[quote]עומר
רק אחד מרים את ידו "יש לי טרטוויג וסטארלי" הוא אמר והראה לך שני פוקדורים[/quote]
"אוקיי תתחיל ראשון.. את מי אתה מוציא?" אשאל אותו בזמן שאני מסתכל בביטחון אל הפוקימונים שלי..
Printable View
[quote]עומר
רק אחד מרים את ידו "יש לי טרטוויג וסטארלי" הוא אמר והראה לך שני פוקדורים[/quote]
"אוקיי תתחיל ראשון.. את מי אתה מוציא?" אשאל אותו בזמן שאני מסתכל בביטחון אל הפוקימונים שלי..
[COLOR="DarkSlateBlue"]רקס
"כן והוא עולה 250 וזה בוקע מתישהו " היא אמרה וחייכה והביאה ביצה[/COLOR][IMG]http://i561.photobucket.com/albums/ss58/PkmnEG/4th%20Generation/th_RioluEgg.png[/IMG]
[COLOR="Navy"]בן
טריקו משתמש בניקור בוער אבל טריקו חומק מהפעם הראשונה והשנייה אבל מהשלישית נפגע קשה "עכשיו קליע זרעים!" אמר הילד וטירוק ירה קליע זרעים אימתני לעבר טורציק[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"יש לי הצעה תפוס אותה היא חזקה מאוד ויכולה ללמוד קרן קרח ומכת ברק "אמרה נלה והצביע אליה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אמלוגה מתחילה לעוף ואתם רצים אחריה שספירו קטן תוקף אתכם אבל מתחשמל ממכת ברק של אמלוגה עוד ספירו תודף והפעם העלי טער מעיפים אותו, עוד אחד והכדור צל מעיף אותו, עברתם עוד גבהה וראתים את המרכז פוקימונים למטה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"את ..טרטוויג!" אמר הילד ויצאת םהחוצה והוא שלף פוקדור וממנו יצא פוקימון צב ירוק אם שריון ועלה קטן אל ראשו[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/94924462.png[/IMG]
[QUOTE=sigal123;1101364][COLOR="DarkSlateBlue"]רקס
"כן והוא עולה 250 וזה בוקע מתישהו " היא אמרה וחייכה והביאה ביצה[/COLOR][IMG]http://i561.photobucket.com/albums/ss58/PkmnEG/4th%20Generation/th_RioluEgg.png[/IMG]
[COLOR="Navy"]בן
טריקו משתמש בניקור בוער אבל טריקו חומק מהפעם הראשונה והשנייה אבל מהשלישית נפגע קשה "עכשיו קליע זרעים!" אמר הילד וטירוק ירה קליע זרעים אימתני לעבר טורציק[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"יש לי הצעה תפוס אותה היא חזקה מאוד ויכולה ללמוד קרן קרח ומכת ברק "אמרה נלה והצביע אליה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אמלוגה מתחילה לעוף ואתם רצים אחריה שספירו קטן תוקף אתכם אבל מתחשמל ממכת ברק של אמלוגה עוד ספירו תודף והפעם העלי טער מעיפים אותו, עוד אחד והכדור צל מעיף אותו, עברתם עוד גבהה וראתים את המרכז פוקימונים למטה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"את ..טרטוויג!" אמר הילד ויצאת םהחוצה והוא שלף פוקדור וממנו יצא פוקימון צב ירוק אם שריון ועלה קטן אל ראשו[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/94924462.png[/IMG][/QUOTE]
" הנה מרכז הפוקימונים ! מהר רוצו ! " אצעק ואצביע על מרכז הפוקימונים .
" ראלטס , תחזיק מעמד , אתה חייב ! בבקשה " אלחש לראלטס ואגביר את מהירותי .
[QUOTE=sigal123;1101364][COLOR="DarkSlateBlue"]רקס
[COLOR="Navy"]בן
[COLOR="Red"]איתי
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
[COLOR="Sienna"]עומר
"את ..טרטוויג!" אמר הילד ויצאת םהחוצה והוא שלף פוקדור וממנו יצא פוקימון צב ירוק אם שריון ועלה קטן אל ראשו[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/94924462.png[/IMG][/QUOTE]
"טוב אני קונה את הביצה הנה ה250$ שקיבלת"
עכשיו נשאר לי 250$ מתוך 500$
[quote=sigal123;1101364][COLOR=darkslateblue]רקס[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]"כן והוא עולה 250 וזה בוקע מתישהו " היא אמרה וחייכה והביאה ביצה[/COLOR][IMG]http://i561.photobucket.com/albums/ss58/PkmnEG/4th%20Generation/th_RioluEgg.png[/IMG]
[COLOR=navy]בן[/COLOR]
[COLOR=navy]טריקו משתמש בניקור בוער אבל טריקו חומק מהפעם הראשונה והשנייה אבל מהשלישית נפגע קשה "עכשיו קליע זרעים!" אמר הילד וטירוק ירה קליע זרעים אימתני לעבר טורציק[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"יש לי הצעה תפוס אותה היא חזקה מאוד ויכולה ללמוד קרן קרח ומכת ברק "אמרה נלה והצביע אליה[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]כריס[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]אמלוגה מתחילה לעוף ואתם רצים אחריה שספירו קטן תוקף אתכם אבל מתחשמל ממכת ברק של אמלוגה עוד ספירו תודף והפעם העלי טער מעיפים אותו, עוד אחד והכדור צל מעיף אותו, עברתם עוד גבהה וראתים את המרכז פוקימונים למטה[/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]"את ..טרטוויג!" אמר הילד ויצאת םהחוצה והוא שלף פוקדור וממנו יצא פוקימון צב ירוק אם שריון ועלה קטן אל ראשו[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/94924462.png[/IMG][/quote]
התכוונת לסקיטי? ואם לא, אז לא נתת תמונה
[COLOR="Sienna"]עומר
"יופי...בדיוק מה שרציתי.." אמלמל לעצמי ואחשוב 'יופי,פוקימון מעופף חזק נגד פוקימון צמח לכן אני אוציא את מארקוורו...מושלם...לפחות בנתיים'
"מארקוורו,תורך!" אצעק בזמן שאורה לו להכנס לזירה,לאחר מכן אצעק לעברו "מארקוורו! תשתמש במתקפת כנף! ואז,בניקור!
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
התחלתם לרוץ והגעתם למרכז הפוקימונים שראלטס בידך "או שלום לכם! אוי ואבוי" אמרה האחות ג'וי ולקחה ממך את ראלטס ומיהרה לחדר מאחורי הקלעים וקצת פחדת[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
היא לוקחת את ה250 ומביאה לך את הביצה "תתחדש!" היא אומרת ושמה בכלי מיוחד "זה יחמם תביצה שים אותה בתיק!" היא אומרת ומצביעה על תיקך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
נתתי ממקודם
~~~
"אני מסכימה אבל זה הפסד שלך כי סקיטי זה פוקימון מאוד חזק שיודע גם מתקפות קרח גם נורמל וגם חשמל " קראה נל והסתכלה אל סקיטי הקטנה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
פוקימון אש חזק יותר אל פוקימון עשב.,
"רגע! אני מחליף לסטארלי אני ורצה קרב מעופפים!" קרא הילד בשמחה והחליף את הפוקימון "אוקי סטארלי כנף ברזל!" אמר הילד וסטארלי יצא אם כנף ברזל לעבר מורקרו[/COLOR]
[quote]עומר
"רגע! אני מחליף לסטארלי אני ורצה קרב מעופפים!" קרא הילד בשמחה והחליף את הפוקימון "אוקי סטארלי כנף ברזל!" אמר הילד וסטארלי יצא אם כנף ברזל לעבר מורקרו [/quote]
כן אבל גם מעופף...וצ'ימצ'אר יותר חזק לכן אני רוצה לאמן יותר את מארקוורו..
"או נו..זה הרס לי את התוכנית..." אמלמל לעצמי ואז אצעק למארקוורו בדאגה "מארקוורו תתחמק! ואז תשתמש במתקפת כנף! אם הוא יהדוף את מתקפת הכנף תשתמש בניקור!"
[QUOTE=sigal123;1101384][COLOR="DarkOrchid"]כריס
התחלתם לרוץ והגעתם למרכז הפוקימונים שראלטס בידך "או שלום לכם! אוי ואבוי" אמרה האחות ג'וי ולקחה ממך את ראלטס ומיהרה לחדר מאחורי הקלעים וקצת פחדת[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
היא לוקחת את ה250 ומביאה לך את הביצה "תתחדש!" היא אומרת ושמה בכלי מיוחד "זה יחמם תביצה שים אותה בתיק!" היא אומרת ומצביעה על תיקך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
נתתי ממקודם
~~~
"אני מסכימה אבל זה הפסד שלך כי סקיטי זה פוקימון מאוד חזק שיודע גם מתקפות קרח גם נורמל וגם חשמל " קראה נל והסתכלה אל סקיטי הקטנה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"רגע! אני מחליף לסטארלי אני ורצה קרב מעופפים!" קרא הילד בשמחה והחליף את הפוקימון "אוקי סטארלי כנף ברזל!" אמר הילד וסטארלי יצא אם כנף ברזל לעבר מורקרו[/COLOR][/QUOTE]
' מה יקרה עכשיו ? מה אני אמור לעשות ? ' אומר ומחזיר את כל הפוקימונים לפוכדורים שלהם .
" אני אצא לנשום אוויר ... " ממלמל לעצמי ויוצא מחוץ למרכז הפוקימונים ומתיישב על הדשא .
[QUOTE=sigal123;1101384][COLOR="DarkOrchid"]כריס
[COLOR="Navy"]רקס
[COLOR="Red"]איתי
נתתי ממקודם
~~~
[COLOR="Sienna"]עומר
"רגע! אני מחליף לסטארלי אני ורצה קרב מעופפים!" קרא הילד בשמחה והחליף את הפוקימון "אוקי סטארלי כנף ברזל!" אמר הילד וסטארלי יצא אם כנף ברזל לעבר מורקרו[/COLOR][/QUOTE]
אני פותח את התיק ושם את הביצה
ואומר לאישה "תודה"
וצעקתי בראש
'ישש סוף סוף ביצה של ריולו'
מרוב שמחה הוא פלט את זה החוצה
"ישששש!"
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו חמד והשתמש במתקפת כנף אבל סטארלי חמק אבל נפגע מהניקור, פתאום מורקרו השתמש בקרן על חושית עבל לעברו והסתובב תוך כדאי תעופה ככה שזה היה כמו סילון על חושי וזה פגע קשה בסטארלי[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מתיישב בחוץ אל הדשא ונושם אוויר רענן ולאחר מספר דדקות שאתה פחות לחוץ אתה נכנס פנימה
ורואה קבוצה של אממנים "אז בקיצור הראלטס החלש הזה לא יכול ללמוג אפילו הגנה, לא לדבר אל דברים יותר מתקדמים , ניסיתי לאמן אותו ואימנתי ואימנתי ואימנתי ואימנתי ובסוף הוא ממש היה חלש והוא רצה להפסיק, אז אם הוא כול כך חלש שילך אז עזבתי אותו" אמר נער אחד[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
האישה הסתכלה אלייך צחקקה קצת אבל חייכה אותו חיוך
היא ליוותה אותך החוצה ואיחלה לך חזרה ונעלה את המחסן וחזרה לביתה[/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1101423][COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו חמד והשתמש במתקפת כנף אבל סטארלי חמק אבל נפגע מהניקור, פתאום מורקרו השתמש בקרן על חושית עבל לעברו והסתובב תוך כדאי תעופה ככה שזה היה כמו סילון על חושי וזה פגע קשה בסטארלי[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מתיישב בחוץ אל הדשא ונושם אוויר רענן ולאחר מספר דדקות שאתה פחות לחוץ אתה נכנס פנימה
ורואה קבוצה של אממנים "אז בקיצור הראלטס החלש הזה לא יכול ללמוג אפילו הגנה, לא לדבר אל דברים יותר מתקדמים , ניסיתי לאמן אותו ואימנתי ואימנתי ואימנתי ואימנתי ובסוף הוא ממש היה חלש והוא רצה להפסיק, אז אם הוא כול כך חלש שילך אז עזבתי אותו" אמר נער אחד[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
האישה הסתכלה אלייך צחקקה קצת אבל חייכה אותו חיוך
היא ליוותה אותך החוצה ואיחלה לך חזרה ונעלה את המחסן וחזרה לביתה[/COLOR][/QUOTE]
אמרתי לאישה "תודה שליווית אותי החוצה ממש שמחתי לקנות את הביצה תודה לך "
וחייכתי לה בחזרה
אז הוצאתי את מדקיפ לטיול "צא מדקיפ!"
[quote]עומר
מורקרו חמד והשתמש במתקפת כנף אבל סטארלי חמק אבל נפגע מהניקור, פתאום מורקרו השתמש בקרן על חושית עבל לעברו והסתובב תוך כדאי תעופה ככה שזה היה כמו סילון על חושי וזה פגע קשה בסטארלי[/quote]
"יפה מאוד מארקוורו,רעיון טוב!" אעודד אותו שמחה,לאחר מכן אצעק לו "תשתמש במתקפת דופק אופל ואז,מתקפת חול!
[COLOR="Navy"]רקס
הכנסת תביצה בתיק והתחלת ללכת אל העיר השנייה והצאת את מדקיפ, מדקיפ התחיל לרוץ סביבך ומאוד מאוד שמח שהוא בחוץ, די השתעממת ופתאום ראית יצור קטן אם זנב גדול, מדקיפ הסתכל אלייך מיד נעמד לקרב[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/93903636.png[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו השתמש בדופק אפל שפספס ואז המתקפת חול, שעיוורה זמנית את סטארלי שניסה לפגוע במורקרו ולא ראה כלום מורקרו השתמש בדופק אפל שפגע! "סטארלי הקשב לו וצא בניקור!" קרא מאמנו, סטארלי הקשיב אבל מורקרו התיישב אל ענף והיה בשקט דממתי[/COLOR]
[quote]עומר
מורקרו השתמש בדופק אפל שפספס ואז המתקפת חול, שעיוורה זמנית את סטארלי שניסה לפגוע במורקרו ולא ראה כלום מורקרו השתמש בדופק אפל שפגע! "סטארלי הקשב לו וצא בניקור!" קרא מאמנו, סטארלי הקשיב אבל מורקרו התיישב אל ענף והיה בשקט דממתי [/quote]
"מארקוורו,גמור את זה במכת כנף!" אצעק לו בזמן שאצביע על סטראלי "אה,ותפתיע אותו בכיוון ליתר ביטחון, כדי שלא יידע איפה להגן.." אוסיף לומר,בזמן ביצוע מתקפותיו אני אבדוק את סטראלי בפוקדע ואלמד עליו קצת...