-
[quote]עומר
אתה נכנס לחדר ופתאום רואה שהוא אם מיטה ענקית ושתי כורסאות שולחן ארון שידה שולחן קטן אם שני כיסאות מטבח אם מיקרוגל כיור ומקרר קטן וחדר שירותים אם אמבטיה כיור ושירותים וחמש מגבות נקיות שמוקפלות בגילגול ואתה ממש לא מבין למה היא אמרה "קטן" אתה מסתכל שגם בחוץ יש כורסא אם מרפסת! [/quote]
"וואו! אם זה קטן,אני רוצה לדעת מה זה גדול..חח..." אתבדח עם עצמי אוריד את הנעליים והגרביים ואקפוץ על המיטה בשמחה,לרגע אחשוב שכדאי לי להתחיל לישון,אבל אז ארצה לפנק את מארקוורו וצ'ימצ'אר,לכן אני אוציא את שניהם מהפוכדור,וארשה להם להתפרע כמה שהם רוצים... אז אנסה לחטוף תנומה קלה..
-
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
טורציק מנסה לשכלל את זה אבל לא מצליח לחמוק הוא משתמש בגחלת למרכז הסופה ומצליח לשרוף עלים ולעשות מין פיצוץ שיתן לו לעבור הוא עובר את הסופה ופוגע אם גחלת וניקור ככה שהמקור שלו ממש בוער, הוא מנקר את רוזליה שנפגעת קשה "קליע זרעים קליע זרעים!" קרא הילד , רוזליה השתמשה בקליע זרעים אבל טורציק קיפוץ בניתור "טורציק למד ניתור" קרא הפוקדע שלך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה מרפא אותם ומתחיל ללכת "רגע" אמר קורן "אתה חושב שאני עיוור תחזיר אותם" קרא קורן והצביע אל תיקך[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מתחיל ללכת לבניין הגדול ופתאום רואה אישה שמביטה אלייך "או שלום לך! באת לקונת ביצה?" היא שואלת ומסתכלת אלייך ואל פוקימוניך בחיוך רחב[/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr072.png[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו וצימצאר משחקים ביחד ואז יוצאים למרפסת ומתחילים להתאמן, אתה מסתכל אליהם בחיוך ופתאום אתה רואה שאתה טפה רעב, מורקרו עץ לוקח תפוח במקורו ומגיש לך (למיטה) ולוקח אחד לצימצאר ומביא לו ואז אוכל אחד בעצמו ותשאר שם במקרר[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1101304
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מרפא אותם ומתחיל ללכת "רגע" אמר קורן "אתה חושב שאני עיוור תחזיר אותם" קרא קורן והצביע אל תיקך[/COLOR]
[/quote]
"בסדר, בסדר" אומר ואחזיר אותם
'אוף, דווקא ממש רציתי עוד פוקימונים!' אחשוב לעצמי.
"אני יוצא מהבסיס ומחפש קצת פוקימונים לתפוס."
-
[quote]עומר
מורקרו וצימצאר משחקים ביחד ואז יוצאים למרפסת ומתחילים להתאמן, אתה מסתכל אליהם בחיוך ופתאום אתה רואה שאתה טפה רעב, מורקרו עץ לוקח תפוח במקורו ומגיש לך (למיטה) ולוקח אחד לצימצאר ומביא לו ואז אוכל אחד בעצמו ותשאר שם במקרר [/quote]
"תודה מרקוורו!" אודה לו ברצון,בזמן שאני אוכל אסתכל אליהם וכשאגמור אבין אותם "אני רואה שאתם ממש נמרצים! אז...בוא נלך למטה להתאמן" אומר להם ואז אצעד איתם לעבר קומת הכניסה במטרה לפגוש מאמנים להלחם נגדם..
-
[QUOTE=sigal123;1101304][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
טורציק מנסה לשכלל את זה אבל לא מצליח לחמוק הוא משתמש בגחלת למרכז הסופה ומצליח לשרוף עלים ולעשות מין פיצוץ שיתן לו לעבור הוא עובר את הסופה ופוגע אם גחלת וניקור ככה שהמקור שלו ממש בוער, הוא מנקר את רוזליה שנפגעת קשה "קליע זרעים קליע זרעים!" קרא הילד , רוזליה השתמשה בקליע זרעים אבל טורציק קיפוץ בניתור "טורציק למד ניתור" קרא הפוקדע שלך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה מרפא אותם ומתחיל ללכת "רגע" אמר קורן "אתה חושב שאני עיוור תחזיר אותם" קרא קורן והצביע אל תיקך[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מתחיל ללכת לבניין הגדול ופתאום רואה אישה שמביטה אלייך "או שלום לך! באת לקונת ביצה?" היא שואלת ומסתכלת אלייך ואל פוקימוניך בחיוך רחב[/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr072.png[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו וצימצאר משחקים ביחד ואז יוצאים למרפסת ומתחילים להתאמן, אתה מסתכל אליהם בחיוך ופתאום אתה רואה שאתה טפה רעב, מורקרו עץ לוקח תפוח במקורו ומגיש לך (למיטה) ולוקח אחד לצימצאר ומביא לו ואז אוכל אחד בעצמו ותשאר שם במקרר[/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד טורצ'יק" אני אומר לו בגאווה רבה.
'אוקיי עכשיו יש לקוות שרוזליה ספגה קשה את המכה ורק להתיש אותה' אני חשוב לעצמי.
"טורצ'יק עכשיו שיש לך ניתור נוכל להתחמק ממתקפות בקלות יותר,קדימה צא בניקור אל עבר רוזליה!".
-
[QUOTE=sigal123;1101304][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
[COLOR="Red"]איתי
[COLOR="Navy"]רקס
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו וצימצאר משחקים ביחד ואז יוצאים למרפסת ומתחילים להתאמן, אתה מסתכל אליהם בחיוך ופתאום אתה רואה שאתה טפה רעב, מורקרו עץ לוקח תפוח במקורו ומגיש לך (למיטה) ולוקח אחד לצימצאר ומביא לו ואז אוכל אחד בעצמו ותשאר שם במקרר[/COLOR][/QUOTE]
עניתי לאישה "מה זה המקום הזה ואיזה ביצים?" שאלתי אותה
-
[COLOR="Red"]איתי
אתה הולך לבחוץ אם נלה "תראה שם!" היא קוראת ומצביעה אל חתולה בצבע וורדרד וחמודה למראה[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/300.png[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה יורד למטה והם רצים\עפים אחריך בשמחה, אתה שואל מי רוצה להתאמן ועשר אנשים מרימים תיד [/COLOR]
טורציק יצא בניקור אבל עוד פעם אם הניקור הבוער כך שזה היה חזק יותר, רוזליה התחמקה תחילה אבל אז נפגעה קשה ועפה על עץ והתעלפה "וואו הוא חזק!" קרא הילד ושלף פוקדור נוסף [/COLOR]
[COLOR="navy"]רקס
"ביצי פוקימונים קונים אותם פה במדגרה שלנו !" אמרה האישה בחיוך "רוצה לראות?" היא שאלה אותך וזה ממש סקרן אותך[/COLOR]
-
[quote]עומר
אתה יורד למטה והם רצים\עפים אחריך בשמחה, אתה שואל מי רוצה להתאמן ועשר אנשים מרימים תיד[/quote]
'אולי אני יעשה אן-דן-דינו..?' אבל אז אבין שלא ניסחתי את השאלה נכון ואז אשאל מחדש "מי רוצה להלחם נגדי שיש לו רק 2 פוקימונים?"
-
[QUOTE=sigal123;1101321][COLOR="Red"]איתי
אתה הולך לבחוץ אם נלה "תראה שם!" היא קוראת ומצביעה אל חתולה בצבע וורדרד וחמודה למראה[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/300.png[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה יורד למטה והם רצים\עפים אחריך בשמחה, אתה שואל מי רוצה להתאמן ועשר אנשים מרימים תיד [/COLOR]
טורציק יצא בניקור אבל עוד פעם אם הניקור הבוער כך שזה היה חזק יותר, רוזליה התחמקה תחילה אבל אז נפגעה קשה ועפה על עץ והתעלפה "וואו הוא חזק!" קרא הילד ושלף פוקדור נוסף [/COLOR]
[COLOR="navy"]רקס
"ביצי פוקימונים קונים אותם פה במדגרה שלנו !" אמרה האישה בחיוך "רוצה לראות?" היא שאלה אותך וזה ממש סקרן אותך[/COLOR][/QUOTE]
'איזו מן מתקפה זו' אני חשוב לעצמי.
"אוקיי טורצ'יק בוא קרוב אליי" אני אומר לו ומחכה לראות איזה מן פוקימון יציג בפניי הילד.
-
[QUOTE=sigal123;1101321][COLOR="Red"]איתי
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="navy"]רקס
"ביצי פוקימונים קונים אותם פה במדגרה שלנו !" אמרה האישה בחיוך "רוצה לראות?" היא שאלה אותך וזה ממש סקרן אותך[/COLOR][/QUOTE]
"ואו בכיף!" עיניתי לאישה ושאלתי אותה "תגידי יש לכם ביצה של ריולו?"
-
[COLOR="Sienna"]עומר
רק אחד מרים את ידו "יש לי טרטוויג וסטארלי" הוא אמר והראה לך שני פוקדורים[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה רואה שזאת אינה מתקפה אלה שילוב של גחלת וניקור אתה מחליט לקרוא לזה ניקור בוער ורואה שזה מאוד שימושי דווקא , הילד זורק פוקדור ומתוכו בוקע יצור קטן וירוק העומק אל שניים וזנב גדול [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/252.png[/IMG]
[COLOR="Navy"]רקס
"אני חושבת שכן יש לנו שניים" היא אומרת ומובילה אותך לבית העצום, אתה נכנס ורואה מדגרה ענקית של ביצים אם מלא מלא ביצים מכול הגוונים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101335][COLOR="Sienna"]עומר
רק אחד מרים את ידו "יש לי טרטוויג וסטארלי" הוא אמר והראה לך שני פוקדורים[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה רואה שזאת אינה מתקפה אלה שילוב של גחלת וניקור אתה מחליט לקרוא לזה ניקור בוער ורואה שזה מאוד שימושי דווקא , הילד זורק פוקדור ומתוכו בוקע יצור קטן וירוק העומק אל שניים וזנב גדול [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/252.png[/IMG]
[COLOR="Navy"]רקס
"אני חושבת שכן יש לנו שניים" היא אומרת ומובילה אותך לבית העצום, אתה נכנס ורואה מדגרה ענקית של ביצים אם מלא מלא ביצים מכול הגוונים[/COLOR][/QUOTE]
ביקשתי מהאישה "תביא לי ביצה של ריולו בבקשה"
וגם שאלתי "כמה זמן לוקח לזה לבקוע :D?" עניתי לה בחיוך גדול
-
[QUOTE=sigal123;1101335][COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Navy"]רקס
"אני חושבת שכן יש לנו שניים" היא אומרת ומובילה אותך לבית העצום, אתה נכנס ורואה מדגרה ענקית של ביצים אם מלא מלא ביצים מכול הגוונים[/COLOR][/QUOTE]
'אני זוכר את הפוקימון הזה,זהו טריקו אותו פוקימון מבין שלושת הפוקימונים שהיה לי להתלבט ביניהם'
"אוקיי טורצ'יק תתכונן,זה לא הולך להיות קל" אני אומר וצכין אותו לקרב השני בתקווה שהוא לא מותש מהראשון.
"טורצ'יק בוא נפתח בניקור בוער,עכשיו!"
-
[quote=sigal123;1101321][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך לבחוץ אם נלה "תראה שם!" היא קוראת ומצביעה אל חתולה בצבע וורדרד וחמודה למראה[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/300.png[/IMG]
[/quote]
"יש לי הצעה" אני אומר לנלה
"אני אתפוס אותה, ונחליף סקיטי בעד אקסיו?" אני אשאל אותה.
-
[QUOTE=sigal123;1101209][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"איתי!" צעק הילד אם הרוזליה "יש לי מלא פוקימונים! אבל כרגע אני מתאמן אם פוקימוני העשב שלי יש לי שלוש!" קרא הילד בשמחה "רוזליה תהיה קודם !" אמר הילד ורוזליה נעמדה לקרב[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
שלושת הפוקימונים שלך חזרו אלייך ואלמוגה דיווחה שיש פה שדה מאחורה ועוד רבע שעה של הליכה יש מרכז פוקימונים ראלטס הסתכל אלייך בעיניו הגדולות התנדנד והתמוטט אל הרצפה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה נכנס ורואה מלא מאמנים מאכילים ומסדרים וסתם נחים אם פוקימוניהם "אני ירפא את פוקימוניך ויש לי חדר פנוי אבל קטן יחסית" אמרה האחות ג'וי וריפאה את הפוקימונים שלך ואז הביאה אותם ונתנה לך מפתח לחדר מספר 23[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"היי !אתה לא אמור לא להיות פה?" אמרה האישה "אני ואלי איתכם אבל אתה טירון ודרך אגב קורן הוא גם איתנו רק שאת םלא אמורים להיות פה! אז אם אתם לא רוצים פוקימונים מעולפים תלכו מהמפקדה!" קראה האישה "לופאני תחמקי בקפיצה!"קראה האישה, אקסיו התחיל להפשיר ולופאני התחמקה אבל נפגעה קלות, "מכת ברק!" קרא קורן וצרמנדר התחשמל קשות[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה רואה איך הם אוכלים ופתאום מדקיפ מרחם אליך קצת, הוא משתמש באקדח מים עוד פעם ועוד פעם אל תפוח אחר ובסוף מפיל אותו ומגיש אותו לך[/COLOR][/QUOTE]
" אוקיי כל הכבוד אלמוגה ! בואו נעבור את השדה הזה במהירות ! הראלטס הזה זקוק למנוחה ! קדימה אלמוגה תובילי ! " אצעק וארים את ראלטס בעודי מתחית לרוץ במהירות אחרי אלמוגה ומחשוב רבות עוברות בראשי .
' רק שלא יתקוף אותנו פוקימון פראי ' אני חושב בלב .