-
[COLOR="Red"]איתי
נלה לקחה תפוח ובאה איתך
"אני יבוא להיתאמן אבל מה שאתה לא מבין זה.. יש כאן מכונת החלפות, אבל אני מעדיפה שסקיטי תהיה איתך ושינקס ואקסיו איתי" מלמלה נלה[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
זה בסדר
~~~~
אתה יורד לתחנה ורואה שהרכבת מתחילה לנסוע עוד חמש דקות וזה הרכבת האחרונה להיום ויש טור של איזה 20 איש[/COLOR]!
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי משתמש אליו באבקת שיתוק ומעיף אותו בכנף ברזל, מיאו מתעופף לעבר האנשים ונוצר פיצוץ והם מתעופפים לשמיים[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
מדקיפ הסתכל אליו והזיז את ראשו ממך אבל אז הסתכל אליך שנית ונתן ליקוק מהיר אך אפך, שמראה שהוא סולח[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"כמו צעיף, או חולצה או מכנס או כובע" אמרה המוכרת "אז איזה תרצי?" היא שאלה בחיוך אבל קטן יותר[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103092][COLOR="Red"]איתי
נלה לקחה תפוח ובאה איתך
"אני יבוא להיתאמן אבל מה שאתה לא מבין זה.. יש כאן מכונת החלפות, אבל אני מעדיפה שסקיטי תהיה איתך ושינקס ואקסיו איתי" מלמלה נלה[/COLOR]
זה בסדר
~~~~
אתה יורד לתחנה ורואה שהרכבת מתחילה לנסוע עוד חמש דקות וזה הרכבת האחרונה להיום ויש טור של איזה 20 איש[/COLOR]!
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי משתמש אליו באבקת שיתוק ומעיף אותו בכנף ברזל, מיאו מתעופף לעבר האנשים ונוצר פיצוץ והם מתעופפים לשמיים[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
מדקיפ הסתכל אליו והזיז את ראשו ממך אבל אז הסתכל אליך שנית ונתן ליקוק מהיר אך אפך, שמראה שהוא סולח[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"כמו צעיף, או חולצה או מכנס או כובע" אמרה המוכרת "אז איזה תרצי?" היא שאלה בחיוך אבל קטן יותר[/COLOR][/QUOTE]
"אוי לא אני חייב לעלות עליה"
אני נכנס לסוג של פניקה ומתחיל לחשוב על דרכים אפשריות לעבור.
'כדי שאנסה לפלג את דרכי בין האנשים ולעקוף אותם' אני חושב לעצמי.
-
אתה מנסה לעקוף מישהו אבל הוא מזיז אותך אחרוה וצועק "יש כאן תור!" אתה רואה שהרכבת מתחילה לנסוע ואם לא תעלה אליה אז לא תצליח![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103101][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מנסה לעקוף מישהו אבל הוא מזיז אותך אחרוה וצועק "יש כאן תור!" אתה רואה שהרכבת מתחילה לנסוע ואם לא תעלה אליה אז לא תצליח![/COLOR][/QUOTE]
אני מקווה שאפשר להיות טיפה קרימינלי D :
----------
"אוקיי אין לי ברירה,טורצ'יק צא" אני קורא בקול שקט כדי שלא ישמעו ומוציא אותו מן הפוכדור.
אני מתכופף לגובהו ולוחש לו באוזן,"תקשיב טורצ'יק כדי להמשיך חייבים לעלות על הרכבת אז בשביל שנעלה אני צריך שתשתמש במסך עשן(?) ולאחר מכן תאיר לי את הדרך עם ניקור בוער ככה נוכל לעבור לרכבת" אני אומר לו.
-
אל תדאג אתה לא הראשון שמתגנב לרכבת :)
~~~~
טורציק משתמש במסך עשן וכולם מתחילים להילחץ ומגיע מישהו לסלק תעשן, אתה רואה מולך מקור בוער וגם האחרים רואים וצועקים "רוח!" ואחד אפילו מתעלף, טורציק מחליש תמקור הבוער ככה שהם לא רואים ואתה רואה ואתה מרזיק בו , כמו כלב נחייה הוא מביא אותך לסוף של הרכבת, אתה כמעט נופל שהרכבת מתחילה לנסוע, לביינתיים העשן כבר מתפזר ואתה מסתכל לרכבת וקצת דואג מפני הכרטיסן [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103092][COLOR="Red"]איתי
נלה לקחה תפוח ובאה איתך
זה בסדר
~~~~
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Navy"]רקס
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"כמו צעיף, או חולצה או מכנס או כובע" אמרה המוכרת "אז איזה תרצי?" היא שאלה בחיוך אבל קטן יותר[/COLOR][/QUOTE]
הרמתי אותו וחיבקתי אותו חזק
ואז החזרתי אותו לפוקדור אותו ואת זיגזגון
ואז יצאתי בחוץ
-
[QUOTE=sigal123;1103112][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אל תדאג אתה לא הראשון שמתגנב לרכבת :)
~~~~
טורציק משתמש במסך עשן וכולם מתחילים להילחץ ומגיע מישהו לסלק תעשן, אתה רואה מולך מקור בוער וגם האחרים רואים וצועקים "רוח!" ואחד אפילו מתעלף, טורציק מחליש תמקור הבוער ככה שהם לא רואים ואתה רואה ואתה מרזיק בו , כמו כלב נחייה הוא מביא אותך לסוף של הרכבת, אתה כמעט נופל שהרכבת מתחילה לנסוע, לביינתיים העשן כבר מתפזר ואתה מסתכל לרכבת וקצת דואג מפני הכרטיסן [/COLOR][/QUOTE]
חחח : )
איזה מקשה את אני צריך להרוג אותו ? D :
אני בפנים נכון?
----------------
אני נכנס פנימה לרכבת וקולט את הכרטיסן שמתקרב לעברי.
"אוי לא חשבתי על זה,טורצ'יק",כנראה שאצטרך להתחבא" אני אומר ומחזיר את טורצ'יק לפוכדור בכדי להקל על ניסיון להתחמק ממנו.
'אולי כדאי שאחפש את השירותים' אני חושב לעצמי וממהר למצוא את השירותים או כל מקום מסתור אפשרי וזמין אחר.
-
[COLOR="Navy"]רקס
מדקיפ מתחמק מהפוקדור ופתאום צולל צלילה גדולה לתוך הג'קוזי החם, הוא מסתכל אלייך משפריץ אלייך קצת מים מפיו ומתחיל לשחות בהנאה[/COLOR]
אתה תראה :))
~~~~
אתה מחזיר את טורציק ומתחיל ממש ממש להילחץ,
אתה מחפש תשירותים ומוצא אותם אבל הם תפוסים!
אתה לא יודע מה לעשות ומתחיל להיות קצת לא נוח לעמוד כי מהרכבת אתה נופל כו להזמן מאבנים ודברים בדרך, אתה מחפש ורואה שהמקום היחידי שאפשר לשבת (זה כמו בהארי פוטר ) זה מקום שאין שם אף אחד חוץ ממישהו עטוף בגלימה שחורה (כזאת שלא רק מאחורה אתה מבין ) וכובע שחור[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103129][COLOR="Navy"]רקס
מדקיפ מתחמק מהפוקדור ופתאום צולל צלילה גדולה לתוך הג'קוזי החם, הוא מסתכל אלייך משפריץ אלייך קצת מים מפיו ומתחיל לשחות בהנאה[/COLOR]
~~~~
אתה לא יודע מה לעשות ומתחיל להיות קצת לא נוח לעמוד כי מהרכבת אתה נופל כו להזמן מאבנים ודברים בדרך, אתה מחפש ורואה שהמקום היחידי שאפשר לשבת (זה כמו בהארי פוטר ) זה מקום שאין שם אף אחד חוץ ממישהו עטוף בגלימה שחורה (כזאת שלא רק מאחורה אתה מבין ) וכובע שחור[/COLOR][/QUOTE]
כה מכיר הארי פוטר חח נחמד.
---------
אני מביט על האיש היושב בתא לבדו.
'הוא ניראה מאוד חשוד' אני חושב לעצמי ומתלבט אם להכנס לשם או לא.
"טוב נו,אין לי ברירה אחרת" אני אומר ומסתכל לפניי על כל הרכבת לבדוק איפה הכרטיסן נמצא.
לאחר מכן אני נכנס ומתיישב על המושב שפניי מופנות לאיש הזר והמוזר כאשר בראשי אני מעלה השערות מה הוא עושה בחייו ומי הוא בכלל.
-
אתה מסתכל אליו ונדמה כיאלו האיש ישן, (כול כך ארי פוטר :) )
אתה מתחיל להיות ממש מודאג שהכרטיסן מתקרב ומתחיל קצת להזיע,
"כרטיסים בבקשה" אמר הכרטיסן שהגיע אליכם [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103129][COLOR="Navy"]רקס
~~~~
אתה לא יודע מה לעשות ומתחיל להיות קצת לא נוח לעמוד כי מהרכבת אתה נופל כו להזמן מאבנים ודברים בדרך, אתה מחפש ורואה שהמקום היחידי שאפשר לשבת (זה כמו בהארי פוטר ) זה מקום שאין שם אף אחד חוץ ממישהו עטוף בגלימה שחורה (כזאת שלא רק מאחורה אתה מבין ) וכובע שחור[/COLOR][/QUOTE]
חחחח צחקתי וניכנסתי איתו לגקוזי ושיחקנו במים אז יצאנו והלכנו לטיול
-
[QUOTE=sigal123;1103143][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מסתכל אליו ונדמה כיאלו האיש ישן, (כול כך ארי פוטר :) )
אתה מתחיל להיות ממש מודאג שהכרטיסן מתקרב ומתחיל קצת להזיע,
"כרטיסים בבקשה" אמר הכרטיסן שהגיע אליכם [/COLOR][/QUOTE]
שאני לא אתעלף מהלחץ : )
-----------------------
אמ.. אה.." אני לפתע קופא במקום.
'מה אני עושה מה אני עושה' אני חושב לעצמי בשיא הלחץ.
"שנייה" אני אומר לכרטיסן ועושה את עצמי מחפש עליי ובתיקי את הכרטיס.
"אני לא מאמין אני לא מוצא את הכרטיס" אני אומר לו לחוץ מאוד,כנראה שהלחץ האמיתי הופך את זה למשכנע יותר.
'בבקשה תאמין בבקשה תאמין' אני מתפלל בליבי ולא מצליח לחשוב על דבר חוץ מזה.
-
[COLOR="Navy"]רקס
אתה לובש בגד ים ונכנס לג'קוזי ואתה ומדקיפ משחקים, פתאום זיגזיגון קופץ ועושה אליכם ספלאש, פתאום אתה רואה שיש בועות במים מדקיפ למד קרן בועות![/COLOR]
"אני יבקש ממך לעזוב את הרכבת" אמר הכרטיסן, התחלת מאוד להילחץ, פתאום בתנועה מהירה האיש קם מהמושב שלו ונפל לו הגלימה "הוא איתי" אמר האיש והושיט לכרטיסן שני כרטיסים, והכרטיסן הלך, פתאום ראית שזה לא הוא זאת היא וזאת .. לא האמנת מי זה היה ! זאת הייתה סורה![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103157][COLOR="Navy"]רקס
אתה לובש בגד ים ונכנס לג'קוזי ואתה ומדקיפ משחקים, פתאום זיגזיגון קופץ ועושה אליכם ספלאש, פתאום אתה רואה שיש בועות במים מדקיפ למד קרן בועות![/COLOR]
"אני יבקש ממך לעזוב את הרכבת" אמר הכרטיסן, התחלת מאוד להילחץ, פתאום בתנועה מהירה האיש קם מהמושב שלו ונפל לו הגלימה "הוא איתי" אמר האיש והושיט לכרטיסן שני כרטיסים, והכרטיסן הלך, פתאום ראית שזה לא הוא זאת היא וזאת .. לא האמנת מי זה היה ! זאת הייתה סורה![/COLOR][/QUOTE]
"סורה אני לא מאמין!" אני פוצח בקול רם ולאחר מכן מתיישב ולוקח נשימה עמוקה.
"מאז הפעם האחרונה שראיתי אותך לא חשבתי שאני אגיע לומר את זה אבל אני כל כך שמח לראות אותך" אני אומר לה בצחקוק כל בעודי יושב על המושב מנסה להרגע עם ידי על ליבי.
"מה את עושה כאן?" אני שואל אותה חצי דקה בערך לאחר שאני נרגע.
-
[QUOTE=sigal123;1103157][COLOR="Navy"]רקס
"אני יבקש ממך לעזוב את הרכבת" אמר הכרטיסן, התחלת מאוד להילחץ, פתאום בתנועה מהירה האיש קם מהמושב שלו ונפל לו הגלימה "הוא איתי" אמר האיש והושיט לכרטיסן שני כרטיסים, והכרטיסן הלך, פתאום ראית שזה לא הוא זאת היא וזאת .. לא האמנת מי זה היה ! זאת הייתה סורה![/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד חבר קטן!"
יצאנו מהבריכה והלכנו החוצה