-
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי לכוד ! צימצאר מחזיק אותו והוא מרותק לרצפה!
~~~~~
צימצאר שרט אותו והשתמש בגחלת שממש נראת דומה ללהביור אבל עדין לא להביור השלמותו, אתה מסתכל אל בטארפרי ורואה שהוא מעולף צימצאר זז הצידה כדי להפנות לך לתפוס את בטארפרי אם הפוקדור[/COLOR]
-
[quote]עומר
באטרפרי לכוד ! צימצאר מחזיק אותו והוא מרותק לרצפה!
~~~~~
צימצאר שרט אותו והשתמש בגחלת שממש נראת דומה ללהביור אבל עדין לא להביור השלמותו, אתה מסתכל אל בטארפרי ורואה שהוא מעולף צימצאר זז הצידה כדי להפנות לך לתפוס את בטארפרי אם הפוקדור [/quote]
"פוכדור צא!" אומר בהתרגשות ואשליך את הפוכדור לעבר באטרפרי...
"צ'ימצ'אר,היית מעולה! אתה קרוב מאוד לשליטה במתקפת להביור! ואם זה לא מספיק,ניצחת פוקימון זוהר! כל הכבוד אני מאוד גאה בך" אומר לצ'ימצ'אר בגאווה ואקח את הפוכדור מהרצפה...
"עכשיו,באטרפרי! צא!" אוציא אותו מהפוכדור ואומר לו בנימה כמה שיותר נחמדה "שלום באטרפרי,אני המאמן החדש שלך,עומר!" אשלח לו חיוך רחב ונחמד
-
[QUOTE=sigal123;1102051][COLOR="sienna"]עומר
אסור שני פוקימונים מול אחד אלה אם זה מקרים מיוחדים
~~~~~
צימצאר משתמש בחפירה אבל באטרפרי מתחמק ומשתמש בנשיכת חרק, צימצאר מתחמק ומשתמש בגחלת עיסתית מאוד, באטרפרי יוצא אם אבקת שינה נוספת לכיוון צימצאר![/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
ליפאון נעמד לקרב,
"אוקי ליפאון אתה רק צריך לחמוק!" קראה בריאנה, פוניטה השתמש בגחלת שהייתה עיסתית יותר, ליפאון התחמק, לאחר כ4 גחלת שממנה ליפאון התחמק פוניטה פלט להביור עוצמתי שפגע בליפאון בחוזקה
פוניטה למד להביור![/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
ליפאון משתמש בקרן סולרית אבל היא לא חזקה במיוחד כי הוא מאוד חלש, נוטו מתחמק אבל הוא נפגע קצת מהעוצמה אבל לא מתעלף, ליפאון לעומת זאת נפגע קשה כי מאמנו אמר לו לשחרר כול כך הרבה אנרגיה שהייתה לו ממש קצת והתעלף, "צא גרוביל!" קרא כריס והסתכל אל ליפאון בזלזול והחזיר אותו[/COLOR]
[IMG]http://up351.siz.co.il/up3/lut0mmzjjwjy.gif[/IMG][/QUOTE]
'אוקיי עד עכשיו הכל הלך נהדר' אני חושב לעצמי וחושב על מה לעשות.
"אוקיי נוטו תחזור ותנוח קצת,טורצ'יק צא!" אני מחליף ביניהם ומוציא את טורצ'יק בחזרה לקרב.
'אני מקווה שהוא יוכל להלחם' אני חשוב לעצמי.
"אוקיי טורצ'יק רק שאתה מוכן תפזר מסך עשן בזירה ותפלס להביור היישר אל גרוביל דרכה". אני אומר לו ומנסה שלא להכביד עליו.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה לא יכול לאמר שלכדת אותו כי זה לא בטוח
~~~~
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
יצא!
צימצאר זרק אליו את הפוקדור ו... נתפס!
מזל טוב והכול![/COLOR]
טורציק יצא החוצה והשתמש במסך עשן, לאט לאט הוא התפזר וראית רק את גרובייל נותן בעיטה לטורציק מאחוריו "גרוביל שלי הוא הכי חזק בעולם!" השתחצן כריס והתחלת להילחץ[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1102219][COLOR="Sienna"]עומר
~~~~
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
יצא!
מזל טוב והכול![/COLOR]
טורציק יצא החוצה והשתמש במסך עשן, לאט לאט הוא התפזר וראית רק את גרובייל נותן בעיטה לטורציק מאחוריו "גרוביל שלי הוא הכי חזק בעולם!" השתחצן כריס והתחלת להילחץ[/COLOR][/QUOTE]
"טורצ'יק תנסה להחלץ ממנו בניקור בוער!" אני מורה לו מיד בדאגה.
הבטחון של כריס טיפה מדאיג אותי ואני משתדל שלא להכנס לפאניקה.
"טורצ'יק תחלץ באמצעות ניקור בוער ואז תשתמש בלהביור!"
-
[quote]עומר
~~~~
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
יצא!
מזל טוב והכול![/quote]
חח...בכוונה עשית שהוא יצא :)
~~~~~~~~~~
"צ'ימצ'אר,היית מעולה! אתה קרוב מאוד לשליטה במתקפת להביור! ואם זה לא מספיק,ניצחת פוקימון זוהר! כל הכבוד אני מאוד גאה בך" אומר לצ'ימצ'אר בגאווה ואקח את הפוכדור מהרצפה...
"עכשיו,באטרפרי! צא!" אוציא אותו מהפוכדור ואומר לו בנימה כמה שיותר נחמדה "שלום באטרפרי,אני המאמן החדש שלך,עומר!" אשלח לו חיוך רחב ונחמד
-
טורציק השתמש בניקור בוער ופגע! גרובייל נפגע עף אחורנית כמה מטרים אבל השתמש בעץ והתחמק בקלות מהלהביור והשתמש בקליע זרעים שנשרפו על ידי להביור, טורציק התחיל להיות אדום יותר ויותר..[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]עומר
כול כך נכון..
~~~
באטרפרי הסתכל אלייך, והנהן וחייך כסימן שהוא מבין, פתאום הוא התעלף, הבנת שהוא מאוד פגוע, ומשום מה לא רק מהקרב אם צימצאר[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1102012][COLOR="Green"]מייקל
ניסת להעיר את פוניטה בצעקות אבל זה לא עזר "עלי טער צא!" קראה בריאנה , ליפאון שלח עלי טער שפגעו בפוניטה בחוזקה והוא פקח את עיניו ונעמד "לא יכולתי להפסיק תקרב "אמרה בריאנה בחיוך [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
נלה לא מחליפה איתך!
סקיטי איתך!
~~~~
אתה מרפא את צרמנדר וסקיטי ונלה מרפא את הפוקימונים שלה "נשכיר שני חדרים או חדר לשניים?" שאלה נלה אותך[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מסתכל החוצה ויוצא איתם החוצה וממשיך בדרכך, אתה מסתכל סביב סביב ורואה לא קצת פוקימוני עשב שנהנים מהשמש החמימה אבל מה שהכי תפס את עיניך זה באטרפרי גדול ויפה אם צבעים שונים שעף לו בין העצים[/COLOR][IMG]http://www.pokemons.co.il/files/dmuyot/dpmfa315.png[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/pkrs091.gif[/IMG][IMG]http://serebii.net/platinum/pokemon/412.png[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/pkrs088.gif[/IMG][IMG]http://www.pokebip.com/pokemon/pokedex/images/gen4_front_m_shiny/12-1.png[/IMG]
נוטו עף למעלה ומתחמק ואז יוצא אם מכת כנף שפוגעת בחוזקה! "זנב ברזל!" קרא כריס וליפאון העיף את נוטו בזנב ברזל חזק שהעיף אותו על עץ,
הבנת שכריס עשה לך מלכודת קטנה[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
אתם מתחילים ללכת ונהיים עייפים מאוד מההליכה המרובה
פתאום רואים כרכרה גדולה מאוד! סינדיקוויל מסתכל אלייך ואת מזהה שזה אותה כרכרה ואת יכולה לעלות אליה ![/COLOR][/QUOTE]
" הי זה אותה כרכרה שלקחה אותנו לעיר הבאה ! קדימה בואו נעלה אליה !" אומרת והולכת לעלות על הכרכרה .
-
[QUOTE=sigal123;1102232][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
טורציק השתמש בניקור בוער ופגע! גרובייל נפגע עף אחורנית כמה מטרים אבל השתמש בעץ והתחמק בקלות מהלהביור והשתמש בקליע זרעים שנשרפו על ידי להביור, טורציק התחיל להיות אדום יותר ויותר..[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]עומר
כול כך נכון..
~~~
באטרפרי הסתכל אלייך, והנהן וחייך כסימן שהוא מבין, פתאום הוא התעלף, הבנת שהוא מאוד פגוע, ומשום מה לא רק מהקרב אם צימצאר[/COLOR][/QUOTE]
"טורצ'יק מהר התחממות!" אני אומר לו
'אני מקווה שזה לא יקרה לעיתים קרובות' אני חושב לעצמי.
"טורצ'יק תשמש בניתור ותתקיף את גרובייל מהגובה בלהביור"
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
עלית על העגלה במהירות וסינדיקוויל גם, גראוודר עלתה גם וישבה שהרגליים למטה, צרובי נישתה להשיג אתכם אבל נפלה והכרכרה התקדמה, התחלת מאוד מאוד מאוד לדאוג אבל פתאום היא זהרה ועפה אלייך, תפסת אותה במהירות ונפלת אל תוך הקש, ראית את עיינה של גראוודר זוהרות ואז מפסיקות, שמחת קצת וחייכת ופתאום נשמע קול "מי זה שם? מי מסתנן לכרכרה שלי?!" מקדימה[/COLOR]
טורציק התחמם וניתר גבוה ללמעלה, הוא ירה להביור לכול מקום, גרוביל התחמק במהירות אבל מאחד הוא נפגע, הוא נפגע אבל לא קשה מידי "קליע זרעים!" קרא כריס וגרוביל שלח מלא קליע זרעים שפגעו בחוזקה בטורציק והפילו אותו למטה למטה, הוא נפל אל הרצפה, מעולף[/COLOR]
-
[quote]עומר
כול כך נכון..
~~~
באטרפרי הסתכל אלייך, והנהן וחייך כסימן שהוא מבין, פתאום הוא התעלף, הבנת שהוא מאוד פגוע, ומשום מה לא רק מהקרב אם צימצאר [/quote]
"אוי..." אומר בדאגה שאסתכל על באטרפרי "בוא..חייבים לקחת אותך למרכז הפוקימונים כאן"אומר לו בזמן שאחזיר אותו לפוכדור ואתחיל לרוץ אל מרכז הפוקימונים,כשאגיע,אומר לאחות ג'וי "שלום,ג'וי,מצטער על מה קרה קודם עם התור....את יכולה לרפאות לי את באטרפרי?" אשאל אותה ואגי לה את הפוכדור שלו...
"אה רגע! באותה הזדמנות.. גם את צ'ימצ'אר.." אזכור לומר,אחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור,ואגיש לה גם אותו..
-
[QUOTE=sigal123;1102253][COLOR="YellowGreen"]מאי
עלית על העגלה במהירות וסינדיקוויל גם, גראוודר עלתה גם וישבה שהרגליים למטה, צרובי נישתה להשיג אתכם אבל נפלה והכרכרה התקדמה, התחלת מאוד מאוד מאוד לדאוג אבל פתאום היא זהרה ועפה אלייך, תפסת אותה במהירות ונפלת אל תוך הקש, ראית את עיינה של גראוודר זוהרות ואז מפסיקות, שמחת קצת וחייכת ופתאום נשמע קול "מי זה שם? מי מסתנן לכרכרה שלי?!" מקדימה[/COLOR]
טורציק התחמם וניתר גבוה ללמעלה, הוא ירה להביור לכול מקום, גרוביל התחמק במהירות אבל מאחד הוא נפגע, הוא נפגע אבל לא קשה מידי "קליע זרעים!" קרא כריס וגרוביל שלח מלא קליע זרעים שפגעו בחוזקה בטורציק והפילו אותו למטה למטה, הוא נפל אל הרצפה, מעולף[/COLOR][/QUOTE]
'אוי לא טורצ'יק היה היתרון שלי' אני חושב לעצמי
"עבדת ונלחמת מעולה חבר,תחזור מגיע לך לנוח" אני אומר טיפה בעצבות ומחזיר אותו בחזרה לפוכדור.
"אוקיי נוטו אתה התקווה שלי" אני לוחש לפוכדור שלו אותו אני מחזיק וממהר לשחחר אותו החוצה ולפתוח במתקפה ראשונה.
"נוטו תעבוד לפי השיטה הזו,תשאר באוויר ותשדל להתחמק מן המתקפות שתמצא הזדמנות תקוף אותו בכנף ברזל!"
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"אין תור עברה שעת העומס"אמרה בחיוך האחות ג'וי וריפאה לך את כול הפוקימונים, "באטרפרי עבר שתי קרבות קשים ברצף" מלמלה האחות ג'וי והחזירה לך תפוקדורים, ועדיין לא הבנת מי תקף את באטרפרי[/COLOR]
נוטו השתמש בכנף ברזל אבל גרובייל מיד חמק "קליע זרעים!" קרא כריס וגרובייל שלח קיע זרעים שפגע בחוזקה בנוטו שעף ללמעלה לאוויר, גרובייל חייך חיוך רחב, למרות שהור נפגע קצת הוא במצב מעולה , התחלת לחשוש, כי את באדו אי אפשר לשלוח, אין לו מתקפות מתאימות, נוטו כמעט מעולף ומריל.. חלשה נגד עשב [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1102281][COLOR="Sienna"]עומר
"אין תור עברה שעת העומס"אמרה בחיוך האחות ג'וי וריפאה לך את כול הפוקימונים, "באטרפרי עבר שתי קרבות קשים ברצף" מלמלה האחות ג'וי והחזירה לך תפוקדורים, ועדיין לא הבנת מי תקף את באטרפרי[/COLOR]
נוטו השתמש בכנף ברזל אבל גרובייל מיד חמק "קליע זרעים!" קרא כריס וגרובייל שלח קיע זרעים שפגע בחוזקה בנוטו שעף ללמעלה לאוויר, גרובייל חייך חיוך רחב, למרות שהור נפגע קצת הוא במצב מעולה , התחלת לחשוש, כי את באדו אי אפשר לשלוח, אין לו מתקפות מתאימות, נוטו כמעט מעולף ומריל.. חלשה נגד עשב [/COLOR][/QUOTE]
'אני לא מאמין אני לא מאמין!' אני חושב בלחץ
'דווקא שהנצחון היה כל כך קרוב היתרון הוא בצד של כריס,זה לא יכול להיות,אני חייב להתעשת ולהגיד לנוטו משהו כל דבר'
אני לאט לאט מתעשת וחוזר חזרה לקרב.
"נוטו קדימה אתה ההזדמנות האחרונה שלי תשתמש בעל חושי על גרובייל!" אני אומר לו בקול מלא תקווה.
-
[QUOTE=sigal123;1102253][COLOR="YellowGreen"]מאי
טורציק התחמם וניתר גבוה ללמעלה, הוא ירה להביור לכול מקום, גרוביל התחמק במהירות אבל מאחד הוא נפגע, הוא נפגע אבל לא קשה מידי "קליע זרעים!" קרא כריס וגרוביל שלח מלא קליע זרעים שפגעו בחוזקה בטורציק והפילו אותו למטה למטה, הוא נפל אל הרצפה, מעולף[/COLOR][/QUOTE]
" או לא ! הוא קלט אותנו ! מה נעשה ? ! לא יהיה לנו מספיק זמן לברוח ! " אומר בהיסטריה .