[quote]בולט- "הם שומרים על הליצ'י במקום" אומר סלאגמה, "ואני מצטרף אליהם.". סלאגמה מטפס על שאר הסלאגמות, ואומר בקול "אנחנו לא יכולים להרשות לכם להגיע לליצ'י. אתם לא עוברים את החומה הזאת!".
"מה אנחנו [/quote]
''סיוטים'' אמלמל אל פאניק ואחשמל אותם
Printable View
[quote]בולט- "הם שומרים על הליצ'י במקום" אומר סלאגמה, "ואני מצטרף אליהם.". סלאגמה מטפס על שאר הסלאגמות, ואומר בקול "אנחנו לא יכולים להרשות לכם להגיע לליצ'י. אתם לא עוברים את החומה הזאת!".
"מה אנחנו [/quote]
''סיוטים'' אמלמל אל פאניק ואחשמל אותם
[QUOTE=Sandshrew;1244087][B][SIZE="6"][COLOR="Red"][U]
דילן- אתה רץ לעבר המאנקי, וכך גם צ'ימצ'אר, אך הם קוראים לך "אנחנו לא עד כדי כך טיפשים..." ומסתובבים. הם דוחפים אתכם לתוך גזע העץ, אך מועדים ונופלים גם הם. כאשר כולכם נוחתים, המאנקי מתחילים לזרוע הרס במקום.
[/QUOTE]
"תעצרו אותם !!! אני צועק לכל מי שנמצא שם, ואני רץ, קופץ על אחד מהמאנקים ומתגושש איתו...
[QUOTE=Sandshrew;1244087]
דור- אתם לוקחים איתכם כמה פירות וחוזרים על עקבותיכם. אתם מגיעים לעץ החלול, ועומדים להיכנס, אך לפתע שני המאנקי מזנקם מהעץ שמעליכם ונוחתים, כשהם חוסמים את המעבר בינכם לבין העץ. "את הפירות, עכשיו!" הם קוראים בזעם.[/QUOTE]
"עוד פעם אתם?!" אומר בעצבים ואניח את הפירות על האדמה מאחורי. "אנחנו לא מפחדים מכם! הפעם אנחנו נעיף אתכם מפה לתמיד!" אומר ואפנה אל מגאבי. ,אתה איתי? בוא נחסל אותם!" אומר לו וארוץ אל שני המאנקי עם עלי הגפן שלי במטרה לפגוע בהם.
[QUOTE=Sandshrew;1244087]גלעד- אני חוזר ואומר, אין פה התקפות. אין פה מאפיין לכל דבר קטן שאתה עושה, אתה פשוט רץ מהר.
~~~~~~~~~~~
"אני חושב שצריך להיכנס לתוך ההר..." אומר צ'ארמנדר ברעד ומסתכל למעלה.
העשן שיוצא מהר הגעש שחור כפיח. כמה יצורים קטנטנים חגים סביב העשן(לפחות הם נראים קטנים מהמיקום הנוכחי שלך). "אז, כדאי לעלות?" שואל צ'ארמנדר.
[/QUOTE]
אתה התחלת עם השרשרת תקיעה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נו, מה נראה לך?" אני שואל אותו "כי נראב לי שלהישאר כאן ולבזבז זמן זה הדבר היעיל ביותר לעשות, נכון?" ואז אני מתחיל ללכת ללמעלה.
גלעד- "אתה תמיד ציני בזמנים הכי לא נכונים..." אומר צ'ארמנדר. הוא נראה ממש פוחד, אך מצד שני מתרגש. "אני לא בטוח אם [U]לקפוץ אל תוך הלבה[/U] באמת יעזור לי או יזיק לי..." הוא אומר, ומתחיל לטפס יחד איתך.
דור- "בהחלט נחסל אותם" אומר מגאבי ומתחיל להפגיז אותם במטח גיצים. אתה מצליף בהם עם גפניך, והם נסוגים מהמקום. "יופי!" אומר מגאבי, "סוף סוף נפטרנ--ואהה!" קוראים שניכם. המאנקי דוחפים אתכם ואתם נופלים אל תוך גזע העץ. אתם נוחתים בבסיס העץ, וכך גם המאנקי. הם מתחילים לזרו הרס במקום.
דילן- אתה קורא בקול, אבל אף אחד לא עונה. הדבר היחיד בבסיס חוץ מכם ומלוח המודעות זה גש נזלת ירוק.
אתה קופץ על אחד המאנקים, אך הוא מסתובב ומתקיל אותך. אתה נופל, והוא שורט אותך בפניך.
בולט- "צודק!" אומר פאניק. הוא מסתכל על חבורת הסלאגמה בריכוז, וקורא אליך בקול מאומץ "שים לב... לסיוט הראשון... שתראה בחיים!!". כולו מזיע. לפתע, הוא נרגע. אגלי הזיעה נעלמים ממנו, והוא בוהה בסלאגמה. לפתע, כולם מתחילים להתחרפן, ובורחים מהמקום.
"רוצה שאני יראה לך מה הראיתי להם?" שואל פאניק בחיוך, ובוהה בך. לפתע, אתה רואה את זה:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=JTMf40ORFE8[/url]
יאיר- אתה טועם את המרק, ולפתע מבין למה טאפיג חושב כל הזמן רק על אוכל. אתה מסתכל מסביב, ורואה שאתה בחורשה. יש לידך אגם, והכל רגוע ושליו. לפתע, אתה חוזר לפסגת הר הגעש, ורואה את טאפיג מסתכל עליך ועל ספוינק. "איך המרק עכשיו?" הוא שואל.
זה הטעם הכי טוב שטעמת. ספוינק צועק משמחה, "זה מושלם!!! אני מצטרף אליכם, בטוח!!! ווהווו!!!!".
~~~~~~~~
הם באמת חזירים במקור חח
[QUOTE=Sandshrew;1244184]
דילן- אתה קורא בקול, אבל אף אחד לא עונה. הדבר היחיד בבסיס חוץ מכם ומלוח המודעות זה גש נזלת ירוק.
אתה קופץ על אחד המאנקים, אך הוא מסתובב ומתקיל אותך. אתה נופל, והוא שורט אותך בפניך.
[/QUOTE]
אני מנסה לדחוף אותו [B]לתוך[/B] גוש הזנלת ואם זה מצליח אני אומר לצ'ימצ'אר לעשות כמוני
דילן- אתה דוחף אותו לתוך גוש הנזלת, והוא נופל פנימה. כך גם צ'ימצ'אר עושה למאנקי השני. לפתע, בועות עיכול עולות מהנזלת, ושני המאנקי נעלמים. הגוש מתחיל לקבל צורה, ועלה קטן מזדקר מעל ראשו. "זה היה מעדן!" אומר גאלפין, שכרגע ניצב לפניכם.
[QUOTE]בולט- "צודק!" אומר פאניק. הוא מסתכל על חבורת הסלאגמה בריכוז, וקורא אליך בקול מאומץ "שים לב... לסיוט הראשון... שתראה בחיים!!". כולו מזיע. לפתע, הוא נרגע. אגלי הזיעה נעלמים ממנו, והוא בוהה בסלאגמה. לפתע, כולם מתחילים להתחרפן, ובורחים מהמקום.
"רוצה שאני יראה לך מה הראיתי להם?" שואל פאניק בחיוך, ובוהה בך. לפתע, אתה רואה את זה:
[/QUOTE]
XD ''אמאלה אתה לא נורמאלי'' אקרא בקול ואעשה בצמר מהפחד XD
---
''חחח'' אצחקק, וארוץ למעלה לחפש את עצי הליצ'י
[QUOTE=Sandshrew;1244189]דילן- אתה דוחף אותו לתוך גוש הנזלת, והוא נופל פנימה. כך גם צ'ימצ'אר עושה למאנקי השני. לפתע, בועות עיכול עולות מהנזלת, ושני המאנקי נעלמים. הגוש מתחיל לקבל צורה, ועלה קטן מזדקר מעל ראשו. "זה היה מעדן!" אומר גאלפין, שכרגע ניצב לפניכם.[/QUOTE]
"גאלפין ??? גאלפין !!! גוש נזלת אלוהי אחד" אני מחייך, "רגע, אתה גאלפין שלנו נכון ?"
בולט- אתם עולים למעלה תוך ששניכם מתגלגלים מצחוק, ולפתע אחד הסלאגמה מגיע אליכם וקורא "יא זבל!! עכשיו יש לי לבה נוזלית אפילו עוד יותר!!". הוא מתנפל על פאניק, שמרוב צחוק לא יכול להשיב מלחמה, והוא קורא "תעזור לי--חחחההההה!!!"
דילן- "נכון מאוד" אומר הגאלפין, "השגתם את הפירות?"
[QUOTE=Sandshrew;1244199]
דילן- "נכון מאוד" אומר הגאלפין, "השגתם את הפירות?"[/QUOTE]
"כן, הנה הם, (אני תונן לו אותם) מזל שזה אתה. לא הייתי רוצה שגוש נזלת יאכל את כל המפקדה, הי הי..."
[QUOTE=Sandshrew;1244087][B][SIZE="6"][COLOR="Red"][U]בבסיס צוות פלאזמה, שעת ערב:[/U]
"אני לא מאמין שהם הבריחו את הכבשה!!" קרא בחור גבוה בעל שיער ארוך וירקרק.
"הפעם נייצר משהו יותר חזק..." קרא מדען שעמד לידו, "מצאתי פה מאובן של קאבוטו... אפשר להשתמש בזה."
"אז קדימה, לעבודה!!!" קרא האיש המסתורי וצחק. הוא הסתכל על המאובן קם לחיים וגדל בקצב לא ייאמן, כשהוא הופך מפוקימון... למפלצת.
"לאן נשלח אותו?" שאל המדען.
"מאורת הדיגלט יכולה להיות מקום נחמד..." אמר האדם המסתורי, וצחק ברשעות.[/COLOR][/SIZE][/B]
~~~~~~~~~~~
עדכון חדש- אני מוסיף עכשיו רשימת מקומות למשחק, בקרוב תוכלו לראות את זה איפה שכרגע מוצג "היער".
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
נירו- אייס מהנהן בשמחה, ואתה הולך להעיר את ליירה. אתה מנענע את הכתף שלה ברכות, והיא מתעוררת. היא נראית לך כמו מלאך. "בוקר טוב..." היא אומרת לך ומפהקת. "ישנת טוב?".
אתם יוצאים החוצה לטיול קטן, וליירה אומרת "פה זה מקום מצוין להירגע, אפשר להישאר פה!".
אתם מתיישבים ונחים, וליירה אומרת "כן, אני לא יודעת אם אייס צריך ללמוד לעוף עכשיו, אבל בוא ננסה לבדוק את זה".
ליירה מותחת את גפניה, ותופסת את אייס. היא מרימה אותו לגובה, והוא מתחיל לעשות תנועות עם הכנפיים. "וואו!" שניכם קוראים בהתפעלות. ליירה עוזבת את הגפנים, ומיד אייס נופל על הקרקע, אך לא בוכה. במקום, הוא זוחל אליך ומתכרבל בין רגליך. "נראה שהוא עוד לא יכול לעוף..." אומרת ליירה וצוחקת.
[/QUOTE]
"כנראה" אני אומר וצוחק יחד איתה. אני מתמתח לאחור ונשכב על הגב שלי. אני מסתכל למעלה לשיים, בחיפוש אחר כוכבים שעדיין נראים בשעות הבוקר המוקדמות. אני מתבונן בכוכבים/עננים אם אין כוכבים, ומחפש צורות מיוחדות בעננים.אחרי שאני מנמנם קצת, אני קם ואומר "מה את אומרת, נלך למשימה?"
'רק רגע...' אני חושב "אייס די קטן, והוא מסתכן בלהיות איתנו במשימה. מה דעתך, נשאיר אותו בבית עם מישהו שיישמור עליו, או שניקח אותו איתנו?" אני אומר ומביע את חששותי בקול
נירו- "אני אומרת שניקח אותו איתנו" אומרת ליירה, "אם נתרץ שזה מסוכן, המשימות הרי נעשות יותר ויותר מסוכנות אם לא שמת לב, וחייבים לחזק אותו, אחרת לא נוכל לאמן אותו יותר.". היא מרימה את אייס על גבה, וקוראת "בוא מאמי, צריך לצאת".
~~~~~~~~~~
היא דיברה אליך כשהיא אמרה "מאמי".
דילן- גאלפין מסתכל עליך במבט מבאס, וקורא בקול "צא החוצה".
לפתע, יצור קטן וחמוד, צהבהב עם אזנים בצורת משולש בצבעי שחור לבן, לחיים אדומות ועיניים קטנטנות, יוצא מתוך דלת קטנה. היצור נראה כמעט בדיוק כמוך. הוא אומר בקול צייצני "שלום, אני פיצ'ו! וואו, הבאתם לי פרי כחול? תודה! הפרי הזה יעזור לאמא שלי החולה להבריא!". היצור הקטן לוקח ממך את הפרי, ורץ אל הדלת, אך לפני שנכנס אל הדלת "אוי! כמעט שחכת!" הוא רץ אליך ומושיט לך כרטיס קטן, עליו רשום "5 נקודות אהדה כאות להשלמת משימה". הוא רץ אל הדלת ונעלם.
"את הכרטיס תביאו בבקשה אלי" אומר היצור הירוק.
[QUOTE=Sandshrew;1244211]נירו- "אני אומרת שניקח אותו איתנו" אומרת ליירה, "אם נתרץ שזה מסוכן, המשימות הרי נעשות יותר ויותר מסוכנות אם לא שמת לב, וחייבים לחזק אותו, אחרת לא נוכל לאמן אותו יותר.". היא מרימה את אייס על גבה, וקוראת "בוא מאמי, צריך לצאת".
~~~~~~~~~~
היא דיברה אליך כשהיא אמרה "מאמי".
לפתע, יצור קטן וחמוד, צהבהב עם אזנים בצורת משולש בצבעי שחור לבן, לחיים אדומות ועיניים קטנטנות, יוצא מתוך דלת קטנה. היצור נראה כמעט בדיוק כמוך. הוא אומר בקול צייצני "שלום, אני פיצ'ו! וואו, הבאתם לי פרי כחול? תודה! הפרי הזה יעזור לאמא שלי החולה להבריא!". היצור הקטן לוקח ממך את הפרי, ורץ אל הדלת, אך לפני שנכנס אל הדלת "אוי! כמעט שחכת!" הוא רץ אליך ומושיט לך כרטיס קטן, עליו רשום "5 נקודות אהדה כאות להשלמת משימה". הוא רץ אל הדלת ונעלם.
"את הכרטיס תביאו בבקשה אלי" אומר היצור הירוק.[/QUOTE]
"צודקת!" אני אומר. "עוד פעם נכון, צריך לצאת לדרך עם אנחנו רוצים להגיע בזמן למערה. אם יהיה לנו מזל, נוכל לצרף חבר חדש לצוות!" 'אני מקווה שאייס יהיה בסדר...' אני חושב ומקווה, ואז אנירץ ואומר "בואי ליירה!"
נירו- אתה מתחיל לרוץ, אך רואה שליירה עומדת במקום, כשהיא מבולבלת. "איך בדיוק מגיעים למערת הדיגלט?" היא שואלת.
[QUOTE=Sandshrew;1244232]נירו- אתה מתחיל לרוץ, אך רואה שליירה עומדת במקום, כשהיא מבולבלת. "איך בדיוק מגיעים למערת הדיגלט?" היא שואלת.[/QUOTE]
לא שמתי לב שאני לא יודע >< אני באמת עושה לפני שאני חושב ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"צודקת" אני אומר. 'באמת איך?' אני מחפש פוקימון בסביבה כדי לשאול אותו אם הוא יכול להראות לנו את הדרך למערת הדיגלט.
[QUOTE=Sandshrew;1244184]
דור- "בהחלט נחסל אותם" אומר מגאבי ומתחיל להפגיז אותם במטח גיצים. אתה מצליף בהם עם גפניך, והם נסוגים מהמקום. "יופי!" אומר מגאבי, "סוף סוף נפטרנ--ואהה!" קוראים שניכם. המאנקי דוחפים אתכם ואתם נופלים אל תוך גזע העץ. אתם נוחתים בבסיס העץ, וכך גם המאנקי. הם מתחילים לזרוע הרס במקום.
[/QUOTE]
"אוי לא! חייבים לעצור אותם!" אומר למגאבי, ארוץ אל שני המאנקי ואנסה לדחוף אותם אל מחוץ לעץ ואז אפגע בהם שוב עם עלי הגפן שלי ואצעק: "נמאס לי מכם!".
[quote]בולט- אתם עולים למעלה תוך ששניכם מתגלגלים מצחוק, ולפתע אחד הסלאגמה מגיע אליכם וקורא "יא זבל!! עכשיו יש לי לבה נוזלית אפילו עוד יותר!!". הוא מתנפל על פאניק, שמרוב צחוק לא יכול להשיב מלחמה, והוא קורא "תעזור לי--חחחההההה!!!"[/quote]
אחשמל את הסלאגמה ואז אעשה פרצוף דרמטי כמו המרמיטה כדי להפחיד אותו Xd
[QUOTE=Sandshrew;1244184]גלעד- "אתה תמיד ציני בזמנים הכי לא נכונים..." אומר צ'ארמנדר. הוא נראה ממש פוחד, אך מצד שני מתרגש. "אני לא בטוח אם [U]לקפוץ אל תוך הלבה[/U] באמת יעזור לי או יזיק לי..." הוא אומר, ומתחיל לטפס יחד איתך.
[/QUOTE]
למה התגובה שלך כל כך תוקעת, הייתי אמור כבר להגיע להר הגעש (או לפחות יכול) בתגובה הזאת, או למשהו שהוא בעל משמעות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בטוח שהטיפוס לא יזיק לך" אני אומר לו ומתחיל להגביר את הקצב, אני רוצה כבר להגיע ללמעלה.
~~~~~~~~~;
דרך אגב, לפני התגובה האחרונה שלך (אחת לפני זאת) הייתי בטוח שאנחנו כבר למעלה.
[b][u][size="4"][b]יש לי כמה שאלות עליכם, בתגובה הבאה שלכם אני רוצה שתענו עליהם:
-רוצים רומן במשחק?
-רוצים יותר אקשן במשחק?
-רוצים אתגרים(שיכול להיות מאוד שתתעלפו בהם)?
-יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)?
אשמח אם תגידו לי[/b][/size][/u][/b]~~~~~~~~
גלעד- חח רציתי שתגיד לו מה דעתך על המשפט שלו
~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להגביר את הקצב, ואתה כבר רואה את הפסגה במרחק לא רב.
לפתע, אתה שם לב ליצור בצבע לבה, נוזלי ודומה לחשופית, שאומר לך "שלום, אני סלאגמה, ואני לא מרשה לכם לעלות להר הגעש.". נראה שהוא אומר את זה בצורה תמימה ובלי להתלהב, כאילו לומר את זה זה דבר רגיל אצלו.
בולט- זה למור, לא מרמיטה
~~~~~~~
אתה מחשמל את הסלאגמה בחזקה, והוא לפתע... מתאדה.
"ווהו!!!" קורא פאניק, "זה היה גדול! ממש אידית אותו!!". הוא נותן כיף לפרסתך.
"עכשיו כדאי שנמשיך לעלות מהר, שלא ניתקל בעוד סלאגמות כאלו" אומר פאניק, ומתחיל לרחף לכיוון פסגת ההר. נראה שעכשיו היא קרובה מתמיד.
דור- "גם לנו נמאס ממך!" אומר המאנקי שכיוונת את הגפנים שלך אליו. הוא קופץ ומתחמק מהגפנים, ולפתע, קורע אותם עם שיניו. אתה מרגיש כאב עז שמפלח את ליבך. ראשך מסתחרר, ואתה עומד להתעלף. לפתע, אתה מרגיש נגיעה מאחורי הגב. הראייה שלך מתשטשת. אתה נופל ארצה, אבל עדיין בהכרה. אתה שם לב למגאבי, שקופץ בזעם על שני המאנקי, ושורט אותם בחזקה המון פעמים.
אתה מתעלף.
~~~
אתה פוקח את עיניך, אתה נמצא עדיין בבסיס העץ, אך המאנקי לא שם. מגאבי נוגע בך ואומר "אתה ער? הלו? יופי, אתה ער!". לידו נמצא גאלפין. הוא שופך עליך מים, ואתה מרגיש רענן ומלא חיים. אתה יכול עכשיו להתנהג כרגיל, חוץ מזה שגפניך התקווצו מאוד ונבלו, ותצטרך לחכות עוד קצת זמן לפני שיצמחו מחדש.
"הברחנו את המאנקי" אומר מגאבי, "והפירות אצלי."
נירו- אתה וליירה קוראים בקול אם מישהו יודע איך מגיעים, ולפתע שומעים רחש. הרחש מגיע מתוך האדמה. לפתע, יצור חמוד בצבע חול, שדומה לארמדיל, יוצא מהאדמה ואומר "אני יכול! אם תתנו לי פרי כחול, אשמח לעזור לכם!".
[QUOTE=Sandshrew;1244211]
"את הכרטיס תביאו בבקשה אלי" אומר היצור הירוק.[/QUOTE]
"אין בעדמה !" אני צועק לפיצ'ו. "מזה הכרטיסים האלה ? ומזה נקודות אהדה ?" אני מתסכל במבט שואל אל גאלפין.
[QUOTE=Sandshrew;1241710]
גל- "אני לא חושב שהוא מעוניין דווקא בביצה..." אומר מאשין תוך שהוא רועד, "הוא מעוניין בנו!"
היצור הגדול שואג בקול, ומנסה לנשוך את ראלטס, אך הוא קופץ למעלה ומצליח להתחמק מהנשיכה.
"גל!" צועק מאשין, "אתה חייב לירות עליו עלים מגבך! מהר!"
אתה יורה עלים מגבך, והם פוגעים באירודקטיל בחזקה. אירודקטיל מנענע את ראשו לצדדים, ועולה למעלה, לשמיים.
לפתע, הוא צולל למעלה, כשמפיו פורץ גל של אש.
"אמא!!" קורא מאשין בפחד.
[/QUOTE]
'אני פוקימון עם [B]עלה[/B] על הראש למען השם' אחשוב לעצמי ואנסה להגן על מאשין בגופי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מצטער שלא הגבתי פשוט הייתי באילת וכנראה שחכתי להתנתק.
[QUOTE=Sandshrew;1245091][b][u][size="4"][b]יש לי כמה שאלות עליכם, בתגובה הבאה שלכם אני רוצה שתענו עליהם:
-רוצים רומן במשחק? לא כל כך קריטי.
-רוצים יותר אקשן במשחק? רק התחלנו, אני מצפה שיהיה יותר אקשן בהמשך כשזה יתבסס.
-רוצים אתגרים(שיכול להיות מאוד שתתעלפו בהם)? מה שווה משחק של פוקימון אם אתה לא יכול להפסיד בו אם אתה לא מספיק חזק או שאתה לא מספיק טוב.
-יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)? לא יודע...
~~~~~~~~~~
לפתע, אתה שם לב ליצור בצבע לבה, נוזלי ודומה לחשופית, שאומר לך "שלום, אני סלאגמה, ואני לא מרשה לכם לעלות להר הגעש.". נראה שהוא אומר את זה בצורה תמימה ובלי להתלהב, כאילו לומר את זה זה דבר רגיל אצלו.
[/QUOTE]
הייתי עושה את זה גם אם הייתי מגיע באותו קטע אל הר הגעש, (כאילו דה):oing: אין לי מושג למה שמתי שם את הפרצוף הזה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"באמת?" אני שואל אותו בתמיהה ולפתע כבר לא נמצא מולו, אלה מאחוריו עוקף אותו "מי נתן לך את הסמכוך לא להרשות לנו?"
[quote]-יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)?
אשמח אם תגידו לי~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
בולט- זה למור, לא מרמיטה
~~~~~~~
אתה מחשמל את הסלאגמה בחזקה, והוא לפתע... מתאדה.
"ווהו!!!" קורא פאניק, "זה היה גדול! ממש אידית אותו!!". הוא נותן כיף לפרסתך.
"עכשיו כדאי שנמשיך לעלות מהר, שלא ניתקל בעוד סלאגמות כאלו" אומר פאניק, ומתחיל לרחף לכיוון פסגת ההר. נראה שעכשיו היא קרובה מתמיד.
דור- "גם לנו נמאס ממך!" אומר המאנקי שכיוונת את הגפנים שלך אליו. הוא קופץ ומתחמק מהגפנים, ולפתע, קורע אותם עם שיניו. אתה מרגיש כאב עז שמפלח את ליבך. ראשך מסתחרר, ואתה עומד להתעלף. לפתע, אתה מרגיש נגיעה מאחורי הגב. הראייה שלך מתשטשת. אתה נופל ארצה, אבל עדיין בהכרה. אתה שם לב למגאבי, שקופץ בזעם על שני המאנקי, ושורט אותם בחזקה המון פעמים.[/quote]
Wtf רומן?
---
ארוץ בעקבותיו, מה עוד יש לי לעשות? לחזור אחורה בריקוד הורה? Xd
---
וזה לא מרמיטה אבל ממש לא למור.
[QUOTE=Sandshrew;1245091][b][u][size="4"][b]יש לי כמה שאלות עליכם, בתגובה הבאה שלכם אני רוצה שתענו עליהם:
-רוצים רומן במשחק? [B]כן![/B]
-רוצים יותר אקשן במשחק? [B]כן![/B]
-רוצים אתגרים(שיכול להיות מאוד שתתעלפו בהם)? [B]לפעמים![/B]
-יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)? [B]לא צריך להוסיף כלום, המשחק מושלם לדעתי![/B]
נירו- אתה וליירה קוראים בקול אם מישהו יודע איך מגיעים, ולפתע שומעים רחש. הרחש מגיע מתוך האדמה. לפתע, יצור חמוד בצבע חול, שדומה לארמדיל, יוצא מהאדמה ואומר "אני יכול! אם תתנו לי פרי כחול, אשמח לעזור לכם!".[/QUOTE]
כתבתי את התשובות בתוך הציטוט
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב ניצחנו אותם פעם אחת, ננצח אותם שוב, אני צודק ליירה?" אני אומר. "כשאני אומר אותם אני מתכוון למאנקי" אני מסביר את עצמי. אני מחפש פרי כחול על אחד העצים מסביב.
[B][U][SIZE="4"]יש לי כמה שאלות עליכם, בתגובה הבאה שלכם אני רוצה שתענו עליהם:
-רוצים רומן במשחק?
-רוצים יותר אקשן במשחק?
-יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)?
אשמח אם תגידו לי~~~~~~~~[/SIZE][/U][/B]
בולט- זה למור, לא ראית מדגסקר?יש שם את הלמור הקטן והמציק הזה, זה אותו חיה.
וכן, רומן :) תצטרך להוסיף פוקימונית נאה לחבורה בשביל זה Xd, תסתכל על התגובות של נירו.
ותענה על השאלות.
~~~~~~~~~~~~~~
אחרי התלבטות קשה האם להמשיך קדימה או לחזור אחורה בריקוד הורה, החלטת להמשיך קדימה.
אתה ופאניק עולים למעלה, ומגיעים לפסגה. אירודקטיל מעופפים מעליכם, כשהם יורקים אש מפיהם, ויוצרים טבעות אש אל תוך העשן של הר הגעש.
"צריך להביא מפה ליצ'י... זה נמצא בתוך הלוע!" אומר פאניק, ומצביע על שיחים קטנים שנמצאים במעמקי הר הגעש. מובילה אליהם דרך צרה שמתפתלת סביב הר הגעש כמו בורג.
גלעד- "אני!" אומר סלאגמה ומנסה להדביק אותך במאמצים רבים, אך מה לעשות שהוא חשופית.
אתה וצ'ארמנדר מתקדמים במהירות, ולפתע רואים חבורה עצומה של סלאגמה, שקוראים "אסור לכם לעבור, הליצ'י למעלה הם שלנו!". הם מטפסים באיטיות אחד על השני, ויוצרים חומה. הסלאגמה שעקפת קודם מגיע באיטיות כשהוא מתנשף וקורא "הגעתי... היית... איטי מדי... בשבילי!". הוא מטפס על חומת הסלאגמה, וקורא "אתם לא עומדים לעבור!".
גל- סבבה, רק תענה על השאלות ששאלתי למעלה.
~~~~~~~~~
אתה מזנק אל עבר מאשין ועומד מלפניו. האש מתקרבת אליך במהירות, ואתה מרגיש עצמה. יותר מדי עצמה. אתה לא יכול לסבול את זה, ונופל ארצה. אתה רואה את האש מתקרבת למאשין. הוא קורא בקול "לא... לא! אני לא אתן לכדור אש קטן להרוס את מה שעברנו עד עכשיו!!! אין מצב!!!!!". בזעם רב, הוא מפעיל את יכולותיו העל חושיות על האש, שנכבית מיד. "שחכתי שזאת אנרגיה טהורה" הוא אומר בטון מתבייש, ומגרד את ערפו בעצבנות. "בוא נחסל אותו" הוא קורא ומקים אותך במהירות בעזרת יכולותיו.
דילן- תענה על השאלות למעלה
~~~~~~~~~
גאלפין לוקח את הכרטיס, מעביר אותו על מכשיר מוזר שנמצא ליד לוח המודעות, ואומר "נוספו לך 5 נקודות אהדה! מכיוון שאנחנו לא משתמשים כאן בכסף, ככל שתצבור יותר נקודות תוכל לרכוש יותר דברים, כמו פירות, חפצים שירשימו פוקימונים אחרים ויגרמו להם לרצות להצטרף אליך, ואפילו בגדים!"
"בוא נלך לקנות לנו משהו!" קורא צ'ימצ'אר, "בננה לא תזיק!".
נירו- אתה מחפש פירות כחולים ומוצא אחד מיד, נראה שווידל קטן תקע אותו על החוד שלו.
הווידל נראה מאושר, הוא נראה כאילו הוא משחק עם הפרי.
[QUOTE]בולט- זה למור, לא ראית מדגסקר?יש שם את הלמור הקטן והמציק הזה, זה אותו חיה.
וכן, רומן תצטרך להוסיף פוקימונית נאה לחבורה בשביל זה Xd, תסתכל על התגובות של נירו.
ותענה על השאלות.
~~~~~~~~~~~~~~
אחרי התלבטות קשה האם להמשיך קדימה או לחזור אחורה בריקוד הורה, החלטת להמשיך קדימה.
אתה ופאניק עולים למעלה, ומגיעים לפסגה. אירודקטיל מעופפים מעליכם, כשהם יורקים אש מפיהם, ויוצרים טבעות אש אל תוך העשן של הר הגעש.
"צריך להביא מפה ליצ'י... זה נמצא בתוך הלוע!" אומר פאניק, ומצביע על שיחים קטנים שנמצאים במעמקי הר הגעש. מובילה אליהם דרך צרה שמתפתלת סביב הר הגעש כמו בורג.[/QUOTE]
''יאי! בוא נחליק ונתגלגל לתוך הלוע!'' אסתער פנימה בריקוד הורה סוער עם פאניק ואקטוף 3 פירות ליצ'י
[QUOTE=Sandshrew;1245120][B][U][SIZE="4"]יש לי כמה שאלות עליכם, בתגובה הבאה שלכם אני רוצה שתענו עליהם:
-רוצים רומן במשחק?סבבה
-רוצים יותר אקשן במשחק?כן!!
-רוצים אתגרים(שיכול להיות מאוד שתתעלפו בהם)?ברור
-יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)?לא, המשחק מושלם ככה
גל- סבבה, רק תענה על השאלות ששאלתי למעלה.
~~~~~~~~~
אתה מזנק אל עבר מאשין ועומד מלפניו. האש מתקרבת אליך במהירות, ואתה מרגיש עצמה. יותר מדי עצמה. אתה לא יכול לסבול את זה, ונופל ארצה. אתה רואה את האש מתקרבת למאשין. הוא קורא בקול "לא... לא! אני לא אתן לכדור אש קטן להרוס את מה שעברנו עד עכשיו!!! אין מצב!!!!!". בזעם רב, הוא מפעיל את יכולותיו העל חושיות על האש, שנכבית מיד. "שחכתי שזאת אנרגיה טהורה" הוא אומר בטון מתבייש, ומגרד את ערפו בעצבנות. "בוא נחסל אותו" הוא קורא ומקים אותך במהירות בעזרת יכולותיו.
[/QUOTE]
כתבתי בתוך הציטוט.
~~~~~~~~~~~~~~~
"מאשין, הצלת אותי" אומר לו בתדהמה ממה שהוא עשה בשבלי ואז ארה עוד עלים מגבי.
[QUOTE=Sandshrew;1245120][B][U][SIZE="4"]
נירו- אתה מחפש פירות כחולים ומוצא אחד מיד, נראה שווידל קטן תקע אותו על החוד שלו.
הווידל נראה מאושר, הוא נראה כאילו הוא משחק עם הפרי.[/QUOTE]
'אני לא רוצה להפריע לו אבל... או או או! יש לי רעיון טוב!' אני חושב. "היי ווידל, אתה יכול לתת לי את הפרי הכחול?" אם הוא עונה בחיוב, אני לקח לידי את הפרי ומביא לארמדיל. אם לא, אני אומר: "מה אתה אומר, נשחק מסירות? מי שמנצח זוכה בפרי. אם תרצה, אולי נעזור לך לחפש פרי חדש אחרי שנחזור מהמשימה שלנו!"
-רוצים רומן במשחק?
-רוצים יותר אקשן במשחק?
דור- "גם לנו נמאס ממך!" אומר המאנקי שכיוונת את הגפנים שלך אליו. הוא קופץ ומתחמק מהגפנים, ולפתע, קורע אותם עם שיניו. אתה מרגיש כאב עז שמפלח את ליבך. ראשך מסתחרר, ואתה עומד להתעלף. לפתע, אתה מרגיש נגיעה מאחורי הגב. הראייה שלך מתשטשת. אתה נופל ארצה, אבל עדיין בהכרה. אתה שם לב למגאבי, שקופץ בזעם על שני המאנקי, ושורט אותם בחזקה המון פעמים.
אתה מתעלף.
~~~
אתה פוקח את עיניך, אתה נמצא עדיין בבסיס העץ, אך המאנקי לא שם. מגאבי נוגע בך ואומר "אתה ער? הלו? יופי, אתה ער!". לידו נמצא גאלפין. הוא שופך עליך מים, ואתה מרגיש רענן ומלא חיים. אתה יכול עכשיו להתנהג כרגיל, חוץ מזה שגפניך התקווצו מאוד ונבלו, ותצטרך לחכות עוד קצת זמן לפני שיצמחו מחדש.
"הברחנו את המאנקי" אומר מגאבי, "והפירות אצלי."
[/QUOTE]
1. אני אשמח (בבקשה עם פוקימון מסוג מים)
2. כן!
3. אין שום בעיה!
4. אני אוהב את המשחק ככה... אין לי ממש רעיון למשהו שכדאי להכניס אליו.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
"מה... מה קרה?" אשאל בעודי קצת מטושטש. "אה כן, המאנקי! הברחתם אותם אה? כל הכבוד!" אומר למגאבי ואקרוץ לו. לאחר מכן אעמוד על הרגליים ואומר לגאלפין: "הינה הפירות. אתה יכול לראות שעבדנו קשה בשביל להשיג אותם." אומר לו ואפנה אליו את גבי שיראה את הגפנים הקטנים. "אני מקווה שהם יצמחו בחזרה מהר... הם היו דבר שכל כך עזר לי!" אומר ואמשיך: "טוב, מה אנחנו צריכים לעשות עכשיו?"
חברים, אני מאוד ממליץ לכם לקרוא את הסיפור שמבוסס על המשחק, ולהבין את המשחק ואת עולם הפוקימונים אפילו טוב יותר!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=46014[/url]
אל תשכחו להגיב, ותדרגו את המ"ת הזה 5 כוכבים!
~~~~~~~~~~
דור- "ראיתי מה הלך פה" אור גאלפין, "ואין לי ספקות כשאני אומר שאתם ראויים לחמשת נקודות האהדה האלה".
הוא מעביר מעביר את הכרטיס על מכשיר מוזר שנמצא ליד לוח המודעות, ואומר "נוספו לך 5 נקודות אהדה! מכיוון שאנחנו לא משתמשים כאן בכסף, ככל שתצבור יותר נקודות תוכל לרכוש יותר דברים, כמו פירות, חפצים שירשימו פוקימונים אחרים ויגרמו להם לרצות להצטרף אליך, ואפילו בגדים!".
"אז בוא נקנה כמה דברים!" אומר לך מגאבי.
נירו- "בשמחה!" אומר ווידל וזורק אליך את הפרי, "אני רק מחכה שאמא שלי תבוא לקחת אותי מהגן!". הוא נראה שמח על המעשה הטוב שהוא עשה, והוא אומר "אני אגיד לגננת שעשיתי את המעשה הטוב היומי שלי! אני אקבל מדבקה! ישש!!!". הוא זוחל אל תוך גזע העץ.
"אפשר את הפרי הזה?" שואל אותך דיגלט.
גל- אתה יורה עלים מגבך, ומאשין מפעיל עליהם את יכולותיו העל חושיות, מה שגורם להם לפגוע בכח באירודקטיל.
"הצלחנו!" קורא מאשין, "ניצחנו את האירודקטיל! עכשיו צריך להביא ליצ'י!".
בולט- מה שאתה כותב, זה מה שאני עושה.
~~~~~~~~
אתה מועד על רגליך, ומחליק אל תוך הר הגעש. למזלך, נפלת על אירודקטיל שבמקרה עבר במקום. "מה אתה עושה, אידיוט?!" קורא פאניק ותופס אותך. הוא מביא אותך אל פתח ההר. "אל תעשה את זה שוב!!" הוא קורא.
[QUOTE=Sandshrew;1245120][B][U][SIZE="4"]גלעד- "אני!" אומר סלאגמה ומנסה להדביק אותך במאמצים רבים, אך מה לעשות שהוא חשופית.
אתה וצ'ארמנדר מתקדמים במהירות, ולפתע רואים חבורה עצומה של סלאגמה, שקוראים "אסור לכם לעבור, הליצ'י למעלה הם שלנו!". הם מטפסים באיטיות אחד על השני, ויוצרים חומה. הסלאגמה שעקפת קודם מגיע באיטיות כשהוא מתנשף וקורא "הגעתי... היית... איטי מדי... בשבילי!". הוא מטפס על חומת הסלאגמה, וקורא "אתם לא עומדים לעבור!".
[/QUOTE]
"נכון, אי אפשר לעבור בעמידה" אני אומר לו בשיקול "נראה לי שאנחנו [B]הולכים[/B] לעבור, לא עומדים לעבור. אהה.. אהה. צ'ארמנדר?:D מה אתה אומר? לא.. לא משהו...:sorry: טוב לא נורא."
אני עוצם את העיינים ברוגע, אני מתמקד ומתרכז חזק. אני חושב על היד שלי, על העוצמות שהיא יכולה להביא. אני חושב על איסוף של אנרגית קרב כחולה את תוך היד.
ברגע אחד אני רץ אל עבר החומה ומכניס את האגרוף שלי במכה חזקה אל תוך חומת הסלאגמות.
גלעד- אתה מכווץ את אגרופך ונותן מכה לעבר הסלאגמה, אך הם פותחים עיגול גדול במקום בו נתת את האגרוף ואומרים "חה! פספסת! בחיים לא תעבור את זה!".
"החור שהם עשו די גדול" לוחש לך צ'ארמנדר שנמצא מאחוריך.
[QUOTE=Sandshrew;1245152]
גל- אתה יורה עלים מגבך, ומאשין מפעיל עליהם את יכולותיו העל חושיות, מה שגורם להם לפגוע בכח באירודקטיל.
"הצלחנו!" קורא מאשין, "ניצחנו את האירודקטיל! עכשיו צריך להביא ליצ'י!".
[/QUOTE]
"יופי מאשין בוא נלך" אומר ואתחיל לרוץ כדי למצוא את הליצ'י.
[quote]אתה מועד על רגליך, ומחליק אל תוך הר הגעש. למזלך, נפלת על אירודקטיל שבמקרה עבר במקום. "מה אתה עושה, אידיוט?!" קורא פאניק ותופס אותך. הוא מביא אותך אל פתח ההר. "אל תעשה את זה שוב!!" הוא קורא.
[/quote]
״קדימה פאניק״אגיד לו ברצינות ואלך לקטוף ליצ׳י ״הליצ׳י מחכה לנו״
[QUOTE=Sandshrew;1244184]גלעד- "אתה תמיד ציני בזמנים הכי לא נכונים..." אומר צ'ארמנדר. הוא נראה ממש פוחד, אך מצד שני מתרגש. "אני לא בטוח אם [U]לקפוץ אל תוך הלבה[/U] באמת יעזור לי או יזיק לי..." הוא אומר, ומתחיל לטפס יחד איתך.
דור- "בהחלט נחסל אותם" אומר מגאבי ומתחיל להפגיז אותם במטח גיצים. אתה מצליף בהם עם גפניך, והם נסוגים מהמקום. "יופי!" אומר מגאבי, "סוף סוף נפטרנ--ואהה!" קוראים שניכם. המאנקי דוחפים אתכם ואתם נופלים אל תוך גזע העץ. אתם נוחתים בבסיס העץ, וכך גם המאנקי. הם מתחילים לזרו הרס במקום.
בולט- "צודק!" אומר פאניק. הוא מסתכל על חבורת הסלאגמה בריכוז, וקורא אליך בקול מאומץ "שים לב... לסיוט הראשון... שתראה בחיים!!". כולו מזיע. לפתע, הוא נרגע. אגלי הזיעה נעלמים ממנו, והוא בוהה בסלאגמה. לפתע, כולם מתחילים להתחרפן, ובורחים מהמקום.
יאיר- אתה טועם את המרק, ולפתע מבין למה טאפיג חושב כל הזמן רק על אוכל. אתה מסתכל מסביב, ורואה שאתה בחורשה. יש לידך אגם, והכל רגוע ושליו. לפתע, אתה חוזר לפסגת הר הגעש, ורואה את טאפיג מסתכל עליך ועל ספוינק. "איך המרק עכשיו?" הוא שואל.
זה הטעם הכי טוב שטעמת. ספוינק צועק משמחה, "זה מושלם!!! אני מצטרף אליכם, בטוח!!! ווהווו!!!!".
~~~~~~~~
הם באמת חזירים במקור חח[/QUOTE]
"טטטטטעעעעעעעייייייייםםם!!!" אני יצעק בהתרגשות "זה פיצוי טוב על המנהה הקודמת!" אני יגידויקרוץ לטאפיג ולספוינק אני יגיד "טוב מאוד,אתה רואה אמרתי לך שיש לנו שף מעולה בצוות" אני יגיד ויטפח לטאפיג על הכתף...
[QUOTE=Sandshrew;1245176]גלעד- אתה מכווץ את אגרופך ונותן מכה לעבר הסלאגמה, אך הם פותחים עיגול גדול במקום בו נתת את האגרוף ואומרים "חה! פספסת! בחיים לא תעבור את זה!".
"החור שהם עשו די גדול" לוחש לך צ'ארמנדר שנמצא מאחוריך.[/QUOTE]
"בי קשי תפיסה" אני אומר להם ועובר בפתח "אולי פעם הבאה תצליחו יותר". וגיחוך קל אני ממשיך ללכת אחרי שבדקתי שגם צ'ארמנדר עבר.
[QUOTE=Sandshrew;1245152]
דור- "ראיתי מה הלך פה" אור גאלפין, "ואין לי ספקות כשאני אומר שאתם ראויים לחמשת נקודות האהדה האלה".
הוא מעביר מעביר את הכרטיס על מכשיר מוזר שנמצא ליד לוח המודעות, ואומר "נוספו לך 5 נקודות אהדה! מכיוון שאנחנו לא משתמשים כאן בכסף, ככל שתצבור יותר נקודות תוכל לרכוש יותר דברים, כמו פירות, חפצים שירשימו פוקימונים אחרים ויגרמו להם לרצות להצטרף אליך, ואפילו בגדים!".
"אז בוא נקנה כמה דברים!" אומר לך מגאבי.
[/QUOTE]
"אין שום בעיה! קדימה!" אומר למגאבי ואתחיל לרוץ. לאחר ריצה של שתי שניות, אעצור. "מאיפה אנחנו יכולים לקנות דברים?" אשאל את מגאבי ואגרד את ראשי.
[QUOTE=Sandshrew;1245152]חברים, אני מאוד ממליץ לכם לקרוא את הסיפור שמבוסס על המשחק, ולהבין את המשחק ואת עולם הפוקימונים אפילו טוב יותר!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=46014[/url]
אל תשכחו להגיב, ותדרגו את המ"ת הזה 5 כוכבים!
~~~~~~~~~~
נירו- "בשמחה!" אומר ווידל וזורק אליך את הפרי, "אני רק מחכה שאמא שלי תבוא לקחת אותי מהגן!". הוא נראה שמח על המעשה הטוב שהוא עשה, והוא אומר "אני אגיד לגננת שעשיתי את המעשה הטוב היומי שלי! אני אקבל מדבקה! ישש!!!". הוא זוחל אל תוך גזע העץ.
"אפשר את הפרי הזה?" שואל אותך דיגלט.
[/QUOTE]
חשבתי שאמרת שפוקימון בצורת ארמדיל יצתא וביקש פרי כחול. לא משנה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בטח!" אני אומר ומושיט לו את הפרי. "עכשיו, אתה יכול להראות לנו את הדרך בבקשה? עשינו את מה שביקשת" אני אומר, קצת דואג שהוא ייתחרט פתאום.
[QUOTE=Sandshrew;1245120][B][U][SIZE="4"]יש לי כמה שאלות עליכם, בתגובה הבאה שלכם אני רוצה שתענו עליהם:
-רוצים רומן במשחק?
-רוצים יותר אקשן במשחק?
דילן- תענה על השאלות למעלה
~~~~~~~~~
גאלפין לוקח את הכרטיס, מעביר אותו על מכשיר מוזר שנמצא ליד לוח המודעות, ואומר "נוספו לך 5 נקודות אהדה! מכיוון שאנחנו לא משתמשים כאן בכסף, ככל שתצבור יותר נקודות תוכל לרכוש יותר דברים, כמו פירות, חפצים שירשימו פוקימונים אחרים ויגרמו להם לרצות להצטרף אליך, ואפילו בגדים!"
"בוא נלך לקנות לנו משהו!" קורא צ'ימצ'אר, "בננה לא תזיק!".
[/QUOTE]
אני אשמח לרומן, כל השאר בסדר, אבל אני אשמח למפגשים עם בני אדם, זה יכול ליהיות מגניב... אולי אפילו קטע שמנסים לתפוס אותי !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לי אין בעיה עם קצת קניות, אבל אני לא ממש מת על בננות... אולי תיקח לעצמך. אני רוצה לראות מה יש שם בחנויות קודם..."