-
[QUOTE=sigal123;1069053][COLOR="SeaGreen"]יואב
בלוסום מסתכלת אליך ואז מהנהנת
פיפלאפ זורק אליה פוקדור
נידנוד ראשון ...
נדנוד שני...
נינוד שלישי..
נתפס!
מזל טוב על לכידת שתי הבלוסומיות!
אתה לוקח את שני הפוקדורים לכיסך ופיפלאפ שמח " פיפ!" הוא אומר וקופץ לך על הכתף,
מה שגרום לעוד פעם אי שיווי משקל ואתה כמעט נופל אך מתייצב[/COLOR][/QUOTE]
"מצוין! בוא נבדוק את המתקפות שלהם!"
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה בודק את המתקפות שלהם בפוקדע
בלוסום יודעת את המתקפות :עלי טער סופת עלים שירה צעקה דחיפה
בלוסום יודעת את המתקפות: דחיפה צעקה עלי טער יום בהיר עלים קסומים
~~~~
אני מציאה לתת להם כינוי כמו בלו וסום כדי שתבדיל בינהן[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069071][COLOR="Green"]יואב
אתה בודק את המתקפות שלהם בפוקדע
בלוסום יודעת את המתקפות :עלי טער סופת עלים שירה צעקה דחיפה
בלוסום יודעת את המתקפות: דחיפה צעקה עלי טער יום בהיר עלים קסומים
~~~~
אני מציאה לתת להם כינוי כמו בלו וסום כדי שתבדיל בינהן[/COLOR][/QUOTE]
יש להם:טייני ובליס. אגב להוסיף להערות: לתפוס האונדום והאפיני (אני אקרא להם חיבוקי וקילר (; )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"גדול! אוקיי, תקשיבו, מהיום קוראים לכם טייני ובליס! נשמע טוב פיפלאפ?" אני אשאל את פיפלאפ בחיבה
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה מוציא אותן ומראה להם תשמות החדשים והן שמחות שהן נשארו יחד, אתה שם לב שהן מאוד תשושות וורמפל מעולף , אתה רואה גבעה קטנה ואליה בית ענקי ובית קטן "פיפ" אומר פיפלאפ ומצביע על הבית הוא מחייך ואתה כבר מבין מה לעשות, פיפלאפ וטייני ובלייס עושים הכרות ולוחצים ידיים ופתאום פיפלאפ מסמיק שהוא לוחץ תיד של בלייס (הראשונה שתפסתה גם זאת שהשתמשה בסופת עלים) [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069099][COLOR="Green"]יואב
אתה מוציא אותן ומראה להם תשמות החדשים והן שמחות שהן נשארו יחד, אתה שם לב שהן מאוד תשושות וורמפל מעולף , אתה רואה גבעה קטנה ואליה בית ענקי ובית קטן "פיפ" אומר פיפלאפ ומצביע על הבית הוא מחייך ואתה כבר מבין מה לעשות, פיפלאפ וטייני ובלייס עושים הכרות ולוחצים ידיים ופתאום פיפלאפ מסמיק שהוא לוחץ תיד של בלייס (הראשונה שתפסתה גם זאת שהשתמשה בסופת עלים) [/COLOR][/QUOTE]
ממתי וורמפל יתפתח? גם במשחקים הם מתפתחים ברמה די נמוכה (רמה 7)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, בוא נלך לבית נרפא את כולם ואז תוכלו לעשות הכרות גם עם וורמפל!" אני אומר ומתחיל ללכת
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה מתחיל ללכת לעבר הבית יחד אם כול הפוקימונים ופיפלאפ מסמיק כול הדרך ומסמיק בטירוף עוד יותר שהוא ליד בלייס אתם מתקרבים לעבר הבית אתם רואים בוויזל וגלמיאו בדרך לגבעה של הבית, הם מסתכלים אליכם וקופצים במהירות לעבר הבית, פיפלאפ מצביע אליהם ועל הבית
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069119][COLOR="Green"]יואב
אתה מתחיל ללכת לעבר הבית יחד אם כול הפוקימונים ופיפלאפ מסמיק כול הדרך ומסמיק בטירוף עוד יותר שהוא ליד בלייס אתם מתקרבים לעבר הבית אתם רואים בוויזל וגלמיאו בדרך לגבעה של הבית, הם מסתכלים אליכם וקופצים במהירות לעבר הבית, פיפלאפ מצביע אליהם ועל הבית
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"חברה תהיו מוכנים. אי אפשר לדעת מה יש בפנים."
אני אומר בחשש קל
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה נכנס לבית הגדול ורואה מלא ביצי פוקימונים פיפלאפ מרים ביצה אחת ומסתכל אליה,
אתה רואה שיש שם מלא מלא ביצים בלי אף אחד,
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069125][COLOR="Green"]יואב
אתה נכנס לבית הגדול ורואה מלא ביצי פוקימונים פיפלאפ מרים ביצה אחת ומסתכל אליה,
אתה רואה שיש שם מלא מלא ביצים בלי אף אחד,
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, כאן כנראה שומרים את כל הביצים של פוקימוני היער! בואו סתם נסתכל ולא נעשה כלום. אני ביינתיים ארפא את וורמפל." אני אומר ומוציא את וורמפל וכולם
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה לא רואה איפה מרפאים את הפוקימונים "פיפ פיפ פיפלאפ , פיפ לאפ פיפלאפ?" (נראה שהמקום נטוש,אולי ניקח ביצה?) שואל פיפלפ ומצביע על ביצה קרובה אליך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069129][COLOR="Green"]יואב
אתה לא רואה איפה מרפאים את הפוקימונים "פיפ פיפ פיפלאפ , פיפ לאפ פיפלאפ?" (נראה שהמקום נטוש,אולי ניקח ביצה?) שואל פיפלפ ומצביע על ביצה קרובה אליך[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, ניקח אחת! קדימה תבחר!" אני אומר לפיפלאפ
-
[COLOR="Green"]יואב
"פיפ לאפ!" (אני בוחר את זאת) אמר פיפלאפ והרים ביצה אחת והביא אותה לל "עצור גנב!" אמר קול אך לא ראיתה אותו כי היה חשוך, "פיפ פיפלאפ פיפ !פיפלאפ לאפ פי פיפ לאפ!" (בוא ניקח אחת ונלך! במילא לא אכפת להם יש להם מלא!) אמר פיפלאפ ולקח את הביצה "צא ביוטפלי!" שמעתה את הקול, נפנפוף כנפיים גדול היה בחדר אבל לא ראיתה את הפוקימון, האיש הדליק פנס שסנוור אותך ואת פיפלאפ ווורמפל לבינתיים ששתי הבלוסום היו מאחוריכם [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069134][COLOR="Green"]יואב
"פיפ לאפ!" (אני בוחר את זאת) אמר פיפלאפ והרים ביצה אחת והביא אותה לל "עצור גנב!" אמר קול אך לא ראיתה אותו כי היה חשוך, "פיפ פיפלאפ פיפ !פיפלאפ לאפ פי פיפ לאפ!" (בוא ניקח אחת ונלך! במילא לא אכפת להם יש להם מלא!) אמר פיפלאפ ולקח את הביצה "צא ביוטפלי!" שמעתה את הקול, נפנפוף כנפיים גדול היה בחדר אבל לא ראיתה את הפוקימון, האיש הדליק פנס שסנוור אותך ואת פיפלאפ ווורמפל לבינתיים ששתי הבלוסום היו מאחוריכם [/COLOR][/QUOTE]
"בסדר פיפלאפ, תחזיר את הביצה! מצטער אדוני, חשבנו שאין פה אף אחד והמקום נטוש!" אני אומר ואגיד לפיפלאפ לחזור אליי
-
[COLOR="Olive"]יואב
פיפלאפ העקשן לא מוותר "פיפ פיפ פיפלאפ! לאפ לאפ! (בוא נזמין אותו לקרב! הקרב על הביצה!)
אמר פיפלאפ והתכונן לקרב [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069144][COLOR="Olive"]יואב
פיפלאפ העקשן לא מוותר "פיפ פיפ פיפלאפ! לאפ לאפ! (בוא נזמין אותו לקרב! הקרב על הביצה!)
אמר פיפלאפ והתכונן לקרב [/COLOR][/QUOTE]
"בסדר פיפלאפ, נילחם. פיפלאפ קרן בעות ובלייס סופת עלים!" אני אומר לפוקימונים שלי