עומר ( אלא בוויזל ורן.) הם לא עונים. מה תעשה???
קיוגר:מורטי אומר לך "כבר נדבר יש לי שיחה חשובה." "אז איפה היינו אה כן אני בפטלרוק אז תפגוש אותנו שם." מורטי אומר לך "המכוןהוא בעיר הבאה ובסדר בוא נחפש מאמנים."מה תעשה???
Printable View
עומר ( אלא בוויזל ורן.) הם לא עונים. מה תעשה???
קיוגר:מורטי אומר לך "כבר נדבר יש לי שיחה חשובה." "אז איפה היינו אה כן אני בפטלרוק אז תפגוש אותנו שם." מורטי אומר לך "המכוןהוא בעיר הבאה ובסדר בוא נחפש מאמנים."מה תעשה???
[quote=totodile;621849]
קיוגר:מורטי אומר לך "כבר נדבר יש לי שיחה חשובה." "אז איפה היינו אה כן אני בפטלרוק אז תפגוש אותנו שם." מורטי אומר לך "המכוןהוא בעיר הבאה ובסדר בוא נחפש מאמנים."מה תעשה???[/quote]
"תודה מורטי מצטער שהתפרצתי לשיחה" אגיד חמורטי "הוטהוט צא!"אגיד והוציא את הוטהוט המפוקדור כדי שיש לי על הכתף בזמן שאנחנו מחפשים אימונים
[quote]Just Haim~: צ'אריזרד תשתמש בגחלת, הגלחת פוגעת ומחסלת את באלבאזור והמאמן אומר "רואה.".מה תעשה???
[/quote]"חכה ותיראה, אני הולך להתאמן עד שיום אחד אני אביס אותך, ואתה באלבאזור.. צריך להתבייש לך שהפסדת לצ'אריזרד הפטתי הזה במכה אחת בלבד, קדימה הולכים!" אני אומר לבאלבאזור ומתקדם לכיוון היציאה מהעיר
רן ( הפיקאצ'ו לא שלו תצתרך לחכות עד שהוא יגיב לך.)המאמן אומר לך קודם תוציא את הפוקימון שלך.מה תעשה???[/quote]
"קדימה באגון צא החוצה תשתמש בנגיחה וישר ראשיית זן"
[quote]
רוק סטאר:הוא שאל אותך את זה כבר ואתם מסכימים (אתה נלחם מול רן) אתה מוציא את בוויזל ואתה רואה דסקוניר מכניס את הפיקאצ'ו לבטן שלו ואתה רואה גם הוטהוט של ילד והדסקוניר הוא של מאמן אחר. מה תעשה???
[/quote]
אני אורה לבוויזל לתקוף את דסקנויר עם פעימת מים בכל הכוח!
[quote=totodile;621849]עומר ( אלא בוויזל ורן.) הם לא עונים. מה תעשה???
[/quote]
אני יוצא החוצה לחפש עוד פוקימונים
בוויזל: גלייגר פוגע, ליליה "אומרת ופוריאון תשתמש בתקפה שסבא אוק לימד אותך: כדור אקווה מסובב." כדור האקווה פוגע בסקורפי ומעיף אותו על קרוגנק ומחסל את שניהם. מה תעשה???
-----------
"שניה את אמרת הרגע סבא אוק????"אני אשאל את ליליה מופתע.
קיוגר:אתם יוצאים ורואים שם אמן שמחפש פוקימונים.מה תעשה????
RockStar:D: הדסקוניר כבר לא שם (תמקד בקרב). מה תעשה??
Just Haim~:הוא חוזר ואומר "לא מגיע לשום פוקימון שהתיחסו עליו בצורה כזו אם אתה רוצה לאמן אותו תצתרך לאהוב אותו ולדאוג לו פעם הבאה שניפגש אני מקווה שתיהיה חזק יותר."מה תעשה???
עומר_פוקימון:אתה רואה שני מאמנים ליד מרכז הפוקימונים. מה תעשה???
ranrevah ( באגון יפגע ברגע רוקסטאר יתמקד בקרב.)
בוויזל:היא אומרת "כן אני אחותו הקטנה של גרין אוק ונכדתו של פרופסור אוק. אנחנו פיתחנו מתקפות חדשות תרצה שנלמד את גלייגר את המתקפה אגרוף רעל ואת סינדקוויל נלמד מסך גז???" מה תעשה???
[quote=totodile;622071]קיוגר:אתם יוצאים ורואים שם אמן שמחפש פוקימונים.מה תעשה????[/quote]
"מורטי בוא ניראה מה האמן הזה מחפש" אגיד למורטי ואתחיל להתקדם לכיוון האמן
[QUOTE]Just Haim~:הוא חוזר ואומר "לא מגיע לשום פוקימון שהתיחסו עליו בצורה כזו אם אתה רוצה לאמן אותו תצתרך לאהוב אותו ולדאוג לו פעם הבאה שניפגש אני מקווה שתיהיה חזק יותר."מה תעשה???[/QUOTE]
"לאהוב אותו? איזה קשקוש, ואל תדאג, אני אהיה, אתה יכול להיות בטוח בזה."
אני אומר לו ועוזב את המקום.
בוויזל:היא אומרת "כן אני אחותו הקטנה של גרין אוק ונכדתו של פרופסור אוק. אנחנו פיתחנו מתקפות חדשות תרצה שנלמד את גלייגר את המתקפה אגרוף רעל ואת סינדקוויל נלמד מסך גז???" מה תעשה???
------------
"כן את גלייגר אני רוצה ללמד אגרוף רעל אבל יש לך מתקפה אחרת שאת יכולה ללמד את סינדקוויל?" אני שואת את ליליה.
כולם:אתם מרגישים רעידות באדמה שומעים דברים נופלים ומסתכלים למעלה ורואים שני יצורים מתקרבים זה לזה שנראים כך:[URL="http://pokebeach.com/news/0510/reshiram-zekrom.png"][IMG]http://pokebeach.com/news/0510/reshiram-zekrom.jpg[/IMG][/URL]
מה תעשו????
בוויזל: הפוקימונים על הסיפון מפחדים ממשהו וכל המכשירים מאבדים את הכח שלהם ואתם עוצרים, הספינה לא זזה. מה תעשה???
[QUOTE=totodile;622348]כולם:אתם מרגישים רעידות באדמה שומעים דברים נופלים ומסתכלים למעלה ורואים שני יצורים מתקרבים זה לזה שנראים כך:[URL="http://pokebeach.com/news/0510/reshiram-zekrom.png"][IMG]http://pokebeach.com/news/0510/reshiram-zekrom.jpg[/IMG][/URL]
מה תעשו????[/QUOTE]
'וואו מזה אולי כדי שאני אלך לפרופ' 'אחשוב לעצמי.
שי: אתה מגיע למעבדה ורואה אותה עם חלונות מנופצים עם דברים שבורים ואתה גם רואה את פרופסור אוק עפ פוכדור ביד והוא אומר לך:"כך את הפוכדור הזה יש בו סייטר תנסה להציל את עצמך משני אלא." אתם רואים בן אדם מבוגר שאומר לפרופסור "הם הצליחו להשתחרר." מה תעשה???
[QUOTE=totodile;622385]שי: אתה מגיע למעבדה ורואה אותה עם חלונות מנופצים עם דברים שבורים ואתה גם רואה את פרופסור אוק עפ פוכדור ביד והוא אומר לך:"כך את הפוכדור הזה יש בו סייטר תנסה להציל את עצמך משני אלא." אתם רואים בן אדם מבוגר שאומר לפרופסור "הם הצליחו להשתחרר." מה תעשה???[/QUOTE]
'פרופסור מי השתחררו ולמה אנחנו כל כך דואגים בגלל זה??' אומר לפרופסור בחשש.