-
[quote]עומר
הכנסתי ואת המתקפה של מורקרו הוא ילמד עוד מעט
~~~~
מורקרו יצא החוצה אבל הוא השתמש בקרן על חושית על העץ! שלא עשתתה הרבה נזק, לעומת זאת צימצאר התחיל לחפור בעץ ועשה בו חור עגול וגדול[/quote]
"יפה מאוד צ'ימצ'אר! מארקוורו,כל הכבוד,למדת קרן על חושית!" אומר להם באהדה "מארקוורו,תשתמש עוד פעם בקרן על חושית כדי לחזק אותה! אני רואה שאתה לא שולט כל כך,אבל אני אאמן אותך לשלוט בה! אל דאגה!" אעודד אותו ואז אומר לצ'ימצ'אר "צ'ימצ'אר! אני רואה שאתה שולט בחפירה היטב! לכן אני רוצה שתשתמש בה על עוד עץ!"
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"עכשיו תתחיל לרדת" אמר האיש והתחלתם לרדת במדרגות והעץ נסגר אחריכם, אחרי כמה דקות ראית מין לובי תת קרקעי גדול מאוד בצבעי חום ואדמדם[/COLOR][COLOR="Navy"]רקס
אתה לא אומר מה קורה
זיגזיגון עולה ומדקיפ מנסה לעלות אליך ולא מצליח אז אתה מעלה אליו והוא מצליח, הוא משתמש בנשיכה אל הפרי ולוקח אותו ואז באקדח מים , פתאום זיגזיגון מחליק לפני שמדקיפ לוקח תשני ושניהם נופלים למטה בכאב[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
באדו נראה מאושר והוא שמח מאוד , הוא קופץ למטה ומתחיל להסתובב בעיגולים "חזור" אומר קורן ומגיש לך פוקדור "עדיף ככה" הוא אומר בחיוך "אני מניח ש.." הוא אומר ופתאום קול קוטע אותו "מי השאיר את הדלת של החיות הקטנות והמעצבנות והחמודות למידי פתוחה?!" ואתם מזהים שזה הקול של עדן![/COLOR][COLOR="Red"]איתי
נלה מוציאה את מדקיפ אבל הוא מיד מתעלף אחרי שלוש מכות ברק של ג'וליטון "מי הבא בתור?" אומר קורן בחיוך רחב [/COLOR][COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר מתחיל להשתמש בחפירות ותוך כמה דקות אתה רואה שחמש עצים כבר אם חורים ואתה די מרחם אליהם, מורקרו משתמש בקרן על חושית חזקה ופתאום החור של העץ קטן קצת![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101056][COLOR="DarkOrchid"]כריס
"עכשיו תתחיל לרדת" אמר האיש והתחלתם לרדת במדרגות והעץ נסגר אחריכם, אחרי כמה דקות ראית מין לובי תת קרקעי גדול מאוד בצבעי חום ואדמדם[/COLOR][COLOR="Navy"]רקס
אתה לא אומר מה קורה
זיגזיגון עולה ומדקיפ מנסה לעלות אליך ולא מצליח אז אתה מעלה אליו והוא מצליח, הוא משתמש בנשיכה אל הפרי ולוקח אותו ואז באקדח מים , פתאום זיגזיגון מחליק לפני שמדקיפ לוקח תשני ושניהם נופלים למטה בכאב[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
באדו נראה מאושר והוא שמח מאוד , הוא קופץ למטה ומתחיל להסתובב בעיגולים "חזור" אומר קורן ומגיש לך פוקדור "עדיף ככה" הוא אומר בחיוך "אני מניח ש.." הוא אומר ופתאום קול קוטע אותו "מי השאיר את הדלת של החיות הקטנות והמעצבנות והחמודות למידי פתוחה?!" ואתם מזהים שזה הקול של עדן![/COLOR][COLOR="Red"]איתי
נלה מוציאה את מדקיפ אבל הוא מיד מתעלף אחרי שלוש מכות ברק של ג'וליטון "מי הבא בתור?" אומר קורן בחיוך רחב [/COLOR][COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר מתחיל להשתמש בחפירות ותוך כמה דקות אתה רואה שחמש עצים כבר אם חורים ואתה די מרחם אליהם, מורקרו משתמש בקרן על חושית חזקה ופתאום החור של העץ קטן קצת![/COLOR][/QUOTE]
"היי עדן מזמן לא ראיתי אותך,אתה האיש חיפשתי" אני אומר לו כאשר אני מיד מבחין בקולו.
"יש לי מסר להעביר לך מ.. סורה" אני אומר ובאותו חושב לעצמי 'קורן בדרגה גבוהה הוא יכול לשמוע זאת,אני מניח'.
"סורה מוסרת שהיא בדרך" אני אומר לו שמח שהסרתי מעליי את הנטל.
-
[quote]עומר
צימצאר מתחיל להשתמש בחפירות ותוך כמה דקות אתה רואה שחמש עצים כבר אם חורים ואתה די מרחם אליהם, מורקרו משתמש בקרן על חושית חזקה ופתאום החור של העץ קטן קצת![/quote]
"אה..." אבין מיד "זה מה שהקרן עושה לעצים...לכן זה לא עבד קודם על העץ..." ואז אגיד למורקרו "מורקרו! לפי מה שאני רואה כדאי לרחם על העצים ולשלוח להם קרן על חושית...וחוץ מזה,זה יחזק לך את המתקפה!"אז אסתכל אל צ'ימצ'אר ואומר לו בנימה נחמדה "אתה מצוין בחפירה! אבל אם אנחנו רוצים שתהיה פוקימון עוצמתי,צריכים לאמן גם מתקפות אחרות,לכן,תשתמש בשריטה לעבר התפוחים שעל העצים! ככה לפחות לא נהרוס כאן את הסביבה.."
-
אתה לא אומר מה קורה
צימצאר מתחיל להשתמש בחפירות ותוך כמה דקות אתה רואה שחמש עצים כבר אם חורים ואתה די מרחם אליהם, מורקרו משתמש בקרן על חושית חזקה ופתאום החור של העץ קטן קצת![/COLOR][/QUOTE]
" אוקיי אוקיי אל תדחוף אותי ! " צועק אל האיש יורד במדרגות ומסתכל סביבי
-
אתה לא אומר מה קורה
"נו באמת יאלה בוא ננסה שוב לקחת את השני"
שוב נעלה וניקח את השני
'ואי אני ממש רעב!'
-
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"היא בדרך?" אמר עדן ונאנח הנחת הקלה "מעולה" הוא אמר והסתכל אל שינקס "שלום חבר קטן" הוא אמר והחזיק אותו ושם אותו בחדר "ויקטיני אסוף אותם בקשה" אמר עדן ויקטיני התחיל לאסוף אותם לחדר עד שנכנסו כולם ואז הוא נעל וחזר לשבת על כתפו "טוב לבינתיים עשית עבודה מעולה אם תרצה משהו , תיגגש למפקדה" אמר עדן והסתכל אל ערמת הניירות[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו התחיל לרפא את העצים והקרן שלו נהייתה חזקה יותר ויותר, צימצאר השתמש בשריטה אל התפוחים ולא הגיע אליהם, הוא ניסה שנית והתחיל לקפץ ולקפוץ מעץ ועץ ולשרוט את הלמעלה שלהם ככה שבערך 10 תפוחים נפלו ללמטה "צ'ימ!" הוא קרא ואכל תפוח אחד[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מסתכל סביב ורואה דלת מעותרת בזהב ופרצוף ויקטיני "אוף עדן לא פה" אמר קורן באיכזוב ואז באה לעברו אישה מוזרה "עוד אחד תשחרר אותו למעלה!" קראה האישה , עוד פעם עליתם את המדרגות והפעם הוא עשב אותך למעלה ונאנח וירד שוב פעם, העץ התחיל להיסגר לאט לאט...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתם עושים את זה עוד פעם ולוקחים את התפוח אבל נופלים, אתם מתחילים לצחוק אבל לא יודעים איך לחלק שתי תפוחים לשלוש[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101069][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"היא בדרך?" אמר עדן ונאנח הנחת הקלה "מעולה" הוא אמר והסתכל אל שינקס "שלום חבר קטן" הוא אמר והחזיק אותו ושם אותו בחדר "ויקטיני אסוף אותם בקשה" אמר עדן ויקטיני התחיל לאסוף אותם לחדר עד שנכנסו כולם ואז הוא נעל וחזר לשבת על כתפו "טוב לבינתיים עשית עבודה מעולה אם תרצה משהו , תיגגש למפקדה" אמר עדן והסתכל אל ערמת הניירות[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו התחיל לרפא את העצים והקרן שלו נהייתה חזקה יותר ויותר, צימצאר השתמש בשריטה אל התפוחים ולא הגיע אליהם, הוא ניסה שנית והתחיל לקפץ ולקפוץ מעץ ועץ ולשרוט את הלמעלה שלהם ככה שבערך 10 תפוחים נפלו ללמטה "צ'ימ!" הוא קרא ואכל תפוח אחד[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מסתכל סביב ורואה דלת מעותרת בזהב ופרצוף ויקטיני "אוף עדן לא פה" אמר קורן באיכזוב ואז באה לעברו אישה מוזרה "עוד אחד תשחרר אותו למעלה!" קראה האישה , עוד פעם עליתם את המדרגות והפעם הוא עשב אותך למעלה ונאנח וירד שוב פעם, העץ התחיל להיסגר לאט לאט...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתם עושים את זה עוד פעם ולוקחים את התפוח אבל נופלים, אתם מתחילים לצחוק אבל לא יודעים איך לחלק שתי תפוחים לשלוש[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי עדן אני זז אני צריך להתאמן טיפה לקראת קרב המכון שלי,נתראה" אני אומר לו ויוצא מן המפקדה הסודית.
'כדאי שאחפש מאמנים או פוקימונים להתאמן איתם' אני חושב לעצמי בעודי בא לצאת.
-
[quote]עומר
מורקרו התחיל לרפא את העצים והקרן שלו נהייתה חזקה יותר ויותר, צימצאר השתמש בשריטה אל התפוחים ולא הגיע אליהם, הוא ניסה שנית והתחיל לקפץ ולקפוץ מעץ ועץ ולשרוט את הלמעלה שלהם ככה שבערך 10 תפוחים נפלו ללמטה "צ'ימ!" הוא קרא ואכל תפוח אחד[/quote]
"וואו!" אקרא לשניהם "אתם מעולים! וצ'ימצ'אר גם התאמן על קפיצות גבוהות! מארקוורו,אתה יכול גם להפנק בתפוח אחד,מגיע לך!" לאחר שהוא גומר את התפוח,אחזיר את מארקוורו לפוכדור ואמשיך ללכת עם צ'ימצ'אר להמשך הדרך...
-
[QUOTE=sigal123;1101069][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
[COLOR="Navy"]רקס
אתם עושים את זה עוד פעם ולוקחים את התפוח אבל נופלים, אתם מתחילים לצחוק אבל לא יודעים איך לחלק שתי תפוחים לשלוש[/COLOR][/QUOTE]
הוצאתי את הפלאפון מכיסי , וצילמתי את העץ לפני שהוא נסגר , ואחרי שהוא נסגר .
אזרוק את שלושת הפוכדורים : " באלבאזור , פוצ'יאנה , אלמוגה , צאו ! " אצעק בקול ואשחרר אותם מהפוכדור .
" ראיתם מה קרה בקרב האחרון שלנו ! אנחנו חייבים להתחזק ! חפשו עוד פוקימונים באיזור ! צאו ! "
-
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה הולך ורואה חבורה של אנשים שמתחילים להתאמן
"קדימה רוזליה קדימה!" נשמע קול של אחד מהם[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו אוכל את התפוח וצימצאר חוזר לפוקדור ואחריו מורקרו, אתה מתחיל להיות רעב ומסתכל אל ערמת התפוחים האדומים[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
ניסת לצלם את העץ אבל לא הייתה קליטה והטלפון ניכבה, לאחר חצי דקה הוא נדלק שוב פעם אבל העץ היה רגיל, באלבאזור פוציאנה ואלמוגה הסתכל ואליך, טיפה התביישו אבל עדין הקשיבו, באלבאזור התחיל לרוץ בחיפוש אחר פוקימונים וגם פוציאנה בעוד שאלמוגה עפה בין העצים פתאום שמעת מאחוריך קול פוקימון[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101080][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו אוכל את התפוח וצימצאר חוזר לפוקדור ואחריו מורקרו, אתה מתחיל להיות רעב ומסתכל אל ערמת התפוחים האדומים[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
ניסת לצלם את העץ אבל לא הייתה קליטה והטלפון ניכבה, לאחר חצי דקה הוא נדלק שוב פעם אבל העץ היה רגיל, באלבאזור פוציאנה ואלמוגה הסתכל ואליך, טיפה התביישו אבל עדין הקשיבו, באלבאזור התחיל לרוץ בחיפוש אחר פוקימונים וגם פוציאנה בעוד שאלמוגה עפה בין העצים פתאום שמעת מאחוריך קול פוקימון[/COLOR][/QUOTE]
"היי רוזליה זאת ההתפתחות של בדו" אני אומר ומסתכל על באדו שעל ידיי.
"קדימה אני חייב לבדוק בפוקידע" אני אומר ומוציא מן התיק את הפוקידע שלי במטרה לבדוק על רוזליה.
'כדאי שאחריי זה אגש לשם ואבקש לעשות קרב בשביל אימון איתם' אני חושב לעצמי.
-
[quote]עומר
מורקרו אוכל את התפוח וצימצאר חוזר לפוקדור ואחריו מורקרו, אתה מתחיל להיות רעב ומסתכל אל ערמת התפוחים האדומים[/quote]
'וואי! איזה מגרה זה....' אחשוב לעצמי בזמן שאני מלקק את שפתיי... "טוב, נו לא יזיק לאכול כמה.." ארשה לעצמי,אז אשב על הדרך ואזלול תפוח אחד,בזמן האכילה אני אודהם מהטעם הטעים ואכניס כמה לתיקי כדי שאוכל לאכול בדרך...
-
[quote=sigal123;1101056][COLOR=darkorchid]כריס[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"עכשיו תתחיל לרדת" אמר האיש והתחלתם לרדת במדרגות והעץ נסגר אחריכם, אחרי כמה דקות ראית מין לובי תת קרקעי גדול מאוד בצבעי חום ואדמדם[/COLOR][COLOR=navy]רקס[/COLOR]
[COLOR=navy]אתה לא אומר מה קורה[/COLOR]
[COLOR=navy]זיגזיגון עולה ומדקיפ מנסה לעלות אליך ולא מצליח אז אתה מעלה אליו והוא מצליח, הוא משתמש בנשיכה אל הפרי ולוקח אותו ואז באקדח מים , פתאום זיגזיגון מחליק לפני שמדקיפ לוקח תשני ושניהם נופלים למטה בכאב[/COLOR][COLOR=darkslateblue]בן[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]באדו נראה מאושר והוא שמח מאוד , הוא קופץ למטה ומתחיל להסתובב בעיגולים "חזור" אומר קורן ומגיש לך פוקדור "עדיף ככה" הוא אומר בחיוך "אני מניח ש.." הוא אומר ופתאום קול קוטע אותו "מי השאיר את הדלת של החיות הקטנות והמעצבנות והחמודות למידי פתוחה?!" ואתם מזהים שזה הקול של עדן![/COLOR][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]נלה מוציאה את מדקיפ אבל הוא מיד מתעלף אחרי שלוש מכות ברק של ג'וליטון "מי הבא בתור?" אומר קורן בחיוך רחב [/COLOR][COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]צימצאר מתחיל להשתמש בחפירות ותוך כמה דקות אתה רואה שחמש עצים כבר אם חורים ואתה די מרחם אליהם, מורקרו משתמש בקרן על חושית חזקה ופתאום החור של העץ קטן קצת![/COLOR][/quote]
"אני!" אני צועק.
"צ'ארמנדר, גחלת! עכשיו!" אומר לו ואחכה לגחלת.
"ונלה, תעזרי לי!" אומר לנלה.
-
[QUOTE=sigal123;1101080][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
ניסת לצלם את העץ אבל לא הייתה קליטה והטלפון ניכבה, לאחר חצי דקה הוא נדלק שוב פעם אבל העץ היה רגיל, באלבאזור פוציאנה ואלמוגה הסתכל ואליך, טיפה התביישו אבל עדין הקשיבו, באלבאזור התחיל לרוץ בחיפוש אחר פוקימונים וגם פוציאנה בעוד שאלמוגה עפה בין העצים פתאום שמעת מאחוריך קול פוקימון[/COLOR][/QUOTE]
איך המצלמה קשורה לקליטה ? XD
' שיט דווקא עכשיו זה נכבה ?! ' אחשוב לעצמי ואז אצלם את העץ בכל מקרה גם כאשר הוא סגור .
פתאום אשמע פוקימון מאחוריי ואסתובב