-
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי שולח אבקת ישתוק, בהתחלה הוא מתחמק אבל אחר כך נפגע ואז גם מהכנף נפגע, באטרפרי ממשיך להכות אותו שוב ושוב עד שהוא מתעלף, לבינתיים הנער מתעצבן אלייך[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה רץ אם סקווירטל ואתה רואה פתאום שמתחיל להיות מין גל קרח, אליו מחליקים כ4 סקווירטלים שמהשריונות שלהם יוצאים קרנים בצבע תכלת, אתה רואה שהם אומרים לך לרכב אליהם ואתה רואה שהם מהירים יותר ממך [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1104704][COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי שולח אבקת ישתוק, בהתחלה הוא מתחמק אבל אחר כך נפגע ואז גם מהכנף נפגע, באטרפרי ממשיך להכות אותו שוב ושוב עד שהוא מתעלף, לבינתיים הנער מתעצבן אלייך[/COLOR]
אתה רץ אם סקווירטל ואתה רואה פתאום שמתחיל להיות מין גל קרח, אליו מחליקים כ4 סקווירטלים שמהשריונות שלהם יוצאים קרנים בצבע תכלת, אתה רואה שהם אומרים לך לרכב אליהם ואתה רואה שהם מהירים יותר ממך [/COLOR][/QUOTE]
"רעיון טוב" אני אומר לו בחיוך ומקפץ היישר עליהם בעוד סקוירטל בידיי.
"תחזיק מעמד סקווירטל אנחנו נעזור לך" אני אומר לו בדאגה.
-
אתה קופץ אליהם ואתה מחלק אל שניים, אתה פתאום רואה מין עיר בינונית , אתה מחליק ומגיע ישירות לרחוב הראשי ורואה את מרכז הפוקימונים![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1104706][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה קופץ אליהם ואתה מחלק אל שניים, אתה פתאום רואה מין עיר בינונית , אתה מחליק ומגיע ישירות לרחוב הראשי ורואה את מרכז הפוקימונים![/COLOR][/QUOTE]
"גדול סוף סוף הגעתי לעיר הרביעית" אני אומר ויורד מגבם של הפוקימונים.
אני שוכח לפתע מכל המטרות שהיו לי בכדי להגיע לעיר הזו ואני רץ היישר אל עבר מרכז הפוקימונים.
כאשר אני נכנס בריצה אני מתחיל לצעוק,"תעזור לי בבקשה!" ומחפש את האחות ג'וי שתעזור לי.
-
[QUOTE=sigal123;1104704][COLOR="Sienna"]עומר
אתה רץ אם סקווירטל ואתה רואה פתאום שמתחיל להיות מין גל קרח, אליו מחליקים כ4 סקווירטלים שמהשריונות שלהם יוצאים קרנים בצבע תכלת, אתה רואה שהם אומרים לך לרכב אליהם ואתה רואה שהם מהירים יותר ממך [/COLOR][/QUOTE]
"פוכדור צא!" אוציא את הפוכדור ואשליך לעבר הטריקו המשונה "באטרפרי,היית מצוין!" אקרא לו ואכניס אותו לתוך הפוכדור...
-
[QUOTE=sigal123;1104656][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי משתמש בעל חושי וזה לא עושה כלום! הוא משתמש באבקת שיתוק אבל היא נכשלת כי ביוטפלי מתחמק "אס אווירי!" קראה בריאנה וביוטפלי נפגע עוד ועוד מהאס אווירי, פתאום ביוטפלי של בריאנה הורעל והסתכל אל בטנו וראה קוץ גדול וסגול , ביוטפלי למד עוקץ רעל![/COLOR][/QUOTE]
"מעולה ביוטיפליי! עכשיו תשתמש עוד פעם בעוקצי רעל ואז תנסה להשתמש באס אווירי!" אני אומר בהתלהבות יתרה ומקווה שביוטיפליי יצליח
-
[B]החלפתי את זה במשהו אחר[/B]
שם בפורום : DarkTiger
שם במשחק : אייס דיאמונד
דמות : [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr056.png[/IMG]
רקע [COLOR=dimgray]: אייס נולד לאם חד הורית, אפילו היא אינה ידעה מיהו אביו.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]הוא התגורר בעיר הראשונה, מכיוון שהפרופסור היה בן דודה של אימו.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]הוא לימד את אייס כל שידע על עולם הפוקימונים, וכך אייס החכים על האגדות השונות.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]אך למרות שאייס נראה שמח לעיניי כל בצעירותו, התחושה של ללמוד בבית לבד היא תחושה בודדה, שהשפיעה רבות על אופיו.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]לאייס היה חבר טוב אחד, הוא היה לארביטר פראי.[/COLOR]
[COLOR=#696969]אייס רצה לתפוס אותו כאשר יתחיל מסעו, כדי שלארביטר יוכל לחוות את המסע ביחד איתו.[/COLOR]
פוקימונים : רלטס.
הערות : קיבאגו או לארביטר ולהרשם D= והרקע לא הכי ארוך אבל את יודעת שאני אשקיע בתגובות שלי..
ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
תגים : ( לא לגעת ) .
-
[QUOTE=sigal123;1103615][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"מישהו" אמר האיש והסתכל אליך,
הפרצוף שלו נראה מפחיד וצלקת אדומה חצתה לאורך עיינו
"האם אתה מכיר את השם סורה נאיטו?" שאל האיש והסתכל אליך, מאחוריו היו כחמישה אנשים לבושים בדיוק כמוהו , בגד שחור לחלוטין אם שישה כפתורים זהובים מסודרים בשתי שורות של שלושה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"תיכנס לשריון שלך ותחמוק!" קרא הנער, וורטלטל נכנס לשיריונו אבל לא הספיק לחמוק והכדור פגע בשיריונו, אומנם המתקפה פגעה בחצי ממה שהיא הייתה אמורה להיות אבל הוא התחשמל בצורה רצינית "מה אתה אפס ?! אתה לא יכול להתחמק?! קרן קרן עכשיו!" קרא הנער, וורטלטל יצא החוצה והסתכל אל הנער , היה לו פרצוף של תסכול עצב וכעס אבל תכעס לא ראו, הוא ירה קרן קרח מהירה לעבר אמלוגה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מנסה למצוא פוקימונים אבל היחדים הם הבאטרפרים שברחו והמטאפודים אבל לא שווה להילחם נגדם כי אין להם כמעט מתקפות, פתאום שמעת קול מהעצים "קדימה איפום!" קרא הקול ושנמע קול חבטה[/COLOR][/QUOTE]
" אלמוגה תתחמקי בכך שתעופי למעלה ותשתמשי בכנף ברזל ! צאי את יכולה ! " אצעק בקול
' מה עם הראלטס הזה .. שיבריא כבר . '
-
[QUOTE=sigal123;1103396][COLOR="Navy"]רקס
"חכה רגע, בגלל שהוא פצוע מישוה צריך להשגיח אליו, יש לי פוקדור שלו של מרכז הפוקימונים נעביר אותו לפוקדור שלך וזהו" אמרה האחות ג'וי, היא שמה את שני הפוקדורים בהחלפת פוקימונים והחליפה בינהם "זהו זה" אמרה האחות ג'וי ונתנה לך את הפוקדור שלך [/COLOR][/QUOTE]
אמרתי לה"תודה האחות ג'וי"
בחיוך ואז יצאתי מהדלת והתחלתי ללכת לעבר העיר השניה
-
אתה רץ ומחפש את מרכז הפוקימונים ולא מוצא!
סקווירטל אחד קורא לך וכול השאר באים אחריו , אתה רץ לעברו ואתה רואה את מרכז הפוקימונים רק שהוא עצום בגודלו[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
נידנוד ראשון...
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נידנוד רביעי..
נתפס!
אתה לוקח את שני הפוקדורים "נו אתה מחליף אם יאמפו?" שאל הנער המרוגז[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
"תנופף בהם ותעיף אותם!" קראה בריאנה, ביוטפלי ירה קוצים אבל ביוטפלי התחמק, הוא נראה במצב רע מאוד ונפל למטה כמו זבוב שנופל "צריך לקחת אותו למרכז הפוקימונים!" קראה בריאנה ולקחה אותו והסתכלה אליו בדאגה[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
רשום תגיב להתחלה רקע מעולה
(יש לי מנהל ראשי במ''ת D: )[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"קרן בועות!" קרא הנער, אלמוגה התחמקה אבל נפגעה מהקרן בועות אבל לא קשה מאוד, היא תקפה בכנף ברזל בחוזקה את וורטלטל שעף אחורנית , "מה אתה אפס אתה לא יכול להתחמק סחרור עכשיו!" קרא הנער, וורטלטל יצא מותש בסחרור והתעצבנת על הילד[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מתחיל ללכת לעיר השניה ופתאום אתה שומע קולות "קדימה באלבאזור קדימה!" מהעצים קצת רחוקיםאבל עדין די קרובים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1104884][COLOR="DarkSlateBlue"]
[COLOR="Green"]מייקל
"תנופף בהם ותעיף אותם!" קראה בריאנה, ביוטפלי ירה קוצים אבל ביוטפלי התחמק, הוא נראה במצב רע מאוד ונפל למטה כמו זבוב שנופל "צריך לקחת אותו למרכז הפוקימונים!" קראה בריאנה ולקחה אותו והסתכלה אליו בדאגה[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"לא! ביוטיפליי!" אני אומר בלחץ ולוקח את ביוטיפליי בידיים. אחר כך אני רץ למרכז הפוקימונים עם בריאנה ואומר לאחות ג'וי:" האחות ג'וי, ביוטיפליי התמוטט באמצע קרב! תעזורי לו!" אני אומר בלחץ
-
[quote=sigal123;1064509][COLOR=darkred][B]התחלה : ( כל מי שאמרתי לו שהוא רשום רשאי להתחיל )[/B][/COLOR]
אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"
[/quote]
אני אתייחס לזה כאילו רשמת שזו אמא שלי, כי רשמתי ברקע שלא ידוע מי אבא שלי
---
"תודה אמא" אקח ממנה את האביזרים "אל תדאגי אני אתקשר ואני אעשה מה שאוכל כדי לעצור את דארקנס".
ארוץ אל המעבדה בהתרגשות בעודי חושב 'מעניין מי יהיה הפוקימון הראשון שלי, ומעניין מה לארביטר יגיד עליו'.
-
[QUOTE=sigal123;1104884][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
סקווירטל אחד קורא לך וכול השאר באים אחריו , אתה רץ לעברו ואתה רואה את מרכז הפוקימונים רק שהוא עצום בגודלו[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
נידנוד ראשון...
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נידנוד רביעי..
נתפס!
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Olive"]דניס
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"קרן בועות!" קרא הנער, אלמוגה התחמקה אבל נפגעה מהקרן בועות אבל לא קשה מאוד, היא תקפה בכנף ברזל בחוזקה את וורטלטל שעף אחורנית , "מה אתה אפס אתה לא יכול להתחמק סחרור עכשיו!" קרא הנער, וורטלטל יצא מותש בסחרור והתעצבנת על הילד[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מתחיל ללכת לעיר השניה ופתאום אתה שומע קולות "קדימה באלבאזור קדימה!" מהעצים קצת רחוקיםאבל עדין די קרובים[/COLOR][/QUOTE]
'שיט! הוא ראה אותי!' אחשוב לעצמי בדאגה...
"אה..... לא נראה לי,אבל תודה על ההצעה.." אומר לו בחשש מתגובתו... "אממ... אבל יש לך פוקימונים אחרים שאתה מעוניין להחליף בעדם?" אשאל אותו במטרה לראות משהו מעניין
-
[QUOTE=sigal123;1104884][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
[COLOR="Sienna"]עומר
נידנוד ראשון...
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נידנוד רביעי..
נתפס!
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Olive"]דניס
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מתחיל ללכת לעיר השניה ופתאום אתה שומע קולות "קדימה באלבאזור קדימה!" מהעצים קצת רחוקיםאבל עדין די קרובים[/COLOR][/QUOTE]
התחלתי ללכת אחרי הקולות
לא הבנתי מי זה
-
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
ביוטפלי של בריאנה..
~~~~~
אתם הולכים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי לוקחת את הביוטפלית של בריאנה לחדר טיפולים וביוטפלי שלך מסתכל אליה בדאגה[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה הולך לכיווון המעבדה בשמחה ופתאום רואה שהיא שרופה והרוסה לחלוטין!
"הי! פס! הי בוא לכאן!" נשמע קול מתחילת היער שליד המעבדה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"רציתי את אזוריל.. חשבתי שתרצה אותה כי היא חזקה מאוד ואני פשוט אוהב פוקימוני קוף.." אמר הנער באכזבה גדולה "אם אתה לא רוצה יש לי גם שינקס.." קרא הנער[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה הולך לעבר הקולות ופתאום רואה באלבאזור קטן שתוקף משהו שדומה לעכבר קטן וסגול אם שן ענקית, העכבר מתעלף ומאמנו של באלבאזור מוציא פוקדור אל מנת לתפוס את רטטה[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/3.png[/IMG][IMG]http://i26.tinypic.com/2n0pi81.png[/IMG]