-
[QUOTE=Barney Stinson;957470]OOG: אל רוקי הוא לא פונה? O.o
IG: "מה אני ארצה להזמין? נראלי שתפריט, גם אתה רוצה להזמין תפריט רוקי?" אשאל את רוקי בעוד שאני לועג למלצר.[/QUOTE]
אתה עוד לא מקבל את התפריט ופתאום אתה שומע פיצוץ בספניה,כל האנשים מתחילים לצעוק ולרוץ מצד לצד,מה תעשה?
[QUOTE=שלושה מחוזות;957466]אני אומר למור"בתאבון" ואז אני מתחיל לאכול תשניצל ואת הלחם שהזמנתי[/QUOTE]
אתה גומר את השניצל ואת הלחם ושומע פיצוץ בספניה,כל האנשים מתחילים לצעוק ולרוץ מצד לצד, מה תעשה?
[B][SIZE="4"](תזכרו במשחק נפגשים הרבה,עקבו אחר התגובות של חביריכם למשחק!!!)[/SIZE][/B]
-
[QUOTE=tomer44;957488]"ברור שאני יעזור לך!" אני אומר לו בנחישות "אנחנו נלך לאי שלך ונפרק לרוקר את הצורה!" אני אומר לו בזמן שאני מתחיל להשיט את הסירה לכיוון האי[/QUOTE]
אתם שטים ובדרך טום מספר לך שיש לרוקר צבא של 150 חיילים,רובם מפגרים ולא יודעים להרים חרב אבל יש לו עשיריה של לוחמים שמגנים עליו והם חזקים במיוחד.
טום שואל אותך אם אתה בטוח שבא לך ללכת איתו.
מה תענה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957487]אתה עוד לא מקבל את התפריט ופתאום אתה שומע פיצוץ בספניה,כל האנשים מתחילים לצעוק ולרוץ מצד לצד,מה תעשה?
[/SIZE][/B][/QUOTE]
OOG: אני הולך למסעדה, סורי, אם אתה רוצה לשנות לי את ההמשך...
IG: "מה זה היה?!" אשאל את רוקי בבהלה.
-
[quote=♣DarkBoy♣;957497]אתם שטים ובדרך טום מספר לך שיש לרוקר צבא של 150 חיילים,רובם מפגרים ולא יודעים להרים חרב אבל יש לו עשיריה של לוחמים שמגנים עליו והם חזקים במיוחד.
טום שואל אותך אם אתה בטוח שבא לך ללכת איתו.
מה תענה?[/quote]
"ברור שכן! אני לא מפחד משום דבר ובמיוחד לא מפיראט מסכן כמו רוקר" אני אומר לו
-
[QUOTE=Barney Stinson;957498]OOG: אני הולך למסעדה, סורי, אם אתה רוצה לשנות לי את ההמשך...
IG: "מה זה היה?!" אשאל את רוקי בבהלה.[/QUOTE]
*לא הבנתי מה אמרת שאתה הולך למסעדה?....
IG:"אין לי מושג אבל נראלי שכדאי שניצא מכן במהירות האפשרית" אומר רוקי
[QUOTE=tomer44;957503]"ברור שכן! אני לא מפחד משום דבר ובמיוחד לא מפיראט מסכן כמו רוקר" אני אומר לו[/QUOTE]
"טוב, תודה" אומר לך טום ואתם ממשיכים לכיוון האי
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957504]*לא הבנתי מה אמרת שאתה הולך למסעדה?....
IG:"אין לי מושג אבל נראלי שכדאי שניצא מכן במהירות האפשרית" אומר רוקי[/QUOTE]
OOG: הבנתי שאתה מתכנן מפגש ואני לא רוצה לעקב, אני הולך לאיזה שעה.
IG: "או... שנלך לראות מה זה? מה אתה בוחר?" אשאל אותו.
-
[quote=♣DarkBoy♣;957504]
"טוב, תודה" אומר לך טום ואתם ממשיכים לכיוון האי[/quote]
"בכיף, בשביל זה יש חברים, לא?" אני אומר לטום בחיוך
-
[QUOTE=tomer44;957510]"בכיף, בשביל זה יש חברים, לא?" אני אומר לטום בחיוך[/QUOTE]
"צודק,אתה באמת אחלה של חבר (=" עונה לך טום בחיוך
" שמעתי שיש אוצר אצל רוקר אולי ניקח אותו כשנחסל אותו" אומר רוקי
[QUOTE=Barney Stinson;957507]OOG: הבנתי שאתה מתכנן מפגש ואני לא רוצה לעקב, אני הולך לאיזה שעה.
IG: "או... שנלך לראות מה זה? מה אתה בוחר?" אשאל אותו.[/QUOTE]
* אה לא סתם חשבתי שתהיו באותו מקום,זה בסדר
"בוא,זה באמת יכול להיות מעניין" אומר לך רוקי בהתלהבות
-
[quote=♣DarkBoy♣;957487]א
אתה גומר את השניצל ואת הלחם ושומע פיצוץ בספניה,כל האנשים מתחילים לצעוק ולרוץ מצד לצד, מה תעשה?
[B][SIZE=4](תזכרו במשחק נפגשים הרבה,עקבו אחר התגובות של חביריכם למשחק!!!)[/SIZE][/B][/quote]
אני מחפש את מקור הפיצוץ
-
[quote=♣DarkBoy♣;957515]"צודק,אתה באמת אחלה של חבר (=" עונה לך טום בחיוך
" שמעתי שיש אוצר אצל רוקר אולי ניקח אותו כשנחסל אותו" אומר רוקי
[/quote]
"אוצר.. מגניב!" אני חושב לעצמי "אני מת כבר להגיע לאי שלך ולכסח לרוקר את הצורה!" אני אומר לטום בהתלהבות
-
[QUOTE=tomer44;957517]"אוצר.. מגניב!" אני חושב לעצמי "אני מת כבר להגיע לאי שלך ולכסח לרוקר את הצורה!" אני אומר לטום בהתלהבות[/QUOTE]
"הנה זה!,זה האי" טום צועק בשמחה. אבל בלב הוא חושש.
אתם מגיעים לאי ורואים את כל האי הרוס, במזח עוגנת ספינה די גדולה ועלים שני פיראטים,חילים של רוג'ר.
טום מציע לך שתגנבו את הסירה כדי שאהיה יותר קל להימלט מהמקום עם האוצר.
מה דעתך?
[QUOTE=שלושה מחוזות;957516]אני מחפש את מקור הפיצוץ[/QUOTE]
אתה מגיע לחחדר הבקרה ורואה שמי שגרם לפיצוץ היה פיראט שהרס את חדר הבקרה.
הפיראט רואה אותך ואומר לך "היי, מכוער עוף לי מהאוניה!, היא עוברת לשליטתי!"
מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;957528]"הנה זה!,זה האי" טום צועק בשמחה. אבל בלב הוא חושש.
אתם מגיעים לאי ורואים את כל האי הרוס, במזח עוגנת ספינה די גדולה ועלים שני פיראטים,חילים של רוג'ר.
טום מציע לך שתגנבו את הסירה כדי שאהיה יותר קל להימלט מהמקום עם האוצר.
מה דעתך?
?[/quote]
"רעיון מעולה!" אני אומר לטום בזמן שאני יורד מהסירה והולך לכיוון הספינה הגדולה
-
[quote=♣DarkBoy♣;95752]
אתה מגיע לחחדר הבקרה ורואה שמי שגרם לפיצוץ היה פיראט שהרס את חדר הבקרה.
הפיראט רואה אותך ואומר לך "היי, מכוער עוף לי מהאוניה!, היא עוברת לשליטתי!"
מה תעשה?[/quote]
אני אומר לפיראט"גם אני פיראט אני לא אתן לך לשלוט על האוניה הזאת.אז אני לא עף"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;957537]אני אומר לפיראט"גם אני פיראט אני לא אתן לך לשלוט על האוניה הזאת.אז אני לא עף"[/QUOTE]
"חחח..., באמת?!!?" מגחח הפיראט. פתאום יוצאים חמישה פיראטים עם חרבות שמקפים אותך.
מה תעשה
[QUOTE=tomer44;957531]"רעיון מעולה!" אני אומר לטום בזמן שאני יורד מהסירה והולך לכיוון הספינה הגדולה[/QUOTE]
טום יורד אחריך ושניכם הולכים אל הספינה .
-
[quote=♣DarkBoy♣;957604]"חחח..., באמת?!!?" מגחח הפיראט. פתאום יוצאים חמישה פיראטים עם חרבות שמקפים אותך.
מה תעשה
[/quote]
אני אומר למור"תישאר מאוחרי אני אטפל בהם" אני אומר להם"אתם לא יודעים אם מי אתם מתעסקים" אני הופך למצב רוח