-
כמה שאלות אל המ''ת !
האם אתם נהנים במ''ת?
מה אתם חושבים אל התגובות שלי קצרות או ארוכות מידי או אולי באורך מספיק?
[COLOR="Green"]מייקל
אתם יוצאים החוצה ובריאנה מוציאה את ליפאון (ביוטפלי כבר בחוץ) "אוקי ליפאון סופת עלים קטנה!" קראה בריאנה וליפאון יצר סופת עלים קטנה "עכשיו תעזוב את זה " אמרה בריאנה, ליפאון עזב את זה וזה יצר ערמת עלים גדולה "אתה קודם" אמרה בריאנה לאחר שהכניסה את ליפאון [/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
נכון ואל תשכח את מריפ וטורציק
~~~~
שלושת הסקווירטלים התייעצו ולבסוף האמצעי בא אלייך והנהן שהוא מוכן, השניים האחרים עודדו אותו בקריאות [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
חח תודה רבה :)
~~~~
"אה.. אין לך פוקימון קוף אחר שאתה יכול להביא לי? או לתפוס? " אמר הנער "ואז אני יחליף איתך אל אזוריל אחרי הקרב" אמר הנער בחיוך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103780]כמה שאלות אל המ''ת !
האם אתם נהנים במ''ת?
[COLOR="Green"]מייקל
אתם יוצאים החוצה ובריאנה מוציאה את ליפאון (ביוטפלי כבר בחוץ) "אוקי ליפאון סופת עלים קטנה!" קראה בריאנה וליפאון יצר סופת עלים קטנה "עכשיו תעזוב את זה " אמרה בריאנה, ליפאון עזב את זה וזה יצר ערמת עלים גדולה "אתה קודם" אמרה בריאנה לאחר שהכניסה את ליפאון [/COLOR]
~~~~
שלושת הסקווירטלים התייעצו ולבסוף האמצעי בא אלייך והנהן שהוא מוכן, השניים האחרים עודדו אותו בקריאות [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
~~~~
"אה.. אין לך פוקימון קוף אחר שאתה יכול להביא לי? או לתפוס? " אמר הנער "ואז אני יחליף איתך אל אזוריל אחרי הקרב" אמר הנער בחיוך[/COLOR][/QUOTE]
לא שכחתי
----------
"אתה נראה בעל בטחון רב" אני אומר לסקווירטל שהתקדם לעברי ולעבר נוטו.
"אוקיי נוטו,אני מניח שאתה מוכן אז כדאי שנתחיל בקרב!".
"נוטו בוא ונפתח בעל חושי ולאחר מכן תנסה להשתמש בכנף ברזל!" אני אומר לו.
-
האם אתם נהנים במ''ת?
[COLOR="Green"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה! ביטיפליי, על חושי עליי ותנחית אותי על כרית העלים!" אני אומר בחיוך וקופץ מהרכבת
-
האם אתם נהנים במ''ת?
[COLOR="Green"]מייקל
~~~~
[COLOR="Sienna"]עומר
~~~~
"אה.. אין לך פוקימון קוף אחר שאתה יכול להביא לי? או לתפוס? " אמר הנער "ואז אני יחליף איתך אל אזוריל אחרי הקרב" אמר הנער בחיוך[/COLOR][/QUOTE]
את מעליבה אותי,את שואלת אם אני נהנה מהמ"ת? ברור שכן! זאת לא שאלה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לתפוס.... אוקיי,אני אנסה לתפוס כאן בסביבה... אבל קודם,בוא נגמור את הקרב,בסדר?" אומר לו בזמן שאחשוב לעצמי 'אם אתפוס פוקימון קוף טוב מאוד,אני לא אחליף איתו,אבל במידה שכן,...למה לא..'
-
לא ענית אל השאלות
~~~~
נוטו מתחיל להשתמש בעל חושי אבל הוא לא רואה כלום!
פתאום מתוך המים בוקע סקווירטל שמעיף את נוטו בזנב ברזל,
נוטו כמעט נפגע מהעץ אבל נופף בכנפיו ועף[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
תענה על השאלות
~~~~
אתה נוחת על העלים וזה אפילו כיף, בריאנה נוחתת ממש אחריך , אתם קמים ושני הביוטפלים עפים אליכם בסיבובים זה מסביב זה, העלים עפים אם הרוח ואתם רואים במרחק של שעה אפילו פחות את העיר השלישית והיא נראת עצומה בגודלה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
חח תודה :) ומה אם התגובות (שאלה 2) כי זה מה שהכי מציק לי שאני חושבת שהתגובות שלי קצרות מידי לפעמים
~~~~
"אוקי אזוריל קפצי למעלה ואקדח מים!" קרא הנער, אזוריל קפצה אל זנבה פעם ראשונה פעם שנייה ובפעם השלישית היא הייתה ממש גבוהה ושלחה אקדח מים חזק לעבר צימצאר[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103804][COLOR="DarkSlateBlue"]
[COLOR="Green"]מייקל
תענה על השאלות
~~~~
אתה נוחת על העלים וזה אפילו כיף, בריאנה נוחתת ממש אחריך , אתם קמים ושני הביוטפלים עפים אליכם בסיבובים זה מסביב זה, העלים עפים אם הרוח ואתם רואים במרחק של שעה אפילו פחות את העיר השלישית והיא נראת עצומה בגודלה[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אם כל זה לא היה נכון הייתי ממשיך לשחק כל כך הרבה זמן :)?
"אוקיי, חזור ביוטיפליי!" אני אומר בחיוך, והולך עם בריאנה אל עבר העיר השלישית בהתרגשות רבה
-
[quote=sigal123;1103221][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"מה זאת אומרת לא חזקה מבחינתך? היא פוקימון חזק ? אז היא חזקה, אין סוגים של חזקים חוץ מזה, המאמן מתאים את עצמו לפוקימון לא ההפך" אמרה נלה והוציאה את שינקס אקסיו ומדקיפ[/COLOR][/quote]
אוציא את צ'ארמנדר לאחר שאצא איתה החוצה ואומר לה:"נלה, אני כבר תכננתי פוקימונים בצוות שלי.
רואה את צ'ארמנדר?" אשאל אותה.
"יש לו רק 3 מתקפות והוא ניצח את סקיטי, שהיתה טובה.
כשצ'ארמנדר יהפוך לצ'אריזרד הוא יהיה חזק בהרבה מצ'ארמנדר ובעל מתקפות חזקות מאוד, לכן אני מתכנן לאמן אותו, אבל סקיטי קודם כל סוג רגיל, שאומנם יש לו חולשה אחת בלבד אבל הוא משפיע בחצי על 3 סוגים ורגיל על כל האחרים!
סוג אש, לעומת זאת, חלש נגד 3 סוגים, אבל אם מלמדים אותו מתקפת עשב זה מכסה את שלושת החולשות שלו, וסוג אש טוב על 4 סוגים! זה שימושי מאוד!
וגם אני לא מעדיף את סקיטי כי היא בת, ואני לא מת על פוקימונים שהם לא בנים, כי אני בן."
"עכשיו," אני אומר לה לאחר השיחה.
"בואי נתאמן על מתקפות בשביל צ'ארמנדר!" אני אומר לה.
לא ענית אל השאלות
~~~~
[COLOR="Green"]מייקל
תענה על השאלות
~~~~
[COLOR="Sienna"]עומר
חח תודה :) ומה אם התגובות (שאלה 2) כי זה מה שהכי מציק לי שאני חושבת שהתגובות שלי קצרות מידי לפעמים
~~~~
"אוקי אזוריל קפצי למעלה ואקדח מים!" קרא הנער, אזוריל קפצה אל זנבה פעם ראשונה פעם שנייה ובפעם השלישית היא הייתה ממש גבוהה ושלחה אקדח מים חזק לעבר צימצאר[/COLOR][/QUOTE]
זה בסדר,כי תאמת לפעמים מעצבן אותי כל הניסיונות למרוח את המילים ולעשות כמה שיותר ארוך... תעשי איך שנוח לך. :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"צ'ימצ'אר! התחמק ושלח לעבר אזוריל גחלת! קדימה!" אורה לו בכוונה לחזק את הגחלת שלו כדי ליצור להביור חזק שיביס את אזוריל....
-
[QUOTE=sigal123;1103804][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
לא ענית אל השאלות
~~~~
[COLOR="Green"]מייקל
תענה על השאלות
~~~~
[COLOR="Sienna"]עומר
~~~~
"אוקי אזוריל קפצי למעלה ואקדח מים!" קרא הנער, אזוריל קפצה אל זנבה פעם ראשונה פעם שנייה ובפעם השלישית היא הייתה ממש גבוהה ושלחה אקדח מים חזק לעבר צימצאר[/COLOR][/QUOTE]
אני לא חושב שצריך לענות כי אם לא הייתי מרוצה הייתי עוזב את המשחק D :
----------------
לא הזכרת שהקרב במים*
------------------
"קדימה נוטו אתה מסוגל,ואני מאמין במך" אני קורא לו קריאות עידוד.
"לא רק אתם מעודדים" אני אומר בצחוק לסקווירטלים שבצד.
"נוטו תנסה שוב להתשמש בעל חושי!"
-
בנוגע למי שלא ענה על השאלה השנייה,
היא זאת שהכי חשובה לי , אז אני רוצה שבעיקר תענו אליה
[COLOR="Green"]מייקל
אתה ובריאנה מחזירים את הביוטפלים ומתחילים ללכת, לאחר כ40-50 דקות אתם רואים עיר אם בניניים עצומים בגודלם מלא פוקימונים ואנשים ומספר חנויות ליד כמעט כול בניין, יש גם מלא בתים ומאט עצים ושיחים "העיר השלישית" אמרה בריאנה בשמחה "יש פה את המכון הראשון " אמרה בריאנה בשימחה גדולה יותר[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
נלה מסתכלת אלייך "טוב.." היא אומרת ונהיית רצינית יותר וטיפה כועסת "תקשיב, אתה לא תמצא את כול הפוקימונים שתרצה, וגם לא תמיד תמצא פוקימונים בנים, וגם לא תמצא תמיד פוקימונים חזקים, אני אומרת אם נותנים לך תיקח כי הזדמנויות לא באות מעבר לפנייה" אמרה נלה והיית די המום ממנה
~~~~
אני ינסה להשקיע יותר כמו עכשיו[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אז לעשות את זה קצר ובלי כול הפירוטים? ונ.ב היא חצי סוג מים מתקפות אש משפיעות אליה חצי בערך-
~~~~~
צימצאר ניסה לחמוק אבל נפגע קצת כי האקדח מים בא בפתאומיות, פתאום צימצאר משתמש בגחלת שהופכת ללהביור אימתני, צימצאר למד להביור![/COLOR]
תודה ומה אם השאלה השנייה?
~~~
אתה ליד נהר!
~~~
נוטו משתמש בעל חושי אל המים ומעיף אותם בחוזקה אל סקווירטל אבל הוא ממשיך לעמוד ומחייך,
הוא קופץ ומשתמש בקרן בועות לעבר נוטו שמתעופף ומתחמק , סקווירטל ממשיך בקרן קרח שמקפיאה את רגליו של נוטו שנופל למטה ונקפא יותר מקרן קרח של סקווירטל[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103821]בנוגע למי שלא ענה על השאלה השנייה,
[COLOR="Green"]מייקל
אתה ובריאנה מחזירים את הביוטפלים ומתחילים ללכת, לאחר כ40-50 דקות אתם רואים עיר אם בניניים עצומים בגודלם מלא פוקימונים ואנשים ומספר חנויות ליד כמעט כול בניין, יש גם מלא בתים ומאט עצים ושיחים "העיר השלישית" אמרה בריאנה בשמחה "יש פה את המכון הראשון " אמרה בריאנה בשימחה גדולה יותר[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אני כבר לא יכול לחכות לקרב המכון! אני כבר יודע במי אני אשתמש: בדיוגונג ופוניטה כי יש להם יתרון על עשב, וגם ביוטיפליי כי הוא סוג חרק." אני אומר לבריאנה בחיוך ואומר לה עוד:" אוקיי, בואי נתאמן קצת. אני מקווה שפוניטה יספיק ללמוד סחרור אש עד קרב המכון." אני אומר בחיוך
-
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Red"]איתי
נלה מסתכלת אלייך "טוב.." היא אומרת ונהיית רצינית יותר וטיפה כועסת "תקשיב, אתה לא תמצא את כול הפוקימונים שתרצה, וגם לא תמיד תמצא פוקימונים בנים, וגם לא תמצא תמיד פוקימונים חזקים, אני אומרת אם נותנים לך תיקח כי הזדמנויות לא באות מעבר לפנייה" אמרה נלה והיית די המום ממנה
~~~~
[COLOR="Sienna"]עומר
אז לעשות את זה קצר ובלי כול הפירוטים? ונ.ב היא חצי סוג מים מתקפות אש משפיעות אליה חצי בערך-
~~~~~
צימצאר ניסה לחמוק אבל נפגע קצת כי האקדח מים בא בפתאומיות, פתאום צימצאר משתמש בגחלת שהופכת ללהביור אימתני, צימצאר למד להביור![/COLOR]
~~~
אתה ליד נהר!
~~~
נוטו משתמש בעל חושי אל המים ומעיף אותם בחוזקה אל סקווירטל אבל הוא ממשיך לעמוד ומחייך,
הוא קופץ ומשתמש בקרן בועות לעבר נוטו שמתעופף ומתחמק , סקווירטל ממשיך בקרן קרח שמקפיאה את רגליו של נוטו שנופל למטה ונקפא יותר מקרן קרח של סקווירטל[/COLOR][/QUOTE]
אני יודע,אבל העיקר שהוא למד להביור XD
אה,והתכוונתי שאני אשמח אם תפרטי הרבה,אבל לי זה לא הכרחי....בכל מקרה תפרטי בהודעות,אבל גם אם לא אז זה בסדר.....
~~~~~~~~~
"יפה צ'ימצ'אר,אבל מכיוון שאש לא ממש עובד עליה,תשתמש בדחיפה! ואז.... שריטה!" אורה לו ואושיט את ידי לעבר התיק לקחת עוד תפוח אדום (אני מכור לזה XD )
-
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Red"]איתי
~~~~
[COLOR="Sienna"]עומר
~~~~~
~~~
אתה ליד נהר!
~~~
הוא קופץ ומשתמש בקרן בועות לעבר נוטו שמתעופף ומתחמק , סקווירטל ממשיך בקרן קרח שמקפיאה את רגליו של נוטו שנופל למטה ונקפא יותר מקרן קרח של סקווירטל[/COLOR][/QUOTE]
אבל לא אמרת שהוא בתוך המים אמרת שהוא צעד קדימה...
לא משנה
ובקשר לשאלה השנייה אני חושב שבדרך כלל יוצא לך בסדר ואיפה שצריך את מרחיבה בנתיים לא היה משהו שהפריע לי כל כך...
-------------
'איזה טיפש אני' המחשבה הזו קוטעת את ריכוזי מן הקרב.
'פוקימוני עשב ישפיעו יותר על מים וכדאי שאשתמש בבאדו' אני חושב לעצמי ומחליט להחזיר את נוטו לפוכדור.
"אוקיי ברשותך סקווירטל אני בוחר בבאדו להתמודד מולך ולא בנוטו" אני מכריז.
"נוטו חזור ובאדו צא".
"נראה עכשיו איך תתמודד".
-
[quote=sigal123;1103821]בנוגע למי שלא ענה על השאלה השנייה,
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]נלה מסתכלת אלייך "טוב.." היא אומרת ונהיית רצינית יותר וטיפה כועסת "תקשיב, אתה לא תמצא את כול הפוקימונים שתרצה, וגם לא תמיד תמצא פוקימונים בנים, וגם לא תמצא תמיד פוקימונים חזקים, אני אומרת אם נותנים לך תיקח כי הזדמנויות לא באות מעבר לפנייה" אמרה נלה והיית די המום ממנה[/COLOR]
[COLOR=red]~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]אני ינסה להשקיע יותר כמו עכשיו[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[/quote]
זה היה סבבה.
ורוב הסיכויים שאני בכלל אמצא אותו בביצה! אבל עדיין אני ארצה אותו, ואת יודעת איך השגתי את צ'ארמנדר? ממאמן שלא רצה אותו ואמר לו שהוא חתיכת אפס, אבל לי לא היה אכפת כמה אפס הוא, ובכל זאת לקחתי אותו על חסותי ואחרי כמה זמן הוא ניצח את סקיטי! הבנת למה אני מתכוון? אני לא מחפש את ההזדמנויות האלה, אין לי ממש מזל אז הן לא יבואו לי הרבה, אבל עדיף לאמן את הפוקימונים כדי שיהפכו לחזקים יותר, אבל סקיטי כבר חזקה, אז אני רוצה להחליף איתך אותה בעד שינקס ואקסיו, שהם לא הכי חזקים, ולאמן אותם בצורה הטובה ביותר." אומר לנלה.
"אוקי אז תראה , למנהיג המכון אין פוקימונים חזקים חוץ מגרובייל שלו, אז שתמור את פוניטה או דיוגנגוג אליו כי הוא חזק ומהיר, אני חושבת שהפוקימונים שלו שווים בערך לליפאון, והוא אפילו לא משתמש בכול הכוח שלו" אמרה בריאנה בגאווה וליפאון הסמיק[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אוקי
~~~
אתה לוקח פחות או יותר 5 תפוחים אדומים ובשלים אזוריל מתחמקת משני המתקפות בכך שהיא קופצת אבל צימצאר שורט אותה שנית והיא נפגעת "תעיפי אותו בזנב ברזל!" קרא הנער, אזוריל העיפה את צימצאר בזנב ברזל חזק ישר לעץ[/COLOR]
הוא צעק קדימה וצלל אחורה ויופי :)
~~~~
סקווירטל הבינוני הולך אחורה והסקווירטל הקטן הולך קדימה , "סקווי סקווי" הוא אומר בשמחה ובחיוך רחב שהשאר מעודדים אותו מאוד, אתה מבין פחות או יותר שזה אחד הקרבות הראשונים שלו[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
מעולה :))
~~~~~
"אוקי.." אמרה נלה והביטה אליך במבט מוזר "מה שהבנתי זה שאתה לוקח פוקימונים חלשים ומחזק אותם וסקיטי חזקה מידי לטעמך, בקיצור אתה מתנגד לי לחלוטין, אם אתה רוצה עצה קח את סקיטי אם לא אז אל תיקח אותה, ואם אתה רוצה ביצת ריאולו נלח למדגרת הביצים " אמרה נלה והביטה אליך[/COLOR]