-
[QUOTE=sigal123;1102309][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
נוטו מחזיר אותם אבל גרוביל מתחמק ונפגע מהכנף ברזל "קליע זרעים!" קרא כריס, גרוביל השתמש במטרים על מטרים של קליעי זרעים שפגעו בחוזקה בנוטו, הוא התנגש בעץ והתעלף, ידעת שאי אפשר להוצאי את באדו כי הוא קטן ויודע ממש קצת מתקפות והן לא משהו, מריל יודעת רק אקדח מים קרן בועות זנב ברזל נשיקה מתוקה ודחיפה וזה לא הרבה גם, והיא בכלל מים, בקיצור הטלבטת קשה[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
כן אתה יכול
~~~~
פאנפי השתמש בגילגול ושלדון בגחלת והגחלת "התעטפה " מסביב לגילגול כככה שזה יצר גלגל להבה עוצמתי![/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מחבקת את גראוודר והולכת לישון, את פתאום חולמת אל מישהו שנותן פוקדור למישהו, המישהו לוקח את הפוקדור ורץ במהירות שיא, פתאום יש מסוקים (את רואה הכול בצלליות) ומהם יורדים אנשים בחבלים, הם חוטפים תבן אדם ומישהו לוקח את הפוקדור שלו, אבל הפוקדור נופל ,למדשאה , ואז יש יום ולילה ועוד דמות לוקחת תפוקדור, דמות של בת
פתאום את מתעוררת אל ידי סינדיקוויל ורואה שהגעתם לעיר השלישית![/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
הלכת לישון ובבוקר התעוררת והסתכלת אל החדר ואל הג'קוזי ואל החדר המפואר עצמו ולא ידעת מה לעשות אם אצמך, חשבת להוציא את מדקיפ אבל התעצבנת אליו, פתאום זיגזיגון יצא החוצה "זיג זיג!" הוא קרא והתלטף אלייך באהבה רבה[/COLOR][/QUOTE]
חיבקתי אותו והוצאתי את מדקיפ שישחקו ביחד והכלתי להתקלח
-
[quote]עומר
"באטר.." אמר באטרפרי בעצב , פתאום שמעת קול נפנוף כנפיים וקולות מבעד לעצים [/quote]
"זה בטח! בואו!" אומר לפוקימוני בזמן שארוץ בכל כוחי לעבר העצים "בארטפרי! תעזור לנו בסיור אווירי!" אורה לו ואמשיך לרוץ לעבר הקול,.
-
[QUOTE=sigal123;1102371][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מתחיל ללכת לעבר מרכז הפוקימונים ונכנס , האחות ג'וי מרפאת לך את כול הפוקימונים ליתר ביטחון "מזל טוב! שמעתי שניצחת!" קראה האחות ג'וי בחינניות[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"באטר.." אמר באטרפרי בעצב , פתאום שמעת קול נפנוף כנפיים וקולות מבעד לעצים[/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה" אני אומר לה שהיא מחזירה לי את הפוקימונים.
כאשר היא אומרת לי מזל טוב על הנצחון אני מופתע מהמהירות שהמידע הזה הגיע אליה.
"תודה רבה לך זה היה קרב המכון הראשון שלי" אני אומר לה בחיוך מלא סיפוק.
לאחר מכן אני יוצא מן מרכז הפוקימונים ומתכנן לצאת מן העיר השלישית ולהמשיך בדרכי הלאה.
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
כול הפוקימונים יורדים למטה והכרכרה ממשיכה, את רואה שזאת עיר אם בניינים גבוהים מלאת כרכרות ומכוניות ומלא מלא בתים מגדלים קומות וחנויות[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
הלכת להתקלח ולהריגע קצת ועדיין הייתה מעוצבן אל מדקיפ ,שחזרת ראית את זיגזיגון מנסה לשחק אם מדקיפ אך ללא הצלחה[/COLOR][COLOR="Sienna"]
עומר
אתה הולך לשם ורואה באטרפרי ממש גדול, אפילו ענקי, הוא נראה רובוטי מאוד והוא עצום בגודלו, אתם מסתכל אליו וחושד שהוא ממתכת[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
מופתע מהשמועה אתה הולך ממרכז הפוקימונים ומתלבט מה לעשות עוד, האם להמשיך בדרכך? או לתפוס פוקימון? או בכלל להמשיך לשוטט בעיר העצומה[/COLOR]
-
[quote]עומר
אתה הולך לשם ורואה באטרפרי ממש גדול, אפילו ענקי, הוא נראה רובוטי מאוד והוא עצום בגודלו, אתם מסתכל אליו וחושד שהוא ממתכת[/quote]
אסתכל מקרוב ואבחין במשהו,משהו....מתכתי.... 'זה מתכת? טוב,יש רק דרך אחת לדעת' אחשוב לעצמי
"באטרפרי! תשתמשי באבקת שינה,ככה נדע אם זה פוקימון אמיתי או לא!" אורה לה בזמן שאבדוק בפוקדע על באטרפרי המתכתי 'הרי אם אני לא רואה כלום בפוקדס,זה אומר שזה באמת מתכת...' אחשוב לעצמי
-
[COLOR="Sienna"]עומר
באטר השתמש באבקת שינה אבל היא רק נפלה אל הפוקימון המוזר ולא גרמה לו כלום ![/COLOR]
-
[quote]עומר
באטר השתמש באבקת שינה אבל היא רק נפלה אל הפוקימון המוזר ולא גרמה לו כלום ! [/quote]
אסתכל מקרוב יותר 'אני כמעט בטוח שזה לא פוקימון,אבל בשביל יתר ביטחון...' אבדוק בפוקדע על באטרפרי המתכתי 'הרי אם אני לא רואה כלום בפוקדס,זה אומר שזה באמת מתכת...' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=sigal123;1101660][COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר מחמם את האוכל במיקרוגל ומורקרו מביא יחד איתך סכום לך שתי קעריות כוח וצלחת, אתה לוקח לך אורז וספגטי ושניצל וקולה לשתות ומורקרו וצימצאר לוקחים חתיכה קטנה של שניצל ואוכל פוקימונים משובח ,
לאחר ארוחה טובה אתה מפוצץ והולך לישון ונרדם מיד[/COLOR]
טורציק מצליח להתחמק ומנופף בכנפיו למטרה לעוף אבל לא מצליח כול כך, הוא משתמש בגחלת שטיפה יותר עיסתית ופוגעת קשה בטריקו "טריקו קליע זרעים נוסף בסיבוב!" קרא הילד וטריקו השתמש בקליע זרעים בסיבוב מה שפגע בטורציק והעיף אותו מהאוויר לרתפה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"ראלטס? אה ברור הוא היה חלש הוא לא הצליח ללמוד הגנה!" קרא האיש "אז השתמשתי בכול הפוקימונים שלי ואמרתי להם לתקוף אותו שוב ושוב ושלא יחמוק עד שישתמש בהגנה, לא הצליח בסופו של דבר,, מה אני יאמר לך" קרא האיש וכול החבורה צחקה והתחלת ממש ממש להתעצבן[/COLOR][/QUOTE]
את לא יכולה לקבוע לי אם אני מתעצבן או לא .
" אולי אתה הוא שלא עבדת כמו שצריך , אולי אתה זה שלא יודע לאמן פוקימונים ! " אצעק בכעס .
" פוקימונים לא נוצרו להיות העבדים שלך , הם נועדו לחיות איתך ! " .
-
[QUOTE=sigal123;1102072][COLOR="Sienna"][/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
"אתה יודע איך אפשר לנסוע?" שאלה בריאנה בחיוך עוד יותר גדול והחזירה את ליפאון[/COLOR][/QUOTE]
"יש לי רעיון." אני אומר בחיוך ונכנס לעיר כדי לחפש תחנת רכבת
-
[QUOTE=sigal123;1102439][COLOR="YellowGreen"]מאי
כול הפוקימונים יורדים למטה והכרכרה ממשיכה, את רואה שזאת עיר אם בניינים גבוהים מלאת כרכרות ומכוניות ומלא מלא בתים מגדלים קומות וחנויות[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
הלכת להתקלח ולהריגע קצת ועדיין הייתה מעוצבן אל מדקיפ ,שחזרת ראית את זיגזיגון מנסה לשחק אם מדקיפ אך ללא הצלחה[/COLOR][COLOR="Sienna"]
עומר
אתה הולך לשם ורואה באטרפרי ממש גדול, אפילו ענקי, הוא נראה רובוטי מאוד והוא עצום בגודלו, אתם מסתכל אליו וחושד שהוא ממתכת[/COLOR]
מופתע מהשמועה אתה הולך ממרכז הפוקימונים ומתלבט מה לעשות עוד, האם להמשיך בדרכך? או לתפוס פוקימון? או בכלל להמשיך לשוטט בעיר העצומה[/COLOR][/QUOTE]
'נראלי שמציתי את העיר הזו והגיע הזמן לראות מקומות חדשים' אני חושב לעצמי ומחליט להמשיך בדרכי במסע.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
בפוקדע לא מופיע כלום ופתאום עולה לך משהו
"ברזל
חומר מתכתי המשמש להרבה שימושים, לחץ כאן כדי לראות את כול המכרות ברזל שנמצאים על האי" קרא הפוקדע[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
לפי חוקי הדי אן די תאמת אני יכולה אבל ממש קצת..
פוקימון זה דומה לזה מאוד.. אבל לא נורא אני ינסה לא לעשות לך מלא דברים כאלה
"אתה לא תאמר לי איך לאמן! אני חושב שהפוקימונים שלך חלשלושים לעומת שלי! חוץ מזה מה אתה מתערב?! " צעק הנער אליך וחזר לדבר אם הח'ברה שלו[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מחפש ושואל מלא אנשים אבל הם מתעלמים ממך ואתה מתחיל להתעצבן, פתאום אתה רואה שלט "חנת הרכבת למטה" ויש סימן חץ לכיוון מדרגות שיורדות למטה אתה מתחיל ללכת לאיה אבל נתקל בילד[/COLOR]
אתה מתחיל ללכת ולא מוצא את היציאה, מבולבל אתה רואה שלט שאומר איפה התחנת רכבת , אתה הולך לשם ופתאום מתנגש בילד מוזר[/COLOR]אתה מתחיל
-
[quote]עומר
"ברזל
חומר מתכתי המשמש להרבה שימושים, לחץ כאן כדי לראות את כול המכרות ברזל שנמצאים על האי" קרא הפוקדע[/quote]
לא הוספת לי את באטרפרי בדף הרשומים..
~~~~~~~~
אחשוב לעצמי ואנסה למצוא הגיוניות במה שנמצא מולי... "אני יודע! אם עכשיו בפוקדקס מופיע מכרה ברזל! זה אומר שמישהו נמצא כאן כדי לחקור אותו!" אבין ואלחץ בפוקדע על המקום המתאים...
-
[QUOTE=sigal123;1102470][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מחפש ושואל מלא אנשים אבל הם מתעלמים ממך ואתה מתחיל להתעצבן, פתאום אתה רואה שלט "חנת הרכבת למטה" ויש סימן חץ לכיוון מדרגות שיורדות למטה אתה מתחיל ללכת לאיה אבל נתקל בילד[/COLOR]
[/QUOTE]
"היי, תסתכל לאן אתה הולך!" אני אומר ומסתכל הילד הזה ואם הוא לא אומר לי כלום אני פשוט ממשיך ללכת
-
[QUOTE=sigal123;1102470][COLOR="Sienna"]עומר
"ברזל
חומר מתכתי המשמש להרבה שימושים, לחץ כאן כדי לראות את כול המכרות ברזל שנמצאים על האי" קרא הפוקדע[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
לפי חוקי הדי אן די תאמת אני יכולה אבל ממש קצת..
פוקימון זה דומה לזה מאוד.. אבל לא נורא אני ינסה לא לעשות לך מלא דברים כאלה
"אתה לא תאמר לי איך לאמן! אני חושב שהפוקימונים שלך חלשלושים לעומת שלי! חוץ מזה מה אתה מתערב?! " צעק הנער אליך וחזר לדבר אם הח'ברה שלו[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מתחיל ללכת ולא מוצא את היציאה, מבולבל אתה רואה שלט שאומר איפה התחנת רכבת , אתה הולך לשם ופתאום מתנגש בילד מוזר[/COLOR]אתה מתחיל[/QUOTE]
"מה אני מתערב הא ? " אמלמל לעצמי תוך כדי הליכה לחדר שבו השארתי את ראלטס לטיפול .
' אני אוכיח לו ! אני אחכה שראלטס יחלים , ואז אני אביס אותו בעזרת הראלטס הזה ! אני אוכיח לו שהוא טעה כאשר הוא דיבר על פוקימונים , ויותר מזה הוא יקבל עונש על זה שהוא עצבן אותי ! ' אחשוב לעצמי .
אגיע לחדר ואתיישב בכיסא .
"קדימה ראטלס , קדימה" אלחש לעצמי .
-
[QUOTE=sigal123;1102439][COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="Navy"]רקס
עומר
מופתע מהשמועה אתה הולך ממרכז הפוקימונים ומתלבט מה לעשות עוד, האם להמשיך בדרכך? או לתפוס פוקימון? או בכלל להמשיך לשוטט בעיר העצומה[/COLOR][/QUOTE]
" וואו .. ממש ענק כאן ! " אומר לעצמי , ואלך לחפש משהו מעניין בין החנויות והביניינים .