכירים" הוא אומרת לך, ואתם עולים על הפגסוס. אתה יושב מקדימה והיא מחזיקה - מושכת בך, כדי לשמור על יציבות. אתה פוקד על קרוליאוטיס לצאת ואתם מתחילים לעוף. אתה וקלי מפטפטים, ובינתיים עפים דרך נופים מרהיבים, שדות ענקיים, אגמים יפייפיים, ובניינים, כמו כן, אתם משתדלים לעוף גבוה כדי שמפלצות לא ייראו אתכם. לאחר כעשר דקות של תעופה קלי שואלת אותך. "תגיד איס... אני חשבתי על זה, ו..." אתה רואה שקשה לה להגיד מה שהיא רוצה. "אני חשבתי על זה שאולי... טוב, כאילו, לא חשבת פעם כמה שאתה רוצה עולם חדש?, שתוכל לבנות הכל מהתחלה?, אני כל הזמן חושבת על זה. זאת אומרת... מה אם קרונוס צודק?, מה אם העולם שלנו מושחת, ואפשר יהיה לבנות מקום טוב יותר?" היא אומרת, ובעיניה עולות דמעות, אתה רואה שקשה לה לדבר על הנושא הזה.[/COLOR]
-
[quote=Black Mamba;608142][COLOR=darkorchid]יובל-[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"אה, אני מניח שכבר הכרת את הפגסוסים שלנו, הם יקחו אתכם לשם בתוך חצי שעה בלבד" הוא אומר לכם, וקלי ואתה יוצאים משם, הולכים ביחד לכיוון חוות הפגסוסים. "אתה מוכן ילדון, אנחנו עומדים לצאת מכאן, ומי ויודע אם נחזור" היא אומרת, עם מעט חשש אך משתדלת להסתיר אותו. קלי מכינה את הפגסוס עליו אתם עומדים לעוף, ובינתיים אתה בודק שארזת את כל מה שצריך בתיק הגב שלך. לאחר שהיא מסיימת אתה מגלה שהפגסוס עליו אתם עומדים לעוף הוא קרוליאוטיס, "חשבתי שיהיה לך עליו יותר נוח בהתחשב בזה שאתם כבר מכירים" הוא אומרת לך, ואתם עולים על הפגסוס. אתה יושב מקדימה והיא מחזיקה - מושכת בך, כדי לשמור על יציבות. אתה פוקד על קרוליאוטיס לצאת ואתם מתחילים לעוף. אתה וקלי מפטפטים, ובינתיים עפים דרך נופים מרהיבים, שדות ענקיים, אגמים יפייפיים, ובניינים, כמו כן, אתם משתדלים לעוף גבוה כדי שמפלצות לא ייראו אתכם. לאחר כעשר דקות של תעופה קלי שואלת אותך. "תגיד איס... אני חשבתי על זה, ו..." אתה רואה שקשה לה להגיד מה שהיא רוצה. "אני חשבתי על זה שאולי... טוב, כאילו, לא חשבת פעם כמה שאתה רוצה עולם חדש?, שתוכל לבנות הכל מהתחלה?, אני כל הזמן חושבת על זה. זאת אומרת... מה אם קרונוס צודק?, מה אם העולם שלנו מושחת, ואפשר יהיה לבנות מקום טוב יותר?" היא אומרת, ובעיניה עולות דמעות, אתה רואה שקשה לה לדבר על הנושא הזה.[/COLOR][/quote]
"קלי יכול להיות תלוי, אבל אי אפשר לדעת מה הוא יעשה אם הוא ינצח, הוא יכול לשעבד את כל העולם ואז זה יהייה מושחת ממה שיש עכשיו."אני אומר לקלי, וממשיך להסתכל על הנוף.
-
"אוקיי, קלי, את הולכת עם איס, אתם כבר מכירים ואני רוצה אתכם ביחד" הוא אומר וממשיך - "פרסאוס, אתה הולך עם מרקורי, בן דמטר וארס יהיה שילוב מעניין" הוא אומר. "ואחרון חביב, בני קרייטוס, וקלארק" מסיים הרמס. "עכשיו, שכולנו יודעים מי בן זוגנו, אני רוצה להסביר לכם מה יהיה בעצם. אז ככה, יש שלושה כניסות לשאול, ליד המדיסון סקוור גארדן (" מגרש כדורסל בניו יורק" ). בפארק הדיסני לנד שבצרפת, מתחת לרכבת ההרים. וכמה מאות קילומטרים מהמחנה, באמצע בניין משרדים ישן ונטוש. אני מניח, שהצבא של קרונוס יחליט לתקוף מהבניין, כדי שכמה שפחות אנשים יראו אותם, אתם, מרקורי ופרסאוס, תלכו דרך שם, לכן אתם צריכים להיות הזהירים ביותר" הוא מסביר. "קרייטוס וקלארק, אני רוצה שאתם תגיעו דרך המדיסון סקוור גארדן, וחשוב שתדעו, כמה קילומטרים אחרי שאתם נכנסים, יש שם מקום, חווה מיוחדת וכמה חצויים של האדס בה, אני רוצה שתשכנעו אותם להצטרף אליכם בדרך לקרב". "ואתם איס וקלי, תלכו לדיסני לנד, שם הדרך המהירה ביותר לארמון האדס, ולכן אתם תהיו אלה שתודיעו לו שצבא הטיטאן מתקרב" מסיים הרמס לדבר. "אז עכשיו, שכולנו יודעים את תפקידנו, אתם מוכנים לצאת?" הוא שואל אתכם, מצקצק בלשונו לנוכח זה שאין זמן.[/quote]
"אוקי מרקורי בוא נזוז"
-
"כן קדימה בוא נזוז שותף" אומר ואעמוד לידו
-
[QUOTE=Black Mamba;608064][b][u]המשך לכולם:[/u][/b]
"אוקיי, קלי, את הולכת עם איס, אתם כבר מכירים ואני רוצה אתכם ביחד" הוא אומר וממשיך - "פרסאוס, אתה הולך עם מרקורי, בן דמטר וארס יהיה שילוב מעניין" הוא אומר. "ואחרון חביב, בני קרייטוס, וקלארק" מסיים הרמס. "עכשיו, שכולנו יודעים מי בן זוגנו, אני רוצה להסביר לכם מה יהיה בעצם. אז ככה, יש שלושה כניסות לשאול, ליד המדיסון סקוור גארדן (" מגרש כדורסל בניו יורק" ). בפארק הדיסני לנד שבצרפת, מתחת לרכבת ההרים. וכמה מאות קילומטרים מהמחנה, באמצע בניין משרדים ישן ונטוש. אני מניח, שהצבא של קרונוס יחליט לתקוף מהבניין, כדי שכמה שפחות אנשים יראו אותם, אתם, מרקורי ופרסאוס, תלכו דרך שם, לכן אתם צריכים להיות הזהירים ביותר" הוא מסביר. "קרייטוס וקלארק, אני רוצה שאתם תגיעו דרך המדיסון סקוור גארדן, וחשוב שתדעו, כמה קילומטרים אחרי שאתם נכנסים, יש שם מקום, חווה מיוחדת וכמה חצויים של האדס בה, אני רוצה שתשכנעו אותם להצטרף אליכם בדרך לקרב". "ואתם איס וקלי, תלכו לדיסני לנד, שם הדרך המהירה ביותר לארמון האדס, ולכן אתם תהיו אלה שתודיעו לו שצבא הטיטאן מתקרב" מסיים הרמס לדבר. "אז עכשיו, שכולנו יודעים את תפקידנו, אתם מוכנים לצאת?" הוא שואל אתכם, מצקצק בלשונו לנוכח זה שאין זמן.[/QUOTE]
"בסדר אבא, אבל איך נגיע לשם? מפה לניו יורק!! זה הרי הצד השני של העולם כמעט..." אני שואל ומסתכל על קלארק לראות אם הוא יודע באיזו דרך נגיע לניו יורק.