[COLOR="Sienna"]עומר
אתה הולך לעבר המעבדה ורואה שהיא שרופה והרוסה לחלוטין "בוא לכאן" נשמע קול מבין העצים שביער[/COLOR][COLOR="Red"]איתי
"אני לא יודעת.. תחליט אתה!" קראה נלה החיוך והסתכלה אל החדרים הרבים[/COLOR]
Printable View
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה הולך לעבר המעבדה ורואה שהיא שרופה והרוסה לחלוטין "בוא לכאן" נשמע קול מבין העצים שביער[/COLOR][COLOR="Red"]איתי
"אני לא יודעת.. תחליט אתה!" קראה נלה החיוך והסתכלה אל החדרים הרבים[/COLOR]
[quote]עומר
אתה הולך לעבר המעבדה ורואה שהיא שרופה והרוסה לחלוטין "בוא לכאן" נשמע קול מבין העצים שביער[/quote]
"מוזר..." אמלמל לעצמי,לאחר מכן אפנה אל העצים בחשד ואחשוב לעצמי 'מה לעזעזל קרה למעבדה?'
[quote=sigal123;1100908][COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה הולך לעבר המעבדה ורואה שהיא שרופה והרוסה לחלוטין "בוא לכאן" נשמע קול מבין העצים שביער[/COLOR][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"אני לא יודעת.. תחליט אתה!" קראה נלה החיוך והסתכלה אל החדרים הרבים[/COLOR][/quote]
"טוב בואי נחפש חדרים גדולים או מיוחדים" אומר לנלה.
[COLOR="Sienna"]עומר
מזל טוב פתחתה עמוד 120!
אתה מקבל..
אבן פיתוח ושתי מתקפות איזה שתבחר לאיזה פוקימון שתבחר
(המתקפות אני הוחרת האבן אתה ולמי המתקפה)
~~~~
"שלום אני שליח של עדן והפרופסור הנה הדברים של פוקדור של ציאמצאר 5 פוקדורים ריקים ופוקדע בהצחלה במסע!" אמר הנער לאחר שהלכת לאיו והוא במהירות נעלם בין השיחים לאחר שהשאיר לך את הדברים בידיך והשאיר אותך מבולבל[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/29894637.png[/IMG]
[COLOR="Red"]איתי
"אוקי אז.. איזה מהם?" אמרה נלה לאחר שהסתכלה סביב "מה דעתך אל זאת?"אמרה נלה והצביעה על דלת אדומה מאוד שקצת עשב היה אליה[/COLOR]
[quote=sigal123;1100922][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקי אז.. איזה מהם?" אמרה נלה לאחר שהסתכלה סביב "מה דעתך אל זאת?"אמרה נלה והצביעה על דלת אדומה מאוד שקצת עשב היה אליה[/COLOR][/quote]
"טוב" אומר לנלה.
"בואי נלך לדלת הזאת אבל כדאי שתחשבי על אסטרטגיה כלשהי אם אנחנו נילחם". אומר לה ואכין את הפוכדור של צ'ארמנדר.
[QUOTE=sigal123;1100922][COLOR="Sienna"]עומר
מזל טוב פתחתה עמוד 120!
אתה מקבל..
אבן פיתוח ושתי מתקפות איזה שתבחר לאיזה פוקימון שתבחר
(המתקפות אני הוחרת האבן אתה ולמי המתקפה)
~~~~
"שלום אני שליח של עדן והפרופסור הנה הדברים של פוקדור של ציאמצאר 5 פוקדורים ריקים ופוקדע בהצחלה במסע!" אמר הנער לאחר שהלכת לאיו והוא במהירות נעלם בין השיחים לאחר שהשאיר לך את הדברים בידיך והשאיר אותך מבולבל[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/29894637.png[/IMG]
[COLOR="Red"][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי..." אומר מבולבל ואנסה לעכל מה שקרה הרגע,"רגע! אמרת עדן והפרופסור? מי זה עדן?" ואז אבין,הילד שראיתי בראיון..
מבולבל אוציא ביער את צ'ימצ'אר ואומר לו בשמחה: "שלום צ'ימצ'אר,אני הוא עומר,המאמן שלך" ואז אשלח לעבר צ'ימצ'אר חיוך רחב,בזמן שאחשוב לעצמי 'ואוו! צ'ימצ'אר משלי!'
[QUOTE=sigal123;1100725][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מתחיל ללכת לעבר העיר השלישית ורואה את העיר הגדולה , היא מלאת בניינים גבוהים ביותר ואתה נזכר שיש פה את המכון! אתה לא יודע איך למצוא את המפקדה אבל נזכר פתאום במילה ליינס[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"איזו הקלה" אני אומר ומתבונן בעיר הגדולה.
'אולי נתאמן לפני קרב המכון פה בעיר' אני חושב לעצמי כאשר אני נזכר כי קיים אחד פה.
"מה אני אעשה בקשר למפקדה,איך אני הולך למצוא אותה" אני חושב לעצמי בקול וזהו הדבר היחידי שמונע ממני להכנס אל תוך העיר.
לפתע אני נזכר בפעם הקודמת בעיר הקודמת שנכנסתי לחנות וביקשתי את המוצר פוקיג'י,"איך קראו לחנות הזאת?.." אני מנסה בחוזקה להזכר ולאחר כמה שניות של חשיבה אני נזכר,"אוקיי לחנות קוראים לינס,כדאי שאמשיך" אני אומר ונכנס אל תוך העיר בדרכי קודם כל אל המפקדה בכדי למסור את מילותיה של סורה.
[COLOR="Red"]איתי
"לא צרמנדר מעולף! נשתמש בזה" אמרה נלה והביאה שני קרשי עץ מהצד והביאה אחד לך
"נזוז?" היא שאלה והסתכלה אליך[/COLOR][COLOR="Sienna"]
עומר
צימצאר חייך וקפץ אלייך, הוא נראה מאושר מזה שיש לו מאמן , הוא עלה אל כתפיך והצביע אל השביל כסימן שהוא אומר "בוא ניצא לדרך!"
~~~~
איזה אבן פיתוח ולמי המתקפות?
וצימצאר יודע
גחלת שריטה ודחיפה[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]
בן
אתה נכנס אל תוך העיר הגדולה ורואה מלא בניינים שליד כול אחד מהם יש כמה חנויות, אתה חושב מה למסור כבר לעדן וקצת מתרגש, ומנסה כמה שיותר לא לאמר למישהו חוץ מעדן משהו אל סורה פתאום אתה רואה בניין קטן בצבע לבן אם גג שחור ובאותיות כסופות כתוב אליו "ליינס"[/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1100941][COLOR="Red"]
בן
אתה נכנס אל תוך העיר הגדולה ורואה מלא בניינים שליד כול אחד מהם יש כמה חנויות, אתה חושב מה למסור כבר לעדן וקצת מתרגש, ומנסה כמה שיותר לא לאמר למישהו חוץ מעדן משהו אל סורה פתאום אתה רואה בניין קטן בצבע לבן אם גג שחור ובאותיות כסופות כתוב אליו "ליינס"[/COLOR][/QUOTE]
מה עם מריל דרך אגב?
----------------------
"נהדר" אני אומר בחיוך,נראה כי הדברים מתחילים להסתדר בצורה נורמאלית.
"כדאי שאכנס יש לי עוד הרבה דברים לעשות כאן" אני אומר לעצמי ומיד פותח בתנועה אל עבר החנות.
"באתי לקנות פוקיג'י" אומר שאכנס.
[quote]עומר
צימצאר חייך וקפץ אלייך, הוא נראה מאושר מזה שיש לו מאמן , הוא עלה אל כתפיך והצביע אל השביל כסימן שהוא אומר "בוא ניצא לדרך!"
~~~~
איזה אבן פיתוח ולמי המתקפות?
וצימצאר יודע
גחלת שריטה ודחיפה[/quote]
"טוב! אז בוא נלך לשם!" אומר לצ'ימצ'אר בשמחה וארוץ לעבר השביל במטרה להגיע כמה שיותר מהר לשם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אין לי עוד פוקימון אחר,לכן אני מוסיף לצ'ימצ'אר גלגל להבה ואגרוף זן..
בנוגע לאבן פיתוח.... אני אקח אבן אופל,בא לי לתפוס מארקוורו!
[quote=sigal123;1100941][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"לא צרמנדר מעולף! נשתמש בזה" אמרה נלה והביאה שני קרשי עץ מהצד והביאה אחד לך[/COLOR]
[COLOR=red]"נזוז?" היא שאלה והסתכלה אליך[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]"[/COLOR][/quote]
"אה נכון שכחתי" אומר.
"טוב נזוז" אומר ואקח את הקרש מנלה.
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
בפוקדור שלך
~~~~
אתה נכנס ומבקש פוקיג'י והקבלנית מסתכלת לאייך ולוחצת על כפתור, תוך כמה דקות אתה נמצא במפקדה חומה כמו הראשונה אבל גדולה יותר ממש גדולה, אתה מסתכל סביב ורואה שולחנות וכיסאות ומלא מלא חדרים, ועוד פעם דלת מעוטרת בפרצוף ויקטיני[/COLOR][COLOR="Sienna"]
עומר
אתה מתחיל לרוץ אם צימצאר שנראה מאושר ופתאום רואה מימנך שדה ענק
~~~~
אתה לא בוחר תמתקפות אני בוחרת ואתה תראה איזה
אל תשכח שהוא לא ברמה גבוהה מאוד הוא אפילו לא יודע להביור[/COLOR][COLOR="Red"]
איתי
אתם פורצים תדלת ורואים חדר מלא בפוקדורים, בצד יש מכונת ריפוי "מעולה!" אמרה נלה ושמה את הפוקדורים שלה במכונה וריפאה אותם[/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1100965][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
בפוקדור שלך
~~~~
אתה נכנס ומבקש פוקיג'י והקבלנית מסתכלת לאייך ולוחצת על כפתור, תוך כמה דקות אתה נמצא במפקדה חומה כמו הראשונה אבל גדולה יותר ממש גדולה, אתה מסתכל סביב ורואה שולחנות וכיסאות ומלא מלא חדרים, ועוד פעם דלת מעוטרת בפרצוף ויקטיני[/COLOR][COLOR="Sienna"]
[/COLOR][/QUOTE]
התכוונתי אם הוא חלק מצוות הפוקימונים שלי...
--------------------------------
'הדלת הזאת כבר מוכרת לי' אני חשוב לעצמי ומסתכל עליה בפליאה.
"טוב אין לי זמן לבזבז" אני אומר לעצמי וממהר להתקדם אל עבר הדלת.
כאשר אני מתקרב אני דופק בדלת שלוש דפיקות חלשות.
[quote]עומר
אתה מתחיל לרוץ אם צימצאר שנראה מאושר ופתאום רואה מימנך שדה ענק
~~~~
אתה לא בוחר תמתקפות אני בוחרת ואתה תראה איזה
אל תשכח שהוא לא ברמה גבוהה מאוד הוא אפילו לא יודע להביור[/quote]
"ואוו איזה שדה רחב!" אומר בהתפלאות ואראה לצ'ימצאר את השדה "בוא,אולי נמצא שם פוקימון שיוכל לאמן אותך,צ'ימצ'אר!" אצעק לו בזמן שאני רץ לעבר השדה
~~~~~~~~~~
אה,איזה פדיחה חח...
טוב,אז למי אני יכול להביא את המתקפות,לצ'ימצ'אר! יש לי פוקימון אחר? חח..
[quote=sigal123;1100965][COLOR=darkslateblue]בן[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]בפוקדור שלך[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]~~~~[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אתה נכנס ומבקש פוקיג'י והקבלנית מסתכלת לאייך ולוחצת על כפתור, תוך כמה דקות אתה נמצא במפקדה חומה כמו הראשונה אבל גדולה יותר ממש גדולה, אתה מסתכל סביב ורואה שולחנות וכיסאות ומלא מלא חדרים, ועוד פעם דלת מעוטרת בפרצוף ויקטיני[/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מתחיל לרוץ אם צימצאר שנראה מאושר ופתאום רואה מימנך שדה ענק[/COLOR]
[COLOR=sienna]~~~~[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה לא בוחר תמתקפות אני בוחרת ואתה תראה איזה[/COLOR]
[COLOR=sienna]אל תשכח שהוא לא ברמה גבוהה מאוד הוא אפילו לא יודע להביור[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתם פורצים תדלת ורואים חדר מלא בפוקדורים, בצד יש מכונת ריפוי "מעולה!" אמרה נלה ושמה את הפוקדורים שלה במכונה וריפאה אותם[/COLOR][/quote]
אני שם את הפוכדור של צ'ארמנדר במכונת הריפוי ומסתכל לעבר הפוכדורים הרבים ומתפלא.