-
[QUOTE=sigal123;1103872][COLOR="Green"]מייקל
"אוקי אז תראה , למנהיג המכון אין פוקימונים חזקים חוץ מגרובייל שלו, אז שתמור את פוניטה או דיוגנגוג אליו כי הוא חזק ומהיר, אני חושבת שהפוקימונים שלו שווים בערך לליפאון, והוא אפילו לא משתמש בכול הכוח שלו" אמרה בריאנה בגאווה וליפאון הסמיק[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אבל עדיין אני רוצה ללמד את ביוטיפליי ופוניטה מתקפה." אני אומר בחיוך ומקווה שאני אנצח בקרב הנכון
-
"אוקי אז תראה , למנהיג המכון אין פוקימונים חזקים חוץ מגרובייל שלו, אז שתמור את פוניטה או דיוגנגוג אליו כי הוא חזק ומהיר, אני חושבת שהפוקימונים שלו שווים בערך לליפאון, והוא אפילו לא משתמש בכול הכוח שלו" אמרה בריאנה בגאווה וליפאון הסמיק[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אוקי
~~~
אתה לוקח פחות או יותר 5 תפוחים אדומים ובשלים אזוריל מתחמקת משני המתקפות בכך שהיא קופצת אבל צימצאר שורט אותה שנית והיא נפגעת "תעיפי אותו בזנב ברזל!" קרא הנער, אזוריל העיפה את צימצאר בזנב ברזל חזק ישר לעץ[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
הוא צעק קדימה וצלל אחורה ויופי :)
~~~~
סקווירטל הבינוני הולך אחורה והסקווירטל הקטן הולך קדימה , "סקווי סקווי" הוא אומר בשמחה ובחיוך רחב שהשאר מעודדים אותו מאוד, אתה מבין פחות או יותר שזה אחד הקרבות הראשונים שלו[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
מעולה :))
~~~~~
"אוקי.." אמרה נלה והביטה אליך במבט מוזר "מה שהבנתי זה שאתה לוקח פוקימונים חלשים ומחזק אותם וסקיטי חזקה מידי לטעמך, בקיצור אתה מתנגד לי לחלוטין, אם אתה רוצה עצה קח את סקיטי אם לא אז אל תיקח אותה, ואם אתה רוצה ביצת ריאולו נלח למדגרת הביצים " אמרה נלה והביטה אליך[/COLOR][/QUOTE]
אסתכל על התפוחים ואכניס שלוש לתיק,אז אנגוס באחד ואת השני אביא לצ'ימצ'אר "קח את זה,אולי זה יחזק אותך..."
"צ'ימצ'אר! השתמש בחפירה!" אורה לו לאחר אכילת התפוח "יודע מה.... תשתמש גם בחפירה" אוסיף לדבריי
-
[quote=sigal123;1103872][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]מעולה :))[/COLOR]
[COLOR=red]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקי.." אמרה נלה והביטה אליך במבט מוזר "מה שהבנתי זה שאתה לוקח פוקימונים חלשים ומחזק אותם וסקיטי חזקה מידי לטעמך, בקיצור אתה מתנגד לי לחלוטין, אם אתה רוצה עצה קח את סקיטי אם לא אז אל תיקח אותה, ואם אתה רוצה ביצת ריאולו נלח למדגרת הביצים " אמרה נלה והביטה אליך[/COLOR][/quote]
"בסדר, אז את רוצה את סקיטי ואני לא רוצה אותה אז נחליף בינינו לפי ההצעה שלי ונלך למדגרת הביצים אולי גם את תרצי ביצה בסדר?" אני שואל את נלה.
-
[COLOR="Green"]מייקל
"אוקי אז... את פוניטה צריך ללמד מתקפות כמו זריזות והתחממות יותר מאשר סחרור אש, את ביוטפלי.. אפשר ללמד אותו אס אווירי!" קראה בריאנה בחיוך והוציאה את ביוטפלי שלה [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
חפירה ואז חפירה? ולא נותנים דברים באמצע הקרב
~~~
צימצאר משתמש בחפירה ואז בשריטה שהוא בוקע מהאדמה ושורט את אזוריל בחוזקה "עכשיו אקדח מים!" קרא הנער, ואזוריל השתמשה באקדח מים חזק שהעיף את צימצאר ישירות לתוך הבור שהתמלא במים לבינתיים[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"לא הבנת אותי.. אני אומרת שאתה צריך לקבל את סקיטי, ואני עדין לא מבינה למה אתה לא אוהב אותה כי היא בת? אם תתחיל לאמר אני אוהב אותה בגלל שאין לה ירוק או משהו כזה לא תוכל לתפוס פוקימון אחד אפילו" אמרה נלה "והמדגרת ביצים היא קצת מאחורה, אז אם נתחיל ללכת עכשיו נוכל גם להגיע בזמן שנאכל גם להגיע לא באמצע הלילה" אמרה נלה והסתכלה אל מדקיפ [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103895][COLOR="Green"]מייקל
"אוקי אז... את פוניטה צריך ללמד מתקפות כמו זריזות והתחממות יותר מאשר סחרור אש, את ביוטפלי.. אפשר ללמד אותו אס אווירי!" קראה בריאנה בחיוך והוציאה את ביוטפלי שלה [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"כן! זה רעיון מעולה! צאו פוניטה וביוטיפליי! אוקיי, פוניטה, עכשיו אתה רק תסתכל ואחר כך אתה תעלה במקום ביוטיפליי." אני אומר בחיוך ומסתכל במבט שואל אל בריאנה
-
[QUOTE=sigal123;1103895][COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Sienna"]עומר
חפירה ואז חפירה? ולא נותנים דברים באמצע הקרב
~~~
צימצאר משתמש בחפירה ואז בשריטה שהוא בוקע מהאדמה ושורט את אזוריל בחוזקה "עכשיו אקדח מים!" קרא הנער, ואזוריל השתמשה באקדח מים חזק שהעיף את צימצאר ישירות לתוך הבור שהתמלא במים לבינתיים[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"לא הבנת אותי.. אני אומרת שאתה צריך לקבל את סקיטי, ואני עדין לא מבינה למה אתה לא אוהב אותה כי היא בת? אם תתחיל לאמר אני אוהב אותה בגלל שאין לה ירוק או משהו כזה לא תוכל לתפוס פוקימון אחד אפילו" אמרה נלה "והמדגרת ביצים היא קצת מאחורה, אז אם נתחיל ללכת עכשיו נוכל גם להגיע בזמן שנאכל גם להגיע לא באמצע הלילה" אמרה נלה והסתכלה אל מדקיפ [/COLOR][/QUOTE]
לא התכוונתי לחפירה ואז חפירה,התכוונתי לחפירה ואז דחיפה... כנראה התבלבלתי...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוי לא...." אמלמל בדאגה "צ'ימצ'אר! צא מהבור ותשתמש בדחיפה על אזוריל! ואז... עוד פעם שריטה!" אורה לו בלחץ...
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אוקי
~~~
אתה לוקח פחות או יותר 5 תפוחים אדומים ובשלים אזוריל מתחמקת משני המתקפות בכך שהיא קופצת אבל צימצאר שורט אותה שנית והיא נפגעת "תעיפי אותו בזנב ברזל!" קרא הנער, אזוריל העיפה את צימצאר בזנב ברזל חזק ישר לעץ[/COLOR]
הוא צעק קדימה וצלל אחורה ויופי :)
~~~~
סקווירטל הבינוני הולך אחורה והסקווירטל הקטן הולך קדימה , "סקווי סקווי" הוא אומר בשמחה ובחיוך רחב שהשאר מעודדים אותו מאוד, אתה מבין פחות או יותר שזה אחד הקרבות הראשונים שלו[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
מעולה :))
~~~~~
"אוקי.." אמרה נלה והביטה אליך במבט מוזר "מה שהבנתי זה שאתה לוקח פוקימונים חלשים ומחזק אותם וסקיטי חזקה מידי לטעמך, בקיצור אתה מתנגד לי לחלוטין, אם אתה רוצה עצה קח את סקיטי אם לא אז אל תיקח אותה, ואם אתה רוצה ביצת ריאולו נלח למדגרת הביצים " אמרה נלה והביטה אליך[/COLOR][/QUOTE]
'הוא נראה פוקימון נחמד' אני חושב לעצמי ומחייך.
"אוקיי באדו,הגיע הזמן לקרב הראשון שלך" אני אומר לו בשמחה.
"תשתמש בעלי טער אל עברו של סקווירטל"
-
[COLOR="Green"]מייקל
"אז נעשה קרב?" שאלה בריאנה וביוטפלי וליפאון כבר התכוננו[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אזוריל התחמקה מהדחיפה אבל נפגעה מהלהביור ומהשריטות התחמקה בכך שהעיפה את הזנב שלה לפרצוף של צימצאר והעיפה אותו "אזוריל אקדח מים!" קרא הנער, ואוזריל תקפה את צימצאר באקדח מים חזק[/COLOR]
סקווירטל הקטן נלחץ מאוד ושלח בועות שהתפוצצו מהעלי טער,
סקוווירטל הקטן נלחץ אפילו יותר והתחי לליצור בועה ענקית שלכדה את כול העלי טער והעיפה אותם למעלה, העלי טער פוצצו את הבועה ונפלו למטה לעבר סקווירטל במהירות וחדים מאוד , סקווירטל הקטן נבהל מאוד ושם את ידי אל ראשו, והועפו אל ידי אקדח מים של האח הבוגר "סקווי .. סקווירטל סקווי טל טל סקווי " |מצטער.. לא רציתי שזה יפגע בו| אמר הסקווירטל הגדול קצת בבושה קטנה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103917][COLOR="Green"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
" אני לא חושב שזה רעיון טוב. אולי קודם תראי לביוטיפליי עם ביוטיפליי שלי איך עושים אס אוורי." אני אומר בחיוך ומסתכל
-
[QUOTE=sigal123;1103917][COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Sienna"]עומר
אזוריל התחמקה מהדחיפה אבל נפגעה מהלהביור ומהשריטות התחמקה בכך שהעיפה את הזנב שלה לפרצוף של צימצאר והעיפה אותו "אזוריל אקדח מים!" קרא הנער, ואוזריל תקפה את צימצאר באקדח מים חזק[/COLOR]
סקווירטל הקטן נלחץ מאוד ושלח בועות שהתפוצצו מהעלי טער,
סקוווירטל הקטן נלחץ אפילו יותר והתחי לליצור בועה ענקית שלכדה את כול העלי טער והעיפה אותם למעלה, העלי טער פוצצו את הבועה ונפלו למטה לעבר סקווירטל במהירות וחדים מאוד , סקווירטל הקטן נבהל מאוד ושם את ידי אל ראשו, והועפו אל ידי אקדח מים של האח הבוגר "סקווי .. סקווירטל סקווי טל טל סקווי " |מצטער.. לא רציתי שזה יפגע בו| אמר הסקווירטל הגדול קצת בבושה קטנה[/COLOR][/QUOTE]
"זהו זה,נמאס להפגע מכל מתקפה! צ'ימצ'אר! תתחמק ותשתמש בלהביור! ואז,תגמור את זה בשריטה הכי חזקה שלך!!" אקרא לו בקול ואנגוס עוד ביס בתפוח...
-
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי ניסה ללמוד את הקטע ולא הצליח ניסה שנית ולא הצליח
"אולי הוא ילמוד בקרב..." אמרה בריאנה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר התחמק בקושי ונפגע טיפה, הוא השתמש בלהביור חזק מאוד שפגע באזוריל בקושי ולא עשה לה נזק רב אבל עדין עשה נזק, הוא ניסה לשרוט אותה אבל חטף זנב לפרצוף, הוא שרט את זנבה והיא צעקה מכאב "עכשיו תשתמשי בנשיקה מתוקה !" קרא הנער, אזוריל עשתה פרצוף חמוד ונתנה (שחכתי תשם של זה אז זה כמו הסמיילי הזה :;) ) ואז נתנה נשיקה מתוקה, שלושה לבבות הסתובבו מסביב לצימצאר ואז נחתו אליו ועיניו מיד השתנו לשתי לבבות וורודים וגדולים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103934][COLOR="Green"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי זה רעיון טוב. תקקראי לאחד מהפוקימונים שלך." אני אומר בחיוך וברגע שהיא קוראת לו אני אומר לביוטיפליי:" אוקיי, ביוטיפליי, תשתמש בעל חושי ואז רוח כסופה!"
-
[QUOTE=sigal123;1103934][COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר התחמק בקושי ונפגע טיפה, הוא השתמש בלהביור חזק מאוד שפגע באזוריל בקושי ולא עשה לה נזק רב אבל עדין עשה נזק, הוא ניסה לשרוט אותה אבל חטף זנב לפרצוף, הוא שרט את זנבה והיא צעקה מכאב "עכשיו תשתמשי בנשיקה מתוקה !" קרא הנער, אזוריל עשתה פרצוף חמוד ונתנה (שחכתי תשם של זה אז זה כמו הסמיילי הזה :;) ) ואז נתנה נשיקה מתוקה, שלושה לבבות הסתובבו מסביב לצימצאר ואז נחתו אליו ועיניו מיד השתנו לשתי לבבות וורודים וגדולים[/COLOR][/QUOTE]
"אוי לא! אני שונא את המתקפה הזאת" ארטן לעצמי "צ'ימצ'אר אתה חייב להקשיב! השתמש בדחיפה!" אורה לו בדאגה שזה לא יעבוד ואפסיד...
-
[COLOR="Green"]מייקל
"אוקי ביוטפלי תחמוק בכול דרך מהעל חושי שלו ואז גם סופה!" קראה בריאנה שני הביוטפלים יצרו סופה שהביוטפלי של בריאנה הייתה קצת יותר גדולה, שתי הסופות התנגשו ויצרו פיצוץ "תשתמש בירי חוט כדי להישאר במקומך!" קראה בריאנה, ביוטפלי שלך עף אל עץ וביוטפלי של בריאנה ירה חוט לעץ והרזיק בו חזק כך שלא עף [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר לא מקשיב לך והא מתחיל להתנהג מוזר ושורט את עצמו, "תחבטי בו ואקדח מים!" קרא הנער, אזוריל חבטה בו בזנבה והוא התעורר אבל חטף אקדח מים רציני והנתנגש בעץ והתעלף [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1103895]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"לא הבנת אותי.. אני אומרת שאתה צריך לקבל את סקיטי, ואני עדין לא מבינה למה אתה לא אוהב אותה כי היא בת? אם תתחיל לאמר אני אוהב אותה בגלל שאין לה ירוק או משהו כזה לא תוכל לתפוס פוקימון אחד אפילו" אמרה נלה "והמדגרת ביצים היא קצת מאחורה, אז אם נתחיל ללכת עכשיו נוכל גם להגיע בזמן שנאכל גם להגיע לא באמצע הלילה" אמרה נלה והסתכלה אל מדקיפ [/COLOR][/quote]
"נלה, אסביר לך שוב" אומר לה
"אני כבר תכננתי שישיה וסקיטי לא נמצאת בשישיה ואפילו לא בשישימיה (ז"א 60 פוקימונים) שלי.
אני לא רוצה אותה רק כי היא בת, אני לא רוצה אותה בגלל שהצעתי לך להחליף אותה על אקסיו ושינקס והסכמת, לכן תפסתי אותה ולא בגלל שום סיבה אחרת.
ובקשר למדגרה, אני אתאמן פה בערך 30 דקות עם צ'ארמנדר ואלך לישון כדי לקום מוקדם בסדר?" אשאל את נלה.