-
[QUOTE=sigal123;1079769][COLOR="DarkRed"]
[/COLOR][COLOR="MediumTurquoise"]יואב ותומר
איזה צרות..
שניכם תצתרכו להגיב כדי שאני יגיב לכם...
שלושתכם שמחים וגם הפוקימונים שלכם מההחלטה, "רגע!" אמרה בריאנה "אני ותומר צריכים לחזוק לקחת את פיצ'ו ובוויזל ואיפום וטרטוויג והורסי ותציוד! נהיה על טרופיוס! יואב רוצה לבוא נוכל גם להתקדם במקום להישאר ביער הזה!" אמרה בריאנה בהתרגשות והעלתה את איווי המעוצבן מהנסיעות על טרופיוס וליטפה אותו [/COLOR][/QUOTE]
חחחחחחח... :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, בואו נעשה את זה! אבל קודם, אני צריך לשאול את האחות ג'וי משהו." אני אומר ורץ לאחות ג'וי ושואל אותה: באיזה עיר התחרות?"
-
[COLOR="black"][COLOR="SeaGreen"][COLOR="MediumTurquoise"]יואב ותומר
יואב מתחיל ללכת לעבר מרכז הפוקימונים "אני אשתתף בתחרות וזה בעיר ריקוליין" אמרה בריאנה ועליתם על טרופיוס, זוג הביוטפלי עפו למעלה ופיפלאפ ושתי הבליסיות קפצו למעלה פוניטה ניסה גם לעלות אבל הכול היה כבד מידי "אני חושבת שכדאי שתכניס לפחות שני פוקימונים" אמרה בריאנה וטייני הסתכלה אליך "בלוסום בלוס בלו בלוסום בלוסום בלו?"|אנחנו לא אמורים להמריא נכון?|אמרה טייני בפחד[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1079777][COLOR="black"][COLOR="SeaGreen"][COLOR="MediumTurquoise"]יואב ותומר
יואב מתחיל ללכת לעבר מרכז הפוקימונים "אני אשתתף בתחרות וזה בעיר ריקוליין" אמרה בריאנה ועליתם על טרופיוס, זוג הביוטפלי עפו למעלה ופיפלאפ ושתי הבליסיות קפצו למעלה פוניטה ניסה גם לעלות אבל הכול היה כבד מידי "אני חושבת שכדאי שתכניס לפחות שני פוקימונים" אמרה בריאנה וטייני הסתכלה אליך "בלוסום בלוס בלו בלוסום בלוסום בלו?"|אנחנו לא אמורים להמריא נכון?|אמרה טייני בפחד[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,נראה לי שאני אכניס את טייני היא קצת פוחדת וגם את פוניטה ופיפלאפ ובלייס." אני אומר ומחזיר אותם לפוקדורים בעוד שאני חושב:' אני חייב להשיג לי סטאראפטור
-
[quote=sigal123;1079777][COLOR=black][COLOR=seagreen][COLOR=mediumturquoise]יואב ותומר[/COLOR]
[COLOR=black]יואב מתחיל ללכת לעבר מרכז הפוקימונים "אני אשתתף בתחרות וזה בעיר ריקוליין" אמרה בריאנה ועליתם על טרופיוס, זוג הביוטפלי עפו למעלה ופיפלאפ ושתי הבליסיות קפצו למעלה פוניטה ניסה גם לעלות אבל הכול היה כבד מידי "אני חושבת שכדאי שתכניס לפחות שני פוקימונים" אמרה בריאנה וטייני הסתכלה אליך "בלוסום בלוס בלו בלוסום בלוסום בלו?"|אנחנו לא אמורים להמריא נכון?|אמרה טייני בפחד[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מגניב, אז שלושתנו נשתתף בתחרות" אני אומר בהתרגשות "יאלה בואו נזוז!" אני אומר לבריאנה ויואב
-
[COLOR="MediumTurquoise"]יואב ותומר
כולם עולים על טרופיוס ויואב מחזיר את כול הפוקימונים שלו
לאחר מכן הטרופיוס מנפנף בכנפיו ואיווי מקבל צבע ירוק בראש,
טרופיוס מתחיל להמריא למעלה למעלה,הוא עף גבוהה , פתאום אתם רואים להקה של ציפורים עפה דרככם,
ציפור אחת התנגשה בראש של יואב מבולבלת[/COLOR][IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/396.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1079783][COLOR="MediumTurquoise"]יואב ותומר
כולם עולים על טרופיוס ויואב מחזיר את כול הפוקימונים שלו
לאחר מכן הטרופיוס מנפנף בכנפיו ואיווי מקבל צבע ירוק בראש,
טרופיוס מתחיל להמריא למעלה למעלה,הוא עף גבוהה , פתאום אתם רואים להקה של ציפורים עפה דרככם,
ציפור אחת התנגשה בראש של יואב מבולבלת[/COLOR][IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/396.png[/IMG][/QUOTE]
"היי, בוא נלכוד אותה! צא ביוטיפליי, על חושי ואז נשיכת חרק!" אני אומר בהתלהבות ומקווה לתפוס אותו תוך כדי שאני חושב:' אולי אני קוסם?'
-
[quote=sigal123;1079783][COLOR=mediumturquoise]יואב ותומר[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]כולם עולים על טרופיוס ויואב מחזיר את כול הפוקימונים שלו[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]לאחר מכן הטרופיוס מנפנף בכנפיו ואיווי מקבל צבע ירוק בראש,[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]טרופיוס מתחיל להמריא למעלה למעלה,הוא עף גבוהה , פתאום אתם רואים להקה של ציפורים עפה דרככם,[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]ציפור אחת התנגשה בראש של יואב מבולבלת[/COLOR][IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/396.png[/IMG][/quote]
מה אני יכול להגיב פה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מזה הפוקימון הזה?" אני אומר בסקרנות ומוציא את הפוקדע
-
אתה קוסם של מעשי סיגל! היום נגרום לפוקימון להעלם!
ביוטפלי משתמש בנשיכת חרק שפוגעת בסטארלי טרופיוס מתחיל להתנדנד טיפה וסטארלי נופל למטה ועף
"לא נורא תשיג אחד אחר" אמרה בריאנה והסתכלה אל טרופיוס" ובלי קרבות פה בבקשה טורפיוס לא כזה גדול!" אמרה בריאנה והתעצבתה טיפה שמתם לב שביוטפלי שלך מעופף אחרי הביוטפלי של בריאנה[/COLOR]
[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/396.png[/IMG]
סטארלי
סוג: נורמל ומעופף
סטארלי פוקימון הציפור, ניתן לראות אותו בשדות מעופפים בלהקות, הוא מאוד מאוד מצוי
-
[QUOTE=sigal123;1079797][COLOR="MediumTurquoise"]יואב ותומר
אתה קוסם של מעשי סיגל! היום נגרום לפוקימון להעלם!
ביוטפלי משתמש בנשיכת חרק שפוגעת בסטארלי טרופיוס מתחיל להתנדנד טיפה וסטארלי נופל למטה ועף
"לא נורא תשיג אחד אחר" אמרה בריאנה והסתכלה אל טרופיוס" ובלי קרבות פה בבקשה טורפיוס לא כזה גדול!" אמרה בריאנה והתעצבתה טיפה שמתם לב שביוטפלי שלך מעופף אחרי הביוטפלי של בריאנה[/COLOR]
סטארלי
סטארלי פוקימון הציפור, ניתן לראות אותו בשדות מעופפים בלהקות, הוא מאוד מאוד מצוי[/QUOTE]
באסה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי, מה קרה ביוטיפליי?" אני אומר בחיוך וחושב לעצמי :' הולך להיות פה קטע'
-
[quote=sigal123;1079797][COLOR=mediumturquoise]יואב ותומר[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה קוסם של מעשי סיגל! היום נגרום לפוקימון להעלם![/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]ביוטפלי משתמש בנשיכת חרק שפוגעת בסטארלי טרופיוס מתחיל להתנדנד טיפה וסטארלי נופל למטה ועף[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"לא נורא תשיג אחד אחר" אמרה בריאנה והסתכלה אל טרופיוס" ובלי קרבות פה בבקשה טורפיוס לא כזה גדול!" אמרה בריאנה והתעצבתה טיפה שמתם לב שביוטפלי שלך מעופף אחרי הביוטפלי של בריאנה[/COLOR]
סטארלי
סטארלי פוקימון הציפור, ניתן לראות אותו בשדות מעופפים בלהקות, הוא מאוד מאוד מצוי[/quote]
"יואב, הביוטפליי שלך התפתח מוורמפל שתפסת?" אני שואל את יואב בסקרנות
-
[COLOR="Teal"]יואב ותומר
אתם מתחילים לראות את מדגרת הביצים,
אתם מסתכלים על הביוטפלים שמסתובבים בחינניות באוויר
"טוז אז במי אתם משתמשים בתחרוית?" שאלה בריאנה "אני בבוויזל לשלב השני ולשלב הראשון בביוטפלי איווי לא אוהב תחרויות ופיצ'ו קטן מידי" אמרה בריאנה[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1079802][COLOR=teal]יואב ותומר[/COLOR]
[COLOR=teal]אתם מתחילים לראות את מדגרת הביצים,[/COLOR]
[COLOR=teal]אתם מסתכלים על הביוטפלים שמסתובבים בחינניות באוויר[/COLOR]
[COLOR=teal]"טוז אז במי אתם משתמשים בתחרוית?" שאלה בריאנה "אני בבוויזל לשלב השני ולשלב הראשון בביוטפלי איווי לא אוהב תחרויות ופיצ'ו קטן מידי" אמרה בריאנה[/COLOR][/quote]
"אני ישתמש בהורסי לשלב הראשון ובשלב השני בטרטוויג ואיפום" אני יגיד בהתלהבות
-
[QUOTE=sigal123;1079802][COLOR="Teal"]יואב ותומר
אתם מתחילים לראות את מדגרת הביצים,
אתם מסתכלים על הביוטפלים שמסתובבים בחינניות באוויר
"טוז אז במי אתם משתמשים בתחרוית?" שאלה בריאנה "אני בבוויזל לשלב השני ולשלב הראשון בביוטפלי איווי לא אוהב תחרויות ופיצ'ו קטן מידי" אמרה בריאנה[/COLOR][/QUOTE]
"אני הולך להשתמש בטייני לשלב הראשון ובביוטיפליי לקרבות" אני אומר לבריאנה בחיוך
-
"אהה יפה לכם וחשבתי שמותר רק שנים לא?" אמרה בריאנה "טוב אולי אם מגיעים לגמר אפשר להשתמש בעוד אחד" היא הוסיפה נחתתם במדגרת הביצים ובריאנה פתחה את דלת המחסן ואת דלת הבית שלה "בוויזל ! פיצ'ו !" היא קראה ושני הפוקימונים ניצבו לידה "אוקי אני כרגע יוצאת למסע אם יואב ותומר אתם מכירים אותם, אז אתם תבואו איתי" היא אמרה והחזירה אותם לפוקדורים, לאחר מכן נכנסה לבית, טרטוויג ואיפום קפצו על תומר (הורסי במדגרה) לבינתיים ביוטפלי של יואב שיחק קצת באנטנות שעל הבית והפריע לשידור תוכנית טלוויזיה של הוריה של בריאנה, בסוף הוא הפסיק וראו פרסומת
"מהרו יש רק עוד 15 מקומות לתחרות!" אמר זה שבתחרות בהתרגשות ולבסוף הוריה כיבו תתטלוויזיה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1079808][COLOR="MediumTurquoise"]יואב ותומר
"אהה יפה לכם וחשבתי שמותר רק שנים לא?" אמרה בריאנה "טוב אולי אם מגיעים לגמר אפשר להשתמש בעוד אחד" היא הוסיפה נחתתם במדגרת הביצים ובריאנה פתחה את דלת המחסן ואת דלת הבית שלה "בוויזל ! פיצ'ו !" היא קראה ושני הפוקימונים ניצבו לידה "אוקי אני כרגע יוצאת למסע אם יואב ותומר אתם מכירים אותם, אז אתם תבואו איתי" היא אמרה והחזירה אותם לפוקדורים, לאחר מכן נכנסה לבית, טרטוויג ואיפום קפצו על תומר (הורסי במדגרה) לבינתיים ביוטפלי של יואב שיחק קצת באנטנות שעל הבית והפריע לשידור תוכנית טלוויזיה של הוריה של בריאנה, בסוף הוא הפסיק וראו פרסומת
"מהרו יש רק עוד 15 מקומות לתחרות!" אמר זה שבתחרות בהתרגשות ולבסוף הוריה כיבו תתטלוויזיה[/COLOR][/QUOTE]
"טוב, אני כבר רשום אני לא צריך לדאוג, וביוטיפליי, תעשה טובה ותעזוב את האנטנה." אומר בחיוך ואתיישב על הספה
-
[quote=sigal123;1079808][COLOR=mediumturquoise]יואב ותומר[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"אהה יפה לכם וחשבתי שמותר רק שנים לא?" אמרה בריאנה "טוב אולי אם מגיעים לגמר אפשר להשתמש בעוד אחד" היא הוסיפה נחתתם במדגרת הביצים ובריאנה פתחה את דלת המחסן ואת דלת הבית שלה "בוויזל ! פיצ'ו !" היא קראה ושני הפוקימונים ניצבו לידה "אוקי אני כרגע יוצאת למסע אם יואב ותומר אתם מכירים אותם, אז אתם תבואו איתי" היא אמרה והחזירה אותם לפוקדורים, לאחר מכן נכנסה לבית, טרטוויג ואיפום קפצו על תומר (הורסי במדגרה) לבינתיים ביוטפלי של יואב שיחק קצת באנטנות שעל הבית והפריע לשידור תוכנית טלוויזיה של הוריה של בריאנה, בסוף הוא הפסיק וראו פרסומת [/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"מהרו יש רק עוד 15 מקומות לתחרות!" אמר זה שבתחרות בהתרגשות ולבסוף הוריה כיבו תתטלוויזיה[/COLOR][/quote]
"איפום, טרטוויג, אנחנו עומדים להשתתף בתחרות פוקימונים, אתם רוצים להשתתף?" אני שואל אותם למרות שאני יודע שהם יסכימו "שמעתי את הפרסומת בטלויזיה נשארו רק 15 מקומות אנחנו צריכים למהר!" אני אומר ליואב והולך לכיוון המדגרה כדי לקחת את הורסי.
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה מתיישב על הספה ומדליק תטלוויזיה
אתה פתאום רואה חדשות שבוא רואים מישהי שמספרת שכדור הפנינה נגנב על ידי צוות דארקוס!
בריאנה רואה את זה גם ולבסוף אתם הולכים לעבר טרופיוס לאחר שהיא נפרדת מהוריה אתה עולה יחד אם יואב וביוטפלי והפוקימונים של בראיינט על טרופיוס[/COLOR][COLOR="Blue"]בראיינט
אתה בא למדגרה והורסי משח לראות אותך, אתה מחזיר אותו לפוקדור מיכוון שהוא חייב להיות במים וכרגע אין מים ואורז את דבריך ומחזיר את פוקימוניך ועולה יחד אם שני הביוטפלי ויואב ובריאנה ואיווי ללמעלה, [/COLOR][COLOR="Teal"]יואב ובראיינט
הוריה של בריאנה מנפנפים לכם לשלום ואתם ממריאים,
"נו נעבור תיער ונגיע לעיר הבאה או דרך מרכז הפוקימונים? אני חושבת שנדלג ונהיה בעיר הבאה ישר" שאלה אתכם בריאנה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1079878][COLOR="Green"]יואב
אתה מתיישב על הספה ומדליק תטלוויזיה
אתה פתאום רואה חדשות שבוא רואים מישהי שמספרת שכדור הפנינה נגנב על ידי צוות דארקוס!
בריאנה רואה את זה גם ולבסוף אתם הולכים לעבר טרופיוס לאחר שהיא נפרדת מהוריה אתה עולה יחד אם יואב וביוטפלי והפוקימונים של בראיינט על טרופיוס[COLOR="Teal"]יואב ובראיינט
הוריה של בריאנה מנפנפים לכם לשלום ואתם ממריאים,
"נו נעבור תיער ונגיע לעיר הבאה או דרך מרכז הפוקימונים? אני חושבת שנדלג ונהיה בעיר הבאה ישר" שאלה אתכם בריאנה[/COLOR][/QUOTE]
"צודקת. אין לי כוח לעבור דרך מרכז הפוקימונים. אגב, אתם יכולים לעזור לי במשהו?" אני שואל את בראיינט ובריאנה
-
[quote=sigal123;1079878][COLOR=green]יואב [/COLOR]
[COLOR=green]אתה מתיישב על הספה ומדליק תטלוויזיה[/COLOR]
[COLOR=green]אתה פתאום רואה חדשות שבוא רואים מישהי שמספרת שכדור הפנינה נגנב על ידי צוות דארקוס![/COLOR]
[COLOR=green]בריאנה רואה את זה גם ולבסוף אתם הולכים לעבר טרופיוס לאחר שהיא נפרדת מהוריה אתה עולה יחד אם יואב וביוטפלי והפוקימונים של בראיינט על טרופיוס[/COLOR][COLOR=blue]בראיינט[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה בא למדגרה והורסי משח לראות אותך, אתה מחזיר אותו לפוקדור מיכוון שהוא חייב להיות במים וכרגע אין מים ואורז את דבריך ומחזיר את פוקימוניך ועולה יחד אם שני הביוטפלי ויואב ובריאנה ואיווי ללמעלה, [/COLOR][COLOR=teal]יואב ובראיינט[/COLOR]
[COLOR=teal]הוריה של בריאנה מנפנפים לכם לשלום ואתם ממריאים,[/COLOR]
[COLOR=teal]"נו נעבור תיער ונגיע לעיר הבאה או דרך מרכז הפוקימונים? אני חושבת שנדלג ונהיה בעיר הבאה ישר" שאלה אתכם בריאנה[/COLOR][/quote]
אני יכול לענות לדברים שיואב כתב?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כן את צודקת" אני אומר לבריאנה "אני כבר לא יכול לחכות להשתתף בתחרות" אני אומר לעצמי בהתלהבות
-
[COLOR="Teal"]יואב ובראיינט
כן זה היה לי הרבה יותר נוח אפילו אם תצוטט את שלי ושלו
~~~
כעבור שעה שאתם נחים אתם רואים את העיר ויואב שואל את השאלה שלו
"במה?" שאלה בריאנה בסקרנות[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1080182][COLOR="Teal"]יואב ובראיינט
כן זה היה לי הרבה יותר נוח אפילו אם תצוטט את שלי ושלו
~~~
כעבור שעה שאתם נחים אתם רואים את העיר ויואב שואל את השאלה שלו
"במה?" שאלה בריאנה בסקרנות[/COLOR][/QUOTE]
"אני רוצה למד את ביוטיפליי רוח כסופה ואת פוניטה גלגל להבה." אני אומר להם ומביט קדימה אל השמש
-
[COLOR="Green"]טוב.. מיכוון שזה לא קשור לתומר תומר פשוט יצוטט תהודעה הקודמת
יואב
"נדיר שלפוניטה יש גלגל להבה, ורוח כסופה הוא ילמד מתישהו אבל כרגע נראה לי שהוא יודע לא קצת מתקפות" אמרה בריאנה וחייכה, ושניכם הסתכלתם על שני הביוטפלים שריחפו באוויר[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1080205][COLOR="Green"]טוב.. מיכוון שזה לא קשור לתומר תומר פשוט יצוטט תהודעה הקודמת
יואב
"נדיר שלפוניטה יש גלגל להבה, ורוח כסופה הוא ילמד מתישהו אבל כרגע נראה לי שהוא יודע לא קצת מתקפות" אמרה בריאנה וחייכה, ושניכם הסתכלתם על שני הביוטפלים שריחפו באוויר[/COLOR][/QUOTE]
"עדיין, ננסה ללמד אותם משהו, שניהם צריכים ללמוד עוד מתקפות." אני אומר בחביבות
-
[quote=cladino;1080189]"אני רוצה למד את ביוטיפליי רוח כסופה ואת פוניטה גלגל להבה." אני אומר להם ומביט קדימה אל השמש[/quote]
"אפשר לנסות..." אני אומר ליואב לא כל כך בביטחון "אם אנחנו ננסה אני אשמח גם שננסה ללמד את הפוקימונים שלי איזה מתקפה או שניים" אני אומר ליואב ובריאנה.
-
[QUOTE=tomer44;1080216]"אפשר לנסות..." אני אומר ליואב לא כל כך בביטחון "אם אנחנו ננסה אני אשמח גם שננסה ללמד את הפוקימונים שלי איזה מתקפה או שניים" אני אומר ליואב ובריאנה.[/QUOTE]
אני גם מגיב לתומר בסדר?
"אין בעיה. רוצה שנלצד את אייפום שריטות ואת טרטוויג נשיכה?" אני שואל את באריינט
-
[quote=cladino;1080219]אני גם מגיב לתומר בסדר?
"אין בעיה. רוצה שנלצד את אייפום שריטות ואת טרטוויג נשיכה?" אני שואל את באריינט[/quote]
"לא, אני מעדיף ללמד אותם מתקפות שיעזו לי בתחרות" אני מסביר ליואב "נגיד את איפום אני רוצה ללמד אגרוף ממוקד ואת טרטוויג זרע עלוקה" אני אומר ליואב
-
[QUOTE=tomer44;1080248]"לא, אני מעדיף ללמד אותם מתקפות שיעזו לי בתחרות" אני מסביר ליואב "נגיד את איפום אני רוצה ללמד אגרוף ממוקד ואת טרטוויג זרע עלוקה" אני אומר ליואב[/QUOTE]
"אוקיי, זה יהיה קצת יותר מסובך אבל נצליח!" אני אומר לבראיינט בחיוך
-
[COLOR="MediumTurquoise"]יואב ובראיינט
וואו חדש שאתם עושים בלעדי , האמת שאני שמחה ועצובה, אחד שאתם כול כך מחוברים למ''ת שאפילו בלעדי אתם יכולים להיות בו ושנית אני מעדיפה שבפעם הבאה אני יגיב קודם אבל לא נורא בקיצור לא לחזור אל זה בבקשה
~~~
בעוד ששלושתכם חושבים על מתקפות שתרצו ללמד את הפוקימונים שלכם טרופיוס נוחת בעיר וכולכם יורדים ממנו
אתם רואים שוק ענקי "תחזור להורים" אמרה בריאנה וליטפה את טרופיוס ואז זזה אחחורה והוא עף ללמעלה לעבר מדגרת הביצים
"מה דעתכם שנתאמן?" אמרה בריאנה ושלפה תפוקדורים שלה[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1080278][COLOR=mediumturquoise]יואב ובראיינט[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]וואו חדש שאתם עושים בלעדי , האמת שאני שמחה ועצובה, אחד שאתם כול כך מחוברים למ''ת שאפילו בלעדי אתם יכולים להיות בו ושנית אני מעדיפה שבפעם הבאה אני יגיב קודם אבל לא נורא בקיצור לא לחזור אל זה בבקשה[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]~~~[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]בעוד ששלושתכם חושבים על מתקפות שתרצו ללמד את הפוקימונים שלכם טרופיוס נוחת בעיר וכולכם יורדים ממנו [/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתם רואים שוק ענקי "תחזור להורים" אמרה בריאנה וליטפה את טרופיוס ואז זזה אחחורה והוא עף ללמעלה לעבר מדגרת הביצים[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"מה דעתכם שנתאמן?" אמרה בריאנה ושלפה תפוקדורים שלה[/COLOR][/quote]
"רעיון טוב!" אני אומר לבריאנה ומוציא את את הפוכדורים של טרטוויג ושל איפום "טרטוויג, איפום אני בוחר בכם!" אני אומר וזורק את הפוכדורים שלהם באוויר ואני מחפש מקום אם מים להורסי
-
[QUOTE=sigal123;1080278][COLOR="MediumTurquoise"]יואב ובראיינט
וואו חדש שאתם עושים בלעדי , האמת שאני שמחה ועצובה, אחד שאתם כול כך מחוברים למ''ת שאפילו בלעדי אתם יכולים להיות בו ושנית אני מעדיפה שבפעם הבאה אני יגיב קודם אבל לא נורא בקיצור לא לחזור אל זה בבקשה
~~~
בעוד ששלושתכם חושבים על מתקפות שתרצו ללמד את הפוקימונים שלכם טרופיוס נוחת בעיר וכולכם יורדים ממנו
אתם רואים שוק ענקי "תחזור להורים" אמרה בריאנה וליטפה את טרופיוס ואז זזה אחחורה והוא עף ללמעלה לעבר מדגרת הביצים
"מה דעתכם שנתאמן?" אמרה בריאנה ושלפה תפוקדורים שלה[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, צאו פוניטה, בלייס, טייני, ביוטיפליי, פיפלאפ!" אני אומר בהתלהבות ואומר לבריאנה:" אני יכול להתאמן עם בוויזל שלך?"
-
[COLOR="MediumTurquoise"]בראיינט ויואב
"כן כמובן" היא אמרה "אני יעשה קרב זוגות נגדכם ואל תדאגו בנוגע למים רק בואו נעשה את זה בשדה" אמרה בריאנה והלכתם לשדה, לאחר מכן היא הוציאה את בוויזל "בוויזל אקדח מים ביוטפלי על חושי!" היא אמרה ובוויזל השתמש באקדח מים וביוטפלי בעל חושי בשביל למקם אותם טוב, ולבסוף נוצר בריכה קטנה "איווי על הגזע זנב ברזל ביוטפלי פזר את זה בעל חושי!" אמרה בריאנה ובוויזל חתך את העץ בזנב ברזל לעיגולים גדולים שאותם ביוטפלי העביר בעל חושי על הבריכה וזה יצר בריכה אם עיגולים צפים מאליה,
"אוקי תבחרו אתם קודם" אמרה בריאנה [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1080310][COLOR=mediumturquoise]בראיינט ויואב[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"כן כמובן" היא אמרה "אני יעשה קרב זוגות נגדכם ואל תדאגו בנוגע למים רק בואו נעשה את זה בשדה" אמרה בריאנה והלכתם לשדה, לאחר מכן היא הוציאה את בוויזל "בוויזל אקדח מים ביוטפלי על חושי!" היא אמרה ובוויזל השתמש באקדח מים וביוטפלי בעל חושי בשביל למקם אותם טוב, ולבסוף נוצר בריכה קטנה "איווי על הגזע זנב ברזל ביוטפלי פזר את זה בעל חושי!" אמרה בריאנה ובוויזל חתך את העץ בזנב ברזל לעיגולים גדולים שאותם ביוטפלי העביר בעל חושי על הבריכה וזה יצר בריכה אם עיגולים צפים מאליה,[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"אוקי תבחרו אתם קודם" אמרה בריאנה [/COLOR][/quote]
"טרטוויג, אני בוחר בך!" אני אומר וזורק ת הפוכדור של טרטוויג באוויר "אני מוכן לקרב!" אני אומר לבריאנה
-
[COLOR="Blue"]בריינאט
"בואו נעשה בעצם קרב אחד אחד ואז זוגות ככה נאמן את כולם" אמרה בריאנה" ביוטפלי על חושי" אמרה בריאנה וביוטפלי הבין מיד מה היא רוצה לעשות, הוא לקח גזע עץ ושם באמצע הבריכה הגדולה מה שיצר מחסום,
"בוויזל אתה תהיה מול יואב איווי אתה מול טרטוויג!" קראה בריאנה ובוויזל צלל למים שבצד שמאל ואיווי נעמד על משטח בצד ימין איפה שטרטוויג "איווי כדור צל למים!" אמרה בריאנה ואיווי שיגר כדור צל קרוב לטרטוויג, טרטוויג קפוץ כדי להתחמק אבל למרבה הפלא הכדור לא בא אליו, הכדור נחת לידו במים ויצר גל מים ענק שהעיף את טרטוויג על האדמה לידך ואז נכנס למים, "איווי צא בצוות כפול !" קראה בריאנה ומלא איווים התחילו להיות על המשטחים וטרטוויג היה מבולבל ...[/COLOR]
-
שם בפורום :קיוגר
שם במשחק :סהר
דמות :[IMG]http://i42.tinypic.com/15p4ri0.jpg[/IMG]
רקע :סהר נולד בעיר פאילור.מאז שהיה קטן התעניין בכל הספרים על בריאת העולם ועל הפוקימון האולטימטיבי,אמא שלו אמרה לו שהוא "תולעת ספרים" ושהוא צריך כבר להתחיל להתרגל לכך שבקרוב הוא יתחיל לטייל ברחבי המחוז ולתפוס פוקימונים.סהר ירד לצפות בטלויזיה בחדשות ושמע מה קרה!הוא מיד החליט שעליו לעזור במלחמה עם צוות דארקנס ולהציל את הפוקימונים והאנשעם מהשמדה!הוא מיד סיפר לאמא שלו מה תוכניותיו ואמו תמכה בו בכל דרך שיכלה להתארגן למסע.עכשיו סהר מוכן לקבל את הפוקימון הראשון שלו ולעזור לעדן לנקום בצוות דארקנס!
פוקימונים :אשוואט
הערות :
ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
תגים : ( לא לגעת ) .
-
קיוגר
רשום תגיב להתחלה
נ.ב אתה יכול לשנות את ההתחלתי לאחד מההתחלתיים המיוחדים שהם
אברה
ווידל
טוגפי
איפום
וורמפל
קאטרפרי
אפיני
סטארלי
ואחרון חביב פידגי
-
[quote=sigal123;1064509]
[COLOR=darkred][B]התחלה : ( כל מי שאמרתי לו שהוא רשום רשאי להתחיל )[/B][/COLOR]
אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"[/quote]
[spoiler]
לא אני לא משנה אני אוהב את אושווט
[/spoiler]
----------------------------------------------------------
"אוקיי אני מבטיח אבא!"אגיד לאבא שלי ואתחיל לרוץ לכיוון מעבדה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי בהתרגשות
-
[QUOTE=sigal123;1080598][COLOR="Blue"]בריינאט
"בואו נעשה בעצם קרב אחד אחד ואז זוגות ככה נאמן את כולם" אמרה בריאנה" ביוטפלי על חושי" אמרה בריאנה וביוטפלי הבין מיד מה היא רוצה לעשות, הוא לקח גזע עץ ושם באמצע הבריכה הגדולה מה שיצר מחסום,
"בוויזל אתה תהיה מול יואב איווי אתה מול טרטוויג!" קראה בריאנה ובוויזל צלל למים שבצד שמאל ואיווי נעמד על משטח בצד ימין איפה שטרטוויג "איווי כדור צל למים!" אמרה בריאנה ואיווי שיגר כדור צל קרוב לטרטוויג, טרטוויג קפוץ כדי להתחמק אבל למרבה הפלא הכדור לא בא אליו, הכדור נחת לידו במים ויצר גל מים ענק שהעיף את טרטוויג על האדמה לידך ואז נכנס למים, "איווי צא בצוות כפול !" קראה בריאנה ומלא איווים התחילו להיות על המשטחים וטרטוויג היה מבולבל ...[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את בלייס ואומר לה:" קדימה בלייס, סופת עלים על בוויזל!"
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
אתה הולך לעבר מעבדת הפרופסור בהתרגשות ורואה פתאום פוקימון ענקי ואליו איש אם גלימה וכובע אדום
"עלה" הוא אומר לך ופיצוץ נשמע מאחוריך
"עלה!" הוא אומר לך ומראה מתחת לכובע את פניו אתה מגלה שזהו עדן[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr135.png[/IMG]
[COLOR="Green"][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/373.png[/IMG]
יואב
בלייס משתמש סופת עלים העלים נספגים מים ונהיים רכים מה שמחליש תמתקפה, גם בלייס וגם בוויזל נשאבים לתוכה
"בוויזל שחה משם!" אמרה בריאנה ובוויזל נכנס למים ושחה הרחק משם, הסופה נעצרה ובלייס נפלה למים טיפה פגועה אבל גם בוויזל פגוע "בוויזל סילון אקווה מסובב!" אמרה בריאנה ובוויזל השתמש בסילון אקווה מסובב לעבר בלייס שבקושי שחתה על המים וניסתה לעלות על המשטח[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1078956]
[COLOR=red]קודאק[/COLOR]
[COLOR=red]הוצאתה את כולם ושאלתה את מונפרנו אם הכול בסדר איתך, הוא הנהן ולאחר מכן יצא וטיפס אל העצים מאושר , שלוס ופיצ'ו ורלטס שיחקו ביחד ורלטס העיף את פיצ'ו באוויר שנהנה מאוד, לאחר מכן שמתה לב שמונפרנו מריח משהו, הוא הסתכל לשמים והצביע על בלון אוויר גדול ובו היו שתי דמויות שבקושי ראיתה[/COLOR]
[/quote]
*אמרתי לך..תוכלי לכתוב את הפעלים בזמן הווה ולא עבר!? לא ראית..רואה..מבינה? ככה זה יותר נוח..כי אם את כותבת בעבר זה כאילו זה קרה מלפני 10 דקות מה שזה לא נכון.
*תעדכני את פיצ'ו..עבר מספיק זמן...
*בין כל מתקפה ומתקפה שאת מעדכנת תעשי פסיק,זה לא נוח לקריאה..
~~
אתעלם מהדמויות ואחזיר את כולם לפוכדורים מלבד רלטס.
אתחיל ללכת עם רלטס לעיר הבאה.
-
[QUOTE=sigal123;1080904][COLOR="DeepSkyBlue"]
יואב
בלייס משתמש סופת עלים העלים נספגים מים ונהיים רכים מה שמחליש תמתקפה, גם בלייס וגם בוויזל נשאבים לתוכה
"בוויזל שחה משם!" אמרה בריאנה ובוויזל נכנס למים ושחה הרחק משם, הסופה נעצרה ובלייס נפלה למים טיפה פגועה אבל גם בוויזל פגוע "בוויזל סילון אקווה מסובב!" אמרה בריאנה ובוויזל השתמש בסילון אקווה מסובב לעבר בלייס שבקושי שחתה על המים וניסתה לעלות על המשטח[/COLOR][/QUOTE]
* תעדכני את הפוקימונים שלי עבר מלא זמן ופיפלאפ למד כבר 2 מתקפות
"בלייס, תעלי, תתחמקי ואז עלה קסום!" אני אצעק לבלייס בהתלהבות תוך כדי שאני מתמלא תקווה שבלייס תנצח